Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Boszi a Ctg az egy és ugyanaz az Nst-vel!
Ma voltál nem Nst-én?????????
Vendég

Na itt akkor egy utolsó poci kép!!!!!!!!!!

Kép

Én annyira torznak látom az arcom!
Marcinál is így volt, úgy eltorzulta végére a fejem!!!!!!!!!!!
Vendég

Márti: nagyon szép a pocika, szerintem nem torz a fejed!

Endre, cukik vagytok Zalánnal!!!! Hasonlít nagyon.

Boszi: elvileg kötelező a ctg, de vidéken nekem sem volt soha, a szülőszobán találkoztam a géppel először! Én ma voltam harmadszor, 37 hetesen.

Eszterxx: :wink: NEm fogod elhinni, mit eszek! Mákos beiglit találtam a fagyasztóban!!!!!!!!!amúgy most jöttem meg ctg-ről. elég szépen elvolt a baba:

Kép

Beszélgettem egy csajszival a kórházban, ő is márciusi és szokott minket olvasni, megismert élőben :shock:
Vendég

Márti,

Én is szülésre tippelnék az arcodból, mert az már olyan vizes rendesen...
Csak hajrá!!!

Jim, én is kéééérek!!!!!! Már nem is számolom a kiloimat, amig nem szülök, eszem.. legalábbis magamhoz képest elég sokat...

Basszus, 40%-os fájások... nekem ilyen sosem volt, a max az 5-10% volt, amig felment a 0-ról...

Ja, és irni akartam arra, hogy ha nekem olvasná ismerős...rögtön meg akarnék felelni és azon gondolkodnék irás közben, hogy vajon ő majd mit gondol, amikor olvassa... szóval erre én is alkalmatlan vagyok!

Kép

KépKép
eszterxx

Lányok :!:

Köszönöm a gyors válaszokat, csak az én tudatlanságom valóban , nem tudtam hogy az nst és a ctg ugyanaz :oops:
Nst-n ma voltam, nem volt ilyen intenzív a mozgás mint Jim-nek, de azért mocorgott a csepp :P
Márti: egyáltalán nem torz az arcod :!: Szép a pocód :D
Kikó: boldog névnapot :!:

Anita
Kép
boszi30

pedig most nem is éreztem, hogy fájok :shock: na mind1, a méhszáj bebetonozva, úgyhogy mostanában tuti nem szülök. Azért írtam a mákos beiglit, mert még a talin mondtad, hogy te húsvétkor fogsz enni, mert karácsonykor nem lehetett. El is felejtettem, hogy fagyasztottam le és húskeresés közben szembejött egy rúd 8) nyam, nyam, tök fini. Én sem számolom a kilókat, majd jövő hét kedden úgyis lesz mázsálás....
holnap nem ér rá a sminkes, így péntekre kell raknom a fotózást. :x
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm a névnapi gratulációkat!

Melinda, sok boldogságot kívánok Dórihoz, gyönyörű kisbaba.

Fanetta, amikor nálunk kint volt a gyerekorvos, már leesett a köldökcsonk, és azt mondta, hogy alkoholozzuk még egy darabig. Mi csak este fürdetés után szoktuk, pelenkázáskor csak hintőporozom.

Egyszerűen képtelen vagyok visszaolvasni, olyan sokat írtok, de nagyon igyekszem, legalább a tegnapot. Endre jobban képben van, az apaszabi internetezéssel is telt neki. Jóóóó, nem panaszkodom, csak egy kicsit mérges voltam rá, hogy ennyit ül a gép előtt.

Kismuci, már megint csatázott velem éjjel fél háromig. Csak a cici kellett neki, de már attól féltem, hogy kipukkad. Semmi nem vigasztalta meg, csak ha a cici lógott a szájában. Ha elbóbiskolt és kivettem a szájából, akkor rögtön felébredt, még a kiscumival sem tudtam becsapni. Aztán, hogy nyugi legyen, újra cici, akkor meg úgy szívta, mintha életében nem kapott volna. Ez most már a harmadik ilyen éjszaka volt, és félek, nehogy így teljen a következő meg a következő is.

Eszter, hol van már Andris, nagyon szeret elidőzni az anyukájában. Lehet, hogy írtad már, de tudod, le vagyok maradva teljesen, meddig vár a dokid, hogy magától induljon kifelé a baba?

Egyelőre ennyi, majd még próbálok olvasgatni.
Puszi
Ildi

Kép
kikó70

tényleg Jim, micsoda összehúzódások, nekem sem volt még soha ilyen....

eszterxx, te már próbálkoztál valami praktikával? nem akarod megpróbálni ezeket a homeos cuccokat? én eddig nem voltam nagy hívjője ezeknek, de ki tudja. ha akarod megírom
mindenesetre nyakalom a tonikot is, elég szar :(

egyébként én is pont gondolkoztam a császáros statisztikán. én 30%ot tudtam az országos átlagra, de nálunk akkor is sok.
bár én őszintén inkább a császár híve vagyok ha bármi gáz van minek kockáztatni. régebben szerintem sok tragédia lett belőle mert nem császároztak időben...

Boszi, ja igen, én is most jöttem rá, hogy az nst a ctg csak ki hogy hívja

Márti, hol vagy te az én eltorzult fejemtől!! csinos vagy így is

KépKép
judit18

Ne is próbál visszalvasni, Kiko, reménytelen...

Andrist elvileg csütörtök este inditják, de azért én még szerdán beszaladok a dokihoz, nézzen meg, mielőtt végigparázom az éjszakát... bár, azon az egyen már nem sok minden múlik...

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Eszterxx, ha ikreket nem két szülésnek ill. császárnak vesszük, akkor máig kevesebben szültek meg, mint akik ezutáni időpontra vannak kiírva. (7+8)

Te nem vizesedsz?
Én a múlt hétre is 3 kg-val voltam több, mint az azelőtti héten, igaz elég látványos is a dolog.
Itthon soha nem nézem, de kíváncsi vagyok a holnapira

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Kikó, de jó hogy írsz.

Én most megyek, ledőlök, nem aludtam vmi jól az éjszaka.

Judit, hiányzik a tonicból a gin meg a citrom :wink: csak okosan :!: 8)
Vendég

Jim:én is így lennék mint te,valhogy nem csípném ha a rokonaim olvasnának itt a babaneten... :?

Nagyon édes Dóri,köszönjük a képet!

altatás:tényleg én is úgy tudom ,hogy csak a refluxos babáknak kell(nekünk is kellett)az ágy elejét megmagasítani.Egyébként már írtuk Beuskával asszem,hogy én is csak oldalt fektettem a babákat kitámasztva,naponta felváltakoztatava.Én nem mertem hason altatni a bölcsőhalál miatt,mert tényleg van róla valami statisztika...

Márti.szép,nagy, formás poci :wink: Egyátalán nincs torz arcod,csinos vagy!

Évi:én már mennék,de látod :wink: .....amúgy meg valahogy rámtört a nyugalom és a türelem :wink:

Pati anyukája nagyon aranyos,be kell számoljak hogy az én anyukám is ugyanilyen hál'istennek!!! :wink: :wink:
Nagyon jó az ilyen!! :wink:

pólya:én valszeg fogom használni az első időkben,mert szeretik álatalában a babák ,hogy be vannak jól bagyulálva :wink: nekünk bevált.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kikó!
Boldog névnapot kívánok!

Endre!
Tündériek vagytok a képen.
És Zalán tényleg hasonlít saját magára, illetve az apuciára

Jim!
Köszi a ezt a mondatot, nagyon jól esett:
"valahogy Ildi és Beus is rá emlékeztet, lehet, amiatt is érzem velük a normálisnál a nagyobb érdeklődést, együttérzést."
Azért vannak már ott fájások, nekem még ennyi sincsNem is az számít hogy 40-es hanem a dombocska hossza is számít, az pedig már elég szép.

Eszter.eu!
Nagyon szép a pocid, és tetszik a jógás kép. Még nekem sincs összepakolva a cuccom, sőt még a szoba sincs kész, de egyenlőre én sem szülök még.

Eszterxx!
Szólj, ha mégy szülni, vagy indításra, mert akkor átugrok a kórházba!

Istvánosok, Klinikán szükők ez rátok si vonatkozik! Zsu azt hiszem te a Klinikákon szülsz, igaz?

Judit!
Ha már 1 újnyira nyitva vagy akkor bármikor bármi lehet. Megy a drukk++++++++++++++++++++

Márti!
Olyan szép kismami vagy, ezt már karácsonykor is megállapítottam. A vége felé már mindenkinek eltorzul az arca, szerinetm z enyém is kezd.

Mai vizsgálat eredménye:
ctg-n fájások nuku! A doki megvizsgált méhszáj hátul zárt. Szülés jele sehol! Most vaciláltak egy kicsit mert a kiskönyvemben az UH alapján számolt dátum van benne, ami nem jó. Azaz 14-e, én mondtam a dokinak, hogy 20-a előtt nem szeretnék szülni. Erre a szülésznő belekotyogott, hogy az nem lesz jó mert 14 van a kiskönyvben és az a hivatalos. De én még 14-én a 39. hetet kezdem. na mindegy a doki azt mondta, hogy megoldjuk, megindítani nem fogja, várunk. Húsvétkor nem lesz itthon, úgy hogy megbeszéltük, hogy utána szülök.

Legközelebb vasárnap megyek ctg-re, majd utána 2 naponta!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Lemaradt!

Regcsi!
Köszi a képet a Dóriról, nagyon szép kislány és nagyon hasonlít az anyukájára!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Csajok, PUMPERKA merre van, ma még nem jelentkezett!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Eszter, a zabával kapcsolatban: én sajna 19-20 kilót híztam, a végén már nem is mértem magam. De ebből, már lement 11 kiló. Amikor haza jöttünk a kórházból, rögtön megmértem magam, akkor -8 kiló volt, azóta, az pont egy hét, lement még 3 kiló, de úgy, hogy eszem rendesen. Jóóó, nem zabálok, mert nincs is rá időm, meg érdekes, de nem is kívánom úgy az ételt, mint a terhesség alatt, de eszem édességet is. Nagyon figyelek, hogy olyan kajákat egyek, amitől nem fáj a babó hasa, de hát sajna, a doki megmondta, hogy ne aggódjak, az anyatejes babáknak, fáj a hasuk, mindenféle óvintézkedés ellenére.

Kép
kikó70

Sziasztok!

Juditkecskemét!
Fogadd őszinte részvétemet, remélem a kis Nimi világrajötte enyhít majd a fájdalmaidon.

Melinda!
Nagy gratuláció a pici Dórihoz, aki végülis nem is lett olyan pici mint az uh alapján hittük.... :wink:

Kikó!
Boldog névnapot!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Az előbb sokkal többet írtam, de elszállt. :evil: :evil: :evil:

Beuska!
Micsoda megérzéseid vannak.
Háziorvosnál voltam, gyógyszertárba, szemüveget csináltatni, és nemsokára megyek fodrászhoz... Gondoltam, ha sok a program hátha szülünk is... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

Ez telepátia! Úgy látom, még az utolsó simitásokat végzed, ezt azt elintézel, szépítkezel. Azt iszem lassan te következel a sorban 14-vel.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Judit18!
Írtam privit!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Márti!
Szép kerek a pocakod. Nekem is már jóval kevesebbet mozog a baba. Drukkolok, hogy akkor szülj, ha van orvosod. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, küldtem a választ!

KépKép
judit18

CSAJOK, EZT EL SEM HISZEM!!

Most kaptam az sms-t Szilvánusztól hogy 12. 13-kor 58 cm-rel és 4000 gr-mal megszületett Szabó Marcell.
Mindketten jól vannak!!

ma 9kor még ott cseverésztünk és semmi jele nem volt szülésnek.
úgy látszik az oxitocin-teszt bejött!! és milyen gyorsan!!!

jaj, úgy irigylem!!!!

KépKép
judit18

Szilvánusz, szívből gratulálok a kisfiadhoz! (Alexa is ekkora volt. :lol: )
Kép

Judit, köszönjük a hírt!

Béluska Anyukája, már csak te hiányzol a táblázat elejéről! :( Hajrá! :D
Vendég

Beuska, Pumperka, köszi a névnapi gratulációt!

Judit, őszinte részvétem, sok erőt és kitartást kívánok!

Kép
kikó70

Szilvánusz, gratulálok a kisbabádhoz!

Kép
kikó70

Gratulálok!!!!!
Dejóóóó :) Kívánunk nekik is sok örömöt a gyerkőcben és soksok tejcsit :) jajdejóóóóó (végre.... ;) )
Kép Kép

ui: ha nem írjátok, milyen szülés, akkor simát írok ;)

Kép

Kép
kolyok28

Szilvánusz, hát ez fantasztikus! Végre!!! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! :)

KépKép
KépKép
mni

Eszterxx akartam is kérdezni, ma nem Andris lenne???
lehet hogy be van sértődve?
de amúgy télleg csak a Te kékülésedet várjuk a táblázat elejéről... ;)

Kép

Kép
kolyok28

Köszöntöm az Új Babákat:))

Dórinak és a Családjának sok-sok boldogságot, örömet kívánok...Patti nevében...

b.márti77: valami bámulatosan tündéri kismama vagy)) gratulálok Neked..Csak úgy sugárzol az örömtől...Így is kell..megérzi ezt a pocaklakó))

eszterxx: Érted is nagyon aggódik Patti...
Nagyon sajnálom, juditkecskemét...fogadd őszinte részvétemet...(egy élet készülődik...és egy csillag felragyogott az égbolton...érkezés és távozás....)

Ma viszem haza Gorkát....itt nálam kiszaladhatta magát...hogy ..holnap....a meghitt családi együttlét ne feszültséggel kezdődjön...Bizakodom, hogy Patti is így látja. :wink: :wink:

Nagyon kösznöm, hogy ennyire kedvesen fogadtatok...

Megosztok Veletek egy nevelési tanácsot....nem másért, mint visszaolvasva Benneteket ezt tapasztaltam:

Kodály Zoltán: A gyermek zenei nevelése 9 hónappal a születése előtt, a fogantatás pillanatában kezdődik...

Igaz megállapítás! Higgyétek el...ez nem csupán a zenei nevelésre, hanem mindenre vonatkozik...Nektek...érezhetően kiegyensúlyozott babátok érkezett..és érkezik...sugároztok a szeretettől....és ez olyan nagyon jó...Meghúzódom egy sarokban :lol: :lol: :lol: ....mert jó az igazi szeretők között létezni:))

Nanó-Patti anyuja))
nanó:))

Niki, de jó képed van Lillával, rakd fel nagyban is!

KépKép
judit18

Kép

KépKép
KépKép
mni

Halihó!!!!!!!!

Szilvánusz!!!!!!!!!!!

Hatalmas nagy Gratula nektek!!!!!!!
Jó egészséget, és sok-sok tejcsit!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm a bókokat!!!! Ez most tényleg jól esett!!!!!
De én látom azt a sok vízet, ami bennem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy fel vagyok fújódva!
Le akartam feküdni 1 picit, illetve le is feküdtem, de annyira nem
megy a pihenés!
Szúr az oldalam, és nagyon-nagyon fáj a szeméremcsontom!
Szinte kibírhatatlan!!!!!
Vendég

most írta Szilvánusz, hogy császár lett végül

nem tudom a részleteket egyelőre, de holnap megint megyek a kórházba majd megpróbálok beszélni vele ha nem zavarom

KépKép
judit18

tök jó ez a kép tényleg Niki, Lillának is milyen cuki feje van, hogy somolyog :) :)

KépKép
judit18

Jajj Hédi, most olvasgatok visszafelé, kezemben egy tányér húsleves, mellettem a kiságyban Zalánka, megláttam, és nagyon jól esett amit írtál Beuskáról és rólam!!!!! Köszönöm!!!!!

Kép
kikó70

Szilvánusz Gratula!!!!!!!!!!

ÓÓÓ Eszter: egyedül maradtál!!!!!!!!!! Neked is megy a drukkkkk!!!

Mni: milyen hincut kis mosoly játszadozik lilla kis pofikáján!!!!! (lehet, hogy egy jól sikerült csibészségen kuncog magában???)

Kép Kép Kép
fanetta

Kikó
Boldog névnapot!

Szilvánusz
Gratulálok! Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejecskét kívánunk!
Vendég

Sziasztoook!!!

Csajok, fogalmam sincs, hogy megismertek-e még, látom, hogy rengeteg az új ember, de azt is, hogy szinte mindenki itt van, akit én is "ismerek" :) Annyi bajom volt az utóbbi nagyon-nagyon-nagyon hosszú időben, hogy a számítógépet csak távolról láttam. Most lett elegem, és most leültem. És úristen már mennyi baba van!!! :shock: Hihetetlen.. pedig még csak most tűntem el. Amiért egyébként ég a pofám rendesen :oops: Mni privijét most olvastam, hogy Ti még gondoltok ránk.. annnyira jól esett :) Jöhetek vissza? :roll:

Millió puszi mindenkinek, Lexa & Törpilla :)

KépKép
lexus

most csakgyors táblajavítás, mert mosok...
sajnálom hogy végül császár lett, de alényeg, hogy jól vannak :) Kép Kép

Kép

Kép
kolyok28

Szilvánusz, gratulálok!
Sok tejcsit és egészséget kívánok Nektek!
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Lexus
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap 2 evés ment teljesen ciciből :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szilvánusz!
Hát eljött a várva-várt pillanat. Gratulálok, és sok boldogságot!!!!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lexa!!! Hát el sem hiszem!!! Persze, hogy jöhetsz!!! Amint látod, még a táblában is bent vagy! :lol: A lényeg, hogy most már nem ér eltűnni, és tessék mesélni!!!

Szép a pocid! :lol: Küldd el nagyban is, és felteszem az albumba.
(A vonalzóm alatt van két link babákról és szülésekről :lol: , azon kívül pedig a pocakfotók itt: www.babanet.fotoalbum.hu)
Vendég

Annyira szép mindegyik baba :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szilvánusz: gratulálok a babához, sok boldogságot és tejcit kívánok.

Lexi drága: NA VÉGRE!!!!!! És mekkora a pocakod, eltűnésed óta valahogy megnőtt egy kicsit, nem? :lol: :lol: :lol:
Hogy vagy?

Mni: csodálatos a kisbaba, olyan édes, ahogy mosolyog...tündéri

KépKép
bnesz.eva

Lexa!
Az eltévedt bárányka hazatalált!

Kérünk azért egy rövidke beszámlót, az elmúlt hónapokról.... :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lexa :)! Ezt nem hiszem el, ugy orulok, h jol vagytok, nagyon sokat gondoltam ratok, de ezzel nem vagyok egyedul :wink: ! Irj magadrol, hogy vagytok?

Szilvanusz! Na vegre!!!!!!!!! Hatalmas gratula :D !

Kép Kép
rima

Basszus annyira hiányoztazok!!! :D

Zsu! Nem szándékozom eltűnni :D Hova küldjem neked a képet? Mindjárt meg is kukkantom az albumot ;) Édesek vagytok egyébként, hogy nem vettetek ki a tábliból!

Évikém! Igen, megnőtt.. kicsit.. :D Alig látok tőle! :roll: Köszönöm kérdésed, megvagyok, de nagyon mennék már szülni.. bár sztem nem vagyok ezzel egyedül. :) Te hogy vagy? Meséljetek :)

Kikó! Nagyon boldog névnapot! :)
És minden babához gratulálok!!!

KépKép
lexus

Hát lányok a császár országos átlagát tényleg rontjuk, de a fő, hogy mindegyik baba egészséges és gyönyörű. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?