Új privát üzeneted érkezett!

Te már végeztél a melóhelyen?? Jó neked!! Mi ma 6-ig vagyunk... :x

Képzeld, ebéd(!) után vettünk a kolléganőmmel 1-1 rákóczi túróst, megettük....most meg befaltam egy banánt.........Hova jutok így????

Kép

Kép
ditta76
 
 


Na, laptető..........

Kép

Kép
ditta76
 
 


Ditta
Furi, de én is kivánós vagyok, pedig ha tényleg baba van, márpedig van! akkor még csak 4 hetes és egy napos kismama vagyok. Egy kicsit korai a farkasétvágy, meg a szédülés, émelygés.

Megyek tornázok egy kicsit.

Kép
Kép
nati80
 
 

 
 

Ditta: igen csak egy 2-3 mm-s részen volt letapadás. Neki fel lehetett húzni a bőrt, csak ezen a pici részen nem. Mi 1 hónapig kentük a krémmel, hogy puhuljon a bőr és a dokinéni fel tudja szedni neki. Úgy csinálta, hogy érzéstelenítővel lefújta neki és kamillás fültisztítóval jó erősen hátratolta neki a letapadt részt. Valahogy alányúlt a fültisztítóval. Nyáron brutálisabb volt, mert akkor az egész makk részről le kellett fejtenie a bőrt. Most nem volt annyira vészes.
Hát a szűkületen a krém nem sokat segít szerintem. Azt tényleg csak műtéttel lehet megcsinálni :(
Részvétem a bűzös ügyfelek miatt. Nekem is volt egy főnököm aki borzasztó büdös volt. És havonta egyszer volt közös munkánk. Na én aznap belocsoltam a kezem parfümmel és egész nap az volt az orrom előtt. :)

Nati: én Kende előtt végig úgy éreztem hogy bármelyik pillanatban megjön. 1 hetes késés után is. Igaz én csak egyszer görcsöltem, de akkor elég nehéz szatyrot cipeltem pestről haza. Utána én két nappal vérezni kezdtem, és kórházba kerültem. De te szeded az utrót nem? És nem cipelsz nehezet! Akkor nagy baj nem lehet! És egész nap görcsölsz, vagy csak párszor?
Szerintem most ne tornázz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Viri
Szerintem nem is görcsölök, csak folyamatosan érzem ezt a mindjárt megjön érzést. Tulajdonképpen nem tudom mi a különbség a görcs és a szimpla fájdalom között. Nem egész nap érzem, csak időnként, főleg ha sokat vagyok egy helyzetben. De a torna miatt sokkal jobb lett és a baba is több oxigénhez jut így. Figyelek azért, hogy a pulzusom 140 alatt maradjon és ne melegedjek túl. Én ezt olvastam és be is tartom. Csak kardiomunkát végzek majd a terhesség alatt. Súlyzózni nem fogok.

Privit küldök.

Kép
Kép
nati80
 
 


sziasztok!

na mérföldkő az életemben, ma elmentem a nagy zenit abc-be, ahol már nem jártam január 2 óta. gyerekek azóta csak pékségben meg zöldségesben voltam. és kibírtam, még sor is állt a húsnál, de bevásároltam. sőt vettem magamnak 2 felsőt(ha akarjátok fotózok már pocakkal), és húsvérta a nővérem lányának egy tündéri kis pólót, azt is fotózom este ha jön a párom. felteszem, remélem nem baj.
meg bementem a másik suliba ahol tanítok, hogy megyek hétfőtől. örültek. de sokan azt hitták már nem is megyek....

Ditta!
nekem is korán kezdődött az émelygés, és csak rágcsálj. és nagyon jó hogy émelyegsz.
nekem ahogy meg volt írva 5.héten alvás, fáradtság, 6.héten émelygés, 7.héttől hányás szédülés a 12-13.hétig.

Csajok nálam most az eper a menő. olyan fini turmixot csinálok minden nap. drága de megveszem..... és nagyon fincsi.
ja meg még mindi a sonka-szalonna.

magdi!
épp néztem a görbédet, kb ugyanúgy voltatok együtt pé előtt is, közben is utána is mint mi. akkor nekem is kislányom lesz?????????

na majd este még benézek. a képekkel. jó?

Kép
andyfekete
 
 


Andy
Persze tegyél fel pocakos képet!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


Andy
még szép.hogy akarunk pocakképet az új felsőkben :lol: :lol: !!!

Viri
Szegény kicsi Kende még olvasni is rossz volt. Annyira sajnáltam!! Szeresgesd meg őt nagyon!!

Nati
és semmi hasizom és semmi ugrálás ne legyen a tornádban! És igyál sokat. Én Henivel és most is folyamatosan szedem a 3x2 Magne B6-ot különben fájna a hasam.
holka
 
 


Holka
Csak és kizárólag tekerek a szobabicajon, vagy az elipszisgépet hajtom. De csak lassan, hogy elegendő oxigén jusson a méhemig. Ezt az orvosok is javasolták. Iszok is sokat. Most ittam egy magnézium pezsgőtablettát, mert csak azt találtam itthon. De majd veszek magne B6-ot.
Most nem fáj a hasam, jót tett a torna.

Kép
Kép
nati80
 
 


Andy, sztem igen, kislány az esélyes :lol:
magdolnam
 
 


Lányok
Nekem mit jósoltok? Lány? Fiú????? Vagy mindkettő????????? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
nati80
 
 


Szerintem lány az esélyes nálad. Bááár.... nemtom. Előtte többet voltatok együt :D
magdolnam
 
 


Nem is igaz!!! Fiú!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


Lehet! 50% esély van rá :wink:
magdolnam
 
 


A kínai vagy Japán naptár szerint fiam lesz!!!! Én hiszek neki. És azt olvastam valahol, hogy a fiút váró kismamák, sokkal többet esznek mint máskor vagy mások. Talán ez a hormonkülönbségek miatt van.

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!!

Andi!
Kicsit megnyugtattál és remélem, hogy már a jövöhéten lesz szívhang amikor megyek! Addig pedig remélem minden rendben lesz!!

Most akkor meg kell ijednem, hogy én nem találkoztam még rókakomával??? Napközben lehet, hogy olyan mintha egy kicsit émelyegnék... de nem tudom.
De most az elöbb ahogy feláltam a gép elöl nagyon beleszúrt az oldalamba.. az mitöl lehet??
Az baj ha tompán de azért érzem a hasam... elég gyakran??

Kezdek egy kicsit félni.. :shock:

Kép

Kép
dbabett
 
 


Így van Magdolnam. 50%. A lényeg hogy legyen, és mindene meglegyen úgy ahogy kell.

Kép
Kép
nati80
 
 


ha nincs hányinger, akkor sincs semmi baj!

Nekem is a kínai naptár fiút jósolt..... egyébként én nem ettem sokat és nem is vagyok kívánós.
magdolnam
 
 


Babett
Én azt olvastam az normális, mert a méhed rendszeresen összehúzódik, hogy kipréselje a vért magából és utána friss vért szívjon magába. Ez tök természetes. Az nem jó, ha nagyon görcsöl.
A szurka is a vérbőség miatt van elméletileg. Én pont ma olvastam ennek utána, mert nekem is fájdogál a hasam.
Neked mennyire mensis az érzés?

Kép
Kép
nati80
 
 


Az éhséggel kapcsolatban.... már esete és reggel is egy adaggal többet eszek.... :shock: ha így haladok igen hamar dagi leszek :lol: :oops:
Nem baj csak rendben legyen minden!!!

Nati!!
Te fiút szeretnél nagyon, ugye??

Én kislányt, de a kisfiú is tökéletes!!! :lol: Egyszerre a kettö... az lenne a legjobb, de azért erre nincs esély :roll:

Kép

Kép
dbabett
 
 


Nekem elég későn jött az émelygés, és csak egyszer hánytam!
magdolnam
 
 


Nati!!

Mensis érzés... egyáltalán nem az! Nem olyan tragikus, csak elég élesen beletud szúrni néha az oldalamban, de a hasfájás az minimális csak érzem!!
De azért megnyugtattál!!!!
köszi!!

Kép

Kép
dbabett
 
 


Magdolnám!!
Akkor remélem Te leszel elöttem a pozitív példa rókakoma terén :lol:

Kép

Kép
dbabett
 
 


Igen Babett fiút szeretnénk nagyon, de abban is egyet értünk hogy tök mind1 csak egészséges legyen. De azért jó lenne ha fiú lenne.

Én is reggel éhesen kelek, még akkor is ha nagy adagot vacsiztam. De 11 körül már szédülök és remegek az éhségtől. De hízni még nem híztam. Remélem tényleg a baba miatt van és nem csak beképzelem magamnak. Nagy pofára esés lenne, ha a következő teszt nega lenne. Azt hiszem nagyon összetörnék.

Kép
Kép
nati80
 
 


Babett
melyik oldalon szúr? És mennyire fenn?
Nem olyan érzés a hasi fájás, mint amikor hosszú ideig csak tompán van mensis érzésed? Az a furi izomfáradtság?

Kép
Kép
nati80
 
 


És ez az örökös puffadás!!! nem semmi.

Kép
Kép
nati80
 
 


nem Nati, ilyenre ne is gondolj!! Ha már egyszer kimutatta, ha halványan is akkor ott kell legyen a baba!!

Hízni még én sem híztam, de ha így haladok... :D

Kép

Kép
dbabett
 
 


Megyek tusolok, remélem utána is lesztek!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati!
most a bal oldalon szúrt egy keményet...
talán nagyon tompa mensis... de nekem olyankor vagy fáj rendesen vagy nem is érzem :?
Puffadás.. reggelre ér el igazán :oops:

Kép

Kép
dbabett
 
 


még én is majd benézek!!
Addig is szép estét!

Kép

Kép
dbabett
 
 


Érdekes, nekem is reggelre puffad fel úgy igazán a hasam. Most olyan nagy, hogy már behúzni is képtelenség.
Olyan furi, de a méhszájam teljesen felszívódott. Nincs is!!!! Amíg nem találom addig tuti baba van, ugye??? Reggel este tudom ellenőrizni mert az utrot oda kell tenni. Bocsika :oops:

Kép
Kép
nati80
 
 


sziasztok!

csajok tessék megnyugodni visszaolvastam a naplómba, nekem a derekam is a petefészkeim is szúrkáltak, volt mikor azt hittem bepisilek a fájdalomtól, aztán a méhem is úgy a 6-7 hét körül, és szépen lassan 8-9 hét körül már egyre kevesebbet. mostanában is érzem, de mostmár akkor mikor sokat fekszem egyhelyben, aztán szúrkál a méhem-babóca, átfekszem máshogy és alszik tovább....
szóval minden normális, akkor van baj ha nagyon begörcsölsz és vérzel, de ilyenre ne is gondoljatok.....!!!!
emlékezzetek vissza ti nyugtatgattaok mikor szúrkáltam egész nap és össze vissza hogy tágul a méhem, zavarnak a hormonok.
A hányás és émelygés, hányinger jó. és nem fogtok elhízni, én most tartok 2 kilóval többnél mint amennyi voltam, de én rosszul is voltam.

na a képek, a hajam ne nézzétek mert párom nem szólt hogy kócoska vagyok. a piros polócska a 2 éves keresztlányomnak vettem 98as méret, nem lehetett otthagyni 890 ft volt.

Kép

Kép

Kép

Kép
andyfekete
 
 


Andy
Nagyon tetszik a fekete felső, mert jól kihangsúlyozza a pocakod. Vicces, mert nekem most van ekkora vagy talán még nagyobb hasam. Bár most megint lufi vagyok.
Hol vezetsz naplót? Van valami könyved? vagy simán füzetbe? Erre én is gondoltam, hogy kellene majd vezetni uh képekkel meg minden.

Kép
Kép
nati80
 
 


jaaaj lácccik már a pocak, de édi! :lol: Nem ilyennek képzeltelek. Egy picit idősebbnek és fekete hullámos halyunka. Olyan tanárnénisnek :wink: De nagyon helyes vagy!
magdolnam
 
 


szio nati

a naplót a gépbe vezetem, az első lapja a ciklus.hu-s görbém. onnantól csak felírtam hogy dátum, 4.hét 1.nap: napi tünetek 2 mondantban. ezt kb a 9-10.hétig írtam szinte minden nap, aztán 2-3 naponta, most meg mikor vizsgálatra mentem vagy valami történt.
érdemes, mert most olvastam nektek vissza a dologkat. bár lehet füzetbe is, csak én ide gyorsabban gépelek. na megyek hajatmosok, amjd reggel talizunk, ja megyek a táppénzes papírért és szerintem megint betévedek a turiba, de most magamnak akarok még pár felsőt, hátha.
jóéjt nektek

Kép
andyfekete
 
 


nemvagyok elég tanárnénis? amúgy vannak szöszi csíkok a hajamban, de most pont nem nagyon láccanak.
küöszi a bókot. igen láccik, de inkább a hasam nő, a méhem még nem. de nem együtt nőnek?

na pusz

Kép
andyfekete
 
 


ööö nem tudom a növekedést :roll: Az egyik volt osztálytársam pont így néz ki, csak szőkében!!!! Szerintem nem vagy tipikus szigorú tanárnéni :wink: :lol:
magdolnam
 
 


Nati:
Tegnap este már annyira feszített a jobb petefészkem, hogy alig bírtam egyenesen állni. Sógornőm azt hitte, hogy megjött. Szóval, ha tényleg pé-m volt, akkor időben elkaptuk, mert ma már semmi ilyen feszülés érzésem nincs. Maradt egy gyengébb folyás, és kicsit feszülnek a melleim.

Szerintem neked kislányod lesz :)

Andi:
Nagyon helyes kismami vagy!! :)

Magdolnám és a többi kismami: pocakképek????

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ja hát majd elfelejtettem a legjobbat!
Képzeljétek, Nagymamámék voltak bent ma Apunál. Eszembe jutott Mamának, hogy nála van Panna fotója, és elővette Apunak megmutatni. Ampu pedig kétszer is megszólalt, hogy PANNA :)
Ez volt az agyvérzés óta az első megnyilvánulása, a doki is hallotta, el volt ájulva.. Szóval emlékszik, ettől féltünk, hogy mi van ,ha nem maradtak meg az emlékek..
Ja Tatám mondta neki, hogy mutass 5-öt, 2-t, stb. és mutatta!
Doki azt mondta, az intenzíven ő van a legjobb állapotban, így 1-2 nap múlva osztályra teszik, vagy elszállítják a területi kórházba.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


:oops: én szégyenlős vagyok. Anyós jól leteremtett az előbb, hogy büszke lehetnék a kerek pocimra. De én nem nagyon szeretem közszemlére tenni :( Sajna, én már csak ilyen vagyok....
magdolnam
 
 


Nati: privi ment. ;) Azt hittem erősen görcsölsz. Akkor ez a majdnem megjön érzés tök normális. Nincs akkor semmi baj!!!
Én nem ettem többet terhesség alatt és mégis fiam lett :)

Andy: én szerintem egy mázsa epret megettem terhesség alatt. :) Nagyon helyes kismami vagy. Nem is vagy kócos :) A fölsök is aranyosak!

Babett: a szurkálás attól van, hogy nyúlnak a méhszalagjaid. Ez normális.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Mágnes: ezek szuper hírek! Nagyon szorítunk nektek!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


na elköszönök, gyors voltam lefürödtem és hajatszárítottam 30 perc alatt. gondolm ez 4 hónap múlva már nem megy ilyen gyorsan:)
köszi a bókokat.
amúgy a legrosszabb jegy amit adok a 2s, de inkább 3-4-5. de infóból ez könnyű. ha matekos leszek majd gyes után hát......

na mindenkinek pusszancs
és szúrkűljatok az csak jó!!!!!!

amúgy word-be írtam a naplóm

Kép
andyfekete
 
 


Lehet az utronak van ez a mellékhatása? Mármint hogy erősebben fáj egy kicsit a hasam?

Mágnes!
Ez nagyszerű hír!!! Már rohamosan fog javulni akkor az állapota.

Kép
Kép
nati80
 
 


mágnes, szuper hogy apud jobban van! Nagyon szorítunk neki!

nektek is el kell meséljem, hogy hívtak ma a biztosítótól tető ügyben és megállapodtunk hogy nem jönnek ki, hanem adnak húszezret. :) Úgyhogy bejött a dolog. Én csak ötre számítottam jó esetben, de arra is gondoltam hogy semmit nem kapunk. Úgyhogy örültem a dolognak.

Most meg megyek mert hulla fáradt vagyok, nemrég ment el az utolsó tanítvány. Ez a nap egy kicsit strapás volt, de holnap jobb lesz, csak fél kettőtől ötig lesz órám...

mindenkinek jó éjt, holnap jövök

KépKép
muffin
 
 


Jó reggelt!!!!

Nem tudtam holnapig várni és megcsináltam a corax tesztet, tudom nem túl érzékeny, de egyértelműen erősödött a csíkom. Csimáltunk róla képet majd valamikor a nap folyamán felteszem.
Azt hiszem mostmár el kell hinnem hogy tényleg baba van. Remélem minden ok vele, szépen fejlődik, jó helyen van és jól érzi magát. Ha most vagyok 4 hetes és 2 napos akkor ez azt jelenti hogy az 5. hétben vagyok?

Lilla
Sokat gondolok ám rád. Remélem nem jött meg és a hőd is fenn maradt.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati:
ez szuper, mondtuk mi, hogy nem véletlen az a 2 csík! Ahogy elhagyod egy nappal a 4 hetet, akkor már az 5. hétbe lépsz. Szülés várható időpontja? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Nati
szerintem fiad lesz de biztos mert már annyira belénkbeszélted a kisfiút :lol: :lol:
annyira tudtam,hogy nem bírod ki szombatig és ma ellövöd a tesztet :lol: :lol: :lol: Gratula az erősebb csíkokhoz!! Nincs mit szépíteni...BABÁS VAGY!! :lol: :lol: hidd el! :lol:
puffadás természetes és a fura fájdogálás is hiszen zajlanak a folyamatok benned. Élénk piros vérzés és görcs azonnal doki, de ilyened meg nincs szóval nyugi!!

Andy
én is máshogy képzeltek,idősebbnek...
De nagyon csini kismami vagy!! :D
Bezzeg majd ha meglesz a kis újszülötted rekordokat fogsz felállítani zuhanyzás gyorsaságból!! :lol: :lol:

Muffin
De jó. ügyesek vagytok.

Mágnes
szuper,hogy édesapád jobban van. Szépen fel fog épülni. Kezét, lábát tudja mozgatni?

Viri
kicsi Kendédnek már jobb egy kicsit? Még este is gondoltam rá,úgy sajnáltam :(
holka
 
 


Betöltöttem a 15 hetet holnap már a 16. hét első napja jön!!!! :D :D Bár ha uh alapján nézem akkor már szerdán betöltöttem. :lol:
holka
 
 


holka:
igen, tudja mozgatni, de éppen most mérgelődök, kirakták az intenzívről, mert súlyos beteget hoztak, és ő van a legjobb állapotban. Lerakták a balesetire (nem is értem miért nem a stroke osztályra...) , de a doki szerint intenzív megfigyelést igényelne még pár napig. 2 lehetőségünk van: vagy marad parkolópályán a balesetin, vagy elszállítják a területileg illetékes kórházba, ahol van ugyan intenzív, de arról a kórházról jót még nem hallottunk..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?