Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Kidobott az ágy drága Fanni? :lol: elképzeltem, ahogy tologatod az üres babakocsit nagy pocival :lol:
Vendég
 


Fanni,
Megkaptam azt az emailt, de nem válaszoltam ne kérdezd miért!

Egyébként mire kellett volna nektek a kocsi valószínű eladták volna, azt ugye tudod hogy ebben a kocsiban nem tudod fektetni a gyerekeket csak 6 hónapos kortól használható, már ha egy típusról beszélünk és mondjuk ha tiétek nem egy továbbfejlesztett példány!

pá J
farkasok
 
 


Judit :P
Ez a kocsi majdnem vízszintesig dönthető. Nagyon kicsi a küldönbség, talán 10 fok. Rá is van írva, hogy újszülött kortól.

Boni :P
Kidobott, de aztán vissza is vett, mostanáig 8)
Igen, elég vicces lehettem. De hidd el, a férjecském is, ő kicsit szemérmesebb, a lakásban tologatta :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 

 
 

Kisfóka!
Elfelejtettem írni, hogy nagyon édi Gréta baba, biztos nagy élmény volt! :D

Orsi! :D
Na igen, régi elavult dolog, ma már számtalan esetben döntenek a császár mellett, régen sokkal ritkábban alkalmazták!

Kép

Kép
donika
 
 


Lányok,

Segítség! Sikerült összeszednünk hétvégén valami víruskát. Szóval most fekszünk :D. Tünetek:köhögés, mellkas fájdalom. :? Voltam a körzetinél. Azt mondja át kell vészelni.......Sok folyadék, köszi, ezt én is tudtam, de semmi más! A párom lázas is, ő szed bogyókat, de rajtam, mi fog segíteni?
Mit szedtetek köhögéscsillapításra?

Kisfóka, Fanni,

Mi az a tű alapú szett? Szeretnék még rendelni képeket a gobelinwebshopról, de nem merem ezt a fajtát megrendelni. Még egy Vukot szeretnék kótyagos lúdakkal, de a nekem megfelelő méret csak ilyen tű alapú szettben van. A másik két gobelin, amivel már végeztem, normál alapú volt.

Kép
viri8
 
 


Viri jobbulást!én a Stondal (asszem ez a neve) homeopátiás köptető, nyálkaoldót vettem, meg gőzöltem kamillával!

meg tudjátok mondnai, hogy a 18.heti genetikai Uh-t követően mikor kell hányadik héten? legközelebb menni vérvételre, vizsgálatra?
Vendég
 


Köszi boni!

A 18-dik heti UH után csak a 24-dik héten kell mennem a dokihoz vizsgálatra és UH-ra a terheléses vércukor eredménnyel.
Mi erre a köztes időszakra iktattuk be a 4D-t.

Kép
viri8
 
 


Viri :P
Jobbulást, nekem főleg a C vitamin segített és a Sinupret cseppek a köhögés felszakításában. Terhesen is szedhető.

Lányok :?:
Az autós ülés és hordozó dönthető vízszintesre? Vagy az autóban ülhet a gyerek nem vízszintesen, a babakocsiban meg nem?
Köszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Hali lanyok,

csak egy gyors bejelentkezes mert bent vagyok a munkahelyen :lol: Meg a heten bejovok mert egy csomo adminisztraciot kell inteznem,szabadsag stb...


Kisfoka,
gratula Greta babahoz nagyon edesek a fotok :lol:

Fanni,
en is rendszeresen tologatom az ures kocsit :lol:

Viri,
csak a kamillas gozolest tudom ajanlani es a mezes citromos teat..Gyogyuljatok meg mihamarabb+++++++++++

Fendike,
mi ujsag nalad?

En szerdan megyek a dokihoz,kivancsi vagyok mit fog mondani...

Szep napot mindenkinek :lol:

Kép
petitpois
 
 


Boni :P
Úgy van, ahogy Viri írta, a 18. hét után csak a 24.-en kell menni, akkor jön az a bizonyos terheléses cukor is, az undorító löttyel :wink:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni! Én csak vízszintes, mózeskosaras babakocsiba tennék újszülöttet... de ezért biztos kapok majd hideget-meleget... De Farkasok Juditjának szerintem igaza van! Én még 6 hósan is bőven a mózest használtam. Persze nem mindegy, hogy 10 percre teszed bele a gyereket, vagy órákra... és mi van, ha hasonalvó lesz a gyereked, vagy csak szeret majd hason lenni? Akkor nem marad el egy ilyen kocsiban. Szóval én ezt 6 hó után használnám (nekem is 3 kerekű van, néhány helyzetben elég borulékony tud lenni, főleg ha "viszi" a súly).

dkata
 
 


Fanni,
Újszülötett én is csak vízszintesbe tennék, ezért is vettünk mi is mózest. Gerincének jobb, meg amúgy is.
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket! :D

Viri!
jobbulást Nektek!
A tű alapú szett és a normál szett között, én úgy tudom, hogy nincs semmi különbség, ezért is nem értem, miért tüntették fel 2 különbözőnek :roll: !

Fanni!
A hordozót nem lehet vízszintesig dönteni, mózesban meg úgy tudom, hogy nem szállíthatod őket autóban, mert nem lehet rendesen rögzíteni! Gondolom ezért kérdezted, hogy autóban hogy fogjátok őket vinni!

Nekünk sincs mózes a babakocsihoz, de vízszintesig dönthető!

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Pandus
Biztos igazatok van, abszolut nincs tapasztalatom... max. amit látok. Elég sok potenciális gerincbeteg baba lehet az országban, mert a szülők a beváráslóközpontokban úgy várásolnak, hogy a gyerekek a bevásárló kocsira téve hordozóban vannak...
Mármint mózes babakocsit, vagy a babakocsiba tettetek mózest?

Kisfóka :P
Köszi a választ. Igen, ezért kérdeztem.

Viri :P
Én sem értem a különbséget a tű alapú és normál között. Én normált rendeltem... de minthogy árban ugyanaz, max. a tű alapúhoz lehet, hogy "ingyen" adnak egy tűt is (?)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni,
en ugy tudom hogy babahordozobol egyedu la BESAFE markajut (sved)lehet viszszintesig donteni,de ha autoban van benne a baba akkor vissza kell allitani eredeti hajlasszogbe mert kulonben veszelyes.Ez csak akkor jo ha auton kivul vagy pl ahogy te is emlitetted bevasarlas mert akkor vizszintig dontheto..De en neztem uzletben es marha nehez :?
Itt a link esetleg:
http://www.izi-comfort.de/107.html

Kép
petitpois
 
 


Petitpois :P
Köszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni! Írtam privit.
Kocsitémánál nekem az is fontos volt, hogy felém nézzen a gyerek. Még most is fontos, nem marad el a másikban, mert nem lát. (Pl. egy olyan hányós gyereknél, mint Bálint, ez nem is lehetett volna máshogy, mert 2 pillanat alatt tiszta tej+hányás volt a gyerek meg minden - ezt azért jó észrevenni. :( )
A másik: szerintem érdemes elfelejteni, hogy ráírták, milyen idős kortól való... Ez olyan mint a bébiétel, amit adhatsz már 4 hósan, és olyanok vannak benne, hogy 30 évesen se enném meg. :shock:

dkata
 
 


Most nem igazán értek itt egyet a többséggel...

ha a babakocsi tényleg 170-175 fokig dönthető, akkor 1 takaróval vagy egy szögkiegyenlítővel simán lehet akár hasonalvós babával is használni.

olyan ikres kocsi, ahol a babák feléd néznek az egymás mögötti modelleken kívül azt hiszem csak 1 van, az ca. 25 kg, és 1 m széles.
A többi mind előre néz, nincs igazán választási lehetőség.

Egyik ikres kocsira sem lehet kocsiba beköthető merevmózest tenni, plusz kocsi hátsóülésére két merevmózes be sem fér, ez eleve több babával kivitelezhetetlen.

Fanni :D
hordozós kérdésre. A hordozókra az van írva, hogy napi 1-1.5 óránál többet ne legyen benne a gyerek, mert az terhelheti a gerincét.
De szerintem ennél több időt nem sok gyerek tölt el napi szinten hordozóban. (persze, lehet, hogy becsúszik 1-1 hosszabb út, de akkor sincs igazán más választása az embernek, mert a gyereket valamiben szállítani kell :wink: )

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fanni,
Van a babakocsink, és hozzá vettünk mózest.
Vendég
 


Ez a kocsi:
Kép
És ez a mózes:
Kép
Vendég
 


Orsi, igen, az ikres az más téma. De én akkor 2 kocsit vennék (tudom, luxus)... Egyet szükség esetére (pl. ami Fanninak van), ami mozgékony, kissebb, könnyen összecsukható stb. meg egy olyat, amivel a környéken sétálok, nem vásárolok, csak alszanak benne a kertben, stb és lehet akár böhöm nagy, kényelmes. De ikresben ez is más, ahhoz nem értek. :lol: Mindenesetre nekem az jött be, ha felém néz és mózes.

dkata
 
 



Pandus, ez mellik márka? :lol: csini
Vendég
 


Pandus :P
Szép a kocsi.

Nem tudom, mi lesz a megoldás, de valahogy majd kialakul :D Olyan úgysem teszek a babákkal, ami nekik nem jó, vagy árthat :roll:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


FAnni, csak nyugodtan! ezt úgyis tudtuk :lol:
Vendég
 


Fanni
Amit Orsi mondott azt próbáld ki, hogy pl. takaróval kitömöd azt a pici eltérést. Esetleg ha vesztek kókuszpólyát azt is beleteheted még, mert az jól tartja a gerincet.

Boniko,
Peg Perego GT3
Vendég
 


Akarunk venni kengurut. A kiszemelt példány elég drága ,de ha megéri megvennénk. Tapasztalat? DKata, Orsi? Szeretik a gyerekek?
Vendég
 


Pandus!

Szerintem a kenguru kérdés is megosztja az embereket.
Én csak akkor használtam amikor Dórika már ült.(7 hónaposan ült fel egyedül).Féltettem a gerincét.Egyébként szerette de csak akkor ha háttal volt nekem és tudott nézelődni.Viszont nem is használtuk sokat,mert a tömegközlekedési eszközökön nem szokás átadni a helyet és emiatt inkább sportkocsiban szállítottam.
Egyszóval mi is vettünk egy drága kengurut amit leginkább az Auchanban használtunk.
Amíg kisebb volt inkább cipeltem a kocsit,még a lumbágos derekammal is.Szerencsére sikerült szereznem egy ódivatú régi babakocsit(10 éves) amit még nem a díjbirkozó anyukáknak terveztek és Pestre mindig azzal mentünk.
A barátnőm ezzel ellentétben 2 hónapos kora óta kenguruban cipeli a kisfiát,neki az jött be.

Kép
Kép
mereszt
 
 


Sziasztok!

erika 13:
Köszi szépen már sikerült tegnap délelőtt megrendelnem és már délután meg is kaptam. Szedem és reménykedem hogy több tejcsi lesz. Neked hatásos? Hogy vagytok? Áron már biztos jó nagy?

Pandácska , Fendike : Köszi

Kisfóka:
Gréta nagyon aranyos a fotókon. Örülök hogy minden rendben volt az UH-n. Gratulálok.

Csiperke:
Köszike. Igérem hogy teszek képeket is . Ti jól vagytok? Orsika jó kislány?

Fanni: Gratula a babakocsihoz bár képet nem találtam róla. Biztos lemaradtam.

Viri:
Javulást neked és a párocskádnak!!!!! Én nem voltam beteg a nterhesség alatt de a többiek biztos megírják mit szedtek.

Fanni:
Mi babyhordóba hoztuk haza Krisztiánt de előtte hogy az Orsi szavával éljek szögkiegyenlitést csináltan a gerincrésznél így viszintesbe van ha beleteszem. A kocsiba ezt fogom használni ugyhogy amig nő Krisztián addig igy marad és ha már nem kell alá akkor csak kiveszem belőle.

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


most értem haza elmentem az Afp eredményemért.

AFP 33,4 ng/ml
wAFP 35,7 ng/ml
MOM 1,0

asszem ezek jó értékek,
:oops: ugye?

PAndus köszi...
Vendég
 


Mereszt,
Nekem megoldhatatlan a tömegközlekedés babakocsival, akkor se tudnám megemelni, ha az életem múlna rajta :wink: Viszont néha jó lenne elmenni párom munkahelyéhez, és azt csak kenguruval tudom megoldani :roll: Meg van fektethető kenguru is. Csak nem tudom, hogy Dorka mennyire csípné :roll:

Bonika,
:wink:
Vendég
 


Pandus,
köszi a homeopátiásat, csütörtökön megbeszélem a szülésznővel!
említette, hogy szülés alatt majd szedem, úgyhogy sztem elkezdem a héten, remélhetőleg lesz értelme..


Kisfióka,
de jó, hogy nektek így mutatta magát, szép képek Grétiről!!! :D

Nyuszi,
drukkolok, hogy jobban beinduljon tejcsi!!!!
Krisztián hogy van?? jól bírod a kis bébivel, éjszakák??

Boniko,
asszem a MoMnak 1,0 körül kell lennie, úgyhogy tökéletes!! :D

Petitpois,
köszi, nálunk minden okés, bár néha elfog a pánik, hogy megszülök amíg a férjem és a dokim távol van, de alapvetően semmi gond, csüt. a köv. vizsgálat
Te ugye ma mész???? na kivi leszek mit mondanak a lepényre
nekem ezer éve nem volt UH és súlybecslés, csüt-ön próbálok intézni egyet, asszem úgyis a 38.hét körül szokott lenni.. :roll:

Kép
fendike
 
 


köszi :lol:

már alig várom, hogy 17 óra legyen, arra megyünk az Istenhegyi klinikára a 18.heti genetikai Uh-ra! :lol:
Vendég
 


Pandus! én is megvettem a drága kengurut, és csak párszor használtam, vásárlásnál. De mire én Bálintot bele mertem tenni (pedig merev fajta, tartja a gyereket) már olyan nehéz volt és hosszú, hogy nem volt kényelmes. Pedig annak idején Ádámmal nagyon sokat kenguruztam, ezért is vettem most is... Úgyhogy gyerek és szülő kérdése. Egyébként praktikus, csak pici babát, aki még nem tartja magát, még a fejét se, nem tennék bele, fél kézzel én mindig is tartottam a gyereket.

dkata
 
 


Pandus!

A mi kengurunkba is lehet fektetni a gyereket csak azt Dórika nem viselte el.
Katának abban igaza van,hogy tényleg nem könnyű cipelni.Pedig Dórika még most sincs 9 kg,tehát 6 kg lehetett amikor én mászkáltam vele és bizony pár perc után fájt a hátam.Viszont ha másképp nem megoldható akkor egy probát megér.

Kép
Kép
mereszt
 
 


Bonikó!
Drukk a uh-hoz, majd tegyél fel képet! :D

Fendike!
A babaszobáról már tettél fel képet? Nagyon kivi vagyok! :lol:
Mondogasd a babócádnak, hogy még várjon, apa had érjen haza, és a doki bácsi is! :D

Nyuszi!
Örülök, hogy sikerült beszerezni a More Milket, írtam sms-t még akkor. Biztos jobban be fog indulni a tejcsi, és Krisztián is jól fog lakni! Tényleg képet el ne felejts! :)

Petitpois!
Én már azt hittem, hogy otthon vagy! Nagyon kihúztad. :) Nálatok szokás szülésznőt fogadni? Ha haza engednek lesz segítséged?

Kép

Kép
donika
 
 


megjöttünk, most már talán biztos, hogy fiú :lol: látszólag minden rendben, doktorbácsi azt mondta szép formás kisbaba

Kaptunk DVD-t és egy képet is

:lol: Kép
Vendég
 


pandácska* írta:. Tapasztalat? DKata, Orsi? Szeretik a gyerekek?

csak jó kengurut vegyél, olyat, ami neves márka, mert az jól tartja a hátat.
Az, hogy szereti-e a gyerek egyénfüggő. Levim imádta, Máté semleges volt, Lili annyira cicista volt, hogy érezte rajtam a tejszagot, így amíg mini volt nem tudtuk használni, mert felhergelte magát a pólóm szagán. Kifelé már szerette ő is.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


jah, én nagyon sokat kenguruztam. Nálam a kengurur + egyes babakocsi volt sokszor a fiúkkal. A hátam is bírta simán - Lilit is, pedig már 7.5 kg....
szerintem egyénfüggő, hogy kinek mi jön be.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
Kérek tippet, hogy milyet vegyek :wink:
Vendég
 


Mereszt, Kata
Köszönöm a segítséget!

Boniko,
Nagyon édes így oldalról is :wink:
Vendég
 


Orsi,
Én ezt néztem ki:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43
Tetszik, hogy lehet hozzá ilyen zsákot is venni, ami megvédi a hidegtől. Ez milyen?
Vendég
 


Pandácska :)
ez egy nagyon jó kenguru :)
a nyálfogója is praktikus, amikor már kifelé fordul a baba.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Nyuszipuncs
köszi szépen megvagyunk, a mai nap elég sírós volt, és alvásügyileg sem úgy sikrült mint az elmúlt napok, de remélem hogy az éjjszaka jobb lesz,
ma lesz az 5. éjjszaka, hogy éjjfél után nem kap cicit - :cry: jóformán óránként - másfélóránként sír, próbálom hátha aludna éjjszaka, mert végülis reggelente így sem eszik sem jobban sem többet. De volt nemegyszer hogy már csak akkor eszméltem mikor szoptattam, de arról fogalmam sem volt hogy mikor és hogy kerültem ülőhelyzetbe és az ölembe a gyerek :shock: - cumi nem kell neki, éjjel még pár korty teát sem iszik meg - hát majd lesz valami
More Milk - nálad eddig történt valami? nekem a 3. 4. napon mintha elindult volna valami, de ma este már ismét 2 cici kellett ahhoz hogy jól lakjon (igaz csendben el is aludt 5-10 perc alatt)

Kenguru: én vettem - Fillikid márkájút (eredetileg Baboo babazsákot akartam, de alkatrész hiány miatt nem gyártják, és ezt ajánlották helyette)- 3 kg-tól használható, sokszor jobban el van benne mint a babakocsiban, illetve a 2 gyerekkel csak így tudok elmenni ithonról = Áron a kengurúban és Ákos pedig babakocsiban ül.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika :)
mi a gond a két cicivel?
én sosem érzem ezt problémának. Ha két cici kell hát annyi kell, nincs azzal semmi gond. Én is van, hogy mindkettőből szoptatok, van, hogy csak 1ből.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pandácska,

Nekem van egy ilyen eladó kengurum (nem rózsaszínű :lol: , de szép): http://www.recontra.hu/index.php?pg=mar ... WRP4562245

Kb. féléve használtam egy ideig, mikor Balázs nem akart babakocsizni.
Ha érdekel, szólj.

Andi

Kép
bandika
 
 


Kép Kép Kép

Hát így néz ki a babaszoba egyelőre, remélem sikerül feltenni...
Hiányzik még kép az ágy fölé és a pólyázóhoz a polc sem érkezett meg, de azért így már nagyon happy vagyok... :D

Kép
fendike
 
 


Fendike :D
ez nagyon szép!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fendike :P
Igazán szépséges lett a babaszoba, gratulálok :D

Boni :P
Gratulálok a kis kukishoz. Szerintem is ez már biztos :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Jó reggelt!

Köszi a dicséreteket! :lol:

Fendi nagyon szép a szoba :lol:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: