Hédi, mit csináltál? A pocidat nem ütötted meg? Tényleg elér Téged minden szarság...
Aranykavics, köszi a névnapi köszöntést!
A gyerekorvosunk egyben gyermekpszichológus is. Azt mondta, amikor itt volt nálunk, hogy a gyerek lelki fejlődése érdekében 9 hónapos kor körül érdemes külön szobába tenni. Mondjuk mi azt gondoltuk, hogy 6 hónaposan külön tesszük, de szerintem, hallgatunk rá, és csak novemberben próbáljuk áttenni Zalánt a szobájába.
Jajj, itt az éjszaka, előre félek, hogy mi lesz
.
Most persze szunyázik a kis huncut, de majd ha én is fekszem, akkor biztos kezdődik a tombolás
.
Gyerekmázsálás: mi direkt nem vettünk és nem is kölcsönöztünk mérleget, mert én biztos bestresszelném magam, ha nem hízik napról-napra a gyerekem. Holnap megyünk a védőnőhöz mérésre, és megyünk majd minden héten. Aztán, lehet, hogy ez nem fog bevállni, akkor marad a kölcsönzés. Egyelőre bízom benne, hogy elég lesz ez a hetenkénti védőnős méregetés.
Na most már megyek alukába, mármint bízom benne, hogy mehetek, és nem a kisfiam ordítássát kell majd valahogy kezelnem, mert akkor reggel nem tudok felkelni, hogy 9-re a védőnőhöz menjünk.
Jó éjszakát mindenkinek!
Ildi