Új privát üzeneted érkezett!

Judy, kistesóra fel :D :D :D
Különben Márti szívemből beszélt (sajnálom hogy nem tudok ilyen szépet írni)

madiani

:lol: Í. J. tipikus esete.
Vendég

Ani,

Még korai lenne...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd ugy 5 év mulva. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Csajok,

Most lépek, mert ébredezik a kis "király"kisasszony. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ani, ne idegesítsél, Te szebbeket írsz... :lol: amúgy se verseny, nem akarok megbőgetni senkit, elég ha én pityergek folyton :) ja, 17 nap van köztem és Andi között, csak akkor szülhetünk együtt, ha max másfél hétig marad Kisati, Gréta meg végig. Fura belegondolni hogy max 4 hét van nekem is... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Kata, Nati, ha jól tudom a szülésznőm (Bognár Beáta) a Batának is dolgozik. Tudtok valamit róla?

madiani

Jah Márti!
Intimtorna: Dr. Tarné Bodó Katalin tartja, egyeztetet időponton. 10 e Ft kb.: 4-5 alkalom allatt megtanítja. Utána otthon végezhető. Sajna többet én se tudok, de igérem holnap leírom mi volt.

madiani

Köszi szépen Judy!
Én is úgy gondolom, hogy a dokink megbizható és odafigyel mindenre!Ö mindig komolyan vette a problémáimat.Eddig csak dicsérte mindenki aki nála szült. :oops: Örülök, hogy neked is jó a véleményed! :D Akihez elötte jártam az nagyon nem volt jó, utáltam hozzá járni! :evil:

Kép
nibcsike

Sziasztok!

Vicuska
Te aztán feldobtad a labdát az orvostudománynak... Nagyon szurkolok, hogy jó helyen legyen a baba. Remélem csütörtökön látszani fog már és jó helyen. :wink:

Gabi
Igen, láttam az ötös ikreket a Fókuszban. Tényleg Szilvi is kérdezte... :roll: Bocsi Szilvi, hogy nem válaszoltam.
Háát, nem is tudom elképzelni, hogy hány embert is köthet le egyszerre ennyi baba :shock: családi vállalkozás. Ide már biztos nem elég anyuka, amíg apuka dolgozik... :D

Ani, Márti
Nagyon nagyot nőtt a pocakotok!!! Szépek! :wink: :D

Judy
Nagyon örülök, hogy kezd visszatérni a jókedved!!! :wink: :D

Melus
Gratulálok a kis pöttyhöz! :wink: :D
bessy76

Alexa
Köszi a képeket :!: :wink: :D
bessy76

Kata
Sajnálom a lázat! Mielőbbi jobbulást kívánok!

Ildi
Nagyon boldog névnapot!
bessy76

Sziasztok,

Ildi, én is boldog névnapot kívánok neked!!

Vicuska, te egy orvosi talány vagy, ez már biztos!! Én még mindig drukkolok, hogy van babó, csak még biztos picike!! Annyira szeretném már, ha öszejönne neked is!!!!!!!!

Alíz, nem is gratuláltam neked: gratulálok!!

Valaki kérdezte BB asszisztensét BB-t :lol: Kedves csaj, de nem tudok róla többet.
:?
mindenkit puszilok, jók legyetek.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jó reggelt Mindenkinek!

Ma is hányingerrel keltem, szóval nincs olyan jó kedvem megint, főleg hogy reggel a legnagyobb nadrágom is szorít. Itt egy kis hájacska ott egy kis hájacska. grrrr...

Ellenben ma megyek végre dokihoz, és remélhetőleg jó hírt kapok, bár a melleim a kétszeresére nőttek a férjem örömére.

Nibcsike: A Csetényi egy fiatal barnahajú doki? A kórházban rendel ugye?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Trundike!
hányinger az jóóóóóóóóó :lol:
drukk a dokihoz :D

én is ismerem a BB-t, tök ranyos csajszi,nekem ő volt ott az inszemnél és ő szokta venni mostanában tőlem a vért hcg-re.nagyon rendes, mindíg mosolyog 8) én is őt választanám :wink:
Vendég

Halihó!

Kata, én kérdeztem BB-t. Köszke

Vicuska, tényleg rendes, ennek örülök. Vasárnap találkozok vele személyesen is. :)

Tündi, hova is mész dokihoz? Én azonnal indulok a Heczushoz és ha időbe végzek ott bemegyek a CSNK-ba is mert ugye hiába kaptam időpontot 20.-ra Svarcihoz, szabin lesz. Így végig kell üljem a sort.

madiani

Jó reggelt,

Tündi,

Drukkolok neked mára az orvoshoz. majd gyere és meséld el a jó híreket. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bessy,

Igen, most már jobb kedvem van, főleg, hogy tegap már ki is tudtunk menni egy kicsit. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Madiani: Bácskai doki magánrendelésére megyek, utána meg megyek és veszek nadrágot meg csini felsőket.
Vastagon is lehet csinos lenni igaz?

Azért majd igyekszem megírni mi volt, és ha jók a hírek, lehet hogy képet is hozok. :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Vicuska, Judy : Nagyon köszi a drukkot! :) Izgulok is nagyon. Csak legyen már szívhang is, meg baba is!

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündi, drukkolok, hogy lássatok/halljatok szívhangot!! Bejelöltelek iwiwen!! :wink:

Judy, mi még sétálni nem voltunk, csak kicsi csomagként becsomagoltuk Tökibogyót, és elmentünk (kocsival) anyáékhoz. De lassan majd kivisszük sétálni is!

Kép

Kép

hoppá

http://www.libero.hu/Pages/General/Arti ... x?id=19420 ide érdemes csatlakozni, küldenek majd Libero mintát, meg ajándékot! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Hoztam pár képet!Rámolós,hűtőbe és szekrénybe beülős,játszóterezős: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
Mindenkinek jó reggelt! :)
Tündike:Igen egy fiatal barnahajú doki, ha megakarod nézni az iwiwen nálam be van jelölve ismerösnek. :) A korházban nemtudom mikor és hogy rendel, csak annyit tudok, hogy UH-on szokott lenni!Én mindig a magánrendelésére szoktam menni, no meg UH-ra is akkor szoktam mikor Ő van. :) Amúgy szerintem nagyon jó orvos! :oops:
Szoritok, hogy minden rendben legyen! :D Majd irj, hogy mi volt!

Kép
nibcsike

Jaj! Utólag! ILDIKÓK!
BOLDOG NÉVNAPOT! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Nibcsike, téged is jelöltelek iwiwen!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Alexa: Próbáltok rájönni merre van az a ajátszótér. Kelemen körül?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Jóóóóóóóóóó reggelt!

Ani
Azta, jól elléptél. A 110es pocimhoz még gyúrni kell. :lol:

Márti
Jó nagy már a Kisati-lak. :) Belegondolok, hogy 14 hetesen semmi sem látszott...
Sztem hülyeség, hogy most pici vagy se. Egy 160 cm-es anyukának és pár centivel magasabb apukának nem valószínű, hogy óriásbébije lesz. Ez csak példa volt.
Nálam azon szörnyűlködnek, hogy mekkora pocim van.

Judy
Örülök, hogy sikerült helyrebillenni. :)
Édes lehetett Barbi durmolás közben.
Gyorsan megszabadultál a kilóktól, még a végén minuszba fordulsz, mint Chrissyy. :)

Bessy
Gond 1 szál se. :) Az én fejem olyan, mint a szita. :?
Még az ikrek is feladnák a leckét, nemhogy ha 5en vannak. :D

Tündi
Drukk a dokihoz! :)

Alexa
Jók a képek!
Hogy vagytok?

Tegnap voltunk ügyvédnél, majd leírom, hogy mi volt. 1 kicsit úgy csinálok, mintha dolgoznék. :D
Vendég

Kata!Köszi hogy bejelöltél! :) Láttam a kis Geri képeit!Nagyon édi! :) :) :) Hogy vagytok?

Kép
nibcsike

Kata!Geri hivatalosan Gergő vagy Gergely? :)

Kép
nibcsike

Nibcsike, hivatalosan Gergő, ez jobban tetszett, mint a Gergely.
Kishercegünk épp kelni készül, és nyom :oops: , hátha valami kijön, nagyon erőlködik :lol: :lol: a drága. A szag alapján azt hiszem sikrült valamit produkálnia............ :lol: :lol:

Amúgy, köszi, megvagyunk. 3 óránként jelentkezik enni, néha még mindig fáj a pocija, pedig "eszünk" Infacolt. Nekem még mindig be van durranva a cicim, most is maszírozgatom, hátha jobb lesz, meg fejek, de egyenlőre semmi. Bár most nem vagyok lázas, remélem nem is leszek.

Nálatok milyen nevek jönnek számításba??

Kép

Kép

hoppá

Kata! Ilyen jó baba Geri? Mikortól állt be ez a szabályos étkezési rend? GripeWater-t is ha gondolod kipróbálhatod (köményes víz) bár elég rossz íze van.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tudja vki a Bácskai számát???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Vendég

Keresem, kutatom. Sajnos a telefonomat ma otthonhagytam

Tündi
Kép
Kép
trundike

Bácskai: 06 30 306-0057

Tündi
Kép
Kép
trundike

Kata, az jó ha már nem vagy lázas, gondolom jol meg is viselt titeket. :(
Hát mi még nemtudjuk a nemét, remélem hétfön megmutatja a 4D-UH-n. :) Ha lány akkor Alexandra, ha fiú akkor pedig Gergely lesz. :) Gondolkodtunk a Gergőn is de az apuci inkább Gergelyt szeretne! :) Úgy hogy engedtem! :D

Kép
nibcsike

Szóval, ügyvéd... Érdekes egy kaland volt. Mintha pár dologgal nem lenne tisztában... No, de majd kiderül, úgyis lesznek akik tüzetesen átnézik a szerződést. :)
Kell egy csomó papírt beszerezni, lakáskassza, tulajdoni lap stb. Értetlenül állt az előtt is, hogy miként lehet 10% önerővel hitelt kapni... Nem értette, hogy miért nem vehetjük fel a szocpolt...
Abban maradtunk, hogy 2 hét múlva megyünk ismét, akkor apa is jön, mert ugye ő is kelleni fog majd. Akkor adunk "nyomatékot" az ügynek (a pénzünk a takarékban pihizik szegeden).
Viszont, egy hangyabokányit furcsán néztem a tulajra... Azt mondta, hogy még mindig hirdeti a házat, az ingatlanost se mondta még le, mert nem tudja, hogy akkor most mi is van. Mert a ház el is van adva, meg nincs is. De az se teljesen igaz, hogy eladták. Ezért is szeretne némi foglalót, mert hogy akkor tekinti komolynak az ügyet. Meg, hogy mennek hozzá most hétvégén is és ha valaki letesz X összeget az asztalára, akkor neki adja el. Meg ha valaki jön és a 15 helyett 19 misit akar adni érte, akkor annak adja oda....
Szóval, itt szerteszét gurultak a gombolyagaim... Utána végiggondoltam, hogy a házat több, mint 2 éve árulja... Beszabna, ha pont most kezdene verekedni a házon a sok vevő.... No, mindegy... Szerintetek?
Vendég

Hát szerintem kicsit megpróbálta felgyorsítani a dolgokat a tulaj, azért ez nem fair tőle. Ha azt mondta hog ynektek adja el a házat akkor nem értem mit szórakozik.

Miért nem mondtad neki hogy na most gondolja meg, mert akkor visszaléptek aztán árulhatja tovább. :) Bár ez kissé necces.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Én se haragudnék, ha gyorsabban haladnának a dolgok, de arról nem tehetek, hogy apát 2-3 hetekre küldik el melózni. Ma indult vissza angolban a kikötő fele.
Épp azon morfondíroztam, ha ez a két két alatt mégis másnak adja el (amire elég kicsi esélyt látok, de sose tudni), akkor veszünk másikat és nyaljon sót.
Vendég

Ezen kész voltam: http://www.videoplayer.hu/videos/play/1322
Nagyon klasz :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Szilvi, sajna teljesen jogos a tulaj kérése: ha komolyangondoljátok, kellene adni foglalót, különben ő nincs bebiztosítva, hogy ti megveszitek a házát! Gondolj csak bele: ha odajön valaki, és tényleg adna érte többet, de nem adja neki, mert ti veszitek meg, aztán valami miatt mégsem veszitek meg, akkor 2 szék közül.............. szóval neki is kell valami biztosyték.

Kép

Kép

hoppá

A foglalóval nincs is semmi gond és probléma.
Inkább a hozzáállás és a hangnem. Ha komolytalankodok, akkor nem adom be a hitelkérelmes és nem töltöm az időt ügyvédnél.
1 kicsi rugalmasság lehetne benne... De lehet, hogy én fogom fel rosszul a dolgot.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi,de a képek feltétele után nem volt időm írni.

Szilvi!Remélem nem haragszol meg rám,de én megértem a tulajt.Amíg nem foglalózzák le a házamat,én is árulnám.Amint megvan a szerződésetek,és lefoglalóztátok,már nem fogja árulni.Ő is csak akkor nyugszik meg.

Kata,légyszi majd válaszolj a bromós kérdésemre,ha lesz egy kis időd!Köszi! :D Örülök,hogy nem vagy lázas!

Tündi!Itt van a Királysoron ez a játszótér,a sineknél. :D Már várom mit mesélsz,mi volt a dokkernál!! :wink:

Vicuska,sikerült bejelentkezni???
Vendég

Alexa
Dehogy haragszom meg, nem olyan családból származom. :lol:
Sikerült begyűjtenem a gombolyagaim. :D Nem érdekel a parázása, ha nem adja, akkor keresünk másik házikót. Már szemezgettem is. ;) :D
Vendég

Alexa, nekem nem volt semmi mellékh. a bromónak, én napi felet szedtem, mindig est. De sokaknak okoz mellékh-t!!

Vicuska, mikor tudsz menni 4d-re???????????,

Kép

Kép

hoppá

Alexa!
jók a képek :lol:

Trundike!
köszi 8)

végülis Pestre megyek a Péterfy u-i kórházba, ma du.4-re tudnak fogadni, és azt mondták ha 7 hetes vagyok, tutira látni fogják, hogy hol van 8)
(és mi van, ha mégse vagyok 7 hetes?? :roll: )
Vendég

hoppá.............spontán volt abszolúúúúúúúúúúúte :lol: :oops:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?