Új privát üzeneted érkezett!

Egy másik topikban találtam, hogy megszületett HAGA kisfia is a mai napon:

Örömmel tudatjuk, hogy ma 03:05-kor 3750 grammal, 59 centivel megszületett Handl Albert István.

Sok boldogságot Nekik!

Lexus, nagyon sok boldogságot Nektek és jó egészséget! :) Különben nem ér, ilyen gyorsan eltünni és szülni menni, szegény Eszterxx... :( :lol:

KépKép
KépKép
mni

Lexa, gratulálok a kicsi babátokhoz!

Ildi

Kép
kikó70

Haga! Gratulálok kisfiadhoz!

Jim!
Csak vicceltem, a világért se szeretném, ha megint világgá mennél. :lol: (De jó kis szójáték volt.)

Kölyök!
Minden saláta, uborka ellenére nekem is rosszabbodik a zsibbadás, de legalább nekem a 40. héten kezdődött. Bár amennyire sietősek az én gyermekeim még lehet, hogy beelőzöl, és akkor hamarabb szabadulsz meg ettől a nyűgtől.... :lol:

Tündérmanó!
A hátad jobban van? Tudsz aludni már?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Haga!
Gratulálok a kisfiadhoz. Sok boldogságot!

Jim!
Privi ment!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok csajok!

Jaj de jó!!!!!!!!

Haga!

Gratulálunk, és Sok Boldogságot Kívánunk Nektek!!!!!!!!!

Légyszi, légyszi!!!!!!!
Valaki mondja meg nekem, hogy normális színe van a nyákdugesznek, ha barna, és olyan sűrű?????????????????? :oops:
Egyáltaalán nem nyúlós, se nem nyálkás!!!!
Bocsánat, ha gusztustalan vagyok, de gondolom itt senkit nem zavar annyira???????? Ugye?????? :oops:
Vendég

Márti!
Szerintem az. A fiamnál barnás színe volt, bár nekem elég kocsonyás volt. :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Édes Fogadott Lányaim :lol: :lol: :lol:

Nagyon jó, hogy Minden jókedvűek vagytok :lol: :lol: úgy szeretlek Benneteket :D :D :D :D

Patti: mit szólsz? mennyi tesót szerveztem Neked :lol: :lol: :lol: Ki ne találd, hogy házasság-szédelgő vagyok :lol: :lol: :lol: Kisporontyaid?....Jól vagytok?.... a fotokat rendezd a csajsziknak :lol: :lol: :lol:

Topik felirata:

TÜNDÉRSZOBA ...bátran tessék belépni.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyszer majd elmesélem Patti születésének a történetét....ha nincs terhetekre :lol: :lol: :lol: a szüléshez azér' 55 évesen ...ne csináljatok kedvet...inkább elnanóskodom... :lol: :lol: :lol:

jim: Na mit mondtam :lol: :lol: :lol: a papa pasiból van.... :lol: :lol: :lol:

Kép
nanó:))

Sziasztok!

Látom Eszterünk és BoázKleofás még egyben van :).

Ma van párom névnapja, elfelejtettem felköszönteni :wink: . Nem direkt, tényleg elfelejtettem. :D Mondjuk kiváncsi vagyok, hogy idegesíti-e :twisted: . Hagyom, hogy hagy főjön a levében, de asszem este megkegyelmezek neki :).

Máris jövök képekkel az 1 hónapos Picúrról! :)

Kép

Kép
mzx

Szóval Laura ma 1 hónapos! :)
Eszterxx, és Kölyök, köszönjük a megemlékezést !

3110 grammal született a kincsünk, a kórházból 2800 grammal hoztuk haza, és a keddi mérés szerint 3690 grammra hízott fel, azaz most kb. 3750 gramm lehet. Majd 1 kiló egy hónap alatt :). Persze ügyesebbek ezt a súlyt még a pocakban felszedik, megspórolva egy hónap kemény, szopizással töltött munkát :D :wink: .

Ma reggel állapítottam meg, hogy az első 56-os bodyt most nőtte ki. (Egyébként ez kengurus body, a HM-esből és a CA-sból (eltűnt az "és" jelem...) 50-esnek fele meg).

Az első hét teljes alvással telt, kicsit nyűgösebb éjszakákkal, de mostanra ez sokkal rosszabb lett, nappal is sokat van fent, és mondjuk minden másnap az éjszai alvásmennyiség sem túl sok. Sajnos még csak elenyésző időre foglalja el magát nézelődéssel, így ha ébren van, akkor általában rajtunk lóg, mert különben sírás van. Mindenféle pózokban hordozgatjuk, mert hamar megunja őket.
Remélem hamar javul a dolog, mert a derekam nem fogja bírni :roll: . Az egy hónap alatt az történt, hogy a nulla büfiről hatalmas mennyiségekre váltottunk, amit több órával az evés után is képes az emberre zúdítani :D , valamint továbbra is hadonászva próbálja megszerezni a körülötte lévő tárgyakat, majd kétségbeesetten nyöszörög, hogy szabadítsuk ki a fejére húzott dolgok alól. Tegnapelőtt hasra fektetésből hátra fordult kétszer is, de ez inkább a gravitációnak köszönhető, mert utája a hasrafektetést, ezért nagy küzelmében feltolta a popsiját az égbe, ami igen súlyos darab bír lenni egy teli pelussal "megkoronázva", úgyhogy a popója eldőlt oldalra, és gurult vele a gyerek maradék része is. :D Ez nagyon tetszett nekünk, úgyhogy mégegyszer produkáltattuk, de utána oly keserve sírásba kezdett, hogy inkább nem szenvedtettük tovább.
Teli van egyébként pattanással, és egy enyhe kis szájpenészt is sikerült beszerezni, ami ellen ecsetelni kellene szopi után a nyelvecskéjét. Érdekes lesz, mert szinte csak szopi közben alszik el egyelőre, és nem nagyon akarnám felébreszteni :roll: .

Itt vannak a képek, amik a fotózási tehetségemhez méltóan botrányosan rosszak :oops: :

2 hetesen
Kép

kedvenc büfi közbeni alvós pózban
Kép

4 hetesen
Kép

4 hetesen kirándulásra (3 perc autózás) indulva
Kép

és végül egy kép Erikről, ahogy a sajtkrémes pirítóssal küzd
Kép

Kép

Kép
mzx

Hmm, bocsi, a 3. és a 4. kép állítva van a Photobucket albumban, nem értem, hogy miért fektette el őket... :roll:

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!!!!

Pati!!
Örülök hogy bevált a párna!!! :lol: :lol:

Mzx!

Tényleg nagyon szép a kislányod a Pepi is ilyen volt picinek ilyen formás édes babkó!

Rólam: Voltam ctg-n ott azt mondtak minden rendbe, megvizsgált a szülésznő, azt mondta ő úgy sejti hétvégén baba lesz. Hát ebben reménykedünk mi is!!!

Lexa nagy gratula a kislányodhoz!!!!!!!!!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

sziasztok!

Mni, dejó, hogy Te babásan is így szemmel tartod az embereket :) igazi anyuka vagy ám :)

Haga, gratulálunk!!! Soksok örömöt és tejet kivánunk :)

Kép Kép

Kép

Kép
kolyok28

Livcsi, Lexa, Haga gratulálok a babákhoz!!!

Basszus, mire végigolvasom az egynapos termést, vagy felkel a kis szivattyú, vagy mehetek kezelésre.... :evil: :evil:

Képzeljétek, ez volt a második éjszaka, hogy a kis csókosszájú végigaludta az éjszakát!!! :P :P 11-től 6-ig, szülei nagy örömére. Igaz, ehhez az kell, hogy este a cici után még adjak neki pótlást. :cry: :cry: Hiába áztatom el az ágyat reggelre, mindkét cicit becsókolja... Hát igen, az étvágyát az anyjától örökölte... :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pumperka, ma vettem ubit, mert amúgy a párom nemannyira rajong érte, ezért nem szoktam venni. De ma eszem :) mert gondoltam hátha segít :)

Mzx, tündéri a kis Laura és Erikről is aranyos :) És olyan jó az összefoglaló.... de azért szerintem jópáran már inkább kint hízlalnák a pocaklakót :D én még türelmes vagyok, de könnyen, hiszen még csak most jön a neheze :lol:

Monácska, bizony, már csak 12 nap :) vészesen közeleg, nem? ;)

Jim, látod, ez egy igazi ffi :) még bocsánatot is tud kérni ;) irigylem Tőled, az én uram szerintem szőkőévenként egyszer tud bocsánatot kérni... ;)
a kétPi nagyon tetszik. 6.28. két tökéletes szám :lol: a sógorom aznap született :)
(nem vagyok ám kicsit sem kockafejűűűűűű :lol: )
na, legközelebb azt tervezzük be :D

Eszterxx, tudomtudom, hogy enterbetegség... de nagyon kivi vagyok mizujs Veled.... ;)

Pepike, ez egyre izgibbb... márc 15? ;) vagy Te is a PIre hajazol?

na, megyek, a tegnapi mosást összehajtogatni, porszívózni, ebédelni, este jönnek a szüleim juhéééé :lol:
ja, igen, a hétvégén ritkábban leszek, ígérem nem szülök, de ha mégis, akkor arról tudni fogtok. A táblázatot épp ezért kicsit lassabban frissítem, de napi 1szer mindenképp frissitem. Bocsi előre is....
Patttiiiiiiii képeket akarunk, képeket akarunk!!!!!!

Nanó, jöhet Patiszületéstörténete :) kiváncsiak vagyunk! :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!
Gratulálok Livcsinek, Lexának és Hagának is a babához! Mindenkinek sok tejcsit és egyészséget kívánok!
Lexának még annyit, hogy engem kifejezetten letoltak anno a kórházban, hogy harmadik nap előtt fejni akartam, mondván, hogy amíg nincs tejcsi, addig csak a kötőszöveti állományt roncsolom.
:?:
Márti drukk szombatra, én akkor szeretnék szülni, Te meg próbálj meg kitartani.
És persze mindenkinek drukkolok, akinek már jöhet a baba.

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Linocs, elolvastam a szülésedet, és az elejét leszámítva (a vajúdást) nagyon-nagyon hasonlóan éltem meg én is, és Blankának is 37 centi volt a feje, nekünk is azt mondták, hogy baj lett volna a hüvelyi szülésnél. Gratulálok, tényleg szívós egy csaj vagy!!! :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Na ennyi voltam mára, megyek az ideggyogyóra a képemmel. Ja meg a gyógyszertárba homeós bogyót venni. :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek, nem javult az arcos???? :roll:
Mit mondanak, mikorra lesz jó?
Örülük, hogy ennyit eszik a kiscsaj!!!
Képeket kérünk!!! :)

Kép

Kép
kolyok28

Hahó Lányok!

Gratulálok a most született gyönyörű babók ügyes mamáinak!

Kölyök, Pumperka!

Három egyszerű gyakorlat a kezek és karok karbantartására:

1. Ujjnyujtogatós
Akár ülve, akár állva nyújtsd előre mindkét kezed, karok teljesen nyújtva! Kézfejeket feszítsd ki, mintha béka lennél, majd húzd ökölbe. Ezt ha naponta megcsinálod 2-3szor, alkalmanként kb. 15 kézfejfeszítéssel-ökölbehúzással, nagyon szépen beindul a vérkeringés a kézfejekben.

2. Csuklókrzés
Az elző gyakorlat után ne engedd le a karod, hanem tartsd továbbra is teljesen nyújtva a karokat + a kézfejeket. Húzd be a hüvelykujjaidat (másképpen: mutass négyet a padlónak)és zárd rá a többi ujjat (ez majdnem olyan, mintha ökölbeszprítanád az ujjakat, csak a hüvelykujj belül van). Kezdj el kőrözni csuklóval először kifele 15-ször aztán befelé 15-ször.

3. Karkőrzés
Ülve vagy állva nyújtsd ki a két karod oldalra. (T) Jól feszítsd a karokat egész végig, ne hajlíts könyöknél. Kezdj el előrefele körözni először csak nagyon piciket, aztán egyre nagyobbakat tölcsérszerűen. A legnagyobb köröknél próbáld meg összeérinteni a z ujjakat amikor fent vannak a levegőben. 4-5 óriáskör aztán megint egyre kisebb tölcsérszerű kör, végül már alig látszik, hogy apró köröket írsz le, aztán pár másodpercig csak nyújtsd a karod oldalra. NE ENGEDD LE! És indulhat a kőrzés hátra. Ha ugyanúgy megcsinálod, mint előre és a végén pár másodpercre még megnyújtod oldalra, érezni fogod, hogy szinte ég az izom és beindul a vérkeringés. Ezt csináld meg reggel és este.

A három feladat együtt nincs 5 perc...

Eszter

Kép
eszter.eu

mzx: nagyon szép a kisleány, hihetetlen, hogy már ekkora! De klassz, hogy Erik megeszi a pirítóst!!!! (amúgy Miló is ragyás volt meg koszmós :wink: )

kolyok, a metokosok már csak ilyen zizzentek. :wink: Nekem mindig zat mondta a gazdmatek tanár, hogy integrálódjunk be az ajtón, mikor termet nyitott.

haga gratulálok!

az én fiam meg összehányta magát az oviban, el kellett hoznom. Viszem lassan dokihoz, 6-ig rendel. Más nem is hiányzott :roll: (így természetesen a holnapi pocak fotózás is lemondva)
Vendég

Sziaszok kismamik!
Tudom, nagyon régen nem írtam, Talán már egyáltalán nem emékeztek. Azért gondoltam megosztom veletek is a jó hírt, hogy március 2-án megszületett Nyíz Lilien Hanna 3530g-mal és 52cm-vel. Ép és egészséges, már egy hete itthon vagyunk. Boldogságunk határtalan, egyetlen pici bökkenőt kivéve, hogy a picinek szülés közben eltörött a kucscsontja. A jobb oldalon. Ezit a kezét nem is mozgatja, nem emeli annyira. Azt mondták, ne foglalkozzunk vele, magától meggyógyul, mégis iszonyúan bosszant. Tud erről valaki valamit? Örülnék, ha írnátok!!!
Köszönöm!
Gratulálok mindenkinek, akinek már megszületett a bébije, és kitartás azoknak, akiknek még nem!
SZIASZTOK!!!!

livi
livike
Tatabánya

livike, gratulálok neked is! sajnálom, a kislányoddal történt, remélem, helyrejön hamar. Még felnőtt embereknél sem tudnak mit csinálni, mikor kulcscsont törés van, sajna csak ennyit tudok :(

eszterxx, én is lemértem, nekem is pont 47 cm :shock: ajaj
Vendég

Sziasztok!

Livcsi, Lexa, Haga, nagy-nagy gratula a jövevényekhez!!!

Lexa, nem vagy semmi! Épp hogy visszatérsz közénk, már mész is szülni! :lol:

Mzx, micsoda összefoglaló! Tündériek a gyerekek! Mindjárt meg is nyitom Laurával az "1 hónapos vagyok" albumot! :lol:
Dany, tőled is kérünk képet!

Nanó, Pati, az írásaitokat olvasva, nálatok soha nem unalmas az élet! :lol: :lol: :lol:
Pati, még lógsz a szüléstörténettel!
Nanó, haláli a vonalzód!

Eszterxx, a tiéden meg egyszerűen kifeküdtem. Kép

Pepike, megy a drukk a hétvégi szüléshez!

Én is kiegyeznék a hétvégével, de egyelőre jele sincs. :(
Ma voltam CTG-n, a baba köszöni, jól érzi magát bent, méhszáj zárt. Hétfőre vagyok kiírva, és ha addig nem érkezik meg a Szentem, akkor naponta :shock: :shock: :shock: be kell járnom CTG-re. Apa teljesen kész van ettől! Na én sem örülök neki. Ezért ma elhatároztuk, hogy a lassan már feledésbe merült ungabungát napi szintre emeljük :oops: , bízva a szülésindító hatásban. (Bár ez Alexánál sem jött be, de ki tudja.)
Vendég

Mzx, nagyon hasonlít Rád Laura, olyan édes! Az a büfizős-alvós póz ismerős, Lilla dettó így lóg rajtam. :) Nagyon jó a beszámoló, jó sokat nőtt egy hónap alatt! :)
Kölyök, ha gondolod én is bármikor fel tudom dobni a táblát... hiszen én is rendszeresen aktualizálom a sajátomat... de míg nem mész szülni, nyugodtan csinálhatod. :D

KépKép
KépKép
mni

Livike, gratulálok!
Sajnálom, ami szegény picivel történt, sajnos nem tudok hozzászólni.
Teszel fel majd nekünk képeket? És blogba gyűjtjük a szüléstörténeteket is, ha van kedved, oszd meg velünk. :D
Az sem baj ám, ha ezentúl sűrűbben benézel hozzánk! :lol: :lol: :lol:
Vendég

szia zsu!!!!! Naponta ctg??? naponta ungabunga???? :wink: 8) drukkolok neked!!!! Amúgy jól vagytok?

Lsaan készülődnöm kell, megyünk dokihoz. remélem nem calici.
Vendég

Haga,Livike!

Gratula!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Livike, épp nézegettem a táblázotot, hogy Eszterxxet nem számolva,akihez már hozzászoktunk, Te voltál a következő "luk" :)
Gratulálunk! :)
én igazán nem tudok hozzászólni a kulcscsonttöréshez, nem hangzik túl vidáman. Remélem hamar helyrejön. De nagyon örülnénk, ha leírnád a szüléstörténeted, meg képeknek is örülnénk!!! :)

Kép Kép

Mni, köszi, már épp gondolkodtam, hogy néha átküldeném az aktuálisat, de ezek szerint a sajátodat aktualizálod mindig??? nem semmi :) mi mindenre van időd!!!! amíg nem szülök szívesen csinálom, hogy kevesebb gondod legyen, de ha pl hétvégén türelmetlenek a többiek... ;) akkor rakd fel nyugodtan :)

Jim, remélem semmi komoly nincs Milánnal...

Esztereu, köszi a tippeket. némelyet ismertem, szoktam csinálni. javul is a nap során, de reggel és este rosszabb...

Zsu :lol: hajrá, drukkdrukk a hétvégéhez :lol:
Vajon a két kórházasunkkal, Juditkecskeméttel ill. Csujzival mi lehet? olyan jó lenne tudni a telefonszámukat....

megyek porszivni, már előkészítettem, port töröltem :D

Kép

Kép
kolyok28

Szép és vidám délutánt a Kismamáknak :lol: :lol: :lol:

(egész nap bekapcsolva a gépem...közben dolgozom is.... :lol: :lol: :lol: .....

Livike:

Patti anyuja vagyok..belopóztam ide Hozzátok...Gratulálok Hanna érkezéséhez....ami történt a kulcs-csontjával azt sajnálom....
Feltétlenül keressetek egy jó orthopaed orvost....és mielőbb megmutatnod lenne célszerű....Budapesten..Dévényi Anna foglalkozik mozgás therapiával...megnézésre...majd az orthopaed doki után nagyon tudom Nektek ajánlani...Az igaz, hogy a regenerálódásnak nagy esélye van...de a szakembert ne mellőzd...Minél előbb kellene elvinned a picurt....

zsu

a vonalzómmal nem lógok ki közületek... :wink: :wink: :lol: ....már nem is változtatok rajta

Kép
nanó:))

[quote="jimmorrison"]s írta:jimmorrisonzia zsu!!!!! Naponta ctg??? naponta ungabunga???? :wink: 8) drukkolok neked!!!! Amúgy jól vagytok?

Az első kötelező, a második fakultatív :wink: , de a nemes cél érdekében... :oops:
Amúgy minden oké, csak Vili még nálam is kevésbé bírja a gyűrődést, a várakozást!
Ma a CTG alatt 3 nem fogadott hívásom volt tőle. :shock: Visszahívtam.
- Mit csinálsz?
- Most végeztem CTG-n, várom a dokit, hogy megnézze és engem is.
- Miért kell várni? Nincs ott elég doki? Kapj el egyet a folyosón, rángasd be a rendelőbe, tedd szét neki a lábad, hogy megvizsgáljon és igyekezz haza!
- HÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLYEEEEEEEEEEEEEEE!!! Kép
Vendég

nanó, Dévény Anna nagyon jó!!! Eszembe sem jutott. Nálunk volt hipotónia-gyanú, kellett hordanom Milánt tornára. (nem tartotta a fejét időben), szóval a legjobb szekember, mondjuk mi nem hozzá jártuk, hanem olyan szakemberhez (gyógytornászhoz meg neurológushoz), aki az ő elvén dolgozott a gyermekeken.
Vendég

LEXA, HAGA, LIVIKE! ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ NEKTEK A LIS JÖVEVÉNYEKHEZ! :D

MZX! nagyon szép gyerekeitek vannak! Boldog névnapot Krisznek! (Csak este add át a mi jókívánságainkat is! :wink: :lol: )

NANÓ! Köszönöm a kisfiam nevében! :oops: :D

PEPIKE és ZSU! Megy a drukk Nektek a hétvégére(hez)! :wink:

JIM! Borzasztó, hogy ennyi bajotok van! :? :roll: Szorítok Nektek nagyon, hogy mielőbb rendben legyetek mind egészségileg, mind idegileg! :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Pumperka
Köszi kérdésedet, de nem akar elmúlni a hátfájás. Azért valamivel jobb, de reggelente, ahogy felébredek nagyon fáj egy ideig. Aztán napközben, hol enyhül, hol nem. De már nagyon elegem van belőle.

Mzx
Nagyon édes Laura! Jó volt olvasni, amit írtál!!!

Kölyök!
A kedvem ingadozik állandóan, mint másnak a vérnyomása!

Mi is kinéztük magunknak a mostani hétvégét! :) A párom pedig most hívott, hogy szombaton 24-be kell mennie dolgozni. Na remek mondom. Ádám apjánál, apa dolgozik én meg majdcsak megszülök itt nagy magányomban és máris ketten leszünk!!!!!!

Holnap megyek NST-re és remélem a doki is megnéz, hogy mi újság odabenn, mert utoljára 34 hetesen nézte meg mivan.

Kép
Kép
tündérmanó27

Jim
Jobb később megbánni a dolgokat, mint soha! Tényleg pasi!!!!!
Milánnak jobbulást. Ahogy voltunk Ádiért tanító néni is mondta, hogy ma csak 4 gyereket kellett hazavitetni mert lázasak voltak.

Zsu
Nem semmi a Te férjed sem. Nekem is minden bajom van, ha menni kellett uh-ra és a dokit körözni kellett, mert állandóan nemtetszését fejezte ki és engem is csak felhúzott. Na amikor elkezdi szidni az egész eürendszert attól pedig teljesen kész vagyok. Holnap is visz, előre felkészülök, mert most dolgozik és 1 órát fog aludni és úgy fogunk menni. :)

Kép
Kép
tündérmanó27

Felraktam az új képeket, és átnéztem, hogy ki van és ki nincs. :lol:

Akiket hiányolok:
Kristóf + Cicuka, közös kép
Blanka + Bosek, közös kép
Erika ikreiről egyáltalán nincs kép
Zalán + Kikó, közös kép (Endrével van már, de veled még nincs :cry: )
Botond + Évi, közös kép
Livike + Lilien Hanna (semmilyen kép nincs, de még csak most tudtuk meg a jóhírt is :D )
Lusie + Peti, közös kép

A többiek pedig még nem jelentkeztek személyesen:
Kmanna + Panka, közös kép
Melinda + Dóri, közös kép
Livcsi + Dani, semmilyen
Szilvánusz + Marcell, semmilyen
Pété + Lívia, közös kép
Judit18 + Eszter, családi van, de csak babás kép nincs
Lexus + Panna Lilla, közös kép
Haga + Albert István, semmilyen

Apukás képeket is várom, akinek még nincs fenn. :lol:

Szüléstörténetünk van:
Mzx, Mommy, Cicuka, Fanetta, Bosek, Mni Feri, Kikó, Kvaszeva, Linocs
Többiek?

Persze semmi nem kötelező, csak ráértem most átnézni, gondoltam, megosztom veletek! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter.eu, ezt a gyakorlatot én is ki fogom próbálni, hátha enyhíti a csuklófájdalmat is. :)
Livike, gratulálok Lilienhez és sok boldogságot Nektek! Nagyon szép nevet választottatok! Örülök, hogy írtál!
Judit18 és Szilvánusz mindenkit puszil! :) És sok drukkot küldenek Eszterxx-nek! :)
Kiszazsu, nem semmi a férjed! :) Szerencsére, engem mindig elvitt Feri és türelmesen meg is várta a vizsgálatokat. Bár nálunk nagyon flottul mentek a dolgok, mindenhova volt időpont és csúszás sem nagyon volt. :)

KépKép
KépKép
mni

Tündérmanó, nálunk is az a fő gond, hogy a férjemet mindig 24 órás szolgálat után hagyom rögtön reggel itthon Alexával, és persze vár haza, hogy lefeküdhessen aludni.
Vendég

Niki, nekem viszont nincs időpontom, a CTG érkezési sorrendben van és ha a baba alszik (mint pl. ma :roll: ), akkor még tovább is tart. Dokim nincs, de két éve a saját dokira is többet kellett várni, mint most az ambulánsra.
Na nem mentegetni akarom a férjemet, néha kiakaszt a telefonjaival, sajnos nem a türelméről híres. :roll:
De már nem sokáig tart a várakozás! :lol: Ha nem indul meg magától, legkésőbb 24-én megindítják. :D :D :D
Vendég

Sziasztok!!!

Szerintetek miért van az hogy nagyon keveset, mondhatni semmit nem mozog Alízka, 3 napja???? Jó tudom hogy kicsi a hely de 4 napja sem volt több és akkor még olyan aktív volt!?

Hál istennek ma hallottam a szívhangját de azért nyugtalanít hogy miért van ez.

pussszzz

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike nem akarok semmit mondnai, mert én még sosem szültem, de azt mondják szülés előtt egyre kevesebbet mocorognak.... ;)
++++++

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok,

Apa elvitte laptop, visszahozta külön billentyűzettel... hurrááááá, van már enterem!!!

Homeopátiás izét elkezdtem ma délután, hogy mégse egyedül szüljek, ha használna... háááát, eddig semmit nem érzek, de ezt már megszoktuk :lol:

Pati, Pumperka, mindenki, aki járatosabb!!!!!!! Meddig kell ezt óránként szedni? Csak mert igy aztán kajálni tényleg nem lehet semmit, meg egyébként is, mikor mondom ki erre is, hogy nem hatott (tudom-tudom, legkésőbb vasárnap este :lol: )

Én is pont nézegettem a lukakat a táblázatban, de most szépen betöltődtek... Xien és Fnóra emlékeim szerint hónapok óta nem jártak erre, úgyhogy ők vagy maradnak sárgák, vagy bekösöznnek és mennek is szülni :lol: Pumperka, te jössz!!!!!!!!!!!

Na, megyek, mert végre nem vagyok egyedül, foglalkozom Apával is, meg 7 perc múlva újabb 5 szem jön :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="tündérmanó27"] írta:tündérmanó27megszülök itt nagy magányomban és máris ketten leszünk!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jajj, és persze lefelejtettem megirni, csak végig gondoltam rá, hogy nagyon köszönöm a drukkokat mindenkinek,. azok éltetnek!!!!!!!! Most komolyan!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Tündérmanó, remélem a kedved most már olyan magasan, mint Pati vérnyomása volt szülés előtti napokban a bogyószedés előtt (alattt is... ;) ) szval remélem vidámabb vagy! :)

Kép

Kép
kolyok28

11 fiunk van és 12 lány, 11 sima, 12 forditott :lol: Akkor most már 25 sima szülés következik és jelentem fijúúúúú jön!!!!!!!

Mzx, olyan gyönyörű az a gyerek!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Livike! Gratula :) es remelem gyorsan helyrejon a kislanyod! en is nagyon kivancsi vagyok a szulestortenetedre es a babara!

Zsu! en azert megertem a ferjedet, szerintem senki sem szeret varni, meg szerencse, h itt mindig adnak egy idopontot es percre pontosan bent is ulsz a dokival v a szulesznovel... viszont itt tenyleg nem sietnek el semmit, pl. ma mondom a szulesznonek, h ha marcius 20ig nem szulok meg, akkor mi van? erre o, h varj turelmesen es ha semmi, akkor marcius 31.en majd a doki megvizsgal es megbeszelitek, h mikor inditsanak :lol:....

Kép Kép
rima

Mzx! Nagyon szep gyermekeid vannak, jol sikerultek, csak igy tovabb :wink: !

Kép Kép
rima

Eszter!

Jobban jártál volna, ha délelött kezded. Így most amíg ébren vagy szedd óránként, némelyik óra közepén kapj be valami harapnivalót, hogy azért éhen ne maradjatok. :lol:
Legalábbis A Vitál tv-s szülésznő szavaiból, és Judit írásábólúgy értelmeztem, hogy ez egy napos kúra, aminek hatására a többedik dózis után, ha kellően felspanolta a cucc a szervezetet, akkor estefelé, éjszaka esetleg hajnalban elkezdődhet valamiféle fájástevékenység. :?
Hát majd meglátjuk, miből lesz a cserebogár,esetleg Andris. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kisazsu: haláli a pasid!!!

Livike: a barátnőm kislánya is kulccsontörést szenvedett születés közben. Az első időkben óvatosabban kellett öltöztetni, meg arra a felére nem lehetett fektetni, de hamar helyrejött. Hanna ma már több mint egy éves, és minden rendben van. A barátnőm dokija szerint ez gyakori-de én nála kívül mástól még nem hallottam erről.

Kép Kép Kép
fanetta

Pumperka, köszi szépen a jó tanácsot!

FÉlkor szedem a gyogyit, akkor egészkor gyorsan bekapok valamit. Éjjel meg szülök, remélem... Jó-jó, csak vicc volt... majd 17-én :lol:

Ma éjjel viszont neked kellene szülni, hogy 14-re meglegyen az újabb kispasink!

Kép

KépKép
eszterxx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?