Új privát üzeneted érkezett!

Nemone,

Choragont kaptam 2 ampullával ami 10 000 egység.
Örülök, hogy jól van a barátnőd. Ennyi ikres kismama, sőt 3-as ikrek is? Meg kellene kérdezni tőlük, hogy ők melyik dokihoz járnak, és lehet, hogy nekünk is ott lenne a helyünk!
Az e-mail amit küdtél azért jó, mert most így legalább el tudom képzelni a helyzetet és szugerálom, hogy jöjjön a rózsás lovag.

Kata,

akkor apa már az évforuló napján ért haza. Micsoda évfordulós ajándék! De azért pihend ki magad az esti vacsi előtt :wink:
Szerintem délután olyan 16 és 17 óra körül tudok jelentkezni, mert nem tudom, hogy mennyire húzódnak el Pesten a dolgok.

Denika,

inszem előtt 2 nappal a 7-8 mm nagyon jó eredmény ám! Mert abból inszemig 10 mm lett és az már nagyon jó értéknek számít.
Hogy érzed magad? Valami olyan tünet ami az előző inszemeknél még nem volt?
Különben tegnap gondolkodtam ezen az uh dolgon, és amikor a 18 mm-es tüszőt mérte kirajzolva 24 mm-t láttam a monitoron, ő mégis csak 18-at diktált be. Nem akartam vele vitára kelni úgy, hogy közben a hüvelyuh-val turkál bennem.
Ha ott is tévedett 6 mm-t akkor a mnyh-nál is tévedhetett. AMúgy nem gyakorlott doki volt, 1 óra hossza volt míg egyáltalán rátaláltak, hogy jöjjön megcsinálni az uh-kat.
Dita,

mi újság veled? Mesélj, mi volt tegnap!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Laptető, lehet hogy ez a nap szerncsésebb lesz mint a tegnapi.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!

Hát, azt még nem kaptam, eddig csak ovitrellet, és pregnyl kaptam.
Ezek a kismamák mind lombikosok. Nekünk nem lesz szükségünk lombikra! :lol: Amúgy szerintem a SOTE I.-en voltak kezelésen.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 

 
 

Monic: Laptető :!: Nem kétséges a siker! :)
Nekem közvetlenül inszem előtt soha nem volt még UH, ezért nem tudom, hogy mennyit vastagodhat addig a mnyh. Amúgy nem érzek semmi különöset, azon kívül, hogy rövidebb lett a hajam (voltam fodrásznál). :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a terhelésesről, hát eléggé sz@r íze volt.
Még jó, hogy vittem citromot (2 is lefacsartam), mert anélkül tuti nem ment volna le.

Aki ezt a vizsgálatot kitalálta tuti nem volt még terhes.

Monic!
Nagyon drukkolok Neked!

Szezso!
Nem bizti, hogy meg fog jönni. Gyönyörű a görbéd!!!! Nekem is volt menszis érzésem!

Deni!
Én töbször Estrofem tablettát kaptam, egyszer meg estroderm tapaszt, amit a pocira kellett ragasztani. A tabletta főleg nagyon hatott.

Nagyon nagyon drukkolok Neked!!!!!

Kata!
Boldog évfordulót!
20150601134430
 
 


Csajok! Sziasztok! Köszi a hiányolást, sajnos a pech széria folytatódik!
Szerdán megkívántam a mangót, aminek szörnyű következményei lettek. Kb. fél óra múlva elkezdett bedagadni a szemem, egyfől vettem is sátorfámat, indultak a kórházba, mert tudtam mi fog kikövetkezni ebből. Mire felértem már az egész fejem be volt durranva a karom végig tiszta piros kiütés volt, fel volt dagadva viszketett. Természetesen egy lélek nem volt az ügyeleten, várni kellett mig visszajön. Ezektől megis lehet dögleni. Végül megjött és kaptam egy szurit elküldtek haza, de aztán még rosszabbul lettem, mert akkor már fulladtam, az orromon semmi levegő, a torkom is kezdett elszorulni. Csak hörögtem, és úgy éreztem, ha most nem csinálnak valamit velem beadom a kulcsot. Felrepített (szó szerint) megint a párom az ügyeletre (egyébként nagyon bunkók voltak a doki mega nővér is) ! Megláttak, egyből hívták a mentőket, és én közben el is ájultam, úgyhogy infuzió, mentők szirénázva vittek a kórházba. Ott teleszúrkálták a karom kb. 6 szurit kaptam, ömlött mindkét karomból a vér. Intenzíven feküdtem egész éjjel, reggelre elmúltak a kiütések, kicsit apadt a fejem, így hazaküldtek. Azt mondták a mentősök, hogy egyből hívnia kellett volna őket a dokinak, mert ez nem játék, volt már olyan aki ebbe belehalt. A párom jött értem reggel, robogtunk Fehérvárra a kórházba ahol megcsinálták az uhut. Kb. 2,5 órát vártam bedagadt fejjel, ráadásul egész éjjel nem aludtam, mivel levegőt nem nagyon kaptam, meg különben sem tudok kórházban aludni. Végül az eredmény annyi lett, hogy:
jobb olv-ban 32 mm-es foly. tart. képlet. jobb o-n egy 8 mm és egy 10 mm tüsző. Az előzőt nem tudom, hogy mit jelent. Viszont valami nagyon felturbózta a méhnyh. mivel a múltkor a 15. napon 7 mm volt, most a 13. - on voltam és 11 mm :!: :!: :!: :!: :!:
Sajnos a doki szabin volt, az asszisztens azt mondta, hogy szerinte megreped már a tüszőm. Az hogy lehet 34 napos a ciklusom, múltkor a 20. repedt meg. A hőm mondjuk 36,8, de egész héten és a múlt héten is ennyi volt.
Egyébként a legszebb az egészben, hogy most 1-2 hónapig nem is lehet se spontán, se inszemes babám, mert meg kell várni míg a méreg kiürül a szervezetemből. Egy valag gyógyszert kaptam, szterodisat, ami mellett pl. nem ehetek sót. abszolút. Illetve nem ehetek fehérjét. De most végülis mindegy is, mivel a babára most nem is gondolhatok. :cry:
Nagyon peches vagyok. A csomót a mellemben hétfőn fogom megnézetni. Emiatt is izgulhatok. Nem is sorolom tovább. :cry:
Tegnap 1/2 4-kor végeztem a dokikkal. Nagyon elég is volt belőlük.
Kiirtak tp-re, mert nagyon sok gyógyszert kaptam, amit fél óránként kell szedni. szemcseppet 3-4 x. A szemem még mindig elég gáz. Azért tudok írni most nektek, mert bejöttem dolgozni, reggel hívtak, hogy bolondokháza van, nem tudnék bejönni. Sajnos itt még meghalni sem lehet, a kolléganőm nem bírja egyedül, és tudom, hogy igaza van, mert ketten is alig bírjuk néha, nemhogy egyedül. Hát ez van, úgyhogy a munka hőse címet én nyertem el szerintem.
Bocs, de nagyon sokat írtatok, és képtelenség lenne reagálni mindenre. Egyébként tegnap Vicusról sem hallottam jó híreket. Nem találkoztam vele, de hallottam, hogy a nővérkék beszéltek róla. :cry:

dita75
 
 


Dita Drágám!
hideg is kirázott, mikor olvastam a horrorodat. Sok gyógypuszit küldök neked!

Az a legfontosabb, hogy Te rendbegyere, és utána majd jön a bébike is.

Vicusnak innen távolról is sok sok ölelést küldök.
20150601134430
 
 


Viki!
Köszi, édi vagy. Nem tudod mit jelenthet a 32 mm foly. tart. képlet, most a legjobban ez idegesít. Arra is gondoltam, hogy a múltkor 32 mm volt a tüszőm, nem-e azzal van ott valami! :shock: nem tudom.
Illetve még azt mondták, hogy a két hormoneredmény üti egymást, de az asszisztens nem akart nagyon belefolyni, azt mondta, majd menjek vissza egy-két hét múlva addigra meglesz a párom eredménye is (most még nem volt meg) akkor kinyomtatnak egy összefoglaló leletet és mindent megbeszélünk.

dita75
 
 


Dita,
Te aztán halmozod az élvezeteket. Még jó, hogy nem lett nagyobb baj ebből a mangóból. De ez mi? Allergiás vagy a mangóra?
i.kata
 
 


Dita,
én nem vagyok orvos, de beírtam a keresőbe és ezt a kifejezést valami cisztára írják. De ez nem biztos!!! Nem akarlak ijesztgetni!
i.kata
 
 


Dita!
Én még nem is halottam olyat, hogy vki a mangóra legyen allergiás.

Nem tudom mi lehet az a foly. tart. képlet. Hátha majd jön vki tapasztaltabb és megmondja.

Vagy vannak a neten nőgyógyi szakértők, nekik is lehet írni, és válaszolnak hamar.
20150601134430
 
 


Nincs valami doki ismerősöd? Nem kell nőgyogyinak lennie, biztos tudja mit jelent.
i.kata
 
 


Kata!
Nem biztos, hogy a mangóra, lehet, hogy a vegyszerre amivel beoltották, ki tudja honnak származik. Azért ajánlom, hogy a mangót ti is kerüljétek el messzire!

dita75
 
 


Pedig én imádom a mangót!!!!
i.kata
 
 


Dita: teljesen lesokkolt ez a sztori :shock: még a hideg is kirázott, hogy mennyin múlik egy emberélet...

Ez aranyos :lol:
denika írta:Amúgy nem érzek semmi különöset, azon kívül, hogy rövidebb lett a hajam (voltam fodrásznál). :)


Viki: eredmény mikor lesz? Hős vagy, hogy megittad és nem jött vissza azonnal! :-D kíváncsi vagyok, én majd hogyan fogom bírni :-D
Bár szerintem túlélem :-D

Nemone: 30 hetes 3-as ikres kismami az elég szép teljesítmény! Nagy pocija volt?

Estrofemet (ösztrogén) én is szedtem anno a Closti mellé, mert a Closti vékonyít(hat)ja a méhnyálkahártyát...

Vicuskáról olvastam, hogy csökkent a HCG-je és hazaengedték a kórházból...

Néha görcsölgetek, úgyhogy nem tudom, mi lesz...Holnap ha jó a hőm, tesztelek, bár nem fűzök hozzá túl sok reményt... :?

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Lehet, hogy kedden elmegyek a régi nőgyogyimhoz, de biztos kiakad, ha megtudja, hogy közben fehérvárra is járok a meddőségire. Viszont rákszűrésre meg mennem kell hozzá, mert már évek óta nem volt, és a mi családunk alapjáraton veszélyeztetett, mert a nagyimnak, meg anyunak ki kellett venni a méhét rák miatt, a nővérem pedig már meséltem szegény 24 évesen méhnyakrákban halt meg. Épp ezen gondolkodtam, hogy annyi orvoshoz járok, mégis mindig van valami bajom, és szörnyű már nagyon ez az egész. Ki kell menjek külfödre, hogy végre jó orvosok közé kerüljek, akik ki tudnak úgy vizsgálni, hogy meg is tudják állapítani, hogy mi bajom van egyáltalán????????? :!: :!:

dita75
 
 


A folyadékot tartalmazó képlet nem lehet, hogy egy ciszta? :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Én is azt olvastam, hogy az ciszta.

Dita,
Biztos itthon is vannak nagyon jó orvosok, csak nagyítóval kell keresni őket. És persze várni rájuk éveket, mert akkora a várólista... Én már attól is elégedett vagyok, ha empatikus a doki, mert az megnyugtat...
i.kata
 
 


Jajj még ez is! Nekem eddig sosem volt cisztám, és nem is akarom, hogy legyen. Kedden biztos elmegyek és megkérdezem a dokimat.

dita75
 
 


Szezso!
Állítólag hétfőn már lesz eredméyn, majd vmikor jövő héten kiugrok értük. Sajna a város másik végén van.

Én drukkolok, hogy holnap el kelljen azt a tesztet sütni.
20150601134430
 
 


Sokan kérdeznek rá, az egyik orvos ezt válaszolta vissza:

Nő kérdezi:
Ma voltam Uh-on. Az alábbi leletet kaptam:
Jobb ov.-ban 26 x 18 mm foly.tart.képlet.
Douglasban folyadék: kevés látható
Nyálkahártya: 7,7 mm
Szeretném megtudni, hogy ezek mit jelenthetnek. Ha több esélyes, akkor minden lehetséges változatot. A mai nap volt a ciklusom 17. napja.
Januárban voltam a nőgyógyásznál, UH is volt, akkor nem mondott semmi elváltozást, akkor minden rendben volt.

Tisztelt Kérdező!

Az UH lelet a ciklus adott időszakának megfelelő normális állapotot mutatja.Ami a petefészekben látható az megrepedés(ovuláció) előtt álló tüszőnek felel meg.
Amennyiben nem jön össze a terhesség javasolnám esetleg meddőségi központ felkeresését.

Tisztelettel: DR.K.I.

Ezek szerint lehet, hoy nem ciszta! :shock:

dita75
 
 


Dita!

Kép Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled! Ez tényleg pech-széria... Gyógyulj meg hamar, hogy elkezdhessétek a baba-projektet!

Szezso!

Bizony nagy pocija volt a kismaminak :wink:

Kata!

Jó évfordulózást mára! Na, végül Te főzöl, vagy sikerült meggyőznöd a párod az étteremről?

Monic!

Holnapra nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone!
Köszi, igyekszem.

Kata!
Töltsétek kellemesen az évfordulót és az estét.

Monic!
Boldog szülinapot!

Mindkettőtöknek küldök egy virágszálat! Kép

dita75
 
 


Köszi csajok, Remélem jó lesz az este! Meggyőztem apát az étteremről, úgyhogy remélem valami fincsit vacsizunk.

Dita,
Akkor ezért mondta az asszistens, hogy szerinte megrepedt a tüsző... Már értem.
i.kata
 
 


Sziasztok!

Nemone!

Drukkhegyek a barátnődnek, azért az jó, hogy hétvégére kiengedik :)

Szezso!

Apám, ha nekem ilyen görbém lenne... Fűcsomó legyek, ha most nem kaptad be a legyet! Mindjártmegjön-érzés bőven normális terhesen :)

Kata!

Boldog évfordulót nektek!

Viki

Ügyi voltál a lötyivel! Mikorra lesz eredmény?

Dita!

Öregem, a víz levert, mire a beszámolód végére értem... Ugye most már minden teljesen rendben veled? Sajnálom, hogy ilyen sokat kell várnod a következő próbálkozásig :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!
állítólag jövő hét hétfőn lesz eredmény.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Kép a testvéremékhez babázni. Hétvégén meg szalma vagyok, mert a párom megy edzőtáborba, de megcsinálom a tavaszi nagytakarítást úgyse mondanak túl szép időt hétvégére. Esetleg azokat a manókat elküldhetnétek segíteni...

Mindenkinek nagyon jó hétvégét!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka!
Jó babázást!

Azok a manók tök hasznlhatatlanok, ne várj rájuk. Denihez és hozzám se jöttek. Mondjanak le!
20150601134430
 
 


Sziasztok,
ma ismételten bolondokháza van , közeledik a hóvégi zárás :evil:

Dita: rettenetesen sajnállak, ilyet! :shock: mielőbbi jobbulást neked!!

Desviki: ügyi voltál! biztos minden ok-s lesz cukker ügyében!

Szezso: ++++++++!!!

Kata: jó évfordulózást!

Monic : boldog szülinapot!

én teljesen kivagyok , már nagyon várom a hétvégét!
mindenhol (mhelyen , otthon is ) áll a bál. a párom hulla, és én meg merészelem nyüstölni a meghívók miatt, amiket holnap kellene vinni a rokonokhoz. persze még 1 próbanyomást sem csináltunk és még a végleges változat sincsen meg. mindig túlbonyolít mindent, ahelyett, h legegyszerűbben megoldaná a dolgokat. kikészít! :x

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Évi: én is bejelentkeztem mm-be! pajzsmirigyhez milyen hormonok kellenek? tsh, ft3 , ft4 v még esetleg vmi?
én ápr 10 re kaptam időpontot B dokinőhöz, de vv-re jövőhéten megyek 19-én hajnalban, mert kértem cukker, ir vizsg-t is . te mikor mész vérvizsg-ra? kihez mész? Tűűhöz, nem írtad. bár elég korán mész, valszű, h nem hozzá.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


látom már mindenki elment!
minket még most sem engednek haza, h holnap ünnepnap és zárva lesz minden! :shock: :twisted:
hát a multi már csak ilyen!! :twisted:
igaz qva sok a munka záráskor, de qvára elegem van a hétből! :twisted:
azt hiszem rámragasztottátok a feszült hangulatot. reggel majdnem bőgtem a kocsiban, olyan szar hangulatban voltam.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinke!

Breyer doktornőhöz megyek, és az ir vizsgálaton én is gondolkozom. Nem tudod mennyibe kerül? Pajzsmirigyhez nekem ezek szoktak kelleni, amiket te is írtál, plusz nekem még egy aTPO nevű akármit is néztek.

Szerencsére az én rosszkedvem elillant :) 6 hét nem a világ, ennyit azért tudok még várni, ha már egy éve csak várok :) Ráadásul isteni csirkepörköltet főztem nokedlivel és ubisalival, este aljas módon be fogok zabálni belőle :twisted: Majd gondolok rátok :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Húú, Évi nagyon irigyellek most, mert én péntekenként gyümölcsnapot szoktam tartani, és már korog is a gyomrom. :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Évi: kérdeztem a tel-ban, h mennyibe fog kerülni a labor, és hát nem ócsó! kérek 6 hormont (fsh, lh, tesztoszteron...) 15e, + cukor, ir terheléses 5e, kérnék még tsh, meg akkor még ft3-t, ft4-t, szóval nem tudom mennyi lesz. de meglesz a kaális konzultációra az eredmény, így 2 helyre is felhasználom. meg hát 1/2 éve voltam ott utoljára, szóval...ez van.
jóétvágyat a pörihez!! fincsi!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Évi, Czinke
Jó sok mindent néznek nektek. Nekem összesen 1x volt vérvételem és arról sem kaptam papírt, úgyhogy nem tudom, mit néztek. Az tuti, hogy nézték a progit, de hogy néztek-e mást is...?
Azon gondolkodtunk apával, hogy elmegy andrológushoz. Nem tudtok valakit?
i.kata
 
 


Nemone,
gyüminap? Én arra csak nyáron vagyok képes, amikor van görögdinnye, eper, barack... jajj, nagyon imádom ezeket!!!
i.kata
 
 


Sziasztok,

meginszemináltan jelentkezem. Ez nekem most fjt. Azt pontosan nem tudom, hogy mi, de igencsak fájt.
Apa eredményei megint kitűnőek, sőt az asszisztensnő mikroszkópon meg is mutatta nekünk őket.Nagyon szépek voltak és irtó gyorsan mozgott a farkuk. Apa persze megint nagyon büszke magára.

CZinke,

sajnálom a sz@r napot és a sok munkát, majdcsak eljön hétvége. A meghívó kihordással még nem vagytok elkésve, ha a párod fáradt akkor pihizzen előtte.

DIta,

ez nagyon durva ami veled történt. Jobbulást neked és ha megteheted pihenj és ne dolgozz. Bár könnyű ezt moondani. Köszi a szülinapi köszöntést.

Nemone,

köszi a szülinapi köszöntést. A fránya manók engem se akarnak meglátogatni :?

Denika,

az is jó, hogy ha nem érzel semmit. :wink:
A fodrász mindig jót tesz az ember lelkének és a külsejének is :D

Szezso,

nagyon remélem, hogy holnap jó lesz a őd és csinálsz tesztet. Már olyan rég került fel valaki a tábla tetejére, legyél te a következő.

Kata,

jó vacsit mára. A párom megállt hazafelé egy étteremnél és megebédeltetett, persze rántott sajtot ettem, hogy vastagodjon a mnyh :wink:

Viki,

örülök, hogy túl vagy a terhelésesen, szerintem minden rendben lesz. Hétfőn majd hozd az eredményeket.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Évi,

jó étvégyat a pörihez. Tegnap nálunk is volt ubisali, csak itt rántott hús volt mellé. Apának mondtam is, hogy azért lett ilyen jó az eredménye mert jót főztem tegnap. :lol: :lol:

Nemone,

milyen gyümölcsökből áll a gyüminapod?
Én ilyet nem tudok tenni, mert magas a gyomorsavam, múltkor is megettem 4 almát aztán ki is jött belőlem meg be is lázasodtam. Nem vagyok gyümölcsös, a nektarint és a banánt szeretem a legjobban.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,

most nem csináltál vonalzót?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
Lehet, hogy most érzékenyebb voltál és azért fájt. A lényeg, hogy túlvagy rajta :!: Aztán tessék terhesenek lenni (!!!!!!), hogy legyen mit behoznom.

Nem csinálok vonalzót inszemig, mert fogalmam sincs, milyen hosszú lesz a ciklusom. Még mindig nem jött meg rendesen, de a hőm már teljesen leesett.

A rántottt sajtodról jut eszembe: lassan olyan leszel, mint egy tejcsárda, annyi tejterméket tömsz magadba :lol: Én reggelire joghurtot szoktam csinálni maganak natúr jogiból és mirelit gyümiből. Ma áfonyásta csináltam és isteni volt!!! Még egy kis zabpelyhet is tettem bele, hogy legyen benne bőven rost.
i.kata
 
 


Kata,

az finom reggeli lehet. Én reggelire kb fél liter kakaót szoktam enni corn flakes-sel.
Tényleg tejcsárda lesz belőlem :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nem baj, legyél csak az, ha ez kell a jó eredményekhez. Aztán hétvégére sok pihit ír elő dr. Kata :!: :oops: :oops:
Kép
i.kata
 
 


Ok, doktornő, megfogadom a tanácsát.
Mióta hazaértünk fekszek, tv-zek és netezek közben. Még hétfőn sem megyek dolgozni, nagyon komolyan veszem most ezt a dolgot.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Halihó!

Monic: helyes a hozzáállás! :lol: pihenj csak!

Tesztem negatív, hőm is lefelé. Nem vagyok szomorú, éreztem, hogy ez lesz...Marad az inszem :)

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Jó reggelt!

Szeso!

Sztem hibás tesztet vettél!

Deni!
Hogy érzed magad?

Monic!
Isten éltessen téged és a Tesódat is!
Kép
20150601134430
 
 


Szeszo,
sajnálom hogy nega lett a teszted!

Monic,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!! sZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL KÍVÁNOK NEKED EGY GYÖNYÖRŰ BÉBI IKERPÁRT!!! éS MINÉL ELŐBB!!!


Kép

Mi tegnap egy olasz étteremben voltunk. Nem volt a legjobb sajnos, de a lényeg úgyis a kaja után volt :oops:
i.kata
 
 


Szezso!

Sajnálom a tesztet :cry: :cry: :cry:

Monic!

Nagyon boldog szülinapot kívánok! :)

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok,

nagyon szépen köszönjük a magam és a testvérem nevébn is! Aranyosak vagytok!

Szezso,

nagyon sajnálom a tesztet. Aztán hétfőn siessetek az orvoshoz, hoyg elkapjátok a tüszőidet az inszemhez!

Kata,

remélem úgy lesz ahogy mondod, pont tegnap mondtam anyunak, hogy én eddig nem akartam ikreket de most már akarok, mert akkor nem kell mégegyszer végigcsinálnom ezt a tortúrát.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: nagyon boldog szülinapot! Most már 18 éves vagy, plusz 10 év tapasztalattal :lol:

Aranyosak vagytok, hogy sajnáltok!

Viki: szerintem is szar a teszt, mert nem azt mutatja, amit látni szeretnék :D

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Sziasztok!
Mivel a takarítómanók nem értek ide, muszáj volt nekünk ablakot pucolni és tsai. Most már jöhetnek a húsvéti nyuszik.

Igaz úgy érzem magam,mint akit jól elvertek.
20150601134430
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: