Új privát üzeneted érkezett!

falevél-sajnos igen ritkán vannak együtt,de nagyon remélem,h.ha végre jön a jó idő,akkor egyre többet,és persze miután Mandula letette a vizsgáit.
Az összes anyuci nagyon ügyes,aki baba mellett sulizik,meg tanul. :wink: Gratula nekik.

Ennn-sajnos mi nem tudunk bemenni,főleg hétvégén nem.De ha már sikerül beköltzöni,akkor tuti,mi is összefuthatunk,még tán hétvégén is. :wink:


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


falevél-sajnos igen ritkán vannak együtt,de nagyon remélem,h.ha végre jön a jó idő,akkor egyre többet,és persze miután Mandula letette a vizsgáit.
Az összes anyuci nagyon ügyes,aki baba mellett sulizik,meg tanul. :wink: Gratula nekik.

Ennn-sajnos mi nem tudunk bemenni,főleg hétvégén nem.De ha már sikerül beköltzöni,akkor tuti,mi is összefuthatunk,még tán hétvégén is. :wink:
Igy már olvasható,bocsika.

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Manó: biztos szuper lesz a hajad, majd tegyél fel képet!

Mogyó: Te is, mikor elhatároztad majd magad! ;)

Nagbri: akkor elvoltatok! :) Ádi nem unatkozik, egy nap Dana, másik nap Atticy. :D

Timci: édesek a képek, vagyis a gyerkőcök! És jól néz ki a napernyő! Kár, hogy lemaradtam róla. :(

Jó lehet ez a babatorna! :) én most találtam egy helyet, ahova mehetnék aerobikra meg jogázni, de nem hiszem, hogy a férjem örülne, hogy másfél órát pesztrálnia kell Azizt. :roll:

K.

Lilypie Maternity tickers

 
 

kriszti-ezen még jobban látszik.Még van belőle 2 db,ha jol értettem,mert megkértem mandulát,h.vegyen nekem még egyet,mert kellet a nővéremnek is egy a kislányának.És már csak zöld szinben van,de az is szuper.Ugyhogy nem maradtál le róla,ha megfelel nektek a zöld. :wink:

Kép KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Nagbri, köszi! Jó volt az éjszaka, de azért nem annyira mint az előző... Szerintem már Bende érezte, hogy elfáradtam, mert 2 napig non-stop engem látott, és kimerültem, hogy egyszerre csináljak mindent. :(
Szegény Dana.... én is bízom benne, hamar kibújik a fogacska, és akkor miden OK lesz! :)

Noémi, örülök, hogy nem vesztél el! Ez a Frankenberger tényleg jól hangzik! Olyan sok helyre szeretném vinni, csak legyen annyi időm és persze pénzem.... :wink: :roll:

Timcike, Mandula
, két kis édes Lurkótok van! :D Látszik, hogy jól megértik egymást.... :D Mandula, szorítunk a vizsgáidra, és ügyi legyél! :D Aztán már remélem, több időd lesz jönni és írni...

Ennn, de jó, hogy elkezdett hízni Bercike! És ízlik neki a sütőtök meg a Sinlac???? (mi is ezt esszük :D ) Hát gyorsan nőnek az biztos. Bende már most néha hisztizik, ha épp nem akarja, hogy megszeretgessem, mert valami nagyon fontos dolgot (autó kereket szerel.... :D :D ) csinál, és megzavarnám.... :lol: :lol: de azért nem hagyom ki, hogy körbepuszikáljam! :D

Kriszti
, talán addigra rá tudod majd venni a férjedet és el tudsz járni tornára.

Mindjárt készítek magamról fotót..... 8)

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Kriszta: hát az én férjem is eléggé lefárad, ha egy-két órára ő vigyáz Sárára, de örömmel teszi. Sőt, most már járok ismét kórusra, s pont ő küldött, hogy menjek, egy kicsit szabaduljak el otthonról, nehogy besavanyodjak itthon... :D

Kép

Kép
falevel2
 
 


Falevél, nagyon figyelmes Férjed van! :D

Na a kép:

Kép

van fufrum is, de a szél megtépázta mire hazaértem, és még szokni kell.... :wink:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó!

Klassz lett a hajad!!!

Írtam pü-t!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Köszi Noémi!
Válaszoltam... :)

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Mano: tényleg jó lett a hajad! :lol:

Mandula , Timcike: tényleg klasszak a csávók! :D

Kriszti: hát remélem hamar eljutok már egy fodrászhoz!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Manó! Jó lett az új frizurád! Nekem tetszi, remélem Krisztiánnak is nagyon tetszett!

Kriszti: : Valóban, Ádinak mozgalmas élete van! De annyira aranyosak együtt! Emlékszel Azizra meg Danára? Na most ezt csinálja, Ádi meg Dana! De remélem a nyáron egy kis időre legalább Aziz is fog csatlakozni! :wink:
Mi jót csináltatok ma?
Mi ma bent voltunk Félegyházán, megvettük a húsvéti ajándékokat a fiúknak, meg megint festették a körmömet! Szupi lett!

Mogyó: A te hajadra is nagyon kíváncsi vagyok! Vagyis leszek! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Nekem ma festi a hajamat az Uram, mert holnap lesz a Bányai Júlia Gimnázium 60 éves évfordulója és legyen már valami normális fejem! :-))) Csak az öregdiák talira megyek, de nagyon várom.

Szép napot Mindenkinek!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Mogyo!
Most olvasom, hogy Te meg egész rövidre akarod vágatni a hajad? Bátor vagy! Én sose mertem nagyon rövidre.

Falevél!
Honnan rendelted a tankinit? Bocs, ezt valahogy nem tudtam kivenni.

Ennn!!
A Barátok templomában volt!!!


Remélem ma szép idő lesz, mert előző két nap is ilyen szépen indult, aztán jó kis eső lett belőle!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Noémi: a Quellénél rendeltem, itt Kméten is van a Bocskai sétányon egy Quelle bolt, ahol meg lehet rendelni és akkor nincs postaköltség, meg ha mégsem tetszik, akkor ott lehet hagyni.
Még nem jött meg a tankini, de már nagyon kíváncsi vagyok... :shock:

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

Noémi
Hogy Neked milyen rendes, és ügyes férjed van! :lol: Remélem összefutunk majd. Én megyek a Gálára is, ha minden igaz. Pepe papázik és mamázik majd, Dorkát pedig leteszi Apa és majd jön utánam.

Mano
Nagyon jó lett a hajad. Köszi a segítséget, elmentünk Petikével a csiri-birire. ő volt a legnagyobb, s nem igazán csinálta, amit mondtak, de végülis jól szórakozott. Úgy elfáradt, hogy három órát aludt délután :lol:

Timci
Nagyon aranyosak a fiúk!

Falevél
Hát igen, kell egy kis kikapcsolódás. :lol: Néha én is eljutok egy kicsit barátnőzni, de a két gyerkőc eléggé lefárasztja Pétert. Bár már Petike nagyon sokat segít. Egyre könnyebb vele, a hisztik is ritkábbak már. Olvastam egy könyvben, hogy azt kell mondani neki, hogy ha így viselkedsz számomra láthatatlanná válsz. És ez most bejött, s a hisztit elvarázsoljuk. Amikor "varázsolunk" mindig elkezd nevetni, s el is felejti.

Nagbri
Milyen ajándékot vetettek a fiúknak? De jó, hogy tetszik a műköröm. Én is szeretnék, de Apának nagyon nem tetszik, így letettem róla, meghát a pénz is kevés. Ebben a hónapban 20e Ft-tal kevesebbet kaptam, mert az adómat elrontották, vagy mi. Nemtom, hogy sikerült nekik, de így jártam. :twisted:

Képzeljétek, már két napja cumi nélkül alszik, s napközben sincs. Tegnapelőtt este úgy eldugta, hogy nem találtuk, így anélkül ment aludni. Reggel megtaláltam, eldugtam, s mondtam neki, hogy elvitte a cica kisebb gyerekeknek, akiknek nagy szükségük van rá, s helyette hozott neki szerszámkészletet. Elfogadta, s már nem is nagyon szokta hiányolni. Remélem leszokik róla! És Dorkáét sem akarja (még) elvenni. Olyan jó lenne, ha leszokna róla, végülis már elég nagy fiú.


Szép napot nektek

Sziasztok

Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


Látom ahogy közeledik a tavasz mindenki szépítgeti magát! Én most nem vágatok a hajamból, inkább megnövesztem... A körmömet néha ki szoktam lakkozni, de a nagy körmöket nem tudom elviselni, valószínű azért mert 9 évig zongoráztam és azidő alatt rövid körmökhöz szoktam...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Andi: na, az jó ha kezd leszokni a cumiról Petike... Gondolom nem könnyű... Sára nem cumizós, de a húgomra emlékszem, őt nagyon nehéz volt leszoktatni, Anyumék jól megszenvedtek vele...

Kép

Kép
falevel2
 
 


mano-jol áll az új frizura. :wink:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Hát nekem volt egyszer rövid akkor kb. elsős voltam az általánosban!

Hát már szeretnék egyszer !Apa mondta ,ha nem tetszik ugyis hamar megnől és ebben igaza van tényleg gyorsan nől a hajam!

Hát most nekem is hosszabb a körmöm és most egész jól birom általában gyorsan levágom!
Műköröm . miaz? :lol:
Nekem is az esküvönkön volt egy nagyon szép!
Meg anno a suliba egy párszor!

Most kivételesen meg sem nyikkant éjszaka csak kétszer arra keltem ,hogy kitakarodzott!
Egyszer ugy ,hogy hason aludt pedig ő nem szokott!
Gyorsan betakartam nehogy megfázzon!
De 23 fokban aludtunk ugyhogy nem hiszem hogy megfázott volna meg hát nem hiszem azt sem ,hogy sokáig lett volna takaró nélkül!
:roll: :D

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Nóri: Az enyém nem nagy, én se tudnék nagy körömmel mit kezdeni! Kb. akkora, mint a normális lenne, ha nem tört volna be állandóan a tövig vágott is! :( :lol: Nem is fogom sose nagyobbra, ez így pont kellemes!

Mogyó: Biztos nem fázott meg, ne izgulj! Amúgy nálunk is pont ez a főfok!

Andi: Nálunk Bence a kicsi születése után szokott le a cumiról! Egyszerűen nem adtuk neki oda! Első este volt egy kis sírás, a második este egy kis nyafi, és utána beletörődött! Ő ugyanis nem vette be azt a mesét, hogy elvitte a cica, neki azt mondtuk, hogy kidobtam! Persze a mai napig meg van neki az összes cumija! :lol:
Ebben a hónapban én is egy 10-el kevesebbet kaptam! :(
Bence rollert kap, meg logikai játékot, Dana meg egy gurulós, zenélős labdát!
Vendég
 


Húsvétra: hát én a tanuló kutyust szeretném! :oops:

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Gyönyörű napsütéses idő és úgy fúj a szél .Hát áén nem tusom mikor lesz már sétárA alkalmas idő de ezmiatt a szél miatt ma is elmarad! :cry:

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sapi ,bebugyolálva a vastagpléde és ül a szobába a babahordózóba a szobalablak nyitva és tévézik! :D

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mi se megyünk ki egyenlőre, mondjuk Dana alszik is!
De ha kicsit alábbhagy a szél, kimegyünk! Ha nem fúj nagyon erősen, te is kiviheted a kisasszonyt, nem lesz semmi baja! :wink:
Vendég
 


Hát én nem értem nállunk ilyen téren extrém helyzetben vagyunk!
Itt állandóan fúj de most is vissz mindent az udvaron a szél amit még nem biztositotam be szél ellen!
Csodás hely de ez kiborit!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mi most jöttünk meg a sétából... Hát eléggé fúj a szél, de Sárát nem zavarta, meg se nyikkant... Szóval egy rövid sétára szerintem ki lehet menni, mert szépen süt a nap és hideg sincsen.
Én csak akkor szoktam elhalasztani a sétát, ha zuhog az eső+hideg van vagy ha nagyon hideg szél fúj.

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

Mi húsvétra nem szoktunk túl nagy dolgokat venni, csak egy Tibi csokis csomagot kap, amiben van fehér barikás báb. Abból is a csoki a miénk! :-) A keresztanyjáéktól meg a fekete barikásat kapja. :-) A mikulást is így csináltuk, akkor rénszarvas báb volt benne. :-)))

Én is utálom ezt a hülye szelet!

Még korábban volt nyelvtanulásról szó! Én is szeretnék majd! A középfokú angolt jó lenne letenni, amíg itthon vagyok.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Kocsisandi!

Én is remélem, hogy összefutunk!

A férjemmel tényleg nagy szerencsém van, több szempontból is. :-))) A hajfestést már viszonylag korán "megtanítottam" Neki, még az esküvőnkre is Ő festette be. Precíz mérnökember, gondoltam nem jelent majd Neki gondot. Nem is jelent. :-))))))))))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Falevél!

Nagyon köszi a tankinis tippet!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Keresztelős képek!

Kép
A háromkerekűs kisbicikli és az eddigi legnagyobb maci! :-)

Kép
Keresztanyával kipróbáljuk a vadonatúj fürdőkarikát! :-)

Kép
Együtt

Kép
Hárman

Kép
Öten /hatan/

Kép
Már az étteremben

Kép
Már a váltóruhában! :-)

Kép
Csoportkép

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Hát ez volt, így sikerült.

Hogy tetszenek a képek? :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Timcike: tényleg tetszik az esernyőtök, sajnos nálunk a zöld nem jöhet szóba, nem illik a babakocsihoz, meg amúgy sem rajongok érte, mint szín. :lol: De biztos anya fog találni valami szépet, még van két hete. Tényleg Ti mikor is mentek? Biztos készülődsz már! :wink:

Manó: szép a hajad! Férjednek is tetszett? Biztos a frufru is jól áll, nekem is volt már többször, és fodrász után én is így félrecsatoltam. :)

Mogyó: nem merném én sem rövidre vágatni, bátor vagy, de biztos jól fog állni! Sajnálom, hogy így be vagytok zárva, nagyon rossz lehet. :roll:

Nagbri: bizti szép lett megint a körmöd, nekem mindig is tetszett a műköröm, de még sosem volt. Általában magától is megnő a körmöm, és sokszor műnek nézik ,ha szépen ki van festve. Engem nem zavar ha hosszú, Azizt már jobban, mikor belekarmolok szegénykébe. Ezért mostanában már tövig vágom. :( Nagyon várom a nyarat, remélem jót játszanak majd a legények együtt! :wink: Hozzánk nem jön a nyuszi, itt nem tudják mi az. :(
Semmi különöset nem csináltunk tegnap sem, unalmas itt az élet... :roll: A férjem is állandóan a tengeren van, oda meg nem megyünk vele. Bár mikor anyum jön, kipróbáljuk majd, remélem Aziz nem lesz tengeri beteg. :lol:

Noémi: ügyes a férjed, az enyém is egyszer befestette, és nagyon élvezte! :D Nagyon jó szórakozást az estére, jó lesz picit kikapcsolódni! :D

Falevél: remélem én is el tudok majd szabadulni a aerobikra, már elég nagy Aziz, csak ellenne az én férjem is vele. Írd majd meg, hogy tetszett-e a tankini! :)

Kocsisandi: Neked is jó szórakozást estére! :) Jó, hogy leszokott a kisfiad a cumiról, ügyesek vagytok! :)

K.

Lilypie Maternity tickers


Kiriszta!

Olyan jó, hogy újra velünk vagy! :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Szupik a képek Noémi!!!
Nagyon szépek voltatok, és tök jók az ajándékok! :)
Ja, és nagyon tetszik Bálint overálja! :D

K.

Lilypie Maternity tickers


Bálint tisztára bealudt. :-)))))))))))
Tegnap meg nem bírtam Vele. :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Köszi!! Aranyos vagy! :D :D
Igen, látom, hogy nagyon nyomja a szunyát, de legalább nem visította végig! :lol:

K.

Lilypie Maternity tickers


Ja!
Igen, akkor is aludt, de én mostanra gondoltam. :-)

Küldök még képet a teljes ajándékhalomról! :-)))

Kép

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Az overal meg sima kínais. :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Jézusom mennyi ajándék! :) Még odatehetted volna az etető meg az autós széket is... :)

És a keresztanya mikorra várja a babát? Ő a fotós barátnőd?

Kínais az overál? Nagyon jól néz ki!!!

Lilypie Maternity tickers


Noémi: Nagyon jók a képek! Jesszus mennyi ajándékot kapott! Na ti is el vagytok látva vele egy időre azt hiszem! :lol:
És tényleg szerencséd van a férjeddel, ha ilyen ügyes! Mondjuk én se szólok egy szót se!!! :wink:

Kriszti: És nem akarod bevezetni legalább Aziznak az itteni ünnepeket is? Végülis magyar is meg arab is, szóval ő duplán ünnepelhetne, mert mindkettőt megtartaná? :D Hülyeséget beszélek?
A nyarat én is nagyon várom, hogy újra lássunk titeket!!!
Remélem anyud talál esernyőt! Tényleg, napszemüveggel hogy álltok, volt anyud abban a boltban?

Nóri: Mi is tutira kimegyünk még ma, mert kell nekik a levegő! Tényleg, csak akkor maradunk bent mi is, ha nagyon muszáj! Ha mást nem, de apa elé ki szoktunk sétálni, és akkor kb. egy órát kint is vagyunk!
Vendég
 


Noémi: jók a képek! Biztos jó volt a keresztelő, mindenki nagyon vidámnak tűnik a képeken...

Húsvétra mi sem szoktunk nagy ajándékozást csinálni, max egy kis csoki és kész. Persze ünnepi asztal meg fincsi kaják lesznek, de ennyi. Nálunk a karácsony és a szülinapok nagyobbak.

Kép

Kép
falevel2
 
 


Csajok! Mi se csináltunk az én családomban ebből nagy ügyet! Soha!
És hát a felnőtteknek nálunk sincs! De a férjem családjában a dédik és anyósék is minden alkalmat kihasználnak, hogy a fiúknak ajándékot vegyenek! Mert csak úgy nem engedjük meg mi sem! Pl. tegnap a dédinek meséltem, hogy milyen szupi Lego-t láttunk, 8 in 1-ben, dínókat lehet belőle összerakni! Erre dédi, vegyem meg a Bencének, ő kifizeti, csak úgy! Mondtam neki, hogy azt nem, és rendes volt, mert megértette, sőt szerintem egyet is értett! Majd megkapja névnapjára, vagy szülinapjára, akkora úgyis Lego-t terveztünk neki!
De nem akarom megfoszatni tőlük ezt az örömöt, hogy lássák a fiúk boldog arcát! Ki tudja meddig lehetnek még velünk!
Szóval részünkről sincs nagy ajándék! Inkább az, hogy elrejtjük vmelyik bokorban az udvaron, és keresheti egyelőre még csak Bence! :lol:
Vendég
 


Noémi : tök klassz lehetett a keresztelő!Képek szuperek!Ennyi ajándék!
Egyébként nekünk pont ugyan ilyen fürdőkarikánk van! :wink:

Hát nállunk tutira nem lesz séta szinte homokvihar van akkor szél van! :?

Apa: hát egyszer fésült meg mikor hosszú hajam volt!Köszi elég is volt! :lol:
Csak ugy kényesztetésből!
Nekem anno a barátnőm férje festette a hajamat!
Pedig nem fodrász de szereti csinálni és elválalta!Na ne mondja mire végeztünk a fodrászkodással már nem sok mézespálinka marad már jó volt ,hogy indultam haza mert egy kicsit becisppentettünk!De klassz lett akkor a séróm! :lol:

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Igen ezt én is várom ,hogy az udvaron eldughassam a tojásokat és ő meg keresse meg!
Nállunk ezt tesómék csinálták az unokahúgom kiskosárral ment ki összeszedni!
Ez volt a nap szenzációja!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Mogyó: itt is ítéletidő tombol, mi se tudunk kimenni, a portól alig lehet látni! Brrr........... de utálom! :?
Vendég
 


Köszi lányok! Krisztiánnak is tetszik! :)

Nagbri
, most jutott eszembe, még nem kérdeztem meg, ismeri-e az öcsédet...?? :oops: De most már felírom ide a gép mellé, és akkor nem felejtem el... :roll:

Mogyó, van benne igazság, hogy majd megnő.... ha meg jól is áll, akkor meg minek újra megnöveszteni! :D
Szerintem sem fázott meg, elég jó idő lehet nálatok... :D

Noémi, nagyon ügyes férjurad van, hogy festi a hajad! :roll:
Jaj, látom, kapunk képeket... :D Húúú, micsoda motor!!! Az a maci meg talán még nagyobb is Bálintnál.... :D Nagyon szépek voltatok!!!!! Nekünk mondtak valami fehér lepelt, vagy mit, amit rá lehet teríteni majd Bendére... Nektek is volt, vagy ezt hogy oldottátok meg????
Mennyi ajándék!!! az az üveg ital + 2 pohár is Bálinté....????????????? :lol: :lol: Kipróbáltátok már a fürdetőszéket???? Hogy tetszik Bálintnak?

Andi, örülök, hogy sikerült eljutni a tornára. Akkor jól lefáradt Petike! :D legalább nyugisan aludt.... :D Ez jól hangzik, hogy "elvarázsoljátok" a hisztit! :lol: Aranyos lehet! :D A végén azért fog hisztizni, csak hogy varázsolhasson...... :lol: Cumi: ügyik vagytok, hogy már elhagyja a cumit. Mi még nem tudjuk, mit vetünk majd be Bendénél egyszer..... De még várunk egy kicsit.... :D

Ez a kinti szél meg borzalom!! :shock: Délelőtt muszáj volt kimennünk, mert Apának ajándékot kellett elhozni, de még ráadásul feleslegesen is mentünk, mert még nem lett kész! :x Így délután majd nem tudom, hogyan is megyünk el, hogy Apának meglepi legyen.... Valószínűleg ott lesz, és akkor meg is kapja. :roll: Egyébként tényleg annyira nem vészes, csak a huzatos helyeken fúj nagyon.....

Kriszti, tényleg rossz lehet néha nektek is, hogy csak Azizzal vagy napközben. De anyud akkor hamarosan megy hozzátok, és akkor majd mehettek mindenfelé! :D Aziz meg szerintem símán bírja majd a tengert! Apja fia, nem???? :lol: Tényleg miért nem ünneplitek mindkét ország ünnepeit???? Így mindkettőtök kultúrájából kapna. :)

Húsvét: mi sem ünnepelünk, max egy kis csoki! :D Plusz hatalmas evés-ivás: sonka, kalács, tojás, torma.... stb. Ami ilyenkor dukál! :lol:
Nagbri, de jó volt olvasni, hogy eldugjátok az udvaron.... Régen mi is így kerestük anyuéknál + nagyiéknál a húsvéti nyuszikat.... :D :D :D De régen is volt! Azért remélem, otthon majd meglepjük ezzel a gyerkőcöket, hogy az udvaron keresgélhetnek... Talán 1-2 év múlva! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Nagyon jó lehetett az keresztelő és ez a sok sok ajándék :D Szuperek a képek.
Műköröm: nekem volt 3x eddigi életemben, ebből 1x sima tippes. De nekem nagyon megsínylette, pedig pont azért rakattam föl, amit brigi is írt, mert a tövig vágott is betöredezett. Majd 1 év volt mire kiheverte. Viszont terhesség előtt párszor volt simán manikürözve, egyszerű lakkozással, illetve tesóm esküvőjére mintávall ( mint a műköröm), olcsóbb volt, és az is szép. Jó nem tart addig, de kb 1 hetet kibírt.
Húsvét: nálunk nincs ilyne ajándékozás, ez nekem újdonság volt a suliban, h van akik ilyenkor is adnak. Régen mindig előzp nap kimentünk az izsák felé vezető úthoz, ibolyát szedtünk. csokorba kötögettük és egy nagy tálba tettük. A locsolók azt kapták meg tojást, no meg a szépen megterített húsvéti asztal tojásfával,+ a kertben egy fa feldíszítve. Idén még nem tudom hogy lesz, de apa nem locsolkodós :? Engem is eddig 1x locsolt meg a kádból a zuhannyal :lol: Most megyünk majd le kecskemétre megint. Még nem tudom h hétfőn e v vasárnap.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Manó: Semmi gond, majd megkérdezed! :wink:
Tavaly Bence pizsiben és gumicsizmában rohant reggel kifelé! Aztán volt nagy visítás, mikor megtalálta a kedvenc mozdonyát a Thomas meséből, az egyik tuja ágán! :lol: :lol: :lol: Édes volt! Jövőre már Dana is vele tarthat! :wink:
Egyébként nekünk is élmény volt nézni a boldogságtól sugárzó arcát, ahogy egyik tujától ment a másikig kutatva! :lol:
Vendég
 


Ennn: Ez kedves lehetett a férjedtől! :lol:
Amúgy én is kaptam már a nyakamba vizet flakonból! Bencével kaptak el az udvaron! Vicces volt, és Bence nagyon élvezte! :lol:
Vendég
 


Ennn, tényleg jól meglocsolt a férjed! Talán előre pár évre.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mi meg fát nem állítunk.. Látszik, hogy mindenhol más a szokás!

NAgbri, el tudom képzelni azt az arcot, ahogy rohan és meglátja a mozdonyt! :D Jövőre meg majd egymást csigázzák.... :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?