Új privát üzeneted érkezett!

Megjöttünk a cipőshoppingból :lol: Délután v. vmikor rakok fel képet...

Klarissza: gratulálok!!!! :lol: progeszteront kaptál?

Kis*: csak vicceztem ám a zebratollal 8) :lol:

Snufi: láttam Neked sok-sok birkát a cipőbolt körül! :lol: :lol: :lol: Egész birkacsalád volt, sok kis bégető báránykával :lol: Ki is volt írva a cipőboltban, hogy kisbirkák eladók, de nem mertem venni neked, mert tudtam, hogy milyet szeretnél! :lol: De a cím megvan!!! :lol: :lol: :lol:

Boni: Neked szerepel a munkaköri leírásodban az olvasás??? :lol: :lol: :lol:

Megyek ebédelni!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Klarissza: kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben menjen!
Gratula a zsákocskához!! Mikor mész legközelebb kukcskára? :wink:

Szezso: tudom :)
Te már ebédelsz? Én még csak most álltam neki :shock:
Mármint főzni :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*: én már tegnap megfőztem a mai ebédet...Ja, és 7-kor reggeliztünk, úgyhogy már bőven ebédidő van nálunk! :lol:
Mondjuk lehet, hogy más időzónában is vagyunk, mint Ti! :lol: :lol: :lol:
Mit főzöl???

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó ja az időeltolódás..szerintem kis*olyan közel avn hozzád, hogy tuti nincs akkor eltolódás :wink:

ööö igen benne van.apróbetüs, én megtaláltam :lol:

éppen pizzát nyamizok :lol: :lol: :lol: ez is benen van mielött megkérdi valaki :lol:
Vendég

Boni: akkor rendben! :lol: És jó étvágyat!
Azt hiszem megpróbálom betetetni a munkaköri leírásomba az ebéd utáni szunyókálást :roll: :lol: Neked is ajánlom! :lol:

Snufi: na, szóval azért nem vettem Neked bárányt, mert NEM tudtam, milyet szeretnél! :lol: A birkák elvették az eszemet, összevissza írkálok :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezsó beeeeeeeeeee :o)

kiváncsi vagyok, hogy sikerül e? énnekem 14ra után engedélyezik minden nap :wink:
Vendég

sziasztok!

snufi: drukk+++++

kis *: köszi a gólyákat és zebrát, szépek :wink:

zsuzsa: hajrá vizsgálatok!

kata: megvagyok, tűpárnává alakulok :wink:

coca: hiányzol ma is! :wink:

szezso: tetszik a görbéd, drukk+++++

boni: kitartást a melóhoz!

klarissza: gratulálok :lol: :lol: :lol:

kati
katica30

Katica: tessék örülni a tűpárna feelingnek! :wink:
Képeket pedig mégmajd hozok :) :lol:

Coca: :wink:
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

kati ügyesen, csak így tovább! :lol:

kis* te gyakran költözöl :wink: :lol:
Vendég

Boni: tudod, újabban nem szeressem az egyhangúságot :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

kis*tudom, nem is baj...

:lol:
Vendég

ugye :):D és azért ez a kis csöpp mopszika is annyira édes :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

uppsz az fel sem tünt :oops: :lol:
Vendég

Élőben usse lehetmopszom:( aptyuk szerint válóok.. :lol: :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

ejnye bejnye... de inkáb egy mopsz, mint egy mumpsz :wink:

már nagyon unjuk a munkát :twisted: :lol:
Vendég

Uffff!

Tanfolyi után elmentünk még Elektrolux + Ikeázni. Most estünk haza.

Gratulálok az 5 mm-s zsákodnak Klara!

Most csak ennyi, mert kell apának a gép!

Kép
zölddisznó

Szezso: igazi barikák? :oops:

Klarissza: gratu!!!!!

Most értem haza: suli, bnőkkel vacsi, majd mentem a Zuramért (buliban volt ő is).
Puszi Mindenkinek, holnap már bővebben leszek!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

kis *: örülök én a tűszúrásoknak, csak fáj kicsit :wink: tetszik a kutya :wink:

snufi: hogy érzed magad? meggyógyultál?

jó éjt, szép álmokat!

kati
katica30

Jó reggelt!
Vendég

Jó reggelt nyolcalvók!

Zuram már majszolja az ágybareggelijét és készül az eljövendő vasárnap reggeljeire: rajzfilmet néz! :lol:

10-re megyünk Kaáliba mnyh-nézésre.

(... és 40 dkg-t fogytam még :lol: :oops: :wink: )

Kép
zölddisznó

Zöldi várunk a hírekkel! :lol:

apának jó mesenézést! csak gyakoroljon....
Vendég

Sziasztok!

Szezso! KÉP??????????????????

Zöldi! Az én apjuk abba sem hagyta gyerekkora óta a mesenézést! :lol: (Nem lehet elég korán kezdeni a felkészülést!) :lol:

Klarissza! Hű de szupi jó! :lol: Gratu! :wink:

Boni! Tegnap kiolvastál mindent???

Nőnapra ki mit kapott? :?: (Én gyönyörű rózsacsokrot!) :lol:

Most nem jut eszembe több! :shock: :?

Kép
bettike
Eger

Kép

snufi

sziasztok.

klarissza gratulalok :wink:

coca drukk++++++

bettike meg csak 5 nap es latod a dragasagot,milyen jooo neked :roll: :lol:

snufi neked hany nap van meg a tesztig?

a paromtol szeletelogepet kaptam,tataktol viragot meg egy talat,aputol viragot ocsitol gyertyat :lol: mindennek orultem nagyon.

Kép
monyo83

Monyó: 6.

snufi

snufi drukk+++++++++++++

Kép
monyo83

Bettike! Nőnap ... apa tudja, hogy én sajnálom a kidobott pénzt a Nőnapra felturbózott árú vágott virágokra, csokit nem eszem, mezei virág még nincs... úgyhogy ő tegnap "nagyranőnap"-ot ( :oops: ) tartott nekem :wink:

Mnyh-m 7 mm, látszik már a domináns tüsző (17 mm), ergó működöm. Most csak ennyi a lényeg, mert turbózatlan testembe szeretné visszatenni a dokim az ügyesen kiolvadó Schöller-Röfiket. Szóval én teljesen rendben vagyok, a kicsiknek kérek szupermegagigaextra drukkokat a 17-i kiolvadáshoz!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Coca, Röfikének extra-hiper- mega drukk az olvadáshoz és legfőképp majd a megtapadáshoz!

Klarissza, gratula az 5 mm-es zsákocskához!!

Snufi, akkor szombaton teszt vagy már pénteken? Az már úgyis a 13 dpo lenne!

Nőnapra egy szál vörös rózsát kaptam, bár az én párom is tudja a hozzáállásomat, ami ua mint Cocának!

Boni, ma pihizz a tegnapi sok munka után!

Mennyi a várakozási idő első konzira a Káaliban? Nekem május végi kéne?!
kata05

sziasztok!

snufi: drukk+++++

coca: nagyon drukkolok+++++

én apától egy cserepes rózsabokrot kaptam. szép :wink:

holnap vérvétel és uh.

kati
katica30

KAtám szólhattál volna elöbb is, már túl avgyok a takarításon,főzésen, vasalok éppen :lol:

attól függ kihez kerülsz. de ha te szeretnél valakihez kerülni, akkor hívd fel őket, és kérd május végére az időpontot!én nem lkértem név szerint, így kb 3 hét volt asszem

Zöldi drukkhegység!

Kati Uhhoz drukk
Vendég

Cocát is rá kéne venni egy kis takarításra! Már 2 hete nem volt csak olyan tessék-lássék, ahol a papok táncolnak. De most dolgozatokat gyárt, mert ha minden igaz, már csak egy hetet tanít a szülés előtt! :wink:

Kép
zölddisznó

Jelentem 3 napi egyenesség után ma reggel megmozdult a hőm, már nem 36.6 hanem 36.7 :lol: :lol: :lol:

Coca: én is naon naon drukkolok előre, hogy a Vacogibabyk jól viseljék a trópusi klímára való visszaállást, majd utána pedig a pocidban érezzék magukat naon naon jól!

Boni: munkát azonnal abbahagyni :lol: :lol:

Nőnap: epres milkás szívecskék dobozba csomagolva :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Én tegnap suliban voltam, utána jöttek anyósék a zuramat köszönteni, mert hogy Zoltán a lelkem..... Aztán bealudtunk mindketten :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én cserepes tulipánt kaptam páromtól, apósomtól meg Fréziát... a tulipánnak csíkos a levele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintetek miért szivároghat nyomásra cickóból tejcsiszerű váladék???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaj.....
Klarissza: Gratula :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

*! Köszi előre is!

Zsuzsi! Magas prolaktinnál szokott ilyet csinálni a cici - az nem jó ám, mert gátolja a teherbeesést. Neked nem néztek még hormonokat?

Kép
zölddisznó

Zöldi! Egészséges felmelegetést a miniknek! :lol:

Zsu! Csíkos levél? Hm? :lol:

Tényleg Kata! Tesód? Marci bébi?

Kis-csillag! Hőd lassan, de biztosan elindult útjára! :lol:

Boni! Vasalást nálam is befejezhetnéd, a többivel kész vagyok! Csak lassabban, mint eddig!

Katica! De szurik is nem? :roll:

Kép
bettike
Eger

Zöldi: Tudom sajna, hogy magas a prolactinom, de eddig nem csinált ilyet tőle még.... amúgy múlt héten voltam legutóbb vérvételen és 19-én kell mennem legközelebb a 21. napira.... holnap meg felhívom a dokimat, hogy most mért lehet ez?

Betti: Igen, csíkos a levele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én sem láttam még ilyet.... nagyon szép :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bocsi Zsuzska, mostanában lusta fórumozó voltam, elkerülte a figyelmemet, de most már rémlik, hogy írtad anno.

[quote]C írta:ocát is rá kéne venni egy kis takarításra!

...mivel nem reagált rá senki bíztatólag, hál'istennek!!! :lol: ...ezért úgy döntöttem, hogy manó! Vagyis ma no takarítás. Inkább vasalok, azt úgyis jobban szeretek.

Szerintetek ér vacsorázni ilyenkor, ha 11-kor ebédeltem?

Kép
zölddisznó

Szerintem igen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És jó nem takarítást és jó vasalást neked :lol: :lol: :lol: :lol:

Én szigorú pihire fogtam magamat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És mi lenne a másik lehetőség, ha nem prolactin szerinted???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Coca, igen ér vacsizni!!! :D

Zsuzska, prolaktintól én is csak azt tudom mondani!

Bettike, Zsúék jól vannak! Marci már minden percet igényel ha nem alszik! Már négykézlábra állt, tapsol, és kacag, de foga egy darab sincs! Dobok róla egy képet!

Kép
kata05

Hát köszi csajok.... holnap hívom dokimat :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kuzsana nekem is szivarog.

proklatinom rendben, tapizason talatak egy csomot de az UH gos vizsgalaton mar minden rendben volt.3 dokival nezettem meg,senki nem tudja a valaszt,mindenesetre a rosz dolgokat kizartuk.

ha magas a proklatinod akkor tutira attol van.

Kép
monyo83

Köszi Monyo neked is.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Zsuzska: hogyhogy ilyen a görbencsed? mármint hogy nem osztod szét a ciklusaidat. elég zavaró lehet hogy így nem tudod mikor lenne a ciklus szerint pé-d, nem?

hajni...
Budaörs

De igen, bár én már megszoktam.... bár azt nem néztem még meg, hogy egyáltalán hogy lehet szétosztani hónapokra :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ez lemaradt: gratula akiknek kell, és jó pihit mindenkinek. Holnaptól én is megyek dógozni. :(

Zöldikém, jól tetted, hogy nem takarítottál. Én sem, de még vasalni sem vasaltam, hanem inkább elmentünk Apával dekatliba fürdőrucit nézni és venni, és láss csodát 48as helyett 46os kellett. :shock: Ennyit számít az a kb 15centi derékból, meg a többi máshonnan?????Aztán kaptam mellé 8db pólót és egy kis hátitatyót, mert úgyis nemsoká megyek a gyerkőcökkel kirándulni is. Úgyhogy minek vasaljak? :D

hajni...
Budaörs

kata Marci gyerekrol levettem a mintat:) :wink:

Kép
monyo83

Halihó!

Ma egész nap jöttünk mentünk...Kivagyok teljesen, mint akit ledaráltak húsdarálón... :) Ja, és egész nap zabálhatnékom van, Apa nincs tekintettel rám, direkt ideült vacsorázni 1 méterre tőlem :evil:

Coca: én is kb. ilyen temperamentumú vagyok takarítás terén :lol: Drukkolok a Kiscocáknak az olvadáshoz! :-D

Kis*: navégre :arrow: hőd miatt...Az én vonalzó görbémet viszont senki nem tudja felülmúlni, 5 napja 36,9 :shock: lehet, hogy ez már a palástfű tea hatása :roll:

Hajni: igazad van, a vásárlás sokkal jobb program, mint bárminemű házimunka :lol:

Zsuzska: elég fura, hogy most magasabb a hőd, mint amúgy szokott lenni pé idején :roll: tényleg vhogy szét kellene bontanod a görbét, így nehéz rajta látni a dolgokat...

Kata: nagyon cukorfalat Marci!!!! :lol:

Kati: majd jelentkezz holnap, hogy mi vot UH-n, és hogy megint elsőre eltalálták-e a vénádat :lol:

Boni: ma nem dolgoztál, ugye???

Bettike: csak nyugdíjastempóban tessék házimunkát végezni :lol: én már most is abban csinálom, szoktatom magam :lol:
Ja, cipőm:
Kép

Azt nem tudom, mikor fogom tudni hordani, mert persze szar időt mondanak :evil: mindig így járok, ha cipőt veszek... :evil:

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,Hajni: Sajna nem lehet szétbontani a Cikluson :cry: :cry: :cry:

Szezso: Csini a cipellőd..... reméljük, hamarosan tudod hordani és nem kell többet csimmát hordani :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?