Új privát üzeneted érkezett!

Vera: Mikor tesztelsz legközelebb?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Naon szép volt a HCG-s teszted :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

szerinted mért jön nyomásra cickóból tejszerű váladék??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szisztok!

Gabi!Szerintem is szed a gyógyszert főleg ha a dokis is ezt mondja.És nagyon szorítok++++++++++++

Vera!Szoritok++++++++De akkor ez azt jelenti,hogy babát vársz.Nem? :oops:

Magika!Hú hát ha az a nyákdugó akkor nem sokára kisnt lesz a baba :lol: :lol: Mezsó is korábban szült mondjuk neki nagy babája lett de minden oké velük :wink:

Viki!Nagyon jók a képek :lol: :lol: Hogy vagytok?

Ibica!Mikor tesztelsz?Olyan jó lenne ha Viki kistesót kapna szülinapjára :wink:

Dodó!Hogy vagy?Olyan ritkán jössz :( Én köszönöm jól vagyok nagyon finyás vagyok meg sokat émelygek de már szinte az a furcsa ha egy kicsit jobban vagyok ne de nem baj mindent a babáért :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Nalunk Zoli megint beteg. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Van aki kozuletek beadta a gyerkocnek a Prevenart?

Magi
Vendég

Magika!

Igen, Peti 2 évesen megkapta!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Magika!

Sajnálom, hogy Zoli megint beteg, remélem hamar meggyógyul!
Az oltás meg 16 ezer forint körül volt, és nem volt tőle semmi baja Petinek, tehát nem lett lázas, meg semmi hasonló! És 2 éves kor felet csak 1 kell belőle!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Mennyibe kerult es tenyleg kevesbe beteg azota?

Magi
Vendég

Magika!

Peti eleve nem volt egy beteges típus, így ezt nem tudom megmondani, hogy mennyiben "egészségesebb" az oltás óta. Én azért adattam be neki, mert úgy volt, hogy 2 évesen megy bölcsibe, és doktornő javasolta, hogy közösségbe kerülés előtt még kapja meg. Aztán megkapta, de közben jött Esti és mégsem lett bölcsi! :D Remélem az oviban sem lesznek nagyobb betegségek. Most az oké, hogy mindent nem lehet kivédeni, de remélem, hogy legalább a komolyabb szövődményeket megússzuk ezzel az oltással! Amúgy 16, vagy 18 ezer forint volt,már pontosan nem emlékszem, de nem olcsó az tuti!
:?

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

köszi lányok, teljesen jól vagyok, nem vagyok depis. Megjött, de nem olyan mint szokott, alig van meg. Eldöntöttem hogy ebben a hónapban nem fogok hőmérőzni csak elmegyek a középidős uh-ra és együtt leszünk akkor amikor jól esik.

Amúgy ma nagyon jó napom van, vigyázok azunokatesóm kicsijére, 6 hónapos, és olyan édes. Most éppen alszik. Azért látszik rajta hogy hiányzik az anyukája mert sirdogál, meg csak kézben akar maradni, és enni sem evett normálisan. De olyan jó baba illata van.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok

Gabi
Hajrá továbbra is! :wink:

Magi
Jobbulást Zolinak!

Dodó
köszi a hiányolást,megvagyok! :wink: Pocakkép? :lol:

Ibici
Veled mi újság?Mikor tesztelsz?

edoci

Sziasztok!!

kata!
Talán azért is jöttem kevesebbet, mert nem igazán történt semmi különös mostanság!!
meg sokat fáj a hátam, igy nem ülök annyit a gépnél!!

Edoci!
van pocikép!! Friss....23 hetes :)

Kép 23

Kép

Kép

d.dodó

Dodo: Naon cuki pocód van :lol: :lol: :lol: Én is úúúúúúúúúúúgy szeretnék már :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

dodó!
Nagyon nagy a pocid és nagyon szép én rékát kb. ennyivel szültem

most már nem mondhatnám növöget szépen

Magi!
Én is beadattam a prevenárt és még nem volt olyan betegsége hogy antibiotikumot kapjon
szóval nem beteges

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Magi!
Jobbulást Zolinak!Viki már túl van rajta ma már volt oviba,de sajnos az úszásról nem tudtam ma lebeszélni.Remélem nem fog vissza esni :(

Kata!
Tényleg nem lenne rossz a Viki szülinapjára 1 kistesó,de szerintem ezt már buktuk.Sajnos ma már barnásodtam :cry: :cry: Te jól vagy?

edoci!
Milyen volt a pihi?

Vera!
Tesztet csináltál?

Betti!
Te is tehetnél 1 pocis képet!! :lol: :lol:

dodó!
Ari a pocid,egyre nagyobb.Mész mostanság UH-ra?

Kép
Kép
a.ibici

a.ibici!
itt már nem lesz több UH! 18. héten volt egy, és ezzel vége..... nincs több!

d.dodó

Sziasztok!

Csütörtökön, hogy megjött tegnapra ugy el is mult! Nem értem! DE mondjuk nem bánom csak azért 7-8 nap helyett a 4 az eléggé rövidke, de bizti ez az életem rendje! Meg azért túl erösen volt meg!

Dodo! Gyönyörü a pocid!!!!!

Magika! ez olyan izgi, hogy így végig izgulhatom veled ezt az egészet!!! Hidd el nagyon szoritok neked-nektek!!!! :D :D :D :D :D Ezerrel megy a drukkkkkkkk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++...stb.

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

hogy vagytok ma?
Nalunk Zoli jobban van, ellenben velunk.
Anyukam es apukam, a ferjemmel es velem egyutt, elkaptuk ezt a nyavajat, de azert nem annyira veszes, csak hangunk nincs es faj a torkunk.

En ma megint barnazom es kicsit gorcsolt is a hasam.

Most pihenek.

Faradt es almost is vagyok.

dodo!
Nagoyn szep nagy pocid van.

Nocika!
Koszonom a drukkokat.

Most roviden ennyi, mert kivagyok.

Magi
Vendég

Magika!

Jobbulást a családnak :!: :!: :!: :!:
Én elég ramatyul vagyok. Második hete leszakad a derekam, fájnak a cickóim, majd szétdurrannak és kihat a hónom alá is. Pluszban előtejem van :cry: :cry: :cry: Egyik pillanatban tök jó kedvem van, aztán hirtelen sírni kezdek :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dodó
Köszi a képet! :D Nagyon szép pocakod van! :wink: Irígy vagyok! :wink:

Ibici
Mi újság?Barnásodás?
Jól telt nagyon a pihi,jól éreztük magunkat! :wink: Nyáron ottfelejtettük Máté bilijét abban a szállodában ahol most is voltunk és még megvolt! :shock: :wink: Pedig már jó fél éve van annak!Ráadásul összefutottam egy nagyon kedves ismerősömmel Gyuláról! :lol: A fene gondolta volna hogy éppen Pécsen találkozunk! :lol: Szekszárd is jó volt,de nem szeretem a szekszárdi borokat. :roll:

Magi
jobbulást Zolinak és nektek is!Neked meg kitartást,nár nincs sok hátra! :wink:

Zsuzsa
miért? :roll: Kitartást! :wink:

edoci

Edoci: Sajna nagyon úgy viselkedik a testem,mintha terhes lenne.... csak nem vagyok az :roll: :roll: Második hete derékfájás, cicifájdalom hónalj fájdalommal és előtej :cry: :cry: :cry: :cry: A hormonjaim meg ugrálnak,mit egy trambulinon ugrálna valaki :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lanyok!

Hova tuntetek?

Vera!
TEszt????

Zoli nalunk jobban van.

En meg egyben.
Tegnap nagyo sokat kemenyedtem es gorcsoltem, megint jott barna, de csak delelott.

Most egesz jol vagyok.

Szepen sut a nap, igy majd Zolival kimegyunk egy picit a piacra.

Magi
Vendég

Magi
Pihenj sokat amíg tudsz! :wink: Nálunk esik az eső,nyoma sincs a napsütésnek! :(

Zsuzsa
Dokihoz mikor méssz?

Vera
Drukk! :D

Többiek?
Ibici,Gabi?
Dodó hogy vagy ma?
Viki?
Kata?
Betti?
Nócika?
Lego régen hallottunk rólatok!
(bocs ha kihagytam valakit a sorból) :oops: Nem fog az agyam,még nem ittam meg a kávémat! :lol:

edoci

Szép napot mindenkinek!

Sajna itt is esik már eső, pedig olyan szép napos időnek indult :roll: :roll: :roll:

Edoci:
Majd csak 19-én megyek dokihoz. Már sokkal jobb, tejcsi sem jön már, csak nagyon fájnak dinnyécskék :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!

magika!
Az jó ha Zoli jobban van!! Neked meg kitartás! :) Már csak 3 nap van 15-éig :lol: !

vera!
Nem teszel képet a tesztedről?? Kíváncsi vagyok!

Edoci!
Köszi, jól vagyok! Csak sajna szar idő van! De ma találkozom egy barátnőmmel! :)

Kata?
Gabi?
Ibici?
Viki?
Betti?
Nócika?

Képzeljétek, a másik topikba visszatért Lexa (emlékeztek rá?) csak ide nem jön :( ugy látom!

d.dodó

Na akkor sziasztok! :oops:

Délelőtt priviztem Edócival, akinek mondtam, hogy pofám nincs idejönni, nem kedvem :) Nagyon szégyellem, hogy olyan hirtelen eltűntem, de rengeteg családi probléma volt, és mindnél szükség volt rám is.. megviselt lelkileg, és a terhesség miatt fizikailag, meg kicsit egészségileg is.

Ettől, vagyis az írástól függetlenül olvastalak titeket azóta, hogy visszajöttem, és örömmel látom, hogy sikerült a baba, Dodó! Gratulálok nektek, komolyan nagyon örülök!!! :) Nagyon cuki pocakod van! Maginak is alig van már hátra.. elrepült az idő!

Rólunk annyit, hogy a baba, vagyis Törpicsek idő közben Törpilla lett, vagyis kiderült, hogy kiscsaj. Neve még nincs, de valószínüleg Lilla vagy Panna lesz. Nem ártana már eldönteni.. :roll: A nyákdugóm tegnap útnak indult, éjjel fájásaim is voltak, de azóta nincs semmi, tehát nem szülök, és érzem, hogy még egy jó darabig biztosan nem :? Sajnos.

Na hát most ennyit, remélem, nem baj, hogy írtam :) Üdv és drukk mindenkinek, ismerősnek és ismeretlennek egyaránt! :)

KépKép
lexus

lexa!
tudod mennyit kerestelek
én megmondtam hogy lány lesz
mekkora pocid lett hány centi nagyon nagynak tűnik így a képen
de semmit nem híztál
nem semmi!!!
gyere gyakrabban
hiányoztál:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

és írd le hogy telt a pocakosodás mert ugye lemaradtunk róla

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Köszönöm Betti, nagyon aranyos vagy!!! És neked is hatalmas gratula a babához! Hűűű, nem tudom, hogy hány centi a pocak, de hatalmas tényleg :roll: És már nagyobb mint a képen.. :roll: Majd holnap csinálok új képet.

KépKép
lexus

lexus!
Látom csak emlegetnem kellett téged! :lol: tegnap észrevettem, hogy fent vagy, és gyorsan el is olvastam a másik topikban, hogy miket irogattál!! :) Kíváncsi voltam, hogy hozzánk mikor jössz vissza!!
Köszi a gratulációt!
Neked gratulálok a kiscsajhoz! Szép nagy pocid lett!! :)

d.dodó

Nagyon izgalmas volt :D Mivel első baba, ezért én ugye semmit nem tudtam, hogy mi miért történik.. a hányinger elmúlt, de már nem tudom, hogy mikor. De viszonylag későn. Aztán amikor elkezdett mocorogni az is egy hatttalmas élmény volt. Mostanában mondjuk egyre kevesebbet rugdal, de így elnézve a képeket, nem is csoda :shock: Pont ma néztem meg az eddigi összes pocifotómat.. Szerencsére semmi baj nem volt, minden rendben ment, és most nagyon-nagyon izgulok.. nem tudom, hány nap lehet még hátra a szülésig, a megérzéseim azt súgják, hogy ez a 8 még minimum, de talán több is.. minden esetre nagyon várom már!

KépKép
lexus

Köszönöm Dodó! :) És nagyon jól esik, hogy ennyire örültök nekem, azt hittem, elfelejtettek.. ezért is nem írtam, no meg azért, amit már írtam, hogy szégyelltem magam. Kicsit még most is :oops:

KépKép
lexus

szia Lexa!!!!!!!!!!!!!!! Üdv újra köztünk! :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

dodó!
jó hogy elkaptad lexát!
jó kis csapat volt itt velünk régen!
és a lényegről talán így már nem maradunk le agyönyörű kislányáról!

te hogy vagy!
a te pocid is olyan szép formás!
Jöttök majd még haza és esetleg megkukkoljátok vagy már titok lesz a neme az érkezéeéig!
én neked kisfiút érzek
eddig míg mindenkinek bejött csak magamnál nem érzek semmit ill. egyszer lány egyszer fiú!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Vikiii, szia!!! :D Nem győzök itt gratulálni mindenkinek, hihhetetlen aranyos a kislányod! :)

KépKép
lexus

Lexa!

Köszi!
Kívánok Neked szép gyors, sima szülést, jó egészséget, és majd sok-sok tejcsit Törpillának! :D
És remélem már nem hagysz el minket, jó lenne innen már végig követni a nagy pocid és kicsi lánykád további útját :wink:
Tényleg, kb. mekkora baba lesz,voltál mostanában uh-on?

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Köszönöm, Viki! :) Amikor utoljára voltam uh-on, akkor a doki azt mondta, hogy kb. 3500 gr körüli lesz a bébi, és 52-54 cm. Már csak szülni fogok eltűnni ;) Perpillanat sztem fájásaim vannak. De mivel éjszaka is voltak, és elmúltak, nem reménykedem..

KépKép
lexus

Akkor megy a drukk, szép méretei vannak a kisasszonynak! :) +++++++ :wink: Sms-t tudsz küldeni majd valakinek, ha történik valami, vagy küldjem el a számom esetleg?

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

betti!
Sajna már nem megyünk... a wizz-nél nem lehet 5. hónap után azaz nem ajánlott repülni! (mert akkor fejlődik a gyerek tüdeje) utána meg már nem megynk! Szóval igen, meglepi lesz hogy fiu vagy lány :) De a tippeket lehet mondani... irogatom. Kíváncsi vagyok ki mit mond! :)

d.dodó

Betti!

Atyaég, már Te is túl vagy a 17. héten :shock: hogy megy az idő!!!! :D

Magika!

Hogy vagy ma???

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Dodó!

Szerintem fiú! :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szép napot mindeninek!

Szia Lexus! Nagyon szép nagy pocid van :lol: :lol: :lol:

Csajok, egy kérdés: mért le mára két csík a hétfői terhes tesztemen? Mitől lehet ez?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kuzsanna!
Milyen fajta teszt? mennyire erős a csík? Nem tudod lefényképezni és felrakni ide?

d.dodó

DM-ben vettem, és 99.99 %-ban mutatja ki... legalábbis ez volt ráírva. amikor megcsináltam, full nega lett, de mára teljesen eről lett a csík. csak nem tudtam, hogy most a teszt mért változott meg?

Sajna melóhelyen vagyok és nem tudom felrakni :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hűűű, hát ez érdekes, Kuzsanna :shock: :? Én a helyedben tesztelnék még egyet.. pláne, mert ha jól emlékszem, akkor te írtad, hogy előtejed van, meg úgy viselkedik a szervezeted/tested, mintha terhes lennél.

A Dodóbébi sztem kiscsaj 8)

KépKép
lexus

Lexus: Köcike....szivat a dög, bizti.....

Igen, én voltam,aki ezeket írta

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A nap mondása:

Amióta kikapcsolom lefekvés elött a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?