Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska!! Nagyon-nagyon drukkolok neked!! Sokat fogok gondolni RÁD!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Szilvi!Akkor jó!! :wink: :D És találtál vmit?Be tudod linkelni?

Vicuska!Pestre mész?Hogyhogy?

Kata!Köszönöm!!! :D
Vendég

Vicuska!
Én is drukkolok neked!! :) :) :)

Kép
nibcsike

Vicuska
Nagyon drukkolok neked!!!!!!

Alexa
Majd beteszem. ;) Végső esetben még ott van a seregélyesi házikó is a szolgálati mókusokkal. :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Én még mindig egyben vagyok, sőt elég jól bírom. Gréta baba nem siet, pedig már nagyon várom!

Igaz nem olvastam vissza mindent, de egy-két dolog megragadta a figyelmemet!

Vicuska
Megy a drukk ezerrel!!!! Remélem ott van a babó, és jó helyen!!!

Szilvi
Ha jól láttam beindult a ház-projekt! Jó lenne ha a babával már oda tudnátok hazamenni! :lol:

Vikike
Gratula Levi kistesójához!

Kép
tand

Vendég

Szia Andi! :D
De jó, hogy jöttél. :) Gréta baba tényleg nem sieti el a dolgokat. :) Elég sok front jön, talán előcsalogatja.
Jól láttad, elindult a házprojekt, remélem, minden simán fog menni.
Vendég

Sziasztok!
Most csak egy gyors bekukk!

Vicuska, nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Micsoda pocak-képek! Gratulálok!

jeges macika: akkor a mi méreteinkkel mekkora lesz a baba? Én 178, apa 198 cm...

Délelőtt voltunk UH-n, pechünkre egy csomót kellett várni, mert Sch. szülést vezetett le. Csak nem Márti? :shock:
Eredményeket most sajnos nem tudok írni, mert apánál maradtak a papírok, de amint hazaér, pótlom, ígérem!
Akkor majd jövök újból!

Pusszantás

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Enikő
Hűha, jól kinőttétek magatokat. :D Szinte biztos, hogy nem lesz pöttömke.
Az én mélységem 160 cm, apa 187 cm magas, én 2,5 kg-val, apa 4 kg-val született... Szerinted?! :shock: :roll: :D
Vendég

Vicuska!
Nagyon drukkolok! :D :D :D
Enikő!
Reméljük nem Márti szül! :roll:
Ma még mondjuk nem is jelentkezett! :roll:
Kata!
Örülök hogy jobban vagy!
Tudsz azért valamennyit fejni?

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz, valamennyit tudok fejni, de fáj. Nektek Gabival volt ilyen cicbedurranás??

Kép

Kép

hoppá

Huhh, nálunk meg apa 4100 és 56 cm, én meg 3590 és 54 cm. :shock:

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Vicuska,

Én is nagyon drukkolok neked. Gyere minél hamarabb. :lol: :lol:

Kata,

Mi is csak a ház elé mentünk le egy fél órára. Messzebbre még nem merészkedtünk. :wink: :wink: :wink:

Remélem tényleg nem Márti szül! :wink: :wink: :wink: Kell még nekik ez a pár hét.

Enikő,

Ti aztán tényleg jó magasak vagytok! :roll: :roll: Pedig mi sem vagyunk törpék.

Alexaa,

Nagyon édik a képek a kis lurkóról. A multkor mikor nálatok voltam nagyon jó fiu volt, de látom azért pakolni is tud. :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi,

Drukkolok, hogy könnyű szülésed legyen. :lol: :lol: Már csak pár nap és a kezedben tarthatod Gréta babát. :lol: :lol: :lol:
Majd beugrunk látogatóba Barbikával. :lol: :lol: :lol: Persze csak ha nem gond.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata!
Nekem akkor volt,mikor a korházból hazajöttünk,de én lefejtem,és nem volt gond!
Ugy tudom Gabinak sem!
Én kb másfél honapig raktam el a tejcit,amíg Bencus nem szívta ki mindet,a többit lefejtem!

KépKép
KépKép
andesz78

Szilvi,

Ugy látom nem lesz könnyű menet ez a házvásárlás. :shock: :roll: :evil:

Kata,

Én nem is fejek. Pont annyi van amennyi kell a kicsinek. Nem kínzom magam. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy! :lol:
Ja,jó hír:Gabinak nem kell gyogyszert szednie! :D
De majd szerintem ugyis jön és ír! :D
Ja,tényleg,Alexa!
Nagyon édes Martinka!És abban a sapekban nagyon cuki! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Judy, Andesz,
én sem fejnék, de most, hogy be van durranva, ki kell fejni. Legalábbis, ha nem jön ki, akkor még jobban bedurran. Amúgy én sem fejtem volna!!

Márti, merre vagy???

Alexa, nagyon jók a képek a kisfiadról. Látom, szeret pakolni. (Gondolom anya meg mégjobban utána)

ANdi, könnyű szülést kívánok neked!! Én aznap, amikor szülni mentem, egész nap rohangáltam erre-arra, sőt 4 órát nyelvvizsgáztattam, nem gondoltam, hogy zsülés lesz a vége....

hurrá, esik a jég......... kicsit besötétedett... na, amire befejezem, el is áll(t)

Enikő, gondolom lesz kb 4 kilós a babátok! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Enikő
Huh.... Akkor fel lehet kötni a fehérneműt. :)
A magasságod miatt bőven lesz helye. :)

Judy
Biztos lesz benne pár kanyar. De nem én akarok minden áron megszabadulni a kedves mamától. :D
Már szemezgettem pár házikóval, meg lakással. :) Nem vagyok kétségbeesve. Relaxálok a gombolyagaimmal. :lol:

Andesz
Köszi a jó híreket Gabiról. :)
Vendég

Kata!
Fejjél mindenképp!Ha tudsz! :D
Meg aztán több tejci termelődik,én ezeket lefagyasztottam!
Hamar megugrik ám a gyerkőc igénye! :D
Láttam Márti itt van! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Szia Andesz,

Ez nagyon jó hír Gabiról. :lol: :lol: :lol:

Kata,

Igen, mondjuk az más, ha be van durranva, marhára tud fájni. Én mondjuk csak egyszer jártam így, még Bazsinál, de nem is kívánom vissza. :lol: :lol:

Szilvi,

És különben is rengeteg jó kis házikó van eladó. :lol: :lol:
Ha az egyik nem jön össze a másik tuti, de azért remélem ez lesz a ti kis kuckótok. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Itt vagyok :D
Vendég

a kórházból, laptopról :lol:
Vendég

nem ám, itthon vagyok még, de fél óra és inddulok a kórházba, megnézzük a szülőszobát :D
Vendég

[color=darkblueJudy
Mi is örülnénk ennek a házikónak, mert nagyon tetszik, meg jókat lehetne kertipartizni. De ha nem, akkor van másik... :D[/color]
Vendég

Márti
Azért még ne maradj ott kiprószálni. Van még időd. :D
Vendég

Márti,

Azt hittem indulsz szülni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

tudom, ez volt a célom, hogy beszivassalak picit Benneteket, Csajok. :D bocsi... 8) :lol: Tácon voltam szüleimnél, kirámoltuk a piciruhákat, mindjárt felteszek képeket a szekrénykéről meg a legújabb kisruhákról :)
Vendég

Halihó!

Jaj de jó, Vicuska, nagyon de nagyon drukkolok. Szólok Vikinek is, ő is ezerrrel fog szórítani. Ez a laptető, biztos jelent valamit.

Bessy, nagyon köszi. Hogy érzed magad? Mensi előjelek? Izgultok nagyon? Jaj, nagyon sokat gondolok rátok.

Tündi, várunk a jóhírekkel.

Judy, nagyon örülök hogy már jobb kedved van. Ma sajnos elég szutyok idő van (bár most épp süt a nap), de remélem tudtok kicsit sétálni.

Alexa, nagyon jók a képek. A rámolós teccik a legjobban :) Gondolom neked nem annyira.

Szilvi, sajons ez az előleges dolog ilyen, de ne aggódj ha már 2 éve árulja biztos nem pont most viszik el a nózitok elöl.

Tand, örülök hogy jöttél. Jól érzi magát Gréta baba odabenn. :)

Enikő a CSNK-ba voltatok? 10 körül én is ott voltam. :) de majd minjá leírom.

Kata, remélem javul a cicid. Kitartás

Andesz köszi a jóhírt Gabiról.

Gabi, nagyon örülök hogy nem kell gyógyit szedned.

Márti, akkor még nem szülsz. :)

Bocs hogy ilyen szűkszavú lettem, de elment az idő és indulnom kell mindjárt intimtornára. Utána leírom mi volt a dokkernál is.
Bocsi ha valakit kihagytam. Ha nem válaszoltam valami kérdésre kérlek írjatok megint.

madiani

Judy
Persze szívesen látunk majd Gréta babával a kórházban. :wink:

Kata
Mellproblémával is nagyon sokan keresik fel azt a masszőrt, akihez én járok. Sőt mondta is, ha bármi probléma merülne majd fel a szoptatás alatt, mindenképpen keressem fel. Mondjuk biztos, hogy kell hozzá bizalom, mert ugye nem mindenkinek engedünk a mellünkhöz nyúlni, de a hallottak alapján megéri. Átküldöm a számát priviben, aztán majd meglátod, hogy felhívod-e?!

Na de most megyek 'haza' anyáékhoz, majd még jelentkezem! (ha nem én akkor majd Chrissyy a hírekkel!)

Kép
tand

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

ja bocs, a kép rólam véletlen volt, de mögöttem az a kiságy, telipakolva steril ágyneműcuccokkal és mózeskosárral:D
na mennem kell, megyünk apával szülőszobát kukkantani. Majd jövök!
Vendég

Ani
Mi is ebben bízunk. :) Rácsapok a csülkére annak, aki még a gondolatával is foglalkozik. :lol:

Márti
Wow, micsoda képek, és ruhácskák. :)
Ne maradj soká. ;) :D
Vendég

Vendég

Szilvi!
Szerintem se rossz,de csak 50 négyzetméter! :shock:

KépKép
KépKép
andesz78

Sziaztok!
Képzeljétek, most hivtak a kórházból, hogy a szülésfelkészitöre amire jelentkeztem áprilistól fizetös lesz!(5 alk. 10000ft) :shock: :shock: Nemtudom miért jó!Valahol be kell hajtani a hiányt!Holnapra kell választ adnom, hogy igy is megyünk-e?!Szerintetek megéri????

Kép
nibcsike

Andesz
Tetőteresnek néztem, de elsőnek nem rossz. Ráadásul még pont beleesik a szocpolos határba. :D

Nibcsike
A védőnőm már nekem is említett ilyet. Úgy néz ki, jól tudta. :(
Sztem nem éri meg. Amúgy meg a köfémnél ingyé van, meg a védőnő is tud hozzá adni anyagot.
Vendég

Hát,én is elég durvának tartom ezt a 10000 ft-ot! :evil:

KépKép
KépKép
andesz78

Nemtudom, hogy mit csináljak??Szerintetek?Nincs valakinek valami ötlete?

Kép
nibcsike

Beszélj a védőnőddel. A köfém rendelőben teljesen ingyé van a szülésfelkészítő.
Vendég

Nibcsike,

Szerintem 10 000 ft-ot nem ér meg a szülésfelkészítő, nem ad annyit.
És különben is, vajúdás alatt az ember mindent elfelejt. :lol: :lol: :lol:

Szilvi,

Nekem a másik jobban bejön, bár ez sem rossz.
Ne adjátok fel. :lol: :lol: :lol:

Márti,

Jók a ruhácskák, nemsokára már hordva is lesznek. :lol: :lol:
Én még nem is mondtam, hogy milyen ügyi vagy, hogy ilyen frizurát csináltál magadnak. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nibcsike,

Milyen néven talállak meg iwiw-en??????????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szilvi, köszönöm a tanácsot, már fel is hivtam azt mondta, hogy utána érdeklödik!De közben már hivott is! :) :) :) Márc.27.-én mehetünk is!Hihetetlen dolgok vannak! :?(Igy is fizetünk már eleget szerintem)! Mondta, hogy Ő ma hallott róla.

Kép
nibcsike

Sziasztok!

Látom Andesz már írta a jó hírt.Szóval nem írtak fel gyógyit :lol: :lol: :lol: fél év múlva EEG kontroll,majd akkor eldönti a doki mi legyen.Amúgy a vizsgálat a jobb oldalon (ezen az oldalon van egy ciszta az agyamban) intenzív epilepsziát mutat,de mivel nincs rosszullétem azt mondta várjunk.Írtó jó fej e a Hosszú doki.Nagyon nagy kő esett le a szívemről.

Vicuska!
Örülök,hogy elmész 4D-re,remélem most már megtudjátok mi van.

Kata!
Az első héten kemény volt a szoptatás,fájdalmas is meg aztán a mellem mint egy kőszikla.egyszer durrant be,de szerencsére a hónomalján volt,és ott lejegeltem de szopi és fejés közben maszíroztam is.Amúgy ilyenkor az is jó ha nem csak egy pozícióban szoptatsz.Aztán hamar beáll a kereslet-kínálat.

Nibcsike!
Én nem mennék ennyi pénzért.Én jártam annó annyi újat nem mondanak.Nem volt rossz,de ennyit nem ér meg!
Vendég

Judy
Nem fogjuk hagyni. Főleg, hogy a mellette lévő utcába fogtok majd költözni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nibcsike
Jó gyors védőnőd van. :)
Nekem azt mondta, hogy csekken kell majd befizetni a zsozsót. Ha adni akarnak, akkor fordítsak hátat és menjek haza. Majd beszervez egy ingyenes tanfolyamra. :D
Vendég

Gabi
Örülök, hogy nem kell bogyót szedned. :) A ciszta mitől van? Nem tudnak vele kezdeni valamit? Ez okozza az epilepsziát?
Vendég

Olyan nyanyásan elosonok a postára. Talán nem ázok szerteszét. :?
Titababa őrült nagy rendetlenkedésben van. :lol:
Mindenkinek szép, esőmentes, délutánt kívánok!
Vendég

SOS!!!!!

Valaki tudna egy olyan telefonszámot adni, amin elérem a dokibácsit (Schwarczinger)?
Szerintem rossz beutalót adott, legalábbis nálam nem stimmelnek a dolgok. Márc. 16-ra adott beutalót AFP-re, ami ugye vasárnap. A másik dolog, hogy azt írta még rá, hogy akkor leszek betöltött 16 hetes terhes. Na 5 nap alatt csak nem fejlődik négy hetet a kisember. Most mi a lópikulát csináljak?

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Szilvi
Örülök, hogy ilyen gyorsan reagált a védönőm.Te holnap mész az elsöre? :)
A lakást én is megnéztem a honlapon, :oops: szerintem nem rossz!Remélem azért a családiház összejön, mret azért az nagyobb!

Kép
nibcsike

Szóval szerintem ez nem márc. hanem ápr. 16 akarna lenni.
Mit gondoltok?

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Enikö
Szerintem is az akarna lenni, ahogy igy számolgattam! :) De mindenképp beszélj a dokival! :)

Most ellépünk vásárolni apukával, majd jövök!

Kép
nibcsike

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?