Sziasztok!
Sonjus: a TSH-d milyen mértékegységben van??? Mert a magas érték is gátolja a teherbeesést!
Úgyhogy szerintem lehet nálad ez a ludas! Hajad nem hullik, hasra nem hízol? Nekem 4, valamennyi volt és kiderült pajzsmirigy alulműködésem van. Volt 3 közeli is, amire természetesen azt mondták, hogy jó ez. Aztán kiderült, hogy aki babát szeretne annak 1-2 között kell lennie de inkább 1 körüli értéknél!!!!Én kaptam rá bogyeszt és szépen levitte 3 hónap alatt 1,9re.
"Thyroid Stimulating Hormone (TSH) azaz pajzsmirigy-serkentő hormon 3.cn. 0.4-4 uIU/ml. A normális középérték a legtöbb laborban 1,7. Magas TSH alacsony vagy normális T4 szinttel kombinálva pajzsmirigy alulműködésre utal, ami befolyásolja a fertilitást.
(Újabban már 3 uIU/ml fölötti értékeket is emelkedettnek tartanak! - megj.) "
Egyébként olvastam a terheléses értékeidet is de már elfelejtetem. Megkérdezted odaát a
"pco-sok teherbeesési nehézségei és megoldások" topikban a véleményüket a dologról? Nagyon okos lányok vannak ott is !mint itt!, csak talán ők jobban tudják mi számít jónak és mi nem, mert lehet határértéken belül vagy de az arányok nem stimmelnek. Nálam is ez állt fennt sajna.
Csajok félre ne értsetek az előző mondatok miatt!!!!!
Monyo: remélem baba van a dologban!
Hmmm akartam írni még valamit, de elfelejtettem........
Hiába, péntek este van, sőőőőőt mindjárt szombat.