Új privát üzeneted érkezett!

Én most számolom hogy ma vagyok a 15 dpo-n :shock:

KépKép
lyndee

Nitácska:Te érzel vmi mensziset?

KépKép
lyndee

lynde anyit hogy néha a jobb oldalam fájdogál és mintha néha folyna valami de semmi. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Évi: Tényleg jók a képek:)

Kép
csucsu05

Vera: Egy biztos hihetetlen milyenkorán kimutatja.Mégha halovány akkor is.

Kép
csucsu05

Évi,
hcg még biztos nem ürült ki, pozitív lenne a teszted. Még lehet, hogy esetleges műtét után is pár napig.

Vera,
hát valahogy csak odakerül az a csík :lol: Lehet, hogy már a 4-5. dpo-n beágyazódott, és a 10-es azt már kimutatja.

Holnap fel kell mennem dolgozni. Már hányingerem van tőle...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok csajok!

Évi, progiszintet néztek Neked?
Nagyon aranyos a kislányod!
Szerintem a hcg tesztből csak annyi derülne ki, hogy erősödik, vagy halványodik.Tehát az előzőhöz képest hogyan változott a hcg szint.

Lina, nemsokára babás leszel, és othon maradhatsz! :wink: Lili jól van?

Zsuzsu, kíváncsi vagyok, mit látsz majd uh-n!Biztos minden rendben lesz, és látod a dobogó szívecskét.

Kacika, hogy bírod? :wink:

Sugi, jól vagy?Dreika?Többi kismami?

Jaj, de hosszú még az idő hétfőig!

Csajok, érezhetem már a babákokat ???Mintha néha éreznék valamit...
Vendég

Luca: ők ketten vannak biztos hamarabb érezni fogod őket. Persze, hogy érezheted. jeleznek a mamának, hogy jól vannak:)

Vera: az álmok valóra válnak:) Én hiszek ebben:)

Kép
csucsu05

Luca:veled álmodtam!!!!! :lol:
Láttam a babakocsiban a két picit, egy fiú volt és egy kislány!És nagyon szépek voltak,megsimiztem őket! :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee: Az álmok valóra válnak:)

Kép
csucsu05

Lyndee :lol: :lol: :lol: :lol:
Az éppen jó lesz, egy fiú, egy lány! :lol:
Vendég

Helló!

Kép Kép Kép

tjuca

Luca!

Már megint lecsalta a gólyád. :cry:

tjuca

Nitácska:hogy állsz?nekem már megjött ma reggel!

KépKép
lyndee

Juca, nem baj! :lol:
Egy gólya úgysem tud két babát hozni, két gólya meg nem fér oda! :lol: :lol: :lol:
Vendég

lyndee ma reggel olyan volt mintha folyna valami de semmi :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok.
Luca jól vagyok nincs semmi gond, járom a kötelezővizsgálatokat, ma voltam vérvételen, van már kiskönyvem 27 én kell menjek nyaki redőmérésre, utána itt megcsinálnak valami furcsa tesztet, ezt a 35 évem miatt, nem tudom mi az.
Szóval zajlik az élet, nem vagyok már annyira roszul mint eddig, de azért még tegnap este is hánytam, du-tól estig nagyon rossz még mindig, este korán bealszom meg iylenek.
Viszont telik szépen az idő, még egy hét és átlépem a bűvös 12-ik hetet, nagyon boldogok vagyunk hogy idáig eljutottunk, ma végre nem a vetélés miatt voltam vérvételen , hanem mint boldog kismama.
olvasom azért amiket írtok, drukkolok mindenkinek, hogy minél hamarabb boldog kismamik legyetek.
Szerencsére már ebben a topikban is szép számmal vagyunk, hajrá hajrá.
Próbáltam írni a 2008 okt topikba, de igazán itt érzem magam jól azért sok mindenen átmentünk itt eggyütt.
Pussz mindenkinek.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: Örülök, hogy jól vagy már nem a hányingerre gondolok meg a rosszullétekre hanem, hogy végre mint egy kismama mentél vizsgálatra. Átléped a 12.heted és meglátod a rosszullétek is elmmúlnak. És az a jó, hogy a második trimeszterben sokkal több energiád is lesz nem leszel fáradékony.
Örülök, hogy minden oké. ÉS gratula a kiskönyvhöz. Gondolom örültél neki:)Mikorra vagy kíírva szülésre?
Sok puszi :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

S.O.S. elkevertük Kinga anyakönyvi kivonatát. Hol kell újat kérni, helyben, vagy ahol született? Aki tud segítsen!!!

tjuca

Sugi!

De örülök. :lol:
És akkor maradt H. doktor? Vagy lett Gyöngyös?

tjuca

Juca maradt hajdú doki.
ahogy először megvizsgált és megnyugtatott, a vérzésem 2 napon belül elmúlt.
Aki rám ilyen hatással van aztt nem cserélem le.
Nagyon aranyos volt mostani vizsgálatnál is, nem olyan mint ahogy kinéz :wink:
Akitől csak hallottam felőle, mindenkinek nagyon jó tapasztalatai vannak. maradok , megbecsülöm.

Kép

Kép
napsugár035

okt 3 az én napom

Kép

Kép
napsugár035

Sugi!

Örülök, hogy bejött. :-P Nem az a nagyképű fajta, anyu nagyon csípi, azért amilyen. Hát igen nem lehet mindenki egy Adonisz. :lol:

tjuca

Juca: ott kell kérni ahol született Kinga. De telefonon kérdezd meg mert lehet hogy át is tudják kérni. Nekem egyszer kellet kérnem az mondjuk nem most volt és ahol születtem ott adták csak ki.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Köszi! :lol:

tjuca

Juca: Gyorsan megvan a másolat. Nekem elírtál a nevemet és ez 26évesen derült ki. Mert az esküvőnk előtt az anyakönyvezetőnk vette észre , hoyg a személyiben is máshogy van írva a nevem meg a születési anyakönyvimben is. Pedig a nevem rém egyszerű: SZŰCS de az anyakönyvimben Szücs rövid ü-vel volt. Erre azt mondták igy nem lehet esküvő. Kérnem kellet egy új anyakönyvit. De előtte Apukám születésiját kellet ki kérnem. Ő Hajdúnánáson született és oda kellet volna leutaznom. Felhivtam az ottani anyakönyvi hivatalt és a hölgy mondta megérti, hogy ezért nem utazok le elküldni postán ajánlottként. Meg is kaptam és mehettem az enyémet kiállítattni. Ami 3perc volt. De vidéken az emberek segítőkészebbek és kedvesebbek. Itt pesten biztos nem lettek volna ilyenek.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Egyszerűen nincs kapacitásom visszaolvasni..., csak 1-2 új infót csíptem el... :oops:

Dreika, most már nyugi+GRATU!!! :lol:

Vera, kitartó csíkerősödést! Látom tetszik Évi kislánya... :D :D

Évi, sajnálom! De az jó hír, h nem kell kapargászni! És hajrá a jövőre nézve!

Lina, remélem jól vagytok Lilivel!

Juca, én is jártam így... mire elkészült az új, addigra meglett a régi... ott kellett kérni, ahol anyakönyvezték.

Rólunk: asszem írtam, h az eddig faros babánk bizti fejjel előre van, mert annyira lent volt a szívhangja.
Pár napja viszont gyakorlatilag azt érzem, h köldök alatt fekszik a gyerek keresztbe... csak alul és 2 szemközti oldalon érzem a mozgásokat... :evil:

Teljesen kétségbe vagyok esve, mert eddig sem totál faros volt, hanem enyhén sréhen.(de az a szülésznő szerint nem baj, mert a fájások majd bepréselik vmelyik irányba)

De ez az abszolut keresztbe???
Mi lesz, ha megtetszik neki ez a póz és ígymarad???? :shock:

Nem akarok császárt!!!! :cry:

Kép
zmimi

Az enyém is abszolút keresztben volt, és szerintem most is így van. :cry:

És ehhez tényleg napnál nem régebbi házassági kell? Mert ugye az kell a köv. gyereknek is. :x De ugye az csak nyáron. :evil:

tjuca

A new-baby-hez megfelel a 300! napnál nem régebbi házassági ak-nat!

Kép
zmimi

Köszi!

tjuca

Ja, mi is köszi a táblát!!! :wink:

Kép
zmimi

Juca! Node hogy lehet elkeverni a gyerek születési anyakönyvi kivonatát??? Enyje- Benyje!!! :wink:
Tényleg jó a tábla, de remélem a gólyavárók közt nem látom majd magam, csak a babavárók közt! :) Álom, álom, szép álom...

Zmimi! Még van 14 hete megfordulni! Olvastam egyébként a Lelki köldökzsinór című könyvben, hogy egy kismami a szülőágyon kérte meg a babucit, hogy ugyan már forduljon meg, mert az mondkettejüknek jobb lesz! Szóval szerintem próbáld vele megbeszélni, hogy ő se akar császárt! :)
kislibus

Lindee! Te még esélyes vagy márciusban fogant babára igy is!!!

Lina! Teljesen meg tudom érteni, hogy hányingered van. Ami azt illeti nekem is. Nem a kismamiktól és a babáktól, hanem az iskolai tetvészéstől, meg szenyázástól. Ráadásul a körzeti munkámra nagyon kevéske időm van az iskolai helyettesítés miatt. Majdnem mindent rám hagyott a kolleganő, de még amit megcsinált azt is nekem kell dokumentálnom... :evil: De meggyőződésem, hogy téged előbb vár a szabadulás mint engem! Mondjuk ebben a honapban.. :D
kislibus

Libus:Én is abban bízom hogy karácsonyra szép ajándékunk lesz a fa alá.Ez a hónap lesz az utolsó lehetőség 2008-as babára.
Ha most sem sikerülne akkor már "csak" 2009 marad...

Neked a fogigátló után nem kell várni?Egyből jöhet a project?

KépKép
lyndee

sziasztok lányok.mi történt ma itt?ma nem tudtam feljönni mert elvoltunk mosógépet venni meg vasalót is!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina! Nem tudom még, de akármit is mondd a doki ez is olyan, hogy annyi mondás ahány doki. Igazából nem akarok várni, mert igy is alig várom, belefáradtam az örökös várakozásba. De a végleges döntés majd akkor születik meg, ha konzultáltam a dokival ami 25-én esedékes.

No megjött párom, ünneplünk, tortázunk :)

Kép
kislibus

Libus!

Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Úgy, hogy közben költöztünk. Minden kis szaros papír megvan, de ez...

tjuca

Libus:most látom a vonalzódat!Te vagy Viki?
Szerintem sem érdemes várni fogigátló után,nagyon sok internetes oldalon olvastam hogy nincs rá szükség.
Én is szedtem és tavaly aug-ban hagytam abba és engem is érdekelt a téma.
És arról is hallottam hogy felerősödhet utána a fogamzóképesség!

KépKép
lyndee

Nitácska:Hiányoltalak már! Sikerült venni mosógépet?

KépKép
lyndee

szia lyndee igen sikerűlt venni mosógépet ,még vasalót is vettnk:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Milyet?Elöltöltőset vagy felöl töltődset?

KépKép
lyndee

előltöltőset :lol: nagyon fainul néz ki :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nekünk is olyan van!legalább már ebben is hasonlítunk :wink:

KépKép
lyndee

nekünk mindenünk egyforma?????
nem vagyunk mi rokonok? :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sosem lehet tudni :mrgreen:

KépKép
lyndee

Kislibus,
bárcsak igazad lenne...
Elvileg a 17. napon volt peteérésem, de csak 36.6-ig ment fel a hőm 36.4-ről (ciklus eleje 36.5), na és odaragadt 3 napja a 36.6-hoz. Szóval nem igazán emelkedik, nem tudom, lehetek-e így babás, na meg úgy, hogy a ciklus közepe pont Lili műtéte napjára esett.
Amúgy holnap megyünk kontrollra, remélem minden rendben lesz.
És sok boldog szülinapot!!!

Vera,
mai teszt volt? Erősödött?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

SOK BOLDOG SZÜLINAPOT LIBUS!!!!

KépKép
lyndee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: