Új privát üzeneted érkezett!

Gabi!

Rékának boldog szülinapot!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Hat en ma mar tuti nem fogok szulni.

Elkaptam apat, foztem egesz delelott, de semmi. Meg a kemenyedeseim is elmultak.

Lehet ugy fogok jarni mint a marciusiaktol Eszterx.

Na megyek elkapom megint apat, hatha talan holnap szulok.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Ilyen és ezekhez hasonló Next kismamarucikra felveszek rendelést árprilis 23-ai szállítással.

A teljes kínálatot itt tudod megnézni! :)

http://www.next.co.uk/shopping/women/motherandbaby/2

Kép

KépKépKép
bogyra

Gabi!
Boldog születésnapot Rékának!

Vera!
Tényleg erősödik a teszt!

Viki!
Aranyosak a gyerekek!

Magika!
Hogy vagy?

Mi ma jó nagyot sétáltunk...vagy 3 órát! :) Olyan jólesett..... jó volt a levegő, sütött a nap! És sikerült végre venni a kedvenc sajtkrémem....ugyhogy az lesz a vacsi!

d.dodó

Sziasztok lanyok!

Nem szultem. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Pedig elkaptam ketszer is apat ma, egesz delelott pakoltam meg foztem. Delutan nagyon setaltunk mi is, de semmi.

Meg egy gorcs sem.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Magi
Vendég

magika!
Éjfélig még nincs vége a napnak ;) !

d.dodó

Magika!

Turbóba még belefér éjfélig! :wink: De ne aggódj, a kislányod tudja, mikor kell megszületnie, majd ő kiválasztja a megfelelő időpontot! :D Max. nem ünnepnapra fog esni! :wink:

Dodó!

Séta jó lehetett, és jó étvágyat a vacsihoz! :)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lanyok!

Egy a lenyeg, hogy pentekig meg kell szuletnie, vagy csak husvet utan, mert szombattol hetfoig nem lesz az orvosom. :( :( :(

Drukkoljatok, hogy legalabb addig meglegyen.

Magi
Vendég

Akkor megy a drukk, hogy legalább péntekig meglegyen! :) :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Lexa!
GRATULÁLOK a kiscsajhoz tündéri,sok-sok tejcsit!!

Gabi!
Boldog szülinapot Rékának!!

Magi!
Megy a drukk++++++++++++++

Viki!
Nagyon édesek a gyerekek!! :lol: :lol:

Vera!
Nagyon szorítok neked,GRATULÁLOK!!!++++++++++++++++++++Mikor mész dokihoz?

Kata!
Doki kérdés...Nem tudom mennék is meg nem is igazából még nem döntöttemel.Apa azt mondta várjunk még.Te jól vagy?Gratu a kiskönyvhöz.Apa kérdés..Nem csodálom,hogy rákérdezett.Van 1 ismerősöm 3 gyereke van 3 apátol :shock: :shock:

Edoci!
Hogy vagy??

Rólam:Semmi extra lassan vége a mencsinek.Újabb hónap következik :( :cry: Ez van.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Ibici
Köszi a hiányolást,nincs már jó pár napja netünk,egyenlőre még nem derült ki hogy miért. :( Most tesóméktól jelentkezem.Remélem minél hamarabb helyre tudják tenni a dolgokat és akkor majd jövök!

Gabi
Boldog szülinapot Rékának!

Magi
Drukk! :wink:

Viki
Jók a képek,aranyosak a gyerkőcök!

edoci

Sziasztok!
Bár engen nem hiányolt senki, vagyok én is! :)
Hát hogy ma milyen jó dolgom volt nekem reggel lányok..... jó sokáig szundiztam végre....és arra keltem, hogy a párom hozta be a frissen kislt bagettet, és a virslit, paprika, meg minden ami kell... :) Aztán megyek ki a konyhába, és látom ám, hogy el is mosogatott! Hát nem édes! Mindezt persze egy szó nélkül magától!!

