Új privát üzeneted érkezett!

Igen, Boni :P
Nekem ránézésre nehéznek tűnik, de a macim is annak tűnt, mégis sikerült :D Szóval csak irigykedem, hogy ilyen bevállalós vagy :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


FAnni tudom :lol: de még van bőven időm visszabontogatni :lol: :lol:
Vendég
 


Boni :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 

 
 

Lányok :!:
Volt valakinek olyan érzése, mintha a hüvelye környékén zizegne valami? :shock: Először azt hittem, valahogy berezonál a számítógép, de nem.
Belátom, hogy teljesen idiótán hangzik, de ezt éreztem, többször is, percekig. :shock: :?:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


FAnni, igen, bár már nem tudom, mi a magyarázat, annó utánaolvastam, de természetes!
Vendég
 


Huh, Lafi :P
A legjobbkor jöttél! Már kezdtem teljesen beparázni :(
Köszi!!!!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni én is éreztem már :lol:
Vendég
 


Komolyan? Annyira ijesztő :? Eddig olyan nyugis voltam, de az utóbbi 2 hétben minden gyanús magamon. Teljesen gyagya vagyok :( Amúgy továbbra is rezonálok... remélem, hamar elmúlik...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni,

Már megint egy újabb tünet! Rezgés?? :shock: Én még nem éreztem ilyet, de tényleg megnyugtató, hogy a többiek igen :lol:

Milyen képeket rendeltél? Biztosan írtad már csak lemaradtam...Az elefántka kb 2 nap alatt lett kész, de akkor egész nap csak azt csináltam. Harmadik nap pedig javítgattam :lol: Belekezdtem ebbe tű alapú maciba! Háááát, nem egyszerű. A fekete fonalat szét is bontottam és csak feleannyi szállal dolgozom, mert a pici lyukakba az nagyon vastag!

Boni :lol:

Valóban fertőző ez a gobelin! Jó munkát hozzá! Megnéztem én is az oldalt, nagyon jó képek vannak rajta. Lehet onnan is rendelek majd....

Kisfóka!

Gyönyörű a pocid! Szép kerek :lol:

Kép
viri8
 
 


Fanni :lol:

Lehet ez is frontnak köszönhető? Én is megérzem ám. De, hogy 120-as pulzus! Alapjából is frontérzékeny vagy?
Furi lehet ez a rezonancia :lol:

Kisfóka,

Mikor kezditek festeni a gyerekszobát? Nekünk jelenleg tojáshéj színű, de a párom kitalálta, hogy legyen inkább fűzöld. +1 elintéznivaló májusban :D

Kép
viri8
 
 


Fanni,

mikor is mentek újra dokihoz?

Kép
viri8
 
 


sőőőőőt én érezten olyant is a 25 héttől kb mintha apával lennék együtt és jó érzés is.... :oops:
Vendég
 


Hát lányok én ilyeneket nem éreztem... hogy én miből maradtam ki :lol: :lol: Na majd legközelebb :lol:
Vendég
 


lafi :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Fanni!
Én még nem éreztem ilyet! Nekem a legújabb a hátfájás, és a borda alatti fájás, sokáig ülök vagy fekszem félig ülő helyzetben, akkor szörnyűűűűűűűűűűűű! Nagyon nyom! De ezek a terhességgel járnak! :roll:

Viri!
Kitartás a gobelinhez! :wink: Elvileg már holnap ki lesz festve a szoba! Én már a ruhákat kipakoltam, már csak össze kell tolni a bútorokat, az ágyat összecsukni, szőnyeg ki, takaró folja, ezeket ma megcsináljuk. holnap pedig a férjem fest! Egy nap alatt ki lehet festeni, csak a száradás lesz gondolom hosszabb folyamat. Utánna már úgy is lesz visszarendezve, mint gyerekszoba. Aztán felrakjuk a bordűrt, képeket, de ezeket majd szépen lassan.
Majd végül még függönyt veszünk! Illetve függöny az van, csak oldalra és felülre lesz ilyen szegő szerűség! :wink:

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Kisfóka,
Azt tényleg nagyon rossz. Nekem szülés közben is volt ez a borda alatti, vagy inkább borda fájdalom nem is tudom :roll: de sokszor levegőt se kaptam, eszméletlenül fájt. Olyan érzésem volt, mintha ott akarna kijönni Dóra.
Vendég
 


Lafi :lol:

Kisfóka,

rakj fel egy fotót, ha elkészültök! Már a bútor is megvan? Hú azt hiszem mi nagyon le vagyun k maradva... Még a neveket sem tudtuk eldönteni...

Kép
viri8
 
 


Sziasztok lanyok :lol:

Kisfoka :lol:
nagyon aranyos pocid van :lol:

Ma reggel voltam CTG-n minden a legnagyobb rendben volt,persze bebike jol bealudt. :lol: Reggelenkent kulonben sem tul aktiv es persze mindig reggel kell menni :lol: :lol:
Legkozelebb majd kedden megyek ujra.

Fendike,
veled mi ujsag?Drukkoljunk akkor a hetfohoz? :wink:

Milyen jo hogy nektek ilyen turelmetek van a gobelinhez.Nekem semmi kezugyessegem :?

Ma vagyok bent a munkahelyen utoljara,kicsit fura erzes rendezgetn a dolgokat elpakolni stb...Persze nem panaszkodom :lol: :lol: Azert jo lesz egy kis szunet :lol: :lol:

Kép
petitpois
 
 


Sziasztok!

Orsi, Erika :
Csak akkor kapott teát mikor kevés volt a kajcsi. Ugyanis kéthetes koráig nem kaptunk potlásnak semmit mondván hogy még várunk mert beindulhat a tejcsi. És mikor nagyon éhes volt csak teával tudtam pótolni. A szülészeten is azt adtak pótlásnak.

Fanni: Igen az utolsó képen éppen kevés a kajcsi.

Fendike:
Köszi de nem tudom bevállik-e mert még mindig kevés a tejem Krisztiánnak pedig már 4. napja szedem. Akkor a jövőhéttöl már itthon lesz a saját dokid? Gratula a jó CTG-hez.

Petitpois:
Köszike Krisztián nevében is. Lehet hogy Fendikével egyszerre fogtok babázni? Gratula a CTG eredményéhez. Éppen ideje már hogy te is pihizhess egy kicsit.

Nők:
De jó ujra hallani felőled. Először is gratulálok a kis pocaklakóhoz ugyanis azt hiszem én erröl lemaradtam. Köszi szépen neked is ilyen jó alvó babát kívánok. Én a gravidát szedtem és még a szopi alatt is szedem minden nap + a vasat amit szülés óta nem szedek.
Mensis fájásra 1dl vörösbor vagy egy kis Metaxa nekem bevált. Nekem a Krizsa Dr ajánlotta.

Boniko:
Ne aggódj Krisztián belőlem is karcsu anyukát csinált.

Lafi : Köszi.

Viri:
Sajnálom hogy beteg vagy és mielőbbi gyógyulást kívánok neked. Vigyázz magatokra nagyon. Krisztián nem barna bőrü de nem is olyan sápadt. Nagyon cuki a kiselefánt.

Donika:
Nekem nincs sok változás a More Milktöl sem de tegnap délutántol már kaptunk tápszert pótlásnak és már azóta nem kap teát. Remélem nekem is beindul. Zsobor baba mennyiket eszik? Nekem is szopik a poótlás többnyire csak délután kell. Addig elég neki a szopi. krisztián 70-80 gr-t eszik.

Kisfóka:
Nagyon csini pocakod van! A bordafájdalom nekemí is volt még szülés közb en is. Nagyon rosz .

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Pandácska,
gondolom ez csak rosszabb lesz, ahogy nő a baba. Sokszor éjszaka is arra ébredek, hogy amelyik oldalon fekszem, fáj a bordám vagy alatta. Amelyik oldalon? Ahogy jobb oldalra fordulok kislányunk rögtön jelez, hogy ez így neki nem jó! :lol:

Viri!
Persze, hogy rakok, ha minden kész lesz. Nem vettünk gyerek bútort, a kisszobánk lesz a gyerekszoba és itt van egy komplett szekrénysor. Csak kiságyat vetünk. Pelenkázót sem, mert van egy komódunk, aminek a tetejét levesszük és a sógorom csinál rá egy lapot, ami hosszabb lesz, mint a komód teteje, lesz oldala és veszünk rá szivacsot.Olyan szivacsot szeretnék, aminek van oldala, hogyha forog, ne a magasított fába verje be a buksiját! :wink:

Petitpois!
Azért rád fér már, hogy ne dolgozz, hisz mindjárt szülsz!! Tessék otthon pihenni, ameddig teheted! :D

Kép
Kép
kisfóka
 
 


nyuszipuncs írta:Orsi, Erika :
Csak akkor kapott teát mikor kevés volt a kajcsi. Ugyanis kéthetes koráig nem kaptunk potlásnak semmit mondván hogy még várunk mert beindulhat a tejcsi. És mikor nagyon éhes volt csak teával tudtam pótolni. A szülészeten is azt adtak pótlásnak.

én még ilyen módszert nem hallottam. :shock:
A kh-ban nem pótlásnak adják a teát, hanem folyadékpótlásnak, hogy ne száradjon ki a gyerek - amúgy sem száradna ki, de ettől anya megnyugszik -. A tea (cukros víz gondolom) semmifajta tápértéket nem képvisel, attól jóllakni nem fog.
Ha pótolni kell, akkor tápszer kell, ha nem kell pótolni, akkor meg a tea sem kell.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Nyuszipuncs!
Köszi :wink: Remélem beindul a tejed rendesen. Ne izzgulj rajta, mert lehet, hogy az sem tesz jót! :roll:

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Nyuszi,
Nálunk is folyadékpótlásnak adták a vizet, ha valakinek nem volt tejcsije, akkor tápszert kapott a kórházban is. Drukkolok, hogy beinduljon. Szoktál fejni? Mennyit sikerül? Vagy mennyit tud Krisztián szopizni egy alkalommal, mérted már?

Kisfóka,
Igen ahogy nő rosszabb lesz, jó ha kéznél van ilyenkor egy férj, aki gyorsan felemel az ágyból, mert én a végén már szinte fulladtam tőle ha feküdtem. Persze gyorsan felpattani meg egyedül nem tudtam :oops: Jó, mondjuk Dóra azért méretes baba volt :D
Vendég
 


Pandácska,
igen! Nekem volt kb. 2 hete olyan, hogy éjszaka arra ébredtem, hogy háton fekszem, -pedig nem szoktam,mert nem szeretek-, és a bal bordám alatt beszorult a levegő. Azt hittem megfulladok.Már szólni akartam a férjemnek, hogy csináljon velem valamit, de szépen lassan megfordultam a bal oldalamra és akkor elmúlt! Hát az szörnyű egy élmény volt!!

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Pandácska:
Nálunk nem kapnak a gyerekek a korházban tápszert. Egész nap kint volt velem Krisztián és amg nem volt tejem és már nagyon ordított akkor adtak egy kis teát. Ennyi. Minden szoptatásnál mérem és 70 -80 gr-t eszik . Fejni is fejek minden szopi után de csak 10-20 gr-t tudok lefejni most hogy már többet eszik.

Kisfóka:
Köszi én is bízok benne hogy lesz több is.

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Sziasztok!

Végzős pszichológia szakos hallgató vagyok, és a segítségeteket szeretném kérni! Dolgozatom témája a meddőség, lelki háttere, következményei (nagyvonalakban). Olyan nőket keresek, akik még sajnálatos módon küzdenek a problémával. Ha időtök engedi és kedvetek is van hozzá, kitöltenétek nekem egy kérdőívcsomagot? Elektronikus formában tudnám elküldeni, és nagyon leköteleznétek, ha páran kitöltenétek nekem. Amennyiben érdekel, írjatok a "turiesztKUKACgmailPONTcom"-ra (a spamok elkerülése miatt irtam igy). Nagyon köszönöm, nagy segítség lenne!

Eszter
turieszt
 
 


Sziasztok!

Végzős pszichológia szakos hallgató vagyok, és a segítségeteket szeretném kérni! Dolgozatom témája a meddőség, lelki háttere, következményei (nagyvonalakban). Olyan nőket keresek, akik még sajnálatos módon küzdenek a problémával. Ha időtök engedi és kedvetek is van hozzá, kitöltenétek nekem egy kérdőívcsomagot? Elektronikus formában tudnám elküldeni, és nagyon leköteleznétek, ha páran kitöltenétek nekem. Amennyiben érdekel, írjatok a "turiesztKUKACgmailPONTcom"-ra (a spamok elkerülése miatt irtam igy). Nagyon köszönöm, nagy segítség lenne!

Eszter
turieszt
 
 


Fanni,
már hétfő???
végülis a dokim már itthon, de egyre jobban vagyok, úgyhogy MÉG NEM TERVEZEM, 21-22 körül szeretnék, de asszem nem én fogok dönteni.. :lol:
ilyen rezgés nekem sem volt, viccesen hangzik, főleg így hogy már tudod normális ez is... mik vannak?!??? :D

Kisfióka,
ilyen bordanyomás nekem is volt és egyre rosszabb, mostanság a két lába konkrétan a melleim, bordáim alatt van és ott rúgdos, isteni érzés.. :?
bal oldalon jobb aludni, (pedig eddig csak jobb oldalt szerettem)mert nekem pl. jobb oldalra fordulva sokkal inkább lesz savam, ég a torkom... :oops:

Petitpois,
akkor nálad is minden rendben, kivi vagyok hogy mennyi eltéréssel szülünk.. :roll:
legközelebb kedden megyek dokihoz, akkor lesz CTG, UH és meg is vizsgál, ezután legalább többet fogok tudni, már nagyon várom!!
Laura akkor tényleg jó alvó, mert nekem CTG alatt iszonyúakat mozog, mondta is a szülésznő, hogy ezt nagyon nem szeretik...
hát gondolom, hogy furi pakolni, de sokkal izgibb élmények várnak rád.. :D

Nyuszi,
drukk a tejcsihez!!
de ha meg nem megy akkor pótolod tápszerrel, az sem dráma, sztem ne csinálj belőle gondot, ez van és kész!!!

Kép
fendike
 
 


Lafi :P
Az nem semmi! Hááát, nekem olyan, mintha bedugtam volna a mobilomat, mikor cseng. Bocsánat :oops: Rém fura.

Viri :P
Olyan efi, mint a tiéd -csak más színű lesz kicsit-, kacsa, cica és nyuszi. Semmi sem olyan színű lesz, mint kellene :lol:
Nem tudom, fort vagy mi, de megszűnhetne :? Jövő szerdán megyek UH-ra és remélem, a dokim is meg tud majd nézni. Hja, mert a II-es nőin ez 2 különböző dolog!

Kisfóka :P
Szegény. Nekem is van bordafájásom, de csak éjszaka. Ez a zizegés nem fáj, csak idegesítő :evil:

Petitpois :P
Bizony, épp ideje abbahagynod a munkát. Remélem, becsülnek érte, hogy eddig dolgoztál!!!

Fendike :P
Bocsánat :oops: magamból indultam ki. Én a 35-36. héten szertnék szülni...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni,

A Leident hogyan és hol szűrték nálad? Nekünk volt már kromoszóma viszgálat a 2. lombik előtt, akkor csak azt tudtuk meg, hogy minden OK, egyikünk fiú a másik meg lány, kromoszómák száma rendben volt. Szóval semmi konkrétum.
köszi Farkasok
farkasok
 
 


Fanni :lol: :lol: hát azért nekem nem csengett :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Fanni!Lafi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon mókásak vagytok!Nem csengett........


Lafi!Egyébként olyan apás érzés nekem is volt,és jóóóóóóóó volt ám. :wink: :wink: :wink:

Nyuszika!Nagyon boldog névnapot a picurodnak.

Fendike!
Közeledsz te is nagyon a nagy naphoz!

Petitpois!Te is!


Padácska!
Örülök a híreknek,super.

Kép
csiperke
 
 


Csipike :lol:

micsoda témák... :oops: a gyerek meg a kezemben, el is takarom a szemét, ne olvassa... :lol:
Vendég
 


Fanni, LAfi, CSipi :mrgreen:
Vendég
 


Kép

:mrgreen:
Vendég
 


Kép

így jobban látszik :wink:
Vendég
 


Látom, jó a hangulat :lol:

Apa azt mondta, hogy a babák most lent vannak és az ő mozgásuk okozza ezt az érzést. Nagyon remélem, hogy nem baj, hogy lent vannak :oops:

Judit :P
Nekem a Kútvölgyiben, de mindegy hol csinálják, csak haematológus kell hozzá, ahhoz pedig vagy a meddőségi intézet, vagy a háziorvos beutalója.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Bonikó!
ez célzás akar lenni? :wink: :roll: :lol:

Lafi!jajajaja,takard el Huni szemét. :lol: :roll:

Fanni! :twisted: érzed még?Akkor neked nagggggyyyyyyyyyyon jóóóóóóóóóóó,és ha még cseng is............

na,elég ebből.

puszika mindenkinek.
finisben lévőknek hajrá.

Kép
csiperke
 
 


Csipi
Na nekem nem olyan, mintha Apával lennék! Nekem csak szimplán ijesztő :? Egyáltalán nem jó, sajna :(

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok

Fanni
köszi szépen

Hogy Ti miket éreztek?????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:
én ilyen rezgéseket, apás érzés stb. soha nem éreztem :cry:

Nyuszipuncs
kiegészítésként te :shock: , hát nem tudom, a klinikán pótlásnak tápit adtak 3 nap után, addig cukros vizet - de utána már tápit, és recepttel együtt engedtek haza mindkétszer, nem várratták szegényeket 2 hétig
a klinikán is a mamával van a baba, kivéve PIC, és fürdetés, amúgy a tápit a klinikán akinek kell külön tejes néni csinálja meg és kirakja a tejes hűtőbe és a mamának kell beosztania a nap 24 órájára - névre szólóan

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Reggeltet!

célzás? miféle célzás :lol:
Vendég
 


Szép napsütéses reggelt mindenkinek!

Petitpois, Fendike,

Van még két hetetek. Az az érzésem, hogy a 40. héten fognak kibújni a picik :D (nagyon jók ám a megérzéseim :lol: )

Fanni,

sztem nekem eddig voltak lent a babák, mostanában pörögnek a gyomrom körül :lol: Biztosan nem baj, ha lent vannak, ne aggódj! Mi történt veled, hogy újra paramami lettél ? :D A szerda már nagyon közel van. Kíváncsi vagyok, mekkorák a fiúk. :wink:
Itt a tavasz!!! :lol:
Bocsi, de annyira jó kedvem van ettől a ragyogó napsütéstől! Bár levegőt alig kapok és a köhögés sem múlt még el. :(
Rezonancia?

Boni,

Látom , ma is a pacsirtákkal ébredtél :lol:


Holnap megyünk 4D-re! Legszívesebben már most elindulnék :oops:

Kép
viri8
 
 


Sziasztok!

Fendike:
Köszi a drukkot . Most már én is megnyugodtam egy kicsit mert mert tegnap délután a Dr-nő felírta a tápszert pótlásnak. Így most már Krisztián is nyugodtabb mert ha kevés amit szopik akkor van mit adni neki. Drukk a keddi vizsgálatokhoz ,kíváncsi vagyok mit mondanak? Hogy érzed magad?

Fanni: Mért a 35-36. héten szeretnél szülni?

Csiperke: Köszi szépen Krisztián nevében is.

Lassan korhatáros lesz a topik :lol: :lol: :P :P

Lafi: Vigyázz Hunor tanulékony!! :P :P

Erika:
Hát mifelénk egész más a helyzet!Nálatok jobb a helyzet. Itt nincs tápi. !.nap jöttünk haza és még csak tegnap írták fel a tápszert. De még így is megkérdezte 3x is a Dr-nő hogy biztos hogy nem elég neki a tejcsi?

Viri: Drukk a 4D-hez biztos nagyon szupi lesz!!

Kép

Kép

Kép

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Sziasztok

Nyuszipuncs
Nagyon édes Krisztián, szerintem tiszta anyukája!
Nálunk - kórház: én a helyi kórház szülészetén csak látógatóként jártam, én Pestre jártam a II-es klinikára dokihoz, én semmi pénzért nem szültem volna itt, de az is hozzá tartozik az igazsághoz, hogy úgyis pesten kötöttem volna ki, mert akiknek a terhesség során (végén) még annyi gondjuk sem volt mint nekem általában a II-es klinikán kötöttek ki, találkoztam is 1-2 ilyen anyukával :cry: , úgyhogy itt a helyiben csak az szüljön akinek problémamentes a terhessége + a babával sem kell semmit sem csináljanak.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Viri :P
Tényleg megint paramami vagyok :? 3 hetet az UH után katonásan bírok, aztán valamitől összeomlik a rendszerem. No mindegy, most már csak kibírom szerdáig 8)
Tegnap megkaptam én is a gobelineket, kacsa már kész, csak a háttér hiányzik. Más színeket használtam, de van hátulütője, mert sajna néhol látszik a háttér. Mondjuk messzebbről nem :D
Én is örülök a napocskának! Jól felöltözve feltétlen menj ki, a napsugár is gyógyít! Apa 8.15-kor kivonult a kerbe, azóta nem láttam :lol: Kapál, ültet, gyomtalanít, ilyenek. Legalábbis remélem, hogy nem a szomszédnál trécsel :lol:

Nyuszi :P
Mert ikreknél az az ideális :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Nyuszi :P
Nagyon szép kisbabád van!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Erika:
Köszi szépen. Mondták már mások is hogy hason lít rám . Én még nem is láttam Áront , tennél fel róla képet?

Fanni:
Próbálj egy kicsit megnyugodni mert biztos minden rendben van. Szerda amúgy sincs már messze. Ha kész a goblen képed felteheted hogy megnézzük. Ülj ki te is a napsütésbre és élvezd a jó időt. Ma már én is kivittem Krisztiánt a teraszra egy pár rercre és nagyon tettszett neki. Olyan jót aludt utána. Alig várom hogy már mehessünk sétálni.

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Nyuszipuncs :D
ha ilyen az idő, nem fúj a szél, nyugodtan kiviheted már sétálni a fiacskád, annyira jó a levegő, neki is biztosan jól esik majd.
nagyon szép baba!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Nyuszi, szép kisfiad van!olyan piciiiiiiiii enyém meg már olyan naaaaaaagy...
Vidd ki Krisztiánt!Oda lesz meg vissza a boldogságtól!!!!!Jó idő van, süt a nap!!!!Mi 2 hetesen már kivittük, pedig akkor esett a hó...
Vendég
 


Nyuszi,
Nagyon édes Krisztián!

Kisfóka,
Lemaradt, hogy szép a pocakod :wink: Ha kész a szoba, majd kérünk képeket!

Csiperke,
Hogy vagytok? Milyenek a napjaitok?

Fendike, Petipois
Merre vagytok?

Viri,
Jó babamozizást holnap, és képeket tőled is kérünk :wink: Hova mentek?

Kép
Kép
Kép
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: