Új privát üzeneted érkezett!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok,
A koffein dologgal egyetértek. Elmesélem az én történetemet, hátha erőt ad valakinek.
Pár éve napi 5 kávét ittam. Ha nem is a legerősebbet, de mégis csak 5-öt. Éreztem, hogy ez gáz, úgyhogy szép lassan átálltam a napi 1-re. Ez évekig úgy nézett ki, hogy ha délig nem ittam egy kávét, akkor tutti elkezdett fájni a fejem, úgyhogy mindig volt nálam koffein tabletta azokra az esetekre, ha nem jutnék igazi "anyaghoz". Majd amikor nem sikerült teherbe esnem, rájöttem, hogy valahogy erről is le kell szoknom. Minden nap egy próbatétel volt. Nem ittam meg a reggeli adagomat, és ha nem kezdett el fájni a fejem, akkor kihagytam. És egyre több olyan nap volt, amikor úgy feküdtem le, hogy nem kellett az a fránya koffein. Tavaly október óta már nem iszom egyáltalán kávét, illetve ha az ízére már nagyon vágyom, akkor koffeinmenteset iszom. Szerintem ugyanolyan finom - mert egyébként én imádom a finom kávécskákat minden formában.
Szóval hajrá lyányok, van remény.

Legyélmami, szerintem nagyon aranyosak a tüneteid, és még az is lehet, hogy nem csak beképzeled. Drukkolok. Mikor derül ki, hogy ott vannak-e?

Kép
petne

Sziasztok!
Most kicsit off leszek,de le kell írnom.
Ma játszótéren voltunk a keresztgyerekekkel,és felbukkant egy közepes,bozontos kutyus.Akkor döbbentem rá,reggel,sokkal messzebb már láttam a főúton átmenni.Már mentünk a kocsihoz,hogy indulunk haza,de nekem fát kellett dobálnom végig a kutyusnak,mert egyből az autók közé csámborgott.Majd,mikor beültem én is az autómba,elkezdett nyüszíteni.Elndultam,a kutyu utánam.Nyomtam a gázt(ez egy forgalommetes utca)hátha lemarad,de csak rohant szegény.A szívem szakadt meg.Félreálltam,és megvártam.Kérdezősködni kezdtem a parkban sétálókat,nem tudják-e kié.Egy bácsi azt mondta már napok óta itt bolyong.Elindultam vele a környéken gyalog,hátha valaki felismeri.Egy aranyos házaspár a kertkapujukban megetette és megitatta,de ők sem ismerték.Mindenkit megkérdeztem,akit láttam,semmi.Majd jött egy 35 körüli lány,ő sem ismerte,de azt mondta szívesen elvinné,de kocsi nélkül van.Mondom nekem pár utcányira parkol az autóm,szívesen elviszem.Visszasétáltunk,beültünk az autóba,hazafel már neveken gondolkodott,becézgette és végig az ölében feküdt.Azt mondta most nincs kutyájuk,de hatalmas a kert,és a fia,aki 10 éves,biztos nagyon fog neki örülni.Majd telefonszámot cseréltünk. :D :D :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Legyekmami!
Ne keresd a tünteket, mert nincsenek...tapasztalat:)
drukk++++++++++++

Nyulasz!
Ja Te kis állatszerető, szimpi tett volt, nekem is van egy kutyám, és sokszor ő húz ki a mélypontról..

Mindenkinek!

Nagyon köszi a sok sok bátorító felvidító szót, nagyon sokat jelent, hajrá fagyibabák...április...mindjárt itt van:) :)
gerike

Gerike!
Sajnos másfél éve tőlem 2 méterre ütöttek el egy kölyökkutyát,aki az anyjával csavargott,és 2 méterről kellett végignéznem az egészet,de már tenni nem tudtam semmit,azonkívül,hogy próbáltam nem elájulni.Még másfél percig vonyított majd elpusztult.Azóta szabályosan rosszul leszek ha kutyát látok az úton.Úgy érzem egyet megmentettem ma.
Vendég

ja,és bocsi,végigolvastam a topicot,de elszállt minden a fejemből,amit írni akartam. :roll: ...mindenkinek szép napot!
Vendég

Nem szeretnék politizálni,és a véleményemet sem írom le,de érdekes ez a cikk,meg a videó.

http://www.hirtv.hu/?tPath=/view/videov ... ew_id=5350
[/quote]Horn Gábor koalíciós kapcsolattartásért felelős SZDSZ-es államtitkár kemény szavakkal értékelte Gyurcsány Ferenc beszédét, amiben a kormányfő a március 9-i népszavazási eredményeket magyarázta. Horn Kóka János SZDSZ-elnökkel beszélt, miközben Gyurcsány azt mondta: az emberek "azt mondták, hát ha nem muszáj fizetni 300 forintot, akkor mi nem fizetnénk 300 forintot". Horn erre odavetette Kókának: "Nem azt mondták Feri, azt mondták, hogy menj a picsába". Horn beszólását a Hír tv kamerája rögzítette.[quote][/quote]
Vendég

Nyulasz, örülök, hogy meg,entettél egy kutyust! Szuper!
A laparos dologgal kapcsolatban mi a véleményed?
Vendég

ikrek.lap.hu ->ikerpárok, ikrek nevelése

http://www.ikresek.hu
baba.lap.hu
Vendég

Nyulasz!

Ez nagyon durva, basszus!!!:)
Már látom, hogy minden híradás erről fog szólni.... :oops: :lol: :oops: :lol:
gerike

Brumi!
Nekem még alá is kellet írni egy papírt,amin az is szerepelt,hogy 6 hét kímélő életmód.Én erre kérdeztem rá,mit jelent,és ilyeneket:ne emelj nehezet,fürdés helyett zuhany :( ,és mivel nyitva a méhszáj,és így fokozott a fertőzésveszély,ezért nemi élet kerülése :( ...nekem ennyit mondtak :?
Nem rémlenek ilyenek?Mondjuk ez szerintem a hiszteró miatt van,mert az ugye méhtükrözés hüvelyen keresztül.Lehet azért.
Gerike!
Hááááááát,az.durva...
Vendég

Nyulasz!
méjobban imádlak a kutya miatt :D

P.kata!
Szia! miért kaptuk az ikres lapot? :shock: :? :?:
dezsina

Nyulasz%!!!

Micsoda hőőős vagy!!!!!!! büszke vagyok rád!!! :lol:

Dezsi!!

Segíts mi lesz a konzultációdón??? máris kezdés??? oly rég láttam táblát Katica.... :lol: Ha raksz akko kinyomtatom, hogy ne kelljen mindig visszakeresnem amíg nem jövök mindnekivel száz százalékig tisztába..

khmm egy kényes kérdést ha megengedtek

én nemtom biztos ahormonoktól, de szörnyű üzekedhetnékem van :mrgreen: szabad??? Konkrétan nem is behatolos buliban gondolkodom, hanem csak finom kis tiniszexxben :oops: nade az orgazmus ugye elkerülhetetlen...mivel ez a céééél 8) nem ártok ugye???? mer ha igen akko kibírom :shock: 8) de ezek a hormonok énnemtom...megőrülök :wink:
Vendég

Dezsi!
Tudtam :D
Volt egy kolleganőm,vele sok kidobott kutyust mentettünk meg,bár legtöbbször menhely a vége,mert nehéz gyorsan gazdit találni,de van néhány jó csapat,óbudán,budaörsön és etyeken,akik kijönnek ha egy kóbor sérült állatot találsz akkor is.És jó fejek.És ezzel a kolleganőmmel mai napig összeállunk egy megmentő akció idejéig. :D
Na,nem offolom tovább a topicot... :D
Lmami!
Ismerős :oops: :oops: :oops: ...a papíron az van,hogy transzfer másnapjától házas életet lehet élni.(bár én egyszer úgy jártam,hogy punkció elött voltunk pár nappal a dokinál,és mondja a páromnak,hogy ma meg holnap még lehet keksz.Ő meg bólogat...én meg rákérdeztem,hogy csak neki,vagy nekem is? :oops: :D )
...bocs,így harminc felett,milyen az a tinisex?????? :shock:
Vendég

Sziasztok :!:

Kiscsillag, koszicsek, itt vagyok :!: Velem minden OK :!: Hasam 100 cm. Rajtam 16 kg szukesegs plusz. Hogy fogok holnap a vedononek elszamolni :shock:
Szep az elhad (LH). Es ha megis terhes lennel most, az nagy baj lenne :?:

Nyulasz, ez a Hornos Kokas beszolas 3 napig tarto csoda. Ugysem tortenik semmi. En Balatonoszod utan lemondtam mindenrol... :cry: (ugyanis vilagbotranya utan sem tortent semmi) - de hagyjuk itt a politikat.

Gerike, ugye jobb mar a kedved :?: Azert nem kell sokat varnotok, ha aprlisban mar terhes is leszel :wink: Egyebkent en a Gynevac-ra eskuszom, ha esetleg elhuzodna a problematok. Ezt Vikimi is allitja.

Hajnocanak koszonjuk az idezeteket. Es P.Katanak Beney Zsuzsa verset. Bevallom, utobbin bogtem. Bizony az anyai szeretet nagyon eros :!: Es te Kata, ki vagy :?:

Legyekmami, osztrogenbombazas miatt vagy kivanos. Tok termeszestes. A sexet ki tiltja, ki meg azt mondja, hogy lehet. Mi az elso 12. hetben felretettuk, pedig akkor meg lehetett volna normalisan (korabbi anatomiai viszonyok mellett :wink: ). Aztan a 7. honap utan komoly akadalyokba utkozik, de lehet viccesen is felfogni... :wink:
Kivancsi vagyok, milyen szinu jatcintjaid lesznek. Legyen a lila fiu es a rozsaszin lany. Ha feher, az meg meglepcsi.

Katica30, nalatok mindjart leszivas lesz, ugye :?:
katavirag

Katavirág!
Na,én sem úgy gondoltam,hogy ez a beszólás világotmegváltó lenne,azért is írtam,hogy nem írom le a véleményem,mert nem akarok itt politizálni.Egyszerűen tetszett :D :D :D
Vendég

Legyekmami!
figyuuuu... én csak akkor voltam beindulva a beülti után amikor voltak babók :D :lol: :lol: Amúgy meg nem. Én a hcg-től indulok be mindig apára. A tüszőrepesztő szuritól is mindig rá kellett rontanom :oops: pedig ugyi az anyag meg kellett :oops: :P :P
Remélem ez Nálad jót jelent :D :D :D
Nálam most a konzin megbeszéljük hogyan tovább. Amúgy úgy döntöttem, hogy csak ősszel megyek neki. :?

Nyulasz!
Nagyon ügyik vagytok ez igazán csodálatos dolog! :D
Becsületedre váljék!
:D
dezsina

Katavirág: kis lelkem megnyugodott, hogy még egyben látlak!
Basszus már 36 hetes vagy! Pocifotó nincs? :wink: :wink:
Érzel már valamit? Értem ezalatt jóslók vagy valami hasonló :wink:

Nyulasz: nagyon büszke vagyok rád kutyus-mentős ügyben! Tudod, az ilyen ember manapság nagyon ritka! Bárcsak mindenki ilyen lenne!!!! :D

Dezsi: bár tudom az ősz még nagyon távlati dolog, de meg is tudlak érteni, és azért ha jobban belegondolok, az előbb kezdődött 2008 és már március közepe van :D

MamiVagy: mindenki másra esküszik, mi a punkciótól nem lehettünk együtt idén márciusig :oops: :oops: :oops:
Bár az elején jó lett volna, ahogy Katavirág is írta, de én nem mertem, meg apuci sem mert közeledni. :oops: :roll:
Egyébként az orgazmus nem árt szerintem, javítja a vérkeringést, és ha jól tudom nem olyasfajta méhösszehúzódást eredményez, amely kellemetlen irányban befolyásolna az Embrikék megtapadását. :D

Katica: várlak a fejleményekkel! Remélem, csakis jó híreket kaptál mind a vérvételen és mind a kukucskán! +++++++++

gerike: még az sem kizárt, hogy nem-e egynapon megyünk majd Tapolcára? mit szólnál ha majd egyeztetnénk ki mikor érkezik?
Nekem elméletileg kb két hét mire megjön pirike, várhatóan 24-25 körül kell mennem :)

Többiek merre kóblászoltok? :lol: :lol: :lol:

Puszi Nektek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!

Nagyon örülnék neki. Én most vagyok beteg és úgy számoltam, hogy április 9-e körül fogok menni, de előtte hívnom kell őket, ha esetleg nem jönnemeg, mivel pco-m van,és előtte lehet, hogy lesz egy UH. Úgy gondoltam, hogy a hónap második felében hívom fel őket...EGyeztessünk, olyan tuti lenne.
gerike

Sziasztok!

Jól eltűntem mindjárt az elején... Bocsi, csak semmi időm nem volt. Vonalzóm sincs még mindig... :oops: Reggelente elmegyek itthonról 7-kor, este meg 3/4 8-kor érek haza. Kivéve ma, mert ugye megvolt az első randi Sipos dokival(első konzi), korábban leléptem a munkahelyről. Azt beszéltük meg, hogy 1 inszemet megpróbálunk(de csakis akkor, ha az átjárhatósági tökéletes lesz), de ha az nem sikerül, másodjára már csak lombik jöhet szóba(ugyebár szűkösek a készleteink, nem szabad pazarolni). A papíromra azt írta, hogy "....gonadotropin stimulált ciklusban AIH". Ez a része kínai, a többi szöveget értem. 1 ampullányit használnak fel erre. Még marad 7ampulla és 5 szalma. Fel kell hívnom az eddigi dokimat átjárhatósági-ügyben. Utána a ciklus 3. napjától 5 napos injekciót(Merional) írt fel S.doki. Amúgy 11% esélyt mondott az inszemre. Elég kevéske... Bár ha azt nézzük, hogy a vetélésem után 90% volt az esély, hogy nem kell műteni, és akkor is beleestem a 10%-ba.... Van remény... :?

Visszaolvasni sajnos nem nagyon tudok(nem leszek törzsfórumozó, az már tuti), csak bele-bele nézegettem a hozzászólásokba!

Gerike! Szívből sajnálom, hogy most nem sikerült. Na, de majd a következő!!! Fel a fejjel! Tudom én, hogy nehéz, én még a természetes együttlétekkor is 2-3 napig taccson voltam, mikor tudatosult, hogy nem sikerült. Aztán az első "sokkon" túl már újra tudtam örülni dolgoknak, és jó volt újra várni a következő hónapot, a következő reményt. Hajrá! Itt a tavasz!

Dezsina! Jólesik, hogy így számontartottad, hogy ma volt az első nagy napom. :D 1 hét múlva én is gondolok Rád!
lululu1980

Sziasztok jól eltüntem :oops: mindenkinek sok jót,kitartást és babazáport :D
a gyrekek jól megvicceltek
bemutatom Jázmin babát Kép

és Amyra babát
Kép
lanyané

sziasztok!

legyekmami: drukk+++++ tetszik a virágod.

hajnoca: nagyon édes bogyi baba :lol:

nyulasz: ügyesen megmentettél egy kutyát! kitartást a 6 héthez!

katavirág: még van pár nap addig.

dezsi: mindjárt itt a konzi ideje :wink:

lulu: hajrá inszem!

rólam: jó lett a véreredményem. (jobb, mint novemberben volt) prolaktinom is jó alacsony, így csak negyed szem bromot kell ennem. egyik oldalon 4, másik oldalon 7 tüsző. de még picik. mennek kettesével a szurik tovább. szerdán uh.

katica
katica30

Katica!
Az jó holnap hívom a Kaálit és szerdára akarok kérni időpontot mert ha nem is ugy mint eddig azért mégis meglátogatott pirinénje.

Kép

Kép
bellanitta

Legyekmami!:)
kis tini!!! :) mi nem mertük, pedig nem volt tiltás...sőt... elvileg gyereket akarunk nem??? és természetes úton nem is tudjuk,hogy ott lapulnak már a kis embrikék.... hajrá tinike! :)
Vendég

lanyané: szépek a babák :wink:

bellanita: szerdán ciklusindításod lesz? :wink: én is szerdán megyek újra a kaáliba.

katica
katica30

Sziasztok!
Katica!
Ez nagyon jól hangzik,drukk a tüszőcskéidnek!Punkció időpontját már tudjátok?
Lanyané!
De jó képek :D ...és micsoda neveket találtatok.Nagyon szépek :D
Lulu!
Drukk az inszemhez,kívánom,hogy ne legyen szükség a lombikra!
Lmami!
Mai adag babaragi!
Dezsi!
Mi?
Vendég

Lanyané - szépek a képek, nagyon jól lehet látni a babákat. Simizd őket sokat!!!!! Hány hetesek vagytok??????

Katavirág - most 100-as a pocakod? nekem már három hete több mint 100-as......(jóóóóóval) de nálunk még mindig csak 6kg a plusz. Kapok is érte minden alkalommal - bár most a diéta miatt nem szidott meg annyira, talán ő is sejti, hogy ilyen evészetnél nehéz lenne híznom is. :oops: Ügyesek vagytok- olyan szépen mennek a hetek!!!!!!!!Most már akár mindjárt ki is bújhatna a legény. Bár gondolom te is szeretnéd ha minél tovább odabent maradna!

Gerike - április 9? addig már nem is kell egy egész hónapot aludni!!!!! Fel a fejjel!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Sziasztok Lányok!

Julika!

IGen mindannyisszor ez nyugtat meg engem is, viszont elkeserítettek, hogy kevesebb az esély a fagyibabikkal..Szerinted is?
Úgy irigyellek, hogy már itt tartasz...talán egyszer én is, bár ezt egy kudarc után nagyon nehéz elhinni, de lehet, hogy neked nem volt soha ilyen érzéseid, mert nagyon pozitív, és optimista csajszi vagy :)

Legyekmami!
Mikor derül ki, hogy sikerült-e? küldöm a drukkokat+++++++++++++

Lanyane!

Jaj Isten mikor lesz nekem is ilyen :roll: :roll:

Kis-csillag!
Hol vagy, nagy a csend arra felé...
gerike

még1 lányok!

Szerintetek van olyan homeopátiás szer ami segíti esetleg a megtapadást, egyenlőre csak kérdezősködöm, ha van valakinek ezzel kapcsolatban infója kérem, hogy segítsetek!
:shock: :shock:
gerike

Gerikém - homeopátiás szert itt valaki biztosan tud ajánlani. Mintha már olvastam volna valakitől, de nem emlékszem... :oops: Szerintem nem kevesebb az esély a fagyibabákkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem lemondani róluk ám!!!! Nekem Győrben dr. bácsim mindannyiszor elmagyarázta (mert nekünk is volt két inszem a lombikok előtt ami nem sikerült), hogy a női szervezet olyan mint egy motor. Van kinek első indításra indul, van kinek többszörire. De ha beindul..... :lol: Hidd el eljön a nyár, és te nem győzöd a tanácsokat kérni, hogy mit tegyél a hatalmas fokú hányinger, fáradtság ellen, amit már a babáid okoznak a pocakodban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
julika79

sziasztok!

nyuszi: még nem tudom.

gerike: gyorsan eltelik az idő, és mehetsz a fagyibabákért. drukkolok+++

legyekmami: drukk++++

bellanita: beszéltél a kaálival?

rólam: mai szuri is megvolt. a tegnapi egyik szuri helyén egy nagy lila folt van. holnap újabb uh.

katica
katica30

Már régen néztünk be hozzátok :wink: Kép Kép Kép
Vendég

Julika!

