na hello csajok gyors leszek. Most jöttem haza. A cukrom tökéletes, a pisiben sem volt semmi, minden eredményem ideális. Vérnyomásom a szokásos 100/60 úgyhogy azt hiszem minden a legnagyobb rendben. MOndta a doki, hogy akkor négy hét múlva menjek. Erre én néztem nagyot, mert öt hete nem volt semmi vizsgálat, múlt héten levették a cukrot és azt mondták menjek ezen a héten mert az eredmény is meglesz meg akkor megnéz a doki. Úgyhogy mondom neki és akkor most meg sem nézzük?
Persze megnéztük. Nézett jó nagyot, mert két héttel nagyobb a bébi mint kellene. Először nézegeti a fejét mondja hogy jó nagy. Na erre persze beparáztam mert eddig minden vizsgálaton megjegyezték (a 4d-n is tőle függetlenül) mondom és az nem gáz? Erre nézegeti tovább és mondja dehogy, nézzem meg a lábát. Olyan gyönyörű hosszú lábai vannak! Komolyan gyönyörű ez a gyerek!!!!!! Úgyhogy mondta hogy kis gyerek itt már nem lesz, de annál nagyobb baj sose legyen.
Úgyhogy két héttel nagyobbak vagyunk a korunknál, és még mindig a fenekünk van lefelé... Azért mostmár jó lenne ha elkezdene fordulni, mert eddig amióta megvan, mindig csak fenékkel lefelé volt és remélem nem szokja meg annyira hogy aztán nem akar átfordulni... Most amikor már rávettem magam a szülésre...
Na amúgy képeket megint nem túl jókat kaptam, de az egyik nagyon cuki azt majd megpróbálom feltenni.
Pár perce értem haza, gyorsan bekevertem egy kefíres lángost estére, aztán most meg várom a tanítványt, elvileg pár percen belül itt lesz, úgyhogy húzok is, majd este jövök és megpróbálom feltenni a képet is.
Mindenkinek szép napot!