Új privát üzeneted érkezett!

Pepike!
Már én is mennék nagyon.
A 40 hét holnap jár le, de kiírva péntekre vagyok,a férjem 15-ét szeretne, mert a másik fúnk aug 20-án született.
Na majd meglátjuk. Egy hete a belső méhszáj még zárva volt (2110-es), és nekem mindegyik a 41. héten jött, ill. lányomat indították. De úgggy utálom ezt a végén....
:wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Judit
Az egész családnak gartulálok ehhez a szép kislányhoz!!!! Jó egészséget és sok-sok örömet kívánok!!

Linocs
Szép kis pufimanó kislányotok van. Olyan igazi kis gyurmázni való kismanó! Nagyon tetszik :):):):) És nagyon rendes is tőle, hogy ennyire keveset nyöszörög. (persze, ez még csak a kezdet :wink: :):))

Lusie
Óriáspetid :):) is nagyon édes. De hogy mekkora!!!! Jó, hogy már Ti is otthon babáztok!

Judit (Kecskemét)
Jó, hogy haza tudtál menni. Nagyon sokat gondoltam rád, milyen nehéz lehet egyedül bent lenni a kórházban és hol az Apukádra gondolni, hol arra, hogy hogy bírja nélküled Levi... Biztos kicsit könnyebb a lelkednek így, és egyébként is totál felesleges lett volna egész héten bent feküdnöd, ha tutira csak pénteken lesz meg a babóca. Megy a soksoksoksok drukk Neked, és vígasztaljon, hogy bár Apukád nagyon meg akarta várni Nimit, most sokkal békésebben, fájdalmak nélkül figyelheti a világrajöttét és az unokái fejlődését, mintha itt várta volna meg...

Pati
Gondolom, babázás, Gorkázás miatt mostanában kicsit ritkábban fogsz jelentkezni, de ez így normális. Én is kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy ha hazajövünk, első dolgom a szgéphez vezetne (bármennyire is jó ehhez a csapathoz tartozni). Milyen volt Gorka reakciója? Mit kapott (kapott valamit?) végül a tesótól? Norton hogy aludt? Szóval, ha egyszer sikerül, írj a két tesó kapcsolatáról, engem leginkább ez foglalkoztat (bár Zsombi sokkal fiatalabb).

Tegnap reggel voltam ám bent a kórházban, de hiába csörgettelek, nem vetted fel. (Gondoltam, nem mászok fel a másodikra (lusta kutya én) potyára, ha Te épp szoptatsz, vagy vizit van, vagy mittudomén. De aztán az is eszembe jutott, hogy lehet, hogy épp ott volt Beuska, és kint voltatok. Na mindegy, így aztán nem tudtunk személyesen is megismerkedni, de majd talán valamelyik babás találkán...

Mni
Na, elmúlt Lilla nyűgössége? Hogy telt az éjszaka?

Mommy
Babucit elkényeztetni nem lehet. Kapjon csak annyi szeretetet, ölelést, puszit, tejcsit (vagy ha nincs tápit), anyai és apai közelséget, amennyire csak vágyik. Tényleg sokkal kiegyensúlyozottabb lesz ő is és Nektek is jól esik. Én nem tudtam sírni hagyni Zsombit soha, és mostanában látom igazán, mennyire érdemes volt így "nevelni". Egy talpraesett, kedves, figyelmes, okos kiskölökké cseperedett, aki mindig tudja, hogy ha gond van, a szülei ott vannak, és épp ezért bátran mer önálló akciókba fogni.

Első gyerekes szopizással bajlódó anyukáknak :
Én nagyon sokáig szoptattam Zsombit, úgyhogy azt hiszem, bátran írhatom, hogy mialatt szoptattam, jónéhányszor éreztem, hogy nincs tejem, tutira most fog elapadni, stb. Aztán megtanultam (persze, ezt így könnyű így utólag írni, volt hogy bőgtem, és a páromnak kellett megnyugtatnia, hogy ez csak a "szokásos" tejelapadós pánikom :oops: :lol: ), hogy a nyűglődős, csak cicin lógós napokon pihennem kell, sok-sok folyadékot innom, és egyéb, nálam bevált praktikákat bevetnem, aztán másnap reggel már durrantak ki a melleim... Szóval kitartás, és nem elkeseredni, ha egy nap azt érzed, hogy a gyereked éhezik, mert nincs elég tejci. Majd másnap lesz!!!! :D :D

Na, most abbahagyom az okoskodást. Remélem, a többi tapasztalt anyuka is egyetért a fentiekkel) Bocsi :oops: :oops:

Eszterxx
Mi a helyzet? Bábakoktél hogy hatott? Nagyon drukkolok, hogy hamarosan Andrissal a kezedben tudj smseket küldözgetni a fórumnak :):):)

Erika

Kép

Kép
zsombi

Sziasztok!

Pumperka!
Hétvégén szinte semmit sem haladtunk. A férjem dolgozott, illetve amit megcsinál, áh jobb róla nem beszélni.
Most nagytakarítok, ahol lehet, vagyis ahol készen vagyunk. Ráparancsoltam, hogy hétvégén nem mehet dolgozni, muszály befejezni a lakást. Igaz a múltkor apukám sem hozta fel Miskolcról a cuccokat a nagy vihar miatt, az előző hétvégén meg a névnapját ünnepelte. (Zoltán). Így most vasárnap várom, addigra készen kellene lenni.
Na most az az igazság, hogy festeni kéne, de a férjem 5 napja nem hajlandó hazahozni festéket. Én egyedül nem bírom hazacipelni a kocsi meg nála van egész nep. Pedig én mindent megvettem már (Tapét, tapétaragasztó színezőanyag, dekorcsík, hungarocel díszléc stb.)de nincs ki megcsinálja. Szóval a cipésznek a cipője lyukas, a varrónőnek a ruhája, az építőipari szakembernek meg a lakása! Így jártam.
Csak az a bosszantó, hogy másnak mindent rögtön megcsinál csak nekem nem. :cry:
Bocsi, hogy így elsírtam magam!
Tegnap is azt igérte, hogy hétvégén nem tudtunk elmenni az Ikeá-ba, hogy du. hazajön és elvisz. Na mit gondolsz mikor libbent haza 21 órakkor, ráadásul tegnap volt a névnapja. Most visszakapta, mert nem köszöntöttük fel a gyerekekkel, velem már számtalanszor eljátszotta, igaz írtam amikor Mzx panaszkodott, hogy az én férjem is ilyen. Hát mit mondjak nem esett neki túl jól.
Ez van gondolkozzon egy kicsit!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Ja, magunkról annyit, hogy a méhszájam már picit nyitva, méhlepény II-III, nst tökéletes, szép nagy (80-90-es), hosszú fájásokkal, babóca jól van odabent :). Bár a fentiek szerint azért már készülődik kifelé. Tegnap egész délután jó erős keményedéseim voltak, de estére elmúltak. Lehet, hogy Luca is ugyanolyan pontosan a kiírt napon fog érkezni, mint a tesója? Mindenesetre most már tényleg kezd kicsit izgalmasabbá válni a dolog :):):).

Pumperka és a többiek

Gondolom, nektek is :):):) :wink:

Jim
Veled mi van? Minden oké? Az az esés nagyon ijesztő lehetett :shock: :shock: A találkában benne lennék, bár mostmár leginkább majd csak a kiscsajszival együtt :):):). Viszont azt is néztem, hogy lehet majd közös játszóterezéseket szervezni, mert majdnem egykorúak a nagyfiaink is :)

Tandról tud valaki valamit? Vajon babázik már?

Erika

Kép

Kép
zsombi

Jó reggelt :!:
Eszterxx: megy a drukk neked :!: :!:
Lehet hogy a jövőhéten nekem is erre a "löttyre" kell majd vetemednem :?:
Linocs: olyan boldogok vagytok :P
Judit férje: köszi a képeket édesek a lányok :D
pumperka: hogy érzed most is kihúzod a 41.hétig ? Én 15.-re vagyok kiírva, csatlakozhatsz, benne vagyok :P
Tegnap este, már annyira fájt a hasam és húzta a görcs a lábamat, hogy azt hittem ezek előjelek, de simán átaludtam az éjszakát :roll:

Anita
Kép
boszi30

Jaj igen :!:
Jim : jelentkezz, mert aggódom :!:
És mi lehet lexussal ?

Anita
Kép
boszi30

Sziasztok!!!!

JUDIT, gratulálok!! Az összes baba olyan szép!!!!!

Valakinek van valami ötlete, hogy mit csináljak, ha a kisasszony nem szívja a cicit, csak rágja??? Meg nyalogatja nagy boldogan, mikor a szájába teszem. :shock: Asszem kezdi elrontani a cumisüveg. :cry: Ilyenkor mindig elveszem tőle és kezdjük elölről, nagy sokára rájön, mit kéne csinálni, aztán bealszik. Ha leteszem kipattannak a szemei és éhes... :evil: Éjjel három órán keresztül ezt játszottuk, aztán felkelt apa és szerinte azért nem aludt, mert még éhes volt, én meg mondtam, hogy pedig egy csomót cicizett. Na végülis odaadtam a cumisüveget, az egész adag tápszert lehúzta 2 perc alatt. Apa beszólt, hogy hova fér belé ennyi kaja, erre a felét sugárban visszahányta. Na, mondtam én, hogy nem éhes, csak kéne egy kis cici rágni. :evil: Pedig még a cumit is bevetettem, de ha nem vagyok ott kiesik és kiabál.... :( Cicim meg már úgy fáj, hogy beszarok.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok,

Most keltem, visszaolvasás még nem volt, na de majd délelőtt...

Szóval bábakoktél hatása RÁNK:

Egész nap 2 szelet rántott párizsit ettem, igy sikerült éhgyomorra bábakoktélozni... Valami szörnyű, ahogy a ricinus lötyög a tetején, de amúgy ki lehet birni. 10 percre a megivástól rettenetesen berúgtam, hirtelen elment minden erőm, azon drukkoltam, hogy csak nehogy tényleg most elinditsa a szülést és aludni szeretnék!

Na, félálomban alvás 2 órán keresztül, aztán 3 órát a wc-n töltöttem. Hashajtás sikerült, semmi nagyon extra hatás azért nem volt, szimpla hasmenés.

3 óra alatt kiürült minden, utána akkorát aludtunk, mint a szél!!! Andris meg sem mozdult, végigaludta az egészet, szó szerint sz..rik ez a gyerek a világra :lol:

Ma berobogok a dokihoz, tudni szeretném, hogy tutira meginditják-e holnap, nem akarok még egy éjszakát végigparázni feleslegesen.

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter!
Sajnálom nagyon, elképzeltem, hogy ez még plussz egy tortúra, az amúgy se fényes kedélyednek. Átküldöm neked amit Judit 18 küldött neki a homeós megindításról, csak neki amire meglettek a bogyók a gyógyszertárban már éppen meg is szült. Neki a szülésznője mondta, ha a koktél nem hatna. Persze lehet, hogy már nincs kedvd kísérletezni, azt is megértem. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

jó reggelt!

sajnálom, Eszter, hogy nem lett szülésmegindító hatása a koktélnak, de legalább egy jót aludtál ;) kiváncsi vagyok mit mond az orvos!!!! Vigyázz magatokra!!! És kérünk jelzést, ha véletlen benttartanak, mert látható jele van a koktélnak.... (tudod, én reménykedem.... ;) )

Kavics, ma megyek a nődokihoz, mindenképp rákérdezek a kézzsibbadásra, illetve nem is az zavar a legjobban, hanem hogy az izületeim is be vannak állva, reggel félig sem tudom behajlítani az ujjaim, és nem tudok szorítani vele. Egy már kibontott, de visszazárt palackot nem tudok kinyitni!!! :?

de köszi Pumperka, megnyugtat, hogy ez "normális" igazából olvastam, hogy többeteknek volt ilyen, csak nem gondoltam, hogy ez ennyire dúrva... :roll:
ez a márc 15, ez tök jól hangzik :) Utána már csak Csenge szülinapját kell elintézni, hogy nemzeti ünnep legyen és kész a magyar ünnepek-gyereksereg :lol:

Pepike, nem válaszoltál a múltkor, a kis Pepi várja már a kistesó érkezését? és hogy vagy?

Pati, gondolom az egész család örül nektek, és gondolom Norton is sok időt elvesz, de ha erre jársz, nem is kell visszaolvasni, csak írj nekünk ;) várunk :)

Beuska, ismerős ez a hozzáállás... csak mondjuk Te előrébb vagy egy héttel.... nem is értem a pasikat, mit gondolnak, mikor kéne ezt megcsinálni??? megy a drukk, hogy a hétvégén megcsináljátok!!!!

Húúú, Bosek, ez nem hangzik valami bíztatóan. drukkdrukk hogy jobb legyen a szoptatás... én sajna nem értek még hozzá.... :?

