Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

nálam semmi tünet. csak a "mindjárt megjön" érzés, de az már napok óta. néha pici tűszúrás érzések. de nagyon ritkán. ezen kívül semmi.

99,99 % hogy nálunk nem jött össze a baba ebben a hónapban sem :(
Vendég
 


Szilvi:Még ne add fel!!!!
nekem is tisztára olyan hangulatom van hogy nem sikerült.és ugyan ezek a tüneteim.Csak nekem volt ma egy kis barnázásom is ami eléggé aggaszt. :oops:

legfeljebb ujra egyszerre ovulálunk :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Ennél többet nem tudtunk tenni úgy érzem!

KépKép
lyndee
 
 

 
 

na csajok a ma reggeli hcg nagyon negatív!Se halvány csík semmi.ugyhogy én már erről a hónapról szépen le is mondok.
annál is inkább mert a tegnapi barnázás is piri miatt lehetett.
köszi mindenkinek a drukkokat!

KépKép
lyndee
 
 


Sziasztok!

Vera!

Nem értelek, a halvány HCG csík, egyértelműen pozitívnak értékelendő! ( igaz, még bármi történhet vele, de akkor is most pozitív) Úgyhogy hipp-hipp-hurrá!!!

Lyndee!

Nem akaral rossz kedvre hangolni, de sajna, ha a 12, dpo-n vagy, akkor ez a barnázás, már a mensi előszele,(szerintem) hajrá következő hónap!

Sajnos, én sem tudok jó hírekkel szolgálni, bár ma vagyok a 45. napon, mensinek se híre, se hamva, de szombaton (43. nap) csináltam egy hcg tesztet, és teljesen negatív. Megbolondult a szervezetem, mert az LH teszt, meg állandóan pozitív, de most már annyira, hogyelőbb jön ki és erősebb a tesztcsík, mint a kontroll csík. Ennyi ideig nem lehet ovulálni. Én nem is tudtam, hogy jóstesztként reggeli pisiből kell csinálni, most utolsó két nap már reggeliből csináltam. teszek fel képet. Láttatok ti már folyamatos ovulációt????

Mindenkit üdvözlök, Éva Kép
fanny01
 
 


Fanni:nem tudom mindenképp sántít a dolog.szerintem a tesztekkel lehet valami.normál esetben is csak max 2 napig pozitív a teszt.
De látod Veránál is szinte minden nap volt rajta csík.


Az az érdekes nálam hogy este is azért ébredtem fel mert hányingerem volt.....

KépKép
lyndee
 
 


lyndee!

Nem tudom, én azt hallottam, hogy terhességi tünetek ilyenkor még túl koraiak lennének. Úgy mondták, hogy az első tünetnek egyértelműen annak kell lennie, hogy nem jön meg a mensi. Úgyhogy ezek a hányingerek, ami egyébként nem csak tőled hallok először szerintem csak pszichések.

Ha magamban gondolkodok, akkor nem is hiszek már semmilyen tünetnek, mert én mindig kívánós vagyok alapállapotban is szeretem a jó kajákat, sokszor van hányingerem mensi előtt, ilyenkor puffadok is, és a cicim is fáj. Pisilni is rengeteget járok állandóan. Úgyhogy ha sikerül a baba, nekem már egy tünet sem lesz új! :lol:

Szerintem inkább ne éld bele magad, nehogy nagyot csalódj, de aztán ha mégis akkor nagy örömünnep lesz. Én is utálom nagyon, hogy mióta babával próbálkozunk, mintha másképp működne a szervezetem, mint előtte. Pedig nem, csak most jobban figyelek mindenre. Pl. lehet, hogy neked is volt már ilyen, hogy 3 nappal előtte barnáztál, csak már elfelejtetted, mert akkor nem volt fontos. Akkor valószínűleg lerendezted annyival, hogy mensi, mert hát mi más lenne. De most van min kombinálni. Ez így van jól, mert izgulunk, csak néha már én is megőrülök magamtól, hogy miket nem érzek, amit eddig sosem. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Vera! Mikor is kellene nem megjönnie?

Kép
Kép
tabati
 
 


na ez jó kérdés tabati
ha pl az első pé-t nézem akkor holnap. Ha a mostanit akkor 19-20-án. Hehh majdnem a szülinapomon.

fanny
lehet hogy...........................? Még nem elkébzelhetetlen.

lyndee naggyon sajnállom

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


És ha azt nézzük, hogy hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? :?: Vagy ilyet már ne is kérdezzek? :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati:igazad van!!!!!!
Most egyenlőre azon gondolkodom mi nem stimmelhet odabent.lehet csináltatni kellene egy hormon vizsgálatot?

valami oka csak van annak hogy nem jön össze.bár annyira nem vészes a dolog mert ha azt nézzük tavaly aug-óta próbálkozunk,novemberben össze is jött ami missed ab lett.
és azóta ez csak a második hónap.van akiknek még most pihi lenne.

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee: Ha augusztus után összejött és utána volt missed ab. akkor nincs baj. Illetve a baba terén. az baj, hogy elment a baba de az valamiért volt. Szóval a műtét után még a szervezeted nem regenerálodótt. Hidd el jönni fog a baba nemsokára. Nekem a doki azt mondta ha valakinek volt vetélése az nem jó persze de viszont azt jelenti, hogy a baba össze jön csak volt valami gond amiért elment. Ezt most megnyugtatásként írom. Tudom nem könnyű ha vetélés lesz egy terhességből én is sajna igy jártam október végén. Azóta nem jött még össze a baba de a doki azt mondta türelem kell mert sajnos az agyunkkal nagyon tudjuk a szervezetünket befolyásolni.
Szóval remélem érted Lyndee mit akartam írni.
Egy a lényeg a gólya már elindult felénk csak várni kell, hogy megérkezzen:)

Kép
csucsu05
 
 


Én is úgy vagyok ezzel, hogy tulajdonképpen nekünk is összejött, másodjára, csak épp nem jutott el a méhembe. Ennek is sok oka lehetett, de legalább összejött. Azóta meg csak egy ciklus ment le, ez lesz a második. Úgyhogy szerintem nem érdemes aggódnod neked sem, lyndee, még éppcsak elkezdtük a próbálkozást. Én 12 sikertelen ciklus után megyek a dokihoz, hogy kukkantson meg, mi a helyzet, vajon miért nem sikerül. De párom szerint sem lesz erre szükség. Remélem az esküvőn már hárman leszünk.

Épp tegnap néztem a hírtv-n egy riporternő történetét, aki rákos lett, de meggyógyult, és ő mondta, hogy a keresztfia tartja benne az erőt (csecsemő), hogy majd egyszer úgy 5 év múlva talán neki is lehet gyereke. Szóval neki még öt évet kell várni, hogy kitisztuljon a szervezetéből az a sok trutyi amivel kezelték a betegsége alatt. Szóval szerintem mi egyáltalán nem vagyunk rossz helyzetben, csak állandóan nyavajgunk! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Csucsu:köszi nagyon aranyos vagy!Várok türelmesen amennyire csak tudok! :wink:

Talán a helyzetemet az nehezíti most a legjobban hogy a családban lett egy kismama nem is olyan régen.nagyon az elején jár még és ha a család összejön(az elég sűrűn van nálunk) végig csak arról szól hogy neki milyen tünetei vannak.
Már kívülről tudom mikor mit csinál,mikor alszik otthon mert álmos hányszor megy pisilni,mit kíván meg napról napra és azt hiszem cseppet sincs tekintettel rám.nem gondol bele hogy ha én nem is mutatom hogy mennyire megviselt egy ilyen vetélés,nagyon rosszul tud esni hogy ő még talán rá is játszik a terhességére.
legutóbb amikor nálunk volt az összejövetel még az utónévkönyvet is elővetteték velem(8hetes terhes) és az egész család ezzel volt elfoglalva....szerintem túlzás!!!!
Már ott tartok ha meglátom őket inkább visszafordulnék!
Én elhiszem hogy örülnek neki,de egy ilyen családi összejövetelnek nem CSAK erről kellene szólnia!

Gondolom aki már átment egy vetélésen megérti amiket írok!
ha ezek a tényezők nem lennének talán az én helyzetem is könnyebb lenne.... :oops:

KépKép
lyndee
 
 


lyndee!

Szerintem egyszer ülj le velük, és szépen beszéld meg velük, hogy örülsz a boldogságuknak, de... és mondd el, hogy neked még túl korai a vetélésed után ilyenekkel foglalkozni. Meg mindent. Ha meg azután is így viselkednek, akkor kerüld el őket. Ennyit tudsz tenni. Lehet, hogy csak nem látnak a saját boldogságuktól. :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Lyndee: Igazad van. nincsenek rád tekintettel. na meg nem 8hetesen kell az utónévkönyvet lapozgatni. Túl korai az még.
De én hiszek abban, hogy mindenki amit nagyon akar az valóra válik. Szóval nemsokára a neveken fogsz te is gondolkodni :)

Kép
csucsu05
 
 


Amúgy nekem teljesen ellentétes volt a reakció, mint nálad. Még a közeli barátaim (végülis csak ők tudták) is kerülték ezt a témát, azt sem kérdezték meg, hogy hogy vagyok. De én értettem, hogy azért, mert nem akarnak fájdalmat okozni. De én mindig mondtam nekik, hogy fel sem fogtam, hogy várandós vagyok, már mondták a bajt. Kb. egy másodperc volt a kettő között. Sőt! Eleve úgy volt beállítva, hogy " sajnos rossz hírem van, pozitív lett a teszt" A méhemben semmi, még vetélés jelei sem, úgyhogy tudtuk, hogy baj van.

Kép
Kép
tabati
 
 


Hát leülni velük és megbeszélni nem szeretném,mert nehogy azt higyjék hogy féltékeny vagyok!
mert nem,nem erről van szó!

Egyébként mindenki már nagyon kedves és aranyos velem,csak ez a kis bibi ne lenne.
Most hétvégén is megyünk hozzájuk,szerencsére a férjem veszi a lapot és ha ugy látja vagy érzi biztos el fogunk jönni.

KépKép
lyndee
 
 


Csucsu:Úgy legyen ahogy írtad!Remélhetőleg itt mindenkinek lassan beteljesülnek a vágyai! :wink:

Tabati:Az a szerencse hogy nem lett komolyabb a dolog és ennek kell nagyon örülni!!! :roll:

KépKép
lyndee
 
 


Igen, ezt is akartam írni, hogy nyilván vagy túl kell lépni azon, hogy vajon mit gondolnak (féltékenység, vagy annyira sajnálnak, hogy már neked kellemetlen), vagy tényleg nem érdemes velük beszélni. Te tudod, hogy melyik a jobb. De ezeket a találkozókat nem lehet elkerülni egy darabig? Ilyen-olyan indokkal lemondani? Aztán csak kapcsolnak egyszer!

Kép
Kép
tabati
 
 


Csak témán kívül eszembe jutott: szerintetek az szabályszerű, hogy egyik hónapban az egyik petefészekből, a másikban a másikból szabadul ki a pete? Csak mert ha szabályszerű, akkor én már ezentúl mindig fogom tudni, hol érik épp. :lol: A kórház óta fejben tartom. Persze ha így lenne, akkor mi a helyzet a kétpetéjű ikrekkel... Csak úgy kérdem, érdekel.

Kép
Kép
tabati
 
 


én is úgy vagyok vele, hogy amíg nem jön meg a mensim, addig még ott van az a 0,001 % esély. Holnap vagy holnapután kell(ene) nem megjönnie.

de beleélni semmiképp se élem bele magam.

szorgalmasan mérem a hőmet, ha másra nem arra jó lesz, hogy megismerjem a testem valamennyire. Ma reggel felszaladt 37,1 re a 36,7ről. De ez se jelent semmit, mert ha megnézitek a hőgörbém, igy volt multhónapban is, igaz akkor csak 36.9re ugrott fel.

múlt hónapi:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 7/nummer=1

ehónapi:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 7/nummer=2
valamiért ebben a hónapban nem jól csinálta (szerintem) a ciklushossz megállapítását a honlap, elvileg 28-29 naposak a ciklusaim de itt most 31 naposra csinálta. szerintem nem lesz annyi, de majd kiderül.
Vendég
 


tabati: nem szabályszerű, de elég sok nőnek van úgy, hogy egyik hónapban egyik másik hónapban másik petefészekből szabadul ki.
kétpetéjű ikrek nem attól kétpetéjűek, hogy mindkét petefészekből kiszabadul a pete, hanem attól, hogy egyszerre kettő vagy több petesejt érik meg és a petesejteket különböző hímivarsejtek termékenyítik meg. de ezek a petesejtek származhatnak ugyanabból a petefészekből is, de különbözőből is.
Vendég
 


Ahhhha! Végül is logikus, igen, ez nem jutott eszembe. Akkor most már képben vagyok! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Ahhhha! Végül is logikus, igen, ez nem jutott eszembe. Akkor most már képben vagyok! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Ahhhha! Végül is logikus, igen, ez nem jutott eszembe. Akkor most már képben vagyok! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Bocsi, csak szarakodik a net. :evil:

Kép
Kép
tabati
 
 


Szilvi:A hőd alapján 18.napon volt ovud.A teszt alapján viszont előbb. :shock:

KépKép
lyndee
 
 


És azért teszi a 31 napra a menszit.De nagyon szép a görbéd,lehet lesz ott babó! :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Azt hiszem ha megjön piri én is elkezden mérni.
Ez az oldal német amin te vezeted szilvi?
Én a ciklus.hu szoktam de ez jobban tetszik!

KépKép
lyndee
 
 


igen, ez az oldal német, de azt hiszem angolra is át lehet váltani. én szeretem, mert átlátható és egyszerűen kezelhető.

az ovum esetében én inkább a tesztnek hiszek meg magamnak és az "érzés" alapján 28-án reggel vagy aznap valamikor volt.
Vendég
 


hmm, lehet mégse lehet átváltani a németről angolra a honlapon. de ha nem megy valami szívesen segítek.

ja, ami meg a hőmet illeti, szerintem a holnapi nap el fogja dönteni a dolgot, mert ha megnézed a mult havi hőmet, ott is volt a vége felé egy ilyen felugrás, de másnap le is ment. ezért gondolom hogy holnap eldől.

bár én már most sejtem hogy nem lesz semmi, mert reggel csináltam egy tesztet és tök negatív volt.
Vendég
 


Hcg-t csináltál?Egyébként még nem jelet semmit hogy negatív lett,attól még lehet baba.Van akinek csak piri kimaradása után pozitív.
Kíváncsi leszek a holnapi hődre.

KépKép
lyndee
 
 


most jut eszembe, hogy tulajdonképpen ez a hőgörbés oldal okosabb mint én és neki van igaza :)
a mult hónapban két nappal később kezdetem el rözíteni az adatokat mint ebben a hónapban, tehát ott hozzá kell adni a napokhoz +2-t, hogy a valóst kapjam meg. tehát mikor az van ott, hogy a 28-napra jött meg múlt hónapban a mensim, akkor az valójában tényleg a 30. nap volt.

úgyhogy lehet mégis igaz a mostani hőgörbén a napok száma. de már nem tudom mikor is kellene pontosan, de az tuti hogy a héten.
Vendég
 


igen, hcg-t csináltam, azt amit Leotól rendeletem meg.
Vendég
 


Most is olyan hányingerem van pedig már nem mondanám hogy csak beképzelem magamnak mert a babáról ebben a hónapban már lemondtam.

KépKép
lyndee
 
 


iszod még a palástfűteát? vagy valami más olyat amit eddig nem? az is lehet hogy a tea borította fel esetleg valamennyire a hormonháztartásod
Vendég
 


vagy esetleg valami vitaminhiány?

a b6 vitamin amúgy nagyon jó hányinger ellen.
Vendég
 


vagy esetleg valami vitaminhiány?

a b6 vitamin amúgy nagyon jó hányinger ellen.
Vendég
 


bocs, nálunk is vacakol a net :(
Vendég
 


Tegnapig ittam a palástfüvet.Ma már nem tettem mert lemondtam erről a hónapról és feleslegesen nem iszom.
Inkább megtartom a jövő hónapra :wink:

2naponta elevitet is szedtem.nem tudom mitől van a hányinger de most is van.De foadnék ha most jönne piri hányinger is elmúlna.

KépKép
lyndee
 
 


az elevit is ludas lehet. nekem legalábbis okozott hányingert néha.
Vendég
 


de azért mert negatív volt ma a teszt szerintem még nálad is ott az esély a babóra! szerintem a barnázás simán lehetett beágyazódás is.
Leo honlapja szerint: A beágyazódás során pecsételö vérzés lép fel, kb. 7-13 nappal az ovuláció után.


Szóval én azért még nem mondanék le a te helyedben teljesen a sikerről. holnap is csinálj egy tesztet reggel.
Vendég
 


Lyndee: Igen az elevittől lehet hányingered. Nekem is volt tőle mikor szedtem. Viszont nekem azt mondta a doki, hogy valakinek még a mensitől számított 10.napon sem mutatta ki a teszt. tehát a tesztnek is csak akkor szabad hinni ha 10napot késik. Viszont ha pozitiv bármikor akkor ott baba van. viszont ha negativ akkor abból azért lehet baba. Tehát ezt azért írtam, hogy ha egy teszt negatív akkor még nem kell elkeseredni.

Kép
csucsu05
 
 


csucs: igazad van! amíg nincsen mensi addig van remény:)
Vendég
 


bocsi, hogy elírtam a neved, természetesen csucs=csucsu :)
Vendég
 


Szilvi: semmi baj. Amúgy nem is az én nevem a kislányom beceneve ez de lassan már rám is ragadt:) A férjem szerint én vagyok a nagycsucsu a lányom a kiscsucsu :)

Kép
csucsu05
 
 


Köszi csajok a biztatást!Igaz hogy az elevittől is lehet hányingerem,egy biztos.Ma délután is majdnem kidobtam a taccsot... :roll: Pedig ma nem vettem be elevitet.És minden nap kb ugyanabban az időpontban jelentkezik.

Pici barázásom ma is volt,igaz nem olyan vészes,de elgondolkodtató!
A beágyazódásra visszatérve,pecsételő vérzésről hallottam de barnáról nem.

Egyenlőre nem csinálok több tesztet mert ez is eléggé letört,hogy negatív lett.
Az biztos hogy erre a hónapra nem reménykedem!Holnap vagy holnapután kellene megjönnie.


Szilvi:Te tesztelsz még holnap?
Nekem az előző terhességemet menszi előtt egy nappal mutatta ki halványan.Igaz,hogy az iker terhességnek indult.

KépKép
lyndee
 
 



lyndee!

A barnázás, az tulajdonképpen kis vér, összekeveredve a hüvelyváladékkal. Nekem pont akkor kellett visszamennem kontrollra, amikor mensi vége volt, még paráztam is, hogy milyen ciki, vérzek és így megyek dokihoz. Az van ráírva a kontrolllapra, hogy enyhe barna váladék.

csucsu!

Engem is anyukám kiskoromban mindig csucsunak hívott. :D

Kép
Kép
tabati
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: