Új privát üzeneted érkezett!

Az enyéim meg kipihenték magukat a kocsiban, eszük ágában sincs lefeküdni, éppen mézes kenyeret esznek... Anna is... Máté olvasta neki, hogy selyemfűméz, amitől a haja még selymesebb lesz :lol: Erre persze rögtön kért :lol:

Előke: éppen lehet, mert egy szombatost és péntekest vittünk magunkkal, majd holnap leltározom, ha elmentek a háznézők :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Hű de jó buli lehetett!! :D

Irigy-irigy... :lol:

Képet! Képet! Képet!!!!!!!!!!!!!!!

Ja Niki! Nekem a sós-kamillás inhalálás vált be. Tudod, császi előtt benne voltam rendesen... és sajnos kiújult pár nappal szülés előtt. No ez a kotyvalék levitte... a sónak köszönhetőn!! 8)
szilbee

heh, jólvannnnna, félregépeltem már megen.....
Szal TTTTTTeszek képet!

Judit, jaja, tálca maradt, meg a virágot is elfeledtük, Szami... :oops:
De remélem húsvétig sikerül talizni, hogy Szamivirágunk legyen az Ünnepre! :)

Tényleg nagyon jó volt miden, kreatívkodni ugyan mi nem tudtunk, de nagyon tetszett az is, hogy gondoltál így is ránk, Judit!
Nekünk vasárnapos előkénk van, azt elhoztuk....

Nah, nehány kép:

Leti
Bettike a lufival
Leti és Robi
Jázmin
Betti és Szabi
Leti
Robika

Elnézést, akiről nem készült kép...
Szabi csak Szolnokon, a Tisza-hídon aludt el, aztán köröztünk a városban még egy fél órát, hadd aludjon. Így sztem Anna, Judit, titetek láttunk a Vosztokon, épp arra voltunk városnézni...

Niki, neked jobbulást!!!! Én sajna nem ismerek jó kis népi gyógymódokat, nekem minidg az antibiotikum segített ilyenkor.

Anikó???????? Adj hírt!!!

Évi? Ditke? Mi újság?

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Látom jó kis buliból maradtam ki :( :lol:

Végül máshogy alakult a mai nap, anyu elvitte vonattal Csongit, én egész nap nem voltam jól, este szülinapi bulim lett volna, este 7-re mindenki lemondta :(
Úgyhogy lemaradtam a babásról és lemaradtam a nagylányosról is :(
Eddig sem volt jó kedvem, hát sajna ettől sem lett jobb!

Édesek a gyerkőcök, de én szeretném az anyucikat is!!!!!

Niki, nekem végül szintén a kamillás tea segített. Mint gyerekkoromban, fazékba felforral, fejemre törülköző. Van itthon infránk is, de a gőzölés sokkal jobb volt.
Emellett valami nyákoldót keress, hátha...
Jobbulást!

Na, tényleg Anikó, kérünk helyzetjelentést! Nehogy már lemaradjunk valamiről... :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Na még midnig itt esz a penész... apa elment fiúbulizni... csak úgy tatásan...politizálás ezerrel.... meg egy pohár sör....

dorka!
Jó képek!

évi!
:cry: pedig éppen az előbb gondoltam Rád, hoyg mots bulizol... na de akkor...

niki!
Arcmelegítés, meg sűrűn orrspray! had oldja kifele a cuccost!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Évi :(

Tényleg, Szamóca, köszi a kisvirágot! Remélem kibírja legalább Húsvétig :oops: :oops: Hozzánk halni jönnek a növények :( :? :oops: Amúgy mi is a becsületes neve? :oops:

Hm, Hunci, Nimi is bealudt hazafelé...Hunci jobban :lol: Szegénykém, nem sikerült eltanáni ezt az alvás dolgot mááááma :? Reggel nyolckor kelt, fél11-kor kidőlt, aludt 2 órát, és kb. akkor kellett volna még egyet hunynia, amikor mentünk... De mindig ez van, ha tervezetten megyünk valahova :? :D

Dorka, fajin képek a gyerkőcökről :D

Akkor émmeg rakok grupit...

