Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon kíváncsi leszek mit mond a dokid.majd megírod ha hazajöttél?
Az az érdekes hogy kb egyszerre volt a műszeres befejezésünk és kb egyszerre jött meg utána.De az is érdekes hogy te is barnáztál pár nappal ezelőtt és én is.
Igaz neked tovább tartott és véres is volt,nekem ilyen nem volt.De még lehet.

KépKép
lyndee

persze hogy megírom ha hazajöttem.
meglátjuk mit hoz a holnap!
éééééééééééééés laptetőőőőőőőőőő :P :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Látod Nitácska!Van remény babára! :wink:
Én reggel ha felkelek csinálok egy hcg-t,hogy tudjam mi a helyzet odabent!Drukkolj! :wink:

KépKép
lyndee

persze hogy drukkolok neked,nekünk minden egyformán történik.megfigyelted?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen!Remélem együtt babásodunk is!Igaz neked már vagy egy kis manód...nekem még nincs.De már nagyon szeretnék!
Olyan boldog lennék ha ez a hónap sikerült volna :roll:

KépKép
lyndee

és mért beszélsz múltidőbe?mivan ha sikerűlt.privátba ha elküldöd a számod megírom mit mondott a doki.
most menem kell mert a párom nem hagy békén jönni akar gépezni. :? :? :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

elküldtem,puszi,jó éjt!!!

KépKép
lyndee

A ma reggeli hcg-m negatív lett.Így én már erről a hónapról le is mondok.
a tegnapi barna is piri miatt lehetett.
köszi a drukkokat,most egy kicsit kibuktam :oops:

KépKép
lyndee

Lyndee!

Sajnálom, de ez még nagyon az első hónap volt. :wink:

tjuca

Tudom Juca!Azért nem adom fel ennyire könnyen!
Igaz piri még nem jött,de szerintem már csak napok kérdése.

KépKép
lyndee

Hát kitartás!!!

Segitsetek abban, hogy rakom fel a lefotozott lh-m? Nem vagyok gépzseni. Már a kép fent a gépen, de ide nem tudom hogy kell.
encike 2

Lyndee,
ne akard annyira azt a babát. Tudom, baromi nehéz, és én is nagyon szeretném, de már nem vagyok hajlandó kibukni, ha nem jön össze, pedig 10 hónapja volt lassan a vetélésem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ettől tartok, hogy nekem se sikerül azonnal. Vagy ismét lesz egy vetélés. De bizom benne, hogy minden jora fordul!!!!
encike 2

sziasztok csajok megjöttem a dokitól.ne baba hanem tisztult a szervezetem és meg fog jönni.de lehet még babám azt mondta a doki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lyndee tényleg ne add fel.hajrá drukkolok neked!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike:Ez benne van a pakliban hogy elsőre bizony nem sikerül.
nem is bánnám ha pl.5-re sikerülne,csak ne legyen a vége ismét vetélés.

Linácska:Most egyenlőre nagyon szeretném,kis időnek el kell telnie mire oda jutok hogy várni is képes leszek... :cry:

KépKép
lyndee

Jééé Nitácska!hazaértél?
Tudod mi együtt babásodunk :wink:

KépKép
lyndee

Akkor hagyjuk pihenni a szervezetet és később ujult erővel kezdünk.
megyünk ebédelni.
Nita! Egyszer csak összejön!!!
encike 2

lyndee nehaza értem hanem itt vagyok a hugoméknál!este megyek haza a párommal mert nem szeretek egyedűl menni meg babakocsi is nehéz nekem!
encike egyszer tényleg összejön!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:és meg is vizsgált a doki?

KépKép
lyndee

Képzeljétek, jóanyám (egyben szeretett védőnőnk) kölcsönadta hétvégére a rendelő magzati szívhanghallgatóját. :D

Olyan jó volt! Apa szorgalmasan hallgata esténként, h hogyan ver a pici fiunk szíve! :lol: :lol:

Ebből meg is állapítottam óriási szakértelemmel 8) , h végre fejjel lefelé van! (bár még foroghat)

Eddig egész végig faros volt, minden vizsgálat alkalmával. De most olyan lent volt a szívdobi, h tuti a feje van lent!

Rendes kis kölök ez, csak most már maradjon így! :wink:

Kép
zmimi

Zmimi: Neked bejött az élet mert a védőnőd 24-órából 24órát tud fogadni :) :) És a magzati hallgatót is oda adja :)
Szupi dolgod van:)

Kép
csucsu05

Mimi, örülök, hogy minden rendben van! :lol:

Kacika, Veletek mi van???
Vendég

Sziasztok!

Olvasok mindig, de sokszor nincs miről írnom, mert nem történik semmi. :? Csak a hasam nő. 8) Idáig áldott állapotban éreztem magam, most már inkább terhesen. :? És még a java hátra van! :roll:

Alíz! Írjál, ha van időd, hogy hogy telnek a napok otthon!

Képzeljétek! A laborban már másodjára veszítik el a vércsoport és hepatitis leletemet. :twisted: A harmadik vérvételnél újra megcsinálják. :roll: Kíváncsi vagyok, hogy mire megyek szülni, lesz-e valami vércsoport eredményem. (Igazából tudom, hogy 0 Rh+ vagyok, mert véradó voltam, de persze ezt így bemondásra nem fogadják el sehol.)

Be kellene jelentkeznem 4D uh-ra, de állandóan elfelejtkezem róla. :roll: Ez biztos a korral jár. :twisted: És a védőnőhöz is elfelejtettem elmenni. :roll: És az adóbevallásomat is elfelejtettem megcsinálni. :twisted: Vennem kell egy naptárt. :oops: :roll:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Montana: Egy biztos a szülés időpontját nem fogod elfelejteni :)

Kép
csucsu05

lyndee igen megvizsgált a doki!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mimi:milyen jó lehet nektek!Én még sohasem hallottam pociban szívhangot :cry:

nitácska és még mit mondott?Csak a tisztulástól lehetett az a barnázás?vagy esetleg gyulladástól?

neked egyébként elmúlt már?Terhességet kizárta?

KépKép
lyndee

Vera:Nekünk is elküldöd?

KépKép
lyndee

Komoly...!Tényleg elküldöd a blicknek?

KépKép
lyndee

Vera,
ma reggel csináltál hcg-t? Amúgy pár napja azt mondtad, hogy még szemmerengetős, a tegnapi meg már egész jól látszott.
Én meg attól félek, hogy ez a ciklusom anovus lesz. Már 3. napja pozitív az LH, vagyis talán egy picit halványabb ma már de alig. Hő alapján még nem volt tüszőrepedés, és ma vagyok a 17. napon.
Bár ugye ciklus elején antibiotikumot szedtem, a közepén ezerrel stresszeltem Lili műtéte miatt, szóval nem is csodálkoznék rajta.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska:akkor elképzelhető,de az is lehetséges hogy lesz ovud csak később!Azért figyelgesd! :wink:

Zsuzsu:Holnapra mennek a hatalmas drukkok!Nagyon izgulok érted hogy minden ok legyen!Ha hazaértél mindenképp írj hogy mi volt!++++++++++++++++++

KépKép
lyndee

Zsuzsu,
holnap mész dokihoz???

Lyndee,
figyelem, de múlt hónapban is a 13. napon volt, most meg már a 17-en nincs.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Én mindent megpróbáltam, de ez a visszaolvasás nekem nem megy. Cavinton, vagy Bilobil lesz a megoldás asszem... :roll:

Lindee! Én is kivoltam mint a kutya mikor nem sikerült. De túl leszel rajta, ahogy a sírógörcsökön is. Asszem ezek olyan időszakok, aminek a bekövetkeztét a legjobbakarattal se tudjuk befolyásolni. Legalábbis én nem. Aztán valahogy mindíg jobban leszek, persze ehhez vaneg két jóbarátom tortanővér és csokiuraság személyében :) Nem is tudom honnan jött az a két kiló... :wink:

Monti! Pihizz sokat a fáradt vagy, meg sétálgass kényelmesen, amolyan kismama módra!

Lina! Örülök, hogy Lili túl van a műtéten, remélem a seb a szájában hamar beheged! Sok gyógypuszi neki!

Kacika! Te már finishben vagy. Annyira irigyellek! Remélem könnyű lesz a szülés!

Tesztelők! Valaki villantson má egy pozitív HCG-t!!!!
kislibus

Lina! Biztonség kedvéért gyúrjatok rá a fantompékre is!
kislibus

Kislibus,
szerintem tegnap mégis volt peteérésem, majd az elkövetkező napok még eldöntik, de ma 2 tizeddel magasabb a hőm, a ciklusban eddig ez a legmagasabb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Még nincs változás, itthon vagyok, csak már tényleg kissé türelmetlenül. Minden pisilésnél nézem, nem-e csorog a magzatvíz. POnt mind annak idején azt hogy jön-e vég.
Tiszta röhej, eleinte attól féltem nehogy vetélés legyen, aztán attól hogy nehogy idejekorán elkezdjen szivárogni a magzatvít, most meg már jöhetnek végre fájás, magzatvíz is , cska jönne.
Jósló fájások vannak rendesen, de teljesen rendszertelemek, és kibírhatóak. Amíg az ember nem áll bicskában addig az még nem az igazi. Ráadásul jó lenne már tudni -de ez csak élesben fog eldőlni- hogy császár lesz vagy sem. Doki szeirnt 80% császárról indulok, mert Peti is úgy lett meg.
Tegnap már megágyaztam a kiscsjanak hátha csalógatóan hat rá :wink: :lol:

Csütörtökön megyek a kh-ba nst-re, meg uh-ra, remélem okosabbak leszünk utána.

Lina, ennyi ideg után amivel neked ez a hét járt ne is csodálkozz ha csúszik a pé.

Mimi, jó lehetett annyiszor hallgatni ahányszor akartátok.
Jól vagy?

Zsuzsi, gyere majd a hírekkel. Hányra mégy?

Luca, van-e még hányingered?

Mennem kell, Peti még alszik, és nem szokott ennyi ideig, ránézek :) Elkésünk az oviból.
Vendég

pont mint annak idején hogy jön -e vér ---akart lenni csak elütöttem lépten nyomon.
Vendég

KACIKA, MINTHA KICSIT JOBBAN LENNÉK.

DE TELJESEN VÁLTOZÓ.VANNAK NAPOK, AMIKOR EGÉSZEN JÓL VAGYOK, DE VANNAK, AMIKOR NAGYON POCSÉKUL.

HA SÜT A NAP, JÓL VAGYOK, HA NEM, AKKOR NEM. :lol:

MEG MOST NEM TARTOM BE ANNYIRA A DIÉTÁT.AMIKOR KÍVÁNOK VALAMIT, AZT MEGESZEM.TILTOTT DOLGOKAT NEM NAGYON ESZEM,DE AZ IDŐPONTOKAT NEM TARTOM BE.

HA HÁNYINGEREM VAN, ESZEM EGY ALMÁT. :lol:

ELHISZEM, HOGY TÜRELMETLEN VAGY MÁR, BIZTOS RÖVIDESEN A KEZEDBEN TARTHATOD A TÜNDÉRKÉDET!PROBLÉMAMENTES SZÜLÉST KÍVÁNOK!

EL NE FELEJTS SMS-T ÍRNI! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Luca, mindenképp írok :lol:
Örülök hogy jobban vagy, innentől egy elég jó időszak jön, úgy a 30-32. hétig. Onnantól már egyre nehezebb bármit csinálni, főleg fürgén :lol: , és főleg dupla babaóval-gondolom.
De milyen jó lesz utána. De kíváncsi vagyok milyen neműek lesznek a babáid!

Na léptem pihenni kicsit mert akkorára dagadt már most a kezem- lábam, mint egy elefántnak :evil:
Vendég

lyndee igen ez a tisztulástól volt és a terhességet is kizárta azt mondta meg fog jönni a menzim.Már elmúlt 6-án volt az utolsó barnázás.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Josoltattam és tök igaKedves Gabi! A választott kártya a XIII. Gyerekvállallással kapcsolatban kérdeznék. Lehet e még babám és mikor eshetek teherbe? Válaszod köszönöm. Kedves Kérdező! Maja vagyok, Gabi helyett most én válaszolok a kérdésedre. Nézd, ezeket a lapokat „húztad”:
http://www.ciganykartya.hu/ciganykartya ... JiYmM2NDI= Azt jelzik, hogy pillanatnyilag valami, még fel nem ismert dolog akadályozza vágyad beteljesülését, de azt is, hogy nincs nagy baj! Érdemes lenne felkeresned egy gyógyítót: természetesen első körben nőgyógyászra gondolok, aki tisztázza, van-e fizikai akadálya a terhességnek. Ha ilyesmi nem áll fenn, akkor lelki síkon érdemes tovább kutakodni. Honlapunkon mélyebb elemzésre is van lehetőség, ha szeretnéd ezt, látogass meg minket! Jó egészséget kívánok, szeretettel: Maja
z, amit irt.
encike 2

És tényleg igy volt. Tudjátok nem tudtam anno magam elképzelni 3 gyerekkel, hiába szerettem volna. Akkor tudatosult bennem, mikor elvesztettem. Lelkileg csak nem voltam felkészülve teljesen. Lehet ezért is vesztettem el?????
encike 2

encike nem hiszem hogy ezért vesztetted el a babád,anak más oka lehetett :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

Köszönöm, h gondoltok ránk!! Parázok rendesen, de ma nem sokminden fog kiderülni. A dokim magánrendelésére megyek, ott nincs UH. Manuális vizsgálatból pedig kevés biztos dolgot mondhat. Biztos behív Uh-ra a napokban a Klinikára, de bajban vagyunk. Bence mindennap vidékre megy (Szolnok, Gyomaendrőd, Hajduszoboszló) így nincs ki vigyázzon Ábira. Nincs olyan ismerős, akit jól ismrene Ábel, na meg nem szívesen bíznám másra, ugyanis felfedező korszakát éli és nekünk is nehéz vele. Nem akarok másnak kellemetlenséget. Szóval próbálom megbeszélni a dokival, h ügyeleti idejében este csináljon UH-t vagy 7 végén vagy marad a jövő hét. Viszont ha igaz a vonalzóm, akkor sokáig nem halogathatjuk....

Linácska!
Hogy van Lili?????????
Ne add fel, hátha.......

Kacika!

Ismerős érzés, bár ha csaszi, akkor nem szoktak sokáig várni.... ábel simán született, de 41+4 napon. 2-3 héten át piszkált a védőnő (szemben lakik velünk és mindennap látott), h mire vár a doki, miért nem indítja... Örülök, h vártunk, bár kemény volt..
KÍVÁNOM A LEGJOBBAKAT!!!!

várakozóknak hajrá!!!!!!!

este írok, ha hazaértünk.

Pussz

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!
A párod mit csinál Hajduszoboszlon?
encike 2

Encike!

Tárgyal. Villamosmérnök.... pontosabbat nem tudok.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu, én is szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon nehéz lehet segítség nélkül.Remélem, meg tudod oldani az UH-t.

Kacika, hát még én milyen kíváncsi vagyok!!!!

Mondtam a csajoknak, hogy én nem fogom Nekik megmondani a nemüket, hadd legyen meglepi. Ki voltak akadva...

Viszont UH-ra jönnek velünk, abban reménykednek, hogy ott kiderül, és megtudják.De a 13. héten még nem hiszem, hogy tutira megmondják...

Lina, szerintem se mondj le még erről a hónapról!Lehet, hogy még jót is tesz, hogy nem csak a baba körül jártak a gondolataid.

Egyszer írtad, hogy a férjedék családjában minden unokának van orosz neve is.Lilinek mit választottatok?(Persze, ha nem titok.)
Vendég

Zsuzsu!

Drukkolok! Tudom a kórház más, de Kinga az asszisztensnővel szedegette a szaloncukrot a fáról, meg rajzoltak, amíg Kofa benn volt első alkalommal a rendelőben. Remélem sikerül este mennetek.

Dreika!

Na mi volt tegnap a dokinál?

Eszti!

érdekes, mert én nem hiszek a jóslásban. A lényeg, hogy Te higgy benne, és ha igazat szólt, akkor már csak egy köpésre vagytok a céltól.

Luca!

Ez milyen már? :lol: Ti tudjátok a pároddal a nemüket, a csajok oldalát meg fúrja a kíváncsiság? Na ez egy fokkal komolyabb, mint a mi titkolózásunk, mert mi magunk sem tudjuk Paca nemét. Ez "lánykínzás", remélem kiszedik belőletek, jól kic(s)ikiznek hihihi!!! :lol: :lol: :lol: Ezek az ősök... :twisted:

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?