Kép

Kép
kolyok28

most elrohanok, mert a hiányzó papirt ma be kéne szereznem, nem várnék vele holnapig.... viszont itt az irodában 2és fél órás ebédszünet van :roll: azaz fél12ig oda kéne érni.. az én tempómmal...
még a zuhanyt is nehezen fogom meg....

Kép

Kép
kolyok28

Zsombi!

Nekem fájást nem igazán mutatott a gép, érezni is néha egy-egy egész nap :oops:

Boszi!
Ha előbb nem tényleg jó lene nekünk az a 15-e. :?

Beuska!
Hát nem túl fényes amit írtál. :(

Bosek!
Az írásodból arra lehet következtetni, hogy a csajszi kezdi preferálni a cumisüveget a cicivel szemben. :( Próbáld kitartóan a ciciztetést, még azon az áron is, hogy néha picit éhesebb marad, és akár sírás is van. Kicsit később próbáld újra Persze nem akarok semmit ráderöltetni, csak tanács. Éjszaka, vagy ha álmos könnyebb talán rávenni őket a cicizésre. Tudom sokkal nehezebb, mint akinek rengeteg van, én is nagyon sokat szenvedtem a dologgal. Igyál sokat, ill. vannak homeós bogyók, is amik növelik a tej mennyiséget....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Eszterxx!
Elküldtem, véletlenül kétszer is.
Nekem már 41+0-án indítanak, és előző reggel be kellene vonulni.
Hátha nem jutok odáig. :(

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim!Lexus!
Jelentkezzetek! :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sikerült végre visszaolvasni!

Gyönyörűek a babák, nagy-nagy gratula mindenkinek!!!!!! Nem is lehet köztük válogatni, én mindegyiket megsiratom meghatódottan és énisénisénis!!!!!

Pumperka, köszi szépen, de én már hagyom a különböző módszereket... valami oka csak van, hogy nem akar kibújni, akkor meg minek baszogassam? Tulajdonképpen már az sem érdekelne, ha a dokinő nem akarná holnap meginditani, csak akkor tényleg nézhetnék pl. a méhlepényt, hogy eléggé ellátja-e kajával (félek, hogy a végén még nem érjük el az 5 kilos súlyt :? )

Kölyök, ismerős ez a kézzsibbadás, nem tudnak vele mit csinálni, alagút szindrómának hivják, a benned levő viz nyomja az idegeket és szülés után nem sokkal elmúlik.

Juditkecskemét - rengeteget gondolok Rátok, sok erőt és kitartást Neked!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Halihó, jó reggelt!

Bocsi, hogy izgulnotok kell miattam, egyelőre még 2in1.. éjszaka felkeltem pisilni, voltak vmi fájásszerűek is, de elmúltak, és azóta nincs semmi. Úgyhogy még nem szülök.

Megyek visszaolvasni!

KépKép
lexus

beuska: nagyon sajnálom ami veled történik :(
eszterxx: sajnálom , remélem a homeopátiás bogyókkal végre hatásos lesz a dolog :!: Megy a drukk :!:
bosek: remélem rendeződik a gondod a szopival én is tartok ám a dologtól már előre .

Anita
Kép
boszi30

Közben megjött a homeos, meggyőztél, mégis elmegyek venni!!! Ha van épp raktáron, akkor beveszem, ha nincs, akkor igy kellett lennie... na jó, 3 patikát azért kipróbálok a telepen :lol:

Lexa, az azért nem lenne igazságos, hogy visszatérsz fél év után és elhúzol egy-két nap alatt szülni!!!!!!!!!!! GRRRRRRRRRRRRRRRRRR :twisted:

Kép

KépKép
eszterxx

Szia Lexus :!:
Már izgultam :wink:

Anita
Kép
boszi30

Eszterxx, hááát, akkor ez nem jött be :roll: . Csak megindítják végre, és akkor pont egy hónap lesz a gyerekeink között! :)

Már megint szörnyű éjszakánk volt. Erik lenyomott egy hisztit lefektetéskor, majd Laura 9-től 1-ig nem volt hajlandó elaludni (5 után már délután is csak max. félórácskákra szenderedett el), közben állandóan cicizni akart, de úgy teleette magát, hogy sok vissza is jött belőle. 1-kor végre beájultam az ágyba, majd 20 perc múlva felébredt. Szerencsére gyorsan sikerült visszaringatni, de utána nemsokkal Erik is sírva ébredt. Egy óra múlva újabb szopi-menet laurával (1 órások kb. büfizéssel együtt), ekkor már olyan fáradt voltam, hogy majdnem kiesett a kezemből. 5-kor megint visszaaludtunk, de fél 7-től megint olyan hangosan nyöszögött, hogy állandóan felriadtam. Aztán 7-kor a párom órája csörgött, és utána pár perccel mindkét gyerek felkelt.
Azt számoltam, hogy Laura az utóbbi pár napban kb. 11 órákat aludt összesen, és ebbe a cicizés közbeni bealvásokat is beleszámítottam már :roll: . Kezdek kipurcanni, mert napközben sem tudok aludni.

Beuska, akkor panaszkodjunk még egy picit: az az igazság, hogy a kedves párom a szülinapomat felejtette el tavaly (másnap szóltam neki, hogy milyen jó fej volt, erre semmit nem szólt), majd most karácsony előtt két nappal megkérdezte, hogy mit vegyen nekem, mert tök ciki lesz a nagyszülők előtt, hogy én vettem neki ajándékokat, ő meg semmit. :evil: Mondtam neki, hogy tök jó fej, ne azért vegyen nekem ajándékot, mert ciki, ha nem vesz. A végén nem vett semmit, ezért én sem tehettem az ajándékait a fa alá, hogy ez ne legyen probléma. :roll:
Másrészt meg sokszor hoz nekem spontán finomságokat, vagy elintéz ezt-azt helyettem, felhív a munkahelyéről, hogy hozzon nekem másnapra ebédet, stb.. Ezeket szokta előhozni akkor is, amikor kiakadok rá az ilyen figyelmetlenségei miatt, hogy nem igaz, hogy nem vagyok neki fontos, mert ő nagyon sokszor kedveskedik nekem mindenféle alkalom nélkül, és ebből látszik igazán, hogy mennyire szeret. Valahogy ezt nem igazán tudom figyelembe venni akkor, amikor elfelejti a szülinapomat :evil: :roll: !

Patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hol vagy? :)

Tand, tényleg jól eltűntél! Csak nem babázol már?

Kép

Kép
mzx

Linocsék és Juditék gyönyörűek!!! Ilyenkor azért tudok irigykedni :)

Sírnihagyás: én sem vagyok a híve, mert nagyon hamar elgyengülök, amúgy meg nekem szívszorító látvány.

Eszter! Értettem :D De így, h elment a nyákdugóm (amúgy tök vicces, hogy pont tegnap kérdeztem róla), meg hülye fájásaim is voltak, egyre kevésbé gondolom azt, hogy mostanában fogok szülni.

KépKép
lexus

Esztexx!Ha az óránkénti bevételt figyelembe vesszük akkor az étkezésedet se lessz egyszerű megoldani. Mert enni inni nem lehet a bogyók bevétele elött után negyed órával, de valahol fél órát is írnak. Szóval mindig valahogy a két szer között középidőben egyél. :lol:
Feltéve, hogy megtalálod őket a patikában. Max 600ft mindkettő. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mzx! Hát jó sz.r éjszakátok volt :? :( Remélem nem tart sokáig.. drukkolok nektek! Napközben tudsz egy picit pihengetni?

Pati tényleg jöhetne már egy kicsit ;) Mondom ezt pont én..

KépKép
lexus

Mzx és Beuska! TÖkéletesen igazatok van, én is őrjöngenék!!! Sőt, az exnél őrjöngtem is, olyan bántóak ezek a dolgok! Nem igényelnek nagy figyelmet, főleg, mióta létezik az ébresztő funkció a telefonban, csak egy kis odafigyelést...

Lexa - visszavonva a grrrrrr

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter! Jelentem kifeküdtem a vonalzódtól :D :D

KépKép
lexus

Mzx!

Hát ez dúúúrva!
Remélem nekem már legalább a nagyok jól fognak aludni, attól, hogy a kicsi sir.

Biztos vagyok benne, hogy csökkenek majd a sírások, ha egyre érdeklődőbb lesz Laura, persze az éjszakákra az se megoldás, de hátha az is javul. A fiam 3,5 hónapig volt szörnyű azután jobb lett. Utólag azt mondom hamar, akkor örökkévalóság volt minden nap ami sírós volt.
:wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Eszterxx!
Hátha ez segít a kersésben:

http://www.homeopata.hu/patikak.html

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mi tegnap majdnem azon vesztünk össze, hogy a folyékony szappannak hol van a mosdópulton. Bal,jobb, közép. :lol:
Hamar rájöttünk szerencsére, hogy egyikünk bal a másikunk jobb kezes, egyik gyerek bal, a másik jobb kezes, kvázi nincs legjobb megoldás. :lol: :lol: :lol:
Szóval mi se vagyunk néha normálisak. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, köszi szépen!!! Nagyon vicces, 3 patika van a telepen, ebből 2 benne van a listádban... na, én eddig egybe sétáltam el homeopátiás szerekről kérdezni, az pont az, ami nem szerepel sehol, gondolom, ezért nem is ajánlották.

TI el mernétek kezdeni szedni óránként 5-t úgy, hogy előtte semmi ilyet nem próbáltam még? Nem fogok azzal ártani neki?

Kép

KépKép
eszterxx

A vitál tv-n múlthéten a szülésznő azt mondta, hogy az utolsó héten már lehet nagyobb dózist szedni a két szerből felváltva. Túlhordás esetén kimondottan javasolja, mert tapasztalata szerint az otthoni szülésmegindulás kedvezőbben hat a szülés kimenetelére. Pozitívabb a kismama, ill az indításnak is lehetnek szövődményei, de erről inkább ne gondolkodjunk....

Persze én vagyok az élő példa, hogy indított szülés is haladhat szépen :wink:
Inkább a lelki megélés végett szeretném, ha most itthon indulna meg.
Én biztos be merem szedni, eddig semmilyen homeós bogyóval nincs rossz tapasztalatom. Az 5 db pedig az alapdózis. Egyesével nem szokták szedni a homeós bogyókat. Az óránkénti igaz nem a szokásos. De én most is 5x5-öt szedek két napja a Caulophyliumból, igaz az alacsonypotenciálból, de ha péntekig nem szülök, hétfőn robogok a patikába, nem akarok csütörtökön befeküdni. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jo reggelt :D !

Lexa! Ugy izgultam, meg drukkoltam, meg biztos voltam benne, h szulsz, meg tudtam, h akkor Eszter majd mond vmit :D ! De latom Lilla, Panna, Nori meg varat magara :wink: !

Eszterxx! azt almodtam, h megszultel, na jo meg azt is, h en harmasikreket szultem :roll: ....Hogy oszinte legyek, en semmit nem szedek, de szerintem tobben vannak, akik szedtek mar ezeket a bogyokat es mivel homeos, nem arthat :roll: ! de ugyis holnap fog szuletni, mert okos fiad van es nem akar Agoston lenni :)

Mzx! Azt hiszem most elkezdek konyorogni a gyereknek, h maradjon meg egy picit :) !

Beuska! Megertem, h felhuztad magad, en nem ertem, h miert ilyen raerosek a pasik....

Kép Kép
rima

Mindenki elment szulni :roll: ?

Kép Kép
rima

Sziasztok!!!

Extra hülyén érzem magam, remélem nem leszek bteg hanem csak az idő miatt van.

A homeos dolgokhoz egy kis segítséget kérnék, ugyan elmondta a védőnő de már teljesen összekeveredtem. :oops:

Szóval:
van ez a caulophyllum 5 ch (tágításra) azt már most elkezdjem szedni vagy csak szülés közben kell!?És mennyit kell???

Arnica montana vérzéscsillapításra, sebgyógyulásra, gondolom ezt majd szülés után ügye??

köszi puszi

Kölyök!

Pepi nagyon várja a kistesót főleg hogy neki sem kell egy ideig óviba menni ha megszületik, félek hogy haza hoz valami bacit, meg hagy ismerkedjenek! :wink:

Mostanában nem vagyok jól, szeretnék már túl lenni az egészen mert gyenge vagyok, és fáradt.

Hát ennyi rólam........

pepike

Kép

Kép
pepike

Rima! Én meg azt álmodtam, h megszültem.. :D aztán felkeltem wc-zni, és akkor lettek a fájásaim is.. szóval vicces volt az éjszaka! De jó, hogy írtad a 3 nevünket, el is felejtettem tegnap szóbahozni Tibinek, hogy ugyan válasszunk már. Majd ma!

A homeos cuccok tuti nem ártanak, Eszter! ;)

KépKép
lexus

Csajok!

köszönöm az együttérzést. Én már megszoktam. Ő tudja, hogy úgy sem szülök idő előtt, ezért is ilyen ráérős. De engem idegesít, hogy nincs kész semmi.
Tegnap is beszolt, jaj a pici Alexának vasalod a ruhűáid? :twisted: Ilyenkor neki mennék.
Egyébként nem vagyunk összeveszve, ilyen lüke ezt meg 10 év alatt elfogadtam.

Mzx!
Ugyen ez a helyzet van nálunk. Nekem ramaty karácsonyom volt. Azt hiszem inkább el sem mesélem. De számtalanszor kedveskedik ugyan úgy mint neked. (Egy kis csoki, egy kis ajándék, egy kis ez meg az) De nem csak velem hanem a gyerekeknek is. A lányát teljesen elkényezteti. Amint kinyitja a száját (Lili) Ő pattan és megveszi neki azt amit kér. Dettó a fiam!
Így hétvégén ismét nem úsztuk meg a bevásárlást játék nélkül, de a pelenkát és az én műzlimet kidobda a kosárból! Na mindegy én ezt mindig úgy fogom fel, és azzal vigasztalom magam, hogy nem volt családja! Így egy csepp szeretetet nem kapott, soha nem volt karácsonyuk. Volt úgy, hogy a lakásban 2 karácsonyfa is volt, de egyiket sem díszítették fel, mert az édesanyja kivonta magát a forgalomból.

Na befejeztem a sírást veszek egy mély levegőt és megyek intézem a dolgom, mert soha nem végzek!

Eszterxx!
Az én szülésznőm nagyon erölteti a homeós bogyókat. Úgyhogy hajrá, mert lehet, hogy tényleg jók! Megy a drukk+++++++++++++

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska!
Ki a szülésznőd???

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Mártinak be kellett mennie a kórházba, mert keményedett a hasa. Most szülőszobán van nst-n 2 órát. Azt mondta, hogy szerinte közben elment a nnyákdugója is! Nagyon drukkolok neki!!!! Mi is szerettünk volna egy szobában lenni!!!!!!
De megy a drukkkk ++++++
Nagyon izgul szegénykém!!!!

Majd hozom a fejleményeket!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!

Lusie, nagyon édes a baba! :) Jó, hogy már otthon vagytok! :)
Linocs, köszi a képeket, ez a bohócorr hogy jött? Amúgy jól áll Neked. :) Jééé, Fruzsinak is belövetted a fülbevalót? Nagyon kis csajos lett! :)
Attila, köszi a képeket Juditról és Eszterről! Nagyon helyesek vagytok mindhárman! Már nagyon kíváncsi vagyok milyen volt a szülés! :)
Kölyök, kézzsibbads nálam is volt, de mostanra már elmúlt. Most viszont a sok emelgetéstől a csuklóim fájnak... :( talán majd megedződnek. :)
Eszterxx, már nagyon drukkolok Nektek, hogy végre megszülessen Andris! :)

KépKép
KépKép
mni

Csak egy kicsit porszippantyúztam, meg mosógépet pakoltam, meg mosogatás De itt is vagyok.

Pepike!
Leírom amiket tudok:
Caulophilyum méhszáj tágulására puhulására 1X5. 36. héttől el lehet kezdeni. Én a 37.- en kezdtem. Mivel te jó nyitott vagy nem is tudom, hogy mennyire kell, bár, ha már szeretnél szülni. Én ezt nagyon fontosnak tartottam magamnál, mert nehezen tágulós fajta vagyok. Most ezzel az 1 cm-rel előrébb voltam a 38. héten mint bármelyik terheségemnél. Szülés közben azt mondják fél óránként javasolt, hogy könnyebben és (állítólag) fájdalommentesebben táguljon a méhszáj.
A cimicifugát javasolják (ch30) szülés alatt a fájások rendszerezésére, ill, hogy ne csak fájjon, hanem hatékony is legyen (préselje is lefelé a babát). Szintén félóránként 1X5.
Arnica montána (ch30) igen vérzéscsillapítás, sebgyógyulás. Vajúdás elején 1X5 golyó, szülés alatti kivérzés csökkentésére. Utána napi 2X5 estleg 3X5, ha nagy a seb ill. erős a vérzés.
urtica urens 5ch 2x5 . Tejszaporításra szülés után, persze csak annak akinek kell.

Nos nekem ezek a szerek vannak beszerezve, nem voltak drágák, talán egy próbát megér.... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Márti!
Megy a drukk!

Niki!
Nekem is megerősödött a jobb karom annakidején rendesen, mert mindig azon tartottam a babát, ha karban volt. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

MNI: a bohócorrot a Kedves szerezte valahol, aztán egyszer csak felkerült a nózinkra :) A fülbevalót végül utolsó nap reggel lőtte be Kati. Valahogy előtte nem jött össze. De nagyon jól tűrte a kisasszony: csak egy picit sikkantott fel.
Kölyök: megnyugtatásul: nekem karácsony óta volt kézzsibbadásom a jobb kezemen, és amint a vizesedés elmúlt (kb. 1 hét), elmúlt az is.

Na és a születéstörténetünk. Kicsit hosszú lett (2,5 oldal), úgyhogy csak az olvassa el, akinek nincs más dolga, és nagyon szétveti a kiváncsiság.
1205317863.449.doc
linocs

Pepike!

Böröndi Zsuzsa, szőke hajú fiatal hölgy!

Pumperka!
Én a múltkor rákérdeztem, mert hogy másoktól nem ezt hallottam, ....., de a lelkemre kötötte, hogy a 9ch-ú Caulophilyum-ból napi 3x5 bogyó. Nekem tegnapelőtt elfogyott és csak 15ch-at kaptam ebből 3x3-at szedek. Vagyis a gyógyszerész ezt javasolta. És Ő is azt mondta a gyógyszertárba, hogy elméletileg 3x5 kell a 9-ből.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Márti!

Megy a drukk++++++++++

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Mártinak drukkolok én is!!!

Linocs! Én szívesen elolvasnám, perpillanat dolgom sincs, de nem tudom letölteni, úgyhogy majd megnézem akkor, ha felkerül a blogba :)

KépKép
lexus

Beuska!

Nekem az 5ch-ból mondta a patikus ezt az 1X5-öt. Nálunk a patikában az egyik patikus a homeopátiás, mindig őt hívták, ha kérdésem volt Panny is ezt szedi. De a neten már olvastam a 15 ch-t is 1X5-re.
A vitál tv- s szülésznő hatására kezdtem el én az emelt dózist, hátha most nem hordom túl. ill tényleg nehezen tágulok. A fiamnál 14 óra volt amíg eltünt a méhszáj egy ujjnyiról.... Úgy hogy az utolsó 6 órában nyomatták az oxitocint.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

Tudod nálam is hasonló a helyzet! Nekem még mindig 3000, és szedem, nem tudom mi lesz!

Linocs!
Sajnos dolgom lenne, de elolvastam a történeted. Néhány csepp könny kicsordult a szememen. Azt sajnálom, hogy tényleg majdnem a végénél jártatok.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Linocs!

Kis kellemes hangvételű szüléstörténet.
Szülészet melegvíz nélkül. :shock:

Igen az oxitocin nagyon fel tudja erősíteni a fájásokat, ha a vége le is maradt, de azért te nagyon sokat átéltél abból mi is a szülés. :wink:
Egyre kevésbé fog zavarni a hiányzó momentum. :wink:

A kezdeti szép szabályos fájásaidért irigyellek, az olyan jó, ha mérhető szépen az ember számára. Az megnyugtató...

Köszönjük!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Beuska!
Nincs fogadott szülésznőm, de félidőnél beszélgettem a szülőszoba látogatásnál egy ottani kedves szülésznővel és ő akkor felírta nekem a homeós cuccokat, ill ez a patikus csaj is nagyon kedves segítőkész. Úgy gondolom rosszabb biztos nem lesz, így merem szedni az 5x5-öt a ch5-ösből, mert megéri, ha tényleg segít a tágulásban. :?
Homeos bogyóknál egyvalakinél hallottam mellékhatásról. Az urtica urens valamelyik növényi összetevőjére volt alergiás. Így lett egy pár csalánkiütése, abbahagyta, kiütések elmúltak. Ennyit kibír az ember. A vérnyomásommal, és a gyógyszerrel szerintem nagyobb kockázatokat vállalok. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Hű, csak sikerült elolvasnom.. megható nagyon! Köszönjük :)

KépKép
lexus

Jim!

Remélem nem dőltél totál ágynak?!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X