Új privát üzeneted érkezett!

Lidi, sem sírt négy naposan amikor a kórházban kiszúrták a fülét. Mi azért akartuk így, mert még nem érzik a fájdalmat annyira mikor megszületnek.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Csilla
Lily 11 honapos volt amikor kilovettuk a fulet. Egyebken az o pottyei pici pirosak csak.(nincs feher kozepe) De mara mar mintha tobb lenne mint tegnap. :( Most szerencsere elaludt rendesen. Remelem Szonja is jol fog aludni neked.

Jo ejszakat mindenkinek!

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Rena!
Én azt hittem nekünk nagy a lábunk, pedig a mienk is 20-as és azért –Veronika csak idősebb 2 hónappal. :wink: Nekem nem is tűnik olyan nagynak a szanditok Petra lábán. :shock: Egyébként a szandált bentre vetted vagy csak előre nyárra? Én is akarok majd szandit venni, de félek, hogy addig kinőné a 20-ast. :roll:
A mi cipőink ilyenek:

Kép Kép

Kanapéra nem kaptunk kedvezményt, :twisted: de ugye volt rajta egy szakadás, amit pont ma cseréltek ki, úgyhogy igazából mától teljes értékű a kanapénk. Végre :P

Kép

Annyira jók a kinti képek mindenkinél. :P Bárcsak már elmúlna a hideg és lehetne sokat kint játszani. 8) 8)

Aki vesz homokozót az nem fél, hogy az eső, hó ártani fog neki? Vagy milyet érdemes, ami azért bírja is? :roll: Láttam Obi újságban kagyló alakú műanyagot tök baráti áron, de nem tudom, hogy nem megy e tönkre 2 hónap után. :?

Csilla!
Nagyon szép kislányod van, hihetetlen szőke haj és kék szem. :shock: :o Cuki.
Az enyém is ujjat szopizik. Kb 2 hetes volt, amikor rátalált és így nem is probáltuk a cumit. A koszttól is tartottam, de a cumit is mindig eldobálják, leteszik a földre, szóval szerintem az se tisztább. Sajnos nekünk a bal hüvelykujja már teljesen dagi, volt hogy gennyes is volt-nem tudom mikor fog róla leszokni.
Fülbelövést ilyen nehezen viselte a lányod? És piszkálja azóta? Én is még ebben a hónapban meg akarom csinálni neki, de azt mondták nem fáj-lehet a tied a lefogást utálja.

Sziszi!
Szupik a húsvéti képeslapjaid! :P Milyen ügyi vagy!
22-es cipő! :shock: Hú tényleg ejha!

KErnico!
Lepisilés! :lol: :lol: :lol: Szerintem Kiara céltudatosan mondhatja a pispist. Mostanra tudatosulhat bennük ez az érzés. Veronika is néha mutizza a pelust és magyarázz valamit, meg a fürdőkádba ha állva belepisil (mostanság elég gyakran :lol: ), akkor is mutatja és motyog hozzá.

Alexa!
Milyen szép ruhát kap majd Petra! :P
A bútorokról mutass majd képet!

Mági!
Hú, kitartás neked! Minden a te nyakadba szakadt?!+++++++++++++++++++++++++++++++ Miért kell a bölcsi ill miért nem akarod? :roll:

Sziszka!
Szorítok, hogy nehogy bárányhimlős legyen Lily. Jobbulást neki!
:P

Na még egy kép a mi csini rucinkról:
Kép nekem úgy megtetszett, amúgy turis :)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 

 
 

Sziasztok!

bejelentkezem, megjöttünk, olvasok, aztán majd jövök...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Az éjszakánk jó volt, aludt a csaj!

Én most vettem szandált Szonjának, 21-es. Kicsit még nagy neki, de a 20-as teljesen végigérte a lábát. Nagyon szeret benne lenni! Nem godoltam volna... Azt hittem, majd harcolni kell vele...

A fülét nem piszkálja, nem is foglalkozik vele. És egyáltalán nem piros, nem gyulladt be. tetrán kenőccsel kenegetem - már amennyire be lehet a lyukhoz kenni a fülbevalótól...

Tuti, hogy nem a fájdaom miatt sírt, mert már akkor ordított, mikor még csak lefertőtlenítették neki, meg megjelölték... Útálja, ha lefogják. Orrszívásnál is ezért ordít. De lefogás nélkül meg nem hagyta volna...

Noámi: szupi a kanapé, gondolomkényelmes is. :wink: A cipők nagyon édik! Meg a kis szoknya!...

Csilla & Szonja

Kép
hopocsi
 
 


Sziasztok!

Sziszi, nekem is a középső képeslap tetszik a legjobban...

Alvás, mi is hálózsákot használunk és párnát nem.

Kaka, pisi, nálunk sem zavarja...

SZiszka, reméljük megússzátok a bárányhimlőt.

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Szisztok!

Még mindig nem gyógyult meg Csanád, azért nem tudtam jönni, nagyon nyügi, folyik az orra.

Noémi: hú nagyon jól néz ki a kanapétok, a szine is tök jó. A cipőcskék aranyosak, na meg hozzá ráadod a rucit, nagyon csini lesz benne. :)


Fanninak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

cumi: Csanádnak is csak alváshoz kell, de éjszaka nem győzőm keresni, úgy elkotorja mindig valamerre. Nem kaptam neki ugyan ilyen cumit a másikakat meg nem fogadja el, a fogszabályzós nem kell neki. :cry:

Mindenkinek szép napot!
sziszi22
 
 


Mági: kimaradt az előbb, apukádnak jobbulást kívánok!!! +++++++
Remélem már javulgat.
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Mági!Apukádnak jobbulást kívánok!!

Sziszi!Sajnálom Csanádot,hogy még mindíg beteg!Hamar gyógyuljon meg Ő is!Szekrényetek elkészült?

Noémi!Tetszik a kanapé,de nagyon!!!
Mi is szeretnénk homokozót venni,de sokan mondják,hogy a fa jobban bírja.Láttam egy műanyagot a Brendonban,ami teknős alakú,teteje is van.Jó vastag az anyaga,állítólag nem is fog eltörni több év után sem,de azért a színe annak is fakul.

Cumi,cumisüveg,csőröspohár nálunk nem volt.Martinka semmit sem fogadott el.Csak megrágta egyszer,és már köpte is ki.Nem is baj,legalább nem lesz gond a leszoktatással. :D

Winnie!!Milyen volt a hetetek?Jól telt?Jól vagytok?

Sziszka!Lily,hogy van??Pöttyök??

Mi is vettünk cipőt Martinkának.21-es a mérete.Lassan szandit is kell venni,megint.Ha ez így megy,3 havonta kell új cipő,vagy szandi! :shock: Meg megvettük a húsvéti ajit is! :D

További szép hétvégét! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Fanninak sok boldogságot kívánunk névnapja alkalmából!:)

A pasik megemlékeztek a nőnapról? Mindenki kapott virágot? Férjem még Veronikának is hozott rózsát,de ő megijedt tőle :lol:

Sziszi!
Jobbulást Csanádnak! Szegénykém nehezen viseli a betegséget-neked sem lehet könnyű!

Kanapé: nagyon örülünk, hogy tetszik másnak is, nagyon kényelmes. A fő indok az volt a beszerzésére, hogy sokan le tudjanak ülni és ha alvóvendégek jönnek, akkor legyen egy jó nagy fekvőfelület is. A színétől féltünk, mert csak mintát láttunk, de így nagyban még jobban tetszik. :P

Winnie!
NA milyen volt Páhok? Csináltatok képeket? MEsélj ám! Réka nem szedett össze semmit?

Alexa!
És mik a húsvéti ajik? :)
Cipő ügyben nekem is ez a gondom, hogy hát jól meg kell gondolni mikor és milyen cipőt veszünk, mert nagyon hamar kinövik és szinte nem is látszik rajtuk hogy használtak. Viszont egyedül cipőben nem merek venni használtat... :? azért csak kijárták már, meg nem lehet úgy kitisztitani, mint egy ruhát....
A fa homokozónak is van teteje? Csak mert a kutya miatt jó lenne letakarni, meghát ha esik az eső, akkor is.

NA csajok mi hamarosan indulunk Bfüredre, majd pénteken jövünk haza, úgyhogy csak utána jelentkezem.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Fanni köszöni a köszöntéseket! :-)

Noémi:_ nagyon édi a virágos kiscipő. Honnan van? Valami kéne a csajnak is majd ha jobb az idő. Nincsen cipellőnk még...

Kép
zsuzsu74
 
 


Íme az új kanapénk és a Bazsi komódja! Tök jól néznek ki, és az a kanapé olan de olan kényelmes toll és habszivacs töltete van.

Kép
Kép

Nőnap: kaptam virágot a fiúktól. Apukámtól meg csokit, az se rossz :D

Ma meg anyukámnak van a névnapja, ha felkelt Bazsi elszaladunk virágot venni!

A póker party ismét elmaradt betegség miatt, de jövőhéten talán sikerül összehozni. Bazsi anyuméknál alszik ez lesz a második ott alvása. Az első szilvszterkor volt. Remélem nem lesz gond. Tényleg kinél volt már olyan, hogy nem otthon aludt a gyerköc és ha volt már ilyen ki hogyan viselte. Nálunk Bazsi tök jól csak én aggódtam miatta szinte nem is aludtam semmit már nyolc körül telefonáltam anyának mizú van, de Balázs még aludt!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Sziasztok!

Fanninak utólag is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Falexa! fúúú, ezen a kanapén látszik, hogy mennyire nagyon kényelmes! mint a pillecukor, mi? Mondjad légyszi Bécinek, hogy beszélje rá Csabát az Ikeára, hogy milyen jó áron milyen jó cuccok vannak! Engem folyamatosan leszavaz. :twisted: :roll:

Nőnap: Apa nagyon egyenes ember :lol: :lol: mindenkinek 1-1 szál virágot vett és közölte, hogy sajnálta többre a pénzt. mondtam, hogy ez se kellett volna (Petra az övét meg akarta enni :oops: jellemző.. :lol: ), egy Bacardi breezer olcsóbb 1 szál virágnál is... na de nagyival fel is tankoltunk magunknak a Tescoban 1-1 üveggel. :oops: :D Apán kívül egyik sógorom köszöntött fel, én macskanyelvet kaptam (vészesen fogy :oops: Petra meg strandlabdát és két csattot. :) (más férfi nincs is a családban mondjuk, apóstól kértem egy zsák krumplit csak úgy, azt be is tudom nőnapi ajinak)

Mági! Hogy van apukád??

Noémi!Használt cipi - azt mi sem. Mindenki másként tapossa ki. ezzel a falconnal naon meg vagyok elégedve, mondjuk más fajta nem volt a boltba. Azért látszott a képen pont jónak mert zokni és hari is volt rajta. szimplán fél centivel nagyobb.

Alexa! Mi is dilemmázunk homokozó ügyben. apa a traktorgumit leszavazta. valami körbekerített fa homokozó lesz szerintem. tegnap ráraktam a homok tetejére, hát volt hiszti ahogy bejöttünk, de már menni kellett szavazni. persze behozott az előszobába egy kilót homokot a ruhával-cipővel.. :roll:

Sziszka! Az az érzésem, hogy megúsztátok a barihimlőt. Csak mert írtad, hogy úgy nem engednek repkedni és így, hogy nem jelentkezel, biztos már itt vagy Mo-n. :wink: na, jól következtettem? remélem van Net a közeledben :D

Winnie! Mesélj, milyen volt a tábor?

Más! jövőhéten indul a Ringató Szentesen is, kivi vagyok!

megyek, ebédosztás a lánynak.









Mági

omr
 
 


aZ A Mági nem tudom hogy került az al
jáúra őááő biztos mikor PeTRAŰ beaűvatEkozott. mint nost is :oops: :oops:

omr
 
 


Sziasztok!

Mi kaptunk sok virágot nőnapra (Szonja is), így mondtam apának, hogy ő már ne vegyen, inkább veszek azon a pénzen valami hasznosat. Szép dolog a virág, de ilyen árak, és ilyen anyagi helyzet mellett …. Meg úgyis csak pár napig tartanak. Cserepes virágom meg rengeteg van, így se tudom hova rakni őket, hogy Szonja ne egye meg. Bár mostanában már elviseli őket maga körül, nem nagyon nyúl hozzájuk.

Használt cipő: én se szívesen adok rá, de a tesóm gyerekeiről sok maradt le, így azért fog hsználtat hordani. Most vettem neki egy új szandált, meg a kinti cipője is új, de az bundás, így hamarosan kell másik. Most épp azon mérgelődök, hogy tesóm kislányának volt egy siesta cipője, és nem találom, pedig az most a tavaszra pont jó lenne… Nem bírnám anyagilag, ha minden cipőt újonnan kéne megvenni. Sajnos ez van. Én is felnőttem a tesómról lemaradt cipőkben…

Falexa: tök édi a komód!

Szonja még éjjel nem aludt máshol, régebben napközben sokszor aludt anyuéknál (mikor még többször aludt egy nap). Mikor buliban voltunk, anyuék jöttek át hozzánk. Én még nem akarom kizökkenteni a megszokott világából éjjelre. Olyan jól alszik, lehet, hogy megzavarná. Meg egy csomó mindent kéne átcuccolni vele a fürdés miatt, pl. kiskád sincs anyuéknál. Szonja ugye fürdés után egyszerre megy aludni, ezért kéne ott fürödni, ha ott aludna.

Omr: csattot kapott? Az tök jó! Én is szeretnék Szonjának a hajába csatot tenni, de félek, hogy megenné. Mindent a szájába vesz… Úgyhogy még várok vele. Pedig olyan édi lenne kis csattokkal…

Homok: hát igen, ez nagy hátránya, hogy minden csupa homok lesz tőle… Rosszabb esetben még a hajába, szemébe is kerül a gyereknek. Ezért kicsit félek a homokozástól (még nem próbáltuk)… Meg félek, hogy azt is meg akarja enni..

Múltkor azt olvastam, hogy sokmindenre lehet következtetni a személyiségével kapcsolatban abból, hogyan homokozik egy gyerek. pl. van aki, szórja, van aki építget, csak a szélébe megy bele, van aki bele közepébe. De sajan nem tudom, mi mit jelent... Csak úgy eszembe jutott, hogy mik vannak!!....

Ma éjjel alig aludtunk, biztos nagyon kínozzák a fogai szegénykémet!

Csilla & Szonja

Kép
hopocsi
 
 


Sziasztok!

No pottyeink meg nincsenek, de azt olvastam az interneten, hogy 14-24 nap kozott van a lappangasi ido, tehat ha elkapta akkor majd csak akkor fog kijonni amikor mar otthon vagyunk.Akkor meg lehet vissza nem fogunk tudni jonni. Na azt mar annyira nem banom :wink: De azert remelem nem kapta el, mert akkor otthon nem nagyon fogunk tudni sehova menni.
Rena majd most vasarnap megyunk meg csak haza :D Lassan elkezdek majd pakolgatni. Imadok utazni, meg borondot pakolni :D :D

Noemi
Szep nagy az a kanape, na de mennyit kellett varni ra :o Erezzetek jol magatokat Bfureden :)

Falexa
Nektek is nagyon jo a kanapetok, meg a kis komod is. Majd en is akarok hasonlot venni :wink:

Csilla
Mi mar 4 napja nem alszunk rendesen ejszaka, en is a fogara tippelek. Szoval minden ejszaka mellettunk kot ki, amito kicsit felek, nehogy odaszokjon. Te mit csinalsz vele ejszaka? Lily annyira sir,kapaszkodik a nyakamba, hogy vegyem ki. Nincs szivem otthagyni. Aztan meg amikor mar mellettunk van, akkor vagy 10 percig meg huppog(ezt igy kell irni? :oops: :oops: )Szoval nem tudom mit csinaljak. Ja es napkozbe se tudom betenni az agyaba, most is a mi agyunkon alszik. Olyan mintha osszeveszett volna az agyaval es nem hajlando benne aludni. :evil: Volt mar barkinel ilyen vagy hasonlo?

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Húúú, lányok, jó "nagy" a pörgés! :shock:

Én vagyok, általában olvasok, de a 15. hós oltás óta olyan kis hisztis, hogy nem tudok írni! Este meg zuhanok az ágyba, vagy csak bambulom a tévét! :oops:
Most is csak vázlatosan van időm, bocsi hogy inkább témák szerint, nem nevenként! :oops:

Foggal mi is nagyon szenvedünk most, este felkelt és sírt (ő nem szokott, eddig mindegyik fogával végigaludta az éjszakát) és amikor be akartam kenni, visított, ahogy hozzáértem, és most reggel látom, hogy még nem tört ki sajnos, viszont be van vérezve kicsit körülötte! Szerintetek ez normális?

Noémi, Falexa: nagyon jó kanapék! Én is úgy szeretnék már egy újat, de az még arrébb lesz sajna! :(

Cipővel mi is úgy vagyunk, hogy ruha mehet turiból, cipő az legyen új! Persze mi is kaptunk már használtat - örököltük, párszor volt is a lábán, amíg nem kapott újat, de ha van rendes cipője, akkor azt hordja!

Csilla: homokozós cikk a Kismamában volt asszem, én is olvastam! Érdekes volt!

Nőnapra: apától kaptunk a csajjal egy csomag Szamos Marcipánt (tudja, hogy ez a gyengém) - a legnatúrabbat, hogy a csaj is megkóstolhasson egyet, meg a dobozán volt egy figura, na az lett a lányé, és leszedve a dobozról meg hűtőmágnes! Imádja, mert ilyen toll haja van a figurának, és egy szivecskében csücsül! :D
Öcsémtől meg kaptunk egy-egy virágot - cserepeset, és Kiara egész nap a sajátjával rohangált a lakásba (csak egyszer borította ki kicsit) és nagyon tetszett neki, vigyorgott, és szagolgatta folyamatosan! :lol:

Betegeskedőknek jobbulást! Remélem már senki nem az! És nem is lesz!

Sziszka:
passz, Kiara szeret az ágyában aludni, inkább gondolom anyaközelségre vágyik - anyaszagra! 8)

Kép
kernico
 
 


Sziszka: Szonja mióta fogzik keservesen sírva ébred éjjel, de ha bemegyek hozzá és kiveszem a kiságyból, onnantól nem sír. Én az ölemben altatom, lefekszek vele az ágyra (félig ülő helyzetbe) ő a mellkasomon fekszik hason, és így alszik el. Van, hogy ez mostanában 2 órába telik…
Sajnos az én bűnöm, hogy még nem tanítottam meg egyedül elaludni, de nincs szívem ríkatni… És ölben (ha nem fogzik) 5 perc az altatási idő, és ez mindkettőnknek egyszerűbb. A mi ágyunkba még soha nem raktam, inkább órákig kínlódok az elaltatásával. Nagyon nem akarom, hogy ott aludjon, ezért még véletlenül se rakom közénk soha.

Egy tipp arra, ha nem akar az ágyában aludni: tedd be alá a te párnahuzatodat vagy hálóingedet (kissé már használt anyaszagú állapotban), hogy érezze a szagodat Lehet, hogy ettől megnyugszik, jobban alszik. Most, hogy ezt leírtam, eszembe jutott, hogy ezt én is kipróbálom ma, hátha nem ébred fel olyan gyakran éjjel.

Kernico: a bevérzés normális (sajnos), szegényke biztos nagyon szenved… Szonját se viselte meg ennyire még egy fog se, ezek szerint nem vagyunk egyedül ezzel a problémával…

Csilla & Szonja

Kép
hopocsi
 
 


Sziasztok!

Létszámellenőőőőrzéééés!!! Hol van mindenki? Így őszintén megmondva nekem se nagyon volt kedvem jönni, de aztán úgy gondoltam lehet, hogy mindenki így van ezzel. Most durmol a lány, este megint fél 10-ig szenvedett, mire elnyomta az álom, szóval nálunk is bejött mostanában az altatásos alvási rendszer. :?

Nos, először is:
Ilgya: Boldogságos Névnapot neked! :) (még beleférünk a 8 napba :oops: )
Kép

Mági! Apukád??? Hogy van?

Sziszka! Akkor cseppet tévedtem.. Pedig biztos írtad, hogy mikor jöttök, csak elkerülte a figyelmememt. :oops: Akkor továbbra is szorítok, hogy ne kapja el a pöttyözést.

Fogzás: Nappal nem nyügi, úgyhogy én az esti tortúrát másnak tudom be. Lehet, hogy fél a sötétben? Nappal simán elalszik a helyén, ha fél órát forgolódik, akkor sincs egy hangja sem, egyszer csak elalszik, de este.... ha nem alszik még mikor lerakom, csak mondjuk mélyeket pislog, akkor amint kilépek az ajtón már sír is, kihajol és nyitja ki vissza az ajtót,aztán mikor belépek fekszik is vissza. :roll: Amúgy be van most dagadva alul az ínye úgy látom, jön egy rágó majd. Jut eszembe, nekem meg tegnap rágózás közben kijött egy nagy adag tömésem egy fél foggal együtt. :cry: most van ott egy nagy luk, talán csütörtökön el tudok menni fogdokihoz. Katasztrófák a fogaim, este megszámoltam, 26 marad (3 bölcs még nincs kint. :oops: :roll: )

Homokozás: Ja, hallottam én is erről a homokozós személyiségjegyről, azt hiszem kismamába olvastam pontosan. Hát a lányom egyenlőre úgy játszik, hogy szinte belehasal, vagy legalább is térdel és kezei közé veszi, szórja, meg minden rajta levő nagyobb dolgot arébb pakol,vagy a talicskába.

Kérdés! Illetve először körülírás. Unokatesómmal tegnap skypeoltunk és ajánlottam nekik a Sinupret cseppet, anno Petrának vettem, mikor úgy volt beteg, hogy köhögött is. Erre azt mondja, hogy ő a fiának nem ad homeos cuccot, mert allergiát válthat ki, mert pollenes növények vannak benne. :shock: :shock: Ezt én még nem hallottam, ő meg több helyről is. De könyörgöm, a játszótéren milliószorosát beszívja a pollenek 10 csepp sinuprettel szemben,nem? Vélemények???

omr
 
 


Rena: a homeos cuccok nem váltanak ki allergiát, mivel gyakorlatilag nincs is bennük semmi. Olyan kicsi a koncentráció. Állítólag az információ gyógyít, már aki hisz benne. Én kétkedő vagyok, de mivel az vagyok, nem gondolom, hogy allergiát váltana ki.

Homokozás: önmagában nem lehet belőle személyiséget elemezni, de persze árulkodik egy csomó mindenről. AMúgy azért sokkal később mutat bármi érdemlegeset, hiszen most még a kicsiknek nem olyan a mozgáskoordinációjuk, hogy bárhogy tudnának homokozni. Egyelőre inkább korosztályi jellegzetességek jönnek ki. Később majd, mikor tudnak lapátolni, simítani, döngölni stb., akkor nyilván érdekes, hogy ki hogy nyúl a homokhoz, hogyan bánik vele. Szerintem ez kb. óvodás kor vége, iskolás kor. Egyébként a homokozás a világjáték nevű teszt része, önmagában én még nem hallottam, hogy használnák személyiség felmérésére.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Még mindig csak gyógyulgatunk, ha tudok majd jövök.

Rena: Sinupret csepp nagggyon jó, én is adtam már Csanádnak, és megúsztuk vele az antibiotikumot, én jó dolognak tartom!!! Allergiáról még én sem hallottam, sztem nagyon kevés ilyen gond lehet.

Mindenkinek puszi, szép napot, meg jó kedvet! A fogacskák meg bújjanak ki hamar, mindenkinek!
sziszi22
 
 


Sinupret: az mi? Valami multivitamin?

Tegnap voltunk a kardiológián és sajnos műteni kell a pici szívét! :cry:
Juniusban lesz a műtét, hogy elkerüljük a nagy melegeket! Felnyitják megállítják a szívét és befoltozzák a lyukat! Szörnyen hangzik, de a dokinénink azt mondta, hogy rutin műtét és, ha már van vmilyen betegségünk örüljünk, hogy ezt kaptuk, mert ez nagyon könnyen helyre hozható és minden esély meg van arra, hogy teljes életet éljen a műtét után sportoljon meg ilyesmik. Én sem a műtéttől félek hanem, hogy utánna mennyi idő alatt regenerálódik!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Falexa! Ezt elolvasva már megint csak szörnyülködök. :cry: Rossz belegondolni. Mennyi ideig kell bent feküdni, mit mondanak? Bent lehet vele maradni gondolom.

Sinupret: nyákoldó,köhögéscsillapító gyógynövényekből.
Szurit megkaptátok már? Hogy vislete?

Szombaton van olyan időpontod amikor bekukkanthatunk hozzátok? Megyünk Mindszentre, ott is alszunk. :D

Lányom az előbb bele akart mászni a kiságyába, még jó, hogy ott voltam, mert félig fent volt. :shock: levettem, erre kérdően nézett. csicsikálsz? kérdeztem. erre vigyorog, én beleraktam, azóta ott pihenget. remélem nem lesz beteg, szokatlan tőle az ilyen. ráadásul nem is kelt korán ma. :roll:

Ja csajok! Láttátok az interspar katalógusban milyen pöpec homokozó van akciósan? meg a deichmannba milyen pöpec pipellők? lehet h venni kéne egy olyan olcsót játszani. sajnáltam a falcont a napokban is,úszott a homokban... :roll:

Sziszi! További jobbulást Csanádnak! gyógyító puszik!

omr
 
 


Rena: szurit csütörtökön kapja meg! Majd beszámolok! Szombaton, ha Petra felébredt gyertek át, majd mindent mepróbálok délelőtt előkészíteni az esti bulira a szusit meg ugyis mindig Béci csinálja abban ő a profi!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


oké, 2-3 közt ott vagyunk. múltkor mondta Katica, h neki is szóljak, ha megyek hozzád, bár nyilván nem ér rá, de szólok,jó? szabad? szusi??? most lesz a pókerparti?

Bocsi lányok, hogy itt beszéljük meg a dolgokat, de úgyse pörög a fórum.. :mrgreen:

omr
 
 


Hű, Falexa, hát én összecsinálnám magam az aggódástól. Dehát nincs mit tenni, mint bízni az orvosokban. :roll: És persze szorítunk mi is.

Kép
Kép
tinu
 
 


Falexa: Ez tényleg jó ijesztően hangzik! De bent maradhatsz vele, igaz?
És mit mondtak, tényleg, mennyi idő a regenerálódás? Meg akkor gondolom nem rohangálhat meg ilyenek. Húúú, jó nehéz idő lesz! Drukkolunk addig is, hogy minden rendben legyen!

Rena:
láttam a homokozót! Pillangós, nagyon édes! Csak azt néztem, hogy ha nem szétszedhetős, akkor a nap végén hogy öntöd ki belőle a vizet, ha le akarod estére zárni a homokozót? Persze lehet, hogy szét is lehet szedni.
Nekem kb. 4 hónapja esett így ki tömés, és azóta is úgy van! :oops: Szoptatás miatt nem mentem, mert nekem csak úgy nézhet bele a számba, ha elérzésteleníti elötte! :oops: Volt nagyon rossz élményem fogdokival, már nem hagyom magam, vagy ne érezzem! :lol:

Hjajj, egy pókerpartiban én is benne lennék! :D

Kép
kernico
 
 


Falexa:
jajj ez ilyesztő. De, ha az orvos is azt mondja, hogy minden rendben lesz, akkor biztosan úgy lesz! Én is ettől tartottam, hogy mi lesz, ha Anna szívét műteni kell, de szerencsére megúsztuk..

Apu még intenzíven, nagyon lassú a javulás. Ráadásul nem is látányos, csak nekünk, akik sűrűn járnak be hozzá, tűnnek fel az apró változások, ezeknek nagyon örülünk. Ilyen pl. ,hogy magától lélegzik, hogy mozgatja a végtagjait, hogy próbál hangot kiadni. Ezekbe tudunk kapaszkodni. Nagyon hosszú folyamat lesz, de tudom, hogy rendbe fog jönni.

Annán beteg volt ,3 napig hőemelkedése volt, de semmi más tünet, talán kicsit piros volt a torka.
2 napja próbálkozunk folyamatosan pisiminta leadással, de mondanom sem kell, nem sikerült. Tegnap egy órás vízcsorgatás, és psss psss hangok kiadása után sem produkált a zacsiba. Ráadásul nyűgös is volt egész nap, mert korán kellett kelnie. Ma meg kellett mindezt ismételni. Pisi az volt, csak éppen kicsorgott a zacsi mellett, semmi nem ment bele... Szóval én feladtam.
Közben a gyermekem orvul meggyógyult. Én lettem beteg.

Jöhetne már a jobb idő, így csak fertőzöm a gyereket, hogy be vagyunk kényszerülve a lakásba..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Szonja ma éjjel csak egyszer ébredt fel!!!

Homeos dologhoz nem tudok hozzászólni, én abszolút nem hiszek benne, mert nekem nem használt… Meg állítólag azt mondják, hogy lassúbb a hatása, tehát én max. kiegészítő kezelésnek tudnám elképzelni.

Omr: próbáld meg, hogy maradj ott a szobában, míg el nem alszik. Vagy az túl hosszú idő lenne? Valamiért most szüksége van a jelenlétedre. Én úgy gondolom, hogy ilyesmit nem csinál egy gyerek ok nélkül. Csak nem tudja még elmondani mit érez. Én nem tudnám Szonját ríkatni, és drasztikusan valamire/ről rá/leszoktatni. Próbálom beleképzelni magam a helyébe. Pl. ha kétségbeesetten sír…

Az én fogaim is rosszak, már több ki is van húzva, meg egy csomó tömve van…

Falexa: szegénykém! Itt a faluban műtöttek egy kisfiút a szívével nemrég. Ő nagyon hamar gyógyult, összesen 10 napot voltak kórházban. Azóta minden rendben van vele, sokat hízott (nagyon kis sovány volt a műtét előtt). Azt mondták 3 hónap után mondható, hogy minden oké, és az már letelt!

Kernico: milyen vizet akarsz kiönteni a homokozóból?

Mági: elég rosszul hangzik, amit apukádról írsz. Szegényke! Ide rengeteg kitartás kell, mert ez tényleg hosszú folyamat lesz!

Csilla & Szonja

Kép
hopocsi
 
 


Csilla!
Ott szoktam maradni amíg el nem alszik. De van, hogy úgy látszik elalszik, aztán megint felsír, megint ott maradok. Ezt nekem írtad, hogy
"Én nem tudnám Szonját ríkatni, és drasztikusan valamire/ről rá/leszoktatni. Próbálom beleképzelni magam a helyébe. Pl. ha kétségbeesetten sír… " ??
Amúgy légyszi te is Renát írj omr helyett légyszi! Köszi! :)
Milyen homeos cucot használtál ami nem használt?

Niki! Homokozót leszavazta apa. :( ezt is.. nem költünk rá ennyit. végül igaza is van, ha bekeríti vhogy jó lesz az úgy. ebbe a vízkiöntésbe bele sem gondoltam. lehet, h úgy képzelték,h vagy medence v homiként is lehet használni.

Mági! további kitartás! +++++++++++++

most menni sétálni :arrow:

omr
 
 


Valaki régebben tett fel a fórumra egy olyan fotót amin egy magzatot kellett vmiért megműteni és a baba megfogta a doki kezét. Ha vkinek megvan ez a kép légyszi tegye már fel előre is köszi!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Rena: nem neked szántam, amit a ríkatásról írtam, csak eszembe jutott. :D
Egyébként nehéz ügy ez az altatás dolog...

Csilla & Szonja

Kép
hopocsi
 
 


Elküldve: 2007 November 09 Péntek - 22:42

--------------------------------------------------------------------------------

"Ez az egyik legfantasztikusabb
fénykép, amit az ismert univerzumban

valaha is készítettek.

Egy amerikai fényképész készítette
egy operáció alatt, amin egy

súlyos gerinc-rendellenességet
próbáltak helyrehozni egy magzaton az

anyaméhen belül a terhesség 23.
hetében.

A fényképész akkor még nem gondolta,
hogy élete egyik legfontosabb

képe lesz ez, hiszen a cél csupán a
méhen belüli gerincműtét

fényképeken is történő dokumentálása
volt.

Miközben Paul Harris fotós az
Egyesült Államok-beli Tenesse állam

Nashville városának Vanderbilt
egyetemén a sebészeti klinika

műtőjében fényképeket készített a
műtét folyamatáról, megörökítette

azt a pillanatot is, amikor a baba az
anyai méhből kiemelte a kis

kezét, és az őt operáló orvos ujját
megfogta.

Ez a hihetetlen fénykép a világ
rengeteg újságjában megjelent, s

Írországban az egyik "legerősebb
zászlója" lett az abortusz

legalizációja ellen küzdőknek.

Az ici-pici kéz, ami meghódította a
világot, Samuel Alexanderé, aki

tavaly december 28-án megszületett
(amikor a fénykép készült, alig

több, mint 5 hónapja volt a mama
hasában). Ha komolyabban

elgondolkodunk, megértjük, hogy az
élet tényleg csak egy hajszálon

múlik.

Az orvosok biztosak voltak benne,
hogy nem tudták volna életben

tartani a kisfiút a méhen kívül, így
a méhen belül műtéttel kellett

megoldani azt a rendellenességet,
amit nem tudott volna túlélni.

A méhet bevarrták, hogy a baba
normálisan fejlődhessen tovább.

Ezért is ezt a képet nyilvánítják
napjaink egyik legfontosabb orvosi

fényképének.

Samuel a legfiatalabb paciens, aki
ilyen operáción túlesett.

Valószínű, hogy Samuel Alexander
Armsnak megszoríthatja majd egyszer

Dr. Brunner sebészprofesszor kezét -
most már az anyai méhen kívül .

Justine McCarthy tévé-bemondónő
megjegyezte, hogy képtelenség nem

elérzékenyülni a pici kéz hatalmas
erejét látva amint egy operáló

Sebész ujját szorítja, és
lehetetlenség nem elgondolkodni azon,

hogyan tud egy kéz életet
menteni..."




[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Csilla: a homokozó úgy van a képen, mint egy kagyló, kinyitva, és az egyik felébe homokozó lehet, másik felét pancsolónak lehet közben használni! Üresen is jó, de ha már ott van ... csak utánna a vizet nem lehet kiönteni így, én erre gondoltam!

Rena: homokozón mi is gondolkodunk, mert amit kinéztünk, arra most nem valószínű, hogy lesz pénz! De lehet most lesz egy ideiglenes (mondjuk 500 forintos kismedence, bele a homok) aztán veszünk majd valami szépet, jót jövőre! :wink:

Kép
kernico
 
 


HEló Lányok!

Na mizu, nem jövök és nem alig megy a topik ??? :wink: :wink: :lol: :lol:

Őszintén szólva olyan nyügi,nyafi,hiszti,álmi,rosszkedvű stb... vagyok, hogy huhhhh. Hát én ezért nem jöttem... :oops: Tombolnak a hormonok vagy mi... :roll: És egyre inkább olyan vagyok mint egy lassú báálna :evil: Kezdek vizesedni is.
Még jó, hogy Dalmalány ilyen kis tünemény Vele tényleg nincs gond. Voltunk mostanában több családi talin és mindenkit elvarázsolt. Kedves, mosolygós kis dumagép. MEgvagyok elégedve az alkotásunkkal ;-)
Képzeljétek új védőnőnk van(előzőt kirúgták...) és vééégre NORMÁLIS!!! Sőt , ajánlott egy gyerekorvost aki homeopátiás is, úgyhogy dokinénit is váltunk!! A 15 hós szurit már ő adja be.

Hmmm, milyen témák is voltak??? Cumi asszem, ha még nem lerágott csont :wink: Nálunk alváshoz meg kocsiban van cumi. HA itthon elöl lenne folyton a szájában lógna, így inkább elpakoltam...és nem hiányolja szerencsére.

Cipő,
háát én sem szívesen adnék rá használtat, mondjuk járszósnak lehet. Egyébként meg őrület, hogy mennyibe kerülnek, ti megveszitek a 8-10 vagy mégtöbb ezerftos csukát?? MErt tény hogy a gyerek egészséges lábáról van szó,de hát pár hónap és már ki is növik.... Mi is falcont vettünk ez 7 e. volt, de így is mintha a fogamat húzták volna a kasszánál... :evil:

Ha már az altatás szóba jött...kinek, hogy és mennyi idő alatt alszik el a gyermek??????

Fölkalexa,
Hú és meddig kell kórházban legyetek? bent maradhastz majd vele? Kitartást és csak POZITÍVAN!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Jaj ne is mondjatok az altatast. Nalunk egy hete kesz katasztrofa. Ezelott minden rendben volt, este megitta a tejet, aztan vittem a szobajaba leraktam, megpuszilgattam es jottem ki. Egy hangja soha nem volt. Na de most......... meg csak a szobajaba se akar bemenni. Ha meg beteszem az agyaba akkor akkora hisztit vag. :shock: Ez lehet napkozben vagy este teljesen mindegy. En mar teljesen kivagyok, nem tudom mi lehet a baja. Szerintetek az lehet, hogy valamitol fel a szobajaba? De hat akkor eddig miert nem volt semmi baja?A foga se lehet a baja, mert napkozben nem nyugos. Most eppen apa probalja altatni. Egy ideje csond van, de apa most kijott es mar megint ordit :evil: Lehet lecserelem, aztan majd jovok megint.

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


SZiszka!

Jhaaa, ilen nálunk is volt, de szerncsére csak 2 napig. NEm hinném, hogy bmi bajuk lenne ( gondolom ha fáj valamilye, vagy egyéb baja van, akkor nálatok is 'máshogy' sír) szerintem most van itt az a korszak amikor maguk mellett akarnak tartani és háát a sírással ez könnyen megy. én sem tudom bömbizni hagyni, de probáltam giga uncsi lenni, hogy ne legyen neki érdekes, hogy bent vagyok. szerencsére bejött.
Vendég
 


Mi vettünk 4000 Ft-ért Maus szandit bentre ami nagyon jó, és kintre meg 6000 Ft-ért van Lidinek cipője, Linea.

Altatás nálunk gyorsan megy. Este 10 perc, délben 5 perc.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Meg mindig nem aludt el. Lefekszik akkor apa kijon, aztan ahogy a lepcson probal lejonni egy sir.......kivi vagyok mikor alszik el. De most megfogadtam, hogy nem lesz kiveve. Sirni nem hagyjuk, de nem vesszuk ki.

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Altatás: ez változó. Ha már nagyon álmos, akkor gyorsan elalszik, úgy, hogy járkálok vele. Ha nem, akkor meg úgyse, úgyhogy kár altatni. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Én a nagyágyon altatom és ha elaludt, akkor beteszem a kiságyba.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!

Én is jó régen voltam...
én is kevesebbet vagyok mostnaában gépnél, a délutáni alvás ált 40-50 perc nálunk, este meg ne mmindig jutok már ide, sok minden mást is nézegetek mostanában neten :oops: na me tegnap vészhelyzet is volt. :) :) :) VÉGRE!!!
pénteken meg feleségek...

Alsópáhok jó volt, jobb, mint ősszel, nemrég jöttem rá, hogy akkor úgy jöttem haza, h na még egy ilyen apátlan nyaralást never ever, de persze a rossz emlékek elmúltak, mndenesetre most nem így jöttem haza. Réka is nagyobb volt, meg talán már nem is stresszeltem annyira :)
kicsit megfázott a táborban, még mindig kicsit náthás, de nem vészes, és végig tudtuk csinálni a tábort, úgyhogy tök jó.
Az első 3 nap nagyon élvezte, utána már nyügibb volt, gondolom, fáradt is...

képek, ok, még mindig nem töltöttem át... :oops:

Mági, és már felébredt apud?
de ez tök jó, ezek az apró lépések is szerintem ötk nagy lépések!!!! további kitartást!!!!

Alvás, nálunk tök jó.
Kicsit félte mPáhok után, mert ott mellette voltam nappali alvásnál, itthon elős nap volt sírá,s most jobb, mint leőtte, mikor kijövök, felsír, 1 perc múlva dünnyög, 5 perc múlva alszik... :shock:
este ált bealszik a tejcibe.
ja, én már azon aggódom (na jó, nem komolyan :) :) :)), h normális-e, h ennyit alszik a lánykám. Tegnap éjszaka h9-kor letettem, mikor mentünk aludni, nyikkant egyet, de aludt is tovább, utána legközelebb 8:21-kor hallottam a hangját...
gondolom ezért sem alszik sokat nappal...

Fölkalexa...
hát én is lesápadtam, amikor olvastam!
de tök jó, ha tényleg "csak" rutinműtét...
drukkdrukk!!

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Livi: már pont akartam írni (de tényleg, nem csak úgy mondom :wink: ), hogy mi van veletek? Már a 27. hétnél jársz? :shock: Banyek, hogy szalad az idő! Mindjárt szülsz!

Kiara úgy alszik, hogy beteszem az ágyába, cumi a szájába, mackó a kezébe, és kijövök. Néha még szöszmötöl kicsit, de van, hogy mire bekukkantok már alszik is. Ez este is és a déli alvásnál is. Este amúgy 8tól alszik, 7körül kel. Délben meg alszik egy órát kb. Lehetne több is! :roll:

Cipő nekem is foghúzás. Nekünk is Lineánk van 6000 volt, de 3 hónap, és ugye kell játszócipő is kintre, szandi kánikulára, zárt cipő ha nyáron lehül az idő! :roll: De használtat inkább nem, én úgy tervezem, hogy ha kinövi, rakom fel a vaterára, oszt hordja más, ha kell nekik, és legalább visszajön belőle valami!

Sziszka: elaludt már?

Kép
kernico
 
 


Jó reggelt!
Borzasztóóóóóó éjszakánk volt. Nekem estére megfájdult a fejem, migrén. most is tart. (azért rég fájt már, nem tudom figyelitek-e) A csajszim ugyanazt játszotta mint most minden este.
Sziszka! Dettó!!!!!!!! szóról szóra. eddig Petra is úgy aludt mint Lily, de most... Nem veszem ki az ágyából, csak simizem az arcát, vagy fogom a kezét, ez este fél óra alatt álomba nyomta (tök érdekes, mert emlékszem,hogy én is így szerettem sokszor elaludni, hogy anyu simizte az arcom, ha beteg vagyok, akkor meg a mai napig elkérem a kezét,ha a közelben van :oops: :oops: , égő mi?) Szóval megértem, hogy ő is jobban szeretne így elaludni, de ! Hogy éjszaka miért kellett felkelni kb 8-10szer?? Egyszer fent volt kb 1 órán át, dumált akkor, nem sírt, nem is mentem át,csak hallgattam: jajjajjadáádádájííííííí de tök jókedvűen nyomta akkor :roll:
Most bezzeg alszik. Én fejem meg majd szétmegy. Maradni is akartam ágyban amíg ő is, de 7-kor már jöttek a kőművesek, itt kopogtak, hogy nyissam ki a garázst,aztán jött apósom,hozott vízdíjszámlát..bár még mindig pizsibe vagyok. :oops:

Livi! De jó,hogy jöttél!!!!!!! :D Milyen szerencse,hogy Dalmi ilyen jó kislány, így azért könnyebb elviselni a hormon okozta bajokat. Miket mond már?

omr
 
 


Az jutott eszembe, hogy este beiktatunk tejcsi után egy kis meseolvasást arcsimivel. Szeritetek mikor lehet ezt elkezdeni, az esti meseolvasást? Olyan kis könyvmoly a lányom amúgy is. kb a nap felét könyvnézegetéssel tölti. :roll:

omr
 
 


ante,
és ha éjjel felébred, nem stersszel be, hogy hogy került oda? mennyit kel éjjel. BEvallom én tuti nem merném máshol altatni, nem aggódsz, hogy majd ott akar maradni éjjelre is?

Erről jut eszembe, hogy nem is meséltem(asszem...), hogy a legutóbbi nagy viharban a házunkra dőlt egy fa :shock: Igazából a vezetékek tartották meg az eresz...(kölönben pont a kocsimra dől..)És persze ez Dalmi szobájánál...tüzoltók 2 nap alatt értek ki és persze pont akkor mikor csaj már szunyált este... Át kelllett vinni, nem ébredt fel rá...nade reggel...huhhh gondolom megijedt, hogy hol van :? ÚÚÚgy sírt, alig győztünk rohanni hozzá.

Ezt a linea cipőt nem találom... Hol lehet megnézni neten???

sziszka,
ja ez nálunk is alapszabály, kiságyból nem veszem ki. rájönne milyen jó is az és utána csak rosszabb lenne vszinű.

NIki,
ne is mondd én is kezdek stresszelni, hogy lassan szülünk, aztán gyerekszoba még sehol... :oops: Mondjuk épp nemrég vettem egy csodaszép falvédőt, rakok majd képeket!!
Amúgy mi is ennyit alszunk! Néha d.u többet.
ÉÉs tökjó lenne jönnétek hozzánk, de pl Briginek már nem is merem írni, multkor se válaszolt :shock:

REna,
jaaa, nehogy azt hidd, hogy sok értelmeset mondd :lol: Inkább a saját nyelvén dumagép :wink: Talán 5-6 szót , ha épp olan a kedve.
És még én is pizsibe vagyok... :oops:

Winnie,
hú azért szupi lehetett!! mi jöv héten megyünk debrecenbe, de csak 2 napra.KÉPEK!
Vendég
 


Kép Az új falvédő
Vendég
 


NA ezt gyorsan bemásomom Nektek, h jó kedvetek legyen. :D


Egyik délután egy kisgyerekes anyukának el kellett menni otthonról, és a férje vigyázott addig a gyerekre.
A másfél éves kislány nemrég kapott valakitől egy kis teáskészletet, azzal játszott.
Miközben apja a televízióban a híradót nézte, a gyerek odatotyogott hozzá,
és megkínálta egy kis "teával".
A játékcsészében természetesen csak víz volt. Az apuka szívesen vett részt a játékban, megitta, megköszönte.
A kislány annyira élvezte a dolgot, hogy folyamatosan hozta apának a teát.
Néhány óra múlva hazajött az anya, férje büszkén mutatja neki, hogy mit játszottak a kislánnyal.
A gyerek odaviszi neki a csésze teát, ő pedig megissza.
Az anya megvárja, amíg visszaadja a csészét, majd megszólal:
- Arra nem gondoltál, hogy az egyetlen hely, ahonnan vizet tud hozni a gyerek, az a wc ?

Aztán majd jövök olvasni is.
sziszi22
 
 


Mági: nagyon köszi, hogy felraktad a fotót! :D

Altatás: nálunk megy minden mint a karikacsapás beteszem a kiságyba oszt alszik. De nálunk sem volt mindig fenékig tejfel az élet ám. Néhány hónapig csak ringatva aludt el és max. fél órára, de utána megtanítottam elaludni magátol. Ezt úgy csináltam, hogy betettem a kiságyba és kijöttem első nap majd egy órát sírt második nap fél órát marmadik nap már csak tíz percet és negyedik nap láss csodát nem volt egy hangja sem. Csilla ezért most engem biztos egy szívtelen gonosz anyának fogsz tartani, de én nem érzem magam annak, mert a gyerekem megtanult magától aludni és ezzel csak neki lett jobb. Alszik délelőtt és délután is másfél két órát és az éjszakákat is általában végig alussza. Tegnap ő is fennt volt többször, de egyből vissza is aludt biztos vmi. front van.

Műtét: szinte még csemmit nem tudok, majd májusban kell visszamenni kontrollra és akkor beszélünk meg mindent.

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Rena: írtam privit! Puszi a buksidra gyógyulgass!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?