Kép Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Jahj! Niki, neked is jobbulást! :(

Judit
Kép

Kép
balwin

Jó reggelt Mindenkinek!
bár nem kértem engedélyt, de teszek egy pár képet nézegetni.A dátumot szokás szerint nem állítottam be. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!

De jó nézegetni a képeket!
Aki nem volt ott: ez a szép kis dagi kisfiú a csuszdán a mi babónk, Balázska!

Juditom! Mi is köszönjük a vendéglátást! Jó éreztük magunkat. Bár ezt szerintem észrevettétek... :oops: mi jöttünk el utoljára...

Ja, süti receptek jöhetnek!!!

Szami! Köszönjük a virágot, egyenlőre a kaspóban gyönyörködök, nagyon tetszik!

Én is úgy sajnálom, hogy sokmindenkivel nem tudtam beszélgetni. :cry: Na majd legközelebb!

Betty! Nekem már jóval utánna jutottak eszembe a dvd-k! Az abonyi úti EÜ szakkiskolába jársz, ugye? Mert én is oda viszem a kicsit bölcsibe nem messzire, ugyhogy ott szállok fel a buszra reggel a 9.14-esre. Ugyhogy ha ottkörül épp szüneted van, akkor nem kell erre kerülnöd. Délután 15h körül érek oda, de szerintem akkor már nem vagy suliban. Amúgy meg, jöhetsz bármikor!

Mi is vittünk fényképezőt... csak elem nem volt benne... én dobtam de a táskámba, de eszembe sem jutott... :oops:

Tényleg Judit! Még itt este eszembejutott, hogy Gréti nem aludt egész nap! :shock:

Olga

Kép
juhaszolga

Betty! Bocsi, jövőhétem Peti viszi Balázst bölcsibe, mert én oviban leszek hospitálni.

Olga

Kép
juhaszolga

Balwin, jácint lesz belőle és (elvileg) húsvétra virágozna, főleg, ha addig hűvösebb helyen tartod. Azért Máté aranyos volt, ugye? :oops: :wink: :lol: Kicsit nagyobba nem tennéd fel a képet? De akár el is küldhetnéd, ha jó a minősége, előhívatnám :lol:

De jó ez a sok kép! :lol:

Évi, hátha a következő jobb lesz! Mi nagyon hiányoltunk, Máté várta Csongit is!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Jeh, mennyi csini anyuka :lol: :lol: :lol: Úgy látszik itt nem csak a gyerekek szépek... :wink:

Judit, minden elismerésem! Jól tele volt a ház! Irigy vagyok... jó kis tali lehetett.

Évi és
Kép
csongianya

Márti: Köszi a képeket, nagyon jók, gyerekek anyukák (apukák) gyönyörűek! Mindenkit felismertem! 8) 8) 8) :D
jaimee1

Sziasztok!

1ben :cry: Annyi változás, h. jóslók ma már hajnal óta, nem délutáni kezdéssel... Hajnalban volt egy extra derékfájásos kb. 1 órám, remény, aztán az is meghalt...De sztem ez csak a hidegfront, mi meg minden frontra rágyúrunk, már az az érzésem...

A talis képek nagyon jók, biztos jól éreztétek magatokat! Videó, h. esetleg a gyerekzsivaj is hallatsszon? :lol:

Szilbee! Nekem sokat segítenél vele, ha leírnád, pontosan hogy is inhaláltál sóval-kamillával!! Hátha helyrepofozna, mert még mindig tele van az orrom :(

donkoaniko

Hella :)

Szamóca :lol: Igazi kiskamasz reakció vót :lol: "Fúdegáz ez a helyzet" szitu :mrgreen: Aranyos volt, persze! :D Pont olyan, ahogy a képek és az elmondásaid alapján elképzeltem :) Annán viszont nagyot néztem, nem gondoltam, hogy ilyen virgonc :lol: Jázmin meg ugyanolyan bújós, mint Annaluca :)
Felteszem majd nagyobb méretben a képeket, meg el is kűdöm :) Gondolkodtam még este rajta, hogy csoportképhez azé kicsi ez a méret, amire minden fotót le szoktam kicsinyíteni :roll:

Márti, nagyon jók a képek, köszi! :D Kár, hogy én is rajta vagyok :mrgreen: :lol: Párom is fotózott, de a csoportképen kívül szinte csak minket :oops:

Gréti nem aludt? Wáow :shock: Judit, hogy hoztatok össze két ilyen nyugodt gyereket? :D

Amúgy minden gyerkőcöt "kifigyeltem", és hát mindegyik tündéri :D

Judit
Kép

Kép
balwin

szép jó reggelt!

úgy látszik korán jöttünk el:-( lemaradtunk a csoport képről. Na de sebaj.

Balwin Judit a ti kis Anna Lucátokat nem fogtam, pedig ha többszr nem is de egy kis ölelélsre mindegyiket fogtam :-D
Ez van aki gyerek mániás :oops:

rucik!

Este felpróbáltattam Bettikére....hát azt kell hogy mondjam a poló majdnem kicsirá. Nagyon passzos :oops: . De a többi olyan tündéren áll rajta.
Majd ha feltöltödik az elem rakok fel én is képeket. Bár nekem nem igazán siekrült jól nem vagyok egy fényképész zseni :roll:

Takarítani kellene mert a ház szalad de nincs kedvem:-( ez az idő mindig leheangol.

majd jövök még puszika

Kép
kbernadett

Kérem az összes képet!!!!!!!!mailben....

olga!
Tőlem még nyugodtan maradhattatok volna. Legalább Balázs Misi helyett porszíjózott volna!

Lányok ez a pasi főnyeremény! Főz, takarít....

Gréti nem alszik, már elég régóta még az oviban sem mindig. csak fekszik, aztán pislog körbe-körbe.

Judit!
nyugodtak? azért Annaluca sem panaszkodhat! Nem egy ideges gyerek na ő sem....
Nem mondta apjuk, hoyg hoyg megvickelt minket? Ha igen biztos mondta mekkora marhák ezek! Még most is azon rötyögök! Szóltam Neki, hoyg tolasson már ki, (Szamiék indultak haza, sé előttük álltak). mielőtt beszállt volna a kocsiba odaszóltam, aztán visszaállhat, mert már nincs aki kimenjen a maradék kocsi, saját. Kitolatott, majd alighogy elhagyta a kocsi eleje a kaput, abban a pillanatban egyes, és vissza, majd nézett bennünket a kocsiból tök nyugodtan. hát volt egy pár perc hatásszünet, elképzelem négyünk bamba arcát. köpni nyelni nem tudtunk, hoyg most akkor mi van, mire leesett. Aztán kiszáll, megkérdezi, vagy nem így gondoltam? Hahahaha.

Mi volt ez a Máté reakció? én is kivi vagyok rá!

a ruhák közül, sztem nekünk is az a póló.....a többibe remélem belenő nyárra....

Anikó!
Még poénkodtunk is, hoyg lehet azóta Te meg már azóta szülsz, és senki a net előtt..... na de akkor... (este...apával?......ez is egy lehetőség)
jó az avatar!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Virgonc?! Ez a kicsinyítő képzős változat :lol: Igazi angyalarcú ördögfióka :mrgreen: Este 10-11-ig ilyen kis mozgékony :roll: Ugye most már nem csodálkozol, hogy nekem esténként nem kell altatót mondani magamnak és mellettük semmi kedvem már "egyéb" (torna, ugra-bugra, pilates) mozgáshoz? :oops: :lol:

Ja, és a párod mit szólt Anna gitárkezeléséhez? :lol: :lol: :lol:

Engem továbbra is lenyűgöztek Anna Luca színei :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Ja, és délelőtt tenyérfestékeztek hárman, majd teszek képet. Most van az össznépi fürdés :lol: :lol: :lol:

Tényleg, Judit, az nagyon jó volt :lol: Úgy elképzelem, ahogy néztem ki a fejemből :lol: :shock:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Betti, hát mi se nagyon elegyedtünk szóba :( A tavalyi talin se... Háménem kérted el a gyereket? :lol:

Judit, pedig Hunci nem volt fajintos hangulatban, az ébresztés miatt :oops:
Mondta Apa a sztorit, épp azt ecseteltem Annának hazafelé a kocsiban, hogy itthon is ez megy, minden mondatomat, kérdésemet, kérésemet alaposan át kell gondolnom :lol: De én már edzett vagyok :mrgreen:

Leti milyen fajin cuppanósat tud adni! :shock: :D Annalucának is adott volna az arcára, csak Bogyóm ugye egyből fordul oda, hogy mi is az; így esett, hogy megesett az első leszbi puszi :wink: Remélem, az utolsó :shock: :lol:

Ruhák: a póló, meg a kisruha tuti jó lesz a nyáron, de a tunikára várni kell 1-2 évet :shock: Sztem Grétire is nagy lenne... Fura méretezése van. Nem baj, kivárjuk a belenövést :D A hozzá tartozó naci viszont már most is jó...

Anikó, jóóó az avatarod! Hamarosan cserélheted le egy közös fotóra pl. :wink: Tudom, hogy nagyon várja már így a végén az ember a picikét, meg már nem is olyan édes teher az a pocak... azért ne a frontokra gyúrjatok :) Így is elég izgalmas a helyzet :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Jah, a Máté történet: Szamóca bement Mátéért a gyereksereg közé, hogy itt van Annaluca (hódolata tárgya :wink: ), és ahogy jöttek ki, Máté egy dörmögős "aha"-val, szemkontaktust kerülve, be a másik szobába :lol: Annyira látszott rajta, hogy ciki a helyzet :lol: Aranyos volt, nah :D Nagyfiús :wink:

Képeket újra majd valamikor délután, most hami, osztán alvás.

Judit
Kép

Kép
balwin

Khmm! Dorka asszem ki kellene törölni a képet amin Szabival vagyok :oops: most néztem hát egy csöppet nem jól siekrült:-( :oops:

Kép
kbernadett

Betti! Szép vagy!!!!!! Hidd el!! :D

Anikó! Hát víz felforral, kamilla bele és egy pár teáskanál TENGERI só... csak úgy érzéssel... nem tudom az arányokat... Aztán 15 per inhalálás törölköző alatt. Méllyeket tessék belőle lélegezni. A sima kamilla nekem nem hatott... aztán dobtam bele a sót, a sterimar műödési elve kapcsán jutott eszembe... csak később olvastam (egy gyógyesztáras újságban), hogy ezt pont így kell csinálni. :shock: :lol:

Olga! Nem is dagi!!! ...csak kellemesen gömbölyded... de ő így jó!!! Majd megnyurgul.... Leventém is ilyen volt anno!

Óóóóóóóóóó és annyira jók a képek!!! A Grupppos képet én is szeretném nagyobban látni! :oops: :D

Balwin! Tegyétek csak fel azokat a képeket is!!!! :D
szilbee

Szilbee! Dávidnak boldog 4. hófordulót! Hogy vannak a fiúk? És Te?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Dorka, Szabinak meg boldog 9.hófordulót!

Olga, Balázsnak is boldog hófordulót kívánunk, jé, lassan 1,5 éves! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Látom, nagyon jól sikerült a tali, nagyon szépek a gyerkek és az anyukák is. Tegyetek fel még képeket!

Olgám, azt az édes kis Balázsovicsot ki ne ismerné fel. :?: Kész falat! :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Uncsitesóknak boldog hóferdülőt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Valakinek nem hiányzik egy fél pár rózsaszín egyujjas kesztyű? :shock:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szilbee! Köszike, du. próba, hátha kivergődöm végre!

Bbj! Most hogy így mondod... Nem is rossz ötlet :D Bár most megint olyan szinten fájok, h. kissé nehézkes lenne...

Balwin! Állítólag hidegfront hat... Bár én már kezdem azt érezni, h. nem is szülés előtt állok, hanem a NASA belémültetett egy meteorológiai műholdvevőt :shock: Bár ahogy mostanában jönnek-mennek a frontok...

Ja és igen: csoportképet nagyobbat tudtok feltenni?

donkoaniko

Szami nekünk van egy olyan, nem tudom, hyog hiánycikk-e? majd megkuksizom! Aztán cserélünk!

ja majd írok Neked mindjárt püt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Anikó :lol: Méghogy meteorológiai műholdvevő :lol: Ez tetszett :lol:

Judit, válaszoltam. 8)

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Dávidnak Balázsnak Szabinak boldog hóforudlót!

Dorka!
Párom meg lehet összekevert valakivel, mert azt mondta olyan ismi vagy neki :shock: mondtam neki hogy hát valószínű hogy inkább más ...ez van valaószínű őneki is olyan jó arc memóriája mint nekem :?

Bettike most alszik tanulni kellene nehogy holnap legyen zh- szülészetből mert múlthéten is volt csak én sikeresen lemaradtam róla :lol: .

majd jövök még

Kép
kbernadett

Szabinak, Balázsnak boldog hófordulót!
jaimee1

sziasztok!

De jó buli lehetett! Nagyon sokan voltatok. Kár, hogy mi ilyen messzi lakunk.
Na de majd a nyáron, ha jó idő lesz, hátha egyszer egy kerti partira elmehetünk.

Anikó! Jó az avatar!

Nem tudom mit akartam még, de közben, felébredt nagy fiú és mennem kell. később jövök még.

Erika
Kép
Kép
kné erika

Köszönjük a köszöntést! :mrgreen:

... és mi is Boldog Hóferdülőt kívánunk Balázsnak és Szabinak!!! De öregszenek a skacok! :shock: :lol:

Anikó! Napjában olyan 2-3 alkalommal érdemes azért csinálni. Sajnálom, hogy így benne vagy! :( Tudom milyen sz@r... De amiatt ne aggódj, hogy megfertőzöd esetleg a picit. Az első két hétben különösen védettek a lurkók!!!!!! annak ellenére, hogy az immunrendszerük még nem feljett... Dávid se kapta el tőlem a nyavaját!!! 8)
szilbee

Szabinak Boldog 9. Hófordulót :D

Balázsnak Boldog Egyévesmúltnégyhónappal Fordulót :wink:

Dévid babának pedig Boldog Negyedik Havi Kintlétet
:D

Inkább csináltam már egy albumot, itt meg lehet nézni, meg le is lehet tőteni a képeket :wink:
Tali képek

Betti, mi bajod azzal a képpel? :shock: Én szeretem az ilyen "életszagú" fotókat. Egy-egy pillanat elkapva, az az igazi :) És különben is jól nézel ki rajta :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin!

hát elég gáz kép nah mindegy....de tudjátok milyen vagyok e téren

kreativ anyukáknak letölthető ötletek

http://forum.sg.hu/listazas.php3azonosi ... 1183319299

puszika

Kép
kbernadett

http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonos ... 1104682348

remélem igy már bejön s itt kell a könyvekre rámenni.
bocsika

Kép
kbernadett

Jó estét!

Hát, nagyon jók a képek. Látszik, hogy tök jó volt a hangulat. Irígy vagyok.
Egyébként még egy szájkendőt is beszereztem, hogy ne szórjam szét a bacikat. De most már nem panaszkodom többet. Majd legközelebb.

Szilbee: Köszi az ötletet. Kipróbáltam. Remélem használni fog.

Boldog hófordulót Dávidnak, Szabinak és Balázsnak!

Niki

Kép
Kép
csni

ja én Balázskát kihagytam a gratuból! Duplapusszancs Neki!

Niki!
Mellesleg kaptál volna, mert van itthon, ha valamelyikünk valamiylen őrült göthőt kapna el, háát...na tudod.

Judit!
Nagyon jók a képek, ahogy Annalucus apánál agonizál! Fantasztikus!

Márti!
te is elküldöd, vagy felrakod úgy, mint Judit merthoyg én nem sok midnent látok belőlük, csak úyg a nagyját. már a múltkor is írtam, hoyg nekünk olyan sötét a monitor... vagy én....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép Kép

Kép
Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Bettike az új rucijában :-D

Ime a mi nem igazán jó minőségű képeink:-S

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! Mi is boldog hófordulót kívánunk az épp ünneplőknek!

Betty! Én rámentem erre az oldalra, amit bemásoltál, de rohadt tetű lassan kezdte el letölteni. Te is bemásolod a böngészőbe a könyv alatt található linket?

Szerintem olyan jók lettek a képek!

Aki hozta a kekszes sütit legyen olyan kedves és küldje már el a receptet! A héten szeretném megcsinálni! Köszönöm! (Bocsi, de már úgy öszefolytak a dolgok, gondolom az aszúnak köszönhetően...) :oops:

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Aszú... hahaha én meg ma Katiék féle vöröset pityizáltam ma. Kati az nekem emlékeztet sangriára, egy kis gyümölccsel, nem bolondítottad még meg? na majd a legközelebbi talira megcsinálom, ha meg nem iszom addig.... de amilyen antialkesz banda!

Dorka!
Az apudfajta páleszt is elrontjuk a héten mézzel, sé citronnyal!

Judit,
Kép
Kép
bbj

A megígért kép Máté gitárhangversenyéről:

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Jó reggelt!

NAgyon szépen köszönjük a köszöntéseket, mi is boldogságos hófordulósosat kívánunk utólag Dévidnnek és Balázsnak, Robikának pedig mára kívánunk minden jót!!!!

Olga, én csináltam a kekszeset, a nap folyamán majd begépelem, igyekszem....

Judit, kíváncsi lennék ilyen mézes akcióra, lehet itthon csak kipróbáljuk mi is! Milyen mézzel lehet a legjobb? vagy az mindegy?

Tennap Apa elment Szabival reggel a Mamáékhoz, az anyukám meg bejött hozzám, és nagyon-nagyon nagytakarítást csaptunk, lógott a nyelvünk rendesen a nap végére.... :?
De kész van!! CSak épp a vasalóm romlott el, így a figgenyek kicsit gyűrödten lógnak... talán venni is kell egy újat...
Még sosem volt Szabi tőlem távol ennyit, nagyon furcsa volt, hiányzott már nagyon!!!

Máté nagyon koncentrál, szép lehetett!

Betti, Bettike nagyon csini, és látom a tejszínhab nála is bejön! :)
A párodnak nem tom, honnan lehetek ismerős....

Anikó, hogy vagytok?

Katlina, milyen volt a lánybúcsú???

Kép
Kép
dorkáék

Niki, jobban vagy már???

Szilbee, ti hogyan alakultok??? Ádám tegnap volt itt, épp kávészünetet tartottunk Anyával. Azt meg nem is mondtam, hogy pénteken a KOssuth téren egy darab autó át nem engedett volna a zebrán, cask egy kék fiestás... :) Nagyon jókor ért épp oda, amúgy nem tom, meddig malmozunk az út egyik oldalán....

Csajok, Szabinak lehet gyümilevet olyat adni, ami 100%-os alma (1 l-es, asszem Top Joy), és felhígítom forralt vízzel?

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Őszintén?.... Sehogyse alakulnak a skacok... vagyis Dévid. :? Párologtatok, melegítem infrával az orcáját és a fülét is, szívom a taxiját, sprézem sterimarral meg orrspray-vel,.... de semmi... :cry: Aludni tud szerencsére... csak mikor ébren van, "kissé" nyüszi tőle... Azon agyalok, hogy lehet készülődik a fogacska és azért gyengébb az immunrendszere. :roll: Egyébként a hője is rendben van.

Este meg azt álmodtam, hogy "recés" az ínye.... vagyis hogy előbújt egy fogacska.

Robikának Boldog Hófordulót!!!
:D
szilbee

Dorka! Hát én nem adtam neki ilyeneket elég sokáig... Az okot nem"tom miért... talán mert inkább én csafarintottam ki a gyimilcsek levét és azt hígítottam... Nem"tom már. Lehet az is hogy azért, mert alapból tartok az ilyen csomagolt gyümölcslevektől. :? A fene tudja. :oops: :oops:
szilbee

Sziasztok!
Mától szabin vagyok itthon és Apával festjük a konyhát az ebédlőt és az előszobát. Gyerekek oviban suliban.Remélem jól fogunk haladni.
A hófordulósoknak boldog hófordulót!
Dorka! Kristóf 1/2 éves elmúlt amikor én kubut adtam neki és nem volt tőle semmi baja. De kimondottan bébiknek való gyümölcsitalt is vettem neki és azt itta.
Szép napot mindenkienk!

Kép
Kép
bmárti75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?