Új privát üzeneted érkezett!

Jim
Úgy látom ez nem a Te napod! Pihend ki magad!

PÉTÉ
GRATULÁLUNK ÉS MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNUNK!!!!

Pati
De jó, hogy holnap már leszel!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Szilvanus, Pete NAGY GRATULA A BABOKHOZ

Zsu,
Nalunk is volt nem akarok pancsizni idoszak mar nem emlekszem pontossan mikor de 2x 3x is megtortent azt tudom, az egyebkent vizet imado lanyommal. Szerintem is probald meg a gyors tusolast es par napon belul elmullik.

Lexus,
Neked bisztossan nem lesz gondod a visszafogyassal, mert ahogy elnezlek egy dkg felesleg nincs rajtad, csak a pocid. Nagyon jol nezel ki. En bizony az 56 kilomat elfelejthetem egy darabig. Szerintem vasarnap a sajat anyam nem fog ramismerni amikor megerkezik :roll:
A babaszoba pedig egyenessen gyonyoru, nagyon jok a szinek es a mintak.

Mi egyenlore a haloba mellenk tesszuk a kisagyat, a gyerekszobat meg nem akarom megbolygatni, maradjon Elisa residenciaja par honapig amig nem pakoljuk at a picit.

Kolyok,
Hogy talaltal malnalevel teat? Malnalevel teanak kerted vagy van valami mas neve is?
Esetleg tudja valaki a latin nevet?

Jim,
A baratnom holnap megy Pestre gyerek ugyben a Forgacs klinikara. Tudsz valamit rolla, milyen a hire?
Neked meg nem er mostmar ilyen nyavalyakat osszeszedni, elesni meg plane nem, jobbulast.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Jim:basszus és nem ütötted meg a pocid??? :shock:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó éjt csajok!
Megyek én is pihizni, mert nagyon szurkál a pocimba!

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!

Hát nem hiszem el! LEXA?
Isten hozott ismét köztünk. Nagyon helyes kismami lettél, és valóban nem híztál semmit. A babaszoba pedig gyönyörű. Gratulálok hozzá!

Szilvánusz, Pété!
Gratulálok a babákhoz. Egészséget, boldogságot és sok tejcit kívánok!

Jim!
Remélem nem ütöted meg a pocid!

Zsu!
Nem, hanem az Üllői útira gondoltam, de nem gond a Baross utcai sincs messze tőlünk, úgy hogy készülj mert megyek ha szülsz.

Pati!
Tudom, hogy holnap fogod olvasni, de sajnos nem tudtam bemenni hozzád. Még mindig úszok a tennivalóktól.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Pété, gratulálok Nektek is és minden jót kívánok!

Lexa, én is csak mostanában vagyok itt, de úgy látom egy napra van a kiírásunk. Nem láttam sehol, hogy melyik kórházba fogsz szülni?

Ez a ricinus nagyon rosszul hangzik! Nekem kicsit soknak is tűnik! :roll: És mi van, ha a szülés is meg a ricinus is beindul?

Drukkolok mindenkinek, aki szülni készül.
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Hédi, mit csináltál? A pocidat nem ütötted meg? Tényleg elér Téged minden szarság... :?

Aranykavics, köszi a névnapi köszöntést!

A gyerekorvosunk egyben gyermekpszichológus is. Azt mondta, amikor itt volt nálunk, hogy a gyerek lelki fejlődése érdekében 9 hónapos kor körül érdemes külön szobába tenni. Mondjuk mi azt gondoltuk, hogy 6 hónaposan külön tesszük, de szerintem, hallgatunk rá, és csak novemberben próbáljuk áttenni Zalánt a szobájába.

Jajj, itt az éjszaka, előre félek, hogy mi lesz :shock: .
Most persze szunyázik a kis huncut, de majd ha én is fekszem, akkor biztos kezdődik a tombolás :( .

Gyerekmázsálás: mi direkt nem vettünk és nem is kölcsönöztünk mérleget, mert én biztos bestresszelném magam, ha nem hízik napról-napra a gyerekem. Holnap megyünk a védőnőhöz mérésre, és megyünk majd minden héten. Aztán, lehet, hogy ez nem fog bevállni, akkor marad a kölcsönzés. Egyelőre bízom benne, hogy elég lesz ez a hetenkénti védőnős méregetés.

Na most már megyek alukába, mármint bízom benne, hogy mehetek, és nem a kisfiam ordítássát kell majd valahogy kezelnem, mert akkor reggel nem tudok felkelni, hogy 9-re a védőnőhöz menjünk.

Jó éjszakát mindenkinek!

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok! Én pété párja vagyok, és először is köszönjük szépen a jókívánságokat!

Dióhéjban csak annyit szeretnék mondani, hogy a Baba és a Mama is jól vannak, picit fáradtak voltak mindketten és együtt húzták délután a lóbőrt. :D [img]

Amúgy a vajúdás kb. reggel 6 óra körül kezdődött, de azt hittük, hogy csak a „szokásos” görcsök, de nem így lett. Oly annyira nem, hogy 9 óra körül már a kórházban voltunk, persze semmi nem úgy történt ahogy elterveztük, a doki ügyeletes volt előttünk ment haza pár perccel, a szülésznő, meg pont szabadnapos volt, ráadásul ma volt a névnapja is, szóval semmi nem úgy történt, ahogy azt mi gondosan megterveztük. :D de erről majd pété bővebben mesél Nektek, ha majd hazajönnek.

A lényeg az, hogy 11:50kor volt burokrepesztés, és 13:25kor már javában kukucskáltunk az ismeretlen új világra. :D

Megköszönni és gratulálni is szeretnék Nektek, hogy ennyire összetartóak vagytok és így tarjátok egymásban a lelket!

Mindenkinek minden szépet és jót kívánunk!

Lívia, Pété, Andris

Kép Tündérmaci Kép
pétébandi

na csajok igyátok a bábakoktélt!!!

most folyt el a magzatvizem (tök egyértelmű kiömlött vagy 2x 3 deci megállíthatatlanul, úgyhogy megyünk a kórházba!!!

bár fájás még semmi úgyhogy lehet, hogy nem lesz gyors, meglássuk

drukkoljatok nekem!!

KépKép
judit18

Hajrá Judit!!!!
Akkor már tuti, hogy ma sem maradunk babahír nélkül! Drukk, hogy minden rendben, simán menjen!!!!

Pété, Andris

Nagyon nagy gratula a pici Lívihez (a nővéremet is így hívják, és mindig is nagyon tetszett ez a név:))! Egyszerűen gyönyörű!!! :):):)

Erika

Kép

Kép
zsombi

JUDIT!!!!

++++++++++++++++++++++++++
Megy a drukk!!!!!!!

pétébandi
Köszönjük a híreket! Livi milyen aranyos, hát itt csakis szép babák vannak!!! Én is én is szeretnék már babázni!!!!!!!!!!

Tegnap csak megmutatta fogát a fájás, még éjszaka volt egy, amire felébredtem, de semmi több.
Én nem tudom, de már egy pár napja úgy alszom, mint akit agyonvertek! Este 10-től csak 3kor ébredek fel wc-re és utána is simán visszaalszom. Normális ez?

Szép napot Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Hédi!
Remélem jobban vagy!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Húúúú, Judit18, nem semmi!!!!!!!

Akkor már tuti meglesz a baba...

Azért a többieknek a bábakoktél Pati által adott receptje:

3-4 evőkanál baracklekvár
2 evőkanál ricinus
fél deci barackpálesz

És ismét éljenek a 42. hetesek :cry:

Hédi, hogy sikerült beesned a kocsik közé? (egyáltalán, mit panaszkodsz, ha még beférsz két kocsi közé? Én már csak akkor, ha közte van a zebra...) Gyanús vagy, hogy mégis sikerült piát szerezned :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Jó reggelt Kívánok Nektek :P :P :P

Patti nagyon készülődik...haza,de szerintem Hozzátok :lol: :lol:
Vannak újabb gólyahírek?......exterxx?....tudom...könnyű a jó tanácsokat osztogatni a pálya széléről....de maradjon meg a derűd...nagyon fontos...

szép napot kívánok Nektek..
nanó:))

Ja, és mára megkapta az Andris nevet, hátha... milyen vicces lenne az RTL-ben szülni :lol: perverzeknek élő adásban :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

eszterxx: barátosnéd...Patti is anno 13 nappal később érkezett...tudom, hogy nagyon szeretnél már túl lenni...drukkolok Nektek..folyamatosan..(állítólag rengeteg energiám van :lol: :lol: :lol: ..küldöm Neked :lol: :lol: :lol:

jim: ugye..semmi baj az esés után..tegnap félve olvastalak....

pété-éknek gratulálok..szilvánusznak is...gyönyörű babáknak adtok életet..büszkék lehetnek a papák :) :) :)

Kedves Nanó!

Próbálom-próbálom, de nagyon nehéz! Pati olyan aranyos volt tegnap, tök sokat jelentett (Pati, ezt le fogom tagadni, ha egyszer kikerülsz arról a zárt helyről :lol: )

Indulok ctg-re, telefon lehalkit, igy csak esténként megnézve egész jól lehet birni... egyébként tök fura, hogy úgy jár körbe az ismerősi körben a hir, hogy az hihetetlen... olyan emberek jelentkeznek, akikkel évek óta nem beszéltem (most sem, mivel nincs kedvem megosztani a nem, sajna még nem szültem és elkezdeni előlről mesélni az életem, ki az apuka, mi történt, stb..)

Na, tényleg megyek, majd este beugrom, de ma végre jön APA!

És Pati, délután ÜDV UJRA KÖZTÜNK!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Köszönöm szépen, Nano :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

eszterxx: semmi perverzitás nincs benne :lol: :lol: :lol: ...Patti amikor teljesen abnormálisan jött a világra...akkor a kínai (nép)hadsereg is állhatott volna lesben :lol: :lol: :lol: a lábaim között :lol: :lol:

Juditnak +++++++++++ végre!

Eszterxx, bírom a búrád, a humorod még nem hagyott el, maradjon is így! :wink:

Pété baba nagyon cuki!

Pati, már alig várom, hogy írj újra, siess haza.

Köszönöm lányok az érdeklődést, pocsék éjszakám volt, úgyhogy ma pihennem kéne. Egész éjjel jött fel a gyomorsav....néha a vacsora is...a lábaim sajogtak és nagyon durva fájásaim voltak, mellékelve még a hülye torkomat is. Azt hittem szülni kell menni, de szerencsére a fájások abbamaradtak, annyira kivoltam, nem lettem volna rá képes.
Esés: jövünk ki a kórházból, már majdnem ott vagyunk a kocsinál, beleléptem vmi gödörbe, kiment a bokám és bezuhantam 2 parkoló autó közé. Próbáltam védeni a hasam, hogy ne úgy essek, sikerült is szerencsére, de a térdeimnek annyi meg a kezem is fáj, ahogy megtámasztottam magam. Az volt a baj, hogy annyira megijedtem, hogy fél órán keresztül bőgtem utána! Hülye béna vagyok!

Néha azért bekuksizok hozzátok, de ma dögleni fogok, hogy jöjjek helyre, meg végre el akarom ma intézni az MSC-re való jelentkezést.....

ui: azért bekapcsolom a TV-t, hátha Eszter online szül :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Pétébandi!
Köszönjük a jó híreket és a képet.

Tündérmanó!
Teljesen normális, hogy sokat tudtál aludni, örülj neki. Eddig én is jól aludtam mostanában, kb úgy ahogy írtad.

Most éjszaka a terhességem legrosszabb éjszakája volt. Először fájt a hasamalja, aztán meg olyan szinten zsibbadtak a kezeim, hogy semmi nem segített rajta, csak ha járkáltam. Már a melkasom is szorított attól is megijedtem, de amint a zsibbadás elmúlt az is megszünt. DE fél 1-től fél ötig agonizáltam. Még olvasni se tudtam,mert nem éreztem a könyvet az ujjaim között.

Judit!
Drukkolunk ezerrel.
Bár a bábakoktélnak inkább fájásokat kellett volna generálni, de így is jó, hogy elment a magzatvíz. :wink: :wink:

Jim!
Neked remélem jól telt az éjszakád, és ki tudtad pihenni a tegnapi esésedet. :roll:

Eszterxx!
Jól ki vannak töltve a napjaid, így a végére. Az este pedig teljen el kellemesen. :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jó reggelt!

Bekukkantottam, hogy van-e új hír. ÉS VAN!!!
Judit18, drukkolok! +++++++++++++++++++
Pétébandi, köszönjük a híreket és a képeket! Egy újabb gyönyörű babuci! :lol: :lol: :lol:
Jim, vigyázzál magadra! Még jó, hogy nem lett nagyobb bajod a foltokon kívül!
Beuska, beírtam a számodat a telefonomba. Akkor majd neked is küldök sms-t. :D :D :D
Patti, de jó, hogy ma már újra itt leszel!
Kvaszévi, te merre vagy? Még mindig özönlenek a látogatók, vagy a kislegény foglal le ennyire? :lol:

Köszi a hozzászólásokat fürdés ügyben! Remélem tényleg hamar átvészeljük ezt az időszakot! Csak olyan rosszkor jött, amúgy is nehezen emelgetem már ki-be a kádból, hátmég ha tiltakozik ellene! :?
Vendég

Jó reggelt!

Na most csak ezt az oldalt látom, ezt se teljesen, mindjárt visszaolvasom a tegnap esti termést. Jó sokat írtatok!

Bandi! Köszönjük szépen a híreket! Gyönyörű a kislány!!! Gratulálok nektek még egyszer, sok boldogságot!

Judit! HAJRÁ!!! Drukkolok! +++

Jim! Én is csak azt tudom mondani, amit Zsu, hogy még szerencse a szerencsétlenségben, h nem lett nagyobb baj! Vigyázz magadra, pihengess sokat!

Na visszaolvasok.

KépKép
lexus

Tündérmanó! Sztem is teljesen normális, hogy sokat aludtál, örülj neki, hogy egyelőre még van rá lehetőséged! ;) Én sajnos elég sz.rul alszom, mert én mindig is csak hason tudtam aludni..

Hűű basszus, akartam vmit és elfelejtettem :? Ja, babaszoba: nekünk megoszlanak róla a vélemények az egész családban, hogy mikor tegyük külön a bébit, a barátnőim is mindannyian mást mondanak, hogy káosz van a fejemben ezt illetően... :?

KépKép
lexus

hogy=szóval :roll: Lexa még mindig nem tud írni :roll: :roll:

KépKép
lexus

Jó reggelt :)
Judit ++++ :) dejó.... ma is tuti lesz babánk!!!

PétéBandi, köszönjük a képeket,és soksok puszi Pétének!!! Nagyon drága a kiscsaj!!! :)

Eszterxx, drága, ha online szülsz, nem lehetne a dunatv-t is odacsődíteni, mert én csak azt tudom fogni.... vagy a német/osztrák/svájci rtlt.... ++++ a telefonodat én a helyedben lecserélném... Hajrá Andris+++

Jim, ez nemér, betegvagy és még össze is töröd magad!!! Vigyázz magadra Te lány!!!! És hogy lesz ebből fotózás??????
tessék sokat pihenni!!!

Pumperka, remélemnem ismétlődik meg az éjszakád! A kézzsibbadás nekem is játszik éjszakánként... olyankor mindig meg kell fordulnom és lelógatnom a kezemet az ágyról... Ez a legfuribb az egész terhességben, hogy zsibbad a kezem és hogy -gondolom a vizesedés miatt- nem tudom rendesen behajlítani reggel... fáj... néha még a zuhanyt sem tudom megfogni... De én nem panaszkodom, mert hírből sem ismerem az éjszakai pisilést, mindig átalszom az éjszakát :)

Vajon mi lehet a kórházasainkkal? Juditkecskemét, Csujzi??? dekár, hogy bent nincs internetük :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Köszi Kölyök!
Eddig nálam is működött, a fordulás kézlelógatás, de most csak az állás és séta segített. Na de órákon át ezt játszani. :shock: :evil: :shock:

Talán Csujzinak van egy picivel jobb dolga, mert neki még nem kellett otthonhagynia egy kétévest...., de előbb befeküdni senkinek se jó. :?

Veled így mi lesz, hogy ilyen korai dátumot adott meg az orvos szülés várható időpontjának? Erre mondott valamit? Mi ott a szokás, ha túllépes a kérdéses napot?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Judit 18!!!! Lehet, hogy már babázol?????

Csajok!!!! Tud valaki valamit Juditról??????

Kép Kép Kép
fanetta

Zsu: egy megoldás még a fürdés-elutasításhoz..(amúgy teljesen normális, hogy van ilyen időszak..)
nagy kádba egy lavor....egy mosható baba....és fürdesse a játék-babát...így eltereli az időszakos víziszonyról a figyelmét...

Fanetta!

Kicsi az esély, hogy már meglegyen a baba, de már biztos a szülőszobán van. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lányok, kabaré reggel kiskanállal enni :lol: épp hogy meg tudom fogni az ujjaimmal a kanalat ;)

Pumperka, szval nem tudom mi a hivatalos verzió a túlhordásra, talán türelmesen várnak sokáig. De holnap megyünk a magyar nődokihoz, nem ahoz akivel szülni fogunk, hanem aki terhesgondoz és megkérdem. De nem fogok engedni április előtt semmit. Ha kell az első 3 uhs papirt lobogtatom, hogy mind a 3 szerint 2 héttel fiatalabb. De remélem nem lesz rá szükség ;)

tökjó, ma már lesz Pati :)

igen, Csujzinak talán jobb, ő amúgy is egyedül van mostanában, bár kórházban sosem jó lenni. De Juditnak nagyon drukkolok....
mindkettőnek :lol:

Kép

Kép
kolyok28

csak csak adok tanácsot..öreg motorosként... :lol: :lol: :lol:
lexus:...a babaszoba kérdése:a "mindenki mésképp(en) csinálja" esete...Különben is..babája válogatja.. Az viszont megszívlelendő, hogy nagyon fontos az egész család érdekében....hogy nyugalom legyen...döntő kérdés, hogy Ti ketten a babával kipihenjétek magatokat....és, ha ez úgy megy, hogy egész éjjel majd a cickódon lesz a baba...így pihentek..akkor ezt tedd meg...Igazából a rend(szer) kialakításához idő kell..és ezt nem a könyvekben olvasottak határozzák meg.....a minden baba más-helyzetet teremt...bocsi a belekotyogásért :lol: [/b]

Nanó! Köszönöm szépen! :) Hát mi azért csináltuk meg a babszobát, mert ott akartuk altatni.. eleinte. Aztán mondtak mást a barátnőim, anyósom.. mondjuk azt hiszem, ez a kérdés akkor lesz eldöntött, amikor meglesz a bébi! ;)

KépKép
lexus

lexus: Ti terveztek....és majd Törpilla lesz a kivitelező :lol: :lol: :lol: az tény, hogy nagy-nagy szeretetben, szeretre érkezik..és ez a legtöbb a legfontosabb :lol: :lol: :lol:

Gorka, Norti tesója tegnap a következőt mondta: ugye nanó...a minimanót is szeretni fogod, mint engemet...mert nagyon fontos neki a szeretet....édes volt...és olyan nagyon megható....Már készülődnek az apujával...haza hozni Pattiékat :lol: :lol: :lol:

De hihetetlen őszintén aranyos Gorka!!! Én is ilyenné szeretném nevelni a gyerkőcöm!!! wow!

Kép

Kép
kolyok28

Nem tudok mást mondani, mint amit Kölyök mondott.. annyira meghatóak ezek a szerető nagytesók :)

Na igen, mi tervezünk, meg biztos tervez Törpilla is.. máshogy :D

KépKép
lexus

Pumperka, Lexa
Köszi. Megnyugtattatok legalább. :)
Pumperka Te nem vagy nyugtalanabb, mint az előző babáknál? Én sokkal rosszabbul élek meg mindent mint Ádinál. Így a végén teljesen kétségek gyötörnek minden téren. Lehet, hogy a kor is teszi? :)))))))

Kölyök!
De jó, hogy Te teljesen végigalszod az éjszakát. Bár erre ahogy én alszom most az előző hetekhez képest nem panaszkodom. Főleg, hogy a többiek meg is nyugtattak. :)

Kép
Kép
tündérmanó27

kölyök28: (még nem ismerlek névszerint Benneteket...) :lol: :lol: hűűűű, de itt ragadtam...de annyira jó Veletek.....Kicseng minden gondolatotokból...hogy szuper kismamik vagytok...
a gyermeknevelés életünk legnagyobb vállalkozása...a helyszíne a "szívünk"...leghatékonyabb módszere a szeretet...mert az csalhatatlan... :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát ez szép volt! ;) Komolyan :)

KépKép
lexus

Nanó!
Édes ez a Gorka fiú!
Az én Ádámom már jóval nagyobb és ő is ilyen gondoskodó, de azért őt már vannak dolgok amik elgondolkoztatják de magától rájön a megoldásra!!!! Olyan nagyfiú!
Tegnap ketten voltunk a boltba, mert párom elment dolgozni. A cipőkikötéssel már gondok vannak, így a fiúk készségesen segítenek. Tegnap is Ádi hazaérkezés után: "tudom anya nem tudod kikötni a cipődet, majd én megcsinálom..."
Utána jön pocisimire: "Anya, minden rendben van a babával is és veled is? Az a legfontosabb, hogy mindketten egészségesek legyetek!"

Ezek a mondatok annyi erőt adnak az embernek!!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Hát Tündérmanó, gyönyörű szavak ezek!!! Pláne viszonylag még kicsik szájából hallani.. remélem, Törpilla is így fogja majd várni a kistesóját ;) Ez most csak így kibukott belőlem, előbb ugye célszerű lenne, ha megszületne a csajom.

Lillát akaroook! Vhogy meg kéne győznöm Tibit, hogy a Lilla szebb, mint amit ő akar 8)

KépKép
lexus

Elmegyek mosni, meg kigondolni hogy mi legyen az ebéd, meg vasalok is egy sort asszem :? Meg reggelizni is kéne, korog a gyomrom. Majd jövök, remélem vmi gólyahírre ;)

KépKép
lexus

Lexa
Mi is "vitáztunk" a neveknél, én győztem!!! Valahogy belenyugodott és megszerette a párom a Rékát. Bár úgy szólogatja, hogy Rékapetra! :) Úgy csináltuk, hogy mindketten kiválogattunk az utónévkönyvből neveket aztán megvitattuk és a végén azt mondta, legyen, ahogy te szeretnéd! De azért sokat visszakérdeztem, hogy biztosan tetszik? Mert nem akarok önkényesen én dönteni!!!!

Ádámnál minden más volt. Nála mindent megálmodtam és úgy is volt. Azt, hogy fiú, a nevét és nem is volt még lánynevünk sem a biztonság kedvéért. (Most sincs fiú) Érdekes volt.

Kép
Kép
tündérmanó27

Jim, frászban voltam, amíg nem olvastam a második beírásod! :roll: Hogy rád jár a rúd mostanában! :( Pihengess sokat!

Judit18, jujj, de izgi, nagyon szorítok!!:)

Lexus, mi az első éjszaka után kipateroltuk Laurát a nappaliba, mert annyit nyöszög álmában, hogy egyikünk sem aludt egy percet sem. Laura viszont durmolt végig elégedetten :). Szerencsére strapabíró a lányzó, mert a nappaliban megy mosogatógép, ordítozik és csörömpöl Erik, no meg mi is csörömpölünk az edényekkel, és alszik, mint a bunda :). Erik viszont mindenre felébred(t), még arra is sokáig, ha éjszaka lehúztuk a WC-t, pedig 2 zárt ajtó volt köztünk. Érdekes módon az erkélyen a monoton forgalmi- és repülőgépzajban jól aludt :).

Mindjárt jön a doktornéni 1 hónapos vizsgálatra :).

Kép

Kép
mzx

Szilvánusz és Pété!

Nagy-nagy gratula a babákhoz!!!

Judit! KItartás! Szurkolunk!

Eszter! Akkor Te is megiszod a bábalöttyöt?

Eszter

Kép
eszter.eu

Beus!

Nálad a hivatalos dátumot hozzá igazították az UH eredményhez? Mekkora marhaság ez?

Eszter

Kép
eszter.eu

Lexus!!! Rájöttél a szabályra!!!!!!!! hogy nincsen szabály!!!!! -hihi

Pumperka: miért ne lehetne meg már Judit18prikulics??? Fanni is meglett 3 ora alatt, pedig első gyerek volt!!!! ( vagy az is számít, hogy csak nekem volt az első, a páromnak nem??? :wink:

Kép Kép Kép
fanetta

Jó reggelt !

Pétébandi:
Nagyon édes a cseppség, köszi a képeket :D
Aranykavics: várjuk a fotót és a méretkőzés eredményét :)
Judit18: megy a drukk ezerrel :!: :!: :!:
Jim: nagyon vigyázz magadra és ma egész nap csak pihizzél :!:
eszterxx: olyan sokat gondolok rád, hogy ilyen jókedvű és kitartó vagy . Le a kalappal :!:
Tündérmanó: nekem hajnalban voltak fájásaim, de érdekes volt, mert 4-6-ig tartott, utána teljesen abbamaradt .
Én is nagyon sokat alszom mostanában , szerintem ezzel nincs baj.
tcis: a málnalevél tea latin neve: Rubi idaei folium, de szerintem a magyar neve alapján is tudni fogják.

Anita
Kép
boszi30

judit18
Megy a drukk +++++++++++++++

Kép

Kép
tcis

Jó reggelt!

Judit, megy a drukk ezerrel! Tök jó, Szilvánusszal kerülhetsz egy szobába! :) :wink:
Linocs, Ti hogy vagytok? Milyen otthon, hogy boldogultok???
Pétébandi, gratulálok a kishölgyhöz, nagyon cuki és az a kesztyű... :)
Kikó, én sem akartam mérleget, de a nagyszülők (tudod :) ) ragaszkodnak hozzá... :( Ők hozták... :( Feri meg csinált hozzá spéci táblázatot is, hogy írjam... :(

Ez nálunk is vita tárgya, hogy hol aludjon a picike. Először babakocsiban aludt a mi szobánkban, majd aludt a saját szobájában is egyedül, de az Ferinek nem tetszett... át is ment hozzá aludni, hogy nekem nincs szívem... most meg mindketten átmentünk a babához aludni. Ja, és ma este kialudtam magam! :lol: 11-3-ig aludt, majd 4-9-ig. :) Szuper! :) :)

KépKép
KépKép
mni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?