encsike!
Itt a fórumon olvastam én is a kémiai terhességről. Azt hívják úgy
itt, amikor nem ágyazódik be, hanem elvetél. De ez hülyeség szerintem mindenféle ilyen neveket adni neki, már nem tudnak mit kitalálni, teljesen összezavarják az embereket. Amúgy ez állítólag olyan gyakran fordul elő, hogy a dokik nem is foglalkoznak vele. Na persze, ha már az ovuláció után elkezd az ember tesztelgetni, persze, hogy ki van akadva, ha a pozitív teszt később miért vált át negatívvá. És járkál a dokikhoz, hogy valami nem stimmel vele, mert mindig "elvetél" . Sajnos ez a babanet hátránya, hogy egymást licitálják túl a lányok a (bocsánat) hülyeségeikkel. Én elhiszem, hogy itt bárki bármit megtenne a baba érdekében, nade azért szerintem az ésszerűség határain belül kéne. Kíváncsi lennék például, hogy a nődokik mit szólnának, ha megtudnák, hogy sok nő szeretkezés után gyertyaállásban várja a csodát!
Nem mondom, néhány praktika biztos hasznos, nade azért ilyeneket kitalálni!
Most olvastam, hogy van egy terhességet támogató gyógyszer, amit akkor szoktak adni a dokik, ha már volt a nőnek egy vetélése. Valaki pedig már tesztel az ovu után, s rohan a dokihoz, hogy írjon fel neki ilyen gyógyszert. Utána meg csodálkozik, hogy a doki nem írja fel, csak akkor, ha már bizonyítottan látszódik a terhesség.
Bocsánat, remélem nem bántottam meg senkit, abszolut általánosságban beszéltem, csak néha annyira vissza kell fognom magam, hogy ne írjam le a véleményem az ilyenekről. De inkább nem teszem, mert tényleg sokan már annyira el vannak keseredve, hogy mindent kipróbálnak. Hát ha nekik ez használ lelkileg...
De sajnos ezek a dolgok átragadnak azokra a lányikra is, akik csak pár hónapja próbálkoznak, és ha elsőre nem jön össze nekik, akkor rögtön magukra sütik, hogy meddők. No, mindegy...
Én vagyok az, aki iszonyúan spórol mindenen, de attól még úgy érzem szép esküvőm lesz, nem azon fog múlni. Nyilván az igényesség határait nem lépem túl, csak azon belül megpróbálom olcsón megúszni.
kuzsanna!
Szerintem dokihoz kéne menned, ha tényleg ilyen tüneteid vannak. De ha javultak is, azért kéne tudnia róla nem?
Mi is fogunk táncolni a párommal, de mondjuk nekünk más, mert mi amúgy is táncosok vagyunk, úgyhogy el is várják tőlünk, hogy szolgáltassuk a műsort!
Angol keringő lesz, tangó, meg valami latin is, azt még nem találtuk ki. Vagy rumba, vagy cha-cha, de az is lehet, hogy kitalálunk valami mixet. Persze csak akkor, ha nincs a pocimban baba. Ha sikerül, akkor nem hiszem, hogy táncolunk, mert babásan nem mernék mindent beleadni, ha meg nem adunk bele mindent, az már nem olyan produkció, az csak olyan tingli-tangli.
Ja! Erről jut eszembe még az előző témához. Sokan már alig sportolnak valamit, hisz úgy gondolják, hogy ha megvolt az ovuláció, utána már baja lehet tőle a babának, úgyhogy inkább nem mozognak. Bevallom e miatt én is paráztam, hogy mikor kell abbahagynom a táncot, de a doki megnyugtatott, hogy csak akkor kell abbahagynom, amikor elmarad a mensim. Előtte még olyan pici, hogy semmi baja nem lehet, és biztonságban van odabent. Pedig mondtam neki, hogy a latin táncokban erőteljes csípő, meg hasizom igénybevétel van, de nem számít. Utána persze 3 hónap szünet, aztán tingli tanglin lehet táncizni, amennyi jól esik. Persze úgy ahogy most, csak a szülés után, ha már regenerálódott az én szervezetem is.
ósió!
Azóta már egy másfajta meghívót találtam ki, mint ami eddig a fejemben volt.
Állandóan változik.
Nekem tetszenek ezek az "idióta" szövegek is.
De azért látom én, hogy a 70 éves rokonoknak hogy nézne valami ilyesmi, úgyhogy tegnap meg is beszéltük végül a párommal, hogy nem lesz többféle, csak egy, és az tényleg nekünk is valami hasonló lesz, mint nektek. De ósió! Az sem olyan egyszerű ám. Nehogy azt hidd! Van aki csak annyit ír, hogy sok szeretettel meghívjuk..... De azért látom ti is beírtatok valami kedveset, hogy megosszuk veletek a nagy nap örömeit stb. No, mi is valami hasonlót szeretnénk. (bocsi nem idéztem szó szerint, mert az előző oldalon van, nem tudtam megnézni, csak emlékezetből írtam)