Itt amugy ma is szép napsütéses idő van!
Nálunk mai menü tojáslevs volt, sültkrumpli, párolt zöldség, és grillcsirke!

d.dodó

dodó!
Nagyon ari,figyelmes a párod!!

edoci!
Reméljük,hamar észhez tér a gép és tusz jönni.Várunk!!

Móni!
A te géped sem javult még meg??Várunk ám téged is vissza!!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Sajna esélyem sincs,hogy visszaolvassak.3 hete nem jó a laptop,most anyóséktól írok. Annyit látok hogy Magi még egyben :) , Lexa visszatért és gratu a bébihez!!!:):):) Nagyon örülök Nektek.

Sokat gondolok Rátok,amint jó lesz a gépem bővebben is jövök és dobok újabb képeket.

Nálunk amúgy reménytelen a helyzet,Hédi nagyon hasfájós,amikor épp nem eszik vagy alszik akkor ordít,de vannak pár jó pillanatai is,ekkor már nagyokat mosolyog,kacag.:)

Drukkolok Neked MAgi.
Pocakosoknak további gömbölyödést,tesztelőknek csíkosodást kívánok.

Pussszantás
L.
Vendég

Sziasztok!!

Magi!! Kapd el minden nap apácskát!!! :D :D :D :D De jo lenne ha már én is tartanék!!! Nagyon drukkolok!! És a kisasszony bizti akkor jön mikor te nem is számitasz rá!!! Lehet hogy már azon agyal, hogy meg kéne néznie, hogy milyen az élet a pocakodon kivül is!!!!! :P :D :D :D :wink: Puszi neked és nagyon vigyázz magadra!!

Viki! Jók a képek!!! Olyan szépek együtt a gyerekek!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Lányok köszönöm a szülinapi jó kívánságokat. Jól sikerült a szülinapozás, kapott sok ruhát, egy moncsicsit, egy barbit, és egy thomas számitógépet. Nagyon örült mindennek. A torta is nagyon tetszett neki, és a tüzijáték is. Most jól elfáradt, szerintem ma nem kell sokáig altatni.

Ibici sajnálom a menszit, tudod ez a hónap a miénk, bár én most lesz....rom hónapot tartok, az se tudom szinte hogy hanyadik napon vagyok.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

szisztok!!!
Mi ma megvettük Zsófi húsvéti ajándékát Littel Ponyt kap majd.Hát nehéz szülés volt majdnem tovább tartott mint Zsófi szülése Olyan édesen nézi a tv-be ha van a reklámba és szerintem nem baj ha inkább ponyzik Három fajta volt nem sok volt a különmbség megkértem az eladot segítsen mert még nagyon kezdök vagyunk Poni téren Van illatos,nem illatos és limitáld kiadásu na mi az utósot választottuk de szerencsére Zsófi tök édes volt mert annyira lefoglalta a sok érdekeség,hogy kiválsztotta és ment nézelödni és addig eldugtam

Dodó!Tök édes a párod!!!!

Gabi!Boldog szülinapot Rékának!!!Jó gazdag szülinapja volt!!!Szerintem a leszarom honap a tietek lesz :lol:

Viki!ngayon jók a képek!!!Olyan jó látni mennyire szereti Peti a hugát :lol:

Magika!Szerintem te annyira nem akarsz kos babát,hogy tuti az lesz :) Nemoskára kint lesz és akkor jön mikor nem is gondolsz rá :lol:

Ibica!köszönöm jól vagyok a magneb6-tól jobban vagyok csak émelygek nem hányok.Hát amerre mi lakunk hogy is mondjam sok a barna börü emberke szerintem ezért is furcsa neki,hogy 2gyerek 1apa :shock: Szerintem menny el a dokihoz nem a baba miatt hanem a mioma miatt!!!!Lehet elmész és már abban a hónapban pocis leszel :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Magika!

Szerintem igaza lesz Katának a kos babával kapcsolatban! Én a vízöntővel voltam hasonlóképp (na nem ennyire, mint Te, csak apu az, és elég nehéz eset :oops: ) aztán meg csak az lett az Eszti :lol:
Hogy vagy ma? Milyen volt az éjszaka?

Lego!

Sziaaaaaaaaaaaaaaaa! Sajnálom a netet, azért gyere ha tudsz! Meg Hédi pocifájását is! :(

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!!!

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a gratulációkat, kedves szavakat, Lányok!!! Annyira jól esett :) Sok erőt adott! Itthon vagyunk, majdnem minden rendben, Panna egy kis tündér, csak a szopizással vannak bajok, elég kevés a tejem.. de sajtolom :) Úgyhogy remélem beindul!

Lego!!! Olyan jó, hogy írtál, olvasgattam amikor visszatértem, de nem nagyon találtam tőled hsz-t :( Örülök h minden rendben, remélem hamarosan megjavul a net!

Viki gyerkőcei gyönyörűek, Maginak megy a drukk, Verának gratula, Dodó-poci tökari, baba-gyártóknak hajrá!!! :)

KépKép
lexus

szia lexa!
engem majdnem mindig kihagysz pedig én sokat kerestelek de hát biztos csak véletlen de tudod ezek a terhes hormonok kicsit érzékenyebbé tesznek!

szülésről majd írj ha van kedved!

sok-sok tejcsit pihenj sokat:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok lanyok!

Meg egyben vagyok!

Dodo!
Mi mindig hianyolunk ha nem latunk. :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi!
++++++++++++++++++++++++++++++++

Vera!
Szep nagyon a teszted.
+++++++++++++++++++++++++++++++
Mikor mesz orvoshoz?

Betti!
Meddig fogsz dolgozni?

Nocika!
Barcsak igazad lenne es mar ki akarna jonni.

Lego!
Vegre, hogy mar jottel.
Remelem hamar megjavul a laptop.

Lexa!
Megegyszer gratulalok.
Kerunk meg kepeket.
Tejcsihez kitartas.

ibici!
Megy neked is erre a honapra a drukk.++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Edoci!
Te hogy vagy?
Gyomrod?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata!
En is megvettem a husveti cuccokat.
Ma fogom felcimkezni, mert ha nem leszek itthon apa nem fog tudni semmit sem es senki nem fog ajandekot kapni. :shock:
Igy meg az hatra van.

Viki!
Anyukam azt mondja, hogy husvetkor fog szuletni, ami azert rossz, mert akkor nem lesz az orvosom. :shock: Na es kos lesz.
Remenykedem a kozeledo hidegfrontokban.

Amugy jol vagyok.

A csontom nagyon faj lent kozepen, olyan lehet, mint mikor egy ferfit jol t*kon rugnak. Jol alszom stb... csak brutalis hulyesegeket szoktam almodni.
Ami rossz, hogy visszatertek a hanyasok. Brutalisabban mint elotte.
Nem vagyok rosszuk, hanem egyszer csak jon es nem tudok ellene mit tenni.
CSutortokon teregetes kozben jott es csak a mosogatoig jutottam. :shock: :oops:

Majd szombaton zuhanyoztam es (bocsanat a kifejezesert) telehanytam a kadat. :oops: :oops: :shock: :shock:
Ugy jott apa hozni a kukat, mert a nagyobb darabok nem folyt le.

Amugy nem eg a gyomrom, nem nehez a hasam, nem kenyelmetlen. Sot azt vettem eszre, hogy nem undorodom attol, amktol eddig igen, akormeim is rendbe jottek.
Nincs gondom a pisivel es egyeb nagyobb dolgokkal sem.
A verkepem is nagyon jo lett, pedig eddig pocsek volt.
Megszunt a vashianyom is.
Szoval lehet a hormonjaim rendezodni latszodnak.

Tegnap voltunk az IKEA-ba jol bevasaroltunk.
Az az agy ami Zolinak van volt feherben 3000-ert 17000 helyett.
Azt akartam a kistesonak is majd kesobb. Hat meg is vettuk, apa a tetoteren ossze is rakta addig.
Mostmar minden a helyere kerult, lehoztuk a hintat stb....

Ma meg lehozom a babakocsit is es a helyere teszem es minden kesz lesz. Csak mar a kisasszony is kijohetne mar.

Na de befejezem, mert velem lesz tele a topic.

Magi
Vendég

MAgika! Hajrá szülés :!: :!: +++++++++++++++++++++

Vera: Gratula tesztekhez, szépek nagyon :lol: :lol: :lol: :lol: Orvos mikor és kihez :?: :?: :?:

Ibici: Drukk++++++++++++++++++++

Lexa: Tünci a törpe :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki: Annyira aranyosak a gyerekek együtt :lol: :lol: Annyira látszik rajtuk, hogy szeretik egymást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lego: Jobbulást gépnek :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

magi!
Nem olyan rossz azért a kos kislány nekem az van csak egy kicsit eleven de az nem baj!
De szerintem a baba tudja mikor van itt az idő!Biztos oka van még a benn maradásra érik a kis tüdeje stb.
De kívánom úgy legyen ahogy szeretnéd!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Mai viccem:

Fickó a borbélynál ülve átszól a manikűröslánynak:
- Te, szépségem, nem vacsoráznál velem ma este? Gyertyafény, halk zene, a többi meg majd kialakul.
- Nem lehet, férjnél vagyok.
- Hát mondd azt neki, hogy egy barátnőddel mész moziba!
- Mondd meg neki te! Épp téged borotvál!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Betti! Nem szándékosan hagytalak ki, csak azokra próbáltam reagálni, amik az előző oldalon vtak.. Dodó pocakja pl. lehet h nem ott volt, az csak így bennem maradt, mert kis cuki :P Nagyon fáradt vagyok még, nem tudok összeszedetten írni..

Magi! Én a 35-36. hetet hánytam megint végig.. szar volt. De nekem utána elmúlt. A márciusi topicban lehet olvasni, h szegény Jim folyamatos hányással küzd, gyomorsav, egyebek.. neked is hasonló?
Nekem a pisivel végig volt gond, vagyis rengeteget jártam wc-re a végéig, de ezen kívül sok bajom nem volt, csak az elején a hányinger.. meg az álomkór, ingerlékenység, stb.

Köszönjük a Pannus-dícséretet Kuzsanna! :) Feldobok még 1 kh-i képet :D
Kép

KépKép
lexus

LExus: Gyönyörűséges :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszönjük! :D Amúgy a szokásos elfogultság bennem is bennem van.. mert sztem is az :D :oops: Teljesen bele vagyok szerelmesedve :)

KépKép
lexus

Hát ezt nem is csodálom :lol: :lol: :lol: Biztos, hogy majd én is tiszta szerelmese leszek az én babucimnak :lol: :lol: :lol: Egyenlőre marad a leendő keresztfiam :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lexa!
Gyönyörű az a kislány!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lexa
Gyönyörű a bébi,még egyszer gratula hozzá! :lol:

Magi
Na hogy bírod a hidegfrontot? (nekem egész nap fáj tőle a fejem,úgyhogy drukk) :wink:
Gyomrom hol így van,hol úgy,teljesen változó,mint az időjárás. :? :twisted:

Betti
Te hogy vagy?

Lego
remélem hamarosan meggyógyul a laptopod! :wink:

Ibici
Most úgy néz ki megjavult minden,de nem akarom elkiabálni! :wink: Akkor úgy döntöttél nem méssz dokihoz?Én még ebben a hónapban adtam esélyt magunknak,aztán ha most sem jön össze,akkor irány a doki! :?

Dodó
dehogynem hiányolunk,szégyellem is magam hogy nem írtam! :oops: Le a kalappal a párod előtt! :D Nagyon szép volt tőle! :D

edoci

sziasztok!
Túlvagyok 2 tojás kifújásán:(A Vikinek kell vinnie az oviba.Apával holnap lehet,hogy megejtjük a doki kérdést.1-kor lesz a Viki úszás bemutatója és utánna lehet,hogy doki.

Lexa!
Nagyon helyes a kislányod és büszke lehetszrá az tuti :D :D :D

Magi!
Hogy vagy?Megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++

dodó!
Persze,hogy hiányolunk :lol: Hiszen itt a helyed!!!!!!!!!!!!!!

Kata!
Örülök,hogy minden rendben!Tyúúú már a 9.hét nem semmi,hogy megy az idő!!

Zsuzska!
Megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++

nócika!
Elvagy tűnve!!Hogy vagy?

Vera!
Ma csináltál tesztet?

Gabi!?????????

edoci!
Kb. most egyformán állunk.mi is a doki kérdésen filózunk,lehet hogy holnap megejtem :(

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Lexa gratula mégegyszer, gyönyörű a babád:)
Ibici vagyok csak olvasgatok inkább, nem is nagyon történik semmi, meg várakozok, csütörtökön megyek dokihoz.

Magi megy a drukk neked.

Kép

gabi1

Ibici: Köszi szépen :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lányok!

SEGÍTSETEK!!!!!!

A réka mióta nem stopik kb. 1 hónapja két naponta kakil bár nem nehezen meg nem kemény!
De ma már ez a 2 nap és semmi!!!
Vigyem orvoshoz bár nem bántja mert nem mondja nincs nagy hasa nem kemény de ez normális még?
Köszi aki segít!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Ezt nézzétek! Szerintetek???

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lanyok!

Ma hetfordulom van.

Most megyek mert Zolit viszem a korhazba a mandulamutet miatt.

Magi
Vendég

Zsuzsa szerintem a 15-ei pozitív, remélem akkor elkaptad apát.

Én meg vagyok, ma különösen szurkál a jobb oldalam, lehet hogy most előbb lesz peteérésem? Majd meglátjuk csütörtökön hogy hogy állok.

Ma nem nagyon kell mászkálnom sehova sem.
Holnap ha minden jól megy akkor megyünk az ügyvédhez, mert úgy néz ki sikerült eladni a házat, egy orvosnak és a feleségének. 2 gyerekük van. Úgy hogy drukkoljatok hogy sikerüljön és ne mondják vissza.

Kép

gabi1

Betti szerintem ha a lányodnak nem fáj a hasa, meg nem kemény neki, akkor a z a két nap nem annyira gá. Én világéletemben ilyen voltam, még most felnőttként is, ezzel küszködök.

Szerintem ne aggódj, majd ha 3-4 napig nincs akkor lehet adni neki éhgyomorra narancs, barack, vagy szilva lét. Ezek mind könnyitik a székletet.

Kép

gabi1

sziasztok

két kislányom által kinőtt szépséges rucikat szeretnék nektek mutatni,ha tetszik bármi írjatok privit.

köszi

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=274538

További kellemes pocakosodást,könnyű szülést és boldog perceket kívánok :lol:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

MAgi
: Drukk Zolinak, hogy minél kevésbé fájjon+++++++++

Gabi
: El ám :wink: :wink: :wink: :wink: MEg vasárnap is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bizots, ami biztos :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon drukkolok, hogy tényleg megvegyék ++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Megjöttünk csípőszűrésről, minden rendben van Esztivel! Very Happy Semmit nem kell tennünk a csípőjével, 3 hósan kontroll és kész Very Happy Ja és gondoltam ha már ott vagyunk kérek is időpontot, ne kelljen megint protekciózni, mert nem szeretem Embarassed kihasználni az efféle helyzeteket Embarassed erre a köv. időpont,amit tudtak volna adni az május 20 volt Shocked szóval akkor lesz Eszti 3,5 hós, így jó is, de mi lenne, ha nem lett volna protekciónk, akkor ha most születne is csak május 20-ra lenne hely? Rolling Eyes Szóval május 20-án mehetünk, és legalább azt kiválaszthattam, hogy hány órára, mert még sok üres volt :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
vagyok ám én is!! :)

Lexa!
gyönyörű baba! :) Még egyszer gratula!

magika!
Megy a drukk...már csak két nap van péntekig!

viki!
Az jó, hogy minden rendben Esztivel!

Csajok, itt tegnap hajnalban reggel 9-ig fél méter hó esett....de már ma nagyon olvadozik!! :) Ma pl szépen süt a nap!
Nekem már husvéti szünetem van...elvileg csütörtökig kellett volna menni, de nincs tanárunk!
Csajok, éjjel 12-kor akkora mocorgást végzett a babó, hogy Atival alig akartuk elhinni...iylenkor mindig tippelgetünk, hogy éppen mit csinálhat! :) Mindenesetre most nem csak a hasam alján éreztem moszogni, hanem szerintem az egész hasamat bejárta...és a bordáimat is magtalálta! Na az éppen nem volt a legkellemesebb!
25-én megyek a védőnőhöz...már várom..hallgatunk szívhangot, lesz mindenféle méreckedés, haskörfogat is, meg vérvétel és egyebek.
És jövő hét szombaton meg jönnek a nővéremék! Ugy várom már!

Bocs, hogy nem irtam mindenkinek név szerint!!!
Végezetül teszek fel egy mai betöltött 24 hetes pocifotót!

Kép 24. hét

d.dodó

Ja, Vera!!
Teszteltél azóta ujra?? Hányadik napon vagy?

d.dodó

Halihó!

Dodó! Marha jó a pocakkép, nagy formás hasad van ;) Fél méter hó, az igen. Itt az eső esegetett, de. kiszaladtam a boltba, akkor még a nap is sütött, de most nagyon fázom, pont feljebb akarom venni a fűtést egy picivel.. Pannus alszik, kicsit több mint 1 órája. Remélem ő nem fázik :?

Viki! Szuper, örülök, h minden rendben :D Május 20.. nem semmi.

Zsuzska!!! Remélem összejött a baba, szorítok neked!!! ++++
Nekem is lehet, h lesz egy keresztbabám, vagyis megkeresztelve nem lesz, de mintha.. a barátnőm szeptemberre várja a bébit :D

Betti! Sztem nem kell orvoshoz vinni Rékát, ha nem fáj a hasa, akkor nincsen semmi gáz - sztem. Bár ebben még nem tudok nyilatkozni, csak pár napja cserélek pelust :D De igazából nekem is volt olyan, felnőtt korban, h több napig nem volt székletem.. terhesség előtt is. Ha mondtam a dokinak, akkor nem tudott mit kezdeni vele, én szedtem rá néha gyógynövényes bogyót, de Rékának sztem semmire nincs szüksége. Ha nem javul a helyzet, akkor a szokásosak - pl. szilvalekvár nyerő lehet, ha már fáj is neki, akkor masszírozhatod. Ha nagyon nem javul, és nagyon fáj neki, akkor meg kúp - ciki, de nemtom, h azt lehet-e recept nélkül, doki max. akkor kell. Sztem. ;) Hű de hosszú lett :roll:

Ibici! Minden elismerésem, utálok tojást kifújni :x - Apropó, tojás, ma tudatosult bennem, h idén több mint vszínű, h nem festek tojást :( Pedig én szeretek.. ez van, vmit vmiért ;)

Micsodaa??? Zolinak mandulaműtétje lesz?? :shock: :shock: Drukkolok neki, nektek, Magi!!! Remélem nem lesz semmi gáz, és jól fogja viselni a kissrác!!!

Na asszem nem maradt ki semmi, most végre van egy kis időm. Panna egész délelőtt nyüglődött, és egyelőre még nincs jele annak, h ébredezne. Majd ha éhes lesz, akkor gondolom úgy is szól :D
Edoci, veled mizu???

KépKép
lexus

nem, Dodó, nem nagy a hasad :oops: :oops: hanem nagyon formás :oops:

KépKép
lexus

Vera!!!
GRATULA!!!!!!!! Ez egyértelmű! Dokihoz mikor gondolod menni?

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?