Sziasztok!
Még mindig itthon, de remélem már legalább láztalanul. Annyira jól esett, hogy velem örültetek Ti is. Köszönöm! Visszajelöltem mindenkit iwiwen.Hogy milyen szép helyeken jártatok Encsike és Zsuzsa!! Mostmár legalább nem fehér vagyok a baciktól, hanem sárga-az irigységtől.
Tabati! De kelassz, hogy találtál párt. Én is gondolkodtam, hogy szívesen visszamennék csak hobbi szinten folytatni,mert imádtam, csakhát ennyi idősen párt találni nehéz. Annyira ijeszt a kudarc, hogy inkább meg sem próbálom. Bár még ki tudja. Lehet, hogy szólok egy tánctanárnak,aki szegről-végről ismerős, hogy nem szólna-e ha véletlenül...... Bár fiút nehéz találni. Irigykedem is Danira,mert ő ugye kézizik, és én meg itthon ülök és vagy olvasok, vagy tanulok, vagy a Jóbarátok összes epizódját nézem tucadjára.
Ósio,megadod priviben a neved? Mert akkor megkeresnélek az iwiwen.
Lorca! Igen,szerintem is lassan akkor repednie kell.
Hát olyan 40 nap körül van. De ez a szakasz már a 4.negyed nálam.
Tényleg én is átgondoltam magam, és én 13 évesen tényleg babáztam még. 20 évesen imádtam élni,és imádtam, hogy fiatal vagyok, és tudtam,hogy akarok családot, de mindig úgy gondoltam, hogy majd olyan 30 évesen. Aztán jött Dani(újra
) és azt akartam,hogy hozzá tartozhassam. A baba pedig mostanában kezdett el igazán érdekelni. Talán azért mert a környezetemben edig nem volt senki,akinek lett volna babája. És nem is tudtam milyen is az. Aztán most a kolléganőmön végignézhettem a babavárás örömeit. És amikor egy másik behozta azt a pöttöm kis csomagot......
Na értitek nem?.....