Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Téma: séta. Megint csak magunkról és a saját tapasztalataimról beszélhetek. Szóval én már az elsö babával, gátsebbel és kialvatlanul is róttam az utcákat. Szopis baba volt mind, abból kell kiindulni, hogy nagy bajuk nem lehet. Persze lehet, hogy lehet, de fö a pozitív hozzáállás. Nekem öszi babáim voltak, szépen bebugyolálva és mehet a séta. Ha megéhezett, letelepedtem valahol és megszoptattam, télen is a mínusz tizensok fokban a játszótéren, vagy állva, vagy tolva egyik kezemmel a kocsit, másikban a szopizó babát, ha nem volt hol megállni. Nagyon feltaláltam magam minden helyzetben. Télen pl. szuperül ment, mert a baba be volt a hordozótáskába pakolva, azzal együtt kivettem, neki jó meleg volt, nekem meg könnyebbség.
Mindig élvezték a sétát, az elején fontos is, hogy sok napfény - ne közvetlen talán - érje öket, föleg ha az elején kicsit sárgák voltak, mint az enyémek a vércsoportösszeférhetetlenség miatt.
Nem kell annyira félteni a babákat, sokkal strapabíróbbak egy éves korig, mint azután.
A busójárást én se szerettem, mindenkit megkértem elöre, hogy csal egészségesen jöjjön babát nézni, ha gyerekes, akkor a gyerekek se legyenek betegek, és ne fogja meg senki a babát szabad börfelületen, csak ruhával fedett helyen simogassa, ha muszály megérintenie. Én se gyömöszölöm még a legjobb barátnöim újdonsült csemetéit, szépen megnézem aránylag messziröl, pár hét múlva meg kézbe is lehet venni nagyobb félelem nélkül.
Persze nagyon rossz lehet, ha valaki olyan helyen lakik, ahol a levegö nagyon rossz minöségü. Nálunk se a legjobb, de pár utcányira van az erdö, oda el lehet zarándokolni.
Ha meg valakinek kertje van, az külön jó. Be a bébit az árnyékba a fa alá szépen letakarva, se szúnyog, se tüzö nap ne érje, szuper! Mit nem adnék én is egy ilyen lehetöségért!
A kialvatlanság meg relatív. A baba az elején a könyvek szerint nagyon sokat alszik, akkor az újdonsült anyuka is pihenni tud. Az enyémek eddig mind a kivétel erösíti a szabályt kategóriába estek, mert alig aludtak napi 1-2 órát, de azt is több részletben. Mindig örökmozgó, aktív gyerekek voltak.
Hogy most mi lesz, azt nem tudom, mert nem mondhatnám, hogy nagy tombolást érzek a pocakomban, ami viszont impozáns méreteket ölt. Még 2 hét a következö UH-ig, addig maradok idegroncs, hogy minden rendben van-e egyáltalán...

Gabinak kitartást! Öszintén sajnálom, hogy ilyen szörnyü hírrel kell konfrontálódnod. Nem tudom, mit csinálnék a helyedben, nagyon nehéz döntés, föleg ha kis ficánka... De a Down sem mindig ugyanaz, annak különféle súlyossági fokai vannak, van akinek csak egy kicsit látszik az arcán, de normál intelektusú. Meg azt is mondják, hogy a Down babák nagyon mosolygósak és késöbb is nagyon barátságos emberek maradnak. Sajnos a fö gond velük, hogy sok szervi gondjaik vannak, rosszul látnak, szívgondok, hízékonyak, tudomisén. Fel a fejjel, talán még meggondolod magad!
A barátnömnek azt mondta a nögyógyásza az UH-n, hogy meghalt a baba, de pár napot még várnia kell a mütétig. A mütét elött még egyszer csináltak UH-t és minden a legnagyobb renben volt, ö meg teljesen kikészült. Talán az az 1% is több, mint gondolnád!

Jó éjt mindenkinek! Remélem tudunk aludni, mert megint viharos szél tombol kint...

Barbi
Vendég
 


Szép jó estét!

Fel kellett még jönnöm, hogy megosszak veletek egy(na jó nem is egy) jóhírt:
Legjobb barátosném most hívott, hogy eddig féltek és ki akarták várni a 16hetet, de augusztus végére van kiírva Ő is!!!!Csaltam ide, de sajna nincs netük otthon, így ha jön, akkor is csak olvasgatni.
Innen is gratula Lucám!
Az a legszebb, hogy két tesója is most fog szülni 1 hónapon belül + a harmadiknál is jön a baba, így 2008-ban négy kicsivel bővül a család.
Hab a tortán: Közös ismerősünk is a napokban jelentette be hogy babát vár (A leányzóval majdnem egy napon volt az esküvőnk)

Így, azzal együtt hogy egy egyetemi barátnőm és a párom egyetemi ismerőse is babát vár, a környezetemben 7 baba születik az évben és a barátnőmmel meg egy hónapban szülünk.

Ettől teljesen felvillanyozódtam! :D :D :D :D :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


yuyu

a tho a thorax. a mellkasnál mért nagyság.
Vendég
 

 
 



szuszu
 
 


Érdekes, tegnap nem sikerült ezzel a módszerrel feltöltenem a táblát, de ma megint megpróbáltam és ment.

Gabi! Sok erőt kívánok és szorítok, hogy az egész csak egy tévedés legyen.
Csajok, engem a székrekedés kínoz. Pedig mindent megteszek ellene: activia magokkal keverve, grapefruit lé, zöldség, gyümölcs, mozgás, tamarin levár és mégsem bírok "alkotni". Nem tudom mi lesz velem, ha ez nem javul, de emiatt sokkal nagyobb a hasam is. Tegnap a boltban megkérdezte a pénztáros, hogy mikor fogok szülni :oops:

szuszu
 
 


Sziasztok Csajok! :D

Szuszu!Én is szenvedtem vele,mert terhesség elött szűztea kapszulát ettem minden nap.Amikor leálltam vele,na gondolhatod...De aztán rájöttem,hogy rajtam a kiwi segit!Napi 2-3 darab és reggel futás! :lol: Próbáld ki,hátha segít!Károdra nem lesz,ha pár napig kiwit eszel... :wink:

Gabi!Még mindig szorítok!Nagyon együttérzek veled,én is vesztettem el két babát még a lányom elött... :cry:

Aprooka!Szaporodik ám Halásztelek!!! :lol: Nekem is pár hete szólt az általános iskolás legjobb barátnőm,hogy ő is ikerterhes,mint én,csak 4 héttel fiatalabb és ő is Szegeden a klinikán fog szülni!Na most ha tényleg be kell feküdni ikrekkel a 30. héten,akkor tök jó,mert nem leszek egyedül!!! :D

Csajok!Nektek nem vérzik az orrotok meg az inyetek?Nekem minden nap elered az orrom vére egyszer biztos.Az ínyem eddig csak fogmosásnál vérzett,de most egyszer csak úgy gondolja és elkezd vérezni magától.A vérnyomásom normális.Ez baj lehet szerintetek? :?: :?:

binyek
 
 


GABI :cry: sok erőt és gyere bbeszélgetni ha van kedved,vagy tudunk segíteni esetleg!nagy ölelést küldök!
yuyu gratula a punáshoz elindult a punilavina :D
nem tudom kinek tesótszettek a neveim és hogy van e jó lánynevem még szóval nekem még nagyon tetszik a kendra,amarilis,nem tudom miért mindíg a cifrák tetszenek :lol:
nektek nem szokott picit nyomódni a pocitokba a baba,vagy nem tudom parázok most mindenen :oops:

lanyané
 
 


Sziasztok Lányok!!

Tegnap nekünk is megjött az AFP eredmény, tökéletes lett. Ez azt jelenti, hogy nem vették le korán, tehát most nem 16 hetes és 6 napos vagyok, hanem kb 18. hetes. :) Majdcsak kiderül mennyi is valójában. Holnap, vagy pénteken genetikai UH, talán az is kiderül mi melyik tábort erősítjük majd. :)

Binyek, ez nem gond, mármint az orrvérzés és a fogínyvérzés, viszont vitaminhiány!! Nekem a múltkor mondta a párom anyukája, hogy ezt a C vitamin hiánya okozza. Vegyél a gyógyszertárban 500 mg-os C vitamint és naponta 2-3 szemet nyugodtan vegyél be. Alapból 1000 mg a napi szükséglete az embernek, a kismamának még több!! A C vitamin soha nem sok, úgyis kiürül, és inkább több legyen belőle, mint kevesebb. De ha ez nem megnyugtató számodra, akkor kérdezd meg az orvosodat, az a biztos. :)

k.a.t.i.c.a
 
 


Sziasztok!

Drága Gabi!!! Mi nem tudhatjuk, min mész most keresztül, de KITARTÁS!!! :cry: És 1 % azért reménynek épp megfelelő!! Ez több, mint amennyire először valószínűnek mondták, hogy gond lehet! Kívánok sok erőt!! Gyere mindenképp, mert akármi is van, ide tartozol!

Lanyané- Hát jól megtréfátak Téged; de a lényeg, hogy most már biztire kiderült! :wink: GRATULA!

Aprooka- Nekünk Bergonunk van; én szerettem, mert masszív és jó a rugózása, nálunk sajna ez szempont kellett, hogy legyen, nagy kényelmes fekvőfelület, tolókar átfordíthatós; de tényleg nagy- pl. 4. em. lift nélküli lakótelepi lakásba szerintem öngyilok; viszont társasházba, kertesházba ideális. Mi anno 42.000 vettük a vecsési bababoltban minden kieggel együtt. (19 hónapja); most nem tudom mennyi. Mi kb. 1 éves koráig használtuk; onnan esernyőre csukható sportkocsink van, de szerintem amikor már sokat mozogsz vele pl. kocsival, vagy tömegközlekedéssel, akkor már csak ezek az esernyőrecsukhatók a nyerők; abból meg Giraffe club-unk van, egyszerűen imádom! :D

LÁNYOK! Mi legyen a talival???? Legyen? Később legyen?? Pesten vagy Budán?? Szuszu! Átküldtem a legutóbbi táblázatot- megkaptad? Beraknád kérlek; és akkor mindenki látná, hogy is állunk! Nem akarom én erőltetni a dolgot, ha nem, akkor sincs gond!Viszont ha igen, akkor ki kéne jelölni a helyet, 5letek kellenének; időpont szerintem koradélután lenne a legalkalmasabb...

Ma kérlek drukkoljatok, mert ma megyünk genetikai uh-ra, és nagyon izgulok, hogy jól van-e, mert Somához képest, még mindig elég bizonytalanul "érzem"... És igazság szerint a nemét is jó lenne végre megtudni!! :D Ja és ha már drukkoltok, a kislányra kéne! :wink: :oops: :lol:

Kép

Kép
mákszem
 
 


Julcsi- Gratula a jó eredményekhez, és persze a kislányhoz!!!

Kép

Kép
mákszem
 
 


Binyek!

Sajnos nem Halásztelek, de azért olyan jó, hogy ennyi kismamáról tudok! A legjobb barátnőm, akivel szintén egy napon volt az esküvőnk, elköltözött egy kis faluba így vele alig tudok találkozni. De az örömhír akkor is nagyon jól esett.

Az orrvérzéses dolog: mindnképp kérdezz rá a dokidnál, hogy szabad-e, bár csak vitamin és vény nélkül kapható, de nekem ugyanez a problémám és a szülész rokonom Rutascorbint adott rá. Hétvégén folyamatosan tele volt mindenen alvadt vérrel. Garat, orr, stb. nem kellemes érzés. És az ínyem is nagyon vérzékeny. Ez a babavárással jár, nekem ez a bogyesz segített. Egyenlőre elmúlt.
Az volt a legpocsékabb, hogy közben úgy éreztem szétfeszül a fejem. Ilyen túlnyomásos dolog lehetett, szintén tökéletes vérnyomás mellett.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Mákszem, hajrá lányok!!! Bár már úgyis eldőlt, de azért drukkolok ;-)

Tegnap este én is éreztem valamit, a hasam alján bal oldalon, 3x egymás után, ilyen kis lüktetés szerű volt, mintha böködne valaki belülről ;-)

Szuszu, a nevünk Enikő, írd be majd lécci.... A vonalzómra is felkerült, de rövid ö-vel, mert a Lilypie nem ismeri a hosszút :-(

Amúgy tetszik még valakinek rajtunk kívül az Enikő név? A férjem ötlete volt, de nekem is nagyon tetszik. Tegnap mondtuk a leendő nagyszülőknek is, de nem voltak elragadtatva, bár az én szüleim azt mondták, majd megszokják... úgyis mi döntünk. Anyósom meg azt mondta, hogy neki a Frédi és Béni jut róla eszébe ;-) Hát, ez van ;-) Akkor is az lesz :-D

yuyu79
 
 


Yuyu, szerintem szép név az Enikő. :) Nekem is tetszik.

k.a.t.i.c.a
 
 


Köszi, Katica :-)

Ha már 18 hetes vagy, lehet hogy egyszerre fogunk szülni, mert én meg 18+5 vagyok... Vagyis inkább 18+2, mert hosszabb a ciklusom... Tök jó lenne, ha még egy szobába is kerülnénk ;-)

yuyu79
 
 


Iwiwen, fent vagy? Küldj privit, ha igen.

yuyu79
 
 


Majd jövök, most el kell mennem 1-2 órára... Mindenkinek szép napot! Mákszemnek drukk a genetikai uh-ra!!!

yuyu79
 
 


Mákszem!

Amilyen totális idióta vagyok, elfelejtettem, hogy a párom bátyja március 29-én mondja ki a boldogító igent. Tehát az a nap tuti tele van, mert reggeltől kertet diszítünk, lesz külön lánykérés, meg előtte vőlegény búcsúztató ebéd. Szóval minden falsui szokás szerint, de tutira egész napos program.
Ezt kérlek tedd majd be a táblázatba.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Yuyu!

Persze hogy gyönyörü név az Enikö, hiszen az én lányomat is így hívják! :-)
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinet :oops:

Na hát ez az idő fujjjj.

Szuszu a napokban én is székrekedéssel szenvedtem sőt talán szenvedek is folyamatosan mert a mindennapos az ritka. Igyál sok rostos üditőt nekem az jó volt egy ideig.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Az Enikő sztem is nagyon szép név!

Velem már közölték, hogy Emesében ne is gondolkodjak mert az az anyadisznót jelentette régen. Annyira nem volt kedvencem ez a név, de amióta "kedves" távoli rokonunk felvilágosított, komolyan fontolóra vettem a lehetőséget, már csak a poén kedvéért is.
Néha annyira érzéketlenek tudnak lenni. :evil:
Ha nem lenne évek óta fix a lánynevünk.......
Bár a Zsejkére is sokan furin néznek, de engem annyira nem érdekel.
A lényeg, hogy nekünk tetszik és kész.
Szóval nem kell foglalkozni a befolyásolni akaró rokonokkal.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Mit találka helyszín: Teaház a Vörösoroszlánhot : Rádai utca , Oktogon ???

Lányok!

Gondolkoztatok már az oltásokon, hogy melyiket fogjátok beadatni? Esetleg a védőnővel szóbakerült. Tudom, hogy korai, de annyira zavaros.

Készítettem a net a alpján egy táblázatot, hogy mit, mikor és miért kell beadni.
Most gyűjtöm az infókat, hogy kinek mit mondtak..

Szép napot!
Vendég
 


Beleki, én is valamilyen teázót gondoltam a találkához, de szerintem a Vörös oroszlánban csak kicsi asztalok vannak és ha sokan összejövünk, akkor nem tudom, hogy le tudunk-e ülni együtt. Vagy összetoljuk az asztalokat?

szuszu
 
 


Bár én nem tudok menni, ha 29-én lesz, de van egy tuti ajánlatom:
A barátnői körömmel járunk oda amióta megnyitott.
Ott is picik az asztalok, de ha előre telefonál az ember, akkor összetolják és lefoglalják.
Az is Vörös cicus, csak a Móriczon van. Illetve onnan egy saroknyira a Villányi úton.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok,

tegnap sikerült egy számunkra szimpatikus kocsit kinézni... Megpróbálom összeszedni a tapasztalatokat:
ABC design Rodeo
90-100ezer forint között van az ára, de most találtam 74 ezerért is (ha minden igaz, ebben az árban benne van a merev mózeskosár)
Váz: alumínium, teleszkópos rugózású
Ülőrész: 150 fokig, több fokozatban dönthető háttámla, ülőrész mindkét irányból rögzíthető a vázra, 5 pontos biztonsági öv
Mózes: állítható hordozókar
Tető: kupolás, nyári tetővé alakítható, betekintő ablak
Lábtartó: több fokozatban állítható
Tolókar: állítható magasságú, nem lehet a másik oldalra fordítani, de az ülőrész mind a két irányba felrakható
Karfa: levehető, mind a két irányból nyitható
Kerék: közepes méretű, bolygosítható első kerék, fékezhető,
Lapra csukható.
Az aljában nagy hely van pakolni
Méret:
- összecsukva ülőrésszel: 82x68x29 cm
- súly: 11,3 kg (váz, sportrész)

Ajánlott: 0-15 kg


Remélem, mindent leírtam.

Kép

Dorka
dorkak
 
 


Sziasztok!

Gabi!
Nem is tudom, mit mondhatnék neked! Nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok. SOk kitartást neked az elkövetkezednő hetekre, és próbálj erőt meríteni a szeretteidből!

panna1
 
 


Yuyu!

Szerintem is szép név az Enikő! És szerintem a Fédi-Beniből a kis Enikő meg különösen édes. Én azt hiszem ezért is kedvelem ezt a nevet (bár nálunk nincs a listán). Anyósodék véleményét én épp ezért pozitív nyilatkozatnak venném :lol:

Dorka!
Üdv köztünk, gratulálok neked is a babócához!

A találkára a hely nekem mindegy, az időpontot meg még mindig nem tudom, úgyhogy biztosat majd a találka hetében...

Bejelentkeztem a Genesisbe, 4D-re: jövő péntek, du.4óra. Már nagyon várom! Addig meg simizgetem a pocakomban ezt a kis vadócot. :D

Nagyon irigyellek bennetekt, hogy ilyen jó dolgokkal tudtok foglalkozni, mint babakocsi, stb... Nekem most munkailag durva hetem van, minden nap éjfélig dolgozok (persze délután van egy 1-1,5 órás szundi), és még így sem érzem, hogy haladok.
Csürötrök este levonatozok Pécsre , mert bár ma jön haza Csabim :) , holnap reggel nem tudok menni vele, mert közbejött egy megbeszélés. Így majd pénteken kajtatom az albérleteket. Már jó lenne valami klassz albit találni, akkor ez a gond is ki lenne pipálva. Szorítsatok pénteken, hogy megtaláljuk Pécsen a kis családi fészkünket!
Ha tudok még benézek, legalább ez felvidít így munkaközben.

Szép napot nektek!

panna1
 
 


Anyósom nem pozitívan értette.... még azt is hozzátette, hogy ahány Enikőt ismer, egyiket se kedveli. Hát ez pech! Azét az unokáját biztos szeretni fogja, bármi is lesz a neve ;-)

yuyu79
 
 


Panna,

Sajnos nekünk is csak este van rá időnk, mert addig munka van. Ez is csak a véletlenen múlt... :wink:

Drukkolok, hogy sikerüljön mielöbb lakást találni Pécsen! Mi is most vagyunk lakásvásárlási mizériában...

Kép

Dorka
dorkak
 
 


Én is néztem ezeket a háromkerekű járgányokat és nagyon jól néznek ki, csak engem az zavar kicsit, hogy nincs olyan szép kialakított ülőrészük. Olyan mintha félig állni kellene benne, nem?
A Qinnykre is sokan esküsznek, de ott is ugyanez az érzésem.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Szerintem ennek jóval nagyobb az ülőrésze, mint a Quinny-nek, illetve a többinek. Ráadásul nem tűnt nagyon "fapadosnak" sem. Tehát rendesen ki van párnázva és nem kényelmetlen.

Az Enikő név nekem is tetszik, de nekünk két éve biztos neveink vannak... :lol:


Kép

Dorka
dorkak
 
 


Panna, én is nagyon drukkolok, már tényleg jó lenne megtalálni a családi fészket. Hiszen amíg az ember lepakolászik, berendezkedik.....
Úgyhogy drukkdrukk!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Akkor szuper.
Abból a szempontból tuti nagyon jó, hogy könnyű vele közlekedni.
Nővéremék szomszédja vett ilyen jellegűt és mindenki teljesen odáig van tőle. Hogy mennyire könnyű kezelni, meg minden. És beszereztek hozzá gondolom csatolható hordozót is, ugye?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Szerdán voltam AFP,... és megjött az eredmény.... :D

Apukám hívott, hogy azt mondták a "nénik", hogy minden rendben van az értékekkel. A leletet pénteken kapom meg és irány az UH. :D :D :D :D :D
Vendég
 


Igen, mindenképpen kompatibilis hordozót veszünk. Így praktikus...

Kép

Dorka
dorkak
 
 


sziasztok:)

Épp csak beugrottam, mert őrület sok a meló és a kedvem a béka se... alatt. Pedig annyira szerettem volna jóidőt a hétre!

Jó sokat írtatok, megpróbálom visszaolvasni, ahogy lesz időm!

Gabi, nagyon-nagyon sajnálom, sok erőt és kitartást kívánok neked az elkövetkezendő időszakhoz. Ha bármiben tudok segíteni, csak szólj bátran, néha egy beszélgetés is sokat segíthet!


Lanyané, nagyon jók a képek! És gyönyörűek a lánynevek, nekem nagyon tetszenek. Nálunk végre megszületett a fiúnév: Barnabás lesz a drágánk, amennyiben kukis. Holnap megyek vissza a dokihoz kontrollra, szerintem jövő hét elejére kapok uh-ra időpontot. Már nagyon várom, mert már egy hónapja nem láttam a picurit!


Na megyek vissza dolgozni, estefelé jövök megint, addigis jók legyetek!

sniky
 
 


További szép napot mindenkinek!! :)

Sziasztok!

k.a.t.i.c.a
 
 


Peg Perego Pliko 3 most 90 ezer Ft a Baby Outletben a Soroksári úton. www.babyoutlet.hu
Nem reklám, csak nézelődtem a neten.
bende
 
 


Sziasztok!

Binyek: Az inyvérzés lehet fogkőtől is.
Az a 9 hónap könyvben van ez: Ez az állapot gyorsan kihat a fogínyre. ez a terület megduzzad, begyullad és vérzékennyé válik ebben az időszakban. A hormonok miatt sokkal fogékonyabb lesz a fogkőképződésre és elszaporodnak benne a baktériumok, gyorsan tovább rontva ahelyzetet. a vörös, érzékeny, vérző íny a fogínygyuladás tünete...A kutatások szerint a terhesség alatti súlyos ínybetegség megnöveli a koraszülés kockázatát..... Keresd fel fogorvosod a lényeg :D Ezt a koraszüléses dolgot a nődokim is mondta és ő adott külön beutalót fogorvoshoz is, d egondolom nektek is volt ilyen.
Illetve még ez is ott van: Fogyasszon sok magas C-vitamin tartalmú ételt: a C-vitamin erősíti a fogínyt és csökkenti a vérzés gyakoriságát.Arról is gondoskodjon, hogy minden nap elegendő kalciumot vegyen magához.
Na most jó sokat írtam, bocsánat :roll:
andaka
 
 


Sziasztok!

Most jöttem védőnénitől, és nagyon jó hírem van a 11. kerületben lakóknak! Az önkormányzat az állami 64 ezer forinton felül, további 85 ezer egyszeri szülési támogatást ad :) szóval 150 ezer forintot kapunk.

KépKép
columbine
 
 


Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik boltba lehet levásárolni a magzatvédő öv árát, miután már nem használod? Most már nagyon ideje beszereznem egyet, de elfelejtettem melyik üzlet az.

KépKép
columbine
 
 


Columbine!

Ez remek hír! Többet is tudsz róla? Mik a feltételei és hogy kell igényelni? Én két és fél hete voltam a védőnőnél és nekem nem mondott semmit. (vagy még nem mondott...)


Kép

Dorka
dorkak
 
 


De jó nektek :D
andaka
 
 


oda kéne költözni ;-)

yuyu79
 
 


HOl lehet utánnna nézni a támogatásoknak? valaki tud valami infót?

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


andaka
 
 


Akinek nagyon vérzik az ínye, próbálja ki a parodontax nevezetű fogkrémet. Elég drága, de csak egy pötty kell belőle a fogkefére, nem egy csík. Az íze is rémisztőn eleinte. Gyógynövényeket tartalmaz és ásványi sókat. Ez utóbbiak összehúzzák a hajszálereket és megakadályozzák a vérzést.
Nekem 3 hónapig attól is hányingerem volt, ha a fogkefét a számba vettem- minden fogmosás rókával végződött- és nem is tudtam megszokni az ízét. Eleinte nagyon vérzett az ínyem, de most már abbamaradt.
bende
 
 


Ági,
mintha Mini Manó-ról írta volna ezt valaki, ami a Nagy Lajos király útján van.
http://www.minimano.hu/termekeink/17/22 ... erelo.html

Itt nem írják ezt az opciót, de telefonon biztos meg lehet kérdezni. Ha megtudsz valamit nekem is mondd el, mert én lehet, hogy kapok egy ilyet kölcsön, de nem biztos.

szuszu
 
 


Hahó "Vemhes"-társak! :lol: :lol: :lol:

Nálunk is úgy néz ki,hogy két lány lesz,mert az Uh-n azt láttuk,hogy nem láttunk semmit azokon a bizonyos helyeken.... :D Ez nagyon jó hír,mert a páromnak már van két fia és őket ismervén,úgy gondolom,hogy ilyen "fajta" gyereket nem szeretnék... :D Csak a nevekkel vagyok hadilábon,mert mindenről eszembejut valaki vagy valami és ami meg véletlen tetszene,az a páromnak biztos nem!Majd megmaradunk A és B-nél,ahogy most hívják őket!!! :roll:

Babakocsi....én egyáltalán nem gondolkodom mózeskosárban.Nyáron minek a mózeskosár?Hogy még azt is cipeljem?Csak behajintom őket a kocsiba és irány...Mire hidegebb lesz,addigra már úgyse tenném őket mózesba,mert már nagyobbak lesznek.Nyáron meg hadd lengedezzen a szellő a lábuk között!Legalábbis én most így gondolom... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

binyek
 
 


sziasztok lányok!

csak gyorsan bejelentkezem, hogy minden okés, megérkeztünk, jót pihentünk. amúgy Visegrádon voltunk pár napot a termál hotel visegrádban. nagyon klasszakat ettünk, pihiztünk és úszkáltunk. csatolok egy fotót, még a nagy napról, de lesz még biztosan jó sok, ezek csak a család által készítettekből mazsolázgatott ;)

holnap igyekszem átolvasni azt a sok sok infót, amit írtatok.

Kép

sophie27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?