Új privát üzeneted érkezett!

Edoci: köfike :lol: Tegnap teljesen bedurrantak a nónom alatt és a cickóim is majd kiestek a fogságukból és fájtak, de még hogy..... de most miért :?: :?: :?: Nem értem :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsa
Megint megnyerted a laptetőt! :lol: :lol: :lol: És ma?Még mindig fájnak?

edoci

Edoci: Cickók nem, de a hónaljaim...... :roll: :roll: :roll: Ez mért lehet???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja, és szurka piszka petefészek :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsa
Nem lehet hogy most van pé-ed? :wink:

edoci

Tegnap még csak nagyon haloványka vonalka volt, meg hő-m sem változott. Tutira nem. Remélem, nem..... amúgy ha igen, kedd este nagyon megszeretgettük egymást :oops: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A mai viccem:

Egyik délután egy kisgyerekes anyukának el kellett mennie otthonról,
és a férje vigyázott a gyerekre. A másfél éves kislány nemrég kapott
valakitől egy kis teáskészletet, azzal játszott. Miközben apja a
tévében a híradót nézte, a gyerek odatotyogott hozzá és megkínálta egy
kis "teával". A játékcsészében természetesen csak víz volt. Az apuka
szívesen részt vett a játékban, megitta, megköszönte. A kislány
annyira élvezte a dolgot, hogy folyamatosan hozta apának a teát.

Néhány óra múlva hazajött az anya, férje büszkén mutatja neki, hogy
mit játszottak a kislánnyal. A gyerek odaviszi neki a csésze teát, ő
megissza. Az anya megvárja, míg visszaadja a csészét, majd megszólal:

- Arra nem gondoltál, hogy az egyetlen hely, ahonnan vizet tud hozni a
gyerek, az a WC?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Edoci!
Jó pihenést nektek és szorítok,hogy babásan gyere vissza!!!! :wink: :D

Zsuzska!
A cicieim nekem is nagyon.Drukk+++++++++++++++++++++++++Te is szoktál LH-tesztet csinálni?

többiek merre vagytok??

Kép
Kép
a.ibici

Szia Ibici!

Igen, szoktam. Majd nemsokára csinálom is :lol: :lol: :lol: Tegnap már nagyon nagyon haloványan volt alsóm is :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Sajna a mai teszt is negatív, a hőm 37,2.

Szerintem most már tuti hogy megjön szombaton, a fejem is már fáj, nálam ez előjel szokott lenni.:(

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi: Na nehogy már megjöjjön!!!!!! Hessssssssss!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska pedig sajnos megfog:(

Kép

gabi1

Gabi
:( Hátha nem!

edoci

Hátha nem :idea:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!
Sajnálom,de még semmi nincs veszve!!Hátha piri elkerül!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok lanyok!

GAbi!
Szerintem meg ne add fel.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vera!
:?: :?: :?: :?: :?: :?:

En ma delutan megyek UH-ra!
Jivancsi leszek mi lesz. Milyen a mehszaj es mekkora a baba.

Na megyek mert meg elotte ezer egy dolgot kell csinalnom.

Ma van az uram nevnapja, holnap meg Zolinak.
KI kell meg talalni, hogy mivel lepjem meg.
Otletem 0. :shock: :shock: :shock: :shock:

Na megyek is.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Megint rossz éjszakánk volt, de most legalább Peti aludt. Esztinek viszont nagyon fájt a pocija, bármit csináltam vele, nem volt jó, csak ha a vállamra fektettem és sétáltam vele, akkor volt csendben, de akkor is többször összegörnyedt és sírt nagyon. Még espumisan cseppeket is adtam neki, de az is csak reggelre használt,mert egy akkora nagy adagot kakilt és olyan hangosan fél 7 körül, hogy szerintem még a szomszéd is hallotta. :oops:

Rendeltem Petinek egy öltönyt a Quellétől! Biztos tök édes lesz benne.Nem igazán szeretem az ilyen cuccokat, de az öcsémnek lesz esküvője a nyáron, és oda azért fel kéne húznia valamit, és ez nagyon kis cuki szerintem. Az oviba meg ünneplőnek jó lesz a naci, meg az ing. :lol:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Magika!

Druk az uh-hoz!

És boldog névnapot a párodnak,meg holnap Zolinak! (én öcsém is Zoli :lol: )

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szép reggelt mindenkinek!!!!

Magika
: Drukk az UH-hoz :!: :!: :!: :!: :!: Boldog névnapot nektek!!!!!

Az én párom is Zoli, ő majd pénztárcát kap, vasárnap elviszem vásárolni..... az egész család az én fülemet rágja, hogy én találjak ki valamit neki :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

jÖHETNEK VICCEK?

Pinokkió elmegy a dokihoz, mert a barátnöje panaszkodik, hogy szálkás a fütyije.

A doki azt tanácsolja, hogy néha dörzsölje meg smirgli papírral.
Két hét múlva találkozik a doki Pinokkióval:
- Na, panaszkodik még a barátnöd?
- Barátno? Kinek kell ide barátnö?

Odamegy Hapci Hófehérkéhez:
- Te Hófehérke, nincs kedved egyet b***ni?
- Hogyne lenne, Hapci de hát a szerszámod...
- Igen? (hapci csettint kettöt és a szerszáma vagy 30 centire nö.. )
- WOW - mondja Hófehérke és elkezdik nyomni az akciót, közben Hófehérke megszólal:
- Te Hapci, sehogy se megy a fejembe...
- Nem-e? (hapci csettint kettöt... )

Csöngetnek. Férfi kinyitja az ajtót. Anyós áll kinn, esö zuhog.
- Anyuka, hát mér áll itt az esöben, mér nem megy haza?!?!

- Hogy hívják a buzi indiánt?
- Melegszem.

Hogy hívják a lúzer indiánt?
Szopacs

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Berohan egy vadnyugati kocsmába a "kiéhezett" cowboy:
- Nöt akarok! - ordítja.
- Nö az nincsen, de itt van Joe bácsi. - feleli a kocsmáros.
- De kérem, én nem vagyok egy olyan ember! - mondja sértödötten a cowboy és elmegy. Pár nap múlva ismét arra jár, kérdi a csapostól:
- Van már nö?
- Nö az nincsen, de itt van Joe bácsi.
Emberünk szégyenlösen érdeklodik:
- És ha én ráállok "arra", ki tudná meg?
- Hát tudná maga, és az a három ember, aki lefogná Joe bácsit, mert ö sem olyan ember!!!
-------------------------------------------------------
Három hajótörött úszik az óceán közepén és egyszercsak arra, jön 1 hajó tele apácákkal. Mondják a hajótörötteknek:
- Felveszünk benneteket, de csak, úgy ha levágjuk a péniszeteket.
Az egyik már nagyon nem bírja, felmászik... Egyszercsak egy rövid fájdalmas kiáltás hallatszik.
Lassan a másik sem bírja, felmászik ö is. Egy hosszú fájdalmas kiáltás után csönd lesz.
Tempózik a harmadik, de ö sem bírja sokáig... Felszól az apácáknak, húzzák fel öt is. Jó mondják az apácák, de a tiédet is le kell vágnunk.
Megkérdezi a férfi miért volt, hogy az egyik társam rövidet kiáltott?
- Ö favágó volt az övét egy baltával vágtuk le...
- És a másik társam miért ordított oly sokáig?
- Ö asztalos volt az övét legyalultuk... elkezd röhögni a férfi, mire az apácák, megkérdik mit nevet?
- Én cukrász vagyok: mire elszopogatják, csak kikötünk valahol!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Boldog névnapot a Zoliknak:)

Nekem ma is 37,1 volt a hőm, tesztet ma nem csináltam.
Elvileg holnap kellene megjönnie.

Van egy pár új képem, ha van kedvetek nézzétek meg.

http://picasaweb.google.com/lieg.gabi/CsalDom

Kép

gabi1

Gabi: Szép család vagytok nagyon :lol: :lol: Tündériek a gyerekek :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

- Na mi volt az érettségin? - kérdezi a fiát a bűnöző. - Ne izgulj, másfél órán át faggattak, de az égvilágon semmit nem tudtak kiszedni belőlem!

A kis Juliskától kérdezi a nővére: - Miért mászol fel mindig a fára?
- A fiúk azt mondják, hogy én szedem legügyesebben a cseresznyét.
- Egy frászt! Azért küldenek a fára, mert a bugyidat akarják látni!
- A szemetek! Na megálljanak, legközelebb majd nem veszek

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!

Bejelentkezek, hogy élek ám én is! Olvasni mindeig olvasok, de általában nincs erőm irni!!
Minden apróságtól elfáradok... most is annyira futotta az energiából, hogy kitakarítottam a fürdőt, felmostam minden szobát, felraktam egy borsófőzeléket, és egy szobában az ablakot is sikerült megpucilnom! :) Végülis nem is olyan kevés, de ennyitől bőven elfáradok!

Gabi!
Amigy a hő nem megy lejjebb, addig nincs veszve semmi!!

Magika!
Boldog névnapot párodnak is meg holnapra fiadnak is!!

Kata!
hogy vagy? hányinger még mindig minden napos "látogatód"?

Viki!ú
Sajnálom hogy rossz éjszakátok volt!!

a.ibici!
Megy a drukk!! Mikor tesztelsz?

Móni!!
Merre vagy?

Edoci!
Hogy vagy?

d.dodó

Sziasztok!

Köszönöm lányok az érdeklödést, de sajnos megint csak rossz hírekkel tudok beszámolni mert nálam vendégeskedik Mikike, söt ez inkább már Miklós! Tegnap reggel jött meg, de olyan szintem lettem rosszul, hogy a pultban elájultam és az orvosi szobában tértem magamhoz! És akkor is csak zokogtam a fájdalomtól és az volt a legrosszabb, hogy ugyelöntött a vér mint még soha! Nem az fájt, hogy megjött mert mint mondtam most aztán tényleg nem foglalkoztam vele csak azt vártam, hogy vajon meg jön-e vagy sem! De még most is vérzek mint az állat! Ma már 4 betéten túl vagyok éjjel 3 óta! Anyúval ugy beszéltem meg, ha vasárnapig nem csillapodik akkor doki lesz belöle mert nehogy lett eetleg bent valaki csak elment! Na ez aztán fájna igazából, hogy hogy nem vettem észre elöbb, hogy lakom van és nem vigyáztam magamra kellö képpen! De ezen már ugyse tudok változtatni!!! :cry:

Gabi nagyon jok a képek!

Mágika! Remélem jössz a hírekkel! Nagyon kiwi vagyok!! :roll: :wink: :D Mindenkinek nagyon boldog névnapot kivánok a kedves párodnak is meg a kicsi fiadnak is!! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Csajok :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Magika!Mi volt uh-n?

Nócika!Sajnálom!!! :cry: :cry:

Viki!Sajnálom a rossz éjszakát,Biztos a front nekem is majd szét duran a fejem :?

Dodó!Még,hogy nincs energiád ennyi mindent megcsinálni :shock: Hát nem minden nap hányok de ha 2napig nincs akkor már örülök :D

Ma voltam Dokinál :lol: Kicsit fájdogált a pocim és inkább megnézetem mint,hogy baj legyen.A baba jól van és már 21mm a kis kezei,lábai fejlödnek de még nem olyan látható de fejlödik :lol: Valószinü csak azért fáj a pocim mert a méhem kezd tágulni ettől fájhat néha de amig nincs vérzés nem kell agódnom remélem nem is lesz.Rakok fel képet :lol: (ha nem baj) Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Nócika!
Sajnálom a mencsit!Még mindíg erős a vérzés?Vigyázz magadra!!Én azt hallottam,hogy a vetélés erős görcsökkel jár.Bízzunk benne,hogy nem erről van szó.

Viki!
Nem egyszerű 2 gyerekkel :roll: Szerencséd,hogy Peti aludt :shock:

dodó!
Én belém nem fér ennyi energia,pedig nincs is pocim!Ügyi vagy.Köszi a drukkot ari vagy.Csináltam ma a reggeli viz.-ből tesztet,de sajna nega.Majd meglátjuk csütörtökön,hogy megjön-e.Eddig szerencsére semmi előjele.Remélem nem is lesz és a teszt is korai volt :lol: :lol:

Magi!
Hogy sikerült a névnap?Boldog névnapot a fiúknak!!UH-on mi volt?

Gabi!
Mizu?Helyzet jelentést kérünk!!Nagyon helyes családod van :lol:

Kata!
Szupi a kép!!Gratulálok a végtag kezdeményekhez :lol: :lol: Remélem nemsokára én is ilyen képeket tehetekfel!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Mindenkinek koszonom a drukkot az UH-hoz.

Sajnos nem csinalt UH-t az orvos, majd csak jovohet penteken fog.
CTG tokeletes, mezsajam bo egy ujjnyira nyilt ki 3100 az ertek.
Az orvos ramnezesre harom kilo korulinek saccolja a kistesot, de szerintem nincs annyi.

Jovohet penteken megyek megint es akkor lesz UH is.

Tegnap nagyon keson ertem haza, es olyan faradt voltam, hogy bedoltem az agyba aludni.
Ma reggelre meg Zoli belazasodott, reggel kapott nurophent es azota semmi baja.
Nem tudom mi lehet vele.

En meg reggel ota talpon vagyok es mostanra kidoltem.

Annyira faj a labam kozott a csont, mint akit t*kon rugtak meg fenekbe.
Alig tudok menni.

Kata!
Gratla a kistesohoz.
Milyen jol latni.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Ibici! Igen anyuval beszéltem erröl, hogy nagyon erösen van meg, meghogy elég erösek voltak a görcseim, de ma már csillapodott a vérzésem ugyhogy merem remélni, hogy nem vetélés volt!!! :? :roll: DE azért még igencsak vannak görcseim és azért ilynekor már egyáltalán nem szokott kicsit se fájni a hasam, de mondom most azért még be-be görcsölök és a gyogyszer után nyulok!! :cry:

Kata! Nagyon jó az uh képed!! :D Tök jól lehet látnio! Ebböl aztán én is ki tudtam venni konkrétan, hogy hol a baboka!!

Magika! Pihenj sokat mert már ugy sincs sok idöd a kisteso érkezéséig!!

Kép

Kép

Kép
nócika

jo reggelt lanyok!

Haho merre vagytok.

En elegge nem tudom, hogy most mi van.
Most reggel jott belolem megint rozsaszines valami.
De nem a wc-be hanem a tisztasagi betetre.
En nyakdugora tippelek, de szamomra ez meg felfoghatatlan es nem hiszek benne agyilag.
Szoval nem tudom mi van most.

Magi
Vendég

Sziasztok

csak egy gyors bekukk, és elmondom mi a helyzet velem.

Tegnap csináltam egy tesztet amin tisztán kivehető az hogy +, viszont véres barnás folyásom van. Felhívtam dokit azt mondta hogy kezdjem el az utrogestánt, viszont a mai tesztem sokkal halványabb mint a tegnapi. Folyás ugyan úgy megvan. Szóval azt hiszem ez a baba sem fog megmaradni, már ha egyáltalán van. Nem hiszem hogy kellne most az utrogestánt szednem, mert az meg megakadályozza a távozást még is menni akarna.

Hát ez van velem.

Kép

gabi1

Gabi!

En szednem a helyedbe, mert nekem is volt olyan hogy hol erosebb volt, hol halvany.

Ha nem szeded akkor lehet tenyleg elmegy, ha szeded, akkor meg marad.

Nezd meg a megszokott oldalon, hogy mennyi anyukanak volt barnas folyasa, mikor meg kellett jonnie es hogy szedte a gyogyit, elmult es maradt.

Magi
Vendég

Magi ok, meggyőztél, egyébként tegnap kellett volna megjönnie. Dokim azt mondta hogy csak 1 hét muva menjek hozzá, mert hiába megyek nem fog látni semmit, illetve ha panaszom van akkor menjek

Kép

gabi1

Gabi én is szedném a helyedbe.
Maggika de jóó akkor egy héten belül meg fogsz szüllni.

Én hoztam valamit most de nem hiszek benne báár fémes íz van a számba két napja reggelente és megint elkezdtem éjjel pipillni járni és a cickóim fájnak.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera neked is köszi, szedem

Kép

gabi1

vera neked is megy a drukk

Kép

gabi1

Gabi!

Én is szedném a helyedben! Esztivel is volt barnás folyásom, akkor, mikor meg kellett volna jönnie! n drukkolok Neked!

Vera!

Neked is megy a drukk!

Magika!

Hajrá, már csak 2 nap és betöltöd a 37.hetet, onnantól szabad a pálya! :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Gabi! Vera!
++++++++++++++++++++++++++++++

Nem biztos, hogy az volt, mert ugye nem a wc-be ment.
Igy nagyon bizonytalan vagyok.

Mindegy, mert ossze vagyok csomizva meg minden, tehat johet, de inkabb varja meg a jovohet szombatot.

Magi
Vendég

magi nekem mikor elment a nyákdugom nekem sem a wc-be ment hanem a wc papír volt rózsaszínű csúszós ilyen folyás szerű. és rá 24 órára megszületett Betti.

Kép

gabi1

Gabi!

Igen igen, de en sokszor barnazom. Igaz ez most teljesen mas volt, lnk rozsaszin, ami nem szokott lenni.
Ellenben nem volt olyan sok.

Szoval nem tudom.

majd meglatjuk.

Magi
Vendég

HÁT MIKRE JÖVÖK!!!
Gabi!
Látod,látod a 3 nappal a mencsi előtti nega teszt után milyen meglepik érik az embert!!Nagyon drukkolok és én is tuti elkezdeném a gyogyit :lol: :lol: :lol: :lol:

Vera!
Egy pozitív tesztebn mi olyan hihetetlen???? :lol: :lol: Nagyon szorítok nektek megy a drukk+++++++++++++++++++++++

Magi!
Lehet,hogy nyákdugó!!Bármi van gyere és jelensd!!!De izgisre sikerült ez a reggel :lol: :lol:

Nócika!
Hogy vagy??

Kép
Kép
a.ibici

Gabi!
Az esetedből okulva nem kell feladni nekem sem a tegnapi negatív teszt miatt :wink: :wink: :lol: Majd csütörtökön meglátjuk mi lesz.Még semmi előjele :shock: Épp vissza olvastam a múthónapban sem volt még vasárnap semmi barnásodás csak hétfőtöl.

Kép
Kép
a.ibici

Hát lányok egyre jobban vérzek, úgy hogy itt sajna menszi van. Ez van, kezdek kételkedni a tegnapi tesztben. A pénteki tök negatív volt, a tegnapi pozitív, main alig látszik valami. Na majd a következő hónap.

Kép

gabi1

Gabi!

Sajnalom!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ibici!

Viki!
En ugy szoktam szamolni, hogy amit a vonalzo kiir, az nem pontos, mert a pem nem a 14. napon volt, hanem a 18. napon. Igy napot siet. De azert akkor is betoltom majd a 37. hetet.
Szamomra ez is most olyan hihetetlen.
Zolinal lehet jobban fel voltam ra keszulve.
Most nem vagyok, mert csak agyilag tudom, hogy nemsokara lesz, de nem erzem ugy.

Nekem azota nem jott semmi, viszont olyan vagyok mint a felmoso rongy.
Bar ez mindig igy van, mert penteken es szombaton egy percre sem alltam meg. Igy jol elfaradtam. Ejjel ugy aludtam, mint akit fejbevagtak, pedig ereztem felalmomban, hogy kisteso mocorog rendesen, ahogy megforultam. Pisilni is csak ketszer voltam, igy reggel nagy rohanas volt. :shock:

De meg ma boltba is kell menni, mert elfogyott egy par dolog itthon, ami kellene.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Szép vasárnapot mindenkinek!

Magika!
Szóval lehet tényleg pár napon belül baba lesz!! ;) Már csak 6 nap van 15-éig!! megy a drukk!

Gabi!
Sajnálom! :cry:

Vera!
megy a drukk!!

ibici!
neked is drukkolok!!

Kata!
hogy vagy?

edoci?

d.dodó

szép napot mindenkinek!

Én tegnap suliban voltam, aztán jöttek párom szülei jöttek Zoli napozni.

MA meg pihi volt, meg kaja, meg unga bunga :oops: Készülünk babócira rendesen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MAgi: Drukk++++++++++++

Vera: +++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki: Tüneményesek vagytok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintetek mért szivároghat cickóból tejcsiszerű váladék????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?