Új privát üzeneted érkezett!

Misszike sajnálom, hogy nem látszik PÉ.és toll a fülébe annak az orvosnak, aki closty t szedetéls nem néz meg UH-n :twisted: egyébként nekem hivbásan küldted át nem tudtam megnyitni, most néztem, de szerencséére Sonja elütötte az időt....

Sajnos én szegeden Pécsen enm ismerek senkit! KAtica SZegedi, lehet ő tud segíteni Neked!

Kitartás! :lol: és marad nyugodtan itt is! bár összeszokott csapat vagyunk, de jó fejek! és szerények! :lol:
Vendég

Most írtam a dokinak e-mailt,hogy ő mit lát a görbémen?!
Hát nagyon kíváncsi vagyok,hogy mit mond?
Lehet ő megint lát pét,még akkor is,ha mások nem!
Boniko:Katica itt szokott írni?
Misszike
misszike

igen, ő csinálja a táblát is! :lol: olvass vissza :wink:
Vendég

sziasztok!

zsu: jó a vicc :lol: :lol: :lol:

kis *: jó görbe :wink:

misszike: én sem látok pét. :( szegeden én a kaálit ajánlom, én is odajárok :wink:

rólam: holnap vérvétel és uh.

kati
katica30

Katica: Holnapra drukk ezerrel +++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! :lol:

Látom jól sikerült a tegnapi minitali! :lol: :lol: :lol:

Szezso????????????????????????????????????????????????

Snufi! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Úgy izgulok! :lol:

Katica! Nagyon gondolok rád! :wink: Minden nap! :lol: Szorítok nektek nagyon! :lol:

Látok új tagokat! :)
Szia Misszike! Hát ha nagyon akarok esetleg a 16 napra láthatok egy pé-t, de én elég béna vagyok görbe téren! :oops:

Boni! Hát annyira jó kép! Csuda édi pofija van a kis kukisnak! :lol:

Szilva! Hát mi ez a név változás? :roll: Jobbulást a fertőzésből, de gyorsan! :lol:

Én vagyok, csak még mindig alszok és dolgozok (ez nem megy túl jól), ma meg még fogadóóra is volt! Csak a tanítást élvezem még mindig, jókat virulunk minden órán! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ja!!!

Zöldit ki ne hagyjam már, hisz mindjárt jön a nagy kiolvadás napja! :wink: :lol: Drukkezer! :lol:

Boni jaj láttam, hogy jó lett az AFP-d is és Sonjusnak is, hogy jó az eredménye, amihez én sem értek! :oops: :lol:

Kép
bettike
Eger

Hát persze! :idea:

Hatalmas gratula Gabyéknak! :lol: Akkor most már jöhetsz hangolódni a babázásra! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Klarissza! Hová mész 3 hétre? :roll:

Kata! Köszi az összefoglalót! :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike pihenj csak! tudom, min mész keresztül :wink:
Vendég

Üdv. Mindenkinek!

Szerencsére Vicodine nélkül sikerült megszabadulnom a migrénemtől (2 Rubophen és 3 tejeskávé) :D lobotomia sem kellett :D:D:D

Misszike: a helyedben én sem mennék ahhoz a dokihoz, closti mellett nem csinál UH-t akkor adja vissza a diplomáját.. :evil:
A hőd alapján én is tanácstalan vagyok.. :shock: :oops:

Bettike: drukk előre is a holnapi kukucskához! Hányra kell menned?

Katica: ugye? :wink:

Zsu: megfűztem a hőközpontomat, hogy produkáljon :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Én is vok ám! :lol: :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Én is számítottam ám a megértésetekre, mint Snufi! :wink: :lol:

Kis-csillag! Igazság szerint délután fél 4-re megyünk, így szerintem fél 8-nál hamarabb nem igazán leszünk itthon! :? Bár a melóban csak azt mondtam, hogy holnap kell menni, így lógok egy jót! :oops:
A főnököm így is megzakkant! Olyan furán bánik velem, már a többiek is mondták, valószínű most én vagyok a szar alak, aki elmegy szülni és otthagyja őt a sok munkával! Azaz csak azt sajnálja, hogy nem bizti talál még egy ilyen hülyét, mint én, aki helyette is dolgozik! :shock:

Kép
bettike
Eger

SZÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vendég

[quote="bettike"] írta:bettiken is számítottam ám a megértésetekre, mint Snufi! :wink: :lol:

:shock:

ezt enm értem! :roll:
Vendég

[quote="bettike"] írta:bettiken is számítottam ám a megértésetekre, mint Snufi! :wink: :lol:
:?: :?: :?: :?:

snufi

Tesó: ugyanabban a percben írtuk ugyanazt!!!!!! :lol: :lol: :lol:

snufi

Tesó :mrgreen:
Vendég

Uff! Dógom van...csak olvasok.

Kép
zölddisznó

Amikor Snufi beteg volt írta, hogy mi megértőek vagyunk, hogy miért nem jön! Így már érthetőbb? :shock:

Kép
bettike
Eger

Bettike ooollllyan megértő vagyok Veled is! :lol: és te különben sem vagy beteg ám! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bettike: homályosan bár, de érthetőbb már! :lol: :lol: :lol:

snufi

és holnap mész kukucskára? izgulsz már, mi? :lol:

Zöldi meg el avn havazódva :wink:
Vendég

tesó ezt ne csináld mán, hoyg mindig ugyanabban a percben írsz lkjhfiud g cx - ezt pá43 -szóval ezt párom írta :roll:
Vendég

[quote="snufi"]
írta:
snufi
Nincs erőm írni Mindenkinek, de ti megértőek vagytok!!!!!! :wink:

Puszi: Snufi

Kép
bettike
Eger

Boni! Jól beszélsz! Dolgozat hegyek!!! Meg gatyafelvarrás, cipzárbevarrás...

Kép
zölddisznó

Na megtaláltam! :lol:

Igyekszem nem izgulni, apjuk jobban izgul hisz először láthatja majd!

Kép
bettike
Eger

Kép

snufi

Zöldi! De csak a kiolvasztás miatt vagy így felpörögve, mert aztán jól pihizzel majd csak ugye? :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Hát ezt jól megaszontad! :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Bocsi, de most csak misszikéhez szólnék életmentésként: reméelm elolvassa
MISSZI: ELEKET FELEJTSD EL!!!! ÉN IS JÁRTAM HOZZÁ ÉS EGY SARLATÁN, EZT NAGYON NAGYON KOMOLYAN MONDOM NEKED!!!!Nekem is azt mondta nincs pcos-em, hanem valami túlélő tüsző szindrómám van; méretett hőt, szedetett clostit. Ja és egy rakat pénzt hagytam nála, nem beszélve a gyógyszerekről. De nem nézett sem hormonokat sem uh nem volt és TÚLSTIMULÁLTA A PETEFÉSZKEIMET OLYANNYIRA HOGY MAJDNEM LEÁLLT A TERMELÉSE KLIMAX ELŐTTI ÁLLAPOTBA KERÜLT A FÉSZKEM!!!!!Mindemellett, miután elmentem egy endokrinológushoz, kiderült hogy tényleg PCOS vagyok egy kis pajzsmirigy alulműködéssel. :cry: :evil: Ami mint tudjuk nem nőgyógyászati betegség hanem endokrinológiai!!!!!!
szóval én azt ajánlom neked, hogy ha egy kis kétely is felmerül benned pcos terén akkor keress egy hozzáértő endokrinológust a www.pco-szindroma.hu oldalon, és töltsd ki a tesztet!
ELEKET MEG FELEJTSD EL!!!! Megkíméled magad egy csomó felesleges kiborulástól és kíméled a pénztárcád is!

hajni...
Budaörs

[quote] írta:S EGY SARLATÁN, EZT NAGYON NAGYON KOMOLYAN MONDOM

Ezzel azért vigyázz, ezek nagyon "erős" szavak!

Kép
zölddisznó

"Túlélő tüsző" szindrómáról..."A PCOS-t gyakran összetévesztik a meg nem repedt (túlélő) tüsző szindrómával. Ebben az esetben a tüsző megérik, de nem reped meg, és nem érlelődik a helyén sárgatesthormon."

Szóval ez egy létező dolog.

Mivel stimulált UH nélkül?

Kép
zölddisznó

Zöldi: tudom! De ha a helyzetemben lennél/lettél volna, akkor lehet te is így gondolnád. Ha lenne erőm és elég pénzem biztos hogy a kamara is tudna róla!!!!

hajni...
Budaörs

Hajni! Betegjogi képviselőnél simán tehetsz bejelentést.
Mivel stimuzott?

Kép
zölddisznó

Mivel magánrendelésére jártam így az szerintem ugrott, mert ráadásul nem is kórházban volt a rendelése. Hanem a 2. kerülteben a hüvösvölgyi úton, a volt videoton székházban asszem. Closti és mellé choragon tüszőrepesztő ami nem is az volt mert nem volt uh és mindig máskor kellett beadnom a szurit. Ja és kezdetben szednem kellett utrogestant is és a végén már kellett volna szerinte bromocriptin is úgy hogy meg sem nézette a prolaktinomat, de azon kívül se semmi mást! Akkor mondtam hogy elég amikor napi 4x2!!!! clostit kellett volna szednem. Ez a megengedett többszöröse!

hajni...
Budaörs

Hajni: ez :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

snufi

Hát, mindenesetre fura.

Kép
zölddisznó

Snufi: gondolhatod hogy ezekután egy darabig dokit sem nagyon akartam látni. Oszt mán megint kifogtam egy király nőgyógyászt.... Nah mindegy mert jövőhéten zerdán megyek a Mensmentisbe Arnold dokihoz. Csak az bosszant, hogy fizetem azt a kurva tb-t és mit kapok érte??? Szart se! és majdnem kinyuvvadtam/kinyuvvadok a fájdalomtól. Mi marad? Fizetős doki pedagógus fizetésből, munkanélküli férj mellett............ azért hog végre rendesen megvizsgáljanak hogy miért ég, fáj, viszket és nem utolsó sorban mint a tikkerem látszik nem jön meg má' megint. Pedig erőlködik és fájdogál a pocim mintha meg akarna jönni. Érdekes hogy leginkább akkor amikor ilyen genya idő van.

hajni...
Budaörs

Hajni! Meddőségi központ?

Kép
zölddisznó

Zöldi: még nem. Várom hogy hasson a met. Csak kíváncsi vagyok, hogy mi van odabent a ciszáimmal. Hormonjaim szépen javulnak, ahhoz képest, hogy tavaly július óta kezelnek PCOS-al és inzulinrezisztenciával, nagyjából 9 kg-t fogytam azóta és a centik azok baromira mennek le, na meg ugye közben kiderült a pajzsmirigy alulműködés is. Szóval legalább fél év- év kell a metnek, diétának, mozgásnak. Következőre májusban megyek az endokrinológushoz (dr. Tűű) a mensmentisbe és ha minden jól megy zöld utt kapunk a babára vagy így vagy úgy. De leginkább a mostani rosszulléteim és pocifájdogálásaim aggasztanak és kellemetlen szar érzés ott lennt ami van. Nem emlékszem volt e már nekem ilyen. Ezért is megyek Arnold dokihoz.

hajni...
Budaörs

Az az Arnold, aki a Schöpfiben van/volt?

Kép
zölddisznó

Igen. Mert?

hajni...
Budaörs

Csak úgy kérdeztem, semmi különös.

Kép
zölddisznó

Uhhh, kicsit levert a víz. Már azt hittem tudsz róla valami olyat amit nekem is tudnom kellene. :? :oops:

hajni...
Budaörs

Ja, nem,csak én is jártam oda (kollégájához) és találkoztam vele is.

Kép
zölddisznó

Iskolában ünneplős kokárdás szép jó reggelt!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Misszike, Hajni: b@sszus, akkor mindketten jól beleválasztottatok ugyanabba a dokiba :?

Gabykám, sok bódogságot! :lol:

Coca: nekem holnap lesz kokárdás reggelem :lol: kitűzöm, oszt menek segíteni költözködni a szüleimnek...Full családi ház...Nem várom :?

Bettike: epedve várunk az eredményekkel! Munkahelyi dolgokra rá se ránts, úgyis lelépsz...Tényleg, meddig tervezed, hogy dolgozol?

Kati: szurikat hogy bírod?

Boni: hogy vagy? Te meddig fogsz még dolgozni? Különben az lenne a legszuperebb - mármint számmisztikailag - ha 2008.08.08-án szülnél :lol:

Snufi: teszt ma vagy holnap? Természetesen pozitívra gondoltam :lol:

Kis*: hőd aranyosan kúszik felfelé :lol: House-mániás vagy? Én is imádom! :lol:

Többieknek ölelés!!! :lol:

Görbém (várakozó állásponton vagyok, mert nekem már volt ilyen, és megjött...Most is olyan érzésem van, sajnos. Hiába, a palástfű majdnem csodaszer, bébit nem tud csinyálni, csak jó görbét :lol:

Kép

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kokárdát aztat hagyom holnapra! :lol: majd a lánybúcsúra kitűzöm ...
:lol:

Hajni ez sz....s remélem hamarosan rendbe jösssz

Tesó , Szezsó nagyon drukkolok ám Nektek! :lol:

Zöldi nincs véletlenül egy darab függönyanyagod? a fehér átlátszó fajtából? Sosben kellene! :lol:
Vendég

Reggelt! :lol:

Snufi! Nem csábultál még el? :roll:

Szezso! Írtó jó a görbe, azért te is tesztelhetnél már, de tényleg! :lol:
Egyébként a nyári szünet miatt augusztus végéig gondoltam!
:lol: Így legalább még megkapom majd a teljes fizut és csak az új tanévet nem kezdem el! Aztán majd eldönti az élet! :)

Zöldi! Remélem utolsó ilyen iskolai ünnepséged! Én ma kigyahom és egy pár évig remélem a többit is! :lol:
És bocsi a tegnapi kommunikációs zavarért! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike no problémo! Lélekben veled leszünk a mai Uh-n! :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?