Te jó ég Tabati!!!!!Ti táncosok vagytok??????????????????De szuper!!!!Milyen osztályban vagytok???Standard-esek vagy latin-osok vagytok?????De irigyellek, hogy táncolsz!!!!!
Én is az voltam. A férjem nem, ő kézilabdás. Kimondottan jó erős kötött izomzattal.
Képzelheted mit összekínlódtam szegénnyel,mire megtanulta a táncokat!!
Nekünk is bécsi volt a nyitó, angol volt éjfélkor és a monti csárdásra jöttünk vissza menyecske ruhában. Amúgy nem volt nagy koreográfia, de az én rokonságom elvárta, Daniékénak meg leesett az álla. Csak sajnos én már régen-úgy 8 éve abbahagytam. Amúgy mi standardesek vooltunk. És B-ig sikerült eljutni. Sajnálom, hogy abbahgytam, de nem volt egyszerű helyzet.
Jajj, bocsánat lányok, csak úgy belelkesedtem. SZIASZTOk!
Igen, itthon kell feküdnöm,mert nem akar lemenni a lázam, és ki akarom köpni a tüdőm. Sajna a pocim se jobb, sőt a köhögéstől egyre jobban fáj,de hátha ma okosabbak leszünk, mert nagyim elintézett egy uh-t egyik ismerősénél.
Kémiai terhességről én sem hallottam még..... Én akkor produkáltam a terhesség minden tünetét-csak nyilván tesztet nem csináltam- beleértve a tej elválasztás megindulását is, mikor kiderült, hogy abba kell hagynom a fogamzásgátlót.