Új privát üzeneted érkezett!

szivesen :)
a bokámat kérdezte, nem nézte, de akkor még nem látott volna semmit, mert vékony volt...volt. :x :) Asszem, nekem most jön a "terhes" része a terhességnek...már úúgy vártam! :lol: :lol:
Vendég

Jövöhéten hétfön megyek 4D-UH-ra, délelött! :D :D :D Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz!Már nagyon várom! :wink:

Kép
nibcsike

Annak idején én is 25 hetesen voltam 4Dn. :D Látszott, aminek látszani kell. :lol:
Majd hozzál képet! :D
Vendég

Szilvi, Oké!Természetesen majd hozok képeket!És felteszem! :)
Remélem hamar eltellik ez a hét!

Kép
nibcsike

Ibcsi, jó lesz, majd meglátod! :) Most mondta a védőnőm, hogy ha csokit eszel és sétálsz az uh előtt, a baba ébren lesz! Javaslom, mivel elég sokat fizettek érte, Picurka nyitogassa csak a szemét! :D Nekünk integetett, megfogta az orrát, bekapta az ujját, ökölbe szorítgatta a kiskezét, pislogott és mosolygott :D mi 26 hetesen voltunk, még minden remekül látszott. Nem teszel fel pocakképet? :)
Ani? kép? :D
Vendég

Nibcsike
Ha jól emlékszem, te érdeklődtél a kórházi szülésfelkészítőről?
Vendég

Márti, sajna nincs olyan pocakképem amit feltudnék rakni.Csak nyomtatott képem van! :( De jövöhéten lesz képem és teszek fel!Köszönöm a jó tanácsot megfogadom.Kipróbálom! :) :) :)

Kép
nibcsike

Igen én voltam aki érdeklödött! :) Jelentkeztem rá én is.

Kép

Márc.17. 4D-UH, 26.doki, Ápr.14. védönő
nibcsike

Márti!
remélem abba fog maradni a lábdagadásod :shock:

Na csajok, 1250 a hcg-m, csüt-ön be kell mennem valószínű és pénteken lehet lapar :roll:
és ráadásul csüt-ön szabin van, csak pé-n lesz, ezért a S fog felvenni és megnézni.... :? jól kezdődik :evil:

kérdeztem, nem lehetne megvárni amíg rosszul leszek, és csak akkor megműteni? :oops: :roll:
Vendég

Most megyek először, az első alkalmat kihagytam. Fontosabb dolgom volt. :D Majd elmesélem, milyen volt. :)
Mikor jelentkeztél rá?
Vendég

Vicuska
Még mindig nem találom a gombolyagom.... :?
Csütörtökön akkor kiderül, hogy mi is van?
Vendég

Csüt.újra uhu+hcg...senki nem tud semmit...az is lehet a hasüregben van a baba, azért nem látják :shock:
Vendég

De hogy kerülhetett oda?! :shock:
Nagyon drukkolok, hogy ne találjanak semmi rosszat!!!
Vendég

Sziasztok,

Vicuska,

Én teljesen elvesztettem a fonalat. HCG szint terhességre utal és mégsem látnak semmit??? :roll: :roll: :roll: :roll:
Most akkor hogy van ez?????

Kata,

Jobbulást kívánok neked. Én is voltam lázas Bazsival. nekem azt mondta a doki, ha leviszem a lázat utána szoptathatok.

Csajok,

Azért tudjátok, hogy most én vagyok féltékeny rátok. :lol: :lol: :lol: :lol:
Akármilyen nehéz is volt a 3. trimeszterem, már most ujra kezdeném a 9 hónapot. Gyönyörű volt és izgalommal teli.
Most hogy olvaslak benneteket, olyan jó ujra átélni ezeket a dolgokat, főleg azokkal akik még az elején vannak.Izgulni veletek minden vizsgálat előtt, mert nehogy azt higgyétek, hogy nem olvaslak ám benneteket, csakhát nem igen van időm írni.

Szóval kicsit kiült a féltékenység, mert én már többször ezt nem fogom átélni. Sajnos. :lol: :lol: :lol:

Bár mondtam apának, ha lesz egy kertesházunk lehetséges-e még egy babóca az elkövetkező 5 éves tervben, de hallani sem akar róla. Pedig ha tehetném egy egész ovit szülnék. :lol: :lol: :lol:
Annak ellenére, hogy nehéz velük az első 3 hónap, de aztán csak a szép pillanatok maradnak meg, és a hasfájós korszakot gyorsan elfelejti az ember.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szilvi, nemrég jelentkeztem rá pár hete.És azt mondták hogy úgy a 29-30 hét körül kell majd mennem de elötte hivnak!Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz neked! :) Majd megirod? :oops:
Nem mára volt megbeszélve az ügyvéd nektek??

Kép
nibcsike

Vicuska,

Most látom amit írtál. Hát én nagyon drukkolok neked, hogy ne legyen semmi gond, és csak az uhu gép legyen szar, és nem látja az ici-pici petezsákot a méhben.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Már nagyon megérdemelnétek végre ezt a kis baby-t.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy!
Majd ha lesz egy kis idöd, :oops: esetleg, majd irsz a korházban töltött idöről, a dokiról?Ha jol emlékszem akkor neked a Csetényi a dokid? :oops:

Kép

nibcsike

Nibcsike
Micsoda memória. :D Tényleg ma megyek az ügyvédhez, fél 6kor lesz a "randi". :D
Én is fáncsi vagyok, mi lesz. Aniék szerint nem mondanak semmi újat.

Judy
Örülök, hogy jöttél. :) Látom, kezd helyrebillenni a lelkivilágod. A napsütésnek jó hatása van. :)

Nézegetem az angod időjárást és lassan lerágom az összes körmöm.... Apa pont Angliában van. :?
Vendég

Hűha, lépnem kellene. Még 2 bankot kellene elintézni... :shock: De jó lenne, ha kettő fele tudnék szakadni....
No, elcsattogtam (szaladni már nem tudok :lol: ).
Napocskás délutánt mindenkinek!!!
Vendég

Vicuska!

Hát nagyon szorítok Neked.Amúgy már én is gondoltam arra,hogy a hasüregben van.Egyszer hallottam olyanról,hogy vki ott kihordta,de szeintem ez hülyeség.
Remélem hamarosan tisztázódnak a dolgok és többet tudtok.Azért van még rá esély,hogy jó helyen van,vagy ilyen hcg-nél már látni kellett volna vmit a méhedben?Ha mégis műteni kell,akkor mit műtenek,ha azt se tudják mi van és hol????
Vendég

Vicus!
Nagyon sajnálom,de azért hihetetlen,hogy ennyi a hcg-d és még mindíg nem látják(méhen kívül)sem a babót! :roll:
Meg aztán az is hihetetlen,hogy elvileg az inszem alatt,a kiskatonákat a méhedbe vezetik,akkor hogy lesz a hasüregedbe a babó?! :roll:
Ha van egy kis időd megírod nekem privibe,hogy mi a bajod S-sel?! :roll:
De ha nem akarod nem muszály ám! :)

KépKép
KépKép
andesz78

Szilvi majd szoritok hogy simán menjen! :)

phpBB: Kép

nibcsike

Márti!
Majd ha úgy gondolják esetleg a barátnődék hogy akarnak randit,szóljál ám! :lol:
Neked amúgy ki lesz a szülésznőd?A keresztanyád? :roll:

KépKép
KépKép
andesz78

Na itt is volnék, csak gyorsan végig futottam, de mindjárt rendesen is elolvasom.

Vicuska, hát én ezt nem értem. Sírok! Annyira de annyira bíztam benne. Lehet hogy csak az UH szar. Az nem lehet hogy túl pici még?

madiani

Én a tv-ben láttam olyat,hogy 3-as ikrek voltak 2en méhen belül,3.méhen kívül! :shock:
És kihordta úgy a Nő! :shock:
Mutatták a császárt is!
Állítólag a világon ez az egy eset történt!

KépKép
KépKép
andesz78

Ildi!
Ha ma ünnepled a névnapod,akkor:
Nagyon-nagyon Boldog Névnapot!!!! :D

KépKép
KépKép
andesz78

ÖCCSÉM!!!!!
Ani!!!!! :shock: :D :D :D

KépKép
KépKép
andesz78

Vicuska, én nem adom fel, még mindig szorítok Neked!!!
Andesz, nincs fogadott szülésznőm. Ugyan keresztanyám szülésznő volt soksok évig, már nem ott dolgozik, ezért nem lehet ő, de bent lesz mint dúla. Innentől meg nem érdekel, ki a szülésznő, rá már végképp nem telik sajnos...meg amúgy is utálom, hogy fizetni kell mindenkinek zsebbe. Tudom, tudom ez van, fizetek is (már ha egyáltalán Svarcinál szülök :D amit nagyon remélek) csak mindig keserő tőle a szám íze.
Ani, HATALMASSSS!!! Wow, 96 cm?? Nekem most 109...már ha jó helyen mérem.
itt a kép, ezek a 34 és 36. hét, az utsó meg szintén ma készült, csak más szerkóban.
Kép
Kép
Vendég

Judy, én is imádom a terhességet, hiányozni is fog! :D annak ellenére, amit fentebb írtam. Igazából kábé 2 hete vagyok kényelmetlen magamnak, ha még 2-t kihúzok, akkor is az a 4 hét semmi a többi fantasztikushoz képest!
Vendég

Gabi, oh de sajnálom hogy nem írtad elöbb. Időm lett volna pedig Veled talizni. Na majd legközelebb (holnap nem dolgozom)

Kata, remélem mielöbb javul a helyzet.

Nibcsike, sztem nem sok a 3 kg. Én még többet is híztam. A szülésfelkészítőn elmondták hogy nem azzal van a baj hogy hízol. Hanem hogy mellete ha magas a vérnyomásod, cukrod vagy vizesedsz, az veszélyes lehet. Igazándiból az ha csak hízól nem árt a babának. Viszont általába a hízás mellé még társul valamelyik nyavaja és az már gond. Megnéztem a képekhez még azt is odaírhattam volna hogy a 24. héten 62 kg voltam most meg 65. Összesen eddi 8-9 kg. A védőnénim azt mondta hogy ne aggódjak nincs vele semmi gond. Azért holnap mondom a dokkernak is.

Judy, :) örülök hogy jöttél. Ne legyél féltékeny, én is az vagyok rád. :wink:

Hát nem tudom hogy jól mérem e a haskörfogatot, nekem is gyanús. :)

madiani

Jah és azt mondta a védőnőm hogy ha heti 1cm-t nő a pocak akkor tuti rendesen nő a babó.
Márti köztünk 13 cm van de csak 8 hét (atya gatya, most hogy leírtam belegondoltam milyen közel is van a vége)

madiani

igen? :D nekem még mindig 2 tábor van az ismerőseim között: van aki szerint pici, meg mér nem eszem rendesen ( :shock: basszus így is lehet meglesz a 15 kiló) valaki meg elröhögcsél azon, hogy az arcom milyen kerek lett 2 hét alatt (tényleg, mint egy hörcsög :D ) és ledöbben hogy hogy bírom el a hasam. Megjegyzem, egyik csoportban sincsenek többségben kismamák, a legtöbb ismerősöm talán ha 10 év múlva babázik... :D
Vendég

Nibcsike,

Megígérem, hogy holnapra megírom a szüléstörténetemet, és a tapasztalatokat is.

Csetényi dokiról röviden tömören csak annyit, hogy egy tündéri ember, nagyon odafigyel a kismamáira, nemcsak mint nőgyógyász, hanem egy kicsit mint pszichológus is. Figyel a lelki problémákra is, legalábbis az én nyügjeimet mindig végighallgatta és segített amikor csak tudott. Én kb 10 éve járok hozzá, 3 gyermekemet segítette világra, 1x műtőtt és megannyi rákszűrést csinált. El sem tudnám képzelni, hogy máshoz járjak. Számomra ő a világ legjobb szülész-nőgyógyásza, és remélem még sokáig az is marad.

Szilvi,

Igen, most már jól vagyok leszámítva a fáradtságot. De az nem lényeg, a lelki békém annál inkább. :lol: :lol:

Ma már voltunk is kint egy fél órát, barbi durmolt is mint a kiscica, jót tett neki a friss levegő.

Drukk mára az ügyvédhez.

Ani,

Nagyon nagyot nőtt a pocakos. Feltűnő a különbség. Szép nagy babóca lesz Roni baba.

Márti,

A te pocakos is szép, és semmit nem híztál, csak a babót. Tuti nem lesz gondod a súlyoddal szülés után. :lol: :lol: :lol:

Ildi,

Én is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK, ha ma tartod.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

hát Ani, Te és Szilvi vagytok a következő turnus :lol: Vajon együtt szülök Andival? Ha végig kibírja, simán szülhetek vele, másfél 7 van köztünk ha jól emlékszem... 8)
jut eszembe ANDI hol vagy, mi újság Veled??? Mikor jársz NST-re?
Vendég

Márti,

Súly miatt ne aggódj, én 14 kg-ot híztam, és 10-et már le is adtam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ildi, én is csatlakozom az előttem szólókhoz :D
Judy, köszike 8) azért van ám combom meg fenekem, terhesség előtt is volt rajtam 5-6 kiló,most vagyok majdnem 70 és 50 az ideális versenysúlyom...lesz dolgom bőven :D Azt mondták, nem túl megerőltetően, fokozatosan lehet tornázni szopi alatt, csak fogyózni nem szabad (de olyat még sose próbáltam, nem szándékszom most norbizni... :lol: )szóval ha megszültem, lesz egy fél-egyéves tervem. Vegyétek újévi fogadalomnak vagy mi a szösznek :lol:
Vendég

Oh Ildi, bocsi, Boldog Névnapot

Judy, azért remélem ha nagy is lesz, nem kínoz meg nagyon. Végülis az a lényeg hogy egészséges legyen, én szenvedek amennyit kell (mondom ezt úgy hogy még nem szültem :oops: )

Márti, jajám izgulok is kicsit már.

Tényleg, Tand egybe lehet még?

madiani

Ani,

Hidd el nekem, inkább kínozzon meg nagyon , csak bújjon ki simán és egészségesen.
A kínokat elfelejted gyorsan.

Én is szívesen kínlódtam volna még egy pár órát, ha tudom, hogy nyílok, de a dokik azt mondták, hogy itt már nem lesz sima szülés.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ja, azt nem is mondtam, hogy életem szombaton már 4,06 kg volt, pedig 3,72-vel jöttünk ki. Olyan tokát eresztett, hogy csuda. Kis dagi. :lol: :lol: :lol: :lol:

Volt ma a védőnő, van egy kis szájpenészünk, de éppen csak hogy kezdődik. Ecsetelnem kell szegénykét, remélem pár nap alatt elmúlik.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, nagyon köszi, és tudom hogy te is mindent megtettél. Ne hibáztasd magad, kérlek! Nagyon jó anya vagy és ez nem azon múlik hogy hol is bújt ki a pincuri. (érzem a hangvételeden hogy még nem békéltél meg)...............hú ez hittérítés volt, pedig én nem vagyok ám olyan :)

madiani

TAND?????Hol vagy, hiányolunk!!! :D

Ani, ez az intim torna hol és mi? :) izgulsz? :) én is, de olyan jóféle izgulás, félni nem félek. És folyton az jut eszembe robbanásszerűen, hogy úristen, nemsokára a karomban tarthatom a Kiscsikómat és együtt nézzük Őt apával és tényleg itt lesz!!! És ezentúl minden más lesz, ő lesz nekünk a legfontosabb!!! (mikor ezeket napról napra hirtelen előadom a páromnak mikor valami tök mást csinálunk, pl tévézünk, mindig mosolyog, hogy "most esik le?!" utána viszont látom az arcán, hogy ugyanezt gondolja mint én :D :D )
Tudjátok, felraktam egy linket a szülésről és a végét megnéztem vagy 10x és mindig bőgök rajta :D
Vendég

Ani,

Sosem fogok megbékélni, de az a lényeg, hogy Barbika gyönyörű és egészséges, és muszáj volt már kijönnie. Lehet ha csak 1 napot marad odabent lett volna valami baja.
De hála az én tündéri orvosomnak időben észrevette, hogy valami nincs rendjén és időben indítottak.
Ezt sosem fogom tudni meghálálni neki. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, muti a kistokákat!!! :D olllllyan nagyon édesek a gyürkék a babókon :) A császár NEM a Te kudarcod, csak így alakult. Amúgy maga a tény hogy ennyire rossz neked ezt megélni, bizonyítja hogy mennyire jó anyuci lehetsz :D
Vendég

Márti,

Majd csinálok róla képet csak most még mindig be van bugyolálva a bundazsákba, mert olyan édesen aludt amikor feljöttünk, hogy inkább hagytam benne, és kinyitottam az ablakokat. Lagalább a lakás is szellőzik egy kicsit.
3 órája alszik, ilyen még nem volt. Most kellene ennie, de nincs szívem felébreszteni. Még várok fél órát-. :lol: :lol:

Igyekszem jó anya lenni, bár néha amikor kiabálok nem azt gondolom, hogy jó vagyok. Dehát a fiuk nagyon értetlenek tudnak lenni néha. Azt képzelik, hogy ők már milyen nagyok, és mehetnek a saját fejük után. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Na ba.....us egyszer jövök, akkor is telepofázom a laptetőt. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?