Nagyon köszönöm, hogy így biztatsz, nekem ez nagyon sokat számít, mert néha el tudok keseredni..
Megnyugtattál, nem mondok le róluk!!!
Most hallottam, hogy egyik kolléganőm terhes, az ilyen pillanatok számomra borzasztóak, olyan nehéz ezeket átélni, nem azért mert irigykedem ( na jó azért is ), nem tudom, hogy Benned volt-e valaha ilyen érzés...
gerike

Gerike! :)
nehéz pillanatok mikor valaki bejelenti a közvetlen környezetben,hogy kismama.Nem irígységnek mondanám ami bennünk van ilyenkor,hiszen nem az ő babáját vagy a másét irigyeljük,mert nem az ő babája kell nekünk,hanem csak az az állapot. Ez egy tök természetes érzés, én is átestem rajta nagyon sokszor, sőt azon is hogy egyszerűen nem voltam képes a városba kimenni tavasszal,mert akkor szinte kirajzottak a kismamák...fúúú az nagyon rossz volt. Az idő előrehaladtával már bennem is tudatosult, hogy egyszer nekem is lesz babám,mert másképpen nem lehet, így könnyebb volt, tudtam örülni másoknak.A legnagyobb tüske az megmaradt,mikor az egyik jóbarátnőm, nem mondta el az örömhírt,hogy kismama a 14-15 hétig,pedig napi kapcsolatban voltunk emailtben.... ez nagyon fájt,és hiába történt mindez több mint 2 éve,és jóban vagyunk...nekem fáj,még belül. Így nyugodj meg,tök normális hogy így érzel, és szerintem itt mindenki átesett már ezen.
hoemopátiás szer: én anno,még mielőtt lombikoztunk volna, szedtem a szépia bogyókat,egy természetgyógyász ajánlotta.
A fagyibabók meg csak rád várnak!!!!

Lanyané!:)
csodálatosak a kismanók! sok sok simit nekik!!!Vigyázz rájuk nagyon
Vendég

Gerike!
Nekem sajna még sose maradt fagyibaba,de itt azértsokat olvastam róla.Amikor azt mondják nincs akkora esélye,az arra vonatkozik,hogy vagy felébrednek vagy nem.De mivel neketek van bőven,biztos többet olvasztanak egyszerre,és onnan,hogy felébredtek,ugyanaz az esélyük.Legalábbis én így tudom.Tehát nyugi,idén még babázol :D
Vendég

Nyulasz!

Köszi a választ!
Egyébként azt hogy döntik el, hogy a 17 db-ból mennyit olvasztanak fel? Szerinted?
Remélem, hogy babázok, mert kezdek begolyózni...:)
gerike

Gerike!
Látod,gőzöm sincs :?
...de biztos ír valaki,akinek volt már sok-sok fagyibabája,és elmondja neked.
Vendég

Gerike - teljesen normális az érzésed a várandós ismerősöddel kapcsolatban. Én a múlt nyáron az ikrek után és még Janka előtt azt éreztem, hogy mindenki-babát-vár-csak-én-nem. Valószínűleg ez nem így volt, de annyira ki voltam élezve a kismamákra, hogy csak ez lebegett a szemem előtt. S jól írja Vikimi: nem a babára voltam féltékeny, hanem az ÁLLAPOTRA a várandósságra, amire annyira vágytam. Ezen szerintem mindenki átesik - s ezt meg ill. végig kell szenvedni. Hidd el, ha elindul a következő program már csak a saját babóidra fogsz gondolni!!!!!!!!! Előttünk meg pláne nem kell sohasem azon aggódnod, ki mit fog szólni az érzéseidhez. Itt már annyian végigéltek ilyenket. Teljesen egészségesen gondolkodsz!!! De a begolyózással azért várj addig, amíg egyszerre két pici születik majd hozzátok! :lol: :lol:

Apacsékról nem tud valaki valamit??????

Kép

Kép
julika79

Sziasztok Lányok!

depi depi depi

Nyulasz!
nincs kedvem lombikozni. összel megyek. elegem van. Hétfön megbeszélem a dokival, hogy tegyen be őszre. addig vizsgáltatom magam, de azt sem tudom... Nyaralni megyek inkább.

Lulu!
Nagyon drukkolok az inszemhez! Ha a doktorbácsi úgy látja, akkor biztos hogy először meg kell próbálni az inszemet! Hiszen, kevesebb pénz és kevesebb megterhelés a szervezetednek! Nagyon izgi!!!
Segítsek vonalzót készíteni?!

Gerike!
Micsoda csapat vár Rád! Ez mind-mind esély számotokra! Ennyi fagyibabát! :wink: Ennek nagyon kell örülni ám!
A környezetemben rengetegen szülnek, szültek. Kivagyok állandóan, de nem mutatom ki és jópofát vágok hozzá, ahogy az elvárható. Hiszen ez az én belső nyomorom és nem az tehet róla, aki éppen a legboldogabb a földön. Szerintem mindannyian igy érzünk, vagy legalább is hasonlóan. Ezt nem kell szégyelni, csak nem kell kimutatni. Ez van.

Katica!
Drukk hegyek!

Legyekmami!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
dezsina

Sziasztok,

Dezsi sajnálom a depit, hajrá ösz :wink: .

Geri húúú mennyi fagyid lett :shock: . Ildi barátnémnak is kb. ennyit fagyasztottak le a Kaáliba, és 8 olvasztottak fel neki, 3 legszebbet kapta vissza, és most 7 hónapos gravida, ha minden igaz májusban fog szülni.

Kép

csibe
csibe32

Legyekmami drukkkkk++++++++++++++++. Hajrá tinikeksz :wink:

Katica, hol tartasz a stimuddal?

Kép

csibe
csibe32

Csibe!

Remélem Nekem is hasonló a történet...Nagyon sok igen a fagyibaba, akiket nagyon is örülük, de úgy érzem, hogy nálunk inkább a megtapadással vannak gondok... :(

Julika!

Most meg mindenki a Te Állapotodat irigyli, én legalábbis!!!
Annyira bízom a kis fagyi babáimban, remélem valaki megszán, legalább csak egy... :wink:
gerike

Dezsi, ne depozz :!: Nalatok nincs is kimutathato gond, ugye :?: Elvileg spontan is lehetsz terhes. A nyar, fenyek, termeszet, napsutes meghozhatja a gyumolcset :wink:

Nyulasz, nalatok van gond a kiskatonakkal, ugye :?:

Katica, akkor mar nem sokat kell varnotok. Hol tartasz, mi jon most, melyik napon lesz a beulti kb. :?:

Telleg mar valaki megtorhetne a csendet egy babaval :lol: Legyekmami :?: Mikor tesztelsz :?: Utoljara talan Lanyane esett teherbe, ugye :?: Edesek az UH kepek :!: Akkor ket lany lesz :?: Innen latszik, hogy telen a lombikok sem sikerulnek annyira. De lanyok, itt a tavasz :!:

Aranyos vagy Vikimi, hogy Gerikevel igy egyutterzel es patyolod a szivet. Te nagyon jol aterzed, amit o. Az en motorom hal Istennek azonnal beindult, de talan en is a begolyozas hataran lennek mar a sokadik probalkozas utan. De sosem szabad feladni :!: :!:

Kiscsillag, hogy van a lelked :?: Es hogy van a farokcsontod :wink: Koszonom, hogy erdeklodsz felolem, de en itt nem a terhessegemet akarom fitoktatni, hanem egyutterezni veletek es drukkolni mindenkinek. Amugy velem minden ok, nincsenek meg egyertelmu jelek, hogy mindjart szulnek. Kivarja a 40. hetet, de nem banom :lol:

Pandacska, Apacsek remelem jol vannak :!:

Lanyok, tud valaki valamit Henirol, esetleg elerhetoseget :?:
katavirag

gerike: hú, mennyi fagyibaba. drukkolok, hogy szépen olvadjanak, és ott maradjanak a pocidban 9 hónapig :wink:

dezsi: ne légy depis! légy túl a vizsgálatokon, aztán hajrá ősz!

csibe, katavirág: ma voltam hatodjára szurin. decapeptyl és gonal megy. már lila a hasam egy része. holnap uh. szerintem jövőhét elején vmikor punkció.

katavirág: én tudom heni msn címét. mást nem. ott időnként szoktam vele beszélni.

heni: tényleg rég láttunk, nézz be hozzánk!

katica
katica30

Katica!
én is így gondolom. Most kihagyom a nyarat, mármint lombikilag.
Megadrukkok a tüszőcskéknek! UH mikor lesz??? :?:

Katavirág!
valóban nincs nálunk kimutatható gond. Megpróbáljuk ezt a fél évet spontán. Talán sikerül....
Hova lett a vonalzód?

Csibe!
:)
köszi, :)
dezsina

dezsi: holnap lesz. 11-re megyek.

katica
katica30

Katica: örülök a jó híreknek! Lesz ott tüsző szép számmal ;)
Hajrá tüszőcskéknek növesztő drukkok +++++++++

Lulu: hajrá inszem! ++++++

Lanyané: nagyon szép neveket választottatok, és nagyon édik az uhu képek!

Julika: örülök, hogy bírod a diétát! ;)

gerike: reméljük okosan fognak kiengedni vacogdából ;)
Mindjárt április ;)

Nyuff: Maja csini :)

Katavirág: farokcsontom köszöni, változatlanul, tegnap megtapogattam magam, úgynéz ki a dokinak lesz igaza, és icipiccccit feljebb van a bibircsók.. az ágyéki csigolyáknál.. legalábbis ahogy megnyomtam éreztem.. nem baj.. várunk, aztán ha nem múlik MR :)
És tessék csak gyünni "fitoktatni", mert hiányollak :)
Olivér pedig csak maradjon még ;) jó helyen van, aztán mire kivirágzanak a cseresznyefák kibújik ;)
Privi ment... :roll:

Rólam:
Azért voltam CSÖNBE! mert reggel 8-tól nem vóóót áram
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
8-kor elment, előtte akartam pont írni, aztán 13-47ig setét volt..
Ráadásul ha menkűű nincs net sincs.. Laptop még 2 és fél órát húzta, így addig volt zenebona.. Utána csak a fábaszorult féreg kéjes kaparászását hallgathattam :):D :lol: :lol: :lol:
Na eldugulok.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsi!
Tudod,kicsit irigykedem ám.Én is szívesen várnék őszig,most teljesen megjött a kedvem a gondtalan nyárhoz,de sajnos nálunk a spontán esélytelen. :( Teljesen igazad van,mert ez a két lombik közötti időszak mindig csak a babáról szól,mikor megyünk legközelebb,milyen vizsgálatok,milyen konzik,minnél hamarabb,minnél gyorsabban...
Vendég

Sziasztok!

Végzős pszichológia szakos hallgató vagyok, és a segítségeteket szeretném kérni! Dolgozatom témája a meddőség, lelki háttere, következményei (nagyvonalakban). Olyan nőket keresek, akik még sajnálatos módon küzdenek a problémával. Ha időtök engedi és kedvetek is van hozzá, kitöltenétek nekem egy kérdőívcsomagot? Elektronikus formában tudnám elküldeni, és nagyon leköteleznétek, ha páran kitöltenétek nekem. Amennyiben érdekel, írjatok a "turiesztKUKACgmailPONTcom"-ra (a spamok elkerülése miatt irtam igy). Nagyon köszönöm, nagy segítség lenne!

Eszter
turieszt

Sziasztok,
jó rég nem jártam erre.

Lanyané, két fiú, mi? :D :D :D Szerintem készüljetek mindkét nemre 2-2 névvel, mert akkor lesz biztos, amikor megszületnek, hogy fiú avagy leány-e :wink:

Dezsi,
élvezzétek a tavaszt, a nyarat, tedd félre a gyereketakarok-lemezt, amennyire csak tudod. Lehet, erre van szükséged.

Katica, drukk holnapra!!!

Legyekmami, babaragacsok +++++++++++++++++++++

Gerike, sajnálom, hogy MOST nem sikerült, de vár rád a fagyibabás projekt, és bár megoszlanak a vélemények, de vannak gyerekek, akik fagyiból születtek....úgyhogy esélyes vagy te is arra, hogy sikerüljön. Most sírjátok ki magatokat, ahányszor jólesik, hogy teljesen rendbe jöjjön a lelked/lelketek, és újra teljes bizakodással tudj belevágni ebbe az egészbe.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?