Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap nagy lelkesen fel is hívtam Dokim. Jövő kedden meglesz az átjárhatósági, előtte labor, meg rákszűrést is csinál. Olyan aranyos volt most is, mindig meg tud nyugtatni. Kellemesen elcsevegtünk kb. 5 percig a telefonban, csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy bent kell-e maradni utána a klinikán. Egyik munkatársamat bentfogták aznap éjszakára. Ő azt mondta, nem fájdalmas, egy másik ismerős szerint viszont igen. Kinek van igaza? Help! Gondolom tapasztaltabbak vagytok a dologban, mint én.

Dezsina! Ha igaz, gyártottam vonalzót. :D

Kép
lululu1980

lányok!

Ha van egy ismerősöm akinek 254 HCG szintje, az hány babára utal?
gerike

Lányok!

Valaki segítsen annyira érdekel ez a téma!!
gerike

Gerike!
nekem 300 valamennyi volt, egyel. De az attól is függ, hogy hanyadik napon mérték...

Lulu!
Ügyi vagy! Micsoda vonalzó :D
Nekem nem kellett bent maradni a HSG után. (kontrasztanyagos röngenes vizsgálat) Én kiszenvedtem utána. Maga a beavatkozás nem fájt, de utána kb2-3 órával úgy görcsöltem, hogy azt hittem azonnal szülni fogok :x De ez nem azt jelenti, hogy Neked is fájni fog! Egy pillantara sem akarlak elilyeszteni. nem lehet tudni, hogy nekem, jól csinálták e... Az Istvánban voltam és szerintem kellett volna egy kicsit több figyelmet fordítaniuk rám. Ugyhogy szerintem a Siposnál nagyon nagyon jó kezekben leszel és egy percig se izgulj! Neked nem fog fájni és utána sem :D Nálam szerintem valami nem volt kóser... :?

Nyulasz!
úgy izgultam, hogy nem leszel egy véleményen velem, és letolsz, hogy most halogatom a kövi lombikot! Adok ám a véleményedre :D És persze a többiekére is! :D :)

Mindenkinek köszönöm a támogatást, és drukkot a fél év spontánozáshoz! :D Nagyon izgulok, hogy hátha sikerül! De nem tudom mennyire tudok majd kikapcsolni az agyam :x :twisted:
Estére már nem lettem annyira depi. Tán leírom holnap mi is volt a depi tárgya, de egyenlőre még érlelem...

Katica!
megadrukkok a holnap UH-hoz! Remélem rengeteg tüszőcskéd van!!! :) :wink:
dezsina

Lanyané!
mindig kifelejtelek!
Tündériek a lánykák!!! :D :D :D
dezsina

ET+16 nap, mivel beültetés volt.
gerike

Sziasztok Lányok!

Na haragudjatok, hogy így eltűntem. Most éppen vizsgára készülök, jövőhét pénteken lesz.
Olvasgatlak titeket, látom nagyon sokan csatlakoztak hozzánk.
Mindenkinek folyamatosan drukkolok.
Igérem nektek a vizsga után felzárkozóm hozzátok.
Tényleg mindig van valami, hiába vagyok itthon, hol orvoshoz kell menni, hol a munkahelyemre, meg suliba, ha meg itthon vagyok, itt a házimunka, meg két unokaöcsém és a hugom, akikkel sok időt töltök. Tényleg ne haragudjatok, hogy így elhanyagoltalak titeket.
Velem és a babával minden rendben, már a pocim is szépen kerekedik.
Február 13.-án voltam apf-n, ami egy picit magas lett, de az elhalt embrió miatt, és azt mondták, hogy az érték még bőven belefér.
Február 25.-én voltam a 18. heti genetikai uh-n, minden renben van a babával, akkor volt 20cm, medencefekvésű
Február 28.-án voltam terhesgondozáson a nőgyógyászomnál, ott is minden rendben volt, a doki szerint számíthatok a császárra a betegségem és a elhalt embrió miatt.
Legközelebb március 27.-én megyek terhesgodozásra, és azon a héten szeretném meglátogatni a védőnőt is.
Hihetetlen, de már túlvagyok a felén. Eddig kb. hat kiló jött fel, meglepően jó, mert azt hittem, majd csak úgy ugrálnak a fel a kilók, mert én hajlamos vagyok a hízásra.
Ne haragudjatok, hogy most nem írok személyesen.
Viszont:

Dezsi:
neked egy fenékberugás, hogy elmúljon a depid

Gerike:
üdv köztünk, sajnálom, hogy nem sikerült
a 254-es hcg-ből lehet már két baba is szerintem, de ezt nem lehet így megállapítani
nekem 308 volt a hcg-m az et+12. napom és két babám volt (akkor még)
tehát, hogy hány baba van azt az uh-n tudják pontosan megmondani

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Katavirág:
elérhetőségem megy priviben
szalai heni

Köszi az infót Dezsina! Bár ezt nem Sipos doki csinálja, hanem Várbíró, de nekem egyenlőre még ez utóbbi a biztos nyugalom. :D

Szép napot mindenkinek!

Kép
lululu1980

Lulu,
nekem is volt HSG (kontrasztanyagos röngenes vizsgálat) a 2. lombik után. Megcsinálta volna a doki amúgyis a 3. után, de én szeretttem volna elöbb túllenni rajta , hogy a 3. lombik már több sikerrel járjon. Maga a vizgálat csak azért fájt illetve csak éreztem, mert a méhünk kb akkora, mint egy kis körte és egy kanál víz is alig férne el benne - nekem anno ezt mondták - és kb 10 ml kontrasztanyagot (jódos lötyit) nyomnak be, hogy jól lehessen látni, ha valami elzáródás, szükület van.
Akkor fáj csak, ha szűk, alig átjárható vagy elzáródott a petevezető. Szerintem. Nekem szerencsére nem volt semmi. Láttam ahogy a folyadék a hasüregemben 'szétfolyik". Érdemes betétet betenned, mert ha elzáródás van akkor a folyadék lent fog kijönni. Mivel jódos - legalábbis gondolom mindehol ugyanolyan kontrasztanyaggal dolgoznak - nehéz lenne kimosni a ruhádból. :?
Engem még aznap délután hazaengedtek, de 2 napra kaptam papírt a kórházból. Érdemes másnap még otthon maradni és pihenni, ha a beavatkozás napján hazaengednek.
Még azt is mondták illetve olvastam anno, hogy előfordulhat ez után a beavatkozás után spontán babásodás, ha nincs más kizáró ok.

Szorítunk bogyikával, hogy minden rendben legyen és elkerüljenek a fájdalmak messze. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

All!
Még mindig nem árultad el,szedett-e valamit a zurad,meghogy mennyire volt régebben rossz az eredménye! :roll: plíííííííííííz :D
Heni!
Örülök,hogy jól vagytok,még sok gondtalan hetet kívánok! :wink:
És hol fogsz szűlni?És azt tudjátok már,hogy fiú-e vagy kiscsaj?És a nevek?Mindenre kiváncsi vagyok! :lol:
Dezsi!
Engem nagyon érdekelne,mi volt a depi oka.És tudod,ha jól döntesz,akármi is legyen,én támogatlak!Persze ha valami szerintem butaság,akkor azt is megmondom! :wink:
Gerike!
Szerintem egy baba van ott.A HCG másfél naponta duplázódik.
3 napos transzfer eseten mar a 9.napon általában mérhető a HCG termelődése:
HCG szintek:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

Ha több babád van, ezek az értékek sokkal magasabbak általában.

Lulu!
Szép a vonalzód :D A zárójeles dolgot kitörölheted az aláírásodnál.
Drukk a hsg-hez,nekem nem az volt,így nem tudom mivel jár.
Vendég

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok Kislányok!

Lulu!
máris jobb igy, hogy tudod mi vár Rád! Drukk hegyek! habár szerintem nem lesz bibi, mert voltál terhes. Nekem sem volt. De ezt végig kell játszani, főleg, hogy apának adott tartalékai vannak :wink: :)

Heni!
hello, hello :D De jó újra hallani felőled!!! :wink: Csatlakozom Nyulaszhoz és még részletesebb leírást kérünk!!! :!: :wink: :D
több fenékberugásom volt már, de ez is átjött... Lehet ezért kék már a hátsóm :? 8) :lol:

Nyulasz!
:D jó jó írom...
dezsina

Sziasztok!

Nyulasz, Dezsi:
a Dél-pesti Jahn Ferenc Kórházban fogok szülni
a baba nemét nem tudták még megmondani pontosan (nem mutatta meg magát rendesen), se azt mondták, hogy úgy néz ki, hogy lány, de nem 100%
a nevek, ha lány lesz, akkor Tünde, ha fiú, akkor Valter

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni, de orulok, hogy jelentkezel :!: Es, hogy jol vagytok :!: Megkaptam a priviket is, de inkabb irok ide, ha ugy is benezel :!: Gratulalok a betoltott 20. hethez :!: Ez szenzacio :!: Most mar biztosan minden rendben lesz :!: Es szerintem ragaszkodj is a csaszarhoz, ha masodszor terhes leszel, akkor is :!: Es ha keves is az idod, csak egy sor eletjelet adj neha, hogy minden ok.

Dezsi, ez jol hangzik: "most kihagyod a nyarat, lombiklilag"... :lol: de nem hagyod ki nem lombikilag, ugye :?:

Legyekmami, Katica 1000 drukk :!: Tessek kerem szepen beterhesedni :!:

Lanyok, kuldok egy kis csamcsit :lol: hogy beedesitsem a mai semleges szerdai napot...

Kép
katavirag

Ja, meg annyit: legyen fiu, mert a VALTER csucs jo nev :!: :!: Hajra ritka, vagany nevek :wink:
katavirag

Gerike! :)
nekem Mírával ET+6nap:56,6 ET+12nap 262,2 ET+18nap 2734 volt a hCg-m
Vendég

Nekem ET+14= 248 volt, es ugy tudom, ekkor normal esetben egy babaval 100 es 300 kozott van.
katavirag

sziasztok!
most értem haza a Kaáliból ma volt vérvétel és uh.Megkaptam az első adag szurikát is.
Este jövök vissza most rohan melózni.
Katica!
Nagyon elrohantál vagy nem?azt hittem megvársz és még dumcsizunk. Nem baj este gyere msn-re 1 csomó kérdésem van bizonytalan vagyok és azt hiszem a doktornő nem szán rám annyi időt mint én szeretném és nem is közöl velem semmit.
Szombaton megyek legközelebb uh-ra.

Kép

Kép
bellanitta

sziasztok!

lányok: köszi a drukkokat, aranyosak vagytok :wink:

alle: gyere gyakrabban!

lulu: drukk a átjárhatóságihoz!

dezsi: drukk a spontánhoz! :wink:

heni: gyere gyakrabban! örülök, hogy minden oké.

katavirág: nyami-nyami!

bellanita: fél órát vártam rád. már azt hittem, hogy ott maradsz estig a dokinál. :lol:

rólam: van jópár 10 mm körüli tüszőm, és néhány kisebb. valószínűleg hétfő-kedd környékén lesz a punkció. mennek a szurik tovább kettesével. pénteken vérvétel és uh.

katica
katica30

táblák:

Kép

Kép

Kép

kismamik: megírnátok, hogy hanyadik hétben jártok? szerintem, én már elszámoltam. bocsi :oops: köszönöm.

katica
katica30

Katica:
én most 20+5. napnál tartok, a szülés várható időpontja, július 25.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

heni: köszi :wink:

katica
katica30

Sziasztok,

mostanság csak így este tudok jönni, nap közben rengeteg a munka :oops:

Nyulasz, de akartam :D Szóval tavaly e vitamin + cink + Maca vibe ment, január óta semmi :D Heti 2x járunk reflexológushoz.

Katica, drukk neked, hogy szépen megnőjjenek a tüszőid.

Heni, jó látni néha téged is és örülök, hogy rendben vagytok.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Hajnóca!
Köszi, hogy leírtad a tapasztalatodat HSG-ügyileg! Jó, hogy mondod ezt a betét-dolgot. Így fogok készülni.

Dezsina!
Ugye már jobb a kedved? Annyit vígasztaltál már engem, nem ám most meg Te depizel be! Ugye nem??? Ha nekem nem jön össze az inszem, én is tartok egy nagy szünetet az esetleges lombikig. Ma volt a férjem 3. kemoterápiás kezelése. Az onkológus teljesen leoltotta, hogy nem kéne így sietnünk ezzel a lombik/inszem dologgal, mert lehet, hogy nem is kell 3 év, lehet, hogy már 1,5 év múlva visszaáll a nemzőképessége, és akkor felesleges engem terhelni. Szerencsére nagyon jól reagál a kemo-ra, és nem is kap olyan erős anyagokat. Közben viszont akkor is benne van, hogy mi van, ha várunk éveket feleslegesen(éveket pazarlunk el a várakozással), és mégis végleges a károsodás... Jó lenne egy ici-picit a jövőbe lesni, hogy mi is lenne a jó döntés. Olyan rossz, hogy egyik orvos ezt mondja, a másik meg azt. Az én Dokim szerint ne várjunk túl sokat, mert lelkileg felőröl az évekig tartó bizonytalanság. Szóval most ez a mai nagy döntésünk. Egy inszem, utána leállás.

Nyulasz! Köszi! Töröltem a felesleges sorokat a vonalzóm körül. :D

Kép
lululu1980

Lulu, nem semmi, amin átmentek. Nagyon sok erőt kívánok nektek és azt, hogy sikerüljön az inszem, ne kelljen a lombikom agyalni.

Röntgenes hsg-d lesz? Az tényleg nem vészes, nekem is volt még a Margitban, a bezárás előtt (és most újranyitották a szülészetet 15 ággyal. De nem hiszem, hogy visszamegyek)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Pociskép:
Kép

Picibabám:
Kép

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Alle! Azt hiszem igen, röntgenes lesz. Bár ezt sem kérdeztem, mivel annyira új a téma, hogy nem tudtam, hogy van másféle is. :roll: Nekem a SOTE II-n csinálják amúgy.

Kép
lululu1980

alle: kitartást a sok melóhoz!

lulu: sok erőt kívánok! drukkolok, hogy sikerüljön az inszem!

heni: szép pocak, édes baba :wink: gratulálok :lol:

jó éjt!

katica
katica30

Sziasztok Lányok!

Lulu!
kitartás! Én azon a véleményen vagyok, hogy neki kell menni a babagyártásnak, hiszen rettentően sokat kell várni, az idő meg telik múlik. Egy babával könnyebb várakozni, amikor is a tesót tervezhetitek.
Depi múlóban... :roll: A lányok tudják itt, hogy egyiknap lent vagyok, másiknap fent. Őrölöm az idegeim! :wink:

Katica!
gratula a tüszőcskékhez! Mennek a tüszőnövelők!!! :D :wink:

Legyekmamai!
Hol vagy? :roll:

Heni!
Micsoda csini poci csini anyukával :!: :D :wink: És már a felénél tartassz! Olyan hihetetlen :D Gratulálok!!!! :wink:
Csúcs a fiú neved :D :wink: :lol:

Alle!
nincs kezdéses vonalzód? Április mindjárt kopogtat az ablakon...

Bellanita!
Drukkok a szurihoz!!!! :wink: Most már felgyorsul az idő, úgy mint Katicánál! Hipp-hopp és kismami leszel!
dezsina

Lulu - a HSG nekem nem volt kellemetlen sem, szerintem orvosfüggő is az egész. Nekem épp csak egyet pumpált a kontrasztanyagon, mondván, hogy ha rendben van, akkor az is átszalad, ha meg nincs rendben a nagyobb adag sem fog, és csak feszít.....az egyik oldalon volt valami kis bibi, ott egy újabb lendülettel fújt mégegyet, és akkor rendben lett. Közben folyamatosan beszélgetett velem - nagyon kedves, emberséges volt. Ne izgulj!!!!!!!!

Heni - szép a baba, és helyes kismami vagy nagyon! Hidd el minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!

Tegnap voltunk Janka-mérésen. A kisasszony 1990g a pocakban. Meg vagyunk dicsérve. DE rettentő csibész, mert megfordult valamikor, most farral fekszik a drága, dr. bácsi közölte, hogy háááát, helye nem biztos, hogy lesz, a visszaforduláshoz.....aztán táblázatot vett elő, és nézte, hogy ha tartjuk ezt a növekedési ütemet, akkor a 36-37. hét környékén kb. 3500g-osak leszünk, akkor kivenné a pocakból a babánkat. Ja mert közben fel van puhulva a méhszájam, elvileg elkezdhetek nyílni is....azt mondta jó lenne még egy hónapot kihúznunk együtt - sok-sok fekvést javasolt! S persze dícsért, hogy a 22. héthez képest szép eredmény, ügyesek vagyunk, klassz a súly. Janka ennek örömére ma futóedzést tart odabenn, most pörölök vele, hogy ha már megfordult, akkor most már tessék úgy maradni, nehogy most meg zsinórproblémába ütközzön az edzés során. Szóval lehet, hoyg apa jön majd néha helyzetet jelenteni - mi meg a lánykával pihenünk nagyokat!

Kép

Kép
julika79

bocsánat az eltűnésért

na

van egy haloványka második csík, második pisiből...nagyon halvány nem is tudom nem e lehet még a tüszőrepitől ugyhogy foly tköv....

:lol: 8)

12 napja kaptam a repiszurit de duplát

még nem öürlünk.. :roll:
Vendég

Heni,
nagyon aranyos a pocid, örülök hogy látlak.
A vizsgákhoz drukk.

Legyélmami,
Azért ez már valami, de továbbra is nagyon szorítok!

Katica,
hajrá tüszőrepik.
Vendég

Legyekmami!
Te kis hamis! :D :) :lol:
Rettentően drukkolok! :!: :!: :!:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Köszi evribádi :lol: :lol: :lol:

nagyon leszúrtam magam, mert nem bírtam ki....a fene....most meg már reménykedek....

a jácintjaim szépen nyílnak egy rózsaszín már tuti :lol: :lol: :lol:

mindneseetre most már kénytelen leszek mindennap ó micsoda tragédija 8)
Vendég

Legyekmami!
Úgy látom, olyan vagy mint Nyulasz és jómagam :D :lol: Mi is a 7. nap körül szoktunk tesztelni.... és onnan folyamatosan végig!!! :lol: :wink:
egyforma teszteket vettél? Ilyenkor érdemes, hogy össze tudd hasonlítani a csikok erősségét... 8)
dezsina

MamiVagy! +++++++++++++++
Kitartást és türelmet! Hogy vagy?
Annó én is a 8. napon teszteltem az első haloványságosságot :oops: :oops:

Julika: én még nem vetném el a dolgot, hogy nem fordul meg :wink: Ideje még van, bár ilyenkor a végefelé már nem oly kellemes a megfordulás, de elmesélem itten Neked, hogy én annó 27 éve április 28-án este fordultam meg.. Khm.. keresztbe :lol: :lol: naon fincsi volt a spenót ..
Erre másnap 29-én kivettek császárral.. Csúnya doktorbácsik.. :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Heni,
érdekes a fiú nevetek, de apa vezetéknevével együtt biztosan jól hangzik. :)

Mi majd fiúra 'gyúrúnk". Ha a következő fiúcska lesz lehet, hogy a Hunor nevet fogjuk neki adni vagy a Baltazárt. :wink:
Apa vezetékneve: Magyar

Érdekes lesz. Mindenesetre nekem még mindig lánynevek jutnak az eszembe. :?

Szép a pocaakod. Nekem is ilyesmi volt Bogyikával. Mi csak 10kgot szedtünk fel.

hajnoca
Dunakeszi

Bújócska!

Kép Kukucs

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca: de megdögönyözném :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag,
merre fele laktok?
Legfeljebb arra szervezem a nászutunkat! :wink: :D
Lassan 1 éves házasok vagyunk és még nem jutottunk el a nászutunkra!! :cry:

Akarok menni kikapcsolódni!!!!!

hajnoca
Dunakeszi

Legyekmami, ez mar jo jel :!: :!: Ha erosodik a csik holnapra, az megjobb :wink:

Heni, szep poci :!:

Lulu, nekem volt HSG-m es en nem is tudom, miert riadoznak tole annyian.
A dokidnak igazat adok, en sem orolnem az idegeimet a varakozassal. Nem tudom, mennyi anyagot tudott leadni a parod, de a ti esetetekben a lombikban sokkal tobb eselyt latok.

Julika, igy tovabb. Amugy ha a baba rendesen fekszik, akkor rendesen is szulnel :?: Vagy az elozmenyek miatt jobb a csaszar :?:
katavirag

Sziasztok!

köszönöm a dicséreteket, nagyon jól esnek

Hajnoca:
igen valóban érdekes név, nekem is szokatlan volt először, de már megtetszett, apa találta ki a nevet
egyébként apa vezetékneve Török, véleményem szerint jól egyyütt a két név
amúgy nekem is mindig lánynevek jutnak eszembe legtöbbször

na megyek mert van már tennivalóm is, meg tanulnivalóm is

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

sziasztok!
Hú, csupa jó hírek!
Legyekmami! Legyélmami! :) várom a további erősödést! :)

Heni, jó hogy jöttél, gyere gyakrabban! De szuper, szépen fejlődik a kis gézengúz.

Julika, most már sinen vagytok, drukkolok, hogy minden úgy menjen, ahogy menni kell! :) Pihenj sokat :) Julikaapu legalább segíthet a pötyögésben.. (Az enyém élvezte... :roll: )

Hajnóca, tündéri ez a bújócskázó lányzó!

mindenkinek mennek a drukkok!

Én annyira jól vagyok, hogy attól tartok kiír dolgozni a háziorvosom... holnap megyek hozzá. Igaz UH-ra 1 hét múlva kell mennem a meddőségi doktorbácsihoz.... Hátha megszán, mert azért álomkór jön rám, és szinte nem tudom nyitva tartani a szemem. A vashiány......
Vendég

Katavirág, atyaég, mindjárt szülsz :) De rohan az idő... Neked mekkor a baba bent? Hogy álltok? Pociképet frisset szivesen megnéznék :)
Vendég

sziasztok!

Hol vagytok lányok?

Lmami!
Látom te se bírtad ki :wink: és aóta fejlemény?

hajnoca!
A Hunor nagyon jó név a Baltazár nekem kicsit "idegen".Bárcsak már a neveknél tartanánk. :lol:

Katica!
na milyen volt ma veled a nővérke?
Jól beszúrta?
Jelentem hős vagyok beszúrtam magamnak a déli adagot és az esti még hátra van :?
Szombaton jösz én 7:30-ra megyek és csak bekukkantás lesz.

Heni!
Kitartás a fele már megvan.A nevek jók és illenek is a családi névhez.

Hú nekünk nincs könnyű dolgunk szegény gyerekünk hogy fog szidni minket beletörik a nyelve mire megtanulja a nevét :lol:

Kép

Kép
bellanitta

sziasztok!

julika: pihenj sokat! vigyázz magatokra!

legyekmami: drukk+++++

hajnoca: nagyon cuki :wink:

brumi: örülök, hogy jobban vagy :wink:

bellanita: ma másik nővér volt :lol: ügyes vagy!

rólam: holnap vérvétel és uh.

lányok: köszi a drukkokat.

katica
katica30

Sziasztok!

Most már tudok írni :):D
Sikeresen kigyógyítottam magam a migrénes fejfájásból.. :roll:
De azért sok House-t nézek :D

Lululu: nekem eddig kétszer volt (2001, 2007) és nem kertelek, nekem mindkétszer nagyon fájt, mivel alacsony is a fájd. küszöböm, meg a kontrasztanyag nyitotta ki mindkétszer a vezetékeket :roll: viszont akik velem együtt voltak, vagy ismerősi körben volt rá példa, ők azt mondták olyan mensis görcs volt..
Viszont ami pozitív benne, hogy tényleg hamar meg van, s egy HSG után ugye nagyobb az esélye a spontánnak is ;)

Hajnoca:mi itten vagyunk errefelének Nyugat-Magyarországon, a Balatontól még nyugatra, de Szentgotthárdtól keletre, nagyjából félúton a kettő között a megyeszékhely dél-nyugati felében egy majdem "külváros"-i tömbház 4. emeletének déli fekvésű szobájában az ablaktól másfél méterre :lol: :lol: :lol: :lol:

Brumm: remélem még otthon tudsz maradni, ártani nem árt :wink:

Heni: naon csini a poci, szépen kerekedik, innentől pedig még látványosabb lesz a gömbölyödés ;)

Kép
kis-csillag
Tököl

egy kis vidámság ma apa nem sok rajztudással berajzolta a manókákat :D
Kép

lanyané

hcg-vel kapcsolatban nekem a 11.napon 209-volt a 13.napon 720 ugyi két babával,de tényleg ezt csak az uh.-mondja meg(meg nekem drága pandus :D )
heni örülök hoyg jól vagytok neked is szépen nőddögél,én 6 kg plusznál tartok.
hajnóca bogit megzabálom,a kis huncut :D
katica hajrá leszívás :wink:
katavirág atya ég 35 hetes vagy :shock: telik az idő pocikád mekkora :?: palacsinta nyamika
mindenkinek cupppp

lanyané

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?