Új privát üzeneted érkezett!

lyndee ki kéne deríteni a dolgot :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Évi:Én nagyon kívánom neked a legjobbakat!Hátha hétvégén megjön....!!!!Bízzunk ebben! +++++++++++++++++

KépKép
lyndee

évi meg fog az jöni,ne idegeskedj mert az is hátráltathatja
megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:megbeszélted pirivel hogy holnap jöjjön?nehogy nagyon lemaradj tőlem :lol:

KépKép
lyndee

nem is gondolok rá.de szerintem ebbe a hónapba nekem a menzim aza barnázás vérzés volt.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nem tudom,lehet....Az túl kevés lett volna, nem?
Nekem elég sok van.... :roll:

KépKép
lyndee

na én lépek mára!puszi mindenkinek,jó éjt!

KépKép
lyndee

én is lépek jóéjt.puszi!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kislibus, sok boldogságot! :lol:

Évi, szorítok Neked!
Vendég

Kislibus, Isten éltessen! Utólag is :oops:

Tegnap 2x voltunk a kórházban nst-n, mert alszik a baba, és így értlkelhetetlen volt. De kevesebb a víz, és nem tudják, nem a rosszabb lepény miatt nem mozog e esetleg. MA lesz újra nst, meg lehet áramlásvizsgákat is. Fincsi dolgok ezek így a vége felé.

Legkésőbb hétfőn be kell feküdnöm, de a doki azt mondta, hogy onnantól már forszírozzuk a dolgokat jobban.
Vendég

Kacika, lehet, hogy húsvéti baba lesz?! :lol:
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!!

Betöltöttem a 12. hetet!!!!
Ha az uh-n minden oké lesz, egy picit fellélegezhetek.De csak egy picit. :wink:
Utána szerzek kiskönyvet. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kislibus,
boldog születésnapot!

Luca,
gratula a 12. héthez!

Kacika,
nagyon izgalmas, de most már bármikor jöhet a kiscsaj, nem? :)

Sugi,
olvastam, hogy kismamisvérvételen voltál végre. Hát tényleg nagyon örülök neki, hogy minden oké Veletek!
Átalakítás tart még?
Azt egyébként lehet tudni, hogy merre tapadt most a bébi?

Zsuzsu,
gyere a hírekkel!

Lina,
örülök, hogy Lili jól van.
Az a valami a fülében látszik is, vagy belül van?

Velem minden oké, rosszulléteket hiányoltam, na már ideért, egyrészt nagyon örülök neki, másrészt piszok nehéz a fiammal így.

Tesztelőknek nagyon drukkolok!

KépKép
dreika

:D na, Évi, most nagyon megnyugtattál... visszafordult-császár... :?

Kép
zmimi

Éva!

Drukkolok!

Zsuzsu!

Szintén!

Kacika!

Inkább figyeljenek így :shock: állandóan, mint valami por kerüljön a gépezetbe.

Én ma megyek a védőnőhöz, kivi vagyok mit mondd majd a lábamra.

tjuca

zmimi még sokat forgolódik a baba bármi lehet még! :lol:

luca gratula a 12.héthez,mostmár megnyugodhatsz kicsit!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dreika!

Én azért mégis örülök, bár tudom, hogy bitang rossz, hányni, meg gyerekezni.

Csajok!

Felhívtam Óbuda egyik anyakönyvvezetőjét. Nem kell a szül. anyakönyvi kivonathoz házassági anyakönyvi, viszont nincs időpont. :shock: Egyet kapok ingyé, a többi 2000 Ft. Most nem egészen értem mindenhova külön kell másolat? Na mindegy. Remélem megkerül az eredezi, csak nincs energiám mindent újra áttúrni. :-(

tjuca

Juca,
én is elvesztettem (persze aztán meglett), tényleg 2000Ft, de ezt csak 1x kell megcsináltatni (hacsak ez is el nem veszik :D ), szóval én a GYES-em már ezzel az utólag kiállítottal intéztem, egy papírt kellett csak aláírni, hogy ez nem az eredeti, mert elhagytam.

KépKép
dreika

Jó reggelt!

Átléptem a 80 kg-os "álomhatárt", úgyhogy most igazán anti-nőnek érzem magam. :cry:

Úgy be van vizesedve a kezem, hogy nem tudom ökölbe szorítani. :shock: :twisted: Most azon agyalok, hogy mit ettem-ittam tegnap, ami ennyire nem tetszett a szervezetemnek.

Apa szólt, hogy tudom-e, hogy pár napja horkolok alváskor. :shock: :twisted: Lehet ez is a vizesedéstől? Mit lehet ezzel kezdeni? Azt nem akarom, hogy kiköltözzön mellőlem a másik szobába. :roll:

És akkor most elmegyek a postára befizetni egy rakás pénzt, hogy az itthoni pénzeszsák egy kicsit vékonyabb legyen. :twisted:

Jó ez a nap! :?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

én is vesztetem már el de nem csak az anyakönyvikivonatot hanem személyi meg minden ilyen iratomat :( :?
Sok pénzünkbe kerűlt mindent újra csináltatni :( :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mimi:Biztos vagyok benne hogy meg fog fordulni a kis babóca!csak most még élvezi hogy ide oda forgolódhat :wink:

Az embernek annyi mindenre oda kell figyelnie,és minden hülye papírt őrizgetni kell hogy a tényleg fontos okmányok meg elkallódnak.Komolyan mondom hogy ebbe bele lehet őrülni,az utolsó parkoló cédulát is el kell tenni,mert már hallottam arról hogy azt is kérték utólag...persze én nem szoktam,nézzék hülyének azt akit lehet!

Luca:gratula a bűvös számhoz!

Dreika:kitartás,hamarosan túl leszel te ia a nehezén!

Juca:Reméljük nem vészes a lábad!

Kacika:Szerintem húsvétra meglesz a kiscsaj :wink:

KépKép
lyndee

Zsuzsu:Mennek a drukkok mára,kívi vagyok nagyon!Nagyon várunk a fejleményekkel és a jó hírrel! :wink:

KépKép
lyndee

Kacika!
Minden rendben lesz! Tudom! Soxor eszembe jutsz, h mikor lesz vajon az akkor...?

Monti, oda se a 80 kg-nak... :wink: a horkolás elég gáz viszont! :twisted: Az antinősebb mint a 80kg terhesen! :lol:
Komolyra fordítva, fogalmam sincs, h az lehet e a vizesedéstől.
Jucát kérezzük, ő a vizesedési-guru! :wink:

Én nem bírtam ki, és újfent elkuncsorogtam anyám szívhangos kütyüjét a rendelőből... :oops:
Míg főtt az ebéd, meg is hallgattam! Olyan szépen dobog!
De majd este apával hallgatjuk! :D

Kép
zmimi

Megjöttünk a védőnőtől.

Lábam csúf. 73 kiló vagyok (este kb. 5-tel több). Megbeszéltem vele, hogy hetente viszek pisit, meg mérnek vérnyomást.

Ja és a gyereknek nem tudtuk elcsípni a szívhangját. :twisted: Az egy dolog, hogy összevissza fekszik, de gyorsúszó a lelkem. Mire hallottunk két dobbanást, már tovább is állt. Pedig már azért annyira nem kicsi. :shock:

Amúgy minden negatív, és minden rendben. Egyedül ez a hízás gáz (5 hét alatt 5 kiló) meg az ödéma (ami a hízás egy részét adja).

Zsuzsu?

tjuca

Horkolás a vizesedéstől?

Háát azt nem hinném, de alapban nem tudsz kényelmesen feküdni, és ki tudja lehet már a tüdőd "felszorult". A súlytöbblet is okozhat horkolást, de inkább, hogy alapjaiban változnak meg az alvási szokásaid.

Mimi!

Én nem kérném el, mert csak felidegelném magam, hogy nem találom a gyereket, meg a szívét. Olyan komisz. Két védőnő kergette, de kb. 5 dobbot hallottunk 15 perc alatt. :lol:

tjuca

Vagy ennek a gyereknek már most nincs szíve... :twisted:

tjuca

Juca:ha most ilyen fürge,mi lesz ha megszületik? :lol:

KépKép
lyndee

Kinga sem egy hibernált típus, de ez a gyerkőc túltesz rajta. :o

tjuca

Juca:Akkor lepődnél meg igazán ha pont az ellenkezője lenne ha megszületik...Csak most kitombolja magát odabent :lol:
Érzed is hogy sokat mocorog?
Milyen érdekes lehet,vajon én mikor tudom meg hogy milyen ez az érzés?

KépKép
lyndee

Évi:Ez aztán a kalamajka!
Én nem értem a dokidat!Miért mondta hogy abba kell hagynod az utrot?Szerintem ezzel csinálta a legnagyobb hülyeséget.
20mm-es petezsáknál szokott lenni általában szívhang.Vagy 7-8hét környékén.
nem lett volna szabad abbahagyni az utrot mert így ha hirtelen lecsökken a progiszint nagyobb az esélye hogy elmegy még ha fejlődő terhességről van is szó!
Várni kellett volna még ha nem biztos benne hogy mit lát!

KépKép
lyndee

Éva!

Isten útjai kifürkészhetetlenek. Sosem tudhatod, mikor is fogant meg, és mikor ágyazódott be. Emlékszel Zsúkára? Remélem Ti is ugyanúgy jártok, mint ő.

(Ezzel együtt sajnos, a nem megfelelő mértékű növekedés nem utal jóra. Imádkozok, hogy jól alakuljon ez a terhesség, és egészséges baba szülessen, de sajnos kétesélyes a dolog)

Ha pedig a dokiban nem bízol meg, akkor érdemes elgondolkodni, hogy válts! Nekem erősen fatalista a hozzáállása, bár gyanítom olyan sokat nem tehet. Nincs mit tenni várunk, és bízunk abban, hogy a gyerek csak lusta! :wink:

tjuca

Sziasztok!
Alig birtam visszaolvasni a lemaradást!

Juca! Kihagytál a táblábol, mint várakozo anyukát. De sebaj!

Hát ezek a dokik!!! Nehéz eldönteni, melyik a jo doki, ha ilyeneket mond neked Évi.

Nita! Menszi????

Vera! Teszt????
encike 2

Éva
csak a magam esetét tudom elmesélni, mert egyébként egyáltalán nem értek hozzá.
OKt 5 volt műszeres befejezés 10 héten voltam mewnsihez képest.
8-dik héten 23mm es petezsák embriókezdeménnyel, két hét múlva, a petezsák teljesen szabályos, 30mm fölött volt méhlepény kialakulva, baba sehol.természetesen másnap műtét.
Nagyon remélem te nem jársz így, van egy lány a várandósság fórum, 2008 okt babák topikban , több mint két hét különbség volt a baba és az ő számításai között, én nem szóltam de azt hittem nem lesz ott már semmi, de vártak sokat, most dobog a baba szive és minden rendben.
Dreika.
annyit tudok csak hogy jobb oldalon van , reméljük tud majd rendese tágulni, a méhem hogy elférjen prüncsikém

Kép

Kép
napsugár035

Napsugár!
Akkor neked 2-szer volt vetélés egymás után?
encike 2

CSAJOK!
KACIKA ÍRT!

"MEGSZÜLETETT PETRA LÁNYUNK MA DE. 10.40-KOR CSÁSZÁRRAL.
KACIKA A BABANETRŐL."

ÍRTAM VISSZA:
" NAGY-NAGY SZERETETTEL GRATULÁLUNK, JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!BABANETES CSAJOK."

JAJ, OLYAN JÓ VOLT OLVASNI, MICSODA BOLDOGSÁG EZ!!!!!
Vendég

Kacika!
Szívből gratulálok Petrához!

Juca,
Neked meg a félidőhöz!

KépKép
dreika

Ez csodálatos.... hurráá Kacika nagyon örülök, jajj de jó hogy ezek a kismanók ki is fognak onnan jönni!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
napsugár035

Gratula Kacikáéknak!
encike 2

Kacika!

Szívből gratulálok!!!

Encike!

Az adataid kellenének, fejből nem megy. :-(

Éva!

Ha szeretnél bekerülni, szintén adatokat várok!

tjuca

Juca4
Irom de mi kell pontosan?
encike 2

KACIKA,szívből Gratulálok a kis Petrához!!!!!Micsoda meglepetés! :D

KépKép
lyndee

Jajaj de jó hírre jöttem!!! :)

Kacika: Gratulálok szívemből:)

Évi: Várjunk még ki tudja lehet mire mész legközelebb szívhang is lesz:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!!

Látom Luca megelőztél. Én is kaptam smst Kacikától. Épp nézem, h reggel 6-kor még itt járt.. :lol: :lol: :lol:
Én még annyit tudok, h csaszi volt, 3100g körül van a kis hölgy és Kacika jelentkezik, ha hazamentek.

Nálam is jók a hírek :-)

CRL 27,5 mm
szívműködés: látható
intakt terhesség: igen
megállapítás (Grav.s.) : 10
Nucha 03.26-án.

Gondolom azt jelenti, h 10 hetes ma kisdrágám. ficánkolt, szóval megnyugodtam. Annyit mondott még a dokim, h a lepény hátsófali. (Ábi mellsőfali volt)

Valamikor visszaolvasok, ígérem!

Puszik!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kacika,
sok sok boldogságot kívánunk pici Petrához!!!

Luca,
neked meg gratulálok a 12. héthez....
Én is akarok ilyet!!! :lol: Jövő héten mehetek dolgozni 3 hét után, már most minden bajom van...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsuzsi:nagyon örülök hogy minden rendben vagy!!!!! :wink:

KépKép
lyndee

Zsuzsu!

Nagyon gratulálok a 10 hetes Tirzushoz!!!

Enci!

A Te szülinapod, hány naposak a ciklusaid, hányadik napon vagy most, van-e gyereked, neve, esetleg kép (magadról, vagy gyerekről) -> telekes.judit@gmail.com címre

tjuca

Zsuzsu: örülök, hogy minden rendben van:)

Kép
csucsu05

KACIKA! Nagy szeretettel gratulálok a kislányotokhoz!
Petra, Isten hozott a Földön!!! :wink:

Zsuzsu! De örülök Nektek! Szuper hírek! :D

Vera, el vagyol tűnve, mint az aranyóra... :shock:

Évi, megértem, h idegtépő infók ezek.... de Juca igazat szól (úgy általában :wink: ) és valóban Isten útjai ...

Kép
zmimi

Vera, de jó!!! :D

Gratu! Remélem puncis!!! :wink:

Kép
zmimi

Húúúú, Lányok! :lol: Csupa jó hírek! :lol:

Kacika! Gratulálok Petrához, sok boldogságot, jó egészséget nektek!

Zsuzsu, neked is gratula a 10 hetes csöppséghez!

Évi! Az akár jó jel is lehet, hogy az utro elhagyása mellett sem jött meg, mert ez jelentheti azt is, hogy a szervezeted magától is termel elegendő mennyiséget.

Vettem a gyógyszertárban valami orrtapaszt, ami megakadályozza a horkolást. :? Ma este kipróbálom. :?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?