Új privát üzeneted érkezett!

basa szerintem jo az ertek,meg tartomanyon belul van.

Kép
monyo83
 
 


Gabi:Nagyon szépek a gyerekeid!

Amúgy nekem azt mondta a dokim,hogy az első hónapban 3szor1-et szedjek a 3.naptól kezdve 5napig/clostit/,a második hónaptól meg már 3szor2-t.Hát nemtom,szerintem ez elég nagy adag,nem?
Úgy fájdogál jobb oldalt a hasam alja,félek,hogy cisztám van.Mert megjönni sem akar,de a teszttel még várok!

Kép

Kép
syl100
 
 


SZIASZTOK!
ÉN MÉG UJ VAGYOK DE A PROBLÉMÁM UGY OLVASTAM NEM ISMERETLEN.ÉN SZEPTEMBERBEN HAGYTAM ABBA A FOGAMZÁS GÁTLÓT ÉS UTÁNA MEGJÖTT SZEP-BEN ÉS NOV-BEN ÉS UTÁNNA SEMMI MOST MEGJÖTT A NORCOLUTTÓL UTÁNNA 5-DIK NAP UTÁN CLOST 2X1-VEL ÉS VÁRAKOZÁS PETEÉRÉS ÜGYBEN SAJNOS NINCS SIKER MEGINT EGY KURA LESZ FELTÉVE HA MEGJÖNN.TELJESEN KÉTSÉGBE VAGYOK ESVE.REMÉLEM VELETEK MAJD LEGALÁBB MEG TUDOM BESZÉLNI!!! :lol: PUSZI
bévi
 
 

 
 

Sziasztok!

Ma a hőm öngyilkos lett és leugrott 36,5-re. Háromszor megmértem reggel és egyszer jó indulattal felugrott 36,6-ra. Szóval nincs mit szépíteni rajta, ez van. Közben piri is megjött délután. Szóval ennyi ennek a hónapnak.

Gröni: köszi a választ. Az hogy 3 hónapig nincs esély az azt jelenti egyben, hogy nem is lehetettek együtt? És ez a másfél év ez nagyon rosszul hangzik.

Sly: drukk neked nagyon! Várom a jövőhetet remélem csinálsz egy + tesztet.
Elég nagy dózisba kapod a clostit. Nekem a 2*1-től 5 tüszőm lett. Miért kell ennyit szedned?

Gabi: neked is mennek a drukkok Remélem nem jön meg neked! Nagyon szépek vagytok. Neked 3 gyereked van már? Gratula hozzájuk.

Monyó: jobbulást neked!

Basa: nem tudom, hogy jó-e, de mivel benne van a határértékbe szerintem jó.

Bévi: hát én a norcoluthoz nem értek szerencsére, de hogy a clostitól nem lett tüsződ az nekem furi. Drukk, hogy a következő adag már hozzon neked szép tüszőket.

Megyek fürdetem a zsiványkámat. :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Bévi, ha nincs peteérésed a clostytól és ráadásul fogi után nem nagyon mensizel, tipikusan pcos-ra utal....javaslom olvasgasd www.pcos-szindroma.hu oldalt, ott van egy teszt, hogy pcos vagy-e...
Vendég
 


KÖSZI KISVIRÁG A BIZTATÁST REMÉLEM LESZ SIKER.
LAFEAD SAJNOS ÉN IS GONDOLTAM ERRE ÉS MÁR NÉZTEM EZT A HNLAPOT MEGCSINÁLTAM A TESZTET ÉS AZ LETT AZ EREDMÉNY ESÉLYES VAGYOK A DOLOGRA SAJNOS :cry: DE MÉG BIZOK A KÖVETKEZŐ KURÁBAN AZT ÉRZEM HOGY GYÖTÖR NAGYON EZ A DOLOG FEJFÁJÁS HASFÁJÁS GÖRCSÖK BIZOK HÁTHA :roll: PUSZI NEKTEK
bévi
 
 


Basa!

Csak azért gondolom, mert épphogycsak nem léped túl, de mahójd a doki megmondja! Ettől még nyugodtan babás lehetsz! :wink:

Kisvirág!

Nem, dehogy! :lol: Csak a kiskatonáknak annyi a műtét miatt és mire újak érenk eltelik nagyjából 3 hónap! Utána már lehet próbálkozni! Általában 3 hónap után már jobb az eredmény, mint a műtét előtt! :wink:

Ma nagyon sz@rul voltam, elmentem a kórházba! Cisztám megvan, szép nagy 6 cm-es,douglasban folyadék, láttak sárgatesteket, a jobb tele van, a balban is van, illetve van egy 23mm-es tüszőm itt is, ott is! Nem tom mi lesz velük, de már nagyon kínlódok! :roll:
Vendég
 


mahójd :shock: :oops: =majd 8)
Vendég
 


Kitartast Groni! :)

Boldog nonapot kivanok nektek lanyok es sok sok pozitiv tesztet!
basa31
 
 


bévi, üdv itt nálunk:)

sokan járunk sajnos hasonló cipőben, kinek kisebb, kinek nagyobb problémákkal.

én is pco gyanús voltam, de volt májusban lapar műtétem és az szerencsére nem igazolta.(plusz mindkét petevezetékem átjárhatóságát is igazolta a lapar amit nem bántam meg.)

párom eredményei kiválóak (sperma:80 millió/ml), a várva várt baba mégis csak nem akar jönni.
clostilra jól reagálok, most éppen egy reményteli ciklusban vagyok, 24 mm-es domináns tüszőm volt a 14 .napon, 10 mm-es mnyh mellett.
kaptam choragon tüszőrepesztő szurit és időzítetten voltunk együtt.
ma a 26 .napon, hőm 37.1 és használom az utrogestan kúpot.

amit javasolnék, clostil mellett irtó fontos, hogy uh-val kövessék a ciklusodat.
tüszőrepesztő szurira nem mindenkinek van szüksége, sőt lehet,hogy nekem is megrepedne magától, de így időzítetten tudunk együtt lenni, tehát nagyobb az esély.
choragon után 18-36 óra között reped a tüsző, ebben az időben célszerű kétszer együtt lenni.
k.vanda
 
 


SZIASZTOK CSAJOK BOLDOG NŐNAPOT GONDOLTAM BE NÉZEK ÉS KÖSZI MINDENKINEK A BIZTATÁST REMÉLEM MINDENKI SIKEREL JÁR.
K.VANDA:JÁROK PETEÉRÉS UHRA A MNYH NEKEM IS 10MM-ES DE A PETESEJTEM CSAK 10-12 ÉS NEM AKAR NŐNI EZ A GOND ÉS ELSZEDTEM MÁR EGY ADAG CLOSTIT AZ ORVOS BIZTAT VAN PETESEJT CSAK NEM NŐ ÉS NEM TUDOM MIÉRT ÉS NAGYON FÉLEK. :cry: :cry: :cry: PUSZI MINDENKINEK
bévi
 
 


bévi, nyugi :)
azért nem olyan félelmetes a helyzeted...

akkor rendbe vagy, jó az orvosod ,hiszen UH- követés kötelező és nem mindenki tartja be...

az mnyh kiváló, van akinek a clostil vékonyítja nagyon, sajnos ez egy mellékhatása.

hányadik napon 10-12 mm-es a tüsződ?(és nem a petesejted, a petesejt az ami az érett tüszőből kiszabadul)
a tüsző akár naponta 2mm-et is nőhet, tehát a 10-12mm-es nem rossz, hiszen 15mm mérettől már megfelelő.

orvosod jogosan bíztat, van akinek egyáltalán nem reagál a clostilra.

merional szurival egyébként növelhető a tüsző mérete...
ezt a 10, 11. nap körül szokták adni, ha esetleg szükséges,mert a clostiltól mondjuk csak 10mm-es akkor a tüsző.
k.vanda
 
 


K.VANDA KÖSZI A TÁJÉKOZTATÁST NAGYON ARI VAGY :lol: MÉG NAGYON AZ ELEJÉN VAGYOK ÉS VANNAK MÉG PONTATLAN KIFEJEZÉSEIM :lol: 15-DIK NAPON VOLT 10-12MMES REMÉLEM JÓ AZ ORVOSOM ANNYIRA JÓ HOGY TE IS BIZTATOL KÖSZI PUSZI :roll: :roll: :roll:
bévi
 
 


Sziasztok

csak egy gyors bekukk, és elmondom mi a helyzet velem.

Tegnap csináltam egy tesztet amin tisztán kivehető az hogy +, viszont véres barnás folyásom van. Felhívtam dokit azt mondta hogy kezdjem el az utrogestánt, viszont a mai tesztem sokkal halványabb mint a tegnapi. Folyás ugyan úgy megvan. Szóval azt hiszem ez a baba sem fog megmaradni, már ha egyáltalán van. Nem hiszem hogy kellne most az utrogestánt szednem, mert az meg megakadályozza a távozást még is menni akarna.

Hát ez van velem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi! :(

Egyik szemem sír, a másik nevet! Az, hogy talán halványabb, nem biztos, hogy rosszat jelent és az utrót nehogy abbahagyd, ha menni akar, utro mellett is megy, de tegyél meg mindent! Nagyon szorítok neked!
Vendég
 


köszi, ok akkor használom. Nehogy baj legyen. Szomorú hogyí nem tudok felhőtlenül örülni:(

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Megértelek, Gabi! Bízni kell benne, hogy nem lesz semmi baj sem! Pihenj sokat, bár nem tom 3 gyerek mellett mennyire tudsz, ránézésre már szép nagyok :wink: , ha lehet ne kelj fel, most kell a nyugi és a pihi!
Vendég
 


sziasztok.


gabi nem tudsz kepet feltenni?ugyanolyan fajta a tesztel teszteltel?
szerintem is szed az utrot,ha jelentosem halvanyodik a teszt akkor hagyd csak abba.

groni lattam a gorbed.csini :wink:

bevi,udv.hany naposak szoktak lenni a ciklusaid(closty nelkul)?
15ik napon 10-12mm es tuszo egy kicsit kicsi.

Kép
monyo83
 
 


Monyo!

Már alig vártam, hogy lássak egy kis emelkedést! Mindig olyan hülye érzésem volt, hogy lekéssük! Aztán lehet, hogy pont ezzel szúrtuk el, hogy minden nap kamatyoltunk! 8) Te hogy vagy? Van még szurkálásod? Nekem minden nyavajám elmúlt!
Vendég
 


"itt vannak a gyerekeim nekik kell örülnöm, mert ők itt vannak nekem, és ha majd a negyedik babó úgy gondolja akkor újra beköltözik a pocakomba. "

látod, gabi Te írtad ezt a saját blogodba:)
szerintem abszolut ebben van az igazság és ne haragudj, de három gyermek mellett parázni felesleges. Te már egy csoda részese vagy:)

előre is bocsi, de mivel Te írod a nyilvános a blogodban , a fent idézettek után a pároddal kapcsolatos dolgokat, azért ezen én elgondolkodnék.
négy gyermek mellett szerinted több időtök lesz egymásra?

remélem nem bántottalak, egyébként nagyon tisztelem azokat akik ilyen nagy családot alapítanak.
én a szakmám miatt azt hiszem ezt nem tehetem meg, de két gyermeket mindenképpen szeretnénk.


ja, reggel a hőm 27. napon 36.3, szóval még az első se nagyon akar jönni.

persze ez a hő dolog, nem tudom mennyire mérvadó???
szakértők vélemény?
k.vanda
 
 


ez a lekesuk erzes ismeros :?

jol vagyok tuszougyileg,penteken mar tok jol voltam semmi szurka meg ilyenek,de este ragyurtunk a doki mondta.Most egy darabig tuti nem lesz akcio :lol: :lol:
amugy meg alig kapok levegot,bedugult az orrom,rosszul erzem magam,igy visszagondolva minden stmunal ez van....nem ertem miert.
lehet hogy legyengul az imunrendszerem.
szerintem este meg huzzatok bele aztan nektek is mehet a pihi :lol:

Kép
monyo83
 
 


Én is taknyos lettem reggelre! :shock: Én meg már a szomszéd gyerek anyuját emlegettem, hogy biztos a gyereke hozta be a kórságot! :lol: Én sem akartam már akciózni, de a csajok rábeszéltek egy uccsóra, hátha..... :lol:
Vendég
 


Na meg persze most te is! :wink: Ez kimaradt az előzőből! :oops:
Vendég
 


groni az elso stimunal aszthittem hogy meghalok,olyan beteg voltam hogy sirdogaltam(eleg vicces volt a parom szerint) a novemberinel is beteg voltam ott antibogyot kellet szednem.
most szerencsere csak az orrom folyik meg picit almos vagyok,a mandulam is szepen visszahuzodott.
egyebkent egy kicsi laznelkuli betegseg jol johet ilyenkor,a szervezet a betegsegre figyel es kozben a baba sutyiba be bir koltozni.Mert ugye a baba idegen test es a szervezet tobb esetben ki akarja lokni,de ha beteg vagy akkor massal van elfoglalva.

Kép
monyo83
 
 


Vanda nem haragszom, néha sajnos kijön rajtam a depi akkor minden bajom van, semmi nem jó, és ilyenkor kicsit másképp látom a világot. Ezért volta az hogy aznap a blogomban olyan elkeseredetten írtam, aznap este megbeszéltük párommal, és hát ő is belátta hogy igazam van, de nekem is be kellett látnom hogy túl reagálom a dolgokat, és sokban igaza van. Úgy hogy most jól vagyok, vagyunk.

Viszont lányok egyre jobban vérzek, úgy hogy ez bizony menszi. Most vagy rossz volt a teszt vagy.....
Mindenestre elég fura volt mert pénteken tök nega volt a teszt, aztán szombaton nem első vizeletből +, majd ma reggel ugynolyan teszttel elég halvány, párom szerint nem is látszik.
Úgy hogy mindegy...
De ebből okulva, következő ciklusban már a peteérés után szedni fogom az utrot.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


36.3 -mas hőmre nem mondtatok semmit......

ez nagyon rosszat jelent?

27. napon vagyok egyébként. este 36.9 volt a hőm.
k.vanda
 
 


vanda van gorbed?
a 36,3 as ho nagyon alacsony.mennyi volt eddig?

Kép
monyo83
 
 


Sziasztok!
Na,ma reggelre megjött :cry: ,sajna!Tudtam én,hogy várni kell még azzal a teszttel.Ez van!Úgyhogy kedden elkezdem én is szedni a clostit.Nekem a dokim nem követi semmivel sem nyomon a peteérésemet,így elég szar lesz.De itt csak ez az egy doki van akihez járhatok.
Mikortól kell elkezdeni "akciózni",ha már beszedtem a clostit?És meddig érdemes,mármint hanyadik napig :?:
Nem mérem a hőmet sem,mert az első terhességem előtt is mindig mértem,de nem nagyon tudtam belőle mit kihozni,igaz szájban mértem.Na,mindegy is.

Kép

Kép
syl100
 
 


syl hany naposak a ciklusaid?az alapjan kb be lehet loni a pet.
nagyon nem jo hogy nem kovetik Uh val.

Kép
monyo83
 
 


Kép

cn eket kerek.

Kép
monyo83
 
 


SZIASZTOK HU ZAJLIK AZ ÉLET ITT !
GABI:FEL A FEJJEL NE SZOMORKODJ SZORITUNK NEKED ID MINT MINDENKI MÁSNAK NEM SZABAD DEPISNEK LENNI AZ NEM TESZ JÓT.
MONYO:ABBA HAGYTAM A GYÓGYSZERT SZEPTEMBERBEN UTÁNNA SZEP25-ÉN ÉS NOV14-ÉN MENSIZTEM.AZUTÁN SEMMI ELMENTEM ISMÉT DOKIHOZ ÉS Ő IRT NEKEM EGY GYÓGYSZERT AMITŐL MEGJÖTT ÉS UTÁNNA KEZDTEM EL A CLOSTIT EZ VOLT AZ ELSŐ MOST JÖVŐHÉT PÉNTEKRE VÁROM A MENSIT ÉS UTÁNNA MEGINT CLOSTI HA MEGJÖNN MAGÁTÓL BIZOM BENNE HOGY NEM KELL GYÓGYSZER A DOKI AZT MONDTA EBBE A HÓNAPBA NEM LESZ BABA SZERINTE :cry: :cry: :cry: PUSZI
bévi
 
 


bevi es a 15ik nap utan voltal Uh an?mennyi clostyt szedsz?

Kép
monyo83
 
 


MONYO:IGEN VOLTAM UH-DE NEM NÖVEKEDET A 19-DIK NAPIG CSAK A MNYH-ÁM ÉS AZT MONDTA A DOKI HA MEGJÖN MENJEK RECEPTÉRT MERT MEG KELL ISMÉTEKNI A KURÁT MERT MOST NINCS SIKER AZ 5-DIK NAPTÓL SZEDTEM 2X1 5 NAPIG A CLOSTIT ÉS MOST IS IGY LESZ HA MOST SE LESZ ERDMÉNY AKKOR MÉG EMEL AZ ADAGON AZT MONDTA 15-ÉN KELL MEGJÖNIE MEGLÁTJUK :(
bévi
 
 


bevi ja ertem.
nem tudom mitol nem novekedett ,ilyenrol meg nem is hallotam :shock: az adagod jo,hatha most sikerul novesztened tuszot :wink:

Kép
monyo83
 
 


Monyo:Hát reménykedem és bizunk benne de majd beszámolok :lol: Remélam sikerrel :lol: Puszka
bévi
 
 


Sziasztok

bévi köszi, már nem vagyok depis. Jól vagyok. Új hónap új remények.

Eldöntöttem hogy nem hőmérőzök, csak a középidős uh-ra elmegyek.

Egyébként azt hittem hogy majd nagyon meg lesz de nem, éppen hogy csak van.
Két hét mulva uh.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Monyo:most 37.napra jött meg,de a múlthónapba meg azelőtt 32.napra.Kb.fél éve hagytam abba a szoptatást,úgyhogy most állt nemrég vissza a ciklusom!Szerinted elég,ha az elevitet fogom szedni?

Kép

Kép
syl100
 
 


gabi :( hajra kovetkezo ciklus.

syl akkor kb ugyanolyan hosszuak a ciklusaink,az enyem is ilyen.nekem clostyval 16-18 napon van pem.
nem tudom mit kell szedni,en semmit sem szedek.majd ma kezdem a folsavat.

Kép
monyo83
 
 


Monyo!

Nekem ma 14. nap van. Köszi.

Reméljük nem lesz komolyabb betegséged, és a babó(k) is beköltözik!!
szilvia80
 
 


Sziasztok!

Monyo, 9 cn, koszike.

Syl, az Elevit az nagyon jo, de keves folsav van benne ugyhogy szedhetsz meg amellett egy 3 mg-at. Es mast nincs amiert...egyel sok gyumolcsot, zoldseget...
A prolaktinszinttel hogy allsz?
basa31
 
 


Basa:nem tudom mi az a prolaktinszint!Nem volt semmilyen kivizsgálásom.

Monyo:milyen folsavat szedel,mi a neve?Nem eurovit?
Holnap elmegyek én is venni folsavat csak nem tudom melyiket vegyem,ja és nem kell feliratni ugye?

Kép

Kép
syl100
 
 


ÜDV CSAJOK!
GABI.ÖRÜLÖK HOGY JOBBAN VAGY :lol: :lol: :lol: IGY KELL LENNIE ÚJ HÓNAP ÚJ REMÉNYEK MEGLÁTOD MEGHOZZA A GYÖMÖLCSÉT A SOK SZENVEDÉS.LEGYÜNK OPTIMISTÁK :lol:
bévi
 
 


Sziasztok!
Csatlakozhatnék hozzátok? Párral lejjebb lévő fórumba írtam, de úgy látom, az kihalt..:)
3. hónapja szedem a clostyt, ez a hónap tuti nem fog sikerülni.
A kislányunk is clostys, Medrolos, Choragonos, inszemes ( huh..:) ) baba, nagyon remélem, hogy most nem kell majd inszem.
Üdv: Ági

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


szijaa magnes.remeljuk most nem kell inszem plane nem 9 :shock:
mert gondolod hogy nem sikerult?

syl en nem magyarorszagi vagyok itt mas a neve a folsavnak.

Kép
monyo83
 
 


Sziasztok!
Néha azért ide is be-be nézek.

Monyo
Mi a helyzet nálad? Ha jól emlékszem ovun már túl vagy. Van valami érzésed ezzel a hónappal kapcsolatban?

Mágnes
Szia!

Gabi
HCG tesztet csináltál és az lett egyre halványabb? Akkor még nekem is van miért izgulnom.

Gröni
Nálad mi újság?

Kép
Kép
nati80
 
 


Kszi a fogadtatást. :) Látom vannak ismerősök is (ugye Nati? :) )

monyo:
Azért nem sikerülhetett, mert az állítólagos pé csúcsán nem voltunk együtt, elutaztam. Így a ciklus 9. napján és a 18. napján voltunk Apával. Ha csak nem volt egy késői pé-m, akkor nem sok az esély rá...
Bár érdekes, mert ma tisztára olyan tüneteim vannak, mintha peteérésem lenne, dehát ez a 20. nap!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok csajok!
Nagyon nem jól érzem magam olyan fura minden nem tudom félek hogy ez a hónap se lesz siker!Kezdem megint azt érezni mint a multhonapokba mindig ennék rosszul létek has szurkálás :cry: :cry: :cry: .Nem tudom mi van pénteken kellene megjönnie de ha nem jönn meg magától akkor nagyon el leszek keseredve megint gyógyszer. :cry:
Üdv mágnes!Remélem nektek jobb a helyzet hogy minek kell ennyit szenvedni én nem tudom ma tiszta depis vagyok lehet ez az idő is na mindegy puszka mindenkinek.
bévi
 
 


sziasztok lányok!

bévi, én is nagyon bizonytalan vagyok. 29. napon vagyok ma, tesztelnem nem érdemes,hiszen tegnap kaptam az utolsó choragon szurit, ami legalább egy hétig álpozitív tesztet okoz...

utrogestan kúp miatt pedig eleve nem tud megjönni a mensti.

különösebben semmi tünetem nincs, hőmet most mértem 37.4, de ez fürdés után volt.
(meg lehet,hogy rossz a hőmérő is...)

várakozás és várakozás....
igazából semmi mást nem lehet ilyenkor csinálni.

choragon szuri legalább 7-8 napig nem ürül ki, tehát teszt értelmetlen..

pedig milyen jó lenne tesztelni, hiszen ha tudnám,hogy nincs baba, abbahagynám a kúpot és legalább megjönne.
szóval ez szívás:)

szia MÁGNES:)
szeretnénk mi is egy clostilos, merionalos, choragonos, utrogestanos babát:)
k.vanda
 
 


K.VANDA:Meglátod nem sokára nekünk is lesz kis csikos tesztünk fel a fejel :lol: Én magyarázok és én is parázok de sikerülni fog nekünk is meglátod nekem már ruhám van egy boltal a picurnak csak egy picur hiányzik még hozzá de lesz. :lol:
bévi
 
 


Eljön az az idő is, amikor majd küldözgetitek a pocak és babafotókat :)

Nagyon remélem, hogy nem most van pé-m, mert akkor megint búcsút inthetek a 28 napos ciklusnak..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?