Sziasztok,
igazából mindig mindenről kisregényt tudnék írni, és nem akartalak titeket a nyavalyáimmal traktálni
Főleg ha magamat elemezhetem...
Ez a terhesség iszonyatosan más lett mint az előző, védőnő szerint lehet, más nemű baba jön... vagy bármi. De lehet, keddi út során összekaptam valamit
Szóval ezt is megéreztem, mint Veronikát.... nála volt mellfeszülés, akarom mondani mellviszektés... utcán, bárhol, irdatlanul... vakargatni muszáj volt, persze, hogy más ne lássa, úgy
De itt most nem volt... Csak tipikus anyai érzések jöttek a semmiből, babázós érzés, hangulat (Elmúlt már!), ez volt Verónál is
meg most nagy szomjúság érzés + sok wc. Pár nap múlva hass puffadás... buborékos üdítő előnyben részesítése, könnyű buboréktávoztatásra
És pocakom gigászi megnövekedése (puffadás miatt) kb 4-5 hónapot kinéztem volna magamból
Mondtam is, vagy ikrek lesznek, vagy szuperman, aki így nő
De keddi út estéjén hihetetlen fáradtság, és szerdától, nemhogy alig tudtam hazajönni a dokitól, mert úgy elfáradtam.... de enni már csak pizzát tudtam... melegszendvics.... majd egy nap múlva semmit. Mindentől undorodtam. Párom tette tisztába a kicsit, ő etette joghurttal, mert kavarog a gyomrom a szagától is... Hűtő büdös, ki kellene dobni egy csomó kaját belőle... de nincs hozzá gyomrom... Párom megmentett szombaton, mert elmosogatott <- már nem tudtam kimenni a konyhába a bűztől, amit csak én éreztem, pár tányér+pohártól... Tehát se enni, se inni nem tudtam... És ha valahonnan haza mentem, akkor átrobogtam a lakáson... ki az erkélyre, kereszthuzat míg én kint szipákoltam a friss levegőt, addig bent szellőztetés...
Állandó fáradtság, ha csak felültem az ágyban, már szinte remegtem, kívül-belül... Állandó hőhullámok, vagyis hol melegem van, hol irdatlanul fázom... vagy lábam megfagy, közben fent megdöglök a melegtől
Róka egy sem volt
Veronika pedig átminimaxozta ezt a pár napot. Bűntudatom volt tőle, kissé, de ha az ágyban mellette egy mesekönyvre mutatva próbáltam beszélni hozzá, hogy kisvakond stb,. akkor abban is rosszul lettem... hányinger+fáradtság
Péntek délután védőnő tanácsára felkerekedtünk vasért bioboltba... meg is vettük.. Meg elevitért gyógyszertárba... és láss csodát, az apával való séta közben kezdtem javulni... ittam buborékos narancsot, ettem bioboltos vörösáfonyát, ami rohadt drága volt, de végre volt valami, amire ránéztem, és megkívántam !!!! Igaz, mint minden, ez is sokkal édesebbnek hatott, mint valójában... minden baromi édes most
Hazafelé menet lassan elmúlt a varázs, de jó volt egy kicsit újra normálisnak lenni... Szombat délután újra gáz voltam... főleg pörkölt láttán, amit párom evett
Most is rossz belegondolni... a pörköltekkel még hadilábon állok
:D:D De vasárnap végre rendbejöttem, szerintem az extra vitaminok hatása....
Ja, elevit annyi vasat tartalmaz, hogy a bioboltost nem is kell bevennem....sokkaldesokkal többszörösét
Azóta, kis émelygések csak. Válogatás a kajában, de végre étvágy, farkasétvágy (párizsi, joghurt, máj... kerülés) A top a szeletelt sparban akciós füstölt-főtt tarja, ami most nagyon ízlik
:D:D:D Más ennyire nem. Édesség kerülés eddig, ma egy francia krémes kunyerálás apától.
Ja, és ha apa eszik valamit, akkor azt tuti elkunyizzuk a gyerekkel... mint pizza séta közben, vagy pörköltes tiltólistáról a gombapörkölt kivétel, mert lenyúltam apa gombapörijét, és cserébe sóletet kapott szegény, amit én turkásztam csak előtte
De ez pár napja volt csak így... ma már főztem sárgaborsó levest, igaz sokat szellőztettem, mert ritka büdös dolog főzni
:D:D
Már fáradt sem annyira vagyok, szerintem hatnak a vitaminok, vagy kiment ez a fránya kór, ha esetleg, tényleg beszedtem valamit...
(szóval Veronikával inkább csak mell viszketés, és munkahelyi wc-k kerülése, otthoni pacsulik elhagyatása volt inkább
:D:D , nem voltam ilyen nemevős-fáradós. Max. kicsit válogatós)-persze mindenről apa tudna mesélni, az elszenvedő
Veronikával nem nehéz (Edi kérdezte). Úgy érzem, ezt bírom még, szeretünk nagyokat sétálni... igazából most élvezem leginkább a létét, értitek
vagyis felfelé ível a görbe folyamatosan... de már olyan jó vele lenni... nem nyafog mint picinek... hanem élmények a hétköznapok (kivéve mikor leordítja a fejem....és én az övét
)
Csókosszáj szerintem imádni fogja MAJD a helyzetet, hogy új jövevény van a háznál
-remélem-, igazából ha vendég jön, akkor még hoz is a másik gyereknek játékokat, és adogatja nekik... szóval enyémcsemete nagyon jószívű, nyitott...szereti a gyerekeket. Igazából neki szól inkább a kistesó... nem is nekem
És santos, libikókázni sem tudok ám így, minap apa hintáztatta csemetét a szobában, és már azt sem tudtam nézni, gyomorforgató
Dokihoz holnap délelőtt megyek... Picurkát pedig november elejére írták ki a szüléskalkulátorok a neten
Most ennyi, mondtam, hogy nem tudom tömören, és szűkszavúan, sőt érthetően sem
Jó éjt nektek!
Ja, tegnap, megvettük a második kiscipőjét, 21-es wink bőr, rasztaszínű
nem is, csak, mint az anyja cipője, narancssárga+világoszöld
majd dobok képet. Tök jó, mert gyorsan megtaláltuk
és akciós volt, kiskínaiak leakciózták 40 %-kal, így volt 2900 körül.