Új privát üzeneted érkezett!

Monti, van olyan, h terhességi orrdugulás... nem attól horkolsz? :shock:

Kép
zmimi

vera de jó neked!!!!!!!!!!!!!!!!gratula!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Vera!
Ez jo hir!

Monti!
Esetleg nincs allergiád? Nem érzel napközben "dupla orrot"? Horkolásra gondolok. De terhesen is "dagad", attol is horkolhatsz. Na jol megfogalmaztam.
encike 2

na lányok mára megyek mert ma nagyon szar a kedvem :( majd holnap este tudok jönni mert vendégek lesznek napközbe!
pusza mindenkinek!!!!!!!!!!!
vera a levelet nem kaptam meg még mindíg :( nem tudom mi lehet vele!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jo pihenést!

Én is lépek!
encike 2

Vera: ez bizony pozítiív:)

Évi: Nehogy elnézést kérjél már. ne butáskodj persze, hogy amit érzel azt kell megírni. nem lehet mindig örülni. Megértem ha azt szeretnéd, hogy úszd meg a műtétet. Kivánom a legjobbakat és gyere csak panaszkodni. Itt mindannyian szoktunk . Ne feledd a rossz után a jó jön:)

Kép
csucsu05

Hello Vera!
Én megkaptam időben tőled. Majd lehet kell még, ha neked nem kell + hcg is.
Ugy látom osztozni fogunk.
encike 2

nitácska bocsika összekevertelek valakivel. neked elsőbségivel adtam fel kedden!!!!!!!!!!!!!!!!! az már rég oda kellett volna érjen!!!!!!!!!!!!!!!!! na többet soha csak ajánlva!!!!!!!!!!!!!!!!és úgy az elsőbségi. anyááááám. Figyi akkor mi legyen? talizzunk és odaadok egyet? vagy most várjunk. Nekem kb két 3 hét múlva derül ki hogy dobog e és akkor mind mehet.

harivera
Budapest XXI. kerület

Zsuzsu,
nagyon örülök Nektek! :D

Megyek is vissza szenvedni, mindenkinek minden jót!

KépKép
dreika

Jó reggelt!

Köszönöm az aggódást horkolás ügyben. :lol: Látom ti is átérzitek, hogy mennyire ciki. :evil: Szóval az orrom rendszeresen be van dugulva, nem vagyok allergiás, úgyhogy biztos a hormonok miatt. Vérzik is elég gyakran. Orrcseppet idáig nem használtam, de megkérdezem hétfőn a dokit, hogy lehet-e valamelyiket. A horkolást a lágyszájpad rezgése okozza, ami lehet a nehezített belégzéstől is. De lehet, hogy a hormonok miatt az is megduzzad? :shock: Na, ezt is megkérdezem a dokitól. Mindenesetre a légzés könnyítő tapasz nem használt. :twisted: :cry:

Vera! Téged tegnap este kihagytalak. :oops: Neked is gratula a kétcsíkoshoz.! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak úgy bepofátlankodok de segítséget szeretnék kérni vagy is inkább tanácsot, javaslatot.
Múlt héten hatodikán jött meg a menstruációm 5 nap késéssel. Máskor is késett már tehát ez önmagában nem nagy dolog nálam. Előtte többször csináltam terhességi tesztet ami pozitív lett. A menstruációm teljesen normálisan zajlott le egyébként attól eltekintve, hogy kicsit elhúzódott. Tegnapelőtt újra megcsináltam a tesztet ami nagyon nagyon halvány lett szinte már semmi nem látszik.
Aztán tegnap a párommal való együttlét után volt egy barnás színű elég nagy mennyiségű vérzésem és azóta is fájdogál a hasam enyhén és barnás színű váladék vagy vér van mindig a betéten.
Tegnap elmentem orvoshoz aki megvizsgált és azt mondta, hogy vagy elvetélt terhesség vagy hormonális zavar vagy bármi más lehet. Mondta ő is hogy vérzem. Azt mondta a méhemből jön a vérzés. Hétfőn megyek ultrahangra és vizeletvizsgálatra. Ja igen és kedden voltam már egy orvosnál a pozitív teszt miatt aki csinált ultrahangot de nem látott semmit. Elnézést még egyszer, hogy ilyen durván letámadtalak benneteket de teljesen kész vagyok ettől a vérzés dologtól és állandóan attól rettegek, hogy újra vérezni fogok. Szerintetek mi lehet velem? Nagyon pánikolós vagyok. Segítsetek!
milkácska

Milkácska!

Szia! A dokid normálisan áll a dolgokhoz, hogy megnézi mi is van valójában. Sajnos a korai vetélés után normális a hosszas vérzés/vérezgetés, sokáig tart, míg kitisztul a szervezet, sőt az utána következő ciklus is lehet hosszabb.

Semmi gond azzal, hogy itt kérdezel, hiszen ezért van a topik. :wink:

Milyen hosszúak a ciklusaid? Volt már ilyen eset korábban is?

tjuca

Kép Kép Kép

tjuca

Kedves Tjuca!

Köszönöm a válaszod. Megnyugodtam egy kicsit. A ciklusaim elég változóak bár mostanában mintha kezdene pontosabb lenni. Általában 29-35 naposak szoktak lenni a ciklusaim és a vérzéseim kb.: 5 napig szoktak tartani. Ilyen még nem fordult elő velem soha.
milkácska

a has:Kép

Kép
zmimi

Zmimi de ari pocid van.

Lányok nehari hogy ezzel terhelem a topikot de szerintetek itt semmi nem látszik?!!!!!!!!!!
Aztán majd elmagyarázom mért kérdem.
Kép
a felső a reggeli az alsó a délutáni mai mind a kettő

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!
Én az alson erősebb 2.-at látok. De miért kérded?

Juca!
Köszi a táblát, de kimaradt a gyerköcökről Dorina és Nikolett. De nem baj.

Milkácska!
Hát nem tudom mi lehetett, de ha dolki látott, az jo dolog. Lehetséges vetélés lett volna.

Ma már nem leszek, csak holnap.
encike 2

Vera: mindkettőn van csik. Ez látszik. De ami a fúri, hogy a reggeli halványabb mint az esti.

Zmimi: Szép formás pocid van:)

Kép
csucsu05

csucsu az nem furi mert most már csak erősödik.
minden órával több hcg termelődik.
Majd feldobom ha még nincsen elegetek a holnap reggelit. Tuti ott is látni lehet majd most már szemmel az erősödést. És utánaszámoltam van remény a lánykára :lol: :lol: :lol: mert ahhoz hogy ilyen hamar megjelenjen szerintem 3-án max 4-én volt pém és nem 5-én és mi apával 28-án voltunk együtt utána uyge 5-én és a 28-akiak még célba érhettek 4-5nap múlva a lányok. :lol: :lol: :lol: :lol: vagy csak hiú ábránd? :cry:

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera: A lányok 4-5napig maradnak meg? na ezt nem is tudtam. Mindenre van remény Vera. irtó korán kimutatta a teszt tehát lehet valóban, hogy korábban volt PÉ-d. Azért írtam,. hogy fúra, hogy a reggeli halványabb mert akkor ugye jobban kimutatja a reggeli pisiből a teszt mint az estiből. Az oké , hogy erősődik a csik de lehet az estit akkor csináltad mikor keveset voltál pisilni.
A fő, hogy látszik a csik:)

Kép
csucsu05

sziasztok csajok.vera mind a 2 teszten van csík a második az erősebb ennyi. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera!

Ne légy ilyen! Azokon a képeken én sem láttam a "kék" teszten semmit. Ez egy jó, szép, egyértelmű fotó. A tegnapi engem meggyőzött, amint láttad a táblán :-P

Enci!

Csak csendben: ezt honnan kellett volna tudnom? És a szülinapod? (vagy csak elkerülte a figyelmem?) Természetesen beírom a két lányt. Esetleg fotó?

Mimi!

Nagyon csinkó vagy. Bár nekem még mindig nagyobb a pocakom. :roll:

tjuca

pocakméret verseny van? :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Legyen??? :twisted: :twisted: :twisted:

Á nem tuti nyerném. :evil:

tjuca

legyen!!!!!!!!
nekem is nagy a hasam csak a hálytól :oops: :cry: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szia vera hova tüntél msnről?

azt mondtad vagy már :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera: a holnap reggelire kiváncsi leszek mármint a tesztre:)

Kép
csucsu05

Jaj én azt hittem csak két helyen vagy. :oops: A babatervezőkre gondoltam. :D

Nita!

Minden pocak szép, és mindenkinek a maga púpja a legpúpabb, de pláne, aki benne van. Ezen nem érdemes versengeni, jó nézni, a többi pocakot, és nagyon fog hiányozni, mikor már nem lesz, akkor is, ha most túl nagy. :lol: Meg tudod ez olyan, mint fickóknak a női mell. Van akinek a csúcsos jön be, van akinek a golyó, és van akinek az extrém forma. Ezt szabályozni nem lehet, az a tuti, ami magunknak van. Én pölö golyópocakot növesztek most is, hatalmasat, de a derék derekam most sem szól, hősiesen viszi a munka dandárját. Ha most ki kellene emelnem a legvitézebb testrészem, az a derekam és a hátam lenne. :lol: Na holnap le is fényképezem magam. :-P

tjuca

várjuk a képet holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!.na mára elteszem magam mert nagyon fáj a fülem és a párocskám is jönni akar! :? :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZiasztok csajok!

Juca, köszi a kétbabás gólyát! :lol:

Mimi, nagyon szép pocid van!Azt hiszem, az enyém is nagyobb lesz...

Dreika, jobban vagy már?

Zsuzsu, jó, hogy minden rendben! :lol:
Megoldódtak a gondok?Amióta újra iszom kávét, nálam kicsit jobb a helyzet, és az Elevit helyett a Hipp Natal-t iszom.

Sugi?Hogy vagy?

Nagyon várom már a holnapot az uh miatt!
Lehet, hogy párom is eljön velem.
És ha minden jól megy, kedden már lesz kiskönyvem is.Nem győzök majd vizsgálatokra futkozni, még sehol nem voltam.
Néha mintha éreznék valami mocorgást, bár még korainak találom...
Vendég

Köszi a poci-bókokat! :oops: és valóban nem verseny, mindki más, szerencsére...
gondolom még én is terebélyesedem!

Vera, én is látom a csíkokat!

Juca, milyen az extrém formájú mell???? :shock: Könyörgöm homályosíts fel!!! :twisted:

Kép
zmimi

Mimikém!

Látszik nem voltál kolis gimiben :-)
Nos tudományos: http://employees.csbsju.edu/lmealey/hot ... apte11.jpg
alternaív: http://i57.photobucket.com/albums/g219/ ... /boobs.jpg

tjuca

Vera: hun a teszt???

Kép
csucsu05

Csajok,
voltam ma a NewYorkerben, és vettem egy S és egy M :!: méretűpólót. Ilyen általános iskolában volt utoljára szerintem. Úgy fel vagyok dobva!!!

Vera,
neked hanyadik dpo-n lett pozitív a teszt? Tudom, hogy nagyon korán, de mikor?
Ja és hol az a mai teszt???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vera: laptető:)

Kép
csucsu05

Szép ez a teszt vera!!!!!Ahhoz képest hogy 10.dpo...!!!!a hőd is szépen megy felfelé :D

KépKép
lyndee

Vera: Párod mit szól a babához?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csupa-csupa jó hírekkel érkezett a hétvége!

Kacika! Nagy nagy gratula a kis Petrához!! :D :D :D :D

Zsuzsu! Neked is gratu a pocimanóhoz! :D

Vera! Ezek a tesztek egyértelműen pozitívak, én mondtam, hogy márciusba kell lennie poz. tesztnek! :D

Nita! Nem azért, de mikor nekem legutoljára barnázás volt vérzés helyett, akkor terhes voltam! Nem kéne a biztosnág kedvéért ellőni egy tesztet?

Évi! Az hogy lett embriócsomó, bizalomra ad okot, azonban az hogy görcsölsz és vérezgetsz, az nem jelent jót. Nekem is láttak az utolsó UH-on szikhólyagot, akkor viszont én már 7 hetes voltam, vérezgettem és görcsöltem, úgyhogy megműtöttek. Még a mai nap is bennem van, hogy mi lett volna, ha valami csoda folytán mégis kifejlődik a baba, elmúlnak a görcsök és a vérzés és most lenne egy 4 hónapos babám. Úgyhogy nem baj, hogy vár még a dokid, mert lehet, hogy ez a hét kínszenvedés lesz, de biztos lesz a dolog. Csak tarts ki :!:

Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat!
(Ami azt illeti életem legrosszabb és legnehezebb szülinapja volt, de már a múlté.... :) )

Kép
kislibus

Libus:Igaz én megigértem neked az áprilisi gólyát,de amint látod engem a márciusi kihagyott :cry:

Juca:veled álmodtam az éjszaka!Azt álmodtam hogy nálunk voltatok és Kinga motorozott és én szaladtam utána mert te a nagy pociddal már nem tudtál :lol:

Linácska:Mikor tesztelsz?

KépKép
lyndee

Nem baj Lindee, tied lesz az áprilisi, mert utánaszámoltam és ugyan április lenne a fogamzás ideje, de poz. tesztet legkorábban májusban tudok csinálni! Ugyhogy hajrá! És ne aggódj, itt senkit nem került el olyan hosszú ideje a gólya mint engem... :? (Illetve de Montit, de neki is ott van végül a kisfia a pociba!)

Kép
kislibus

Libus:De jó lenne ha egyből össze is jönne a májusi teszted!
Én nem gondoltam hogy Te ennyire fiatal vagy!Rajta vagy az iwiwen? :lol:

KépKép
lyndee

Mióta próbálkoztok?

KépKép
lyndee

Kislibus,
hát sajnos már engem is nagyon régóta kerülget a gólya... 10. hónap műtét óta :cry:

Lyndee,
teszt még odébb van, 22-én kellene, vagyis nem kellene megjönnie, de 3 nappal később volt a peteérésem, és a luteális fázisom 15-16 napos szokott lenni, szóval ha olyan 26-27-e körül sincs semmi, na majd akkor.

Megvolt az első tubusos hajmosás. Hát víz nem ment a fülébe, de hogy mennyire lett megmosva Lili haja?! :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?