Sziasztok!
Hű, látom tök jó témát találtatok.
Teszvesz, vatera... totál rá vagyok kattanva! Már vagy 8 nyári cuccot levadásztam, mert iszonyúan félek a melegtől... amúgy sem birom, hát még nagy pocakkal...
Én amúgy alkudozni szoktam, és sokszor be is jön. Általában a postaköltséget szoktam beletetetni az árba, hogy azért ne kelljen külön fizetni. 80%-ban bele is mennek az eladók.
Amúgy annyira rákaotam, hogy a saját felesleges cuccainkat (babaruhákat, stb) meg árulom is. Lekopogom, de eddig negativ tapasztalatom nekem sem volt, mindig megkaptam, amit kifizettem.
Babarucikkal meg úgy vagyok... Lolának jól bevásároltam anno boltokban. Aztán ahogy láttam, eleinte gyakran havonta kellett cserélni, olyan gyorsan növi ki az első pár méretet... na akkor rájöttem, hogy felesleges, és nem éri meg. Ha használtan veszem, az is majdnem új, mert senki nem hordja tovább, szóval max párszor használt dolgokat veszek, töredék áron. Persze kivétel a body, meg zokni, harisnya. Azokat meg a tescosat nagyon szeretem. Szerintem a cherokee nagyon jó minőség, és tényleg kedvező áron. Most is vettem egy 7 db-os csomit 2700-ért.
Ami nagyon-nagyon megéri még, az az angol ebay-en ruhacsomagot lőni!!! A legkisebb méretekben gyönyörűeket lehet venni, és mind márkás, teljesen újszerű.
Bocsi, kicsit túlfejtettem a témát, de ez az egyik nagy hobbim...
Azt hiszem Roni kérdezte, hogy lehet-e a kaposvári kórházhoz jönni az integrált tesztre (ugye pár het ingyenes). Megkérdeztem tegnap a dokimat.
Azt mondta, bárki jöhet, nem számit a lakcim, csak nem rossz, ha van egy indok a tarsolyban, miért itt...
Mert azért azt mégsem lehet mondani, hogy mert itt ingyenes...
Szerintem az megteszi, ha pl azt mondod, pár hetet itt töltesz rokonoknál, és pont beleesett ez a vizsgálat, emiatt nem utaznál haza...
Persze ezt is csak akkor, ha kérdezik.
Ági!
Remélem hamar jobban leszel, el tudom képzelni mennyire megvisel fizikailag, lelkileg ez az egész...
Cölibátus... hmmmm Most nem kényszerülünk rá, de anno Lolával javasolta a doki a bevérzések miatt... nem hazudok, nem birtam ki...
Szerencsére nem lett baj belőle, nagyon óvatosak voltunk.
De KELLETT...
Eszti!
Én is üdvözöllek!
Ti figyu! Monee, Eszti, meg pécsiek!
Ha már a pestiek talit szerveznek, mi nem futhatnánk össze Pécsen valahol? Tök jó lenne... Hm?
Asszem most ennyit akartam...
Szép napot mindenkinek! Jövök még...