Sziasztok!
LILLUSNAK N BOLDOG SZÜLINAPOT!
Köszönöm a hiányolást, megvagyunk, minden ok, csak nehezen jutok a géphez. Vhogy minél nagyobb Gergő, annál kevesebb időm jut tévét nézni, netezni, stb, pedig azt hittem, h pont fordítva lesz.
Vhogy iszonyú gyorsan telnek a napok, és nem is tudom igazán, h mivel.
Ma pl extra szívás volt, mert kizártam magunkat a lakásból, úh Gergővel a kertben töltöttük a du, míg Ádám hazavergődött Csillaghegyről. Néha komolyan n dühös tudok lenne magamra az ilyen hülyeségek miatt!
Azért van egy kis jó is a dologban: ha már korán hazajött Ádám, legalább elmentünk megvenni a bicikliülést.
A Hervisben néztük ki (Hamax, nem döntehető), és meglepiként még le is árazták az összes gyerekülést, úh akit érint az szaladjon!
Vettünk bukósisakot is, már csak azt kéne kitalálni, h milyen trükkel lehet a fejére varázsolni, mert már rápróbálni is alig hagyta.
Mellesleg a bukók 50%-kal vannak leárazva.
Na, eldugultam bicó ügyben.
Állatok: nálunk otthon (szüleimnél) van kuty és macs is, eddig nem volt gond, érdeklődve nézegette őket, egészen péntekig. Akkor ui Moha kutyánk nekifutásból lenyomott egy kutyapuszit Gergő arcára, aki emiatt azóta reszketős ordítós pánikkal reagál ha a kutya vagy a macska (miért?) 3m-en belül kerül. Szóval most dolgozunk a negatív élmény felülírásán, elsősorban a macskával, mégiscsak sokkal kisebb, meg kevésbé vehemens jószág. Ha van vkinek vmi jó ötlete ezzel kapcsolatban, örülnék.
Tápi: nálunk kezd eltűnni az esti tápi.
Először még lement esténként a 200 ml, aztán már csak a fele, aztán a felének a fele, és ma már semmit nem evett lefekvés előtt (későn is volt a vacsi, aztán rögtön fürdés, alvás volt a progi). Szerintetek ez baj? Erőltessem? Csak mert közben meg azon jár az eszem, h fürdés/fogmosás után már nem is kéne tápizni, de ha a fürdés előtt kapná, akkor már n közel esne a vacsihoz. Dupla vacsi.
Fog:
Először is n nagy gratula Beninek az első két fogacskához!!! Nem semmi a srác, h kapásból kettővel indít!
Nálunk úgy tűnik beindultak a rágó fogak, akkora dudor van az ínyén, h még én is észrevettem, h készülődik vmi, pedig eddig sosem. Mondjuk a nyálát már folyatja egy ideje (kb két hete), úh nem tudom mennyi időbe telik, míg tényleg fog lesz a dologból.
Egyelőre az éjszakáinkat nem zavarja, úh nem jöhet olyan nagy sebességgel.
Evés: Laurához hasonlóan Gergő is magához ragadta a kanalat, és bemutatta, h megy ez neki egyedül is.
Kár, h nem volt rajta előke....sajna őt a cseppek nem zaklatják fel, sőt, az étkezés előrehaladtával egyre érdekesebbé vált az ebéd etetőszékre való kikanalazása, és szétkenése.
Nekünk sima egyenes kanalunk van, úh Gergő azzal gyakorlatozott, úh most már látom, h mire jó a hajlított forma. Meg a hosszú ujjú előke.
Most ágyba zuhannék, bocs, h nem reagáltam egy csomó mindenre.
Ezek az ikonok kb. kifejezik az érzéseimet ezzel kapcsolatban.