Kutyafül!
Az ekrü az uralkodó szín, de pl. a major, vagyis csárda, ahol lesz a vacsora, fehér-zöld terítős lesz. Annyira konkrétan nem készülnk, viszont a csokrom a ruhához fog menni. ma pl. gyönyörűszép halványzöld rózsákat láttam (majdnem fehér volt), annyira megtetszett. Egyébként kis csokrot szeretnék hosszú szalaggal.
Örülök, hogy itt is elnyerte tetszéseteket a meghívó, plusz frizura.
Tabati!
A másik frizurát úgy képzeld el, hogy teljesen lenyalva, hátul a tarkómnál kis konty, és akkor főlé teszem a fátlyat, ami így még mindig alulról induló lesz, már mint a fejem aljáról induló. Láttam ilyen megoldást is az egyik esküvői magazinban, és nagyon tetszett.
Lehetséges, hogy ez túl hétköznapi, de eddig még kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy ez a haj áll nekem a legjobban, sőt, csak ez fejezi ki az én egyéniségemet. Persze, hogy teszek fel majd arról is képet, de igazából az a fátyollal lenne mutatós, ahogyan elgondoltam. Jaj, úgy izgulok folyton!
De te is izgulsz akkor, csak éppen más dolgok miatt, ha jól látom! Úgy érzed, hogy meg fog jönni?
Érdekes, én abszolút megérzem a tüszőrepedést. Jobb és baloldali alhasi fájdalmam van, leülésre is nagyon érzékenyek a petefészkeim, és a hüvelynyálka is tipikusan olyan, mint amilyen lenni szokott ilyenkor. Viszont a mensim egyáltalán nem fájdalmas mostanában, és ennek igen örülök.
Persze, tegyél majd fel képet a házról is, ahogyan haladgattok. remélem, a gödröt is lefényképezted!
De komolyan, dobj majd pár képet. És az esküvővel kapcsolatban is. Én is szeretném megnézegetni, ti hogy haladtok.
Más nem esküszik idén? Ó, talán majd Encsikéék még.