Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Hú, jó régen jártam már itt...:) de látom, megvoltatok nélkülem is :P hihi

Minden rendben velünk, Bulcsú 2 hónapos már, 5480 gramm, 58 cm, és szépen megszokta a kinti életet. Igazi pasi: faksznis, és persze kaja meg emésztés ezerrel :)
Rékus tündéri, imádja őt, semmi féltékenykedés szerencsére :)
Sajnos amióta Bulcsi megszületett, azóta folyamatosan beteg, már 3x volt középfülgyulladása, mind3x kifakadt és folyt neki :( Ma voltunk a Bethesda kórházban, várakozó álláspont, reméljük, nem kell most kivenni az orrmanduláját...6 héten belül kiderül.

Egyébként jól vagyunk, lassan kezdünk építkezni, alig várom már :)
Kutyfül: a pénzes dologról: nekem bruttó 250 ezer volt a fizum Rékus előtt, a GYED 65 ezer forint körül volt, és most Bulcsi után 75 ezer forint a TGYÁS, de ez ugye nincs maximalizálva, mint a GYED. Nem tudom, ez mennyire húzós, de nagyjából ki lehet számolni, hogy mennyit kapnál. Ha szoptatsz, akkor gyakorlatilag a második Manónál csak a pelusköltség van, azt meg ugye nem kell agyba-főbe cserélni ;)

Sziasztok, szép estét!

Kép
Kép
agica123
 
 


Sziasztok!

Mi egymás után szeretnénk a babákat, de az anyagi része tényleg gáz. Ágica, Rékussal sokkal több TGYÁS-t kaptál, ugye? Hol építkeztek? :)
Az tök jó, hogy Réka nem féltékeny :)
Vendég
 


Panndi!
Látom Ti is jól bírjátok a hajnalban kelést! :D Sajna mi is beálltunk a sorba, Lilla kis kakas lett és menetrendszerűen kell fel napok óta négykor. :shock: Enni kér, mindig azt hiszem visszaalszik, aztán rájövök semmi remény rá. Én holtfáradtan nézem, mennyire vidám. A reggeli kávéra is visszaszoktam, pedig valamennyire sikerült leállnom róla. :oops:
Üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

 
 

Halihó!
Igen, Panndi, Rékussal a TGYÁS nagyon jó volt, mert az a fizud 70%-a és nincs maximalizálva, nekem 120ezer körül volt, ha jól emlékszem. Ehhez képest gáz a 75 ezer, amit most kapok, de....
Valahogy sosem mértem ezt a dolgot anyagiakban... :oops: Ha ezt nézném, akkor az ország jelenlegi helyzetében valszeg nem vállalnánk több gyerkőcöt...:(

Egyébként Biatorbágyon építkezünk, egy sarokkal odébb, mint ahol most lakunk apósom házában :)

Kép
Kép
agica123
 
 


Ildi: igen, ma ötkor riadót fújt a kisasszony, de nagyon rendes gyerek, nem sír reggelente, csak kurjantgat :lol: 20 percig magyarázott mire kikászálódtam az ágyból, de tegnap vendégsében voltunk, és így öt és fél óra alvás után nehezemre esett felkelni :)

Ágica: én is így vagyok valahogy, eléldegélünk kevesebb pénzből is, majd most kiderül, hogy, mert hétfőtől GYED-en vagyok :shock: De nem akarok a babák között visszamenni dolgozni, nem hiányzik a napi 70 km autózgatás... Na meg itt van a suli is, ősztől a másik is, két suli, gyerek és munka kicsit azt hiszem sok lenne :lol:
Vendég
 


szia Ágica! Azt hittem , teljesen elfelejtettél már minket:))
Remélem Bulcsi füle rende jön!

Én is úgy terveztem, hogy a kettő között nem mennék vissza, de szeretnénk majd innen elköltözni, mert ez a lakás már két gyerekkel kicsi, és ezt apa fizujából nem tudjuk megoldani. Aztán ki tudja, bármi lehet még :wink:

Panndi, Ildi! Akkor én nem panaszkodom a koránkelésre, mert Barnus azért 7-ig húzza. Igaz ma éjjel 2x kelt. Nem tudom miért. Mikor már azt hiszem, hogy végre kialakul az éjszaka, akkor mindig visszaáll erre a két kelésre :cry:

KépKép
kutyfül
 
 


Halihó!
Panndi: nem semmi, mennyi mindent csinálsz :) És megy már konkrétan a babaprojekt? :)
Kutyfül: köszi, Rékus füle volt beteg, Bulcsival szerencsére minden oké :)
Egyszer kel éjjel, aztán reggel fél 6-és 7 között ébred valamikor, szóval tök jó :)

Na megyek, mert a Faluházban gyermekszínházba megyünk :) pussz

Kép
Kép
agica123
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk, de sajnos nem jól. Nikivel gondok vannak, voltunk laborban, vér- és vizeleteredmény katasztrofális :cry: Kórházközeli az állapot, bár nem tudják, hogy mi a helyzet, főleg, hgoy az általános állapota rendben van. Most antibiotikumot kap, egyre jobb a kedve, sokat mosolyog, két napja láztalan. Hétfőn talán elkészül a még hiányzó két eredmény, meg megyünk vissza a dokihoz, akkor talán okosabbak leszünk. Idegileg kivagyok, sokat sírok, a vérvétel borzalmas volt, érzékeltetni sem bírom a fájdalmat, amit érzett Niki, és a sírása még most is a fülembe cseng :cry: :cry: :cry: Ráadásul brutál bunkó nővérkét fogtunk ki, szóval nagyon rossz :(

Most megyek is, remélem ti jól vagytok!
lamme
 
 


lamme: jobbulást Nikinek, sajnálom :( Remélem hamar meggyógyul!

ágica: igen, témán vagyunk már ;) De hát nekem még most sem jött meg, de hát sosem olehet tudni ;)
Vendég
 


Lamme!
Sok sok gyógypuszi Nikinek, remélem hamar meggyógyul!
Hogy lehet gyerekekkel foglalkozó ember bunkó, azt soha nem bírom felfogni. :twisted:

Üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Drága Lamme! Hát nagyon megijesztett az, amit írtál! Remélem, nem lesz belőle kórház, és Niki napról napra jobban lesz! Én nem is tudom, hogy mit csinálnék, ha Eszti megbetegedne! És ha még a nővér is bunkózna, akkor tutira kitekerném a nyakát!!! Komolyan, ha Esztiről van szó, olyan anyatigris tudok lenni... :shock:
Nagyon szurkolok nektek, megy a sok gyógypuszi, meg a pozitív energia!

Kép
waterlilly
 
 


Lamme! Jobbulást kívánunk Nikinek! Remélhetőleg hamar meggyógyul és minden a régi lesz. (Sajnos ilyen nővérkék másutt is vannak, de senki nem mer szólni nekik, pedig ezt nem szabadna ennyiben hagyni. )

Panndi! Én meg azt mondom, hogy milyen szerencsés vagy! Cseréljünk! :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Hihi, hát igen, végülis jó oldala is van a dolognak ;)
Vendég
 


Halihó!
Lamme: szörnyű :( Nagyon sokat gondolok Rátok és millió gyógypuszi!! Légy erős!!!!

Panndi: nekem csak akkor jött meg, mikor abbahagytuk a szopit, de közben is végig próbálkoztunk, de csak utána, viszont elsőre öszejött Bulcsú :)

Kép
Kép
agica123
 
 


Sziasztok!

Hát, mi is csatlakozunk a betegek sorába. :( Tegnap reggel alig ismertem szegény Zsófikámra. Hallottam, hogy nyöszörög, megébredt, de csak feküdt az ágyában. Ez pedig rá egyáltalán nem volt jellemző, mindig felpattant az ágyában ha megébredt, pakolászta a játékait, beszélgetett stb... Meg is mértük gyorsan a lázát és 38 körül volt és ilyen szinten maradt egész nap. A jó kedve azért itt-ott megvolt, nem hagyta nagyon el magát. De a szokásosnál nyűgösebb volt. Miután nem akart lejjebb menni a láza, elvittük doktor nénihez. Ő kicsit megnyugtatott, azt mondta, hogy kicsit meg vannak duzzadva a rágó fogai és a torka is, de nem vészes dolog. Ma délben még egy kicsit emelkedett a láza, de estére (kopp-kopp) már csak egy kis hőemelkedése volt (37,3). Holnap még visszamegyünk a doktor nénihez, reméljük jó híreket mond és hamarosan kilábalunk ebből a betegségből. Szegénykémet annyira sajnálom, már jó lenne ha visszatérne a jó kedve, újra jönne-menne, nevetgélne.
A beteg gyerkőcöknek jobbulást és sok gyógypuszit!
A többieknek pedig jó éjszakát!

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Azt hittem, ha végre véget ér a tél, vége lesz a betegségekne, erre tessék, Eperke Zsófoja is beteg... :( Jobbulást neki! Megy a sok gyógypuszi, meg a pozitív energia.

Lamme, ha erre jársz, Nikiről tudnál dpbni egy fél mondatot?

Hétvégén voltunk Dunakeszin felmérni a terepet, meg az épülő lakóparkot, hát semmi pozitívumot nem tudok írni... Kicsit elkeseredtem megint, mert a hétvégén megint volt a házunkban falfúrás, kopácsolás még vasárnap is, szombat este alattunk házibuli volt, utálok már itt lakni nagyon!!! :(

Amúgy Eszter egy tündér, vele semmi baj nincs, hál Istennek. És ma 5 hónapos már!

Kép
waterlilly
 
 


Zsófija

Fél kézzel tudok gépelni csak, bocs a hibákért, másik kezemmel a mellszívót tartom...

Kép
waterlilly
 
 


Sziasztok!
Eperke Zsófinak jobbulást!

Lilly Eszternek boldog hófordulót!

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi, köszönjük a köszöntést!

Lamme Nikijének boldog harmadéves mini-szülinapot kívánunk!!!

Kép
waterlilly
 
 


Sziasztok!
A beteg babáknak mielőbbi gyógyulást!!! Köztük Rékusomnak is :( Megint alig kap levegőt az orrán, és közben a takony meg nem jön ki, éjjel befullad....azt hiszem, tuti a műtét most már :(

A szülinaposoknak minden szépet és jót! :)

Kép
Kép
agica123
 
 


Sziasztok!

Jöhetne már valóban a jó idő és minden betegségnek huss!!!!!

Ágica!
Infralámpával próbálkoztatok már? Nálunk ez mindig segít, persze az orrcsepp és a sűrű orrszívás(ennyi idősen) elengedhetetlen. De szintén nagyon hasznos a Calcumusc (napi 1 ampullával) és emelt dózisban C vitamin!!!! (A gyümölcsökben lévő C vitamin sajnos nem elegendő.)

Minden beteg babókának gyors gyógyulást kívánok!

Lilly! Gartula az 5. hónaphoz!!!!!! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Köszi Tücsi a tanácsokat, Rékus már tud orrot fújni, és emellett szívjuk is, orrcsepp és Sterimar, de nem akarom már tömni semmivel, az elmúlt 3 hónapban folyamatosan beteg, antibiotikumot is kapott ugye, mikor kifakadt a füle, szóval....
A C vitamin oké, de nem akarok mást...A calcimusc amúgy mire jó? Kálciumot allergiára szednek, nem??
Amúgy meg, a duzzadt, gócos mandulára, ami több kárt csinál, mint hasznot, csak a kés a jó szerintem :( nem tud miatta meggyógyulni egyszerűen, pedig egész télen szedte a C vitamint, meg Vitacolan-t is szedett. :(:(

Kép
Kép
agica123
 
 


Szegény Réka, jobbulást neki! :D
Mi Cebion cseppet szedünk C vitaminként, nálunk ezt ajánlották. Ágica ezt próbáltátok már?
üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ágica! A Calcimusc a nyálkahártya duzzanatot csökkenti, csak jót tesz ilyen esetben is. Nekünk a dr.bácsink szokta felírni receptre.
Petikém még nem volt 4 éves, mikor kivették az orrmanduláját. Pechünkre visszanőtt, de a fent leírtakkal jól ki tudtuk kezelni a betegségekből. Ádinak is kilátásba volt helyezve még pár évvel ezelőtt az orrmandulaműtét.
Az jó, ha Réka már tud orrot fújni, de az orrszívás ilyenkor még nagyon fontos. Mielőtt a műtét gondolatával komolyabban elkezdenétek foglalkozni, kérlek olvassátok el a www. gyogysapka.hu oldalt is.
És majd efelejtem: lámpázni napjában többször megéri. Fontos, hogy utána 2 óráig csukva legyenek az ablakok és a lakásból is kb. ennyi idő után lehet kimenni, ha 20 fok alatt van a kinti hőmérséklet. (Természetgyógyászok még javasolják ilyen esetekben a tej ill. a tejtermékek megvonását pár napig.)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Ágica, Rékusnak is jobbulást! :(

Tücsi, látom, van gyakorlatod... A tejtermékek megvonásáról én is hallottam, mert nyálkaképző.

Én nagyon ajánlom még a Lenkei vitaminokat, van kisgyerekeknek való is, én azt fogom adni Esztinek, ha leáll az anyatejről.

Az 5. hónapot almalével ünnepeltük, most kapott először, hát, elmaradt az ováció... :? Pohárból adtam neki, nem nagyon tudta, mit csináljon vele, nyújtogatta a nyelvét, meg fintorgott, majd kiült az arcára az"anya, hülye vagy?, mit adsz te nekem inni???"kifejezés... :shock:

Kép
waterlilly
 
 


Sziasztok!

Lilly! Szerintem kanállal könnyebb kezdeni, érdemes a gyümilevet is azzal "enni".

Lilla se volt hanyattesve az első almától, de azért bekanalazta.

Üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Annyira aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök Niki után és drukkoltok!!!!! Köszi lányok!!!!

Voltunk ma a gyerekorvosnál, megvizsgálta Nikit, és azt mondta, hogy nagyon jól néz ki :) , kizárt, hogy strepto legyen a dologban, a torokpirosság is egyértelműen jobb lett, de azért még szerdáig kapnia kell az antibiotikumot. Utána 6 hétig vasat kell szednie a vashiány miatt, és szerencsére majd csak akkor lesz újabb laborvizsgálat, és sikerült elintéznem, hogy máshova kapjam a beutalót, ne ide, ahol voltunk, ahol nagyon bunkók, durvák voltak. De sajnos csak ennyit tudtunk előre jutni érdemben, ugyanis a remek magyar eü helyzetben még mindig nincs tenyésztés eredmény :evil: , tehát nem tudjuk még mindig, hogy mi lehet a ludas :evil: :( Talán holnap már meglesz.... Majd megírom, hogy van e eredmény.

Viszont az idegeskedés miatt a tejem majdnem nulla lett :cry: Persze lehet, hogy én érzem ezt is túl drámaian, de ma mindenesetre beszéltem a dokinénivel erről is, és abban maradtunk, hogy lassan elkezdjük a hozzátápit.

Eperke: Jobbulást Zsófinak!!!!

Ágica: Rékának is jobbulást kívánok!!!

Lilly: Köszi a harmadéves köszöntést :D Esztellának boldog 5 hónapot kívánok!! :D
lamme
 
 


Tücsi: van itthon calcimusc, kipróbálom, köszi az infót :)
Orrszívás az orrfújás mellett van plusszban, természetesen.
A műtétről: 3 fül-orr-gégész látta már az elmúlt 2 hónapban, egymástól függetlenül, mind azt mondta: ha marad a gátolt orrlégzés, vagy 1 hónapon belül újra begyullad a füle, illetve kifakad, ki kell venni. A Bethesda kórházban nagyon rendes volt a pasi, azt mondta múlt héten, ő adna még esélyt, hátha a tavasz érkeztével megszűnik a baj. De továbbra is fullad éjjel és a legkisebb széllökésre azonnal taknyos lesz. Alapvetően nem vagyok én sem hííve a műtétnek, hiszen nem véletlenül van ott az a mandula, de ha több kárt csinál mint hasznot....

Lamme: hajrá, tovább drukkolok!!!

Kép
Kép
agica123
 
 


Ildi! Boldog névnapot és Lillunak boldog hófordulót!! :lol:

Rékusnak, Nikinek, Zsófinak jobbulást! Remélem hamar rendbe jönnek!

Lilly! Milyen almalevet adtál Eszternek? Üvegest vagy "házit"? Boldog 5. hónapot Eszternek!

KépKép
kutyfül
 
 


Off: adóbevallással kapcsolatban tudna valaki segíteni? Babett?

KépKép
kutyfül
 
 


Kutyfül nagyon figyelmes, nekem most kiment a fejemből, de annál inkább kívánok Beneildi: Nagyon boldog névnapot!!! :)
lamme
 
 


Ildi, boldog névnapot!!!


Lamme, örülök, hogy Niki jól néz ki! A tejről ne mondj le, szoptatni-szoptatni-szoptatni - mondom ezt én, hű de vicces kislány vagyok.... :? Ugye Esztella de Szopinuku már két hónapja lemondott anyai keblemről, ámde a tej mennyiséget sikerült 20%-kal növelnem a Lactina nevezetű mellszívó használatával. Szerintem ha lenyugodnak a kedélyek, és eszel-iszol rendesen, neadjisten pihensz is kicsit, ismét lesz tejcsi rendesen. Persze attól még mehet a hozzátápi, kíváncsi leszek, hogyan fogadja!

Kutyfül, miután felmértem, hogy a gyümölcscentrifuga hány részből áll, mennyi idő össze- majd szétszerelni és aztán elmosogatni, úgy döntöttem, fél deci almaléért nem éri meg... Lusta disznó vagyok na, üvegeset kapott... :oops:

Jaj, holnap jön anyósom, hát úgy hiányzik nekem, mint szomjazónak egy falat kenyér... :? :evil: :shock: :oops: :roll:

Kép
waterlilly
 
 


sziasztok,
újra mi is itt ! Hát jó volt az alsópáhoki kiruccanásunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom! De szerintem kizárólag hétközben és nem csúszszezonban. Most is voltak azért, pedig majdnem tél van még...SZóval mindennel elégedettek voltunk - a lelakott szobákat leszámítva szuperek a szolgáltatások, és kivételesen a svédasztalos kaja is jó! Bár elsősorban nagyobb (min. egy éves) gyerekekkel jó oda menni, mert igazán nekik vannak jó játszási lehetőségek. (játszóház, ovi, bölcsi, játszóterek, csomó foglalkozás, stb.)
Mi viszont kipróbáltuk a medencét (kisbabáknak is alkalmas víz van benne)! és szuper volt, Botond élvezte, mindekét nap 20-30 percet a vízben töltöttünk vele, egy élmény volt!és milyen jót aludt utána!
AMúgy nálunk szerencsére nem Boti beteg, hanem én :cry: és nem is merek szedni semmit. Még a kamillás- mézes teától is tartok kicsit... :? és a gyógyszertáros a neocitránt sem javasolta... :cry:
Ja, és ma voltunk 4. hós oltáson + rotán. És egyenlőre nincs több oltás, juhééé... :lol:

Kutyfül: ??

Ja, és mindenkinek jobbulást, és boldog névnapot+hófordulót+mindent!!! :lol:
Vendég
 


Sziasztok :)

Jobbulást továbbra is a betegeknek, kicsiknek nagyoknak egyaránt :)

Lilly, az anyósos mondatod tetszett ;) Meddig marad?
Vendég
 


Jaa, igen, még mindig babakocsi témában utazunk, ugyanis a pierre cardint visszaküldtem, amit a múltkor rendeltem :roll: Szóval van valakinek tapasztalata esetleg Pikolo babakocsikkal? :lol:
Vendég
 


lilly: almalevet csak gyümicentrifugával lehet csinálni?? ezen már én is gondolkodtam, még egy hónap, és elkezdjük mi is :? de persze azért vettem már boltit...de az pép. És először az almalé kell, nem?

S.O.S
: Lányok, tökre beteg lettem! mit szedhetek ilyenkor? sok kamillatea sok mézzel az árthat a szoptatással Botondnak? AZt olvastam vhol, hogy nem szabad sok mézet enni szoptatás mellett. Neocitránt sem javasolták a gyógyszertárban: pedig az mindig bevált régen... :cry: akkor mi marad???? :cry:

panndi
: nekem csak BébéComfort Loola babakocsival kapcsolatban van ismeretem, az jó!
Vendég
 


Szia Babett!
Igen. én is úgy gondolom, először az almalé kell, hát abból kapott üvegeset.

Megfázásra szerintem homeopátiás szereket nyugodta szedhetsz. A Neocitránt tényleg ne, abban olyan anyag van, ami pl. az USÁ-ban doppingszernek minősül.

Andi, anyósom csak 1 napra jön. Nem az a baj, hogy jön, hanem az egész hozzáálásuk ehhez az unoka-témához... :(

Kép
waterlilly
 
 


az a baj, homeopátiával nagy eredményeket még semmiben sem értem el...

almaléből is van üveges, melyik márka az?
Vendég
 


Lilly! Mit láttattok Keszin, ami nem tetszett? Az almalevet azért kérdeztem, mert azt mondják, hogy csak magyar alma levét szabad adni. Azért voltam kíváncsi, hogy mit adtál neki. Én is üvegest fogok szerintem az elején. Én kaptam apától egy gyümölcscentrifugát, egész jó, de fél deciért, amennyit az elején isznak én sem fogok vele bajlódni.
Anyóshoz kitartás!! :wink:

Babett! Mi bajod van? Meg vagy fázva vagy lázad is van? Én minden nap iszok 1-2-3 bögre mézes teát :oops: Örülök, hogy jó volt a pihi! Nem nagyon macerás egy ilyen pici babával nekivágni?
Írok privit!

KépKép
kutyfül
 
 


Kutyfül: egyáltalán nem volt macera ez a telelés! sokkal rosszabbra számítottam, de nagyon rugalmasak voltunk mindenben. Mert ugye sosem a gyerekkel van a gond, hanem a szülővel.... Megtanultam kocsiban szoptatni, pelenkázni, étteremben szoptatni és büfiztetni is. És kajálásokkal sem volt gond, tényleg. Szóval semmi hátrányát nem éreztem annak, hogy Boti még csak 4 hónapos volt. Viszont arra rájöttem,hogy 2-3 óránál többet egyenlőre nem utazunk. (pénteken kimenünk még Bécsbe, meg aztán haza, na az már kicsit embertpróbáló volt :? )

almareszelőn nem lehet egy-két kanál levet gyártani??
Vendég
 


ja, és nem tudom mi van velem, lázam nincs, de ezerrel folyik az orrom, és előtte 2 napig kapart a torkom, most már minden van egyszerre... :cry: Izületeim nem fájnak, így nem hiszem, hogy infulenza lenne...remélem!!
Vendég
 


Sziasztok!

Ildi: utólag is boldog névnapot!
Az ünnepelt babáknak pedig boldog hófordulót! :)

Zsófi már jobban van. Tegnap már egyáltalán nem volt láza, szerencsére a betegség nem húzódott át sem a fülére, sem a tüdejére. De az antibiotikum, amit kapott eléggé kikészítette a pociját. Tegnap este lefekvéskor csak sírt-sírt vígasztalhatatlanul, alig tudtam elaltatni és az éjszakánk sem volt túl jó. Mára meg én betegedtem le, fáj a torkom, folyik az orrom...

Almalé: Szeritem az első kóstolgatásokhoz elég ha üveg reszelőn lereszelitek az almát. Annak is lesz annyi leve, amennyi elég. Ha meg már megszokta az ízét, jöhet az alma is mellé.

Lilly: Megkérdezhetem mi a neve a lakóparknak amit megnéztetek? Énpénteken voltam kinn a Lakásvásár kiállításon a Syma-ban, és ott találtam egy szimpi sorházas lakóparkot Dunakeszin. Ráadásul az ára is kb annyi, mint Pesten egy 1+3 szobás újépítésű lakásnak. Ez nagyon megtetszett.

Most mennem kell, mert felébredt Zsófi és sírdogál.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Babett: Szerintem a teával nem ártassz. Igyál sokat belőle+ sok C vitamin és a Strepsils és hozzá hasonló tabletták beváltak nálam, amikor így voltam. Azokat lehet enni szoptatás alatt, legalábbis nekem ezt mondta a védőnő.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke, sé annak mi a neve?
Vendég
 


strepsilst is lehet, na jó...azt hittem azt sem...köszi
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon köszi mindenkinek a köszöntéseket, nagyon figyelmesek vagytok. :D

Babett! Én is a terhesség és szoptatás alatt tapasztaltam ki a homeopátia előnyeit. Nem igen hittem benne korábban. Most, hogy mindenről lebeszéltek, kénytelen voltam ezeket szedni és megszerettem.
Mi a köhögős nyavalyából: Homeogene 9 (ez torokfájásra jó) és Stodal szirup (ez köhögés) ill. influenza típusú cuccokra megelőzésnek és gyógyítónak is jó az Oscilococcinum segítségével másztunk ki. A homeopátia dicséretére legyen mondva hamarabb meggyógyultam mit a család a Neocitran és hasonló gyógyszerekkel. Hagyományos cuccok közül nekem a doki a Calcium+C pezsgőtabblettát ajánlotta.

Panndi!
Nekünk Pikkoló a sportkocsink. Én szeretem, mert könnyű, tudtunk vele vonatozni is. Nálam szempont volt, hogy nyártól a másik kocsit nem akarom használni (kíméljük a második babának :D ), ezért mindenképpen napellenzős kupolás kocsit szerettem volna Lillunak. Két fokozatba dönthető, 5 pontos öve van. Lilla szereti.
A férjemnek az összecsukott állapotával van baja, ez ugyanis kicsit hosszabb, mint az extra kicsire csukható nagy kocsink. Ha kell a pontos cm lemérem szívesen. Viszont nagyon könnyű.
Ha konkrét kérdésed van írj nyugodtan.

Lányok!
Mi Eperkéékhez hasonlóan üvegreszelőn csináljuk az almalevet, utána még egy szűrőn átnyomkodom. Kb. almapucolással 2 perc, kevés mosogatnivaló. Üveges bébiital árhoz képest klasszikusan gazdaságos! Én megkóstoltam több bébitalt is, szerintem a saját sokkal finomabb, főleg az almalé kínálatot nézve.

Lilly! Nagy csodálat, hogy ilyen kitartó vagy a fejésben!

Üdv mindenkinek, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


ildi: köszi, vetetek is ma, és beszedem...nincs időm holmi taknyos betegségekre.... :wink:
Vendég
 


Szívesen, drukkolunk, hogy Boti ne kapja el!

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Na hát remélem nem fogja!!! és szegény most még az oltás mellékhatásaival is küzd...szerencsére eddig még csak az álomkórral...de a múltkor hőemelkedése is volt... :?
Vendég
 


Sziasztok Anyukák!

Gyönyörű minden babóca !! Gratulálok!!

Nem akarok zavarogni, de mint régi babanetes veszem a bátorságot és figyelmetekbe ajánlom eladó használt ruháimat mint privátszemély. Nem kereskedő vagyok, hanem olyan anyuka mint ti, a saját és ismerősök kinőtt ruháit tettem fel a vaterára. A befolyt pénzből főleg pelust és nagyobb rucikat veszek Beni fiamnak. Csak az igazán jó állapotúakat adom el! (Sok Németországból való van, mert a rokonaim ott élnek- folyamatosan töltögetek)

Érdemes benézni és licitálni, olcsóbb mint a turi.

http://www.vatera.hu/baba_mama_c879.html?us=kozakbori


Bocs a "zaklatásért" , további szép napot és csevegést, a piciknek sok egészséget és vidámságot!!

Viki
pl. egy kislány set
Kép
Kisfiú set
Kép

Kép
viky30
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: