Sziasztok!
Judit! Ez fantasztikus! Elég ritka névkombináció, bár a gyerekkori barátnőm akivel teljesen véletlenül jöttünk össze, szintén Kárpáti.
Csak ő Anikó. De aztán kiderült, hogy van egy 12 évvel idősebb nővére aki viszont Kárpáti Judit.
Nagyon örülök, hogy rád találtam, névrokon!
Kriszta! Nagyon jó kép!!!!!! Ilyet lekapni időben elég ritkaság.
Hexina, köszi a dícséretet, nagyon aranyos vagy! Tényleg jó választás volt a ruha, többen is visszaigazoltátok.
Andi, szerintem a Noémi nagyon szép név. Én is kacérkodtam vele, de a családban már van egy babus aki Noémi.
A nagyobb lánykád várja már a kistesót? Pont abban a korban van, amikor már érdeklődik a kisebbekkel kapcsolatban.
Az enyémek már lázban vannak, főleg ahogy a babaholmikat nézegetik.
De tudom, hogy a lelkesedés alábbhagy amint megszokják, hogy velünk van a picur.
Ráadásul a fiam 15 lesz a nyáron, egyre inkább a lányokkal foglalkozik, mint a családdal és a kistesóval.
Nemrég bementem az iskolájába aláírni papírokat, és megdöbbent minden osztálytársa, sőt a tanárok is a terhességemen, mivel az én büszke fiam jól eltitkolta. ("Anya ez olyan ciki" mondta)
De szerencsére a lányom telekürtölte a sulit már akkor, amikor még nem is látszott a hasam.
Bocsi, egy kicsit hosszúra sikerült!
Judit