Új privát üzeneted érkezett!

Jaj ezeket az oltásokat én is úgy utálom, de legalább most egy darabig nem kapunk... lassan Ti is túllesztek ezeken!

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: ez a Pikolo hányas számú kocsi? És kb meddig dönthető le a háttámla? Köszi :)
Vendég
 


Panndi: Minek kérdeted a nevét? Amúgy a Pikolo kocsikat mi sem ismerjük. Mi nem tetszett a Pierre Cardin-ben?

KépKép
KépKép
eperke21
 
 

 
 

Eperke: a dunakeszi lakásnak, hogy merre van kb :)
Úgy hirdették, hogy kb 175 fokig fektethető a háttámla, de ez kb 130-140 fokig volt dönthető.
Vendég
 


Panndi: Dunakeszinek a Fót felőli részén - én nem nagyon vagyok ismerős arrafelé, ennyit mondtak, ennél többet, egyelőre nem tudok. Ha jól emlékszem Gardeni Lakópark lesz a neve

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


A mi kocsinknak kb 150-160 fokra dönthető, így saccra a háttámlája. Zsófi simán tud benne aludni. BéBé Go a neve

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, még mindig nincs meg a laboreredmény :evil: Kicsit sem vagyok ideges :evil:

Hozzátáplálás/almalé: Ma megkezdtük mi is a hozzátápit, almalével, és mi is üvegreszelőt haszálunk. Pár perc az egész. Pedig én nem vagyok amúgy ellene az üveges kajáknak, ahogy már anno mondtam is, de erre sajnálnám a pénzt. Niki nagyon cuki volt, nem fintorgott, hanem vigyorgott ezerrel, és közben a szája szélén folyatta vissza az almalevet :D
Teszek fel képeket :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2010.12.31 20:04-kor.
lamme
 
 


Eperke: alapból nem is lett volna baj, ha tudom, hogy csak eddig dönthető. A Pikolot is úgy árulják, hpogy 175 fokig dönthető, hát kíváncsi vagyok. Azért olyat szeretnék, ami minél vízszintesebbre megy lefelé.

lamme: Niki nagyon édes :lol:
Vendég
 


Lamme, olyan tündérke ez a Niki! És nem látszik betegnek, hál' Istennek! De hogy még mindig ne legyen laboreredmény, hát ez már botrányos! Lassan eljutunk odáig, hogy már laborból is magánba megy el az ember. Ez azért gáz.

Esztit ma konkrétan kirázta a hideg az alamalétől. :shock: Holnap megpróbálom a sült alma verziót.

Kép
waterlilly
 
 


Kép

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Kép

Panndi!
Se a kocsin, se a számlán nem látok számot. :( Csatoltam egy képet, így hátha könnyebb beazonosítani.
Én a döntést 140 fokra tippelem. De biztos nem 175. Viszont Lilla így is tud aludni benne.
Nekünk a szomszédnak Eperke által említett kocsi van, kb. egy szinten dönthető.

Ha megengedsz egy véleményt elmondom. Megfogadni nem muszáj természetesen.
Spotkocsiból két faját láttam. Az egyik az olcsóbb kategória, márkától függően változik az ára, ezek kb. ugyanazt tudják, dönteni is így 140-150 fokig lehet, összecsukásuk is hasonló általában, viszonylag kis pakoló résszel. De könnyű, praktikus kocsik.
A másik komolyabb márkás, ár határ a csillagos ég, én 50-100 ezer között is láttam. Ezek tuti jól dönthetők, kényelmesek, nagy pakolórész. De nehezek, egyáltalán nem csukhatók kisebbre, mint ezek a többfunkciós kocsik.
Én a következő képpen okoskodtam.
Ha az elsőből próbálsz egy kicsit jobbat választani az is tizenegykétezer forint. Lesz egy könnyű szaladgálós kocsid. Cipelésnél nem mindegy ám. Bár mi kertes házban lakunk, anyu 4. lakik, munkahelyem 3. van, sok metrómegállónál nincs mozgólépcső stb. Vonatra, bkv-ra ezt is elég pakolni. Lilla úgyis nézelődik séta közben és nyárra már Zsófi is ilyen nagy cula lesz. Ha fáradt ebben is simán alszik. Ja és ha nagyon fontos az alvós kényelem és mondjuk a kocsiba úgyis befér, még mindig itt a mostani kocsi sportültetve.
Ha a drágább, komplettebb változatot választod a mozgás-cipelés elég nehézkes lesz és semmivel se leszel előrébb a nagy kocsidnál, bár tény, dönteni sokkal jobban lehet és aludni bizti kényelmesebb.
Ezt neked kell mérlegelni mire akarod használni, dönteni is pont emiatt csak Te tudsz benne. :D
Remélem azért segítettem egy kicsit a mérlegelésnél!
üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Bocsi, de Lillu addig verte a gépet, míg a képet kétszer csatoltuk. :oops:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lilly!
Egyik barátnőm kisfia is hidegrázást kap az almától nyersen, de sülve ő is szereti. Hátha ez Esztinek is bejön! Plussz érdemes kipróbálni többfajta almát, mert nagy a különbség.
üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi, köszi szépen :) Mindenképpen maximum 20 ezer Ft körül szeretnénk megúszni a dolgot :) Én is csatoltam egy képet, szerinted ez a két kocsi kb ugyanaz? :) Megkérdezhetem, mennyiért vettétek? Köszikösziköszi :)

Kép
Vendég
 


Szívesen.
Színre konstrukcióra igen. De ami a Te képeden van az jobban hátradönthető ill. a láb része kicsivel hosszabb.
Mi 10 500 Ft-ért vettük a miénket. EZt a fajtát mennyiért adják?
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Babett: én szülés előtt 3 héttel voltam dögrováson, de nagyon. A következő 2 nap alatt helyretett: csipkebogyó tea (de neked most mértékkel kéne, mert az serkentő hatású), oscillococcinum, hársfa tea, és méz. A mézről annyit, hogy én most is majdnem minden nap eszem, és Bulcsinak semmi baja.... Rékus is 15 hónapos kora körül kezdte kapni, akárhányszor taknyos volt, és semmi baja, a mézeskenyér mai napig az egyik kedvenc! Megoszlanak a vélemények róla, mikor lehet adni, szerintem ha nincs allergiás reakció, akkor nyugodtan. Egyébként szülésznő szerint a repcemézet bármikor bárkinek, ez az egyetlen, ami nem okozhat olyan tüneteket mint a többi méz. Plussz kamillás inhalálás :)

P[b]anndi:[/b] nekünk PIerre Cardin esernyős babakocsi van, tök jól dönthető, Rékus órákat tudott benne aludni játszótér után :) 16 ezer forintért vettük a mester utcai Brumi Maci boltban. Azt hiszem, ez van a képen is, amit valamelyikőtök feltett! Ez nagyon jó szerintem, van alatta pakolós rész és én vettem hálót is, így simán tudtam használni bevásárláshoz is :)

Mindenkinek jobbulást! Boldog névnapot és hó ill. szülinapot :)

Kép
Kép
agica123
 
 


http://www.brumimaci.hu/aruhaz/product_ ... ucts_id=90
Panndi, itt a link, akkor akciós volt, de most is 20 ezren belül van :)

Kép
Kép
agica123
 
 


Ildi, ez 19 ezer.
Az a baj, hogy a mostani kocsink kölcsön van csak nálunk, ennek ross zaz ülőrésze, Zsófi mindig hátraesik benne, tehát mindenképp kell új kocsi. Most lehet, hogy veszünk egy nem esernyőre csukhatót, ami fektethető teljesen, a Cam portofinot ki is néztem, aztán legfeljebb kap valami rém egyszerű esernyőkocsit, ha mindenképp kell az is. Végülis ez a cam is viszonylag kicsi, már azzal is nyertem. Mi nem tömegközlekedünk, csak ez a kölcsön kocsi az autó csomagtartóját is belakja... :(

Áááááá, kezdek megőrülni :lol:

Köszi Neked is, Ágica :)
Vendég
 


Így azért kicsit más a helyzet! Remélem sikerül valami jó kis kocsit találnotok! :D

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Én is remélem, mert már kezdek megzakkanni :lol:
Zsófi ma négyszer hányt... :? :shock:
Vendég
 


ágica: köszi! tegnap este elkezdtem homeopátiával a gyógyításomat (amiket ajánlottatok: oscillo, stodal, homeogen 9), de egyenlőre még nincs javulás, sőt... :cry: most már nagyon taknyos vagyok és a fejem is fáj...remélem a hétvégére rendeződik. Jövő héten meg megyünk kettesben haza szhelyre, addigra meg nagyon remélem, hogy teljesen elmúlik, na és Botond sem kapja el....mert akkor fuccs az egésznek.

Babakocsi: nekünk a drágábbik fajta van (Bébé Comfort Loola), de mégis könnyű és jól összecsukható, és 150 fokban dönthető, ja és még a hordozó is rátehető a vázra. Szerintem egy 5 hónapos gyereknek már nem is kell 175 fokos döntés, az inkább újszülött korban jobb. Mondjuk nekünk a bukások miatt még az ágyat is 30 fokban kell döntenünk, tehát a tök vízszintes nem is jó. Bár én eddig mózeskocsiban vittem Botit, most térünk át lassan az új sportkocsinkra, de azt is nagyon szereti, ebből végre már lát is valamit. És ebben is jót tud aludni. És ezt még én is elbírom... :?
Vendég
 


méz: én minden nap fogyasztom betegségtől függetlenül is, még a kávét is azzal iszom, leszoktam a bogyóról, hátha az ártalmasabb...már vagy 8-10 éve azal ittam a kávét... :?
Vendég
 


lamme: Te aztán emberes adagot csináltál Nikinek :lol:
Vendég
 


Babett jobbulást!

Meg Zsófi Baba Neked is! Mitől vann Panndi ez a hányás, dokinál voltatok?

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


babett: persze, egy öt hónapos gyereknek nem kell, csak mivel nekünk nincs babakocsink (kölcsön kocsink volt eddig) olyat szerettünk volna, ami újszülöttnek is jó lesz. Most a Cam Portofino mellett döntöttünk, bár nem ernyőre csukódik, de vízszintes, és csak 6,5 kg (könnyebb mint Zsófi :lol: ), egy kézzel összecsukható kicsire, remélem jó lesz :) Jövőhéten meglátjuk :) A kölcsönkocsi kb 13 kg, gyerekkel együtt 20 kilót emelgetni kicsit sok(k).

Ildi: nem tudom, most várok, dokinál nem voltunk, a kedve jó, sikongat, játszik, rötyög, remélem nincs baj.
Vendég
 


Panndi: Rékussal volt nekünk egyszer ilyen hányás, egy vasárnap 3x hányt...Csak néztem tátott szájjal, aztán hívtam a dokinénit, aki megkérdezte, hogy egyéb tünetek?? Láz, stb...Mondtam, hogy semmi, ráadásul nincs rossz kedve sem. Azt mondta, várjak egy napot, hátha kiderül, mi van. Kiderült: semmi nem volt :) Én azt gondolom, a pocijának nem tetszett valami, ezért inkább kiadta ami nem kellett :D
Ha nincs egyéb tünet és holnap már nem hány, akkor no para :):)

Kép
Kép
agica123
 
 


Babett: Ezt nem ette meg még Niki :D Csak lereszeltünk egy fél almát, és a levéből kapott néhány kanállal. :D Ma valahogy olyan hülye almát sikerült lereszelnem, aminek alig volt leve, úgyhogy kapott egy kis pépet is :D

Panndi: Remélem nem lesz semmi komoly gond Zsófival. :wink:

Ma végre meglettek a leletek (nekem kellett értemenni a központi laborba, különben ki tudja, hogy mikor kaptuk volna kézhez :evil: ). A garatváladék tökéletes :) , viszont a viz. tenyésztés nem annyira, e.coli-t találtak benne. :( Most még 3 napig antibiotikumot kap, aztán lesz egy ismétléses viz. vizsgálat 10 nap múlva. Meg vasat kell majd szednie 6 hétig, de az már a legkevesebb.
lamme
 
 


hányás: én azt hiszem nem is tudnám, ha Boti hányna, mivel folyamatosan buki, ami gyakran sugárban is jön... :? De a dokinéni azt mondta, amíg fekve nem hány el a szoba közepéig, az még nem hányás....ne izguljak.... :shock:
De barátőimtől én is hallottam olyat, hogy csak a gyomornak nem tetszett vmi, és 1-2 hányás megtörtént, de amúgy semmi gond nem lett. Szóval no para.. :lol:
Vendég
 


Jaa, nem is izgultam nagyon, nem is szóltam se dokinak, se védőnőnek, én is úgy voltam vele, hogy ez még beleférhet. Szerencsére azóta nem hányt, szóval nem beteg :) Csak amiatt aggódtam picit, mert most körülöttünk többen is hányás-hasmenéssel fekszenek betegen, és az most nem hiányzott volna. De szerencsére nem erről van szó :) De köszi mindenkinek a biztatást, aranyosak vagytok :lol:

És lesz ma babakocsink! :lol:
Vendég
 


Panndi!
Örülünk, hogy Zsófi jobban van, meg hogy sikerült döntenetek babakocsi ügyben, biztos klassz kocsi lesz.
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lamme! Akkor most végülis nincs olyan nagy baj?? Bevallom, nekem kínai ez az izé, amit a pisiben találtak,..... :oops:
Mindenesetre örülök, hogy Niki jobban van! További jobbulást még :):)

Kép
Kép
agica123
 
 


Jó reggelt :)

Tök jó a babakocsi, Zsófival együtt könnyebb, mint a régi egyedül :lol: És nagyon könnyű összecsukni, kinyitni, szóval mostantól vihetem magammal simán, elboldogulok vele :)
Mi ma dél körül megyünk anyósékhoz, holnap este jövünk haza...
Vendég
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, kaptam egy fordítást, azon dolgozgatok, meg anyós is itt volt (igaz csak 1 napot, na az bőven elég is volt, volt egy beszólása, amitől én is meg a párom is dobtunk egy hátast... No mind1.)

Kutyfül, Eperke: mi Dunakeszin konkrétan a Toldi lakóparkot néztük meg, ami egyelőre még csak egy nagy sártenger, épülő projektekkel, szóval ott 1-2 évig még sokminden lesz, csak csend, nyugalom, és madárcsicsergés nem. :( Még két lakóparkba is bekukkantottunk, ezek már készen vannak (Alag és Tóváros, ha jól emlékszem), itt azt tűnt fel, hogy sehol egy fa, egy park, egy játszótér, minden négyzetcentimétert eladtak, ház ház hátán, ohne infrastruktúra - ovi, bölcsi, boltok nincsenek.

Eperke, a Gardenia lakóparkról mit lehessen tudni? (Akár priviben is..)

Hát keresgélünk tovább, Fót, Érd is szimpatikus még. Bár néha úgy elkeseredem, hogy a hirdetések 90%-a már másnap nem aktuális, hogy ilyenkor elmegy a kedvem az egésztől. Pedig nagyon jó lenne elszabaduni innen, szerdán is szétcseszték a napunkat falfúrással... :(

Ildi
, a sült alma tényleg jobban bejön Picurinak, szépen eszi a kiskanállal. De azért továbbra is az anyatej a favorit, úgyhogy fejek tovább szorgalmasan. Pedig bevallom őszintén, már nagyon unom... :?

Andi, milyen babkocsit vettél végül? Hű, azért én bepánikolnék rendesen, ha Eszti hányna... Szerencse, hogy nem lett nagyob baj, valszeg nem tetszett valami a kis pocijának, és tudta a dolgát...

Lamme, az a rohadt E coli!!! :evil: Nekem is volt ilyen fertőzésem felnőttként, antibióval jól kezelhető, sajna semmit nem lehet csinálni vele, egyszercsak úgy dönt, hogy túlszaporodik oszt szevasz. Egymás után kétszer jött elő, de azóta (kb. 10 éve) nyugiban van a kis mocsok. Szóval jó döntés, hogy 10 nap múlva is megnézik, ha még mindig van belőle több a kelleténél, legyűrik antibióval, és nem okoz újabb fertőzést (mint nálam).

Kicsit nehezen gépelek, Cirmike rámmászott... :D

Kép
waterlilly
 
 


babakocsi, na

Kép
waterlilly
 
 


Diósdra senki sem akar költözni.... :wink: Mi tavaly június óta lakunk itt, és szerintem jó, nyugis, és kb fél óra a belváros....
Vendég
 


Sziasztok!

Néha olvasgatom a topikot...
De nagyot nőttek a babák :wink: :P

Kutyfül - hogy van a nyelvetek?
Levi szépen ki tudja nyújtani - van olyan nap, hogy állandóan kint van :lol:

Babakocsi
Nekünk Graco van.. én már eleve olyat vettem, ami jó újszülöttkortól.
39000 Ft helyett 25 körül volt a babyoutletben.

Jobbulást a betegeknek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Cam Portofinot vettünk, nagyon jóóóó, olyan kis könnyű, nagyon szuper :lol:
Vendég
 


Jaa, Lilly, beszólások ma nekem is jutottak bőven a nagyszülőktől - mindkét oldalról... Az egyik, hogy mondták Zsófinak, hogy lassan ül a bilire. én meg mondtam, hogy ja, kb másfél év múlva... Mire a válasz? "Miért? Az apukája már bezzeg..." Áááá... a másik meg, hogy nem normális, hogy idegen helyen elsírja magát, túl anyás, vigyem társaságba (kétszer volt nyaralni, rendszeresen jön velem boltba, postára, otpbe, járunk vendégségbe, mindig ismerőssel sétálunk, és szokott egy kisfiúval együtt játszani, stb). Három hete látta utoljára a nagyszüleit, akik már az utcán ki akarták venni a kezemből, hogy gyere a papához, én meg nem adtam. A lakásban a mama próbálkozott kétszer, mindkétszer elsírta magát. Miért nem lehet időt adni szegény gyereknek??? Mikor emeséltem anyunak, neki volt ez a reakciója, hogy túl anyás... Megjegyzem én fél évig anno a nagyszüleimnél éltem, és engem hozott fel példának, hogy én csak látogatóba mentem haza... Na kösz :shock: Asszem most elegem van.
Vendég
 


Jajj, Panndi, hát az ilyenektől megyek én is a falnak...! Hogy miért nem adok a gyereknek gyümölcsöt már 3 HETES korától. Meg miért nem utazok vele többet. Meg újszülött korában minek etettem meg éjszaka. Meg most már azért szavakat kéne mondania, nem? Mert annak idején Gáborka így, meg Gáborka úgy... (Gáborka a férjem.) És persze mindezt csakis segítő szándékkal...Az agyamra tud menni! Ha anyósom itt van, hirtelen csodagyerek lesz az én férjem. Hát nem tom, jól kinőtte...

Szerintem meg minden gyerek anyás, max. akkor nem, ha együtt laknak a nagyszülőkkel. Bili??? Még menni se tud! Jóhogynem már mindjárt nekifutásból a WC-re ugrik jövő hónaptól! :evil: Én meg gyorsan leölök egy fél disznót, hagy egyen az a szegény gyerek...! :evil: :twisted:

Mintha egyébként nem lenne elég bajunk! :roll:

Kép
waterlilly
 
 


Na jól van, látom, máshol is ez megy... :? Remélem maaaajd egyszer én nem beleszólós nagyszülő leszek... A bilis dolog után megkérdeztem, hogy a férjem mikor kezdett el járni meg beszélni. Az volt a válasz, hogy nem tudják, de hamar! Sejtettem :lol:
Vendég
 


Igen ez a legjobb, hogy hát konkrétan nem emlékszik, de korán meg jobban meg ügyesebben, stb. Pl. a férjem 6 hónaposan már szavakat mondott, 9 hónaposan már mondatokban beszélt... Aha, ötévesen meg az akadémiai székfoglalóját írta.

Én vezetek egy naplócskát Eszti mérföldköveiről, úgyhogy remélem, én nem leszek majd ilyen! Mikor kezdtél el beszélni? Várjál kislányom, megnézem! :D

Kép
waterlilly
 
 


:lol: Megnyugtat picit, hogy máshol is ez megy...
Vendég
 


Panndi és Lilly, jókat derületem a sztorikon :)
De higyjétek el, nem vagytok egyedül :)
nekem a Nagyikám ad olykor fergeteges ötleteket :)
Mikor Rékus 1,5 éves volt, sérelmezte, hogy még nem szobatiszta és miért nem fújja egyedül az orrát :)
És persze ha sír valamelyik, ő garantáltan tudja az okát :D
De megbocsátom neki és a 83 évének :)

Anyuval és Bence anyujával mázlim van, de ha mégis okoskodnak, közlöm: még jó, hogy nem vagyunk egyformák :):)

na pussz, jó éjt, és ne idegeskedjetek Csajok :) Tök uncsi lenne különben nem?? :) hihi
Na jó, nem gonoszkodom :)

Kép
Kép
agica123
 
 


Jó reggelt :)

Ágica, én csak azt remélem, hogy ha jön a kistesó, megoszlik a figyelem, és nem lesznek ilyen dolgok...
Amúgy azzal szoktam magam nyugtatni, hogy mindegy mit mondanak, én vagyok az anyja ;) Csak akkoris... :?
Vendég
 


Sziaszok!

Panndi, Lilly!
A férjem is feliratkozna a listátokra, 9 hónaposan már ő is teljes szobatiszta volt. :wink: Én a magam 1 évével csak szomorún kullogok utána (főleg, hogy anyu bevallása szerint azért még akkor is történtek balesetek :oops: )

Szóval már Lillunak is bőven bilin kellene csücsülnie. Bár mi megvettük már, mert én a mostani szokást, hogy csak 2-3 évesen kezdik körülöttem próbálgatni a lányok a biliztetést későinek tartom. De még Picur sem ült a bilin. Majd nyáron elkezdjük próbálgatni, aztán meglátjuk mi lesz.
Akinek van tapasztalata az ügyben: mikor kezdtétek a biliztetést?

Ja és az én Kismajmom is anyás. Rokonaink vérmérsékletétől függ, ki mennyire vágja a fejemhez. Az elején próbálkoztam a szeparációs szorongás és hasonló lélektani folyamatok felvázolásával, de mivel kb. annyit ér, mint Dunára vizet hordani megtanultam elengedni a fülem mellett.

üdv mindenkinek, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ja és hétvégén megjelent az első fogacska recéje LIllu szájában! :D Nem kapkodtuk el...

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Hát nem tudom ez a bilis dolog hogy van, engem is érdekelne tapasztalt anyukák véleménye. Én úgy tanultam anno, hogy másfél-két éves kora előtt nem tudja a baba egyszerűen idegrendszerileg, hogy jelezze, hogy pisilnie kell. Az meg a szememben nem szobatisztaság, hogy kifigyelem, mikor szokott kakilni, és alányomom a bilit.
Vendég
 


Sziasztok!

Babett: jobban vagy?

Lilly: milyen ez a sült alma?

Lamme: Niki tüneményes a képeken. Olyan kis boldog baba:)

Kia: Barnus nyelve teljesen rendben van, Ő is nyujtogatja mát :wink: Remélem, hogy később, amikor elkezde beszélni, akkor sem fog problémát okozni.

Babakocsi: Nekünk is lassan aktuális, és neki kell állni körülnézni, valami jó sportkocsi után. Bár a miénket lehet teljesen fektetni, meg 2 pozícióban ültetni, de nagyon nehéz és elfoglalja az egész csomagtartót. Asszem nekünk a mért lesz a lényeg, mert Barnus nem egy pici baba, szóval olyan kocsi kell majd, amiben kényelmesen elfér.

Képzeljétek, tegnap elkezdett próbálkozni a hasra fordulással. Még nem sikerült neki, de nagyon kitartó, egész nap gyakorol. :lol: Este már nagyon fáradt volt, de kitartóan próbálkozott. Remélem megvárja apát, és akkor fog átfordulni :wink:

KépKép
kutyfül
 
 


Én is elég ellentmondásos dolgokat olvastaam a biliről. Elvileg 9 hónapos kortól már szoktatható a gyerek a szobatisztaságra, de szerintem ez inkább az, amit Andi írt, hogy rohangálsz utána a bilivel...

Én jövő nyáron szeretném Esztit szobatisztasághoz szoktatni, de bilink nem lesz, mert akkor arról is lehet átszoktatni később, helyette én mindjárt a WC-szűkítős megoldást választom. Szerintem nyáron érdemes ezt indítani, nehogy megfázzon, ha esetleg becsurrant és nem szól... De idén nyáron még túl picike ehhez, szerintem.

Én is furcsállom, ha egy 3 éves gyerek még pelusos....

Kép
waterlilly
 
 


Jaj, el is felejtettem írni, hogy a férjem ma megy ki Dunakeszire megnézni egy lakást, egy 4 lakásos sorházban 3 eladó van, mi a szélsőt szeretnénk. Június-júliusra lesz kész, jó a környék, jók az alaprajzok, viszonylag nagyok a kertrészek. De persze látni kell. Érdekel esetleg vkit a másik két lakás? Eperke, Lamme?

Kép
waterlilly
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: