Új privát üzeneted érkezett!

Gerike, egyetértek Katavirággal. Holnap tényleg úgy kell ébredned, hogy előre nézel. Közel a következő próbálkozás, és lelkiekben is ott kell lenned nem csak addigra, de már előtte is.
Olyan sok picur várja a frigóban, hogy hozzátok szülessen, hogy csak na! Meglásd, legközelebb sikerül.

Kép
petne

Gerike :( :( Annyira sajnálom... hihetetlen ez a széria.. valaki törje már meg!

Kicsicsillag! kívánom, hogy gyorsan rendbe jöjjön a popófájásod! Basszus, csak nem az történt, amit írtál... gondolj a lightosabb elméletre, és tornával rendbe fog jönni! Hinni kell benne...

Anett, mi volt? ? ?

Gil, köszi a vonalzó bókot :) A tiéd is nagyon csecse! Olyan kis kifinomultak azok a pálcikababák! :) De komolyan! Ők miért zöldségek között haladnak? :) Nekem a volanzómról is a zöldségek jutnak eszembe, és amikor majdnem elfelejtek enni, nyitom is a céklát és a többit...

Vic, köszi szépen, egyre jobban vagyok! ma már egyedül kimentem sétálni, jó hosszúra sikeredett, és nem éreztem gyengének magam! :) Tuningolom mondjuk a negyed kiló túrót és vörösbort, céklá, spenótot, plusz a vitaminokat.. és kiülök a napra, amikor lehet..
De jó, mindjárt utaztok! a barátnőm lent lakik Délen, Montpellier mellett, és 2 hete mondta, hogy ingujjban járnak az emberek... De szuper lesz neked!

Lányok, már itt nálunk 2 fa virágzik! én most vettem észre :)
Vendég

Upsz, közös témák, közös élmények, csak más topik... A fele levélkém a másik, meddőségi centrumos topiklakóknak szántam... De lüke vagyok... :) Csibe, ez miattad van, mert te mindkét helyen vagy :)

Ezer bocsánat....
Vendég

Gerike - sajnálom nagyon!!!! :cry: Tessék jó szorosan apába kapaszkodni, és egy jó nagyon búslakodni együtt! Aztán holnaptól keresgélni az örömöket magatok körül (biztosan találtok!!!!!!) és újult erővel tovább menni! Csatlakozom a többiekhez: karácsonykor már nálatok is gyereksírás nyomja el a csendes éj-t. Higgy benne!!!!!! :wink:

Kép

Kép
julika79

Gerike: nagyon szorítottam, és rettentően bosszant az élet eme negatív húzása :shock: de örülök, hogy olvashatom soraidban a pozitív hozzáállást!
Hajrá előre! Szegény embrikék vacognak most a hidegben, de majd a jövő hónapban a pocód melegében jól fogják magukat érezni!
És a jövő hónap már igazi tavasz! Minden gyönyörűen kizöldell, donganak a méhek, virágba borul minden! Legszebb időszak a fogantatásra!

Brumi: én elnézem Neked :lol: én is néha tartok ettől, mert most 3 topikba írok egyszerre :lol: :lol:
Egyébként mindegy hogy melyik variáció derül ki, csak lehessen enyhíteni :D tök ciki, hogy nem tudok egyhelyben sokáig ücsörögni :lol: :lol: :lol: :lol:
Pocid javulgat már? Testmozgást csak módjával, szakaszosan!

Én jelentem most kezdtem el rendesen fájni, mármint peteileg.. Már kivi vagyok milyen lesz az utolsó löhö teszt :lol:
És lassan határozottan kijelenthetem, hogy mához két hétre szeretettel várom mindenki pirinyénnyéjét!
MamiVagy! Pl a tiédet is szívesen vendégül látom, csak ne legyen kínzó :lol: :lol: :lol:

Basszus, mindig olyan nagy lesz a hozzászólásom, micsinájjak? :evil:
Tényleg ennyire szószátyár lennék?? Lőjjetek le, ha nem bírjátok :oops: :lol: :lol: :twisted: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag,
Én sem tudom rövidre fogni, én nem bánom, én nagyon szeretem a hossszú hsz-kat... Pedig én szóban nem vaygok egy szószátyár. Itt jobban jellemző rám... :roll:
Vendég

1et értek :) rám is :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Lányok! Most sírni akarok! :oops: :oops: :cry:
Ebből de jó lenne babát gyártani :shock: :shock:

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Na jól van - összeszedtem magam :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Visszaolvastam a soraitokat és folyamatosan sírok, annyira aranyosak vagytok...Most viszont úgy érzem, hogy nem tudok belekapaszkodni semmibe, annyira jól indult mindent, és nem hiszem el, hogy egy sem akart engem, hogy én legyek az anyukájuk..Egyszerűen kegyetlen és igazságtalan az élet..A legnehezebb most megint felállni, és hittel elkezdeni a következőt, nem szólva arról, hogy ismét fel kell állni, és visszamenni dolgozni...nem bírom lányok...és miért nem érdemlem meg ezt a babát???mit tettem???
gerike

gerike:
Sokan vagyunk itt, kik sokat szenvedünk, van aki kevesebbet, van aki többet, végy példát akár rólam, vagy azokról akiknek már karjukban a Baby!

Tudom, hogy most nagyon nehéz, de jobb lesz, meglátod!
Küzdeni kell és sosem feladni!
(((((((gerike)))))))

Kép
kis-csillag
Tököl

Gerike,
ne tessék feladni ilyen könnyen. Itt senkinek nem könnyű ... bár lehet, hogy már a gyermekét tartja a kezében. Nekem sem volt az. Hosszú volt az út idáig és nem is sima. :?

Nem tudom mennyire illik ehhez az állapothoz ez a vers amit találtam, de azért ha az ember átgondolja ....

Kéri János

Lelkem szirmai (Verses kötet)

Téli álom

Alszik a bokor,
Szunnyad sok kis ág,
Nem zöld, de szürke
Most a tág világ.

Nem vár a réten
Sok tarka virág,
Piros muskátlim
Is alszik tovább,

Hiába meleg
Itt benn a szobám,
Levelét nyújtva
Csak ásít reám.

Hull pihe hó is,
Mindent betakar,
Pihen a föld is,
Színes álmokkal.

Ha majd az élet
Újra kivirul,
Kicsi virágom
Szirma kipirul.

Még szebb lesz minden,
Már nagyon várom,
Boldogabb leszek,
Mint tavaly nyáron.

Nagyvenyim, 1995. január 11.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Vendég

Gerike,
eszembe jutott még egy mottó is.

'A mi utunk nem virágos réten vezet keresztül, hanem éles sziklákon hegyeken át a nap felé." Dalai Láma

Elnézést, de lehet, hogy nem pontos az idézet, mert nem találom a paírt amin olvastam. :(

hajnoca
Dunakeszi

“Azt mondják, a földi boldogsághoz a következők kellenek: legyen kit szeretnünk, legyen mit csinálnunk és legyen miben reménykednünk.” (Tom Bodett)

“Annak, aki vár, az idő minden ajtót kinyit.” (kínai közmondás)

“Amikor azt mondod: ‘Feladom!’, gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: ‘Egek, micsoda lehetőség!” (H. Jackson Brown)

“Általában az az ember jut a legmesszebb, aki hajlandó merni és csinálni. Egy óvatos hajó soha nem jut messze a parttól.” (Dale Carnegie)

“A hozzáállás az a kapcsoló, amely minden mást elindít.” (ismeretlen)

hajnoca
Dunakeszi

Na megtaláltam pontosan az idézetet:

"A mi utunk nem puha füvön vezet,
hanem a hegynek felfelé, éles sziklák közt.
Mégis, egyre feljebb,
és feljebb tör,
a Nap felé...."

hajnoca
Dunakeszi

Gerike
Sajnálom én is nagyon :cry: :cry: :cry: Ők azért nem maradtak most veled, mert a fagyisok között van(nak) aki(k) téged szeretn(ének)e anyucinak :wink:

Julika
Hú most rosszat szóltam :lol: De a Ti Jankátok biztos megfelelne nekem is, hisz olyan jó családba születik és biztos nagyon szép nevelét fog kapni a csodaszép házikótokban :lol: :wink: A 3 év korkülönbség ideális a gyerekek között....majd összehozzuk őket :lol: :lol: :lol: Gondold el, a Janka együtt ünnepelné az anyósával a névnapját :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Köszönöm szépen a sok csodaszép üzenetet!
Kettő kérdésem lenne, lehet, hogy hülyeség, de azért megkérdezem.
1. ha másodikra sem tapadtak meg, akkor lehet, hogy valami gond van a nyálkahártyám minőségével? ezt ki lehet valahogy deríteni?
2. a fagyibabókkal ugyanakkora az esély, mint a nem fagyissal?
gerike

Sziasztok!

Gerike!
Most olvastam és nagyon sajnálom pedig itt mindannyian nagyon -nagyon szorítottunk és én is csak azt tudom írni h előre és ott van a cél az út végén hidd el.

Katica!
nagyon örülök h msn-en is tudtunk beszélni és lesz még kérdésem biztos.Ma volt szuri?

Lmami!
vigyázz a 3 kis manókára és igazad van ilyen helyzetben teljesen mindegy már h 1-2-3.Mondjuk én gyerekkorom óta ikrekről álmodtam és most is azt szeretnék.Merthát ugye minden esély megvan rá.

Kiscsillag!
Kiváncsi vagyok h miért fáj neked a farkcsontnál.Én régebben akkorát estem mint az ólajtó 1 hétig bottal tudtam járni tüszentés,köhögés nagyon fájt.És még most is elő szokott jönni nekem azt mondták le van tapadva az izom és nyomja az idegszálat(föleg sok fekvés után,mondjuk betegség esetén ha sokat fekszem).

Most megyek delelés van nálunk (a férjem és én)tegnap bálazni voltunk jól éreztük magunkat sokat táncoltunk és el vagyunk fáradva mondjuk az egész heti munkát is most pihenjük ki.
Ebben az esős időben nem is lehet mit csinálni.

Kép

Kép
bellanitta

sziasztok!

kis *: mi volt a dokinál?

gerike: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: hajrá fagyibabák!

legyekmami: drukk+++++

bellanita: minden nap van szuri :wink:

katica
katica30

Szép napot mindnekinek!

Voltam orvosnál :lol: elfogyasztottam tízóraira :D :lol:
Csináltattunk egy röngönyt, gyárekek! olyan szép a farokcsontom, tankönyvbe illő, örülök, hogy megismerkedhettem Véle!
Csontelváltozás nincs, degeneráció sincs, így előfordulhat hogy kezdődő gyöki tünet, vagyis, hogy nyom egy idegszálat, s azért érzem, mert ugye amikor felkelek, vagy lefekszek a fájdalom elmúlik.. Adunk neki 2-3 hónapot, ha azután is fennáll, akkor érdemes egy MR-t csináltatni, így most tűrnöm kell..
Pedig még csak mostültem le ide, de már most érzem a nyomást..
Örültem volna, ha legalább megvan az ok, de így passzolni tudok csak..

gerike drágám! nem biztos, hogy gond van a nyh-val, kideríteni, hát azt nem tudom. Elvileg az befolyásolhatja, hogy milyen vastagra hízik meg, minél vastagabb, annál könnyebben süpped bele az embrike. Ami esetleg gondot okozhat, az egy esetleges összenövés, amit viszont ki lehet ugye deríteni.
De szerintem ha mész vissza a Tanár Úrhoz,kérdezz tőle is bátran!
A VacogiBabyknak ugyanakkora bizony az esélye.. :wink:

Vikimi: nagyon csinik vagytok, Mira naon céép kisleányzó!

Kép
kis-csillag
Tököl

szmet! :)
egykori hozzászólásom :)

[quote="vikimi"]s írta:vikimiziasztok!

éjszaka kiborultam,sírtam, alig aludtam valamit.... már 5 napnál járok és totál "üresnek"érzem magam...az előzőeknél legalább kicsit fájtak a melleim, de most totál semmi.... tudom hogy nem kell a tüneteket keresni, főleg ilyen korán, de akkor mibe kapaszkodjon az ember?????
ahogy olvasom itt szinte mindenkinél a katonák adják meg magukat, és nálunk orvosilag minden oké....de akkor miért nem sikerül?????????????????????????????????????????????miért nem tapadnak meg???miért nem maradnak velünk?

itt ebben a topikban mindenki megtesz mindent és így ver minket a sors, ez nem igazság.Nekem reménykedni a legnehezebb.Egyre jobban kikészít ez az egész helyzet, nem tudok másra gondolni, ez tölti ki minden gondolatomat...
bocsi hogy ilyen sok panaszkodást írtam, de nagyon félek, hogy mi vár ránk,és ezt nem tudom elmondani senkinek mert senki nem érti meg....ó majd sikerül egyszer, nem kell feladni, ez meg az így járt....... olyan nehéz.
Vendég

bocsika lányok eredetileg nem ide akartam küldeni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

de nem bánom,hogy ide szállt, biztosan nem véletlen. Láthatjátok,egykoron feladtam kikészültem, pedig ekkor fészkelte be magaát Miri :)
mi a tanulság???? SOSEM SZABAD FELADNI!!!!
Vendég

Kis-csillag! :)
örülök,hogy rendben van a farod ! :) de annak jobban örültem volna,ha a valódi okot is megtudták volna mondani! most akkor,hogy ne legyél sokat távol a géptől,a gépet az ágyba kell költöztetni :)
A kajaajánlatod bejött!
Köszi a dícséretet,a kiscsajom nekem a legszebb, és a legjobb "edzőm" 82-83kg-val szültem,ma 59 kg vagyok. "kiszívja" az energiámat :)

Katica!:)
szuri-szuri-szuri és baba-baba-baba ! :) húsvétkor a hagyma városában leszünk! :) ja a férjem látásból ismeri a férjedet,egy ált.suliba jártak :) kicsi a világ!
Vendég

kis *: kitartást!

vikimi: kicsi a világ, valóban :wink:

jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

Gerike!
Egy nagy ölelést küldök!...és egy privit is!
Vendég

sziasztok!

legyekmami: drukk++++

hol vagytok lányok? :shock:

rólam: holnap vérvétel és uh.

katica
katica30

Katica: a levesem előtt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kicsit késett az ebéd :shock: de hát aki lustizik :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica!
Holnapi uhunál sok-sok tüszőt kívánok,és jó véreredményt :wink:
Kis-csillag!
Nagyon szép a teszted!Ez már igazán pozitív :D
Lmami!
Babaragacsok! :wink: Nem akartalak megbántani,a "legalább kettő baba" vagy valai hasonló mondatommal,igazad van,ilyenkor az emberlánya ragaszkodik mindegyikhez.A sors meg eldönti,tehát esély megvan a háromra :D
Hajnoca!
Mi az,verseskönyvet reggeliztél? :lol: :lol: :lol:
...egyébként nagyon szépek!...és igazak... :wink:
nekem ez tettszik a legjobban:
[quote]& írta:#8220;Amikor azt mondod: ‘Feladom!’, gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: ‘Egek, micsoda lehetőség!” (H. Jackson Brown)
Vendég

Kellemes Vasárnap délutánt Lányok!

Nyulaszka!!
Természetesen nem sértődtem meg, amennyien maradnak annyian maradnak én eggyel is boldog leszek. Hárommal meg nagyon boldog...és nagyon riadt :wink: :lol:

Katica!

holnapi Uh hoz nagyon nagy drukkok! :lol: :lol:

Én jó vagyok most már semmim sem fáj, mától elkezdtem gyártani a tüneteket 8) :lol: :lol: nagy tünetgyáros vagyok egyébként, mai produkcióm: gyomorkavarodás a kávétól és émelygés az autóban ....na mit szóltok miket tudok :lol: :lol: ha ezt igy folytatom a jövő vasárnapi tesztre már meg is szülök :lol: :lol:
Vendég

Lmami!
A szüléssel még várj jó pár hónapot! :wink:
Én is nagy tünetgyáros vagyok.Napok óta visszaköszön a kávém,pénteken 38.2,azóta meg 37.4 körüli a hőm.(egész nap sz@rul vagyok,remélem terhességnél ez csak reggelente van)És képzeld még tesztet is csináltam,pedig totál képtelenség.(már csak azért is,mert lapar-hiszteróm volt,és előtte lévő nap voltunk együtt utoljára úgy mint a "nyulak" és azóta a kex tiltólistán van :oops: ...immáron 4 hete.6 hetet mondtak,de lehet,hogy ma megszegem,hiszen pé van :oops: )
Vendég

Ó egy gyermekre vágyó nőnek a szextilalom pé idején a legrosszabb dolog.... 8)

szerintem bátran...nem volt semmi a hiszteródnál ugye? nem sérült? mert nekem igen azért kellett többet várni....Tiudod régen csináltuk a végén kiszállós módszert, próbájátok meg a kímélő csak a legvégén beszállós módszert :lol: :wink: 8)
Vendég

Kép
Vendég

Nektek is megmutatnám, ezt kaptam apától nőnapra..

a három kis virágkezdemény a kicsikéinket szimbolizálja....szerinte olyan kis zigóta alakúak... 8)

hát nem egy tündér? :lol: :lol:

Kép
Vendég

Lmami!
A kis virágok amiket kaptál majd szépen fejlödnek, bimbóznak, kinyilnak minta a te kis babócáid a pociban.

Lányok ma este kicsi barnázás holnap telefona kaáliba!!! :? :)

Kép

Kép
bellanitta

JA ma akkorát sétáltunk a szép időben a férjemmek és a kutyusainkal h kifáradtam

Kép

Kép
bellanitta

Anita!!

Nekünk is van kutyánk ezt most mégis a czicza tulajdonosk figyelmébe ajánlom elsősorban,,,klikkeljetek a kisvidejóra ha van czicza otthon ismerős lesz :wink: a mi egyik macskánkról is mintázhatták vóna 8)
Vendég

Vendég

Nyulasz,
neeeeeeeeeeem reggeliztem verseskönyvet. Nem vagyok én Vega!! :wink: :lol: Isten ments attól! Imádom husikát!!! :lol: :D :D :D

Arra a fránya idézetre kerestem rá, de nem tudtam a pontos szöveget és ami eszembe jutott róla beírtam a gugliba és ezt is kidobta. :D Biztos nem véletlen! :wink:

Legutóbb akkor írtam és verseltem illetve próbálkoztam verssel amikor a párocskámmal ébredtem lángra illetve a volt férjemmel így beszéltük ki magunkból a problémákat. Könnyebb volt így 'megbeszélni" mindent ami odabent lakozott. :?

Kicsi örömömet megosztanám veletek, de még elkiabálni nem szeretném.
Úgy néz ki, hogy a nővérem bő 1,5 év spontán próbálkozás után megint babás. :D :D :D
Annyira örülök neki tudatilag, de még a szívemig nem merem elengedni. Remélem simán kihorja ezt a terhességet. :) Én azon leszek, hogy ezt segítsem.
Bogyika ezekszerint jó hatással volt rá!!! :wink: :D :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

MamiVagy: ez a matka naon édes :D jót kuncogtam rajt itt este :lol:
Babatapik ezerrel ++++++++++++++++
Kép

Katica: drukk a mai csapoláshoz és kukucskához! +++++++
Várunk majd a hírekkel :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Hú, micsoda hangulat volt itt a hétvégén!

Legyekmami - nagyon-nagyon szimpatikus a tünetgyártásod, a hozzáállásod, meg a jókedved!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drukkolunk!!!!! Ilyen jókedvű maminál illik babának fészkalódni a pocakba!!!!!!!

Kis* - fény vagy itt a fórumon remélem tudod! Akinek nincs már több ereje, tőled nyugodtan meríthet!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hajrá spontán!!!!!(kicsit, de csak icipicitpicikét irigykedünk.............mármint az összebújás miatt.......)

Gerike - a lányok már sok okosat írtak itt egymás után. Valóban nagyon nehéz ilyenkor.....lehet is sajnálni magunkat, összeomlani hosszú időre - ezt mindenki maga érzi - de nem biztos, hogy érdemes. Iszonyú nehéz összeszedni magunkat, de hidd el sikerülthet. Itt már annyian megtették!!!! NEKED is sikerülni fog! Mi már tudjuk!!!!!! Én ugyan valóban szerencsés vagyok beültetés ügyben, de tavaly 22 hetesen két ikerbabát veszítettünk el. Nem volt könnyű. De aztán jött a tavasz, s nekünk észre kellett venni az örömöket magunk körül. Igaz, a szülés miatt ki kellett várnunk a fél évet, de addigra már teljesen felálltunk és lám, baba költözött a pocakomba. Nincsenek véletlenek! A babák akkor költöznek, amikor neked és neki(k) a legjobb az időpont! Bízni és hinni benne - ez a titok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Az örömöket az elején keresgélni kell valóban, mert nem találnak ránk maguktól - de hidd el megéri! és SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!!!!!!! Drukkolunk hozzá!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Julika: nem spontánkodunk, hisz még "tilalom" van ez ügyben, csak arra voltam kiváncsi, hogy működök-e már - és hát igen, s ez nagyon jó hír.. Ráadásul a hőm is végre a nagy egyhangúságból kezd kiemelkedni :lol:
Amúgy sem lett volna jó, mivel szombaton kétszer röntgeneztek kismedence tájékon (farokcsont) és hát mint tudjuk a röntgen sok jót nem tesz egy ártatlan életben :) :oops: :roll:
Egyébként a vége felé össze lehet bújnotok :wink: Amikor már akár kibújhat Janka baba :wink: Kitartást! Már nincs sok hátra!

És hát fény vagyok? :oops: Nemhiába hiszen csillag a nevem :lol:
:oops: :oops: :oops: Erőt pedig belőletek merítek, az idők hosszú telése alatt megtanultam értékelni, hogy minden rosszban van valami jó is, és minden apró csodát meg kell őrizni!
S bár rengetegen vannak akiknek nem kell küzdeniük, sokkal többen vagyunk, akiknek igen, s mindenkinek jól esik egy kedves szó, egy virtuális ölelés, mely kirángatja a depressziós időszakból!
Engem is sokszor "megrugdostak" és van értelme, mert küzdeni kell egy életen át, és hinni, mindig van remény!
Ha kell, kapaszkodni kell abba az utolsó szalmaszálba, mert megéri :roll: És hinni kell a csodákban! :roll:

Katavirág: légyszíves jelentkezz :!: :twisted:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Gerike
:(

Kis*
üdv. a farokcsontodnak!:)

Legyélmami
++++++++

Katica
tüszők hajrá!
Vendég

Bella: átadom neki :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Pár friss kép Bogyikáról:

Kép Kissé komolyan :)

Kép Mosolyogva :lol:

Kép Ülve :)

Kép Csak pelusban! 8) :D

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca: micsoda két fehér apró fogacska ott alul! :D
Naon tündi! :lol: :D Megzaba zaba :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Csillagocska,
épp a felsővel küzdünk mostanság. :cry: Nagyon nem akar kibújni, de a mi létünket meg megnehezíti. :?
Már nagyon várjuk, hogy kibújjon.

Rossz, hogy nem tudok Bogyikának segíteni csak csillapítani a fájdalmát kúppal vagy szuszpenzióval. Egész nap gyűri a pelust vagy a kezecskéjét és mérges. :( De még olyankor is nagyon édes. :D

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok Lányok!

Gerike!
Ne keresd a hibát! Az orvosok sem tudják. Ha tudnák, akkor mindannyian rögtön terhesek lehetnénk. Van amikor minden ideális, és mégsem jön össze a baba. A természetben is csak 20-25% egy ciklus alatt. A lobiknál 30% körül! Tehát ne marcangold önmagad! Nem a Te hibád! Azt súlykold magadba, hogy a következő igen is sikerülni fog! Állj talpra és már is a következőre gondolj! Nagyon szorítok Neked! Keresd meg az alternatívákat, amiket jómagam is megtettem elkeseredésemben... Teák, kiegészítők, könyvek, gondolat, a jó ég tudja még mi, a lényeg, hogy higgy benne! Siekrülni fog! Ne aggódj! Sikerül :wink:
(abban természetesen egyetértek, hogy az élet nagyon nagyon igazságtalan)

Kis-Csillag!
Jómagam is kirpróbálom ebben a hónapban ezt az LH-s dolgot. Elolvastam a használatit, de kicsit nem értem :shock: Segítenél, kicsit szájbarágosan? :D :?:

Nyulasz!
nekem mindig akkor esik a legjobban, ha tilos :oops: :wink: :lol: :D

hajnoca!
szép a kis Bogika!!!

Lulu!
Drukkok a mai konzihoz! várjuk este, vagy holnap reggel a beszámolót!!! :wink:
És tessék már jönni...

Hajnóca!
Te is jelentkezz! Ne tűnj el már megint! :twisted: :!: :wink:

Legyekmami!
Ragacsok mennek!

Katica!
Drukkok az UH-hoz!!! és a szurikhoz is!

Kit hagytam ki? :shock: :?:
dezsina

Sziasztok!
Egy dolog miatt örültem, hogy vége lett a hétvégének, hogy jöhetek megint többet ide :) már hiányoztatok!

Katica, drukkolok a jó Uh és vérvétel eredményhez!!!!

Legyek mami!
Babaragacsokat küldöm! (Kávét szerintem nem szeretik az embriók (vagyis a koffeint), azt keveset igyál, ha adhatok jó tanácsot... )

Gerike, én azt hallottam, a fagyibabáknak kisebb esélyük van, de ez sok mindentől függ. De lehet, hogy azért kisebb az esély, mert mondjuk nem tudnak felolvadni, nem élik túl. De ha szépen felébredtek, és folytatódik az osztódás, akkor szerintem ugyanaz az esély. (Szerintem)

Hajnóca, Bogyikának olyan szemei vannak, hogy huhu.... nagyon igéző. A fiúk eadni tőle, az tuti.

Nyulasz, hú, 6 hét keksztilalom van? Miért? a lapar miatt? Csak mert nekem egy árva szót sem mondtak ezzel kapcsolatban. Még amikor a varratot szedték ki, dühös is voltam magamra, hogy nem kérdeztem meg, meajdnem visszaléptem, hogy megkérdezzem. Aztán gondoltam, ha nem mondták, akkor biztos akkor lehet, amikor már nem fájsz belül. :roll:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?