Sziasztok
Eloszor is kosz az aggodalmakat, bevallom, meglepodtem es jol esett....
de valoban csak egy kis elcsorgas lehetett... neha mar ugy erzem magam, mint valami oreg tata es a rohogogorcs kerulget. Pl. nalam a pukik is konnyebben mennek most, ahogy a nagy hasamt cipelem...
Szoval volt egy kismamiregeny (Szecsi Noemi: A kismama naploja) es o pont egy ilyen sztoryrol irt a 30 het korul.
Eddig azt hittem, en is majd megszulok hamarabb, de most ugy erzem, Tucsokkoma siman bevarja a terminus napjat. De vegul is nem baj
Purc, orulok, hogy bekukkantasz hozzank
Balint baba mar 7 honapos
Milyen nagy baba mar
Kepeket kernenk
Edu, akkor mar ertem: a katarzist hianyolod. De hat latod, Purc is mit ir. Az ember orul, ha megszuli azt a gyerkocot, nemhogy meg katarzis. Egyebkent a masik topikban egy lany, akinek mar ket fia van azt meselte, hogy az elso szules egy remtortenet volt, mert nem kert epiduralt. Teljesen magan kivul volt, nem tudott beszelni, a gyerek szuletese csak azt az erzest keltette benne, hogy vegre vege. A masodiknal kert es szepen egyutt tudott mukodni, vajudas alatt tudott beszelgetni es a gyereke szuletese igazi katarzis volt. Szoval mindenki maskepp eli meg.
A lepedotanacsodat megfogadom, en bevallom, csak egyet vettem. De most hetvegen veszek meg kettot.
Ja, en is am majus 10-en megyek haza...
Anyosodek nem voltak az eskuvotokon
Hallod, nem semmi egy family-d van
Nalunk apavirag kap 2 het apaszabit a munkahelytol, amint megszulok. Igy barmikor is szulok, o otthon lesz velem. Anyosom csatlakozik aprlis 17-en. Pedig retteg a repulotol, de az unoka miatt vallalja. Es besz...as, nem tud semmilyen nyelven, igy az atszallashoz kapott a ferjemtol egy angol nyelvu levelet (hova utazik, melyik geppel stb), ha elveszne utkozben
Kolyok, szepen haladtok a bababutorokkal. Nalunk nem lesz, csak egy kolcson agyiko, mert ugyebar nomad modjan koltozkodni fogunk, de majd Ausztraliaban
A cipekedessel meg vigyazz
Bar en bevallom, sokszor cipekszem, nemreg egy asztalt hoztam fol a pincebol, amikor az uram sielt en meg 7 vendeget hivtam. Ja, tegnap meg 2x eltakartam a hoban. De csak olyan lightosan.... Eleg felelotlen vagyok
Rima, te mar nagyon finisben....
Izgulsz
Jaj, megmosolyogtam, ahogy sirva hallgattad a gyerekagy folotti zenelo bigyot. Otthon (Bp.) nekunk is van, kaptuk, az ottani sajat kisagyra mar ki is tettuk, de olyan gagyi muanyag, hogy en nem erzekenyulok el tole. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de en eleg sok olyan cuccot, babaruhat kaptam, ami egyaltalan nem teteszik. En azokat fogom hasznalni, ami nekem tetszik es a magunkenak erzem.
Ja, a heten sokat foztem. Kicsit elegem is lett. Szerdan olyan fincsi gulyast csinaltam (petrezselyem-paradocsom-paprika beleturmixolva), hogy csak na. Es olyan unalmas - persze nem magyar - vendegeink voltak, hogy csak na. A magyarok bezzeg tudnak enni
Ugyhogy most hetvegen csak majd csak bevagunk egy jo kis norveg pizzat a sutobe es nezzuk a dvd-ket
A gyerek meg csak csuklik es csuklik.... ti is erzitek neha
Na puszka, jo hetveget :!:
Hiszen mar megint.....