Új privát üzeneted érkezett!

És szüljenek a 41+-osok! :wink:
Szilvánusz, neked mikor indítják meg ha nem akar kijönni??

Patiról még nincs híre senkinek???
Remélem már túl van mindenen.....

pepike

Kép

Kép
pepike

Jó reggelt!!

Patiról még semmi???? Pedig azért kapcsoltam be a gépet!!!!!

Azért legyen szép napja mindenkinek!!!!!!!

Pumperka megint eltűnt rendesen!!!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

SZIASZTOK!

PATI MOST IRT, HOGY MEGSZÜLETETT HAJÓSI NORTON TEGNAP 23.31-KOR, 3250 GRAMM ÉS 55 CENTI!!!

MINDANNYIAN JÓL VANNAK!

Kép

KépKép
eszterxx

És imigyen is gratula Patinak! Az első baba, aki teljesen pontosan érkezett! Szerintem ezért itta a bábakoktélt is :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Hú, Szilvánusz, mehetünk át az áprilisi topicba???

Hogy birod még? Te nem gondolkodsz a bábakoktélon? Csajok, amúgy abból mennyit kell inni? Engem egyre inkább elgondolkodtat, csak azt nem tudom, hogy azért gondolom, valamennyire nyitva kellene lenni hozzá...a fene se ismeri ezeket a dolgokat...

Kép

KépKép
eszterxx

Én is Pati miatt jövök, de látom, már megosztottátok a hírt!!!!!!!! Úgy aggódtam miatta, mert én is írtam neki este és vártam a válaszát. Hajnal 4 óta nem is tudtam aludni, mi lehet ezzel a bolonddal, de nagyon örülök neki, hogy megvan Norti bébi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eszter, asszem azt mondtam Pati után mész 2 v 3 nappal....készülj. Meg judit18 is. Szegény Szilvánusz, ha én 1 héttel túlhordom, az már április 6 :shock:
Vendég

kolyok, 37. hét :D :D :D

Beus, megnéztem Lilit, nagyon ari :!: :!: :!:

A férjem elment Pécsre, úgyhogy ha akció van, ki visz engem kórházba??? Elég gáz lenne, viszont nincs jele, hogy mennem kéne, tudja az én okos bálna fiam, hogy keddig minimum bent kell maradnia. 8)
Vendég

Kedves Nőtársaim, BOLDOG NŐNAPOT!!!!! Kiváncsi vagyok, mit kapok, mert Robi az ilyen ünnepeket is elfelejti, de direkt nem szóltam neki tegnap, hogy holnap nőőőőnap.

Megmondom őszintén 2 dolgonék tudnék nagyon örülni, láttam brico store-ban mandarinfát 6 ezerért, tele gyümölccsel, nagyon szép, a Corában egy virágosnál meg óriás 2 szálas orchideát. Ilyet még nem is láttam, van vagy 2 méter, mondjuk az ára sem rossz 15 ezer. Álmodik a nyomor :cry: pláne, hogy csak délután, este jön haza, szerintem nem kapok semmit.
Vendég

Drága hölgyeim!

Én az Anna férje vagyok, és szeretnék mindenkit szeretettel köszönteni nőnap alkalmából!
Azért vagyok én most itt, hogy elmondjam, megszületett a lányunk!:)
4250g, 58cm és császárral született.
Nincs is szebb a világon...
Kívánok kitartást, hitet, erőt mindenkinek akinek hasonló csoda megadatott, vagy épp készül átélni. Nincs semmi hozzá mérhető.
Mi férfiak köszönettel tartozunk!

Isten éltessen mindenkit!

Kertész Richárd Kép

KépKép
kmanna

Amúgy tök hülye érzés, hogy a férjem meg a fiam is az ország másik végében van jelenleg és egy rohadt közeli hozzátartozóm sincs 200 km-es körzetben. Na mindegy, felvidítom magam vmi finom kis reggelivel, mielőtt még hosszúra sikerülne a monológom 8)
Vendég

De jóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!

Szia Anna-férj!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyira szép ez a baba, hogy potyognak a könnyeim!!!!! Add át üdvözletem és gratulációm asszonykádnak, a baba fejére meg sok-sok puszit. Ma született vagy tegnap??? Anyucinak nem is lehetne szebb nőnapi ajándék :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Na végre, megérkeztett az örömhír, már mindenféléket gondoltam, hogy mi történt Patival. :oops: :roll:

PATI, gratulálok! :D :D :D Nagyon érdekel, hogy végülis hogy zajlott a dolog, és hogy mi lett a bábakoktél hatása!

Jim, ha Te írod a szakdogát, akkor Robi mit fog most kezdeni a konzultáción? Gyönyörűek a pasi képei!

Norco, jó volt a Pánik?

Tegnap láttam a spektrumon egy filmet arról, hogy mit tartanak szexinek az emberek. Vicces kisérleteket végeztek. Pl. ugyanaz a tök csini csaj melegítőben, sapkában és smink nélkül (mellesleg szerintem így is nagyon dögös volt), illetve miniszoknyában magassarkúban, kisminkelve elejtett egy könyvet. A melegítős verzióban csak a pasik 20%-a vette fel a könyvét, a kicsípett verziónál viszont röhejesen majd összetörték magukat igyekezetükben! :lol: !

Kép

Kép
mzx

Anna, gyönyörű hajasbaba! Gratulálok! :D

Kép

Kép
mzx

Kmanna! és Férje!
Nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok és gratulálok! Gyönyörű hajas baba!!!! :D :D :D Hétfőn első dolgom lesz (miután befektetnek és elhelyezkedek), hogy megkeresem Annát és a babót! Ha többet nem is de legalább 1-2 napot keresztezzük egymást a kórházban...

Pati!
Gratulálok! Látod csak kijött a kisfiad :D :D Ráadásul pont időben....Várjuk a képeket!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pati!
Gratulálok! Látod csak kijött a kisfiad Ráadásul pont időben....Várjuk a képeket!

Ezt így akartam az előbb![/quote]

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit, De irigy vagyok, hogy láthatod ezt a gyönyörű hajasbébit :oops: :oops: :oops: olyan szép!!!!!

mzx: nagyon vicces a szakdoli-szitu, ha érdekel priviben megosztom, mert nem publikus.
Vendég

Jim!
Örülök neki én is nagyon hogy láthatom. És nem sokra rá, a Nimit is, aki várhatóan (Levinek hatalmas haja volt) szintén szép nagy hajas baba lesz.....Akár össze is ismertetem a két szépséget ha még sikerül találkozniuk.... :wink: :wink: :wink:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

tudom már mért nem bánom, hogy ma reggel is csörgött az a csúnya telefonébresztő ;)

Hatalmas gratula Patinak,Kmannának!
(köszönjük Kmanna férj az infot, csak abba nem vagyok biztos, h tegnap vagy ma született a csöppség? ;) nagyon édes :) )

Kép Kép

Kép

Kép
kolyok28

Nimi lesz a kis vőlegénye Anna lánykájának. :wink: Amúgy a Levente név egyre jobban tetszik!
Vendég

meg ne kövezzetek, de az akét sárgacsík a legelején... kékülheltne már....
éljenek az a +osok :D

na megyek vissza szunyókálni még, mert az éjjel későn aludtunk el, ha értitek ;) :lol:
addig menjetek szülni ;)

jaj, úgy örülök, hgy Patiékkal minden rendben!!!!!

Kép

Kép
kolyok28

Pati! Nagy gratulációm!
Látod-látod, csak tudta a kis Norton baba, mikor kell érkeznie! Nesze neked, Para-Mami! Kép

Kmanna-Férj, köszönjük a híreket! Nektek is
szívből gratulálok, és sok boldogságot!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Pati, gratulálok, minden szépet és jót kívánok Nektek!

Kmanna, Nektek is nagy gratula a szép nagy babátokhoz! Sok tejcsit és egészséget kívánok!

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Kedves Pati és Kmanna, sok szeretettel gratulálok a csöppségekhez! Egészséget, kitartást, rengeteg szeretetet és örömöt!

KépKép
KépKép
mni

Ja, és Kmanna-Férj, köszönjük a nőnapi köszöntést!

Én komolyan meglepődtem a férjemen, mert mivel ma hajnalban ment 24 órázni, tegnap délután virággal állított haza nőnap alkalmából!!! Hogy inkább előbb adja, mint egy nappal később!!! :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Kedves Pati és Kmanna: gratulálok nektek! Sok-sok boldog pillanatot nektek!
linocs

Panny, és akit érdekel a családtámogatás, mit-hol kell intézni:
http://www.origo.hu/uzletinegyed/magyar ... elyek.html

GYED-nyomtatvány: 1204962366.8986.doc

Kisanni, ahhoz nem tudok hozzászólni, hogy TGYÁS vagy GYED, de miért lennél munkanélküli? Nem küldhetnek el várandósság alatt, és utána sem, a gyermek 3 éves koráig, s még vissza is kell hogy vegyenek dolgozni.

Kép
Vendég

Kmanna és Kmanna férj! Hatalmas gratula nektek! Igencsak nagy baba lett ő is!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Anna és Pati!
Gratulálok a csöppségekhez! :D

Micsoda jó hírekre ébred az ember állapotos lánya! :D

38+4
Vendég

Patival beszéltem az imént, nagyon jól van, feldobott, 8-ra ment be tük rendszertelen fájásokkal, fél 12-kor kinn volt Norton... Bárkit vár sok-sok szeretettel, aki szeretné őket meglátogatni!

Jim, ha gáz van, csörögj, viszlek szülni!!! Megvan a számom?

Kölyök, köszönjük a frissitést, aludjatok nagyot :lol:

Ja, amúgy Patinak a bábakoktél csak ma reggel hatott...

Szilvánusz, mi már mikor??????????? Neked van valami előjel?

Kép

KépKép
eszterxx

15 baba van eddig, 8 fiú, 7 lány... akkor megint lány jön, mi meg várhatunk...7 sima, 8 forditott, úgyhogy most ráadásul sima szülés jön...

Jim, az oriásbaby fiaddal esélyed sincs :lol:

Akkor ha innen már sorba megyünk, mert lassan affelé tartunk, akkor Judit18 jön Eszterrel!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Kmanna, Pati!

Nagyon nagy gratula nektek a gyönyörű és pontos babákhoz!!!! Sok tejcsit a piciknek és nagyon sok boldogságot az egész családnak!!!!

Csak tudják ezek a kis manók, hogy majd ha már minden kész van kint is-bent is (anyuci idegei is :)), csak akkor másznak elő a biztonságos melegségből. És ez így van jól :):):). Panka gyönyörű kislány, Nortonról meg várunk képeket. Kíváncsi vagyok, a pocakban készült fotók után, hogy milyen a fiatalúr színesben :lol: :lol: :lol: .

Nőnapi köszöntésen egészen meghatódtam, főleg ezen a különlegesen :). Köszi, Anna-Férj!!!

Enyém lovagjaim még heverésznek, sehol egy ágyba hozott reggeli, virág, stb. De még nincs vége a napnak :)

Erika

Kép

Kép
zsombi

Nagy nagy gratula Patinak, és Kmannának!!!!

potyka

[/b]Pati, Kmanna gratulálok az új kis jövevényekhez!!!

Tegnap nem tudtam bejelentkezni, de ma már úgy néz ki minden működik.

Nekem is ma van a családom 220 km-re, de a tegnapi orvosivizsgálat szerint nem valószínű, hogy ma szülök.

Meyek boltba, aztán jövök a részletekkel. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Anna, Pati! Gratulálok a kis bébikhez! Sok örömet, boldogságot, egészséget kívánok Nektek!

Látom Pati, szófogadó kislány voltál, és akkor szültél, amikor illik... :lol:

Mi 11-re megyünk UH-ra, meg doki vizsgálatra...

Kép
pété

Pumperka! Örülök, hogy jelentkeztél, bár őszintén szólva már reménykedtem, hogy más okból kifolyólag nem voltál fent tegnap...

Kép
pété

Ó, Pumperka, már én is reménykedtem... nem tudom, valahogy többen úgy érezzük, hogy közelegsz...persze NEM ezen a hétvégén :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Pati, Anna!

Nagyon gratulálok és sok egészséget kívánok Neketek!!!

Eszter

Kép
eszter.eu

Hahó Lányok!

Mindig igyekszem szorgosan átnézni a napi termést, de írni nem volt időm.

Minden pici babának, anyukának és apukának gratulálok!!!

Mi rendben vagyunk. Igazából még jobban is, mint pár hete, amikor minden csontom fájt. Ennek megfelelően még jövő héten dolgozom, de utána - ha nem születik meg Balázsunk - pihi jön. Én úgy tervezem, csak 29-én szülök. A dokim és a férjem szerint előbb meglesz a baba. Hogy miből gondolják, nem tudom. Méhszáj még zárt, komoly keményedéseim nincsenek. Kedden elmegyek kozmihoz egy komolyabb fazongyantára. Ő azt mondta, lehet, hogy attól a szülés is be fog indulni, de szülési eljátéknak tökéletes lesz :roll: Majd meglátjuk.

Jim!
Én pénteken reggel megyek ctg-re. Ha netán a kórházban leszel, szólj!

Eszter

Kép
eszter.eu

HURRÁ, HURRÁ, HURRÁ!!!

ÉN MONDTAM ,HOGY NORTON PONTOS BABA LESZ!!

PATINAK ÉS ANNÁNAK IS NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!!

ez most már rám is némi nyomást helyez úgy érzem...
de megint semmi, de semmi.

megnézem azért ma ctg-n hátha van valami rejtett fájásom ami nem tűnt fel.... :) lehet, hogy én leszek aki nem is érzi, és úgy szül -állítólag van ilyen....

KépKép
judit18

Esztereu - hahafazongyanta... én már rég túl vagyok minden ilyeneken... nálam semmi hatás... de ezt még mesélhetjük páran :lol:

Lassan újra megyünk, ugye Judit18? Bár ma te jössz!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

HATALMAS GRATULÁCIÓ PATI ÉS ANNA!!!!!!!!!!!!!
NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK, AMIT CSAK SZERETNÉTEK!!!! ÖRÖMÖT, BOLDOGSÁGOT VIDÁMSÁGOT ÉS PERSZE SOK-SOK TEJCSIT!!!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Lányok :D

Esztereu: én hétfőn megyek ctg-re, majd meglátjuk mi lesz! Jó lenne együtt szülni, kikó nem várt meg minket. Mondjuk durva is lett volna :D

Eszterxx: köszi, hogy így felajánlottad magad, ari vagy.

pumperka: jó, hogy jöttél, már hiányolt mindenki.

Én meg itt nagy ráérősségemben azon szórakozom, hgy keresgetem a régi szerelmeim az iwiw-en, és rá kellett jönnöm, mindegyikőjüknek rondább nője, vagy felesége van :lol: Kezd visszatérni az önbizalmam!!!! Az egyik viszont megfogott, tetszik, hogy nem változott semmit:
"Magamról: Én egy nagyképű, beképzelt bunkó vagyok és téged rendkívül utállak! "
Kép
Vendég

Pati és Kmanna: GRATULA ÉS SOK-SOK TEJCSIT!!!

Mégiscsak Linocsnal kett igaza: nem maradt bent a bébi. :D

Mni: 53 cm volt a születéskor Nimród - és 2850 g.

Kép Kép Kép
fanetta

Úgy bemennék Patihoz, a francba hogy nincs autóm!!!!!!!!!!!!!!!!

Eszterxx???? :wink: :wink: :wink: nem akarod meglepni az én kedves aranyos társaságomban?
Vendég

Kedvem az lenne, már hogyne, csak épp most telefonált egy barátnőm, akinek volt egy óriási cisztája, kifakadt és sürgősen operálták éjjel... hozzá megyek be lelket tartani...

úgyhogy én most lépek is innen

Fanetta, nagyon apró betűvel is látjuk a túloldali kommentet 40+ként, de már van 41+unk is!

Kép

KépKép
eszterxx

hú, a barátnődnek kitartást és gyors felépülést! Szegény, még jó, hogy nem történt komolyabb baj! Közben engem is hívott a sógornőm, hogy lassan indulnak... el kéne raknom az ágyat legalább, mondjuk 3 óra alatt érnek ide...addig csak sikerül.
Vendég

GRATULÁLOK PATINAK ÉS ANNÁNAK, SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TELI CICIKET KÍVÁNOK!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: egyre jobb a vonalzód :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Pati, Kmanna,
nagyon gratulálok a bébikhez! Úgy örülök, hogy újabb két topikbaba született! :D

Kölyök,
örülök, hogy ilyen jól sikerült az este! :lol:

Zsu,
milyen kedves volt a férjed a tegnapi virággal.
Az enyém ma reggel megkérdezte, hogy szeretném, ha lenne nőnapi köszöntés? Gondolhatod, hogy néztem rá! Ezek után elrobogott virágért. Jobban örültem volna, ha magától aktivizálja magát. Bár folyton mondja, hogy nem szereti a nőnapot, így lehetne férfinap is....

Jim,
nem semmi a volt pasid! :shock:

Az éjjelt megint szépen átaludtam, semmi fájás nem volt, és most sincs.

Melinda

Kép
melinda80

[quote="judit18"]
írta:
judit18
lehet, hogy én leszek aki nem is érzi, és úgy szül -állítólag van ilyen....

Nekem is vannak ilyen gondolataim. :oops: :roll:

Melinda

Kép
melinda80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?