Sziasztok!
A hozzátáplálásról én is azt hallottam, hogy a 4. hónaptól már lehet ezt-azt adni és szeretik is a babák a változatosságot. Bár én csak szopatok, de lehet, hogy néha fogok neki egy kis gyümilevet adni. Bár most, hogy Patrik nagyjából átalussza az éjszakát (kivétel a ma éjjel volt, későn is aludt el és már fél5-kor fent volt, lehet, hogy a fornontok?) kicsit kevesebb a tejem és félek is, hogy nagyon rohamosan fog apadni, de küzdök....
Na, szóval azt akartam ebből kihozni, hogy eddig a Manó megitta a vizet. Semmi baja nem volt a sima vízzel, nem is kellett bele cukrot tennem. Aztán pár hete gondolt egyet és azóta nem issza meg a vizet. Olyan pofákat vág, mintha ecetet itatnék vele. Szó szerint öklendezik. De panelban lakunk és kéne neki néha egy kis víz, mert nagyon száraz a levegő még így is, hogy vettünk egy párásítót.
Szerintetek mit csináljak, hogy újra igya a vizet? Jön a nyár, a meleg, muszáj lenne neki innia, nem?
Próbálom nagyon türelmesen itatni, tegnap sikerült is pár kortyot beleimádkozni, de ma olyan sírást rendezett le amikor beleraktam a cumit a szájába, hogy még.....
Annyira nem hisztis a KisDrágám, hogy a ma reggeli nyűgösségét is a frontokra fogom
arra nagyon érzékeny szegénykém