Új privát üzeneted érkezett!

kisfóka írta: Én egy helyről kaptam infót, ők 15ezer ft-ot fizetnek havonta, nem évente.

ok, de ők valószínűleg most a levétel árát törlesztik, ami a 150-200e ft, ezt törlesztik x ideig, utána csak a tárolás díja van, ami éves szinten ca. 15e ft.
nekünk a kriónál a két mintára 17 egy évre.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lafead! Petitpois! Fendike! Kisfóka! Fanni! Viri! Jucmuc!
Köszönöm a gratut!

Boniko!
Nálunk csak meghatározott napokon, és 11:00-12:00 között van ilyen vérvétel. De ha kellett volna, kibírtam volna addig is, bár igaz, hogy nehezen.

Pandácska!
Köszönöm!

Donika!
Műtét után az első próbálkozós hónapban spontán sikerült. Olyan jól esett, hogy a doktornő is mennyire örült neki, és megkért menjek el, mert szeretne azért megvizsgálni. Nála láttuk először a babát, még csak 3 mm-es petezsák volt, de én sírtam, mint egy sz..os gyerek. Egyre jobban érzem magam. A vetélések miatt a 20. hétig itthon leszek, azután majd megbeszélem az orvosommal, hogy mi legyen. Én szeretnék június végéig dolgozni. Akkor költözünk remélhetőleg, és utána már nem is akarok visszamenni. Napi 110-120 km-t utazom naponta oda-vissza, ezért is vagyok most itthon.

Lányok!
Lenne két kérdésem.
Az első, hogy eddig iszonyatosan feszült, fájt a mellem. Tegnaptól pedig szinte semmi. Ez normális?
A második a babával kapcsolatos. Én a kövér kismamák közé tartozom, ezért mindenki azt mondta, hogy kb. csak a 20. hét körül fogom érzni a baba mozgását. De tegnap, és ma is éreztem olyat, mintha valaki belülről megkapargatná a hasfalamat. Ez lehet akár a baba is? Olyan jó lenne.
Vendég
 


Nők :)
a melled folyamatosan jojózni fog ez normális. A babamozgás-érzés a kövérséggel szerintem nem függ össze -csak kívül érzik esetleg emiatt később-, a 17. héten simán érezheted már.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

Icsilya!
Köszönöm a gyors választ! :)
Jó lenne, ha érezném Őt. Olyan soká megyek a következő UH-ra. Bár kedden egy kicsit megnyugodtam, amikor a védőnőnél hallhattam a pici szívverését. Szegénykém végig csuklott, azt mondta a védőnő, hogy nem okoz gondot a picinek, de én azért nagyon sajnáltam.
Vendég
 


Nők, ez tök jó, hogy műtét után spontán!Szuper. Nekem is a lapar után jött össze spontán.
A cickó normális. Én is kövér kismami voltam, én nem tudtam, mit kellett érezni és nem tudtam, hogy az a gyomrom vagy micsoda és biztosra így a 23. hétre mondtam, de ekkor már rúgott és ekkor már kifelé is nyomta a gyerek!
A csuklás is normális, kint még ennél is többet fog csuklani! :lol:
Vendég
 


Nők!

Cici ügyben ne aggódj, nekem a még most is van olyan nap, mikor iszonyúan feszül (pl ma erre ébredtem)aztán napokig semmi. :shock:
Gratulálok a spontán fogantatáshoz. Annyira bízom benne, hogy a harmadik babóka nálunk is összejöhet spontán........

Donika,

Kitartás cici ügyben. Közben én is megkérdeztem egy szakavatottat és ő is ugyanezeket ajánlotta, amiket alkalmaztál. Masszás, forró borogatás stb.
Ez a 2-3 óra alvás szülés után nem valami biztató :lol: Már alig várom! :wink:

Kép
viri8
 
 


Fanni, Petitpois,

Hol vagytok? :roll:

Kép
viri8
 
 


Jó reggelt!

Nők én csak azt írtam, hogy én nekem mikor volt, de nekem a korai idő nem okozott gondot :lol:
Vendég
 


Viri :P
Aranyos vagy, vagyok, csak a köldökzsinór vérhez nem akartam hozzászólni 8)

Tegnap voltam a védőnőnél. A vérnyomásomat úgy mérte meg, hogy én mondtam neki, hogy mikor dobbant először hangosan, mert ő nem hallotta :shock: és a Dopler készülékkel is csak az egyik baba szívhangját találta. Azért nem nyugtalankodom, mert pont a másikat érzem folyamatosan...

Tegnap vettem egy halom fonalat, de alapot nem találtam babának valót, így azt megrendeltem ugyanonnan. Nyuszi, cica, kacsa, elefánt :D


Nők :P
Én kb. 1,5 hete érzem őket, vagyis csak az egyiket, viszont most már szinte minden nap. Ééééés, tegnap előtt hajnalban Apa is érezte :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Hali lanyok,

Viri :lol:
koszi a hianyolast aranyos vagy :lol: Tegnap megint itt volt az anyosom egesz nap igy nem tudtam jonni...

Fendike,
igen mar kilabaltam sokkal jobb meg kicsit a hangomon hallani,de mar nem veszes :lol: Tok jo hogy dokinal minden ok volt.
En csak jovo het szerdan megyek,itt ilyen lazan veszik :lol: Raadsul a helyetteshez mert en dokim ket hetig nyaral :shock:
Meg akartam kerdezni hogy te iszod a malnalevel teat?
Nekem hasmenesem lett tole ez normalis? :shock:

Kepzeljetek tegnap a felso szomszed meghivott bennunket sutire,es annyira cukik voltak,kaptunk toluk ajandekot is Lauranak egy pizsamat :lol: :lol:

Fanni :lol: lesz mit himezned,nem fogsz unatkozni :lol: :lol:

Kép
petitpois
 
 


Sziasztok :P
Képzeljétek, voltunk a Babyoutletben.
Beleszerettem ebbe a kocsiba:
http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 4&mainid=8
Hihetetlenül könnyen tolható, fordítható... már csak az nem biztos, hogy befér a kocsiba... mert persze hogy a kisebb autóval mentünk...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


FAnni drága nagyon tetszik :lol: remélme befér a kocsiba is :wink:
Vendég
 


Petitpois,
én nem iszom a malnalevél teát, amikor a 34-35. héten a nyilalló fájdalmak miatt csinált a szülésznőm egy CTG-t, akkor említette, hogy ihatnám, de azt mondta, hogy ha szeretném akkor kezdjem mert a 36.hétig kell inni
utána teljesen elfelejtettem és mire eszembe jutott sztem már nem lett volna értelme + mintha azt mondta volna, hogy a nyakcsatorna elsimulását segíti, ami nekem már szilveszterkor rövidült picit, most meg mindenki elutazott, háááát nem akarom siettetni a dolgot, bár valszeg ez nem lett volna drasztikus beavatkozás
a többi homeos cuccot meg asszem még nem kell elkezdeni, kérdeztem, de azt mondta, hogy most nem kell szednem semmit.. :roll:
jövő héten újra rákérdezek!!!

hát akkor nálad is remek a helyzet, tudod, hogy ki helyettesíti???
mikor nézik újra a lepényt??

Kép
fendike
 
 


Fendike,
Homeosokat már szedned kell, én 36. héttől szedtem. Málnalevelet is ittam a 36. héttől kell azt is, és a tágulással nem is volt gondom az szépen ment. Rövidülés azért még nem elsimulás, én a helyedben nem hagynám ki ezeket a dolgokat, mert ártani nem árt max. használ :wink: nem mindegy hány óra a vajúdás, én már csak tudom :lol:
Vendég
 


Fendike,

en is ugy tudom Donikatol hogy a malnalevelet a 36.hettol kell inni napi 3 cseszevel.A caulophyllum 5ch homeos készítményt napi 2x5 golyót pedig a betoltott 37. hettol kell szedni...
En iszom a teat de mint irtam hasmenest okoz igy kicsit elbizonytalanodtam :?

Lepenyt nem tudom mikor nezik,szerdan van idopontom a doki helyettesehez akkor rakerdezek hogyan tovabb..Es hogy a szulesnel ki lesz bent hat fogalmam sincs.. :shock:

Fanni,
szuper ez a kocsi.Milyen szinben neztetek?

Pandus,
olvastam a masikon hogy Dorkanak kengyelt kell hordani.Szerintem is nezesd meg masok dokival mert nem is biztos hogy szuksege lesz ra..Az en hugom farral szuletett anno neki is irtak fel es a vegen eleg volt egy betetes pelenka is es azt sem hordta sokaig..Kitartast nektek++++++++

Kép
petitpois
 
 


Petitpois,
Köszi :D igen megyünk másik dokihoz, ma már levettem róla megvárom, hogy mit mondanak. Sok olyanról olvastam én is, hogy kiderült nem is kell kengyel.
Vendég
 


Pandus, Petitpois
köszi, akkor nem tudom miről beszélt a nő, hogy a 36.hétig kell a málnalevél.. :shock:
legközelebb csütön megyek, addig tuti nem fogok semmit szedni, még van 1-2 napom az antibiotikumból amitől persze totál kész a gyomrom, úgyhogy a 38.héttől fogok tudni bármit is elkezdeni..
de most akkor erőteljesebben rákérdezek!!!

Pandus, leírnád mi van még???
Akkor odatolom a nőci elé és megbeszéljük...!

Kép
fendike
 
 


Boni :P
Köszi, én is remélem :D
Egy német oldalon megtaláltam az összecsukott méreteit és aszerint beférne... mi mást mértünk, de lehet, hogy valamit még jobban össze lehet csukni, amit mi nem szúrtunk ki...

Petitpois :P
Csak ebben a színben van, mint a fotón, vagyis feketében, de van rajta krém szín is. Összességében szerintem jól néz ki.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni :D

Nem semmi ez a védőnői szolgálat! Eléggé lepukkantak a készülékek :D

Egyszerre négy alapot is vettél? Nem fogsz unatkozni a közeljövőben :lol: Elkészültem én is az elefánttal. Hétfőn felrakom. (a barátainkkal pihizünk, lazítunk Egerszalókon)
Bejelentkeztünk Hajdú drnőhöz 4D-re márc 16-ra! Már annyira várjuk......Majd beszámolok, velünk mennyire volt katonás :lol: .....

Nagyon tuti a babakocsi! Ez való igazán az érdi utakra! Milyen nehéz a váz?

Petitpois

érdekes, hogy a málnalevél tea hasmenést okoz. Úgy tudtam, hogy eredetileg hasmenés ellen is javasolt!

Kép
viri8
 
 


Sziasztok Lányok!

Fanni!
Nagyon szuper ez a babakocsi! :D Remélem befér majd az autótokba!

Viri!
Jó pihenést Nektek!

Petitpois!
Örülök, hogy meggyógyultál!:-)

Anyukáméknál vagyunk, nemsokára indulunk a 4D Genesisbe!Nagyon kíváncsi vagyok mennyire mutatja magát a baba, és kicsit izgulok is, hogy minden rendben legyen! Dálután jelentkezem!

Kisfóka

Kép
Kép
kisfóka
 
 


kisfóka írta:Anyukáméknál vagyunk, nemsokára indulunk a 4D Genesisbe!Nagyon kíváncsi vagyok mennyire mutatja magát a baba, és kicsit izgulok is, hogy minden rendben legyen! Dálután jelentkezem!


Délután feltétlenül jelentkezz, és rakj fel képeket!!!

Kép
viri8
 
 


Kisfóka várjuk jelentkezést

PAndus remeélm másik doki mást mond
Vendég
 


Viri :P
Kíváncsi leszek, mennyire kivehetőek majd a lányok! És a véleményedre is a drnőről :D
Mi 19-én megyünk UH-ra, de most a II-es nőire. Majd viszek könyvet :?
A kocsi váz 16 kg. Nyilván akkor megérzi az ember, amikor beteszi a kocsiba (nem emeltem fel :oops: ), de tolni, irányítani, fordulni vele és összecsukni is nagyon könnyű. Német kocsi, s csak német oldalon találtam róla leírást. Valójában babakocsis futáshoz találták ki. Van rajta elől egy sárfogó, amitől a babák az esetleges sáros/latyakos (pl. érdi...) utakon nem lesznek koszosak, vizesek.

Azért rendeltem 4 alapot, mert így nincs postaköltség. Na jó, már 3-nál sem lett volna :lol:

Jó pihenést!

Kisfóka :P
Várunk a fotókkal :D

Pandus :P
Tényleg jól lenne, ha nem kellene, de ha a másik dokiban is van némi kétely, akkor inkább gipsz, vagy kengyel, mert minden, amit fél éves kor előtt kezelnek 100x hatékonyabb, mint később!!!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni,

Hűha! 16 kg.... :shock:De az nagyon szimpi, és valóban praktikus Érden, hogy van sárvédő a babakocsin :lol:
Ma reggel találtunk mi is egy piros BBC-t! Fel is hívtam rögvest a hírdetőt, de sajna már eladták :( Pedig annyira beleéltem magam...Piros vagány kocsi, a két kiscsajszinak olyan tökéletes lett volna! Persze most már nem is szeretnék másfajtát! :D

Panda,

Két barátnőm kislánya is hordott kengyelt. Ők azt állították, hogy a szülőket jobban megviselte, mint a babát......Azért tényleg jó lenne, ha nem lenne rá szükség. Nem árthat másik szakember véleménye.

Kép
viri8
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak gyors bekukkantás mert mindjárt szopi van. Köszönöm a sok drukkokat mindenkinek. Sajnos most még nem tudok visszaolvasni de igérem minnél hamarabb eljutok oda is. Mindketten jól vagyunk csak sajnos tejcsim még mindig kevés van igy vannak nyűgösebb pillanatok. Krisztián nagyon türelmes baba . Imádom.

Donika :
Mi az a More Milk Kapszula? Gyógyszertárba lehet kapni?

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Nyuszi,
Igen gyogyiban lehet kapni, és szerintem is nagyon jó. Én is vettem, mert sokat idegeskedtem mostanában és biztonság kedvéért legyen itthon. Kipróbáltam, szedtem 3 napig és hatásos volt, még több tejem lett.

Viri,
Hát nálunk nem így van. Megviseli Dorkát ,4 hetes és nem alszik tőle semmit napközben, ami nem nevezhető normálisnak.

Fendike,
Mire gondolsz pontosan? Málnalevél+homeos, én mást nem használtam.
Vendég
 


Pandácska:
Kőszi. Én most szedem az Urtica Urens 5ch meg iszom a Lactoherb teát is de igy is csak olyan 50-et tud szopizni és kevés neki. A More Milket lehet ezek mellett is szedni? Nem vényköteles?

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Pandácska:
Ennek a More Milk kapszulának mi a teljes neve mert nálunk a gyógyszertárba nem ismerik ezen a néven?

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Sziasztok

Nyuszipuncs
More Milk
http://www.boldogmama.hu/index.php?id=84
itt unyanannyiba kerül mint a gyogyitárakban, csak akár másnap már a kezedben is lehet, én ma 3. napja szedem, mifelénk a gyógyitárakban is rendelésre van csak és az ára még többe került volna mint így rendeléssel
És Nagy Nagy Gratula Krisztiánhoz!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Nyuszi,
More Milk a neve, és nekem így rendelte meg a patika, 6200 ft volt. Én is szedem az Urtica urenst.
Vendég
 


Pandus,
a homeosok nevére gondoltam, azt hittem több is van...
van az a caulophyllum és még más is??
ha csak 38.héttől kezdeném, annak már semmi értelme??
Dorkával akkor mentek másik dokihoz is??

Nyuszi,
én is azt hallottam, hgy nagyon jó a more milk, próbáld ki mindenképp!!!

Kép
fendike
 
 


Sziasztok!

Megvolt délelőtt a 4D-s uh! Nagyon jó volt, 945g a pici, mindene rendben van! Amikor odaértünk aludt még, de szépen felébredt. Nagyon aranyos volt, bár kicsit huncut! :D Nehezen mutatta meg magát!
Az én veséimet is megnézték, hogy minden rendben van e velük, nem e nyomja a baba, vagy valami. De nem, minden ok velük!

A méhlepénnyel van annyi, hogy mellsőfali tapadású, de a hátsó falon is van és egy helyen érintkeznek. Azt mondta a hölgy, hogy ez nem gond, szülésnél kell figyelni, hogy kijöjjön mind!

Rakok fel képeket! Kép
Kép
Kép kis keze
Kép kis lába :D

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Kisfóka gyönyörűséges formás kis picurkátok van! :lol:
Vendég
 


Na jó reggelt mindenkinek.Evett a csajszika,és most jutottam egy kis lélegzetvételhez.

Fanni! :lol:
Super a járgány,és elfogadható az ára is.Remélem befér a kocsitokba.
De eladjátok mind a kettőt és vesztek egy nagy családi autót nem?
Abba tuti befér.
Abba a goblenezésbe jól belejöttél te is.
CSuda édes a pocikád,a két kicsi fiad,és remélem boldog volt a nőnap is ,mert 3 pasi ugrál körül.

Kisfóka!Nagyon édi a picike. :lol:


Nyuszika!

Mégegyszer gratulálok a kicsi fiatokhoz,ügyi voltál nagyon,és Apa is,hogy adta az infót rólatok.
Babázgass csak,de néha jöhet egy kis fotó is.


Viri! :lol:


Pandus!Remélem már jobb napjaitok vannak,és Dorka is tud pihenni,meg te is.Kíváncsi vagyok a doki véleményére,szerintem nem kell neki a kengyel,max olyan pelus.Azzal kezdenek nem? :shock: :shock: :shock:


Fendike? :wink: :roll:

Petitpois :roll: ? :roll: :wink:

More Milk:én is keresztem gyógyszertárban,de azt hitték hülye vagyok,nem is hallottak róla,de most már tudom honnan kell megrendelni.

Szép napot mindenkinek.

Kép
csiperke
 
 


Kisfóa! :D


Nagyon jó felvételek készültek a kis Grétáról! Jó nagy baba! Már majdnem egy kg!A pofija nagyon szép, nyugodt. Eze a felvételen még alszik?
Általában megnézik az anyuka veséit is 4D?
Örülök, hogy minden rendben van!

Kép
viri8
 
 


Kisfóka :P
Édesek a fotók :D A 2.-on igazi nőci a kiscsaj :)

Csipi :P
Nem adjuk el a 2 autót. Amit a papámtól örököltem, annak elég nagy a csomitartója. Azt mindenképp megtartjuk. A féjemét kellene eladni, de sajna elég keveset ér és túl sokat kellene hozzátenni egy nagyobbhoz. Hitelt nem akarunk, elég ami a házon van... így most törjük a fejünket, hogy legyen. 2 kocsi kell, mert ha bármi van a 2 babával és egyedül vagyok... tömegközlekedve meg sem próbálnám... Nehéz tőlünk bárhová is eljutni kocsi nélkül...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fendike,
Hát nem tudom ezeket 36. héttőlérdemes szedni én lehet nem szedném a 38-tól mert akkor már bármikor szülhetsz. Szülés alatt szedni fogod őket? Mert akkor viszont elkezdeném. Cimicifuga a másik homeos. Igen megyünk másik dokihoz, eleve nem ide kellett volna mennünk :?

Csipi,
Igen terpeszpelussal szoktak kezdeni , ezért se értem az egészet, meg más dolgok miatt se. De nem hordjuk, majd csak ha megerősíti a másik doki is. Nem kínzom a gyereket addig.

Kisfóka,
Jaj de édes :D

Fanni,
Jó ez a babakocsi, látom neked is a 3 kerekű tetszik :wink:
Vendég
 


Fanni,
Az egyik ismerősömnek van ilyen kocsija, az zöld. Igen futáshoz használják, nagyon handy. Esetleg ha gondolog megkérdezem, hogy eladó-e már , mert a gyerkőcök már elmúltak 28 hónaposak.
Szólj és rákérdezek!
Farkasok
farkasok
 
 


Judit :D
Már olvastalak a Dévaison, tudom, mi van Veled. Egyszer írtam Neked privi, de vagy nem kaptad meg, vagy... de végülis mindegy. Jó, hogy írtál. A helyzet az, hogy kb. 1 órája birtoklok egy ilyen kocsit 8) El vagyok ájulva tőle, könnyen kezelhető, tetszik nagyon! De köszönöm, hogy gondoltál rám!

Igen, Pandus :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni gratulálok a vételhez!

Én még csak nézegetek, nem igazán merek még vásárolgatni, bár lassan el kellene kezdeni, mert egyszerre sok lesz. bár a pénzt rakosgatjuk félre... :lol:
Vendég
 


sziasztok!

rakok táblát:

Kép

kati
katica30
 
 


Fendike!
Tábla tetején vagy! :lol: Nekem a málnalevél teát a 36.héttől javasolták, és ittam is szorgosan. Sztem nekem attól is gyógyult olyan gyorsan a méhem. Hétfőn a vizsgálatkor már mondta, h szépen vissza húzódott. A more milktől meg tuti lesz tejed!

Petitpois!
Örülök, hogy meggyógyultál! :P

Fanni! :P
Szuper a kocsi, milyen tologatni?

Pandus!
Nekünk is felírták a betétes rugit a csípőre, itt minden császárosnak felírják, pedig negatív az eredmény!
Miért kengyelt írtak fel? Ne haragudj, nem olvastam.

Kép

Kép
donika
 
 


Már többedszer olvasom... hogy függ össze a császár meg a gyerek csípője??
nem értem az összefüggést.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! :D
Na igen, én sem értem igazán, sőt még a gyermekorvosnak is az a véleménye, mint neked.

Kép

Kép
donika
 
 


donika írta:Orsi! :D
Na igen, én sem értem igazán, sőt még a gyermekorvosnak is az a véleménye, mint neked.

aha :) akkor nem lettem okosabb... na megguglizom ezt a témát.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


megvilágosodtam :lol: :lol:
de basszus... ez nem a császárral függ össze :)

faros babáknál gyakoribb a csípőficam, faros baba ma már sokszor császáros.... és akkor ebből jött, hogy csaszi --> csípőficam...

korrekt tájékoztatás mondhatom :roll:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fanni :o

Megvettétek a kocsit! Ez tényleg elnyerhette a tetszéseteket :lol: Biztosan jól szeli majd az érdi "utakat"!És még sportolhattok is hármasban :lol:
Gratulálok a vásárhoz! Végül az outletben vettétek meg? Mit vásároltatok még a srácoknak?

Kép
viri8
 
 


mi is császárosak voltunk és mi sem kaptunk semmit sem...ezért ne mértem, Donikáék kórházába miért adtak... :shock:
Vendég
 


Boni :P
Köszi! :D

Donika :P
A kertben tologattam jó 10 percig. Isteni volt :D csak volt egy kis hiányérzetem :lol:

Viri :P
Igen, az ikresen meggyőztek, hogy az outlet-es termékekkel nem szabad várni... azóta mondogatom magamban, hogy nem vagyok babonás...
Mást nem vettünk... de már nem merem leírni, hogy biztosan nem is fogunk még vagy 10 hétig... a terv ez, nade ember tervez :oops: meg jön a börze is hamarosan...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Utolsó és első is vagyok... Jó reggelt! :roll:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: