Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Épp írni akartam, hogy most is egy kicsit haldoklik a fórumunk… na de pont én írom, aki alig tud írni mostanában, úgyhogy ez elég furán hangzana tőlem… :oops: Persze, ahogy időm engedi jövök és olvasok és megpróbálok most is írni kicsit bővebben. Remélem Balázs hagy és addig szépen szundizik.

Meri, azt megbocsátjuk ha azért nem jössz, mert alszol, viszont a sok munkának nem örülök, muszáj ennyit dolgoznod?

Nikó, klassz, hogy jössz, mégha ritkán is, de legalább hallunk rólad.

Pinkiné, szerintem azt válaszd keresztszülőnek, aki ezt megérdemli. És ezen nincs mit megsértődni senkinek sem, ha elmondod tesódnak, hogy miért nem őket választottad, akkor legalább kicsit elgondolkoznak, illetve lehet, hogy a hozzáállásuk is más lesz. Nálunk is hasonló volt a szitu, de mi megoldottuk a sértődések elkerülését úgy, hogy Balázsnak nincs keresztszülője. Tudom, hogy nálunk ebből hatalmas botrány lett volna és mivel utálom a veszekedést, ezért nem lett neki senki. :(

Esztora, Nyunyi nagyon vagány!!! És irtó ügyin feláll már. Az adatai pedig hasonlítanak Baliéhoz (8740 gramm és 77 cm a drágám).
Imád hintázni, ha kiveszem, akkor mindig sír. Itt a környéken szerencsére van bébihinta, ennek örülök.

Nán-dorka, tényleg szupi ez a nextes cucc! Egyébként a 2007. májusi fórumba van egy csaj (bogyra) azt hiszem, aki szerez be ilyen cuccokat külföldről, ha érdekel írj neki.

Orsi, a két fiú mennyire hasonlít! Samu is már milyen nagy! Nextes póló van rajta jól látom? :wink:

Angyalkrisz, Csenge is nagyon édi-bédi. Én a hippes kendőt eddig Bali nyakába kötöttem, ugyanis a fején olyan kislányos volt vele. Csenge nem jár még? :lol:

Marietta, szép a pocid, én is akarok ilyet. :lol: Olyan jó volt pocakosnak lenni… Vásárolgattok már bébirucikat?

Többiek hol vagytok???? Fio, Ragota, ADRI!!! Vicky???
szerika

Kép Kép

Az a kicsi fekete pötty, még csak mindennel együtt 39 mm. Úgyhogy még semmi örülés előre, csak úgy felraktam.:)))

Kép
nikóska

Dorka, egyébként kérdezted, hogy hogy telnek napjaink, hát dolgozunk a babatémán :lol: :wink: Amúgy április 28-án már egy éve leszünk házasok. Hihetetlen.

Kép
nikóska

Nikó! Akkor csak halkan: nagyon-nagyon örülök! De jó! Még egy kismamink van! :D Halkan gratulálok!

Szóval amit délelőtt írtam:
Bocsi, hogy csak ilyen ritkán tudok jönni, de Csenge minden időmet leköti... Ha fent van, vele kell foglalkozni, ha meg alszik, akkor meg a házimunkát csinálom, meg lakást is keresünk, nézünk. Hétfőn meg is találtuk az igazit, pénteken beszélünk a tulajjal, ha mindenben meg tudunk egyezni, akkor hitelügyintézés, és júniusi költözés vár ránk. :D Már úgy várom! :D

Csenge tegnap megtett 3 lépést egyedül, aztán popóra huppant. :lol: Vettünk neki kiscipőt: assot, 19-es kellett neki ( nem gondoltam volna hogy ekkora kell).
Kijött felül 3 foga egyszerre, és jön a 4. is... :shock:
Mostanában nagyon csúnyán eszik, állandóan feláll az etetőszékben (csak 3pontos öv van, semmit nem ér), úgyhogy küzdünk... :?

Elvittem fodrászhoz, mert egyedül nem tudtam volna levágni a haját, a párom meg nem akart segédkezni, úgyhogy titokban elvittem őt. A frufrujánál, ahol múltkor levágtam, tök jól megerősödött neki.

Nézegetem a sportkocsikat. Ha bejön a jóidő, szeretném lecserélni a mostanit, mert nagyon nehéz. Van valami tapasztalat, hogy milyet érdemes? :roll:

Most elküldöm ezt, mielőtt elveszik...

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Nikó halkan de jóóóóóóóóó!!!!!!!!!!

Krisz nekünk Peg Perego Aria van.imádom ,4 kg táskára csukható hatalmas rekeszel alul.te állíthatód hogy mennyire legyen döntve
akkor Csenge is fogzik ezerrel.Nyunyinak is 4 jött egyszerre fent

Marietta nagyon csini szép kismami vagy!!

Bridzsi

Kép
esztora

Na végre egy kis élet! :wink: :D Jó hogy jöttetek!! Elhiszem hogy nagyon lekötnek a gyerkőcök Titeket.

Nikó!

Halkan! De GRATULA!!! Tuti minden oké lesz. Jól elsunnyogtad!! Már dokinál is voltál. :wink:

Szeri!

Még nem vásároltunk semmit. Majd talán április körül.
csipcsab

Vicky! Mikor mentek az új dokihoz? Majd számoljál be mindenről! :wink:

Hajni! Jó husiban van Lilla! Nagyon kis formás!

Pinkiné! Örülök, hogy mégiscsak rendben van a cukrod. Egyébként szerintem nem függ attól hogy mennyi édességet eszel. Én nagyon sok nasit ettem, mégis normális volt a cukrom. Keresztszülő: próbálj meg tesóddal beszélni, biztos meg fogja érteni! :wink:

Fioona! Csenge is felmászik sokszor az ágyra, de szerencsére már le is tud mászni. Olyan édesen tudja csinálni.. :D

Nándorka! Nagyon édes a kis mosolygós Dorka! :D

Szeri! Nagyon kis vagány Balázs! Mi is nagyon szeretjük a bébihintát. Ha sétálni megyünk mindig útbaejtjük.
Olyan csúnya idő van ma... :cry: Pedig úgy mentünk volna ma sétálni.

Esztora! Gratula Nyunyinak a felálláshoz! Tudsz adni egy linket a kocsihoz?

Marietta! nagyon csini pocid van! Mi is kb. a 30. hét után kezdtük megvenni a komolyabb dolgokat, addig csak egy pár ruhácskát vettünk. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Végre egy kis élet!!! :D

Nikó: :D :lol: (de csak halkan). Tényleg jól elsunyiztad :wink: Majd szólj, ha lehet egy nagyot is örülni!!!

Angyalkrisz, nálunk dettó ugyanez van. És mi is keresünk lakást, de sajna még nem találtuk meg az igazit, pedig én úgy megvenném, ha volna mit. Egyébként ti milyet vettetek? Hány szobás? Tégla? Ára? (ez jöhet priviben is). Mondjuk nálunk itt vidéken mások az árfekvések, mint Bpen, de azért érdekel.
Kiscipő nekünk is 19-es kell és assonk van. Etetőszékben valamelyik nap felállt Bali is, majd frászt kaptam :shock:
Gratula az elinduláshoz, Csenge nagyon ügyi. Mi még ott tartunk, hogy áll önmagában elengedve mindent, de csak pár mspercig.
Sportkocsi téma passz... A mienk átalakítható, de mondjuk nehéz, majd később tuti veszünk összecsukhatóst, könnyűt.
szerika

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így ismeretlenül beírok, de porsikát próbálom itt elérni Nálatok!
Írt a topikunkban kutyus-gazdit keres ügyben, én szívesen magamhoz vennék Miklósom és Csipa cica mellé még egy kutyust is. :)
ide írj, légyszi porsika: zsgyuro@freemail.hu

Öröm volt Nálatok lenni, ha csak rövid időre is, néztem az utolsó oldalakon a Babákat, Csíkokat, Pocakokat... Mindenkinek a legjobbakat!
Még egyszer elnézést kérek Tőletek!
Szép napo!
Zsu

KépKép
Kép
gyuzso

Nikó! Te kis Huncut! :):):):):):):) Kérésednek eleget téve Nagyon-nagyon halkan Gratula és drukkolok ezerrel :)

Marietta, szép pocak :) Hétvégén szerintem én is feldobok egy képet :) A március 30.-i börzére nem jöttök? :wink:

Krisz, Csenge óriási :) Ilyenkor mindig kicsit irígykedem a lányokra, hogy fiam lesz, dehát Ő meg tutira jó képű lesz :) Hol vesztek házat? Milyen? Tessék mesélni :) Nálunk is nagyon csunyi idő van :(
Peti meg tombol bent ezerrel. Őt ezek az időjárás változások nem hatják meg :) :roll: :roll:

Gyuzso, én elvileg holnap találkozom Porsival, majd szólok Neki hogy kerested :) Megyek megnézni a Süttencs-kölyköket. Biztosan nagyon édesek, minden kiskutyus édes :)

Na megyek készülődni, Apa eljön velem szemészetre. :shock: :shock: Jó kis szemfenék-ér vizsgálatra.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné,
nagyon szépen köszönöm a "közvetítést"! Puszi a Porsika és a Süttencs-családnak!!
remélem a szemészeten minden rendben lesz!! drukkkk!!

zsu

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso: szióka, a mi babócáink napra pontosan ugyanannyi idősek :D :wink: Miért nem jössz ide közénk beszélgetni?
szerika

Mellesleg van Őrbottyánban egy kedves ismerősöm :wink:
szerika

Pinkiné, miért kell neked ez a szemészeti vizsgálat?
szerika

sziasztok!

Nikó!!!!!!!! gratulálok :D :D :D :D minden rendben lesz, hidd el!!!! Kis sumák, már 3 napja kétcsíkosat teszteltél és nem írtad meg :wink: szépen erősödnek a csíkok és szuper, hgoy már UH-n is voltál! Hányadik napon vagy?

Marietta, nagyon szép a pocid! Irigy-irigy :oops: Mi lesz a kiscsaj neve?

Pinkiné, mi újság a keresztanyával? Beszéltél a pároddal?

Szeri, Krisz, Nikó, aranyosak vagytok, hogy hiányoltok! Azért jövök ritkán, mert nekem mindig olyan unalmas híreim vannak, miközben nektek gyönyörű gyerkőceitek, pozitív tesztjeitek stb vannak...

Voltunk ma dokinál,sokkal alaposabbnak tűnik, mint az eddigi, és szimpatikus volt a hely is, a dolgozók is, a doki is, mindenki fiatal, de nagyon profinak tűnnek! Szerencsére az átjárhatóságit nem kell újra csinálni, így csak vérvételek lesznek, meg váladék/spermatenyésztés, ezeket eddig még soha nem csinálták.
A doki azt mondta, várjuk ki az eredményeket, de szerinte nem biztos, hogy van értelme tovább inszemezni a párom eredményével, és hogy pl. a 2.-at nem is volt értelme megcsinálni, mert annyira kevés sperma volt.

A múlt havi túlstimulációból szerencsére nem maradt vissza ciszta, viszont gondolom ennek köszönhetően, most is 3 tüszőm van, 1-2 nap és megrepednek...úgyhogy vérvétel is csak a következő ciklusban lesz, mert most még nem tisztultam ki teljesen a hormonoktól.

Június előtt nem lesz se inszem, se lombik, úgyhogy addig itthon próbálkozunk az esélytelenek nyugalmával :(

puszi mindenkinek!

Kép
vickybabe

Vicky, ne legyél ilyen negatív! :roll: Nem az esélytelenek nyugalmával próbálkoztok, hisz emlékezz vissza mit írtál az utolsó inszem után: "lehet, hogy azért nem sikerült ez most, mert a babánk tudja a terveinket és nem akarja Őket keresztül húzni"?

Szerika, a magasabb cukor miatt kellett mennem. De szerencsére minden rendben. Nagyon kedves volt a doktornő. Fél óra alatt végeztünk.

Vicky, az unalmas hír is hír. :) És nekünk az a lényeg, hogy gyere :) Még nem beszéltem a tesómmal, hétvégén szándékoztam, de lehet hogy nem jön, mert dolgoznia kell. Még ráérek vele beszélni.

Legalábbis ezzel nyugtatgatom magam. :roll: :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Juj, Nikó! Akkor csendesen bár, de otthagyod a menyecske-életet? :wink: (Ha jól tudom, addig menyecske a fiatalasszony, míg nincs gyermeke.) Jaj, írj már részletesebben! Nem örülünk akkor még, csak... :lol:

Viki, nem unalmas, amit írsz, nagyon kíváncsiak vagyunk Rád. Aztán majd a B tervből is kérünk ízelítőt, ha beindul. :wink: Örülök, h profi a doki és csapata, tenyésztés tényleg fontos lehet. Hátha épp ott csípitek el a dolgot!

Marietta, csini vagy!

mennem kell, Nagyi vigyáz a csemetékre, és azért nincs könnyű dolga... :D

Kép

Kép
nán-dorka

Bocs, h ilyen reklámos a vonalzó, a fiam választotta.

És akkor most egy kis zenészt mutatok be Nektek.

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Krisz, nagyon édi Csenge!!!! A hajpánt babahajpánt?
És a fodrászt hogy bírta a leányzó?

Orsi, édesek a fiúk! A virágot direkt Neked csinálta Domi? Hasonlítanak, egyre jobban!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Marietta, szép pocid van!

Édesek ezek a gyerkők, és milyen ügyesek!!!

Krisz, hol vesztek házat?

Pinkiné kíváncsi vagyok mire jutsz majd a tesóddal.

Vicky, elhiszem, hogy sokszor úgy érzed, hogy mit is keresel itt a topikban, én is sokszor ezt éreztem. Mindenki mesélte a babás dolgokat, és Te meg nem tudsz semmi ilyenről beszámolni. Átérzem a helyzetet. Se szerintem ez nem így van, mert mindenki kíváncsi rád!!!!!!!! Tudod, én kineziológushoz jártam, meg még szerintem megyek is majd, legalább egyszer még biztos, hogy kiderítsük, hogy kell-e még mennem. Szerintem lehet, hogy érdemes lenne megkérdezni, hogy Nektek nem tudna-e segíteni egy kineziológus. Nekem biztos ő segített, éreztem, hogy elég sokat változtam, ahogy jártam hozzá. Tudom, hogy a párodnál lehetnek problémák, de tudod, hogy én is elég esélytelen voltam, már a doki a nyáron lombikozni akart küldeni minket is. Én azt hiszem, addig nem akart jönni a mi kis törpink, amíg nem voltunk felkészülve rá. A múlt hónapban egyik ismerősöm javaslatára elkezdtem inni a cickafark teát, mondta, hogy ő 1 hónapig itta, és összejött nekik a baba. Én úgy gondoltam, mi bajom lehet, úgyhogy én is nekiálltam. Aztán hogy mi használt, azt nem tudom. Meg rengeteg biovitamint ettem, Double-x-et, C vitamint /azt nem tudom, hogy minden c-vitamin, de a miénk a hormonrendszer működését segíti elő/ E-vitamint. Na ezt jól kifejtettem. :lol: Hátha tudsz egy-két ötletet is meríteni.

Nem akartam sunnyogni, csak nem akartalak benneteket feleslegesen felzaklatni. :wink:
Hétfő hajnalban arra ébredtem, hogy azt álmodtam, hogy szültem éjszaka. Gondoltam, hogy na, lehet, hogy megjött, és ezért álmodtam ilyet. /Amúgy nagyon könnyű szülés volt :lol: / Mentem vécére, de semmi. Egyébként már megint késett a mensim, január közepén volt meg utoljára. A múlt héten vettem Lily tesztet. Nem igazán bízok meg ebben a tesztben, de aztán úgy voltam vele, hogy ebben 2 db van, annyi pénzért, amennyiért normálisból egyet kapok, és ahhoz, hogy negatívat teszteljek, arra tökéletes lesz. Már jártam úgy vele, hogy hamisan halvány pozitív csíkot mutatott. Úgyhogy hétfőn megcsináltam, aztán nem hittem neki, meg hétfőn véreztem egy kicsit. Aztán kedden megcsináltam a kazettásat, na annak már jobban hittem, de napközben megint véreztem kicsit, de azért bejelentkeztem dokihoz, aztán úgy voltam vele, max ha megjön, akkor nem megyek. Persze tegnap reggel azért mielőtt a dokihoz indultam, csak csináltam még egyet, és az is pozitív lett. Na akkor már kezdtem elhinni kicsit. Aztán a doki mondta, hogy még két hétig nem mondjam senkinek, mert még bármi történik, de ha már ide akart jönni, ennyi idő után hozzánk, akkor már marad is :!:
Közölte az orvos, hogy ha egy nappal előbb megyek, akkor még semmit nem látott volna. De jó helyen van, és egyedül van. Két hét múlva szerdán megyek 11-re hozzá. Utána, ha minden rendben, ki is iratom magam betegállományba, nem hiányzik a sok hülyeség.

Na úgy látom, ma aztán szómenésem van, bocsi :oops:

Nikó

Kép
nikóska

Vicky, kérdezted, hogy hányadik napon vagyok, erre nem tudok válaszolni, semmit nem tudok, de még nagyon kicsike, annyit tudok.

Tényleg, az természetes, hogy 37,2-37,4 a hőm? Soha nem foglalkoztam a hőmérőzéssel.

Kép
nikóska

Sziasztok!

Na vegre tudok jonni kicsit,most meg az agyaban jatszik Attila...
De amugy....olyan tempoban teper,kuszik es gyakorolja a negykezlabazast,na meg nem megy,csak hintazik es "ugrik" :lol: :lol: :lol: vicces!
De a kuszassal olyan gyorsan jarja be a lakast,hogy :shock: :shock:
Szoval amig elmegyek pl wcre,muszaj berakni a jarokaba,mert par perc alatt kepes a szobabol at a konyhan kijutni az eloszobaba,na ott meg termeszetesen marha erdekesek a cipok....ha nem figyelnek,nyalna oket :roll: ahogy mindent.....
Szoval itt kell lenni mellette,es hat egyre kis "ertelmesebb", olyan edi!Es isznyat dumas,ha olyanja van,kepes egesz nap dedededede,nenenenene szoveggel kozlekedni :lol: Es kiabalja!Ja meg sikitozik,az anyosom kedvence :lol: Akkor szokott,ha varja a hamit :lol:
Es iszonyat sokat eszik...persze ez nem baj,orulok neki!Szilardat 4x eszik es mindig 200-250g-ot..... :roll: Ehhez meg jonnek a szopik!
Meg szedi az antibiotikumot,es hetfon megyunk vissza ver-vizelet kontrollra.Szegenykem!Nagyon remelem,hoyg rendben lesz mar minden....
Holnap megyunk az epiteszhez,szoval azon a sikon is zajlik az elet.

Nikoska,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem tudok mast mondani!!!!!! :lol: :lol:

Vicky,
sokat gondolok Rad es ha idod engedi,gyere,mert kivancsiak vagyunk,hoyg mi van Veled!Orulok,hogy ez a doki jobban bejott!

Esztora,
Nyunyinak gratula a felallashoz!Mekkora nagyfiu mar!!!!

Nandorka,
jaj de edes Dorka ezen,ahogy minden kepen!Az a vigyorgos,amit korabban betettel,jaj megeszem!

Angyalkrisz,
Csenge pedig....aaaa... kis holgy!!!
Drukk a lakashoz! :wink:

Szeri,
en is mindig amulok,hoyg mekkora Bali!Olyan nagyfius!Es milyen sarmos :wink:
Jo ez a hinta,en nem is lattam meg ilyet...na majd korulnezek itt a kornyeken...pedig van jo par jatszoter errefele.....bar lehet,hoyg Attila meg kicsi hozza???

Orsi,
a sracok csucs edesek!!!!!Es tenyleg nagyon hasonlitanak!
Es a virag Domitol....elolvadok!
Nekunk is van Nextes majmos felsonk,csak turkizkek es sotetkek :wink: :wink:

Marietta,
nagyon szep vagy!!!!Szep a pocak nagyon!!!!!

Pinkine,
orulok,hoyg vegul nincs is baj a cukorral!Amugy tenyleg nincs osszefuggesben a cukorbevitellel,mert aki hajlamos az az lesz.
Viszont ha van hajlamod ra,akkor lehet csokkenteni a kockazatat a kialakulasanak,ha kevesebbet eszel ezekbol.De ugyin csinalod :wink:
Pocikepet!!!!!!!!!!!

Meri,
hogy vagy?probalj pihenni,ne dolgozd magad halalra!Hazzal hogy haladtok amugy?

Remelem a tobbi eltunt is megjelenik :wink:

Teszek par kepet,es majd jobban visszaolvasok,ha lesz idom.

Kép

Imadom,mikor igy beharapja a szajat
:lol: :lol:

Kép

Pakolok-pakolok-pakolok.....
Kép

Kép

Kép
arwen07

Jaj most olvasom,

Totikam,
sajnalom,hoyg igy alakult...nagyon nehez lehet ez lelkileg :(
Ha van kedved es idod,neha azert irj,meg ha most nem is aktualis a gyerkoc,mert mi kivancsiak vagyunk ra,hoyg mi ujsag Veled,hoyg alalkul az eleted!
Remelem,hoyg a legjobban,ahogy elkepzeled!Gondolok Rad!

Kép

Kép
arwen07

Marietta, most látom csak, hogy mindjárt itt az esküvőtök. Hogy álltok, lehet hogy írtál a részletekről, csak én maradtam le, de mesélj egy kicsit! :lol:

Kép
nikóska

Mindjárt bővebben de most csak Pinkinének!

Szerintem megyünk a börzére majd,de bocsi valószinű hogy félreinformáltalak mint ahogy magamat is! :oops: A net mikor kerestem nekem azt az időt adta ki,közbe meg több helyről is tudom hogy
Talán a kismama újságba is benne van! :roll:

Mégegyszer bocsi a rossz infóért. :oops:
csipcsab

Na kihagyta a dátumot! :evil:

ÁPRILIS 29-én lesz!!!!
csipcsab

úgy látom, akkor a vonalzód kicsit megkavarodott. :)

Kép
nikóska

Pinkiné!

Bocsi :oops: kavarok itt rendesen most Neked! :lol:

Szóval ezt most a kismama újságból írom ki Neked! Ez a tuti! :lol:

A 32.KISMAMA BABARUHABÖRZE
2007.április. 19-én,szombaton 8.00-15.00 óra között kerül megrendezésre
a BUDAPESTI VÁSÁRKÖZPONT "A" pavilonjában.
csipcsab

Nikó!

Az Pinkinének szól!! :lol:

Mindjárt válszolok Neked is bővebben,csak most szőke nősködök ezerrel!!! :lol: :lol: :lol:
Az esküvőnk Március 29--én lesz! :lol:
csipcsab

Bocsi :oops: :lol:

Kép
nikóska

Sziasztok!

Na szóval!

Nikó!

Az esküvőnk március 29-én lesz(remélem jól emlékszem) :lol:
Nem lesz semmi nagy felhajtás mert nem szeretnénk. Elvileg 2 tanuval akartunk csak menni,de a szülők másképp gondolták. :lol: Hát gondoltuk jó akkor ennyit megtehetünk értük. Így végül össz vissz 7-en leszünk Velünk együtt! Anyuék ,anyósék meg a hugom. Utána meg elmegyünk egy étterembe kajálni és kész. Csak egy csinibb ruhába leszek,azt se volt könnyű beszerzni hogy tuti jó legyen rám. Így én állítottam össze. Majd dobok róla képet hogy mibe leszek.

A dokid nem írt fel neked utrót a barnázgatás miatt?

Vicky!

Jó hogy jöttél és hallottunk felőled!! Minket minden érdekel úgyhogy csak írjál. Örülök hogy tetszik az új dokis csapat!! Remélem mostmár itt mindent rendben csinálnak.

Nándorka!

Nagyon édi Dorka ahogy zenél!!! :D Már Ő is magától áll?? :shock:
Lányok olyan gyorsan elment az idő,olyan mintha most szültetek volna. Közbe meg mindjárt Pinkiné meg én jövünk. Hihetetlen de ma már megkezdtem a 6-ik hónapot. :shock:

Arwen!

Nagyon édi Ati! Jó hogy jöttél. Örülök hogy az építkezéssel is haladtok. Mármint az ügyintézéssel.

Többiek merre vagytok???

Adri,Fio???????
csipcsab

Na akkor az igért fotó. Remélhetőleg akkor azért jobban fogok kinézni és a hajam se ilyen széna lesz. :lol:

Szerintetek jó lesz ez így az esküvőre??? :roll: Kép Kép

Vicky!

Ha tényleg kiscsaj lesz akkor talán Flóra lesz a neve. Ebben tudtunk kiegyezni apával. Szinte nincs is lánynév ami tetszene neki.
Bár ugye ez még nem 100% mert eddig egyszer se találtak fütyit de az nem jelent semmit. Mert eddig ketten is azt mondták hogy lány de ugye tutira nem mutatta még mindig meg Őnagysága. Lányból meg még lehet fiú.
csipcsab

Nagyon csinos a ruhád!

Nem írt fel semmit, azt mondta, 2 hét múlva tud bármit is mondani, mert addig bármi történhet, annyira pici még. Csak mivel nem tudtam, hogy mikor is foganhatott, mert január közepén volt az utolsó mensim, ezért is mentem el ilyen hamar dokihoz.

Kép
nikóska

Marietta!

Nagyon csini leszel! :):):):):)

Egyébként nem zavartál össze és nem tájékoztattál félre :) mert hogy 2 dátumon is lesz bababörze :)
Az egyiket (az április 19.-it) a Kismama szervezi, de ez a másik

BABYMARKT BABARUHABÖRZE ÉS GYEREK EXPO
2008. március 30. vasárnap 8 - 16 óráig
HUNGEXPO Vásárközpont "B" pavilon

X.ker. Albertirsai út 10. I. kapu

Mi erre is megyünk :) Egyébként itt találsz róla több adatot: www.babaruhaborze.hu

Biztosan hülyének néztek, de én megkértem a tesómat, hogy hozza el a munkahelyéről a tranzitot, hogy mindent haza tudjunk vinni amit veszünk :roll: :roll: Na nem azért, mert ott akarom hagyni a fél vagyonunkat, hanem mert szeretném megvenni pl. a kiságyat, pelenkázót (kint lesz az a forgalmazó akinél ezeket kinéztem) és a mi kis Suzukinkkal ezeket nehéz lenne hazahozni.
Tudom, hogy sokatok szerint még ráérek ezzel, de én max. április végére szeretném ha meglenni minden.
Múltkor realizálódott bennem, hogy 3,5 hónap múlva szülni fogunk és hát betojtam :) :roll:

Meg hát amiket nem kapok meg a börzéken (bár szerintem ez kizárt), azokat még úgyis el kell mennni megvenni.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Szerike hívott, hogy csatlakozzam, ha Ti, Többiek sem bánjátok.. :lol:

Csipcsab,
sztem szuper lesz a ruci esküvőre!4 és tudod, minden menyasszony gyönyörű! és minden kismama gyönyörű! én ezt duplának számolom, tehát ne aggódj emiatt !!
mi is nagy pocakkal esküdtünk :wink:
Flóra szép név!!

Marietta,
szép a te pocid is!! kis helyes hegyes!!

Gyerkőcök édesek, még nem ismerem ki magam, nem tudom a neveket... :roll:

Börze: március 30.-án is lesz babymarkt-o börze a BNV-n
Next rucik: nekem Írországban van beépített emberem, ő szerzi be és postázza, ha kell valakinek infó, szívesen segítek priviben

Szerike,
Ti hamarabb születtetek, megtaláltam a táblázatotokat, nagyon szép!! kinek a műve?
Miklós este 18.22.-kor :lol:

Nikó,
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

Vicky,
küldjük a gólyamadarat Felétek addig is serényen, hátha!! :wink:

Mi épp felébredtünk a délelőtti szunyiból, most családi játék (4kézláb gyakorlása a menü nálunk és ülve mindent rázok..)
szép napot Mindenkinek!!

KépKép
Kép
gyuzso

pinkiné megelőzött! hiába, a gyorsaság nagy kincs!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Na nekünk már van 2 babaágyunk, egy csomó babaruhánk, etetőszékünk. Bár ezek már régóta megvoltak, kaptuk őket. Úgyhogy erre már nem lesz gondunk. szerintem babakocsit is kapunk majd.:)

Kép
nikóska

Pinkiné,
én tavaly áprilisig adtam időt magamnak a nagyja bevásárlásához, hogy stresszmentesen lemenjen, az apraját meg a végén vettük meg
de Emma barátnőnk szülei a tavalyi börzéről úgy jöttek haza, hogy a fülükön is a kiságy kellékei lógtak :lol:
Tranzit igénylése helyes gondolat!! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso!

Üdv közöttünk! :wink: Szerintem senki nem bánja hogy Te is írsz ide. Gyere csak nyugodtan.

Köszi a dicséretet. Csipcsab és Marietta is én vagyok!! :lol:
csipcsab

Sziasztok!

Gyuzso, üdv köztünk ismét :) Remélem sűrűn jössz :) Én nagyon szeretem ezt a topicot, jó fejek a csajszik, bármikor lehet rájuk számítani :) A babák nevét pedig majd megtanulod, meg hogy ki-kinek a gyereke :)

A táblázat Merikénk műve, dehát itt a csapatból többen vannak megáldva művészi hajlammal. :lol: :lol:

Arwen kérésének eleget téve poci kép

Kép

Ámuljatok, bámuljatok, döbbenjetek. :roll: :roll:
Én megtettem. :shock: Marietta hozzám képest egy formás barbie-baba, én meg a dísztök. :roll: :roll: Dehát ez van.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Csipcsab/ Marietta,
jelentem, az első beugratós feladványon elvéreztem! :lol:
hiába, az alvás nagy kincs, ha van (nálunk kis alvás van csak, az is nagy kincs!) :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Pinkiné,
ámulunk, bámulunk, nem döbbenünk :lol:
kinek így, kinek úgy nő a pocakja! :wink: csinos ez is, no!!

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso!

Semmi gond! Majd megtanulod a neveket. Nem megy egyből. :D

Pinkiné!

Ne írj már ilyet! Szerintem csini vagy!! És hatalmas a pocid!!! :shock: :D
Köszi a börzés infót. Akkor csak nem vagyok olyan szőke! :lol: Hát nem tudom hogy erre kimegyünk e. Pont az esküvő másnapján lesz. :roll: Pedig jó lenne mert anyós pont itt lesz és majd jön velünk. De nem tudom hogy a férje mennyire bírná.na meg az én párom is. Annyira utál vásárolni. Meg én még mindig korainak tartom. Nem a babona miatt,mert én már nagyon vásárolnék,csak mi egy 1,5 szobás lakásba lakunk és nem lenne egyszerű tárolni összeszerelés nélkül. Összerakni a kiságyat meg ilyenek az talán tényleg korai. :roll:
csipcsab

Pinkiné te formás disztök :lol: csini kismami vagy!!!

Gyuzso Szia!!

Mindjárt teszek fel egész friss képeket!!

Bridzsi

Kép
esztora

Ha Apa ezt meglátja :Dj Nyunyi
Kép

Olyan jó kedvem van!!
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Akrisz itt a link az Aria-ról nekünk az első van ,narancssárgás:
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/pegperego?cid=30246

Bridzsi

Kép
esztora

Na Attilam elaludt,ugyhogy gyors bekukk,mert aztan mig alszik meg tornaznom is kell...(vegre hasznalom a lepcsozogepet :oops: )
Dragam is hazajott ebedre(de mar ment is vissza),sutottem pisztrangot meg tepsiben,egeszben ujkrumplikat,na meg sali,joghurtos ontettel. :lol:

Esztora,
Nyunyit megeszem!Hat mar nagyon belejott az allasba,nem semmi!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Huuu de huncut! :wink:

Pinkine,
jaj dehogy vagy te disztok!!!De jot nevttem rajta!Csini kismami vagy!!!!Es nem semmi milyen nagy a pocod,mekkora lesz a vegere????

Gyuzso,
udv itt :lol:
Kerunk kepeket a kisfiadrol!A vonalzon nagyon edes!Gratula hozza!

Kismamik,
mi is elkezdtunk vasarolni ugy a 28.het kornyeken,mert gondoltam nagy pocival mar ki tudja,hogy leszek,de aztan akkor is mentem,mint a gep :lol: De ezt elore nem lehet tudni....raadasul ott volt a nyari hoseg is,szoval ezeket nem art bekalkulalni.
Mondjuk mi a kisagyat+ komodot a 32. heten rendeltuk meg,es 4 hetet varni kellett,szoval akkor mar ideje volt :lol:

Marietta,
szerintem is csini az eskuvoi szerkod :wink: :wink:

Sokan regen jottek mar,remelem mindenkinel minden okes!

Kép

Kép
arwen07

Angyalkrisz,
nekem tobb baratnom is nagyon ajanlotta a Pikolo markat ernyokocsiban (egyiknek Pikolo S9,masinak Pikolo 1266, a harmadiknak pedig a haromkereku Pikolo van,az elso itt az oldalon,a 3kerekuek kozott,de az lapra csukhato,szoval nem ernyokocsi),jo aron is van,es van egesz kicsi is,meg nagyobb is.
Szerintem en is ezt veszek majd(bar mar en is torom egy ideje rajta a fejem,jelenleg ahova nem tudok babakocsizni,oda kanguru,de ez nem fog sokaig menni),de a jelenlegi babakocsinkat imadom!Csak hat embertelen nehez!Es oriasi osszecsukva is!
Es mindenhova azzal megyek,csak ha utazunk vagy ilyesmi,akkor kellene ez,azert meg kar lenne dragat venni.
Es a baratnoim azt mondjak,nagyon jo a hasznalata,egyszeru osszecsukni stb....

Ernyokocsi: http://bambino.hu/shop_art.php?shop_id=3968&cat=650206

Nandorka vett vmikor egy Hauck-ot,ugye jol emlekszem??Az hogy valt be?

Kép

Kép
arwen07

Pinkiné, csini nagy pocid van! Szerintem Te is úgy voltál vele, hogy itt mindeni nádszál vékony, senkinek egy csepp súlyfeleslege sem volt az utolsó hónapban sem. Na én vagyok még így ezzel. Nekem most van akkora pocim, mint másnak lassan a vége felé, és még ez csak most kezd nőni :oops: :lol: Ez van. De hidd el, semmi szégyelni valód nincs se Neked, se nekem, nem lehet mindeni nádszál vékony, képzeld el, akkor a mi férjeinknek soha nem lett volna feleségük

:wink: :lol:

Kép
nikóska

Gyuzso, már az előbb is írni akartam, hogy üdv a körünkben! Írj egy kicsit magadról, persze csak amennyit jónak látsz, megy Te is tegyél fényképeket.

Kép
nikóska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?