Új privát üzeneted érkezett!

na, jókis laptető.... legalább valami ujjongós, pozitív lett volna....
bocsi ;)

Kép

Kép
kolyok28

Köszi Jim!!! :oops: Gyógyulj meg!

Nagyjából összepakoltam.. nagyjából. Majd még kicsit ki kell egészíteni, de azt majd apával együtt fogom.

KépKép
lexus

Lexus!
Én is örülök hogy visszajöttél, csak azt sajnálom, hogy nem előbb. Szerintem nagyon összerázódott a csapat, és tényleg nagyon összetartanak a tagok, szurkolnak egymásnak. De mégis jobb most mint soha. Nem kell fertőtlenítő folyadék a kórházba szerintem. Ha mégis fejni akarsz géppel akkor a rokonok kifőzik otthon....

Jim!
Köszi!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Heli Csajok!

ITTHON VAGYUNK PETIKÉVEL!!!

Most időm semmi, de majd írom és lököm a szüléstörténetemet is. Nem volt laza, de legalább sokkal gyorsabb volt, mint az első, pontosan 6-od annyi.

Mindenkinek gratulálok aki azóta szült, hogy eltüntem!!!

Puszi
Kép
Kép

Livi
Kép
Kép
lusie

Judit!
Gratulálok Eszter babához!
Sok boldogságot és örömöt!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

JUDIT! De jó, hogy otthon lehetsz! :) És pénteken tutira lesz egy babánk!!! :D
Vigyázz magatokra nagyon!

LEXA! Izgulok és szorítok értetek! :wink:

JIM! Gyógyulj meg hamar!

Évi

KépKép
kvaszeva

Judit! Én is sajnálom, hogy nem jöttem előbb, de nem sikerült. Vagyis biztos sikerült volna, de nem tudtam volna rendszeresen írni, annak meg nem láttam értelmét, mert akkor semmire nem tudtam volna reagálni.. igyekszem visszakapcsolódni közétek, viszont abban biztosak lehettek, hogy én itt mindenkiért szorítok, pont úgy, mint az elején! :)

KépKép
lexus

LUSIE! ÉDES EZ A MANÓ! :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Egy lányhoz miért ezt a színt választottam. :shock:

Judit(kmét)!

Örülök, hogy kaptál egy kis kimenőt. Ha tartjuk a menetrendet, akkor akár egyszerre is születhetnek a fiaink... :D

Lusie!
Szép nagyon Petike?
Mennyi idő alatt lett meg ez a hatalams baba? Na jó nem sürgetlek a szüléstörténetből majd kiderül! Várjuk majd!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tényleg nagyon aranyos a baba :D Mi még nem ismerjük egymást, Lusie, de gratulálok ;)

Köszönjük, Éva! :)

KépKép
lexus

Judit18: gratulálok a babóhoz! Sok-sok boldog pillanatot nektek!
Látom, ha súlyban ugyanakkora is, egy centivel nagyobb Eszter, mint Fruzsi. Kiváncsi vagyok a születéstörténetedre.
linocs

Kölyök!

Nem lesz temetés, Apukám kívánsága volt. Hamvasztás után hazaviszik. (Később futtbalpályán szeretné, hogy elszórjuk a hamvait). Egész életében rajongott a sportért, különösen a fociért.
Amúgy sem tudnék hazamenni mert 140 km, és a műtét után én még 5 napig benn leszek, utazni meg végképp kell vagy egy hónap mire képes leszek. :(

Kavics!
Te sem tudod Anna számát? Igen jó hogy hazaengedtek (a cuccom meg minden ott maradt) az ágyat fenntartják. A szobatársak számomra teljesen érthetetlen módon nem kívánkoznak haza, pedig van aki 5 hete van benn, és még csak 35 hetes. Pedig azt mondták ha akar hazamehet.
A WC körülményei nem változtak, készülj a legrosszabbra! Undorító, azon imádkozok semmit el ne kapjak......

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Lusie!
Gyönyörű a babácskád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pumperka!
Igen! Szerintem is pénteken több baba érkezik a csapatba(ból). :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Lusie, naggyon aranyos Peti!!! Köszönjük a képeket! És várjuk aszüléstörténeted!!!! gyere ahogy tudsz :)

Judit, ez igazán szép kérés Apukádtól. Igen, gondoltam, hogy nem tudnál hazamenni. Jobb is így, hogy nem kell. Anyukád tud jönni segíteni Neked? Talán Neki is jobb az unokákkal...?
nem értem én sem a szobatársaidat, főleg amit utaltál a wcre.... brrr

Kép

Kép
kolyok28

Lányok, ma olyan szépen haladtam a lakással, rá sem lehet ismerni :) jó, kis csalással... a teli dobozokat átvittem, najó, áttoltam :P , csak semmi emelgetés ;) , a másik szobába, ami most raktárként is funkcionál és így elég nappali feelingje lett a nappalinknak :) én most nagyon örülök ennek.
:lol:
és milyenjó, hogy végre elkezdtem a pakkot összerakni, kiderült, hogy lehet hogy hiányzik egy lakóhelyi igazolás, nem tudom, hogy ez alatt mire gondolnak, de holnap rákérdezek, elintézem :)

Kép

Kép
kolyok28

Judit18, gratulálok! Igazán szép nagy baba lett! :) Remélem jóóóóóó nagyok azok az 50-es ruhácskák, amiket bepakoltál! :lol: :lol: :lol:

Juditkecskemét, de jó, hogy egy picit hazaengedtek! Pénteken lesz baba? :) Azt hiszem, hogy jobb, ha az ember nem tudja, hogy mikor következik be a nagy esemény, én Nikihez hasonlóan biztos szétizgultam volna magam :roll: .

Kép

Kép
mzx

Judit, nagy gratula Eszterhez! (Végül nem lett második neve, vagy csak nem írtad az sms-be?)

Lusie, szép babuci Petike! Már fel is került ő is az albumba.
Nagyon várom én is a szüléstörténetedet, kíváncsi vagyok, hogyan sikerült egy ekkora babát megszülni. :D
Vendég

Valaki meggyes-csokis muffint emlegetett??? :oops: Én is-én is!!! Kérek szépen receptet!!!

Kép

Kép
mzx

Juditkecskemét, neked is akartam írni, csak közben Alexa megzavart. :lol:
Szóval örülök, hogy hazamehettél kicsit, így biztosan könnyebb neked is, Levinek is. Pénteken gondolok rád! ++++++++++++++++
Vendég

Mzx!
Igen pénteken lesz baba de én már nagyon várom, és nem annyira izgulok mint Niki, mert én pontosan tudom mi vár rám. Egyszer már átéltem ugyanezt.
Sőt nagyon nagyot csalódtam hogy nem holnap, mert eredetileg úgy volt.

Zsu!
Levi pont ugyanígy járt a fürdéssel. Valameddig imádott fürödni, aztán pár hétig mindig sírva mentünk a kádba. Próbáltam rengeteg játékkal elterelni a figyelmét. Öntögetni a vizet, a habot, ugrálnak a játékok a vízbe stb. Mostmár újra szívesen megy, bár sokszor előfordul, hogy ki akar szállni, a mosdatást meg utálja. Azt mondja mindig, hogy "belement", meg csípi......Sőt azt mondja, hogy félek Anyától (ha Feri füdeti), ha én akkor azt hogy félek Apától. Hát ezt nem értjük de teljesen egyértelmű hogy ezt akkor mondja, ha hátradöntjük a vízbe - erre használja a kifejezést, aminek semmi köze Anyához, Apához.....
Ez olyan, mint hogy bármije fáj, ált. azt mondja, hogy fáj a torkom....Még nincs teljesen tisztában minden fogalommal

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit, arra emlékszel, hogy meddig tartott ez az időszak?
Nekem az a gondom, hogy elterelném én a figyelmét játékkal, de el sem jutunk a kádig, mert már előtte üvölt, hogy NEEEEEM!!! :roll:
Vendég

Juditnak hatalmas gratula Eszterhez :!:
Minden csöppség képéért köszönet, mert tényleg csodaszépek :P
Kitartás minden anyukának akik már otthon vannak a babókkal , tuti jól nevelitek majd őket :P
Micsoda boldogság ez :!:
Jim: remélem holnapra sokkal jobban leszel :!:
[

Anita
Kép
boszi30

Judit, Gratulalok Eszterehez, sok boldogsagot es sok tejcsit.

juditkecskemet,
Orulok, hogy otthon vagy, sokat gondoltam rad es Levire, hogy hogy viselitek a tavolletet egymastol.

Lusie,
Peti gyonyoru baba, es olyan edessen alszik :)

Persze a tobbi baba is szepseges, es tenyleg ebben a topicban csupa szep babak szuletnek.

En sem vagyok a sirnihagyas hive, sott Elisanal ejjel csak ha picit nyoszorgott mar akkor is ott teremtem mellette es fel is vettem, megszoptattam. Azt lehet nem jol csinaltam. :( Ha viszont nem ebredt fel ejjel a megszokott idoben 4-5 ora utan akkor is felvettem es megszoptattam. Na, azt lehet nem kellett volna, mert kesobb eleg rosz alvo lett (vegul is nem tudni miert), csak mostanaban kezdett jobban aludni 3,5 evessen. Most hagyni fogom aludni amig magatol fel nem ebred, majd erzi amikor ehes es keri a szopit.

Boszi30
Koszi, remelem igy a latin neve alapjan talalok, mert eddig ugy mint malnalevel tea itt nem letezik, megneztek a katalogusban is es nincs :(

Tcis

Kép

Kép
tcis

Lusie!

Nagyon édes a babkó!!!!!!!

Judit!

Nagy gratula Eszterhez és jó egészséget nektek!!!!!

Jimm!

Gyógyulgass kell az erő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pati!!!!!!!!!!!!!!
Várunk!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Judit! Gratula Eszterhez :D !

Juditk! Egesz penteken rad fogok gondolni es nagyon nagyon szoritani :) !

Panny! teljesen egyetertek veled, epp a heten olvastam egy cikket, h a mai vilagban mennyivel boldogtalanabbak az emberek es hogy nincs meg bennuk a csalad kozelseg, szomoru, senkiben nem bizo emberek es sajnos ez sok esetben a hagyd sirni a gyereket, neemeld fel, stb... hozzaallasnak koszonheto :(

Mommy!en is olvastam es nem csak hogy szinte mindent adnak a gyereknek, de meg jol meg is cukrozzak vagy sozak :roll: , hat nem tudom...itt is azt mondjak, h min 4-5 honapig anyatejen, esetleg tapszeren semmit a babanak

Zsu! kepzeld, nekem a baratnom kisfia egy evesen utalt furodni, egyszeruen rettegett a viztol es kiderult, h apucija jeghideg vizben furdette, persze ez nalatok nem jatszik kozre, en azt hallottam, h ez teljesen normalis, ha a gyerek nem mindig rajong a vizert... nalatok ez miota tart? szerintem is probaljatok ki, amit nano mondott :wink:

Pati?!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
rima

Eszterxx!

Azért tessék egy picit bejelentkezni!

Pati!
Azt hittem mostanra te is látható leszel, és lököd a szöveget a hatalmas élményekről!

Persze mindkettőtöknek megvan a megfelelő alibije is maestére tudom... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="rima"]
írta:
rimaMommy!en is olvastam es nem csak hogy szinte mindent adnak a gyereknek, de meg jol meg is cukrozzak vagy sozak :roll: , hat nem tudom...itt is azt mondjak, h min 4-5 honapig anyatejen, esetleg tapszeren semmit a babanak

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bocsi Rima, épp csak a hozzáfűznivalómat hagytam le. :oops:

Szóval: Én is beleolvastam ezekbe én is, és döbbenten olvastam ,hogy milyen korán elkezdik a hozzátáplálást.
Alapvetően nálunk is ez a szemlélet, (gyerekorvosk védőnők) de mégis vannak édesanyák, védőnők akik mindig még a 15-20 évvel ezelötti modellt nyomatják. A saját környezetemben azt tapasztalom, hogy egyre kevesebb, de amit olvastunk azok szerint nem. Az én anyukámmal is olyan nehezen értettem meg ezt 8 évvel ezekött, mert nekik még mást mondtak. Persze azóta már született még két unokája, és már elfogadja az új szemléletet is. Néha méfg "visszaesik", de olyankor sogórnőmmel azért kiigazítgatjuk a dolgokat nála. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="pumperka"
Alapvetően nálunk is ez a szemlélet, [/quote]

Mármint amit Te is írsz. Kezdek kicsit szétszort lenni estére. :oops: :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Nem olvastam vissza, igy most nem is tudok reagálni...

Lucrecia Borgia elkeverte méregpoharam, Judit 18 után én is most hajtom le a bábakoktélt... utánaolvastam, ő 9-kor itta és fél 7kor folyt el a magzatviz... én félek a dugótól, igy a hajnal fél ötöt céloztam meg...

Tehát egy klasszikus idézete: Akácos úúúúút........

Kép

KépKép
eszterxx

Hajrá Eszter!

Ha neked is összejön akkor, ha bármi befektetéssel riogatnak akkor biztos én is kipróbálom. Jövőhéten anélkül is. :wink:

Te is közvetíted az eseményeket mint Pati?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Naná! Az olajos cucc tényleg lebeg a tetején, brrrr....... amúgy csak becsiptem, álmos vagyok, más hatás még majd később...

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter
Hajrá!

Köszönöm, hogymegerősítetek abban, hogy nem csinálom nagyon rosszul... :lol:
Vendég

Szép estét kívánok :lol:

Most beszéltem a kétszeres apukával..Patti Gorkát fürdeti...
Norti délután sírós volt...Szerintem ezért nem jött még Patti...hiába....az új otthoni környezetet is szoknia kell a babáknak...

nanó
nanó:))

kiszazsu: írtam a wiw-en levélkét neked.

És íme pár kép a mi kis Fruskánkról:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
linocs

Nagyon szép a Fruzsi! Édes ahogy alszik!
És Ti is olyan boldognak látszatok! :D :D

Én is nagyon várom már Nimródot!!!!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit18: HATALMAS GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ÉS TERMÉSZETESEN SOK TEJCSÉÉÉÉÉÉÉT NEKTEK IIIIIIS

Kép Kép Kép
fanetta

Linocs!

Nagyon jók a képek!!!! :wink: :lol: :wink: :lol:

Lexa!

Hú-ha...ez nagyon izgi :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok,
Én Judit férje vagyok, a büszke apa. Felrakok egy-két képet, a mi kis tüneményes babánkról!

Kép mi hárman
Kép a két szépség
Kép Ezt nem lehet megunni! :)

A többit majd Judit küldi és köszöni a jókívánságokat!

Üdv,
Attila
judit18

Üdv Attila!

Nagyon szépek vagytok!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Zsu!
2-3 hétnél nem tartott tovább, de mi nem zuhanyoztattuk mert attól eddig még mindig üvöltött. Amíg tartott mi is hamarabb kivettük, aztán már nem tudom hogy is múlt el konkrétan de újra szeret fürödni.
Mi sem tudjuk mi okozta.

Judit!
Még eggyel gyarapodott a gyönyörű babák száma. Még egyszer gratulálok.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

ez hihetetlen, hogy itt milyen rendes férjek-apukák vannak!!!
:lol:
itt aztán kérem nem hagynak kétségek közt ennyi kiváncsi kismamát.
Nagyon rendes tőletek tényleg. Köszönjük a gyors fotós-jelentéseket!
(az én férjemet biztos nem tudnám rávenni ilyesfajta képfeltöltésekre :roll: )
Judit, én is kiváncsian várom majd a szülésbeszámolódat! Ti számítottatok ilyen nagy babára?amúgy nagyon gartula!

eszterke XX, kéretik jelenteni a koktél áldásos(?) hatásairól!
(izgulok én is) :lol:

norco

JUDIT18,
HATALMAS GRATULA!

és Mindenkinek a felrakott képekhez. Sugározzák a képek a boldogságot. Jó nézni őket.

Lusie,
Gratulálok! Már nagyon kiváncsi voltam az oriásbébire. Szerintem ezt a versenyt Ti nyertétek, ennél nagyobb baba ebben a futamban nem lesz.
Megyek büfiztetni, hogy leváltsam Kikót.
Kitartás és türelem a soron következöknek!
endre

Endre

Kép
kikóférjendre

már kikapcsoltam de egy gondolat erejéig visszajkapcsoltam a gépet. Ezt az előbb írni akartam és a büfiről úgy is lemaradtam.

Évi,
Jó hogy itt vagytok köztünk épen, egészségesen és boldogan.
Csak ennyi de ezt még le akartam írni.
Megyek Zalánhoz, Kikóhoz.
endre

Endre

Kép
kikóférjendre

Judit18!
Nagy nagy gratula Eszter babához. Egészséget, boldogságot és sok tekcit kívánok!

Judit férj!
Köszi a képeket. Nagyon helyesek rajta a lányok és milyen szép család lettetek!

Linocs!
Tündéri a kis Fruzsi, és ti is milyen boldogok vagytok!

Lusia!
Nagyon szép a babád!

Mommy82!
Amíg tudod szoptatni addig az a legjobb. Ha nincs elég tejed akkor tápszerrel lehet pótoni. Én mind a két gyermekemnet fél éves koráig csak szoptattam, utána kaptak almát, krumplit, répát, sütőtököt, tejpépet stb. Ráadásul mind a kettő májusi és a legnagyobb kánikula volt 2000 és 2001-ben, de még vizet sem adtam nekik. Csak cicit, és gyönyörűen fejlődtek! Betegek nem voltunk. Lilii 2 éves koráig szopott. Kívánom neked, hogy te is tudd ilyen sokáig szoptatni a fiad, és ne keljen korán hozzákezdeni a hozzátápláláshoz. Az anyatejnél jobb nincs számukra!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

sziasztok!

most csak röviden, mert 5perce értünk haza a magyar palacsintapartiról, ami nagyn jó volt. viszont hazafele sétálva elkezdett zsibbadni a kezem, amit eddig csak alvás közben tett... ez kezd kicsit ijesztő lenni, az is hogy nem tudok rendesen fogni a kezemmel, mert fájnak az izületeim... :?
na nem panaszkodom

csak pár hozzászolás még:

Linocs, nagyon aranyosak vagytok, sugárzik rólatok az öröm, vidámság :) szeretnék a lányotok helyében lenni, tuti egy vidám családban nő majd fel :lol:

Judit férje, köszönjük a képeket!!!! télleg milyen rendes férjekkel vagyunk megáldva... (bár az én férjemtől nem biztos hogy várhatok majd ilyet.... :roll: de majd meglátjuk ;) ) látszik milyen büszke apukák
na de milyen boldogok vagytok a képeken!!! Gratulálok!!!

és végül, de nem utolsó sorban:
Eszterxx ++++++ nagyonnagyonnagyonnnnn
remélem bejön a koktél. drukkdrukkk meg minden
jelentkezz, ha tudsz,mielőtt elindulsz!

jó éjt...

Kép

Kép
kolyok28

Éjszakai üzemmód!

Vagy inkább, bagoly üzemmód! :lol:

Bár szerintem az anyukák nagyjából mind ebben az üzemmódban vannak! :lol: :lol:

Judit!
Gyönyörűek vagytok! :D

Linocs!
A babácskátok egy édes pifipufipofika! Nagyon drága! :D

Kölyök!
Örülök, hogy haladsz a lakás rendezéssel! :D
Nincs lehetőséged megbeszélni ezt a kézzsibbadást a nőgyógyászoddal?
Terhesség végén ez lehet "természetes", aminek szülés után illik elmúlnia! De biztosan roppant kellemetlen lehet! :?
Vendég

Jó reggelt!

Judit18!
Olyan szépek vagytok a képeken.

Linocs!
A képen nagyon jól nézel ki, nem tűnsz egy kicsit se nyúzottnak. Fruzsibaba tényleg jó baba lehet. És szép is.... :wink:

Beuska!
Hogy álltok a lakással? Hétvégén tudtatok haladni!

Kölyök!
Nekem mindeggyik terhességemnél volt ez a kézzsibbadás, és szülés utáni napokban nyomtalanúl megszünt. Bár a tegnap elötti éjszakai dúrva volt. Most sokkal jobb volt a helyzet....

Eszterxx? Már a kórházban vagy vajon?

Pati!
Milyen a reggeletek?

Reggel nem kellett nekem vinni a gyerekeket suliba, ezért vagyok ilyen hamar itt. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!!

Pumperka most nézem a vonalzód, nem semmi!!!!:shock:
Hogy érzed készülődik már ????

Én úgy mennék már szülni! :D

PATI!

Milyen éjszakátok volt????

Gordon otthon marad veletek egy pár napot???Én úgy tervezem hogy 1 hétig nem megy majd Pepi, először is hogy ismerkedjenek a tesóval, meg hogy nem hozzon haza semmi bacit.

pusszz Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?