Új privát üzeneted érkezett!

évi holnap ilyenkor már tuti a karodban tarthatod a kislányodat!
Így előre is sok boldogságot hozzá és nagyon jó egészséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Rég jártam erre.

Évi
Holnap gondolunk rád! Szorítunk Neked! :D :D :D :D :D

Nálunk minden oké, alig jutok gépközelbe a fiúk miatt :lol:
Hihetetlen, hogy milyen gyorsan telnek a napok, mosok, főzök, takarítok, közben babázok és nincs időm semmire. :? Valahogy nem tudom beosztani az időmet. :evil: Mit csinálok rosszul?

Küldök néhány képet:

A nagypapa vállán:
Kép

Winnie the Pooh:
Kép

Bátyussal:
Kép

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

gyönyörűek a gyerekek!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok !

Évi . Holnapra sok szerencsét , és drukkolunk nagyon. Majd ha kezedben tartod a Babádat egy kicsit gondolj Ránk .

Snápi . Köszi az infokat majd lesz időm biztos megnézem .

Móni . Nagyon aranyosak a fiúk .

Szép napot Mindenkinek . Hajni

Kép
hasadi

Sziasztok!

Móni
Nagyon gyönyörűek vagytok!!! :D :)

Mindenkinek köszi, hogy gondoltok ránk holnap, majd én is gondolok rátok.

Ma már nem jövök fel a babanetre, egy kicsit lelkileg készülök a holnapra.

Évi

Kép
evisan

puszi évi holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Évi!

Egy hatalmas drukkkk neked holnapra!
Minden jót és szépet, kitartást!
A gratula csak akkor megy, ha megkaptuk a jóhírt!

:lol: :lol:
kérd meg a párod, hogy dobjon fel egy képet, ha lehet, hogy ha már 5 napig nélkülöznünk kell Téged....

puszikaaaaa

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Bnemoni!

Mennyi nőtt Roli!!! :shock:
Milyen rohamosan öregszenek a gyerekek, nem?

Kép

Kép

Kép

dominika1

SZIASZTOK!!!

AGGAB!!!
NAGYON MEREM AJÁNLANI ÉN IS A HARTMANN GÁBOR DOKTOR BÁCSIT!!!

ÉVI!!!
SOK SIKERT KÍVÁNUNK NEKED HOLNAPRA!!!DRUKKOLUNK NEKED NAGYON!!!

VALAMI IDŐJÁRÁSVÁLTOZÁS LESZ VISZONT CSAJOK, MERT REGGEL NAGYON FINOM MIGRÉNNEL KELTEM FEL ÉS VALAMIKOR DÉLUTÁNRA MULT EL A GÖRCSÖM!!!DE AZÉRT LEMENTÜNK APÁVAL A BABA BÖRZÉRE ÉS VETTÜNK NORINÁNAK EGY PÁR RUCIT!!!

SZÉP ESTÉT NEKTEK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Most voltam a kórházban CTG-n. Nagyon néztem Évit, de nem ismertem meg. De egy idősebb doki nagyon keresett valakit, akinek császármetszést kell csinálni. Lehet, hogy Évit kereste???

Hexina, nagyon várjuk Tőled a híreket.

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm az orvossal kapcsolatos infokat, nagyon kedvesek vagytok.

Szép napot, és mindenkinek könnyű szülést kívánok.

Ági
aggab

Sziasztok!

Örömmel tudatom veletek, hogy Évi kislánya, Bacsa zsófia Lilla a mai napon 12:25-kor megérkezett. 2200 gr és 44 cm.
Anyuka és Zsófi baba is jól vannak!

Nagyon sok szeretettel gartulálok és jó egészséget, sok vidámságot és sok tejcsit kívánok!

Képet hamarosan teszek fel Évi engedélyével!

Üdvözlet mindenkinek és a topik új babájának és anyukájának:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

persze ezt is elbénázom :(
Sziasztok!

Örömmel tudatom veletek, hogy Évi kislánya, Bacsa Zsófia Lilla a mai napon 12:25-kor megérkezett. 2200 gr és 44 cm.
Anyuka és Zsófi baba is jól vannak!

Nagyon sok szeretettel gartulálok és jó egészséget, sok vidámságot és sok tejcsit kívánok!

Képet hamarosan teszek fel Évi engedélyével!

Üdvözlet mindenkinek és a topik új babájának és anyukájának:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Kedves Évi és Ifjú Apuka!

Sok szeretettel gratulálok Zsófikához! Sok egészséget, tejcsit és boldogságot kívánok Nektek! Nőjetek nagyra és legyen sok örömetek a kislányotokban!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Évi!!!

Millió gratula! Nagyon sok tejcsikét kívánunk és sok boldogságot!
Hexina!
Képet, igen!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kedves Évi!
Gratulálok én is a kis Zsófia baba megérkezéséhez.

Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Sziasztok!

Nagy gratulálok Évinek Zsófia babához és sok tejcsit és jó egészséget
és sok-sok örömet .

Szép napot mindenkinek . Hajni .

Kép
hasadi

Sziasztok!

Évi!
Nagy szeretettel köszöntjük Zsófi babát! Sok boldogságot és sok tejcsit kívánunk!

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Kedves Évi!

Én is kívánok Nektek kislányotokhoz nagyon sok boldogságot.

Szia
Lilla
Vendég

ÉVI!!!

GRATULA NEKTEK A KIS ZSÓFI BABÁHOZ!!!

SZIA!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Évi!
Gratulálok a babádhoz, leljétek nagyon sok örömötöket benne. Jó egészséget és sok tejcsikét!
Andi.

Kép
Kép
apcukk

Sziasztok!

Tudna nekem segíteni valaki Tolnay dr.-ral kapcsolatban? Azt szeretném megtudni, hogy van-e magánrendelője, mert csak az SZTK-rendelését tudom. Meg ha valaki megírná, hogyha nincs magánrendelő, akkor hogy szokott ez menni, az SZTK-ban rákérdeztek, hogy vállalja-e a szülést? Mindenféle tanács érdekelne
Előre is köszi.
fema81

Sziasztok!

Évinek itt is gratulálok!!!

GYerköcök meseszépek, kis micimackó zabálni való!!!

Csajok! szerdán 10-kor /kis csúszás belefér/ találkozunk a Lurdy játszóházban. Remélem jöttök!!!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Itt lenne az első fotó Zsófiról, Évi és a büszke apuka engedélyével!
Mégegyszer kívánok nekik minden elképzelhető jót!
Kép

Üdvözlet:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Nagyon szép Kismanó!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Szia Fema81!

Nekem a 12. hétig a Tolnay volt az orvosom. Nincs magánrendelője, csak az SZTK-ban tudod "kiülni", ha hozzá mész.
Én nagyon véleményt nem mondanék, én is kérdeztem róla, ugyanígy bemész a társalgó - szülészetek, kórházat és megkeresed lentebb név szerint. Oda egyvalaki válaszolt nekem, még kaptam priviben is véleményt, sajnos hasonlót. De lehet, hogy neked több szerencséd lesz hozzá.

Ha bővebben akarsz még róla tudni, nyugodtan írj és válaszolok, ha tudok.

Szia
Lilla
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ha valakit érdekel:

BABYMARKT BABARUHABÖRZE ÉS GYEREK EXPO®
2008. március 30. vasárnap 8 - 16 óráig
HUNGEXPO Vásárközpont "B" pavilon

Bővebben: www.babaruhaborze.hu

Sziasztok
Lilla
Vendég

Évinek nagyon sok boldogságot és nagyon jó egészséget a gyönyörű szép kis zsófihoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló Lányok!

Először is hatalmas gratuláció Évinek a kis Zsófihoz!
Minden szép és jót, és sok-sok tejecskét a kicsi lánynak!

Mónika! Nagyon aranyosak a fiúk! Főleg Roland a micimacis ruhájában! :)
Aranyosak a képen együtt is, ilyen jó testvérek? Remélem igen, mert akkor könnyű dolgod lehet !

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Mazsuzs!
Igen, Renátó nagyon szereti a picurt, nagyon jó testvérek lesznek (remélem). :D Azt olvastam, hogy úgy lehet jól kikerülni a testvérféltékenységet, ha bevonom a feladatokba. Így hát csomó dolgot vele csináltatok, persze nem erőszakkal, de egyenlőre nagyon akarja csinálni. Ma reggel is még nagyon álmos voltam és visszabújtam, Renátó pedig mellettem ülve etette Rolandot. :D Imádja, hogy feladata van vele.

Dominika1, Sidney és akinek szintén több gyerkőce van, ti hogy csináltátok?

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Móni!

Nekem nagyon 1szerű dolgom van....14 éves lesz a fiam, szó nincs féltékenységről.
Persze, azért elmagyaráztam neki, hogy a tesó pici és gyámoltalan, de ő szerencsére már megérti.
Én is bevonom a feladatokba, de mivel kiskamasz így nem fűlik hozzá a foga!Ezért nem is erőltetem és nem használom bébicsősznek sem.
Egyetlen dolgot imád fiú létére: összeválogatni a csajszi ruháit.
Úgyhogy ő a Domi stylistje!!! :lol:
Egyébként nagyon jól csinálod, hogy Renátót bevonod!!!De a testvérféltékenység szerintem elkerülhetetlen, legfeljebb csak a korrigálható.
Pl: ha kúszik és meg akarja kaparintani Renátó legféltettebb játékait.
És fontos, hogy a tesónak mindig legyen magánszférája, ahová visszavonulhat és a kistesó ott soha semmilyen körülmények között nem zavarja!!!

persze mondani könnyű.... :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Van köztetek olyan, aki Csütörtöki dr-nál szült? Leírnátok, mit tudtok róla?

Előre is köszi!

marek

Szia Marek!

Én ugyan nem nála, de azt tudom, hogy jó választás!!!!!
Vagy Hartman doki.
Isteniek mindketten

Kép

Kép

Kép

dominika1

szia Marek!

Én nála szültem, írtam privit pár sorral, de mostanában nem vagyok egy privi üzi bajnok nem tudom megkapod-e. Kérdezzél mire vagy kiváncsi!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Mazsuzs!

Megkaptam, remélem már a válasz is megérkezett!

Marek

marek

Marek!

Küldtem új üzit most 16.26. körül. Megérkezett? Írjál ha igen mert tényleg nem vagyok valami zseni a küldésben... :oops: :oops:

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Mazsuzs
Megkaptam kétszer!! :lol:

marek

engem csak egyszer vizsgált meg a csütörtöki doki de szimpi volt :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

LILLA!!!

MIZUJS VAN VELED???NEM VOLTÁL MA TORNÁZNI!!!
REMÉLEM NINCSEN SEMMI BAJ!!!
SZIA!!!
ÁGI

Kép
Kép
snápi

Szia Ági!

Köszi, hogy érdeklődsz. Sajnos nem értem oda, mert ötre mentem a fogorvosomhoz, és még fél hétkor is nála ültem, úgy el volt csúszva. De jövő kedden mindenképp megyek.

Szia Márti!
Válaszoltam a prividre, remélem sikerült elküldeni.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok lányok, én új vagyok, még 5 hetes.Én is valószínű a Délpestibe szülnék, tudtok valamit a Szinte András dokiról.Kétszer találkoztunk és vegyes érzelmekkel vagyok :?
sclara

szia sclara üv köztünk,nekem most a szinte doki az orvosom és eddig normálisnak találtam!
gratula a babához! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Egyszer már jártam itt Nálatok:) Akkor is kérdeztem, és most is szeretném megkérdezni, hogy ismeri-e valaki Dr. Mikecz Tibor doktorbácsit???????

Lilla: Voltál a szülőszoba látogatáson?
bluebox

Szia Márti!

Nem voltam, mert sajnos nem értem volna oda, csak fél óra késéssel, és inkább nem mentem. De a következőre mindenképp elmegyek. (április 1. - minden hónap első keddjén van).

És te voltál?

Én a Mikecz dokiról nem tudok semmit.

Szia
Lilla
Vendég

Szia Sclara!

Én nem ismerem, csak hallottam róla. Nekem a védőnőm Őt ajánlotta, csak a végén máshoz mentem. De Ő jókat mondott róla.

Szia
Lilla
Vendég

Sziasztok lányok!

Először is nagyon nagyon sok gratula Évinek és Zsófikának a nagy eseményhez!
Remélem, hogy minden rendben zajlott a császár ellenére és Évi hamar kiheveri a megpróbáltatást.

Elég régen olvastalak benneteket, most bepótoltam. Az esküvő miatt és persze utána egy hetes nászúton voltunk, eléggé elzárt a géptől.
Fényképeket megpróbálok most feltenni, ha nem jött össze, akkor bocsi!
Közben persze a pocak is egyre nő, már nagyon nehezen viselem a görögdinnyét a hasamon...
A gyerekeim is türelmetlenül várják a kisbabát, főleg, hogy kezdem megvenni a szükséges kellékeket.
Kisruhák szerencsére vannak, a családban elég sok helyen van, volt kisbaba. Jövő héten nekiállok és kimosom, kivasalom őket, peteszem a baba szekrényébe.
A héten jön haza a kiságy, és megvettem a pelenkát, popsitörlőt és egyéb ilyen kelléket, ha netán indulni kéne a kórházba.
Lehet, hogy picit korai, de nem akkor akarok kapkodni, amikor már 10 perces fájásaim vannak.

A beigért képek: [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1205318350.5474.jpg[/img] [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1205318971.2728.jpg[/img]

Egyenlőre ennyi, majd még írok, csak megjöttek a nagyok a suliból!

Sziasztok, Judit

Kép
yusz

Szia Judit!

Sok Boldogságot kívánok Nektek.

Nagyon szép mennyasszony voltál, nagyon szép és előnyös a ruha, amit választottál.

Szia
Lilla
Vendég

Köszi Lilla, nagyon kedves vagy!

Az eskövő előtti hétig nem kellett rajta alakítani, de az utolsó héten a próbán már nagyon szorított, így egy picit ki kellett engedni belőle.
De az tény, hogy optikailag csökkentette a hasam látványát.
A fényképész nő az esküvő után elhozta a képeket és ledöbbent, hogy mekkora a hasam, nem gondolta volna.

De elég fárasztó volt, mert 1/2 2 kor kezdődött a szertartás és éjfélig tartott a vacsora.
Előtte való éjszaka semmit nem aludtam az izgalomtól (pedig már a másodiknál az ember rutinosabb), reggel korán keltem, hogy mindent el tudjak intézni.
A vacsi után kb hajnali 2 felé kerültünk ágyba. Szinte ájulás szerüen aludtunk mindketten.

Szép volt, de jó hogy túl vagyok rajta.

szép napot mindenkinek, Judit

Kép
yusz

yusz nagyon szép menyasszony voltál!!!!!!!!!
Sok BOldogságot és jó egészséget is a babához!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Judit!

Nagyon szép kismama-menyasszony voltál!!!!:-)
Gratulálok!
Már hamarosan vághatod a centit.....

Kép

Kép

Kép

dominika1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?