Új privát üzeneted érkezett!

Gyere, legalább megismerlek! Sztem én is csak 5 körül érek oda!

Kép
kata05

snufi, szezso: drukk++++

Kép

Kép

Kép

kati
katica30

Katica: Cöfi, hogy beraktál a tábliba :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Boniko!
Az egyszerűség kedvéért megadnád az e-mail címedet?
Jó kis táblázatban elküldeném abban a görbém!
Kíváncsi vagyok a véleményedre!
Köszike!
Misszike
misszike

Sziasztok!

Jó volt a minitali! KÁr hogy végül csak 4en voltunk! Sonjus tök jó hogy odaértél! :lol:

KAti köszi táblát

most nézem, hogy Purc Bálint babája 2007.08.07én született!

:lol: nekünk is megvan az esély rá hogy aug.7-én szülessünk...! :wink:
Vendég

Uff!

Itthon. De kár, hogy nem tudtam menni :cry:
Olvasok...

Kép
zölddisznó

Sonjus! Te hogy tudtad elintézni, hogy haematológián szűrjenek? Azt mondta a dokim, hogy csak a 3. vatélés után támogatják. Vagy volt valami ilyen betegség a felmenőidnél?
Szerintem egy 4D-s nem pótolja a hysterot. (A "sima" UH-n is pontosan annyit lát egy jó szakember, mint a "babamozin", az csak a földi halandók kápráztatására való, és csak nekünk látványosabb)

Kép
zölddisznó

Helló!

Én most értem csak haza, :lol:

Klarissza: megérzés? Ikrek, 2 fiú. :wink:

Gaby: gratu!

Minitali szuper volt! :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Off

"Néhány sündisznó roppant fázik egy téli éjszakán. Összebújnak hát, hogy egymást melegítve védekezzenek a hideg ellen. De mennél jobban összebújnak, annál jobban érzik egymás tüskéit, annál jobban szúrnak. Próbálnak hát távolodni. Csakhogy akkor ismét dideregnek. Valahogy így van ez az emberrel is. Ha eltávolodik társaitól, minden kihűl körülötte, rideg lesz az élete. Ha közelít hozzájuk, némely szúrást, esetleg akaratlan tüskét el kell viselnie. De még mindig jobb szeretteink tüskés kedvét eltűrni, mint belefagyni az egyedüllétbe. Elvégre nekünk is vannak tüskéink, amelyeket a hozzánk ragaszkodók kénytelenek eltűrni. S ha él bennünk megértés, szeretet, e tüskepárbaj sosem okoz veszélyes sérüléseket."

Jó éjt! *

snufi

boni: beírom :wink:

snufi: nagyon tetszik a sünis példa. :wink:

jó éjt!

kati
katica30

Jó reggelt!

Tesókám jól eltévelyedtél :lol:

Kati köszi! :lol:
Vendég

Hahó!
Tényleg jó volt tegnap a tali :) csak kicsit rövid :(
Én arra készültem, hogy minimum 1 valakit csak felismerek majd, de Zöldi nem tudott jönni, se Gaby, se Baba, így aztán csak tippeltem, melyik asztalhoz menjek és égessem le magam, ha nem jó csajokat célzok meg :lol:

Utána kell néznem, hogy az LH teszt melyik csíkja a melyik, mert tegnap csináltam egyet abból, amit Zöldi szerzett nekünk :) de fogalmam sincs, hogy mit mutat :lol:
Jól felkészült babaváró vagyok mi? :D

A sünis írást én ismertem, és nagyon-nagyon szeretem is :)
köszi Snufi :)
sonjus

Na, utána néztem, amit itt rajtam kívül mindenki tud :) , hogy a pisi felé eső vonal a teszt csík :)
Tele vagyok hasznos infókkal, mi? :lol:
sonjus

Szép napot mindenkinek!

Sonjus: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: MAjd bele jössz te is :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sonjus! nehéz lett volna 3 vigyorgó arcot összekeverni a többiekkel! :lol:
Vendég

Sonjus! nehéz lett volna 3 vigyorgó arcot összekeverni a többiekkel! :lol:
Vendég

Jó reggelt! :wink:

snufi

Boni!
Szerintem nektek a bamba, rácsodálkozó képem tűnthetett fel, hogy nem találok ismerős arcot, de azért az igazsághoz hozzá tartozik, hogy akkor nem vigyorogtatok, csak nagyon fürkészően néztetek :D Na itt buktatok le :lol:
sonjus

Tesó Kinek jó :lol:

Sonja oké te nyertél!
akkor helyesbítek ahárom babmba képpel vizsgálódó nőszemélyt..... :mrgreen:
Vendég

Szia Boniko!
Megkaptad a görbét?
Üdv:Misszike
misszike

Misszike csak otthon tudom megnézni.... :lol:
Vendég

Egy kic vitz:

Az istentisztelet vége felé a lelkész megkérdezte nyáját:
- Hányan bocsátottatok meg az ellenetek vétkezőknek?
Mindenki feltartotta a kezét, kivéve egy törékeny idős hölgyet.
- Jones asszony!? Ön elzárkózik attól, hogy megbocsásson ellenségeinek?!
- Nekem nincs egyetlen ellenségem sem - mondta kedvesen mosolyogva az apró hölgy.
- Asszonyom, ez igen szokatlan. Megkérdezhetem, mennyi idős is Ön?
- Kilencvennyolc múltam - felelte az ősz matróna.
- Kedves asszonyom, megkérhetem, hogy jöjjön ki ide a gyülekezet elé, s mesélje el nekünk, miképpen lehetséges, hogy valaki majdnem százéves, és nincs egyetlen ellensége sem!
Az aranyos néni kitotyogott a lelkész mellé, szembefordult a gyülekezettel, és csak ennyit mondott angyali mosollyal:

- Túléltem a rohadékokat!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi szépen!
Szép napot! Misszike
misszike

Misszike Azért irhatsz ám nyugodtan, mindenkienk ha van kedved! :wink:

zsuzska :mrgreen:
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Nem akarok nagyon részletekbe bocsátkozni, mert szörnyen fáj a fejem..
Apropó fejfájás.. House nem akar engem diagnosztizálni..
Nem tud valaki közületek temporális lebeny eltávolítást végrehajtani orrüregen keresztül?? Csak mert a hajam nem akarom leborotváltatni :lol: :lol: :lol:
Lehet hogy túl sok House-t nézek.. (Egész délelőtt)

Dobok egy görbét.. Basszus, a tavalyi inszemeken egyszer sem kaptam folyamatos piros csíkot, csak szaggatottat, erre most..

Kép
Skubizzátok :) Emelkedek :) És az a meglátásom, hogy a fejem még nem amiatt fáj, hogy meg fog jönni.. :wink: Valószínüleg csak a front :shock: :lol:
(Ma hidegfront, holnap délutántól melegfront hatásával kell számolnunk - forrás: www.metnet.hu)

Kata: és mikor is jösztök élményfürdőzni???? :wink: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*: Szépen ívelsz felfelé :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kis* én végrehajtom, csak gyere ide! elég hozzá 1 kötőtű ? :lol:
Vendég

Én max. hústűvel tudok szolgálni műtét céljából kifolyólag :roll: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska az még jobb :wink: :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Boni!
Csak hogy tiszta legyen mindenkinek, a bamba én voltam nem ti :mrgreen:

Hű kis-csillag én tegnap a frászt kaptam Dr. House nézés közben, hogy tényleg meg fog halni :( engem simán át lehet vágni :)
Szép a piros csíkod és az emelkedés is ígéretes (végre valaki hőt is még :D)

Missike! nekem is elküldheted a görbéd, ha nem is tudok szakérteni vele kapcsolatban, de fel tudom ide tenni, mert én "egész nap" itt cseszem el a napom a munkahelyemen a gép előtt :)
Ugye nem olvas a főnököm babanetet!!!!!!
sonjus

Misszike, bocsi elírtam a neved!!!
(fel akartam vágni az angolommal :oops: :lol: )
sonjus

Sonja MI is teljesen bepánikoltunk, oszt levontuk a következtetést, hogy mekkora kö...g hogy ilyent kitalál, de azért imádjuk :lol:
Vendég

Hát én is tejesen passz voltam, hogy meghal, és már majdnem ejtettem pár könnycseppet is érte..... azért durva, hogy egy kis gyógyszerért mi mindenre képes :?: :?: :?: De nagyon imádom a bunkó fejét :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok!
Tök aranyos itt mindenki :D Bekapcsolódnék én több beszélgetésbe is,hiszen engem is érint a dolog,de eddig úgy vettem észre,hogy kis csoportok vannak,akik már ismerik egymást,így én eddig csak olvasgattam az írásaitokat.
Sonjus küldöm a görbét!
Pussz:Melinda
misszike

Misszike :lol:
Vendég

Misszike!
Próbálom feltenni a görbéd, kérek szépen még egy kis időt :)
Addig is írhatnál magadról pár szót!
sonjus

Sonjus!
26 éves vagyok,decemberben azt mondta a doki,hogy pcom van.Utánna néztem neten annak mik a tünetei,hát egyik sem illik rám.Azért kerestem fel dokit,mert 2 hónapig nem volt vérzésem! Kerestem hát másik dokt,kiderült nem vagyok pcos,de továbbra is bennem van,tudod egyszer rosszat mondanak,én elis hiszem sajnos! Mérnem kellett 2 hónapig a hőmet,aztán ebben a hónapban clostit szedtem,ahogy írtam,mert állítólag nem mindig van pém.Ettől elvileg lesz,de bizonytalan vagyok! Nagyon szeretnék már kisbabát! Hőgörbémből a doki megállapította,hogy sárgatestelégtelenségem van,most arra kapok majd valami gyogyit!
Röviden ez lennék én!
Te milyen cipőben jársz? Pussz:Melinda
misszike

Misszike görbéje, ííííme
ha nem látszik, bocsi, lehet máshol kellene vezetni, nem excell-ben
(megpróbálom majd máshová felvezetni)

Mi 3 éve szeretnénk babát, és eddig nem találták ki a dokik, hogy mi a gond, úgyhogy vizsgálódunk, próbálkozunk :)

Kép
sonjus

Sonjus!
Szorítok nektek!
Mit látsz a görbémen? Szerinted volt pém?
misszike

Sonjus!
Ha tudsz jobb táblázatot,nyugodtan küldd el és akkor vezetem azon a görbém.
Csajok lát valaki valamit a görbémen?
Köszike
misszike

Misszike: Én sajnos nem látok rajta semmit sem... bocseszka :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Kuzsanna!
Mármint pét nem látsz rajta vagy mi?
Miért magas a hőm?
Köszke
misszike

Misszike!
Át fogok küldeni egy másikat, talán jobban lehet majd látni, de kellene nekem, hogy milyen hosszúak a ciklusaid!
sonjus

ezen jobban látni?

Kép
sonjus

Sonjus!
Igen,ez nagyon jó lett,mégegyszer köszi!
Látsz rajta pét?
Valaki mondja már,hogy volt ebben a hónapban!
misszike

az én okos kis fejemmel, nem látok pé-t :(
és most azt mondom, hogy mivel ez egy program, talán be is tette volna, ha lát olyat!
sonjus

Hát elkeseredtem! Nem tudom mit tegyek! Talán dokit kellene váltanom? Nem értem saját hőm változását!
Bajáról Pestre járok dokihoz,de már látom keresek Szegeden vagy Pécsett egyet!
Valaki tud ajánlani egy jó dokit?
Nagyon megköszönném!
Misszike
misszike

Misszike!
Ha clostit kaptál, nem kellett volna UH-t is csinálni, hogy mi történik odabent? Csak jobban lehetne látni és szerintem megbízhatóbb is, ha látják konkrétan, hogy van-e mekkora, mit csinál odabent a tüsző
sonjus

Nem csinált UH-t! Nemis érzem igazi kezelésnek amit kapok! Lassan elhiszem,hogy Elek doki nem doki! Görbe alapján megállapította,hogy van pém,de kevés a sárgatestem!
Most átmentem másik topikba,és Szegeden vagy Pécsett keresek másik nődokit,aki normálisan megvizsgál,és kezel is! Mert per pillanat nagyon ideges vagyok benne már nem bízom! Mint egy látnok telefonon rendel basszus!
Ennek a ciklusnak már lőttek,a következőt másik dokinál kezdem!
Amúgy köszi a táblázatot,megnézem majd a mailemben is!
Hogy telik a du?
misszike

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?