Új privát üzeneted érkezett!

Kutyafüle!
És mi miatt alakult ki nálad ez a betegség? Ez befolyásolja a teherbe esést?
Vendég

Sziasztok!

Encsike! Ne aggódj a párod miatt! Nálunk is ez volt, amikor már lehetett próbálkozni, és megemlítettem, h most már szeretnék gyereket, akkor a válasz az volt, h ő most nem akar (de mégsem védekeztünk). Teljesen kiakadtam rajta, bőgtem is egy sort miatta. Aztán mégiscsak összejött és most imádja a lányát. Szerintem attól félnek ilyenkor, h megismétlődhet ez az egész rémálom, csak nem beszélnek róla.

Kuzsanna! Mi az a MIAOMEI fogyókúra???

Ósió! Ha esetleg halasztanád a babaaprojektet, attól nem kell eltűnnöd!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Kutyafüle, remélem meggyógyulsz és nem akarnak majd tükröket dugni a gyomrodba!

Ósió, igen ez lehet!
Polipnak én nem éreztem semmi jelét, állítólag vérzészavart, meg fájdalmat okozhat... na a vérzészavart nem vettem észre, mert szedtem a bogyókat... de fájt a hasam sokat, viszont ki az akinek az jut eszébe hogy egy polip van a hasában?? :shock: Nekem tuti nem... Mindegy mostmár nincsen és nem is lesz! :)

Igazatok van a párommal kapcsolatban... Tényleg sokat beszéltem a babáról, de mostmár kevesebbet fogok meg majd előveszem a "női" erőmet :lol: :lol: :lol:

Kép
encsike87

Jó reggelt!

ósió!

Igen, egy picit belendültünk a szervezkedésbe, én a meghívón agyalok mindig, hogy pontosan milyen legyen. De szerintem úgyis akkor alakul ki, ha már ki lesz nyomtatva, összehajtom, és bambulom majd, hogy mit kezdjek még vele, hogyan rakjam rá a szalagot, milyen szalagot. Formalyukasztóval is lehet variálni még utána egy picit. Úgyhogy ezeken agyalok.
Mindegy, hogy hogy alakul most az életed, meg bárkié, attól még itt maradunk nem? Ha valakinek összejön a baba, akkor pluszban lehet még más topicba is írni, ahol csak a várandósságról lesz majd szó. Én most is irogatok, meg olvasgatok más topicokat is, úgyhogy egy kattintás vagy kettő...mindegy. Én tuti maradok bármi lesz. Egy várandós topicban úgyis mindig épp az aktuális dolgokról megy a társalgás. Először tünetek, első orvosi látogatás, majd mozog a baba, bútorvásárlás, babakocsi. Ami jó, mert sorstársakkal beszélhetsz, de kiegyensúlyozásként pont jó egy ilyen topic, ahol meg minden másról is szó van.

kutyafüle!

Jobbulást neked!! remélem hamar kiderítik mi a bajod, és meggyógyulsz! :?

Kép
Kép
tabati

Ósió, szerintem sem kéne azért itthagyni minket ha esetleg tényleg csúszik a dolog! nem kötelező babáról beszélgetni :) Egyébként meg ha összejön a baba bárkinél is, akkor úgyis lesz aktuális hónappal topik, és majd akkor ott lesz a babatéma, itt meg ez is az is :):)

Kép
encsike87

kuzsanna!
Azt én is akartam kérdezni, hogy milyen fogyókúra is ez? Én sosem tudtam fogyókúrázni, úgyhogy minden elismerésem azé, aki tudja sanyargatni magát. Én a testkontrollt csináltam sokáig, de az tulajdonképpen nem fogyókúra, hanem életmód. Le is fogytam tőle, és azóta is tartom a súlyom, pedig már egyáltalán nem úgy étkezem. Meg még gyerekkoromban kezdtem azzal, hogy abbahagytam ezeket a cukros szénsavas üdítőket. Ezt viszont megtartottam, azóta sem kívánom, csak azt amiben nincs szénsav.

Kép
Kép
tabati

Encsike, én is valami hasonlóra gondoltam. Pattanj rá párodra, amikor itt az idő! :D

Tabati, ha elkészültél a meghívóval, tegyél majd fel róla képet. És a ruháról is, amit kinéztél.
Vendég

encsike!

Egyre gondoltunk, csak nekem sikerült kicsit bonyolultabban leírnom. :lol:

Mondjuk szerintem előbb utóbb úgyis elkezdünk ritkábban írni, hisz a baba mellett, ahogy látjuk pl. mominál nem könnyű itt is helyt állni! :lol:

Kép
Kép
tabati

Tabati, szerintem az önsanyargatós életmódnak nincs értelme, ha le akar fogyni valaki. Hiszen utána akkor egy életen át sanyargatni fogja magát, hogy tartsa a súlyát, hacsak hozzá nem szokik ezekhez a körülményekhez. Ezért szerintem az a legjobb, ha az ember csak egy kicsit módosít a kajálási szokásain, és akkor be is tudja tartani. De szerintem a lényeg, hogy mindent lehet enni, csak módjával. Komolyan így gondolom. Pl. a pörkölt se egészségtelen, csak nem egy fazékkal kell megenni belőle elsőre.

Ja, a menü nálunk a vacsorán:
- Húsleves
- Sertéspörkölt
- Töltött káposzta (éjfélkor)
- Sültek és fasírozott
- Sütemények és torták
Vendég

Ja igen, nekünk meg svédasztal is lesz valószínűleg. De akkor kb. egyforma a menü. :D Csak nálunk nem sertés, hanem marhapöri lesz. Még a káposztán is gondolkodtunk, de az szerintem mégsem lesz. Fasírt, meg miegymás az svédasztalon lesz. Saláták, meg gyümölcs.

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Látom az esküvő volt téma! :lol: Ennek örömére rakok is be képet! :P Mi idén leszünk 7 éves házasok! Még nem voltam 21,mikor a párom elvett.(1 hónapra rá töltöttem be). :wink:
A ruha nekem 60.000 volt mennyecskével együtt. A lagzi meg 800.000 körül,és csak 80an voltunk,és semmi felhajtás. Anyumnak nem volt olcsó,hiszen a mi részünről voltunk többen! :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

boszi!

Jó képek! :D Először azt hittem, hogy ami a ruhád elé ki van terítve az a fátylad, de aztán az emelgetős képnél látszik, hogy a fátyol rövidebb, a másik meg a ruhádhoz tartozik. Esernyőre én is gondoltam, de csak a fényképek miatt...nem hiszem, hogy lesz, meglátjuk. Még a legyezőn is gondolkodom. az valószínűbb. Látom azért a harisnyakötőt meg kellett mutatni! :wink: :lol: És jól látom, hogy nem fehér harisnya volt rajtad, hanem testszínű? Vagy fehér, csak a képen látszik másképp? A csokrod is jó, a színe is, csak én nem ilyen kerek csokorra vágyom.

Kép
Kép
tabati

Tabati 2 fátylam volt! :lol: A hosszú a templomban,a rövid meg a házasságkötőben! Tehát jól láttad! :lol:A harisnyakötöm fehér alapon kék mintás volt! :P

Itt látszik,hogyhosszú volt a fátylam nem is kicsit! :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Na jó, de a harisnyád milyen színű volt? :?:

Kép
Kép
tabati

Harisnyám testszínű volt! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Az jó!! :D Mert én is testszínűt szeretnék, de mindenhol azt hallottam, hogy esküvőre fehéret illik. Hát én dacolok, de akkor ezek szerint nem vagyok akkora kakukktojás! :D

Kép
Kép
tabati

Én valahogy fehéret fel nem vettem volna! :lol: Az jó volt gyerekkoromban,de esküvőn azért nem kell! :wink: Ez gyönyházas fényű is volt,szóval szerintem sokkal szebb egy ilyen,de mindenkinek más jön be! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Fúj-fúj idő!!! :evil: :evil:

ósió!

Nektek mi a meghívó szövege? Most ezen agyalok. És mivel nálunk úgyis kevés lesz, meg úgyis én csinálom, lehet, hogy többféle szöveg lesz. Így egy kicsit személyesebbé teszem a meghívást. Pl. a fiatal házasoknak nagyon tetszik ez a szöveg:

Örömmel értesítünk titeket, hogy példátokon felbuzdulva, mi is szeretnénk megízlelni a házasélet örömeit. ... Vagy valami hasonló :D

Kép
Kép
tabati

Tabati!

Nálunk a szöveget én írtam. Semmiféle idiőta szöveget nem akartam, meg ezt a rögtönelsírommagamatannyiraszerelmesvagyok-típusút sem. A következőképpen nézett ki a meghívó:

Idézet

Kedes Szeretteink, Barátaink, Ismerőseink!

2008. május 31-én házasságot kötünk egymással. Ezt a számunkra oyla fontos és szép napot veletek óhajtjuk megünnepelni és emlékezetesség tenni. Szeretettel várunk benneteket ezen a napo a következő programok szerint:

Egyházi esküvő: hely és idő(nekünk ez lesz előbb)
Polgári esküvő: hely és idő
Ünnepi vacsora: hely és idő

Én nevem - párom neve

Táviratcím

Nekem ekrü színű combfixem lesz, nagyon csinos önmagában is, és természetesen a ruhához is ez illik. Nekem is lesz kék szalagos harisnyakötőm, pedig hol van már az én ártatlanságom!
:D
Vendég

Sziasztok!

Végre géphez jutottam. Sajna az otthoni állandóan lefagyott. :evil: :evil: :evil:

Mire beértem, elfelejtettem, hoagy mit akartam írni, bocsika :oops: :oops:

Egy érdés: mért lehet az, hogy mára lett még egy csík a hétfői terhes tesztemen????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna, tévesen néhány nap után a negatív teszt pozitívba mehet át. 5 percen belül kell leolvasni az eredményt, utána a tesztet el kell dobni. Ha terhes vagy, akkor, ha halványan is, de ott lesz a T csík is. De hogy hogy készítettél hétfőn terhességi tesztet? Jól látom, hogy most vagy a ciklus közepén?
Vendég

NA igen..... azért is dobtam ki, de mégsem került kukába.....

Azért csináltam, mert érdekes dolgok történtek velem az elmúlt két hétben: két hete fáj derekam, cicim, nem férek bele melltartóba, és előtejem is volt.... hát ezért.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

De a menstruációd megjött rendesen?
Érdekes, többször olvastam már olyan "terhességről", ami nem áhyazódott be, de annak indult. Ki tudja, lehet, hogy sok nőnek van ilyen az életében, csak nem is tud róla.
Egyébként a tehcsorgás mögött magas prolactinszint is lehet. Nekem is volt évekkel ezelőtt, de igaz, hogy csak erős nőgyógyászati vizsgálat alkalmakor derült ki. Én magamnak a melleimet sose tudom olyan erősen megnyomkodni, mint a nőgyógyász.
Vendég

A kék szalagos harisnyakötő az ártatlanságot jelenti? :shock: Nem tudtam,csak azt,hogy az ifjú arán kell,hogy legyen:

valami új
valami régi
valami kölcsönkapott
és valami kék

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Igen, ezt is jelenti, hogy legyen valami kék rajta, de ez lehet éppenséggel a hajba beletűzött apró, kék virág vagy kék fülbevaló. A harisnyakötö az érintetlenséget jelenti. Csak le ne bukjunk! Hát, rajtam lesz kék, új, de eddig még nincsen régi és kölcsönkapott. :shock:
Vendég

Sajnos gond van a prolactinommal is, ezért csináltam tesztet, hogy biztos legyek benne, hogy nemterhesség.... erre mára odaszökött csíkocska :roll: :roll: :roll: Majd jövő szerdán kiderül ám....

Az én harisnyakötőm kék volt, de nagyon csúszkált és hamar megszabadultam tőle :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A nap mondása:

Amióta kikapcsolom lefekvés elött a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna!
Hát ez amondás nagyon tetszett! :D
Igen, én is félek, hogy csúszkálni fog a harisnyakötő, és egyszer csak a bokámnál fog kikötni, mondjuk sétálás közben. A fotózáson azonban mindenképpen rajtam lesz, hogy jó kis szexi képeket tudjunk csináltatni.
Én a magas prolactinszintre Bromocriptint szedek. Másokkal ellentétben én észre se veszem a hatását, semmiféle mellékhatása nem volt az esetemben.
Vendég

Ósió!
Hát amior az enyém leért a földre, ana akkor vettem le :lol: :lol: :lol: Azért nálunk is a fotózás miatt volt főleg :lol: :lol: :lol:
A dokim is azt mondta, hogy Bromo-t fogok kapni :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szerintem Bromó egy igen jó gyógyszer. legalábbis nálam teljesen normalizálódott a PRL.
Na, jól is nézünk ki, ha a harisnyakötőmet mondjuk a tanúm fogja észrevenni a földön. Majd még azt hiszik, a bugyim az. :D
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én is így voltamvele..... elég ciki lett volna, ha mondjuk hasra esek benne vagy valamelyik rokony látja meg :lol: :lol: :lol: :lol: Inkább levettem.....aztán persze a lagzin kiderült, hogy a páromnak kellett volna fogával lehúznia.... hát ez lemaradt nálun :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Krisztusom, ne is mondd! Nálunk már a vőfély megemlített ezt-azt, hogy szoktak valamiféle járékok lenni a vacsorán... :roll:
Vendég

Tesóméknál olya teszt volt, hogy öcsém bebújt egy lepedő mögé és csak a keze és lába volt kint. A neje meg mögé állt és megmosta a fogát, megborotválta, meg hasonlók.... nagyon jót nevettünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Táncoltok majd?? Nyitótánc??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A nyitótáncrál még nem beszéltünk, de majd eldöntjük, hogy legyen-e. Igazából azt akkor érdemes, ha például keringővel nyitnak, mert úgy a szép, egy ilyen ide-oda pattogós tán nem illik ide.
De azt már megbeszéltük, hogy játékot max. 2-őt, esetleg 3-at akarunk, ha okvetlenül kell, hogy legyen, többet nem, mert akkor folyamatosan megáll a tánc. Pedig állítólag elég jókat lehet nevetni rajtuk, ezért szeretnénk.
Vendég

Sziasztok.Köszönöm a jókívánságokat.
Ahogy olvasom az esküvő a téma.De klassz is.
A négyes szokásról írok az egyik eskis könyvemből:
A régi: a menyasszony eddigi, hajadon életét szimbolizálja
Az új: a most induló életszakaszt az új feleség szerpet
A kölcsönkapott: a barátságot, a szerelmet jelképezi, hiszen ezt a kettőt nem lehet egy papírral megváltani örökre. Ugyanúgy kell rájuk vigyázni,mint a kölcsönkapott dolgokra.
A kék: a hűség jelképe
Szóval az ártatlanságról lecsúsztatok, de a hűség még működhet. :wink: Egyébként a harisnyakötőnek nem szabad lecsúsznia.Nem vettél Te nagy méretet? Nekem kettő volt. A barátnőm nem vett a lánybúcsúra, ezért vettem magamnak. Az jó méret volt. Az volt rajtam. azt dobta el Dani. Szegény megküszködött vele,mire megtalálta a szoknya alatt. Nem voltam hajlandó felhúzni a szoknyám.:)) Végül a barátnőm is hozott az eskire, de az nagy volt, azt eltettem emlékbe.
Ósio,nem tudom, hogy befojásolja e a teherbe esést, de olyan fájdalmas a pocim, hogy ez valahogy most nem is érdekel.Tudom kegyetlenül hangzik, de tényleg rossz.
Megyek,mert nagyon kimerített a fentlét. További jó készülődést!
Ja és a menü szuperül hangzik.Össze is futott a nyál a számban!
kutyafüle

Kutyafüle!

Gyógyulást, jobbulást!!!!

Lehet, hogy nagy volt..... meg hát mivel nagyon összeér a combom, ledörzsölődött. Szóval nem is bántam :oops:

Mi nyitó táncra Bécsi keringőt jártunk és éjfélkor pedig angol keringőt az apukámmal :lol: :lol: :lol: :lol: Hüle öcsém annyira berugott, hogy anyumnak vissza kellett vinnie a szállodába, úgyhogy ő lemaradt róla :cry: :cry: :cry: Csak a végére ért vissza :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ósio nekem a régi a fülbevalóm volt,a kölcsönzött pedig a ruhám! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Nálam régi az a bugyikám volt. Új a nyakláncom a és fülbevalóm. Kölcsön a ruháim. Kék: harisnyakötő :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát, a régi nekem lehet a fülbevaló és a nyakék, amit anyukámtól kaptam karácsonyra múlt decemberben. Már az is réginek minősül, nem? Elvégre már három hónapja volt! :D
Szóval, már csak a kölcsönkapott dolog hiányzik.

Kutyafüle, akkor te most otthon felkszel az ágyban? Annyira rosszul vagy?

Hát, a harisnyakötő nem tudom, milyen, én nem tudtam arról, hogy ezt különféle méretekben lehet kapni. Igaz, azért rendesen gumírozott, remélem, nem lesz gond. Nekem nem érnek össze a combjaim, illetve csak annyit, amennyire kell, amikor megyek. Na, ez most remélem, érthető volt. Egyébként fogytam 2 kilót! :D
Vendég

Ja, Kuzsanna, hát persze, én is kölcsönzöm a ruhát! Hát akkor már meg is van minden!
Vendég

Ósió: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát én olyan friss vagyok most! Még csak negyed nyolc van, de itt már beindult az élet, reggel leverte a biztosítékot egy ámpánk, amint szétdurrant a körte. Szegény párom feltápászkodott az ágyból, hogy lemenjen visszakapcsolni. Előtte én próbáltam, de ezek mér régi fajta automaták, és nem találtam azt a gombot, amit vissza kell nyomni. :oops: Most olyan bébában érzem magam, pedig el tudok boldogulni az ilyen dolgokkal is.

Láttam, Encsike is itt van a Fórumon, biztos ír ő is nemsoká.
Vendég

Sziasztok!

Az előbb már írtam de eltűnt :evil: :evil: :evil:

Akkor újra: :)

Kuzsanna, én is hallottam olyanról hogy nem ágyazódik be a terhesség, de tünetek vannak. meg van valami kémiai terhesség is de azt nem tudom már hogy mi pontosan...

Tök jó hogy mindjárt itt az esküvőtök! :) SZerintem sem szabad úgy hozzállni, hogy min lehet spórolni, mert jó esetben csak egyszer van az ember életében, és akkor az már legyen szép! :)

Kép
encsike87

Encsike, hát én is így voltam vele. Nem azt mondom, hogy ész nélkül költekezzen az ember, mondván, hogy esküvő van, de azért próbálja megadni a módját. Ráadásul ez már csak azért is így történt nálam, mert mikor mentem vásárolni meg nézelődni, egyszerűen nem volt szívem otthagyni azt, ami igaz, hogy drágább volt, de sokkal jobban tetszett és jobban állt rajtam. Biztosan zavart volna, ha mégis az olcsóbb mellett maradok. Meg hát az olcsóbb is csak egy kicsit volt olcsóbb, általában ezek az esküvői dolgok egy árban vannak, tudják ezt jól a kereskedők is. Az meg, hogy a cipő 19 ezer forint volt, és nem mondjuk 15 ezer, hát az már gyakorlatilag mindegy. Egyébként mi olyan kb. 1 200 - 1 300 ezer körül számoljuk az egész esküvőt.

De már én is nagyon várom! Szerencsére most már egy nyugisabb időszak van, most már a meghívókat szortírozzuk, és gyűjtünk. Majd legközelebb május végén kell mélyen a zsebünkbe nyúlni. De már jobb is, hogy kicsit vége ennek, mert úgy képzeld el, hogy az elmúlt időben minden hétre jutott valami intéznivaló és iadás. Hol a párom öltönye, hol az én ruhám, hol cipő, hol kiegészítő, hol a meghívó, s közben fejben van a fotós, videós, vőfély, anyakönyvvezető, stb.

Kémia terhesség? Ilyenről még nem is hallottam. Talán az lehet az, amikor felszökik a HCG szintje, és úgy érzékeli a szervezet, mintha terhes lenne? De mitől mehet fel?
Vendég

Sziasztok!

Nálam biztos, hogy a prolactin szintem okozta :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Most már sokkal jobba helyzet, cickók is alig fájnak és mennek viszsa eredeti méretükre :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekünk a lagzin 73 fő volt. A vége 1 350-ben állt meg.....és minden olyan lett, amilyet szerettünk volna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Nálam biztos, hogy a prolactin szintem okozta :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Most már sokkal jobba helyzet, cickók is alig fájnak és mennek viszsa eredeti méretükre :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekünk a lagzin 73 fő volt. A vége 1 350-ben állt meg.....és minden olyan lett, amilyet szerettünk volna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát, akkor mi még anyagilag viszonylag jó helyzetben vagyunk. De hét végső költségvetést majd csak a végén tudunk készíteni.
A prolactinra szedsz valamilyen gyógyszert? Elküldtek MR-re már? Általában ez mögött a hipofízis megnagyobbodása áll, amely termeli a prolactint is, és ennél fogva lesz magasabb a PRL szint is. Szerintem kérj beutalót hipofízis MR-re, hogy ott kideríthessék, mi okozza a problémát. Ezt a gyógyszert (Bromocriptin) egyébként mindig kell szedni, mert ha abbahagyod, újra felszökik a PRL, de ez attól is függ, mi miatt alakult ki. Ha a hipofízis megnagyobbodása miatt, mint nálam is, akkor folyamatosan kell szedni. Egyébként nekem már kicsit összement, legalábbis a két évvel ezelőtti MR-en ezt mutatták, de akkor is szedem a gyógyszert orvosom javaslatára.
Vendég

A kémiai terhesség azt jelenti, hogy csak a teszt mutatja ki és a vérvétel a terhességet, ultrahanggal nem látszik.

Azt hogy mitől van nem tudom...

Igen, egy esküvő ami szép és olyan amilyet az ember akar az nincs 1 millió alatt.... Persze kivétel, ha csak nagyon szűk körben van...

a prolactinhoz nem értek.... :oops:

Kép
encsike87

encsike!

Itt a fórumon olvastam én is a kémiai terhességről. Azt hívják úgy itt, amikor nem ágyazódik be, hanem elvetél. De ez hülyeség szerintem mindenféle ilyen neveket adni neki, már nem tudnak mit kitalálni, teljesen összezavarják az embereket. Amúgy ez állítólag olyan gyakran fordul elő, hogy a dokik nem is foglalkoznak vele. Na persze, ha már az ovuláció után elkezd az ember tesztelgetni, persze, hogy ki van akadva, ha a pozitív teszt később miért vált át negatívvá. És járkál a dokikhoz, hogy valami nem stimmel vele, mert mindig "elvetél" . Sajnos ez a babanet hátránya, hogy egymást licitálják túl a lányok a (bocsánat) hülyeségeikkel. Én elhiszem, hogy itt bárki bármit megtenne a baba érdekében, nade azért szerintem az ésszerűség határain belül kéne. Kíváncsi lennék például, hogy a nődokik mit szólnának, ha megtudnák, hogy sok nő szeretkezés után gyertyaállásban várja a csodát! :lol: Nem mondom, néhány praktika biztos hasznos, nade azért ilyeneket kitalálni! :shock: Most olvastam, hogy van egy terhességet támogató gyógyszer, amit akkor szoktak adni a dokik, ha már volt a nőnek egy vetélése. Valaki pedig már tesztel az ovu után, s rohan a dokihoz, hogy írjon fel neki ilyen gyógyszert. Utána meg csodálkozik, hogy a doki nem írja fel, csak akkor, ha már bizonyítottan látszódik a terhesség.
Bocsánat, remélem nem bántottam meg senkit, abszolut általánosságban beszéltem, csak néha annyira vissza kell fognom magam, hogy ne írjam le a véleményem az ilyenekről. De inkább nem teszem, mert tényleg sokan már annyira el vannak keseredve, hogy mindent kipróbálnak. Hát ha nekik ez használ lelkileg... :roll: De sajnos ezek a dolgok átragadnak azokra a lányikra is, akik csak pár hónapja próbálkoznak, és ha elsőre nem jön össze nekik, akkor rögtön magukra sütik, hogy meddők. No, mindegy...

Én vagyok az, aki iszonyúan spórol mindenen, de attól még úgy érzem szép esküvőm lesz, nem azon fog múlni. Nyilván az igényesség határait nem lépem túl, csak azon belül megpróbálom olcsón megúszni.

kuzsanna!

Szerintem dokihoz kéne menned, ha tényleg ilyen tüneteid vannak. De ha javultak is, azért kéne tudnia róla nem?

Mi is fogunk táncolni a párommal, de mondjuk nekünk más, mert mi amúgy is táncosok vagyunk, úgyhogy el is várják tőlünk, hogy szolgáltassuk a műsort! :lol: Angol keringő lesz, tangó, meg valami latin is, azt még nem találtuk ki. Vagy rumba, vagy cha-cha, de az is lehet, hogy kitalálunk valami mixet. Persze csak akkor, ha nincs a pocimban baba. Ha sikerül, akkor nem hiszem, hogy táncolunk, mert babásan nem mernék mindent beleadni, ha meg nem adunk bele mindent, az már nem olyan produkció, az csak olyan tingli-tangli.

Ja! Erről jut eszembe még az előző témához. Sokan már alig sportolnak valamit, hisz úgy gondolják, hogy ha megvolt az ovuláció, utána már baja lehet tőle a babának, úgyhogy inkább nem mozognak. Bevallom e miatt én is paráztam, hogy mikor kell abbahagynom a táncot, de a doki megnyugtatott, hogy csak akkor kell abbahagynom, amikor elmarad a mensim. Előtte még olyan pici, hogy semmi baja nem lehet, és biztonságban van odabent. Pedig mondtam neki, hogy a latin táncokban erőteljes csípő, meg hasizom igénybevétel van, de nem számít. Utána persze 3 hónap szünet, aztán tingli tanglin lehet táncizni, amennyi jól esik. Persze úgy ahogy most, csak a szülés után, ha már regenerálódott az én szervezetem is.

ósió!

Azóta már egy másfajta meghívót találtam ki, mint ami eddig a fejemben volt. :lol: Állandóan változik.
Nekem tetszenek ezek az "idióta" szövegek is. :oops: :roll: De azért látom én, hogy a 70 éves rokonoknak hogy nézne valami ilyesmi, úgyhogy tegnap meg is beszéltük végül a párommal, hogy nem lesz többféle, csak egy, és az tényleg nekünk is valami hasonló lesz, mint nektek. De ósió! Az sem olyan egyszerű ám. Nehogy azt hidd! Van aki csak annyit ír, hogy sok szeretettel meghívjuk..... De azért látom ti is beírtatok valami kedveset, hogy megosszuk veletek a nagy nap örömeit stb. No, mi is valami hasonlót szeretnénk. (bocsi nem idéztem szó szerint, mert az előző oldalon van, nem tudtam megnézni, csak emlékezetből írtam)

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Ósió: szedtem én is Bromo-t, de többszörősére vitte. Aztán kaptam másiskat és az már sokkal jobb volt, mert majdnem levitte. De utána sajnos az akkori dokim leállított, mondván, hogy 3 hónap szünet, hátha összejön a baba spontán. Akkor még nem tudtam, hogy nem lenne szabad abba hagyni. Azóta persze máshoz járunk. Valószínű, megint Bromo-t fogok kapni. De majd csak 19-e után derül ki. Kár is több szót fecsérelni a dologra :lol: :lol: :lol: Új doki bácsi jó fej és segít nekünk teherbe esni :lol: :lol: :lol:

Én is abbahagytam a sortolást, de nálam a lustaság volt a dolog nyitja... de tegnap eldöntöttem, hogy mindegy, hogy mit, csak mozogjak minden nap legalább fél órát.... úgyhogy ma megyünk a lányokkal alakformáló tornára, meg van otthon hullahopp karika és szobabicó is.... aztán majd szeretnénk igazit is :lol: :lol:

Ami a táncot illeti..... én is imádom, de sajna nem fér bele az időmbe, olyan hülyén dolgozom....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?