Új privát üzeneted érkezett!

Jó hogy írod Judit,hohy ne hanyagolja Franciska sem apát.HÁt nekem sem sok kedvem van mostanában akrobatizálni esténként.
Viszont depi az azt hiszem most hatalmasodott el rajtam.Nagyon úgy érzem ,hogy csak egymás mellett élünk apával.Egy pár szót váltunk amikor hazajön ,de semmi más.Vagy csak én vágyok sokra?????
Hiányzik a simogatás,ölelés,puszilgatás,és nem utolsó sorban azok a jó kis esti dumcsik az ágyban.Tökre úgy érzem csak a gyereke tartanak össze minket,pedig szeretem őt ,de mostanában ő is csak a tévét bambulja vagy focizik péntek délután.ÉS azok a szép kettecskés séták?De felőlem négyecskés is lehetne ,csak lássan a hajlandóságot rajta. :cry:

Kép

Kép
jucu

Jucu: Nem tudom Te hány senti vagy, mert az is számít! Mert szerintem magasabb embereken jobban elolszlik ugyanannyi felesleg! Ráadásul nekem a mellbőségem, most 111 cm...egyébként csak 100 körül szokott lenni...szóval gondolhatod! Pesze azért nem akasztom fel magam, de nagyon szeretnék olyan csini lenni, mint főiskolás koromban, meg sok jó ruhát venni.:D
Ma keményítő napom volt és sikerült picit mozognom is...
mamiblue

Judit
[quote]s írta:zerintem magasabb embereken jobban elolszlik ugyanannyi felesleg!
Ez jó :)
én magas vagyok valóban, de kövér ahhoz képest.
[size=7]179-180 hoz 95 kg/ szóval psssszt[/size]
Kevesebb voltam amikor kijöttem a kórházból.88-89 kiló.Most meg bánatomban állandóan zabiztam. :oops:
De ma nekem is keményítőnapom volt. :wink: mozgás nuku :)

Kép

Kép
jucu

Csajszik, mikor reggel lejöttem, apa virággal várt :D Úgy örültem. És pont olyannal, amilyenre áhitoztam :D
És vett meglepi dvd-t is, amit én délelőtt főzés közben megtaláltam :lol: Reggel mikor letrappoltam, még nem akarta odaadni, és bedugta egy szekrénybe a konkyhába. Na és melyikbe???? Hát ahol a fűszereket tartom. Mögéjük. Gondolta, úgysem veszem észre.

A csavargás jól sikerült. Mondta, hogy illatos és csini vagyok. 8) Viszont sokba került neki. Pénteken a doki ráírta a jogsis orvosi lapomra, hogy szemüveg :( Szóval ma szemvizsgálaton voltam, és kaptam egy csini szemüveget. Egyik szemem feles, másik egyes.

Ja, és a VisionExpress-ben 33%-os akció van (Pólusba voltunk), minden termékre. Így vagy 15 ezret spóroltunk. Szóval aki szemüveg vagy kontaktlencse ügyben érdekelt, hajrá!!!!!

mikegirl

Jucu
Ugyanez a gond nálunk is.

Mamiblue
Ez nagyon jó volt.
Tudod én is azon csodálkoztam, hogy a januáriak nem azt írták nekem pl, hogy köszi, hogy itt osztod az észt, de felesleges. Mindent megtettünk amit lehetett, de számunkra nem volt más lehetőség. Vmi hasonló, és ennyi. Na jó, jogosan tuningolhatták volna még egy egyébként semmi közöd hozzával, de ehelyett írtak fűt-fát, hergelték magukat. És így 3 sorral lezárható lett volna ez az egész részükről, meglehetősen frappánsan.

Megyek, keresek Ati képet, mert már tényleg régen raktam fel :oops: Pedig büszke vagyok ám rá, a pöttyeivel együtt.

Pöttyök javulnak, de még nem gyógyult be teljesen a bal arca. :(

mikegirl

Jucu: Hát éppen ezért mondtam, hogy kicsit írigylem Csoki-t, mert olyan izgi lehet neki! Én is szeretem a férjem, nem is tudnám mással elképzelni az életem, de azért csak nem olyan mint 10 évvel ezelött...ez van! :( Én törpi vagyok, kis csalással 160 cm :) Hugom meg 155 sincs...

Mikegirl: Szemüveg, nekem is kéne...:( Néha homályosan látok távolra...:( még nem szántam rá magam! Neked állandóan hordani kell?

Mi már tegnap megkaptuk a virágokat! Sajna apa nem nagyon ért a virágvásárláshoz, én meg az életben tartáshoz nem értek...mindig kidöglenek a virágos szobanövények, a zöldek szerencsére megmaradnak!

Csajok, aki be van regisztrálva a babavilágra, nem nyomna egy szavazatot erre a linkre?
Unokaöcsém, csudaszép kisfiú, lányak is elmenne, bár ez nem túl jó kép róla!
http://www.babavilag.com/pictures.php?g ... 2346#12346
Előre is köszi!

mamiblue

Sebinek pedig gratula!!!!! :lol: Ezt az előbb elfelejtettem :oops:

És most az én kis Krokodil Hunter - om :lol: :lol:
(Még pöttyök nélkül.)

Kép [/img]

mikegirl

Mamiblue
Nem kell mindig hordani. Én tök jól el vagyok nélküle is. De most választottam egy karakteres keretet. Most per pill olyanom van, hogy szemüveges akarok lenni :lol: :lol:

Na mentem, mert fürdés van.
Szép álmokat!!!

mikegirl

AZTA PASZTA!!!!!!! Kihagytam fél napot és micsoda történések vannak!

képzeljétek ma Hangus felült, azt nem tudni hogy de úgy találtuk őt a tv előtt ült, meztelen puncival, mert éppen pelusért mentem a szobájába.

Kép
sziszike77

mamiblue, milyen fogyókúrát csinálsz, beavatsz?
mikegirl, nagyon szép fiú Ati, gyönyörű érdeklődő tekintete van. Neki ilyen világos haja volt?
Sziszike, gratúla Hangának, nagyon ügyes. Nálunk a fenékemelgetés van, és a hátrafelé kúszás.

Azért kaptam ám virágot, aputól, és az öcsémtől. Párom a füle botját sem billegteti :x. Pedig nem felejthette el, mert tegnap hívott a keresztapja, boldog nőnapot kívánt, és ő is hallotta :x . Vasalás közben azon bőgtem, hogy már biztos nem tart nőnek a +15kg-mal, állandó melegítős rucimmal, és sorolhatnám még.....
Egésznap nem szóltam hozzá, és most nem beszélünk, mert azt mondta nem érti mi bajom, miért búfúrcoskodom :x.

Kép
mona76

Hangus nagyon-nagyon ügyi :lol: :lol:

Mona
Igen, Ati mindig szőke volt, és a szeme is kék maradt. Apa is és én is szőkék voltunk kiskorunkban. A szeme színe az apjáé.
Te kis mazohista :wink: A vasalás önmagában is sz.r, hát még bőgve... Ne sírdogálj már!!!! Melegítőben is lehet szexi az ember!! És nem a kg számít, hanem a kisugárzás. Kicsit közhelyes, de tényleg. Hiába vagyok kevés kiló, amikor éppen depis vagyok, senkit nem hat meg.
Ha nappal melegítő, akkor bújj este szexi hálóingbe, mikor a gyerkőcök már lefeküdtek. És legyen a közelben gyertya.

mikegirl

Sziszike: Grat! Sebi is pont pelus nélkül ült fel először:) Jól vagy egyébként?

Mona: Nem lehet, hogy valami nagy meglepire készül este?

Mikegirl: Végre fotó Atiról, én már olyan kiváncsi voltam rá...tényleg! Édes és mekkora haja van!

mamiblue

Mona: 90 napos! Ennél még nem találtam jobbat! Fehérje, keményítő, szénhidrát, gyümölcsnap! DÉlelött minden nap csak gyümölcs. Első napok nehezek voltak, de ma pld. csak ebéd elött voltam kicsit éhes, most egyáltalán nem! Fogytam vele már 12 kilüt Tami után. Persze mozgok is, bici, felülés. Most leg magic is! :wink:

mamiblue

Sziasztok!

januáriak: Míg nem voltam, szép kis kalamajka keveredett... mi ebből a tanúság? Na mi? Hát ne osszuk az észt drágáim máshol, maradjunk csak szépen itt...
Mellékesen és utoljára: nem hiszem hogy bármi sértőt tettünk, vagy mondtunk volna odaát... persze megértem, ha vannak akiket rosszul érintett, én is rosszul vettem anno pl. mikor anyósom "puszta kedvességből" mindig tájékoztatott, hogy képzeljem el, a szomszéd Julika kisfia két és fél éves és még mindig szopik.. én meg pont akkor küzdöttem Enikővel, aki lesz....ta hogy én szoptatnám és inkább jókat aludt a cicimen... aztán ugye jött a tápszer.... Fájlalják, hogy állítólag kaptak tőlünk hideget-meleget, nos hát ők sem maradtak adósaink.
Mellettük szóljon azonban, hogy tényleg nem jópofaságból adnak a 6 hetes gyereknek gyümölcsöt...megint más kérdés (nem tudom elhinni, hogy az orvostudomány mai állása szerint nem létezik megfelelő tápszer... :roll: ) jól teszik-e... A summázata azonban a dolognak az, hogy ettől még tényleg nem rosszabb anyák, mint bármelyikünk.
Na, spongyát rá!

Jucu: engedd meg, hogy beelőzzek: én is 95 kg vagyok, de csak 165 alacsony... :oops: :cry:

Mike, Jucu: azt hiszem ua. a mumus járkál mindhármunk környékén... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mona, Csoki: én sem kaptam sömmit... :oops: Ja, deeee... írtam bevásárlólistát amikor elment vásárolni... ráírtam, hogy hozzon csokit a gyerekeknek... hát hozott... és mikor este adtam egy-egy kockát belőle a lurkóknak, és szomorúan mondtam, hogy én nem is kaptam semmit nőnapra, azt mondta, hogy de.. azt a csokit, csak elfelejtette odaadni... ja, persze! Kár, hogy én kértem a gyerekeknek, és kár, hogy mikor kipakolta a szatyorból még beszélgettünk is róla, hogy milyen csokit hozott... akkor eszébe kellett volna jutnia.... de hát.... a tvben később köszöntötték a nőciket.. tehát akkor hallotta, hogy nőnap van.... :evil: Miért nem csodálkozom én ezen? :roll: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mike: a kis krokodilvadász annyira szép! Micsoda tekintet! Jaj nektek csajok... úgy 16-17 év múlva!

Mamiblue: Óriási gratula Sebinek!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Ati haját az én Majám is megirigyelhetné!!!!!
Hangus ügyi!
Maja ma éppen semmit nem akart bemutatni... csak orditott szokásához hiven....
Akkor én a 65 kilommal inkáb csöndbe maradok :roll:
Vendég

sziasztok!
sajnos megint itt, mert nálam a befejezés nem azt jelenti, hogy tovább sértegetem a másikat...
"nincs bébiétel 6 hetes gyereknek, és a könnyebb utat választani, védekezni..."
köszönöm újra, az vesse rám az első követ, aki ennyit küzdött a szoptatásért mint én és aki ezt könnyebb útnak meri nevezni...
ha lenne bébiétel 6 hetes babának akkor sem venném meg, mert az utazások és ritka alkalmak kivételével a gyerekeimnek mindig saját magam készítettem főzelékeket, pépeket...nem a könnyebb utat választva odanyúltam érte a boltban a polcra...és ez nem védekezés, csak egy vérig alázott anya véleménye...

egyébként tényleg nem értem, hogy azonos cipőben járó nők miért képesek egymást bántani és sértegetni, nem hiszem hogy itt nálatok, mindenkinél minden tökéletesen működött és nem követtetek el olyan dolgokat, amiről tudtátok hogy nem ez a legjobb, de ez volt a megoldás...én is olvasok más topicokat, de eszembe nem jutna a saját topicomba visszatérve ilyen sértően nyilatkozni róluk...legjobban a lesajnálás fájt, "sajnálom annak a nőnek a szegény gyerekét" [img]://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1205047365.5573.jpg[/img] nem szorulunk sajnálatra...
további szép napot, megóvom magam a további idegeskedéstől, mert ezzel csak a kisfiamnak ártok...további jó fórumozást, és ha kérhetném valóban anyákhoz méltó módon fejezzük ezt be...
köszönöm

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Hu, fél 9-ig aludtam! Nem ébredtem fel, mikor Sebi felkelt és magyarázott mellettem!:)

Csoki: Hát abból még nehezebb 10 kilót fogyni rövid idő alatt! :( De akkor örülj, hogy csak ennyit kell! Egyébként turbó diétát ismered? Én ismerek olyat aki már csinálta szoptatás mellett is! De hát ez ugye nagyon durva én nem ajánlanám. Meg asszem nem is olcsó. 3-szor kell napont kb. 3 dl turmixot inni, amiben van annyi fehérje, ami kell a szervezetednek és kevés szénhidrát. Ize egyébként jó, én anno 1 hétig bírtam, de már nem emlékszem, hogy mennyi ment le.

Vörösbegy: Bocs, ha megbántottalak, nem volt szándékomban! Pont azt mondtam én is, hogy ne vedd magadra amiket írtunk! Mert Te biztos mindent megtettél, meg különben is semmi közünk hozzá! Én egyszerűen a véleményem írtam le, semmi személyes nem volt benne...

mamiblue

Én most 9 cserép virágot (3x3) pakolgatok jobra-balra a lakásban, remélem, több már nem érkezik....Már a rokonság is szóvá tette, hogy miért nem szültem inkább fiúkat :lol:
Vendég

mami! Nem ismerem eddig még nem igazán fogyokuráztam... :roll:

Tele a hócipőm evvel a januári banzájjal fejezzük már be...
Vendég

http://freevlog.hu/video/11624.html
Maja eszik...... Étvágytalan babáknak ajánlom... ez biztos hatás...
Vendég

Csoki: Jó huzatja van! Itt ül Sebi is a kezemben, de egyenlőre nem mutat érdeklődést :) Pedig ő max 5-6 kanállal eszik bármiből!:(
Ja, most én is azt csinálom amit ők, mentegetőzök, pedig a véleményem úgysem fog megváltozni...de mostmár én is unom, még privit is írtak nekem...

fogyi: jó neked, Tildus után egyébként 2 hónap lement az összes felesleg rólam...sőt még több is. De most is lefog, csak lassabban.

Noémi: Éppen most pakoltam el én is a virágokat, mire visszajöttem Sebi bekúszott a könyvespolc alá...

Mona: Na, tényleg nem kaptál semmit férjedtől?

mamiblue

Köszönjük a dícséreteket :lol:

Na, ma kertészkedünk apával. Itt a barinőm, és vigyáz Atira. Mondtam, hogy engedjen egy kicsit ásogatni, meg ilyesmi. Kész felüdülés :lol: :lol: :lol:
Most ebédszünet, aztán folytatjuk.

Mamiblue
Én is kaptam privit. Arra válaszoltam, és kértem, hogy itt fejezzük be. Másnap megint kaptam. Olvasatlanul töröltem. Az itteni hozzászólásokat sem olvasom, mert már annyian annyit írtak a témában, és mindenkinek volt lehetősége elmondani az álláspontját, amiket szépen el is olvasgattam. De most már nem.

Mandala
[quote]M írta:ellettük szóljon azonban, hogy tényleg nem jópofaságból adnak a 6 hetes gyereknek gyümölcsöt...megint más kérdés (nem tudom elhinni, hogy az orvostudomány mai állása szerint nem létezik megfelelő tápszer... ) jól teszik-e... A summázata azonban a dolognak az, hogy ettől még tényleg nem rosszabb anyák, mint bármelyikünk.
Na, spongyát rá!

Én egyetértek ezzel. Jó lenne, ha a januáriak is olvasnák...... És ezek után már nem is értem, hogy miért ír bárki bármit is még a témában.

mikegirl

Mikegirl: Írok neked privit :D

mamiblue

Sziasztok!

Mikegirl: Hogy milyen fotogén Ati! :lol: Nagyon jól sikerült kép róla! :lol:

Gratula Hangának és Sebinek a mutatványukhoz! :lol:

Kilók: hát én is le szerettem volna adni 5-6 kilót, mire dolgozni kezdek... hát nem sikerült... Nem baj, majd hátha meló közben leadom :lol:

Holnaptól munka... Véget ért számomra egy nagyon szép korszak... :? Ma rendbe raktam a lakást, hogy délutánonként, ha hazaérek, csakis Fannival tudjak majd foglalkozni!!!

Ma Fanni névnapot tartottunk. Kapott egy csomó ajándékot! :lol: A nappalit lassan gyerekszobává nevezem át, mert már el se férünk Fanni dolgaitól....
Pár kép az ajándékokról :lol:
Kép Kép Kép Kép

horvviki

Mikegirl: Hát annál nincs is jobb, frisslevegőn egy jó kis mozgás! Jót tesz a testnek és a léleknek! Én ezért örülök, hogy sikerült családi házba költöznünk, mert az az igazi!:)

mamiblue

szökevény:
Kép

kert most: :cry:
Kép
mamiblue

Viki: Boldog névnapot Fanninak!

Mi is így jártunk a lakásban, kiszorítottak minket a lányok a nagyobb szobából! aztán már a nagy is kicsi lett nekik...kezdhettek nagyobb lakást keresni... :lol:

betöltöm itt az oldalt...mostmár eldugulok...
mamiblue

Még mindig megy a b...gatás? :shock: :evil:
Mike: tudom, hogy egyetértesz.... nem véletlenül mentem át "megvédeni" téged ... de már látom felesleges... átjönnek ők ha gondjuk van.... :?

Viki: annyira édes a kis Fanni! Mesikém még nem csücsül... :(
Jópofák az ajándékok. Mondd csak, ezeket a lasztikat hálóban lehet kapni így tömegesen? :) Hogyé adják, nem tudod? Bár írtad... ajándék... :wink:

Mamiblue: nem semmi a kertetek.. hát, a miénk sem szebb... sőőőőőőt!!!! Majd dobok fotót ha találok... de gondold meg milyen gyönyörűséges lesz, ha kész! Engem is ez vígasztal.... talán nyár végére kertformája lészen.... :?
Sebi annyira ügyes! Mesike úgy közlekedik, mint a rumoshordó.... no nem a bernáthegyi nyakában.... hanem gurulva.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Nálunk "javul" a beteg-helyzet....: mostmár a férjemis lázas... :x :evil: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala: Hát ez nem a Ti hetetek! Jobbulást mindenkinek!

Mikegirl: Nektek javulnak a pöttyök?

mamiblue

Sziasztok!

Szomorúan olvastam ezt az augusztus kontra január banzájt. :? Mindent elmondtatok előttem, úgyhogy nem is reagálok.

Emmácska felállt reggel, belekapaszkodott a kanapéba. :D
Kapott névnapjára (bár még csak jövő hónapban lesz) egy fisher price tanuló zeneszéket, 12-36 hóig van ráírva, de unokatesóm is kb. ilyen idősen kapta, és még most is imádja, pedig már másfél éves. Mi majd egy asztalkát veszünk neki. Kész szoba lesz már, csak ki kéne költöznünk onnan!

Mostmár bevezettem, hogy minden nap egyszer husit eszik Emó. Majdnem 7 hós koráig bírtam!

Viki! Boldog névnapot Fanninak! :D Nagyon szupik az ajándékok, édi a kis sátorkája is! :D

Mamiblue! Majd alakul az a kert, tél végén nem csoda, hogy így néz ki, majd újjászületik a természettel együtt! :D Sebinek milyen hosszú ujjai vannak! :D

Mikegirl! Fantasztikus a kép, mindig olyanok a képeitek, mintha műtermiek lennének! Nagyon helyes fiú Ati, eszméletlen! :D

Mandala! Hát csak ez hiányzott! Azért te még tartod magad? Jobbulást az egész családnak!

Csokinyuff! Durván nyomja Maja a kajálást! :lol:

Sziszike! Grat Hangusnak! Biztos oldalra fordul, és úgy nyomja magát, Emma is így csinálja! :D
Hogy megy az uszi?

Megyekkésülődni, lassan megyünk vissza Pestre.

Ja, a szülinapi buli nagyon jól sikerült, 20 idegen arc, de Emma olyan barátságos volt, mindenkire csak vigyorgott, mindenkit elvarázsolt. Kipukkasztott egy lufit, mindenki megijedt, ő meg odafordult a társaság felé, feltette a kezét, és vigyorgott, mintha csak azt akarta volna mondani, hogy ,,na, büszke vagyok magamra! " :lol: Nem is sírt, pedig ott voltunk 3 óra hosszáig! Apám olyan büszke volt, hogy majdnem Sándor karjaiba vetette magát, mintha meg akarná köszönni, hogy ilyen klassz unokát csinált neki! :lol: Pedig nincsenek a legjobb viszonyban! :?

Szép délutánt! :D

dincuska

Dincus:látod, látod.. egy kisbaba még a kevéssé barátokat is összemelegíti... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Jó fej vagyok... legalább az egom rendben.. :wink: .. szóval nagyon jó fej vagyok... rohanok a betegek között, cikázok összevissza, és jártamban-keltemben bökök Nektek pár sort... Bocsi érte, de így még működik... félek estig betemetne a hsz-ek sora és nem lenne módom visszaolvasni. Így is félek, lemaradtam... :cry:
Sziszike: én is gratulálok Hanga bébinek! :)

Dincus: már Emmácska is álldogál? De jóóóóóóóóóóóóóóó! Mondom, Mesi még csak hordót játszik... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Fanninak Kép kívánunk.Ajik nagyon jók.Ez már csak így van ,jön a gyerek azért szobát váltunk majd jönnek a cuccok ezért nagyobb szekrény ,szoba ,majd jön a kistesó ....még egy szoba...soroljam :lol: :wink:

Nyuff
Ez a nem semmi, Maja még BÁlintot is túlteszi/túleszi :lol: és azok az édes hangok.CSudipofi Maja:):):):)

Judit
Irigy vagyok kicsit látván mekkora kertetek van.De be is tölti a család :)

Kép

Kép
jucu

Most olvasom Emma áll,gratula a turbóbébiknek....Sziszike Hangusának is!!!!

Mandala
Neked meg képzeletbeli gyógytündért külsök ,hogy mielőbb jóllegyetek.

Egyedül vagyok ,mert besokalltam a családtól. :twisted:
Olyannyira ,hogy rántotthusit is apa sütötte ki :)

Lezavartam őket :P
Mindjárt elindulok szavazni is....csak tesómmal fecsegtem vagy 1-1.5 órát telón,még jó hogy ingyenes :lol:

Kép

Kép
jucu

Mandala: a sátor 75 db labdával együtt most akciós az Auchanban, 4990 Ft :lol: Most van egy pár jó dolog akcióban (mármint játék...)

Dincuska: grat Emmának! :lol:

horvviki

Hali!

Jucu: HÁt képzeld el, egy néni úgy akart tőlem koldulni, hogy azt mondja...látja jó husiban vagyok és ő hízni szeretne, és én biztos vagyok vagy 80 kiló...én úgy bepöccentem...mondtam neki, hogy 120 kiló vagyok és bocsi vár a családom! Egyébként ha csak simán kér adtam volna neki....

kert: Kár, hogy nincs fényképem másfél évvel ezelöttről...ez egy 15 éve !!!!! GOndolzatlan kert volt! A szomszédok néha kivágták a vadkendert meg a parlagfüvet, mert az ugye allergizál...tulajdonképpen úgy vágtuk át magunkat rajta mint a dzsungelen...

A következő talin már fogócskázhatnak a kölkök! :D

mamiblue

mamiblue: lehet, a vadkendert hagytam vóna... Ha besokallunk a férjekre mellátogatnánk titeket, és ohohohóóóóóóóóóóó milyen bulikat rendeznénk... :wink: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Jucu: köszönöm! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Jucu: messzire kűtted őket? Nekem is +fordul néha a fejemben hasonló... :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!
Izé, ecet...én is januári vagyok :wink:
Ahogyan beleolvastam a hsz-okba Ti is meg mi is ugyanolyan problemekkel küzdünk, pluszban ott van nekünk a hozzátáplálás.

Aszem Mandala írta,hogy nehéz-e jó tápszert találni. Nehéz. Az én babám 35 hétre jött, egészen 1 hónapos koráig a Humanat tolerálta, majd innentől kihányta. A dokinéni azt mondta,hogy sebaj, volt olyan babája akinek vagy a 6. táp jött be.
Nosza elkezdtük a próbát. Kb 2 hete látjuk, hogy csak a HIPP jön be neki, mert a Bebatól fáj a hasa, a Milupa tehéntej allergiás tápok közül 2 meg simán átfolyik a gyereken. Ja, és persze, hogy cumit is cseréltünk. :lol:

Nem akarok én okoskodni meg minden, csak higgyétek el, hogy tényleg nehéz. Én is megsínylettem, nem beszélve a babáról, hogy nem tudtam szoptatni, amire már a kórházban felhívták a figyelmemet. Annyira korán jött a baba, hogy nemvoltunk felkészülve. Persze olvastam én is máshol, hogy sokkal koraibb babák simán szopiznak..stb. A csecsemősök a kórházban próbáltak segíteni, aztán egyik alkalommal amikor fürdeni mentem ők etették a babát, és akkor sajnáltak meg, mert 5 gr-ot alig tudtak a babának adni. No, ez hossszúúúú!

Kívánok én is Nektek nagyon sok egészséget! (Bárcsak már mi is itt tartanánk!) :roll:
Vendég

Blogyinka: ha már megszólíttattam......

Nos, tudom, hidd el, hogy nem épp a legkönnyebb a megfelelő tápszert megtalálni. Anno én is végigjártam a magam stációit... De ez más lapra tartozik. Én csak arra szerettem volna az általad említett hsz-emben utalni, hogy elképzelhetetlennek tartom azt, hogy a XXI. században nem találni olyan tápszert ami megfelelő lenne a babáitoknak. Nem mondtam, hogy könnyű. Mint említettem, én is megszenvedtem. Ekcémát kapott, hasmenése volt, puffadt, ordított, hányt, belázasodott, soroljam? :? De végül sikerült kibekkelni a 4. hónapig az ügyet és utána kezdtük a mellégyümit és főzeléket... Amúgy meg lehet, hogy alma helyett inkább megpróbálnék anyatejet szerezni. Hozzáteszem azzal is megszenvedtem anno...
Komolyan gondoltuk amikor azt írtuk nem pálcát törni mentünk hozzátok, és eszembe sem jutott elítélni benneteket, hiszen bizton tudom, hogy Ti mindnyájan azon vagytok, hogy a babáitoknak a legjobbat adjátok. Effelől semmi kétségem. Mint ahogy azt is mondtam, hogy nem tartalak kevesebbnek benneteket, mint magunkat, sőt, hiszen nekem viszonylag könnyű dolgom van, cici és minden oké (bár küzdelmem ezzel kapcsolatban is volt.... nálatok Konkri járja most az én régi utamat...., amit szerencsére megküzdöttem....).
Summázva a dolgokat: örülök, hogy végre a sárdobálás helyett megpróbáltunk észérveket is, és végre jött valaki, aki tényleg úgy fejti ki a véleményét, ahogy az méltó. Köszönöm Neked!

Hozzáteszem azonban, hogy a témát lezártnak tekintem, ha a négy gyerekem mellett szerzett tapasztalatom bármelyik kismamát érdekel szívem teljes szeretetével segítek neki, a tapasztalataim megosztom, DE: kéretlenül ezután SOHA nem nyilvánítok véleményt másik topicban. Teszem ezt mindazon okból, amit anno Sabine írt....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Blogyinka = Blongyinka... Bocsánat az elírásért! :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Hello!

Blogyinka: Igen, anyának lenni nem egyszerű! Hasfájás ismerős, én már minden tejterméket elhagytam, de még így is 2,5 hónapos korig hasfájós volt Sebi!

Jucu: Feltankoltam a holnapi gyümölcsnapra! Szőlő, banán, alma, light barackbefőtt, pisztácia! :D ÁNTSZ? Kiváncsi vagyok mit tenyésztettek ki!

Mandala: Nem kizárt, hogy kinő még egy kis vadkender! :)

Mennem kellSebi nyüszi! Lehet megint náthás lesz :(

mamiblue

Jucu!!!
Igen ezek a hangok kifejezetten a banánnak szólnak és ami nagyon izlik neki nem mindig csinálja ezt Emmáéknél kifejezetten szégyenlős volt vagy csak Emnma szuper etetőszéke vona el a figyelmet! :roll: :wink:
Különben a video egy hónappal ezelőtti :wink: csak most találtam rá....
Vendég

Mamiblue: akkor megyünk szüretre... :)

Csoki: király a vídíóóóóóó! Anno a lányomnál tapasztaltam hasonlót.. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mandala: Gratulálok a 7 hónaphoz Emesének! :D

mamiblue